Ihana voileipäkakku! Sisällä kasviksia ja fetaa

Julkaistu:

Soppa365
Raikas voileipäkakku tehdäänkin kasviksista.
Voileipäkakku porkkanasta ja fetasta on kevään raikkain juhlatarjottava. Kasvisvoileipäkakku maistuu kaikille ja on keväisen kepeä.

Unohda tällä kertaa voileipäkakusta kinkku ja kylmäsavulohi. Kokoa mehevä ja ruokaisa kakku raikkaista ja keveistä kasviksista. Rakenna pyöreä kakku vuokaan paahtoleivistä. Väliin tulee kaksi helposti valmistuvaa täytettä. Toisessa on porkkanaa, fetaa ja sitruunaa ja toisessa herneitä, tuorejuustoa ja runsaasti tuoretta basilikaa.

Kokoa kakku edellisenä päivänä, mutta kuorruta ja koristele se vasta juhlapäivänä. Kivat koristeet syntyvät helposti. Vuole juustohöylällä porkkanasta lastuja, jotka voi kiertää kauniiksi ruusukkeiksi kakun pintaan. Päälle ripotellaan oliiveja ja herneenversoja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt