Ajankohtaista

Tämä omppuhillo on ällistyttävän helppo tehdä – aikaa ei mene kuorimiseen!

Julkaistu:

Trendiherkku
Tiesitkö, että omppuhillon voi valmistaa näinkin yksinkertaisesti?
Olet trendien huipulla kun hilloat syksyn sadon purkkeihin talvea varten.

Trendiherkun valmistus ei ole vaikeaa – pilkot, keität, soseutat ja purkitat. Superherkullinen hillo tehdään kotimaisista luomuomenoista, jotka voi käyttää kuorineen, kantoineen ja siemenineen päivineen.



Pilkkomisvaiheessa tarkista vain, ettei omenassa ole matoja. Älä kuori omenaa missään tapauksessa! Kuoresta irtoaa hilloon upea väri. Parhaimmillaan punaisista omenoista saa upean vaaleanpunaisen hillon.


Jos sinulla ei ole vanhanajan metallista survinta, voit hyvin käyttää tukevaa siivilää. Pehmenneet omenat vain painellaan siivilän läpi ja sose on valmista hillottavaksi.


Jos haluat pakastaa osan soseesta ilman sokeria esimerkiksi smoothiejuomia varten, ota talteen sosetta tässä vaiheessa. Loput voit hillota.
Trendiherkku-sarjassa esitellään joka keskiviikko yksi ruokamaailman kuumista ruoista tai raaka-aineista sekä annetaan helppo resepti sen valmistamiseen kotikeittiössä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt