Uskomaton pekoniniksi – näin paistat rapeaa pekonia ilman roiskeita! Katso video

Julkaistu:

Pekoni
Yllättävällä yhdistelmällä voit paistaa ehkä maailman rapeimmat pekonit.
Rapean pekonin salaisuus on yllättävä: vesi.

Vesi estää rasvan roiskumisen pekonia paistettaessa ja tekee pekonista juuri sopivan rapean. Lisäksi vedestä on apua, jos pekoni meinaa palaa.

Pekoniviipaleet laitetaan kylmälle paistinpannulle. Vettä lisätään sen verran, että vesikerros juuri ja juuri peittää pannun pohjan. Paistaminen aloitetaan kuumalla liedellä. Noin viidessä minuutissa vesi haihtuu pannulta. Käännä pekonisiivuja kerran vedessä paistamisen aikana.

Kun vesi on haihtunut, lämpöä vähennetään ja paistamista jatketaan normaaliin tapaan kunnes pekoniin tulee rapea pinta.

Kiehuva vesi pitää rasvan kiinni pekonissa, rasva ei roisku ja pekonista tulee täydellistä.



Lähde: The kitchn

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt