Ajankohtaista

Tallinnan-laivalle maailman ensimmäinen seilaava Burger King -ravintola

Julkaistu:

Burgeria
Ensi vuonna Tallinnan-laivalla voi herkutella hampurilaisaterialla.
Pian voi Tallinkin Star-pikalaivalla Helsinki–Tallinna -reitillä syödä Burger King -hampurilaisketjun ruokia.

Se on maailman ensimmäinen laivalla sijaitseva Burger King -ravintola Tallink Silja Oy uutisoi tiedotteessaan.

Ravintola rakennetaan Star-laivalle alkuvuoden telakoinnin aikana, ja ravintola avataan ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.

AS Tallink Gruppin johtokunnan jäsenen Lembit Kitterin mukaan ravintolakonseptin valintaan pikalaivalle vaikutti tuotteiden samankaltaisuus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Sekä Tallink Shuttle -laivat että Burger King -ravintolat tarjoavat asiakkaille nopeita, luotettavia ja korkealuokkaisia palveluja. Pikalaivojemme matkustusaika on vain kaksi tuntia, joten maailmanlaajuinen pikaruokakonsepti tarjoaa mieluisan vaihtoehdon matkustajillemme, Kitter sanoo.

Restel Oy:n toimitusjohtaja Mikael Backman toteaa, että yhtiö on erittäin iloinen tästä yhteistyöstä ja odottaa innolla maailman ensimmäisen laivalla sijaitsevan ravintolan avaamista.

– Nämä kaksi vahvaa brändiä täydentävät toistensa palvelutarjoomaa. Burger King -ravintola sopii erinomaisesti nopean matkustamisen Helsinki–Tallinna-reitille, jolla uskomme olevan kysyntää liekillä grillatuille ja asiakkaiden toiveiden mukaan valmistettaville hampurilaisillemme, Backman toteaa.

Laivalle tulevaan pikaruokaravintolaan tulee lähes 300 asiakaspaikkaa, mutta take away -palvelun myötä tuotteita on mahdollista nauttia laivan muissakin tiloissa. Ravintolan työntekijät koulutetaan ja perehdytetään ravintolaketjun kansainvälisen konseptin mukaisesti.

Lue lisää:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt