Ajankohtaista

Taste of Helsinki -ruokafestivaaleilla 80 litraa kuusenkerkkiä – Vuoden Kokki tekee niistä festivaaliruokaa

Julkaistu:

Ruokafestivaalit
Loppuviikosta alkavilla ruokafestivaaleilla kokataan villiyrteistä.
Vuoden Kokki 2016 -titteliä kantava Toni Kostian on ensimmäistä kertaa ravintola Grönin kanssa mukana Taste of Helsinki -ruokafestareilla Kansalaistorilla 16.-19.6.

Kostian kertoi Helmiradion Petra Kalliomaalle kuinka pieni ravintola on valmistautunut festivaaliin.

– Meillä on vain 24 asiakaspaikkaa, joten nelipäiväisillä festareilla tullaan myymään sen verran annoksia kuin ravintolamme tarjoilee normaalisti 2-3 kuukauden aikana. Aikamoinen harppaus, Kostian kertoo.

Ravintola joutuu miettimään tarkasti mitä tarjoilee, että taso pysyy sellaisena kuin se ravintolassakin olisi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Luotamme hyviin raaka-aineisiin ja villiyrtteihin. Koitamme tuoda sitä samaa makua myös Taste of Helsinkiin, Kostian kertoo.

Grönin menulta löytyy muun muassa ravintolan klassikoksi muodostunutta tattaririeskaa, tartaria ja savustettua luuydintä.

Videolla Kostian kertoo, mihin ruokalajiin tarvitaan 80 litraa kuusenkerkkiä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt