Ajankohtaista

Tämän trendiherkun voi syödä aamiaisella, lounaalla tai välipalana – ihanan raikas!

Julkaistu:

Trendiherkku
Välipalaideoita ei ole koskaan liikaa. Tämä yllättävä yhdistelmä valloittaa helppoudellaan.
Joko olet kuullut savory yoghurts -makupaloista? Suolaiset jogurtit ovat mainio aamupala, välipala tai kevyt lounas sellaiselle, joka ei jaksa kokata.

Rahkavälipalat ovat kovaa huutoa runsaan proteiinipitoisuutensa takia, mutta rahka on monen makuun liian hapanta. Jogurttihyllyä kolutessa toimittajan silmään osui purkki kreikkalaista jogurttia, jonka proteiinipitoisuus oli sama kuin keskimäärin maustamattomissa rahkoissa ja rasvaprosentti oli nolla. Kevyt ja proteiinipitoinen jogurtti on hyvä vaihtoehto rahkavälipalalle.

Jogurtit syödään nyt suolaisten lisukkeiden kanssa. Smoothiejuomiin kasviksien lisääminen on jo arkipäivää ja mehulingollakin tehdään vihannesmehuja. Miksi et siis suosisi kasviksia vaihteeksi kokonaisia, jolloin saat niistä kaiken hyödyn irti?

Kesä tuo tulleessaan mahtavat valikoimat kotimaisia vihanneksia. Suolaisiin jogurtteihin sopivat lisukkeeksi esimerkiksi retiisit, kurkku, pienet tomaatit, porkkanat, salaatinlehdet, juurekset, pehmeä varhaiskaali, avokado, lehtikaalisipsit, yrtit ja pähkinät.
Trendiherkku-sarjassa esitellään joka keskiviikko yksi ruokamaailman kuumista ruoista tai raaka-aineista sekä annetaan helppo resepti sen valmistamiseen kotikeittiössä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt