Ravivihje: Toto75 Örebro 1.5.2021

Julkaistu:

Toto75
Floris Baldwin kukistaa ruotsalaiset?
Timo Nurmoksen molemmat 75-hevoset Seismic Wave (75-2) ja Chiru (75-5) saavat suurina suosikkeinakin luottamuksen lauantain kierroksella. Elävyyttä systeemeihin haetaan Floris Baldwinin (75-6) avulla, joka on jäämässä kultadivarin triosta selvästi edullisimmaksi.

Muita Örebron ideamerkkejä ovat Global Black Money (75-3), Digital Lucky (75-4) sekä Coin Perdu ja Algot Zonett (75-7).


Toto75-1

Tasaisen pronssidivisioonan ykkösvihje todennäköisimmälle keulahevoselle, 6 Surf'n Turfille. Fredrik Linderin käsistä vetreästi esiintynyt ruuna saavutti kolmannessa kisassaan jo voiton vietyään Solvallan kisaa viimeksi keulasta perille. Vaikka marginaali kaventui viime metreillä, oli 5-vuotiaan tyyli varsin hyvä. Vauhtia sopivaksi säätelemällä sama temppu voi onnistua nytkin.

Lähdön paras hevonen on 10 Eddy West, joka pystyy koviinkin suorituksiin ollessaan liikkeellä ”oikealla jalalla”, kuten viime kerralla. Alle 09-vauhtia parijonosta kirinyt ruuna käänsi vastustajansa leikiten, vaikka matkavauhti keulassa olikin ollut rauhallista. Claes Sjöströmin suojatin suoritustaso kuitenkin vaihtelee, sillä toisinaan sillä on taipumusta tuhlata paukkujaan jo matkalla turhaan painamiseen. Rauhallisena pysyessään sitä on vaikea torjua kirissä.

Pienempään systeemiin vain edellä mainitut, mutta isompaan liuta muitakin potentiaalisia. Lähdön eliittiin kuuluu 5 Four Guys Dream, jonka kiri viime viikolla Jägersrossa oli aivan kelvollinen ja odotettavissa on nyt parempi suoritus. Kaiken ollessa kunnossa Håkan K. Perssonin valmennettava pystyy huippusuorituksiin, viitosradalta alku tulee toki olemaan rauhallinen.

Myöskään 3 Sato ei luultavasti kamppaile kärkipaikoista kiihdytyksessä, mutta siltäkin löytyy kosolti voimia nousta matsiin myöhemmässä vaiheessa. Parissa viime startissa raamikas ruuna on ollut vakuuttava ja nykykuskin antaa paremmat edellytykset pärjäämiselle.

Huippuvirettä on osoittanut myös 8 Big Shot, jonka ohjissa Magnus A. Djuse reagoi suosikin laukkaan viimeksi terävästi ja ruuna hallitsi kisaa sen jälkeen keulasta perille asti. Myös Rommen laukan paikkaus oli vahva ja sopivat väylät löytäessään sillä on tässäkin eväitä kärkeen.

Yllätyksellekin tuntuisi olevan paremmat edellytykset kuin useissa muissa kierroksen kohteissa, joten isompaan systeemiin poimitaan vielä neljä muutakin.

9 Il Duce Bokolla on kykyjä ja ori menee nyt ensimmäistä kertaa ilman kenkiä. 1 Mellby Ess ei normaalisti ehkä ole mikään 75-voittaja, mutta hyvä vire ja tiedossa oleva suotuisa juoksu kärjen tuntumassa ovat puoltavia tekijöitä. Myös voimissaan viimeksi pussiin jäänyt 2 Victory Lee ja lauantaitasolla useampia hyviä suorituksia tehnyt 11 McGarret mahtuvat mukaan.

Juoksunkulku: Mellby Ess on ensi metreillä todennäköisesti ripein, mutta juoksuradalta hyvin kiihdyttävä Surf'n Turf on suosikki lopulliseksi keulahevoseksi. Sato voi edetä toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Eddy West (15%) on aliarvostettu, Sato (17%) puolestaan hieman liikaa pelattu.

Ranking: A) 6, 10, 5, 3, 8 B) 9, 1, 2, 11 C) 12, 7, 4

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 6, 10
Suuri: 6, 10, 5, 3, 8, 9, 1, 2, 11

Toto75-2

Tauolta palaavalla 6 Seismic Wavella on oikein passeli tehtävä heppoisessa hopeadivisioonassa. Viime syksynä jenkkiruuna otti vastaavanlaisessa lähdössä megasuosikkina voiton Skellefteåssa ja kiri takaa helposti ykköseksi myös Örebrossa. Marraskuun lopun finaalissa se ei ollut parhaimmillaan ja laukkasi johtavan rinnalta kärkikamppailusta vähän ennen maalia. Tauon jäljiltä terveystilanne on oletettavasti hyvällä mallilla ja viime kauden Timo Nurmoksen suojatti avasi juurikin samaisella Örebron kierroksella vakuuttavalla voitolla. Keskeltä rataa kärkipaikka lohkeaa nopeasti, eikä sen jälkeen muista ole 6-vuotiaan kukistajiksi. Varma.

3 Merritt ja 7 Ubiquarian Face omaavat myös hopeatasolle riittävän kapasiteetin, mutta ensin mainittu ei pysty vastaamaan suosikille alussa ja jälkimmäinen ei taas pääse ulkopuolelta edelle. Merritt kiri pari viikkoa sitten 5. ulkoa lopun hyvin 09-kyytiä, joten kunnossa ei ole moitteen sijaa. Ubiquarian Face jäi viimeksi johtavan rinnalle, josta taipui hieman päätössatasella. Solvallan finaalikierroksella tilanne keulasta näytti olevan vielä sen hallinnassa laukan yllättäessä loppukaarteessa.

Juoksunkulku: Seismic Wave lataa keskeltä keulaan, mutta paikasta sen takana voi tulla tiukempi kisa. Sisäpuolen hevoset eivät ole erityisen riuskoja lähtijöitä, joten Ubiquarian Face ja 8 Deep Pockets voivat panostettaessa omata myös saumoja kärkiporukkaan. Kiihdytyksen jälkeen tahti kuitenkin tasaantuu.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Ranking: A) 6 B) 3, 7 C) 8, 5, 10, 1, 9, 4

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto75-3

Tammalähtöön moni valitsee leveämmän rastituksen, mutta paalun sisäradoilta kiihdyttävä varsin hyvätasoinen kaksikko voi kuitenkin olla edullisempi ratkaisu tasaiseen kisaan.

1 Global Benefit ei ole onnistunut tänä vuonna vielä voittamaan, mutta juoksutkaan eivät ole menneet aivan parhaalla tavalla. Axevallan 75:ssä lähdönuusinnat verottivat ja 4-vuotias joutui taipumaan keulasta lopussa kolmanneksi. Färjestadissa se väänsi kuolemanpaikalta sitkeästi toiseksi. Johtopaikka häämöttää ja kengittä ensimmäistä kertaa kilpaileva tamma voi viedä lähtöä maaliin asti.

Rinnalta aloittava 2 Global Black Money on jäänyt alustavasti houkuttelevan pienelle peliosuudelle, joten luotettavia otteita esittänyt menijä otetaan toisena mukaan systeemeihin. Se on jäänyt urallaan vain kerran ulos totosijoilta, Solvallan kovassa kisassa helmikuussa juoksu muodostui liian hankalaksi, eivätkä selätkään oikein vetäneet. Kehityskäyrä tuntuisi olevan vahvasti ylöspäin, sillä viimeksi Magnus Jakobssonin suojatti ratkaisi johtavan rinnaltakin hallitusti ja kiri viikkoa aikaisemmin lopun terävästi myöhään tilaa saatuaan. Kärjen tuntumasta voittomatsiin!

Takamatkalta aloittavista Gävlessä keulasta hallinnut 8 Zante Grif kulki viime lauantaina takaa kirin 10-vauhtia, mutta voittokahinoihin ei ollut silti asiaa. Juoksun juontuessa sopivasti italialainen on nytkin mahdollinen. 12 Xanthis Delicious jäi toissa kerralla pussiin, mutta ratkaisi viimeksi parijonosta lopussa varmasti. Juoksuradan hyödyntäessään saumat paranisivat tässä.

4 Erin Zet ei ole ensin mainittuja paaluhevosia kehnompi, mutta tiukalta nelosradalta sen juoksuasemat jäävät kuitenkin todennäköisesti niiden taakse. Axevallassa se laukkasi vastaavalta paikalta, mutta selviytyi viimeksi vitoselta 2. ulos ratkaisten lopussa vaivattomasti.

Kaksi viikkoa sitten keulasta perille vieneen 15 Beauty Windin tehtävä on takamatkan takarivistä nyt täysin erilainen ja kiriin vaaditaan hieman apujakin. Pientä yllätyssaumaa voisi olla 3 Paramount Tilella, joka pinkoi Drottningpokal-karsinnassa takaa lopun ihan mukavasti. Tällä kertaa se tosin menee kengät jalassa.

Juoksunkulku: Global Benefitillä on hyvä sauma puolustaa keulapaikka, vaikka juoksuradan 6 Isabell Trot sekä 5 North Dakota voivat käynnistyä myös ripeästi. Takaa parhaan startin voi saada Xanthis Delicious, mutta selkäjuoksu lienee sen tavoitteena. 7 Valkyria K. tai 11 Pappajonnys Ilse etenee toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Global Benefit (19%) nousee suosikiksi, kuten kuuluu, mutta Global Black Money (6%) on jäämässä erittäin edulliseksi. Hieman liikaa peliä ovat keränneet Erin Zet (15%) ja Zante Grif (19%).

Ranking: A) 1, 2 B) 8, 12, 4, 15, 3, 6, 7, 10, 5, 11 C) 13, 14

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 1, 2
Suuri: 1, 2

Toto75-4

Klass II:n eniten pelatut aloittavat takarivistä, mutta 2609 metrin matkalla sen ei tarvitse olla ratkaiseva ongelma. Voitto-odotuksin jo Jägersrohon viime viikolla tullut 9 Halo Am oli niin hyvä kuin pitikin ja nappasi lopulta toiselta radalta vaivattoman voiton. Kyvyt riittävät huomattavasti korkeammallekin ja tiukemmasta vastuksesta huolimatta 4-vuotias saa ykkössuosikin viitan.

10 Max Håleryd on tehnyt tauon jälkeen kaksi erinomaista suoritusta ja otti keulavoiton jatkoksi viime viikolla hallitun ykkösen johtaneen Erv Zetin rinnaltakin. Ruunan tyyli näytti jopa paremmalta, vaikka starttiväli olikin varsin tiivis. Vetävämmästä selästä alussa Björn Goopin ajokki voisi saada etua Halo Amiin nähden.

Väheksyä ei sovi 12 Versace Faceakaan, jonka voittoputki tosin katkesi viimeksi kuolemanpaikalta Amalencius B.B:tä vastaan. Ruuna kiritti keulavoittajaa kuitenkin reippaasti maaliin asti. Sen voitot ovat tulleet keulasta tai johtavan rinnalta, joten aikainen hyökkäys ei tässäkään olisi suuri yllätys.

Peliprosenteista huolimatta johtoon eteneminen voi silti olla koko takarivin triolle vaikeaa, jos puheet 3 Digital Luckyn vireestä pitävät kutinsa. Talvella keulasta ja johtavan rinnalta varsin vakuuttavasti voittanut ruuna ei riittänyt maaliskuun lopussa johtavan takaa kolmatta sijaa ylemmäs ja jäi viimeksi voltista pomppimaan paikalleen. Huippukuskilla 6-vuotias voi päräyttää tässä keulaan ja vetää pitkään.

Vasta tänä vuonna uransa aloittanut 1 Bandit Frontline on esiintynyt edukseen ja selvisi viimeksi uran ensimmäisessä autolähdössäkin suhteellisen reippaasti matkaan tullen tosin viime metreillä ohitetuksi ulkoa. 75-lähtö on tietysti kova, mutta hyvä paikka ja aiempaa kevyempi balanssi voivat auttaa asiaa.

6 Air Space parsi viimeksi avauskurvin laukkansa erinomaisesti ja nousi sisärataa pitkin vielä lopussa juosten toiseksi. Tehtävä on sillekin kova, mutta lähes pelaamattomana ruuna nostetaan isompaan systeemiin. Verkkaisesta lähtönopeudesta huolimatta sinne pääsee myös 2 Oliver Hall, sillä kotiradan ruunan statistiikka keskipitkällä matkalla on vahva. Kuski paranee ja jenkkikärryt laitetaan perään ensimmäistä kertaa.

Åke Lindblomin kaksikko 5 Cherry Oh Baby - 4 Sparkling Diamond ovat myös osoittaneet hyvää virettä, mutta tammoille tehtävä tuntuu silti pidemmällä matkalla turhan vaativalta.

Juoksunkulku: Digital Lucky on terävällä kuskilla ykkössuosikki keulapaikalle, vaikka Bandit Frontlinekin avasi viimeksi asiallisesti ja Cherry Oh Baby haastaa ulompaa. Takamatkan kovalta kolmikolta ei ehkä nähdä välitöntä hyökkäystä kohti kärkeä, mutta niistä etummaiseksi pääsevä kiertää kuitenkin toisen radan kärkihevoseksi ennen kirikierroksen alkua.

Pelijakauma: Halo Am (32%) on hieman liian selvä suosikki. Digital Lucky (5%) on alipelattu, myös Air Space (1%) on turhan unohdettu.

Ranking: A) 9, 10, 12, 3 B) 1, 6, 2, 5, 4 C) 7, 11

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 9, 10, 12, 3, 1
Suuri: 9, 10, 12, 3, 1, 6, 2

Toto75-5

Klass I:ssä luokkansa puolesta voittoon pystyisi oikeastaan mikä hevonen tahansa, mutta yksi on kuitenkin ennakkoon ylitse muiden. 7 Chiru pääsi 3-vuotiaana vähän myöhään tositoimiin, eikä ehtinyt vielä ikäluokan rahakisoihin, mutta ehti silti näyttää luokkansa loppuvuonna koviakin vastaan. Kauden päättäneessä Kriterium-revanssissa ori kipusi kaukaa takaa kolmanneksi jättäen taakseen nimihevosia. Tämäkin kausi alkoi vahvasti, sillä Easy Cash ja kumppanit eivät saaneet takaa mitään mahdollisuuksia keulassa porhaltaneen Chirun tavoittamiseen.

Lähtöpaikka on toki nopealle avaajallekin hieman ulkona, mutta hyvin mahdollista on myös sisäpuolen haastajien keskinäinen kilvanajo alussa, jonka myötä Jorma Kontio voi päästä hakemaan vetotyöt toisessa vaiheessa. Suuret revittelyt välttäessään suosikki on muiltakin juoksupaikoilta vahvasti voitossa kiinni. Varma.

Chirun kovin vastustaja on 6 Mandela Zon, joka tuntuu parantavan startti startilta. Korven tallin lupaus otti divisioonaa alempana finaalivoiton toissa kerralla kärjen takaa ja lähestyi viimeksi Mantorpissa keulasta voittanutta Dream Creationia maaliin asti. Kengät napataan nyt ensimmäistä kertaa pois. Vaikka lähtönopeuttakin löytyy, ongelmaksi voi koitua se, että Kontiosta poiketen Janne Korpi saa harvemmin ruotsalaiskollegoilta mitään ilmaiseksi ja suosikin sisäpuolella olevasta lähtöpaikasta ei välttämättä ole hyötyä.

Kapasiteettia löytyy reilusti myös 5 Certainlylta, joka yritti viimeksi takaa Önas Princen ja Revelationin kelkkaan, mutta sai tyytyä lopulta hajuraon päässä kolmossijaan. Maaliskuun lopun ykkönen tuli kuolemanpaikalta murskatyyliin. Ensi metreillä Jimmi Ehlersin suojatti ei ole ollut tähän asti nopein ja takaa ruuna on hieman muiden armoilla.

4 Cash Cowboylta odotettiin Solvallan finaalikakkosen jälkeen viimeksi jopa voittoa, mutta suoritus keulasta oli pehmeä. Tässä vuorossa lieneekin selkäjuoksu. 1 Stepping Moneyboy ja 9 Reven Dejavu kisaavat erinomaisessa iskussa, mutta voitto näin kovassa seurassa tulisi silti yllätyksenä.

Juoksun avainhevonen on keulaan todennäköisesti auton takaa porhaltava 2 Appasso, joka koki kuukausi sitten johtavan takaa vauhtijuoksussa niukan tappion. Åke Lindblom viihtyy useimmiten hevosineen keulassa, eikä tässäkään luultavasti muiden kuin suosikin selkä tule kysymykseen. Ja sekin vain siinä tapauksessa, että alku on ollut rivakka.

Juoksunkulku: Mielenkiintoinen kiihdytys luvassa. Appasso on ensi metreillä liukkain, ulompaa Cash Cowboy, Mandela Zon ja Chiru avaavat myös reippaasti. Jos ensin mainittu haluaa kärkipaikasta luopua, on ykköstoiveena varmastikin suosikin peesi. Chiru lopulta siis keulassa.

Pelijakauma: Chirun (48%) suosikkiasema on perusteltu. Ei huomautettavaa muutenkaan.

Ranking: A) 7 B) 6, 5, 4, 1, 9, 2, 3, 8, 10 C) 12, 11

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto75-6

Paralympiatravetin viimeinen karsintalähtö on vahvasti kolmen hevosen kauppa ja kaikkien rastaamisellekin olisi tietysti normaalisti hyvät perusteet. Kun vihjesysteemit on jo rakennettu kahden suursuosikin varaan, poimitaan tässä triosta lapulle vain hevonen, jossa on alustavan pelijakauman perusteella eniten pelillistä arvoa.

3 Floris Baldwin on jäänyt pahasti 5 Very Kronoksen ja 1 Sorbetin varjoon, mutta nykyvire ja odotettavissa oleva juoksunkulku puoltavat hyvinkin norjalaisruunan voittoa. Solvallan finaalissa kiritila takaa avautuivat liian myöhään, eikä riuskasta loppuvedosta ollut tuloksellista hyötyä. Jägersrossa se eteni 3. ulkoa loppukaarteessa vahvasti Racing Mangen ja Cyber Lanen ulkopuolelle, muttei ymmärrettävästi jaksanut ratkaista suoralla. Tässä juoksupaikka voisi hyvinkin löytyä pykälää lähempää kärkeä, eikä enemmän pelattujen kukistaminen olisi siinä tapauksessa mitenkään yllättävää. Joulun finaalissa temppu Very Kronosta vastaan oli jo lähellä onnistua ja ilman välissä ollutta hevosta olisi onnistunutkin.

Very Kronos viimeistelee Paralympiatravetin finaaliin vain viikkoa ennen, mutta samanlaisesta starttirytmistä on oriin kohdalla jo hyviä kokemuksia. Kausi alkoi kakkossijalla Who's Whon takana ja voitto on vaativalla reissullakin tietysti aivan mahdollinen. Selvä suosikkiasema tuntuu kuitenkin ylimitoitetulta.

Sorbetin alkukausi on sujunut hieman vaihtelevasti. Maaliskuun ensimmäisessä startissa 10-vuotias hallinnoi keulaan edettyään, mutta viimeksi puristus ei riittänyt johtavan rinnalta. Jos Örjan Kihlström saa puolustettua keulapaikan sisältä, on voitto mahdollinen. Pienen kysymysmerkin vireen ylle voi kuitenkin asettaa.

Muiden yltäminen voittoon asti tuntuu melko kaukaa haetulta. 7 Chapuy voi sotkea ulkoakin kärkikuvioita alussa, mutta johtoon asti selviäminen ja siitä vielä voittoon kestäminen olisi jo melkoinen temppu.

Juoksunkulku: Sorbet on onnistunut aiemmin keulapaikan puolustamisessa sisältä ja omaa siihen mahdollisuudet nytkin, mikäli vire on kohdallaan. Very Kronos lähtee keskeltä hyvin ja ottanee paikan johtavan rinnalta. Muut hakevat selkiä, Floris Baldwin erityisesti suosikin takaa.

Pelijakauma: Eniten pelatun kolmikon pitäisi olla huomattavasti tasaisempi, joten Floris Baldwin (10%) on edullinen, kun taas Very Kronos (49%) on liikaa luotettu.

Ranking: A) 5, 1, 3 B) 7, 8, 4 C) 2, 10, 6, 9

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto75-7

Jos 10 Moni Viking on yhtä hyvä kuin vuosi sitten aloittaessaan Ranskan talven jälkeen Ruotsissa, saavat muut luultavasti kamppailla vain kakkossijasta Orebro Int'l -stayerkisassa. Viime keväänä norjalaisori leiskautti Åbyn kolmen kilometrin kisassa muilta karkuun kirikierroksella ja jatkoi samaa tahtia myös Harper Hanoverin lähdössä toukokuun lopussa. Treenitiedot ovat aivan positiivisia nytkin, mutta täyttä varmuutta vireestä ei tietysti ole.

Viime vuoteen verrattuna kaventuneesta etumatkasta huolimatta 9 Ivory Di Quattro tuntuu kovimmalta vastustajalta. Robert Berghin oriin talvi sujui vaihtelevissa merkeissä, mutta kahdessa viime startissa otteet ovat olleet tutun vahvoja. Aktiivisella taktiikalla keulaan etenemisenkään ei tarvitsisi olla tässä täysin poissuljettu ajatus ja siinä tapauksessa suosikki saisi jo pistellä takaa tosissaan, vaikka iskussa olisikin.

12 Coin Perdua on rakenneltu pitkän tauon jälkeen rauhassa, mutta otteet kielivät siitä, että pian saattaa olla luvassa pankin räjäytys. Viimeksi Erik Adielsson ajoi oriin nopeasti kärkeen, josta valjakko irrotteli päätöspuolikkaan kevyesti 09-vauhtia. Tällä kertaa taktiikka on taas maltillisempi, mutta sopivissa selissä Svante Båthin valmennettava voi kivuta ylöskin.

Myös 6 Algot Zonett tuntuu kiinnostavalta tapaukselta, sillä matka on vahvalle ruunalle pelkkää plussaa. Hyvästä ajasta huolimatta sen vire oli pari viikkoa sitten vielä odotetun ruosteinen, mutta startti kropassa ja ilman kenkiä tahti voi olla nyt toinen. Alun on toki sujuttava edes jotenkin, ettei etumatka takaa tuleviin hupene heti lähtösuoralla.

Paalulta selvästi eniten peliä on kerännyt keulat alussa suurella todennäköisyydellä katsova 1 Deal Done Zet, mutta loppuun asti kärjessä keikkuminen tuntuu silti varsin työläältä tehtävältä. Keulataktiikalle voi ylipäätään heittää kysymysmerkin, mikäli esimerkiksi Ivory Di Quattro tai Algot Zonett tulisi rinnalle jo avauskierroksella. Paljon pelattuna Deal Done Zet jää ulos systeemeistä.

Sen sijaan isommalle lapulle poimitaan vielä takaa vahvat 14 Pacific Face ja 13 Velvet Gio sekä välipaalun kirikykyinen 5 Rally Hans. Ensin mainittu haki maaliskuun alussa otteisiinsa vauhtia uran ensimmäisellä maililla ja huoltotauolta luvassa voisi olla hyväkin suoritus. Velvet Gion viime vuosi sujui voitoitta, mutta ruuna oli useammissa kovissa lähdöissä silti kärkiporukoissa.

Juoksunkulku: Deal Done Zet lähtee vetämään porukkaa paalulta, vaikka 3 Västerbo Imtheman mielii myös samoihin tehtäviin. Ivory Di Quattro voi iskeä nopeasti eteenpäin välttääkseen kovat takahevoset välittömässä tuntumassa. Jos vauhti pysyy hyvänä, ei 40 metristä välttämättä ole eteenpäin tulijoita ennen puolimatkaa.

Pelijakauma: Moni Vikingin (37%) ja Ivory Di Quattron (17%) prosenttien pitäisi olla lähempänä toisiaan. Deal Done Zet (16%) on reilusti yliarvostettu.

Ranking: A) 10, 9 B) 12, 6, 1, 14, 13, 5, 3 C) 15, 11, 4, 8, 7, 2

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 10, 9, 12, 6
Suuri: 10, 9, 12, 6, 14, 13, 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 6, 10
Toto75-2: 6
Toto75-3: 1, 2
Toto75-4: 9, 10, 12, 3, 1
Toto75-5: 7
Toto75-6: 3
Toto75-7: 10, 9, 12, 6
Hinta: 4,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 6, 10, 5, 3, 8, 9, 1, 2, 11
Toto75-2: 6
Toto75-3: 1, 2
Toto75-4: 9, 10, 12, 3, 1, 6, 2
Toto75-5: 7
Toto75-6: 3
Toto75-7: 10, 9, 12, 6, 14, 13, 5
Hinta: 44,10 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
6 Surf'n Turf 22%
10 Eddy West 21%
5 Four Guys Dream 14%
3 Sato 12%
8 Big Shot 11%
9 Il Duce Boko 6%
1 Mellby Ess 4%
2 Victory Lee 4%
11 McGarret 3,5%
12 Manuzio Hanover 1,5%
4 Grinnebys Orion 0,5%
7 Kaiser Southwind 0,5%

Toto75-2
6 Seismic Wave 80%
3 Merritt 9%
7 Ubiquarian Face 7%
5 Monfalcone 1%
8 Deep Pockets 1%
10 Zeus Bi 1%
1 Casanova Sisu 0,5%
9 Barkevious Mingo 0,5%
4 Wollafur 0%

Toto75-3
1 Global Benefit 23%
2 Global Black Money 16%
8 Zante Grif 14%
4 Erin Zet 10%
12 Xanthis Delicious 10%
15 Beauty Wind 9%
3 Paramount Tile 4%
6 Isabell Trot 3%
7 Valkyria K. 2,5%
10 Artemide Zack 2,5%
5 North Dakota 2%
11 Pappajonnys Ilse 2%
13 Georgia Am 1%
14 Juvelens Miss F. 1%

Toto75-4
9 Halo Am 26%
10 Max Håleryd 23%
12 Versace Face 20%
3 Digital Lucky 10%
1 Bandit Frontline 7%
6 Air Space 4%
2 Oliver Hall 4%
5 Cherry Oh Baby 3%
4 Sparkling Diamond 2%
7 Cracker Jack 0,5%
11 Joel di Quattro 0,5%

Toto75-5
7 Chiru 48%
6 Mandela Zon 14%
5 Certainly 9%
1 Stepping Moneyboy 6%
4 Cash Cowboy 6%
2 Appasso 4%
9 Reven Dejavu 4%
3 Maestro Zon 3%
8 Pacific Kingdom 2%
10 Enge Eros 2%
11 Ole 1%
12 Powerbank 1%

Toto75-6
5 Very Kronos 34%
1 Sorbet 27%
3 Floris Baldwin 25%
7 Chapuy 3,5%
8 Harran Boko 3%
4 Evaluate 2,5%
2 Dragster 2%
10 On Track Piraten 1,5%
6 Esprit Sisu 1%
9 Betting Rebel 0,5%

Toto75-7
10 Moni Viking 29%
9 Ivory di Quattro 21%
12 Coin Perdu 11%
6 Algot Zonett 10%
1 Deal Done Zet 6%
14 Pacific Face 6%
5 Rally Hans 5%
13 Velvet Gio 5%
3 Västerbo ImtheMan 3%
11 Lucifer Lane 1%
15 Hawk Cliff 1%
2 G.R.J.'s Wolverine 0,5%
4 Cassius Ima 0,5%
7 Ganyboy 0,5%
8 Kennedy 0,5%