Tämä herkku haastaa perinteisen voileipäkakun

Julkaistu:

Soppa365
Moderni voileipäkakku valmistuu nyt näin.
Painoleipä on moderni voileipäkakku.

Kasviskokki Anu Brask haastaa perinteisen voileipäkakun ja tekee Soppa365-kokkiohjelmassa painoleivän eli uuden ajan voileipäkakun.

Tällä kertaa täytteenä käytetään kasviksia, mutta leivän voi täyttää myös lihalla tai kalalla. Katso ohjelma täältä.

Koverra ison maalaisleivän sisusta pois ja täytä muun muassa mozzarellalla, pinaatilla, aurinkokuivatuilla tomaateilla sekä yrteillä. Painoleivän nimi tulee siitä, että täyttämisen jälkeen leipä kääritään folioon ja laitetaan painon alle jääkaappiin vetäytymään. Leipä saa olla painautumassa ja maut tiivistymässä jopa yön yli.

Painoleipä on rento juhlatarjottava. Se on myös hauska jakaa ystävien kesken illanistujaisissa. Varma katseenkiinnittäjä pöydässä!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt