Kuulutko niihin 11 %, jotka saavat ketsuppipullon tyhjennettyä kokonaan? – ”Ei tarvitse tehdä muuta kuin...” - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Kuulutko niihin 11 %, jotka saavat ketsuppipullon tyhjennettyä kokonaan? – ”Ei tarvitse tehdä muuta kuin...”

Moni suosii lasista ketsuppipulloa, koska sillä on monipuolisia uudelleenkäyttömahdollisuuksia.

19.7.2016 14:04

Tiedämme kaikki, kuinka raivostuttavaa on yrittää saada puolityhjästä ketsuppipullosta ketsupinrippeitä puserrettua ulos – erityisesti, jos pullo on lasinen!

Liian monet lopettavat yrittämisen kesken, sillä vain murto-osa tietää, kuinka ketsuppipullon saa täysin tyhjennettyä, Mirror-lehti kertoo.

Ketsuppia valmistavan Heinz-yhtiön edustaja paljastaa lehdelle salaisuuden, jolla lasipullo tyhjenee kädenkäänteessä. Salaisuus on nenän edessä, mutta vain 11 prosenttia ihmisistä on tietoisia tästä niksistä.

Moni taputtaa pullon pohjaa tai yrittää kaivaa ketsupin pullosta erilaisia keittiövälineitä apunaan käyttäen. Nämä keinot eivät kuulemma toimi.

Pullon kapeneva kaula on väitteen mukaan lasipullojen heikko kohta. Esimerkiksi Heinzin ketsupeissa on pullonkaulassa numero 57, jota napauttamalla pullo tyhjenee näppärästi.

– Ei tarvitse tehdä muuta kuin näpäyttää napakasti pullon kapenevaa osaa ja ketsuppi tulee ulos pullosta helpommin, lehdelle kerrotaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit