Lohella täytetty munakasrulla on nerokas ruoka Soppa365 7:00 Helposti valmistuvan rullan väliin rullataan joko klassinen tai sushityylinen lohitäyte. Lue lisää ›
Arkiruoat edullisesti: Täyden kympin lämmin voileipä ja mahtavat lihapullat Arkiruokaviikko 23.4. 14:46 Ruokalan simppeleillä ohjeilla perheesi syö noin viidelläkympillä viikossa. Lue lisää ›
Suomen paras suodatinkahvi valittiin – vuoden paras kahvila on Lappeenrannassa Kahvikilpailu 23.4. 11:31 Parhaat kahvit ja kahvilat palkittiin viikonloppuna Helsingissä. Lue lisää ›
Parsa ja pekoni: täydellisiä yhdessä, ja pastassa vielä parempia Soppa365 23.4. 7:00 Parsa kypsyy kätevästi spagetin kanssa samassa kattilassa. Lue lisää ›
Ehkä maailman maukkain lisuke lihapullille Soppa365 22.4. 12:58 Sorrentolaiseen tapaan valmistetut gnocchit muistuttavat lasagnea. Lue lisää ›
Sikke kokeili kolmen ainesosan limepiirasta: ”Toimii!” Sikke - ruokaa rakkaudella 22.4. 8:01 Tuore leivontakirja esittelee kolmen ainesosan herkkuohjeita. Raikas limepiirakka on helppo tehdä. Lue lisää ›
Ruokaisat salaatit tekevät ihmiselle hyvää: Kahden kasviksen makuyhdistelmä, joka on loistava Elämän makuja 21.4. 14:04 Keväällä tekee mieli keventää, mutta talven väsyttämä keho kaipaa kuitenkin ruokaisuutta. Lue lisää ›
Tämä proteiinimunakas toimii milloin vain ja siinä on täydellinen makupari lohelle Soppa365 21.4. 8:01 Munasta, tuorejuustosta ja lohesta valmistuu supermaukas uunimunakas. Lue lisää ›
Maija Silvennoinen arvioi ihmisten ruokaostokset – Kirsi, 49, luotti valintoihinsa: ”Jos ei maistu, täytyy soittaa pizzataksi paikalle” Ruokaostokset 21.4. 7:55 Kilokaupalla kaalia, kalaa ja suuret juhlaruokatarvikkeet. Maija Silvennoinen arvioi ihmisten ruokaostokset. Lue lisää ›
Lappilaisravintola rakentaa keittiönsä muutamaksi päiväksi puistoon Helsingissä – tässä on ruoka, josta aasialaisturistit ”ovat aivan pörrönä” Ruokatapahtuma 20.4. 19:31 Taste of Helsinki -ruokatapahtumassa nähdään ensimmäistä kertaa lappilainen ravintola. Lue lisää ›
Arvostetun samppanjatalon pullot kypsyvät nyt myös Suomessa – 175 metrin syvyydessä! Samppanja 20.4. 16:56 Charles Heidsieck on yhdessä suomalaisen maahantuojansa Interbrandsin ja Nordkalk Oy:n kanssa avannut varaston samppanjan kypsyttämistä varten Suomessa. Lue lisää ›
Mahtava juustokakku onnistuu vain kolmella ainesosalla, eikä voi mennä pieleen – Emma Ivanen oma, ”salainen pahe” häviää äkkiä pöydältä Uusi kirja 20.4. 14:06 Ruokakirjailija halusi poistaa leivontaohjeista hankalia vaiheita ja karsia ainesosat minimiin. Hän käyttää ohjeissa insinöörin logiikkaa. Lue lisää ›
Viikon olut: Länsirannikko kohtaa Berliinin Viikon olut 20.4. 8:12 San Diego -tyylinen olut, kertoo oluttölkin selitysosa. Lue lisää ›
Pätkis-mutakakku on minttusuklaan ystävien suosikki – ja ihanan helppo valmistaa! Soppa365 20.4. 7:00 Helppo mutakakku maistuu suklaapatukalta. Lue lisää ›
Karkkiraati arvioi uutuuskarkit: ”Sopivan mässytettävä, pitkäkestoinen ilo” Karkkiraati 19.4. 16:19 Kymmenen ihmistä antoi spontaanit kommenttinsa neljästä uutuustuotteesta. Lue lisää ›
Nyt simaa tekemään, tässä on hyvä perusohje – mutta kumpi on parempi, lämpimässä vai kylmässä käyminen? Vappuherkut 19.4. 14:34 Jos mielit vapuksi kotona tehtyä simaa, nyt on aika tarttua toimeen. Lue lisää ›
Kohukeksit alle vuoden myynnissä – Jaffa Vihreät kuulat -keksien valmistus loppuu Herkut 19.4. 12:57 Harvinaisen vilkkaan somepöhinän aikaan saaneen tuotteen valmistus loppuu huhtikuun loppuun mennessä. Lue lisää ›
Mahtava herkku! Tee mehevät jauhelihacannelonit pastan sijaan munakoisosta Soppa365 19.4. 7:00 Yhtä herkullinen, mutta kevyempi italialainen herkku valmistuu munakoisosta. Lue lisää ›
Suomalaisten arjessa on neljä ruokaa, joita rakastetaan muita enemmän Arkiruoka 18.4. 19:45 Tässä ovat suomalaisten arkiruoan ehdottomat suosikit. Lue lisää ›
”Kaikki voittavat” – 5 pientä asiaa, jotka jokaisen pitäisi tehdä jääkaapilleen Ruoka 18.4. 16:10 Kotitalouksiin ostettua ruokaa päätyy roskiin valtavia määriä. Pienillä teoilla voi muuttaa omaa tilannetta, mutta sillä on myös isompi merkitys. Lue lisää ›
90 vuotta vanha Elannon pääkonttori heräsi henkiin – avautuu osin yleisölle 20 vuoden tauon jälkeen Nostalgiset kuvat 18.4. 14:29 Yksi Helsingin Kallion maamerkeistä avautuu osittain yleisölle parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Lue lisää ›
Se näyttää pastalta, mutta ei ole sitä: Huijarin ”pastasalaatti” on hauska kevätherkku Soppa365 18.4. 7:00 Parsa on kauden ihanin sesonkiherkku, mutta mitä sen kanssa keksisi? Lue lisää ›
Maistelimme 10 alkoholitonta olutta: Yksi oli ylitse muiden ja raatilaisten mielestä ”selkeän humalainen” Testi 17.4. 19:00 Ilta-Sanomat testasi päivittäistavarakapoissa myytäviä alkoholittomia oluita. Lue lisää ›
Nerokas ohje! Purkkihernekeitosta saa mahtavia pihvejä – näin hernarin saa nopeasti ja kokonaisena ulos tölkistä Resepti arkeen 17.4. 15:37 Keittiömestari Serko Rantasen tuoreessa kirjassa esitellään arkiruokia ja kuinka niistä saa helposti astetta maukkaampia. Lue lisää ›
Muistatko 1980-luvun legendaarisen herkun? Pizza, jossa täytteet ovat leivän sisällä Soppa365 17.4. 7:00 Uusvanha superherkku on 1980-luvun pizzapatonki. Lue lisää ›