Ajankohtaista

Oletko kuulut gochujangista? Tähän kuumottavaan trendiherkkuun voi jäädä koukkuun

Julkaistu:

Trendiherkku
Tämä polttavan tulinen kasvisherkku on todellinen makuaistin räjäyttäjä.
Tylsän salaatin maineessa olevasta kiinankaalista saa superherkkua helposti ja nopeasti tämän korealaisen valmissoosin avulla.


Aasialaisten elintarvikkeiden valikoima tavallisissa ruokakaupoissa on kasvanut tasaisesti viime aikoina. Hyllyihin ilmestyy vauhdilla toinen toistaan mielenkiintoisempia tuotteita.

Gochujang-chilikastike on korealainen chilimaustetahna, joka on tehty käymismenetelmän avulla. Tahmainen, vähän makea ja tulinen tahna tulee apuun, kun valmistetaan esimerkiksi pikakimchiä.

Kimchi on Korean kansallisruoka, jota tarjoillaan lähes jokaisen aterian yhteydessä. Se tehdään myös hapattamalla ja sen valmistus ei onnistu ihan parissa tunnissa. Yhdistämällä valmista gochujang-chilitahnaa ja kiinankaalia sekä vähän mausteita, saat helposti tehtyä pikakimchiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Katso resepti pikakimchille. Tarjoile sitä esimerkiksi paistetun possunliha- tai kanavartaiden kanssa.
Trendiherkku-sarjassa esitellään joka keskiviikko yksi ruokamaailman tai sesongin kuumista ruoista tai raaka-aineista sekä annetaan helppo resepti sen valmistamiseen kotikeittiössä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt