Näin saat uutta säpinää suosikkikalaan – katso kolme helppoa vinkkiä! - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Näin saat uutta säpinää suosikkikalaan – katso kolme helppoa vinkkiä!

Graavilohi pysyy vuodesta toiseen yhtenä suomalaisten suosikkikalaruuista. Helppo lohi onkin varsinainen moniottelija; sillä on ilmeinen paikkansa alkuruokapöydässä, mutta siitä on helppo loihtia myös pääruokia ja pikkupaloja.

Lohta on helppo maustaa. Se on kiitollinen kesäkokattava.­

29.6.2015 8:45

Perinteisesti lohi graavataan vain suolan ja sokerin kanssa, mutta välillä on tarvetta myös maustetulle lohelle. Kehittelimme kolme herkullista ja helppoa ohjetta, joilla graaviloheen saa uutta säpinää.

Kipakka jalopeno-sitruunalohi on omiaan vaikkapa kalatacoihin. Jännittävä appelsiini-inkiväärilohi toimii mainiosti salaateissa. Maukas muscovadosokerilla maustettu lohi puolestaan maistuu ihanalta leivän päällä.

Makulohien graavaaminen on helppoa. Ripottele vain mausteet kalan päälle, kun panet sen graavautumaan. Vuorokauden kuluttua onkin herkuttelun aika.

Katso kaikki graavilohireseptit Soppa365:stä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit