Pyttipannu runoilijan tapaan syntyy lorauksella kermaa

Kermaloraus tekee pyttipannusta kostean ja pehmeän makuisen.

Pyttipannu on mainio tähderuoka, jonka voi pyöräyttää vaikka kalasta.

20.5.2015 15:32

Ruotsalaisrunoilija Carl Michael Bellman tunnettiin siitä, että hänellä oli tapana lorauttaa pyttipannuun tilkkanen kermaa. Se kostuttaa pannun ja pyöristää sen makumaailmaa.

Erityisen hyvin kermaloraus sopii lohipyttipannuun. Pyttipannuahan ei ole mikään pakko tehdä makkarasta, vaan mukaan voi sekoittaa oikeastaan mitä vain tähteitä.

Kermalorauksen lisäksi lohipyttipannussa maistuvat juuriselleri ja fenkoli. Tämä helppo kalaruoka sopii mainiosti rentoihin juhliin tai leppoisiin illanistujaisiin olutlasillisen kanssa.

Kermaisen lohipyttipannun ohjeen saat Sopasta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit