Sorsa ja syksyn sienet sopivat yhteen - Ajankohtaista - Ilta-Sanomat

Sorsakeitto ja syksyn sienet ovat riistaruokaa parhaimmillaan

Sorsa on mehevää syysruokaa.

Sorsapata on lämmittävä syysruoka.

20.10.2012 11:00

Sorsa on metsästysalueilla perinteinen raaka-aine. Sorsanliha on mureaa ja maukasta. Lihan maku voi vaihdella.

Viljalla kasvatettu lintu maistuu hieman erilaiselta kuin sellainen, joka on syönyt vain meriheinää. Kasvatettua heinäsorsaa voi ostaa pakastettuna.

Sulata sorsa jääkaapissa ja ota hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen valmistamista. Huoneenlämpöinen liha kypsyy tasaisesti ja lopputulos on mehukas sekä murea.

Lempeä sorsakeitto ja syksyn sienet lämmittävät viileässä syksyssä. Keitto valmistuu vaikka kypsän sorsan koivista nopeasti ja helposti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit