Ajankohtaista

Suomalainen ruokabloggari sai reseptikirjansa Yhdysvaltain markkinoille: ”Asiat, jotka tulevat sydämestä...”

Julkaistu:

Keittokirja
Ensimmäinen suomalainen reseptikirja julkaistaan Yhdysvalloissa syksyllä 2016 ison kustantamon kautta.
Virpi Mikkosen Kiitos hyvää -kirjan (Otava) oikeudet on ostanut amerikkalainen Weldon Owen-kustantamo.

Mikkosen kirjoittama ruokakirja ilmestyi Suomessa tammikuussa 2015.

– Annoin Weldon Owenin toimittajalle Kiitos hyvää -kirjan viime kesänä New Yorkissa. Kustantamosta otettiin pian sen jälkeen yhteyttä ja he olivat valmiita tekemään kanssani kustannussopimuksen, Mikkonen kertoo.

Mikkonen tunsi jo alusta alkaen, että kirjalla on vientiä myös ulkomailla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Vielä kirjaa tehdessä ajattelin sen tulevan ihan vain perinteiseen malliin kotimaisille markkinoille, mutta kirjan tultua ulos tiesin, että siinä olisi kansainvälistä potentiaalia. Kirja on myynyt Suomessa todella hyvin, mikä vahvisti luottamustani siihen, että siihen voitaisiin ihastua myös maailmalla.

Iloiset tunnelmat

Mikkosen tunnelmat ovat korkealla ja hän toivoo pääsevänsä leivittämään uuden ajan suomalaista herkuttelukulttuuria ison kustantamon kautta Yhdysvaltoihin ja muualle maailmaan.

– Kirjan menestyminen on vain vahvistanut sitä minkä jo tiesin sisälläni, että asiat, jotka tulevat sydämestä menevät sydämiin, oli sitten missä päin maailmaa tahansa.

Mikkoselta on juuri ilmestynyt myös uusi keittokirja Kiitos hyvää pikaruokaa (Otava). Kirjassa on runsaasti alle vartissa valmistuvia ruokia ja muutaman raaka-aineen reseptejä. Nämäkin pikaruoat valmistuvat ilman valkoista sokeria, gluteenia ja maitotuotteita.


Lue lisää

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt