Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 7.4.2021

Julkaistu:

Toto86
Kautensa avaava Ecurie D. tähdittää keskiviikkoillan T86-kierrosta.
Solvalla tarjoilee tänään huippumielenkiintoista raviurheilua, kun Ecurie D:n (86-6) lisäksi tositoimissa nähdään mm. Kriterium-voittaja Brambling (86-4).

Pelillisesti rivi haiskahtaa varsin suosikkipitoiselta, sillä Ecurie D:n lisäksi myös Bitcoind' Arc (86-8) on vahvasti voitonsyrjässä kiinni. Kun nämä molemmat ovat myös vihjesysteemien tukipilareina, karsitaan muista kohteista pois muutamia enemmän peliä keränneitä.

Vähän pelattuja nostoja illan kierrokselle ovat mm. Air Space (86-3), Imola Boko (86-5) ja Mr Creation (86-7).


Toto86-1

Neljällä varsin helpolla voitolla uransa aloittanut 5 Wingait Henke kärsi helmikuun lopussa ensimmäisen tappionsa jäätyään johtavan taakse vaille kiritilaa. Sittemmin 4-vuotias on ollut yhdestä startista pois, mutta jos vire on ennallaan, voittosauma 86-avauksessa vaikuttaa hyvältä. Viimeksi se ei pystynyt puolustamaan keulapaikkaa sisältä, mutta keskeltä startista voi tulla parempi.

Toisena merkkinä lapulle nostetaan kengittä uusia vaihteita löytänyt 10 Gloster Gladiator. Axevallassa Fredrik Bergin 4-vuotias oli suorastaan murskaava 2. ulkoa ja viimeksi tuntuvasti kovemmassa lähdössäkin samalta juoksupaikalta selvä kakkonen kovan Digital Eyen takana. Suosikkia lukuun ottamatta vastus tuntuu tässä taas Solvallaan verrattuna hieman kevyemmältä, joten juoksun juontuessa jollain lailla sujuvasti saumat voittotaistoon ovat olemassa.

Hyviltä paikoilta starttaavat ”untersteinerilaiset” tulevat rankingissa seuraavina, mutta suosikkipitoisella kierroksella melko paljon peliä kerännyt kaksikko jää ulos vihjesysteemeistä. 2 Precious Lane sai viimeksi sisällä juostuaan tyhjän radan eteensä maalisuoralla ja latasi vauhdikkaasti kakkosmatsiin. Kärkipäästä korkealle tälläkin kertaa. 1 Black Hill aloittaa Peter Untersteinerin tallista melko positiivisten treenitietojen saattelemina, joten hyväkään suoritus ei yllättäisi. Ori teki jo edellisestä paikasta muutaman asiallisen suorituksen.

6 Cocco B.F.C. on kärsinyt Italiassa raviongelmista varsinkin kurveissa, eikä ole vaikuttanut kovin rivakalta lähtijältä auton takaa. Helmikuun lopun voitto tuli kuolemanpaikalta, joten sitkeyttä löytyy. Ruotsin kaviourat sopivat 3-vuotiaalle ehkä kotimaata paremmin, mutta ulkoa tiedossa voi olla kiertämistä. Muu porukka vaikuttaa varsin tasaiselta.

Juoksunkulku: 3 Global Unknown voi ravatessaan päästä ensimmäiseksi sisäradalle, mutta hakee tauolta nättiä juoksua. Black Hill ja Precious Lane eivät ole esittäneet erityistä lähtönopeutta tähän asti, joten Wingait Henke voi päästä keskeltä hakemaan vetotyöt hyvissä ajoin.

Pelijakauma: Wingait Henke (37%) on ansaittu suosikki. Precious Lane (20%) on ylipelattu.

Ranking: A) 5 B) 10, 2, 1, 6, 4, 3, 8, 7, 9, 11 C) 12

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 5, 10
Suuri: 5, 10

Toto86-2

7 Blaze Kronos olisi normaalilla kierroksella ollut varteenotettava ehdokas rivin läpivarmaksikin, mutta tällä kertaa vankempiakin tukipilareita on tarjolla, joten Timo Nurmoksen lahjakas 4-vuotias saa tyytyä vain apuvarman rooliin.
Ready Cashin tyttärellä on kaiken sujuessa edellytykset ikäluokan kärkitammojen joukkoon ja viime syksynä siitä saatiinkin jo hieman osviittaa. Erityisesti marraskuun jälkimmäisessä voitossa tamman meno näytti erityisen makealta. Tammikuussa olemus kuolemanpaikalta ei ollut läheskään yhtä hyvä, mutta tauon jälkeen on lupa odottaa taas selvästi enemmän. Erityisen mielenkiintoiseksi Jorma Kontion ajokin tekee mahdollinen kenkien riisuminen ensimmäistä kertaa. Liukas lähtijä voi räväyttää ulkoakin kärkeen, eikä sen kukistaminen olisi normaalina erityisen helppoa.

Kesken viime kauden Reijo Liljendahlille siirtyneen 1 Alien Hillin voittosumma jäi kapasiteettiin nähden pieneksi 3-vuotiaana. Oaksin finaalipaikka ei jäänyt syksyllä kauas, joulukuun alussa tamma otti hallitun keulavoiton 11-lopetuksella. Hyvin valmistautuneena starttiin tulevan luokkahevosen menestys ei yllättäisi.

Myös 4 Kia Oralla olisi potentiaalia nähtyä parempaan, mutta laukat ovat olleet riesana jatkuvasti. Toissa kerralla lähtöön yritettiin panostaa sisältä, viimeksi tamma hermostui alussa toisten takana. Keskeltä edellytykset virheettömään alkuun voisivat olla hieman paremmat, eikä siinä tapauksessa Stig H. Johanssonin suojatti olisi ulkona kärkikuvioistakaan.

Vähemmän pelatuistakin löytyy muutama kiinnostava tapaus. 6 Västerbo Vixen laukkasi viimeksi heti lähtöön, mutta väänsi kuukautta aiemmin johtavan rinnalta sitkeästi toiseksi. Reippaasti liikkeelle pääsevä 5-vuotias menee nyt ensimmäistä kertaa kengittä!

5 Livenletdiefor'emin otteet ovat olleet avojaloin huomattavasti aiempaa parempia, eikä uran avausvoitto toissa kerralla tullut vahingossa. Se latasi kurakelissä taustalta kärkeen asti viimeisellä takasuoralla ja kellotutti viimeiset 800 metriä alle 13-vauhtisiksi. Viimeksi Fredrik B. Larssonin valmennettava jäi 2. ulos voimissaan pakettiin.

Juoksunkulku: Alien Hill avaa kohtalaisen hyvin, sisäradalle havitteleva 3 Pim Pim Joli voi olla nopeasti ulkopuolella. Ulompaa Västerbo Vixen ja Blaze Kronos avaavat myös reippaasti. Niistä jompi kumpi on todennäköisesti lopulta keulassa.

Pelijakauma: Alien Hill (19%) ja Kia Ora (18%) ovat hieman yliarvostettuja. Edullisia tapauksia ovat Livenletdiefor'em (7%) ja Västerbo Vixen (6%).

Ranking: A) 7 B) 1, 4, 6, 5, 9, 3, 11 C) 2, 8, 12, 10

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 7
Suuri: 7, 1, 4, 6, 5

Toto86-3

3 Fromming jatkaa hyvältä lähtöpaikaltaan melko vahvojen suosikkien kavalkadia. Aloitusstartissa Jerry Riordanin tallista jenkki kohtasi kovia hevosia kuten mm. Mr Mah Canin, mutta naputteli lopun takana asiallisesti 12-vauhtia. Viime kerralla ori kontrolloi tapahtumia keulasta hallittuun tyyliin. Samalle paikalle selvitessään voitto on ulottuvilla tässäkin, mutta täydellä matkalla suuri suosikki saa kuitenkin muutamia turhan vähälle huomiolle jääneitä kavereikseen.

2 Air Spacen avauskierros viimeksi toisen radan veturina oli hieman kuluttava, eikä ruuna pysynyt kärjen tahdissa loppuun asti. Kuukausi sitten 5-vuotias teki varsin positiivisen suorituksen takaa kovassa Cassius Iman voittamassa 75-kisassa ja menee tällä kertaa sen startin tavoin ilman kenkiä ja jenkkikärryistä. Huippupaikalta huippumielenkiintoinen!

Lapulle nostetaan myös hyville juoksupaikoille tähtäävät 1 Callum N.O. ja 5 Aguero. Ensin mainittu voitti keulasta Axevallassa ja oli Solvallassakin takaa asiallinen. Poisjäänti sen jälkeen tuo epävarmuutta, mutta toisaalta kenkien riisuminen ja jenkkikärryt ovat plusmerkkejä. Aguero on tehnyt sisäratajuoksujen jälkeen toisinaan mukavia lopetuksia ja voi selvitä keskeltä tässäkin kärjen läheisyyteen. Viimeksi ruuna ei saanut taustalla kunnon tiloja.

Kohtalaisen paljon peliä keränneiden 11 Hitthebarin, 9 Silent Honorin ja 7 Kadett Brodden vireen yllä on jonkinlaisia kysymysmerkkejä. Vauhdinjaon suosiessa kaikilla on tietysti edellytyksiä nousta kamppailemaan kärkipään sijoituksistakin.

Juoksunkulku: Air Space, Fromming ja Aguero avaavat parhaiten. Ensin ja viime mainitulle voi kelvata selkäjuoksukin suosikin vanavedessä.

Pelijakauma: Frommingin (48%) kannatus on liian suuri. Air Space (5%) on pahasti aliarvostettu, myös Callum N.O. (2%) ja Aguero (3%) ovat edullisia. Silent Honor (14%) on liikaa luotettu.

Ranking: A) 3, 2 B) 11, 9, 7, 1, 5, 10, 6 C) 12, 4

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 3, 2, 1, 5
Suuri: 3, 2, 1, 5

Toto86-4

Solvallan illan ensimmäinen herkkupala on avoin 4-vuotiskisa, jossa neljällä hevosella on muita paremmat saumat voittoon. Suurin huomio kohdistuu tauolta palaavaan Kriterium-voittaja 7 Bramblingiin. Sen tyyli ei vielä viime vuonna ollut aivan täydellisyyttä hipovaa, mutta Daniel Redénin suojatti pystyi parhaaseen suoritukseensa oikeassa paikassa ja vastasi syyskuun lopussa kahden miljoonan kruunun arvoiseen voittoon tiukassa matsissa keulasta. Breeders Crownin välierässä juoksu meni vaativaksi toisella radalla, eikä ori ollut muutenkaan enää yhtä hyvä. Voitosta ei tietysti voi yllättyä lähes puolen vuoden tauoltakaan, mutta ulkoa aloitusstartti voi olla vielä tunnustelevakin. Kun paremmilta paikoilta kiihdyttää samantasoisia hevosia, ei kärkeen nouseminen onnistu luultavasti aivan millä tahansa juoksulla.

Otetaan kantaa ja rastataan systeemeihin vain paremmilta paikoilta aloittava kaksikko. 2 Global Badmanilla aloitusstartti on jo takana ja sijoituksesta huolimatta suoritus oli vahva. Daniel Wäjerstenin ori latasi parijonosta viimeisen takasuoran 08-kyytiä kärjen rinnalle, mutta raviongelmat pudottivat sen kaarteessa hieman keulan tahdista, eikä loppusuoran reipas veto enää riittänyt tavoittamaan edellä menneitä. Kurvin passailusta huolimatta viimeiset 700 metriä kulkivat alle 10-vauhtia. Sisäradalle päästessään ravi voisi rullata luultavasti paremmin, eikä E3-sankarin voitto siinä tapauksessa yllättäisi.

Pohjoismaissa aloittava 1 Synergy on pitkästä tauosta huolimatta toinen pelihevonen, sillä Ecurie D:n treenikaverina sen vire on varmasti heti kilpailukykyinen. Ennakkotietojen mukaan kyseessä on hyvä avaaja, jos toki kiihdyttäminen Pohjois-Amerikassa on auton kovemman vauhdin takia melko erilaista. Keulasta jenkkiori voi avata heti voitolla.

6 Selected News jätti jo viime vuonna erittäin vahvan vaikutelman ja lähdön ruotsalaisista Hans-Owe Sundbergin valmennettava on ehkä se, jolta voi odottaa 4-vuotiskaudelle eniten parannusta. Loppukaudesta ori nousi Breeders Crownin välierävoittoon takaa ja finaalissakin 10-lopetuksella toiseksi. Nopeuden puute teki juoksuista usein vaativia ja kauden avauksessakin on vaara jäädä vielä alussa taka-alalle.

4 Fire n'Fury ei ole parhaimmillaan hirveän kaukana ikäluokan kärkikastista, mutta peräkkäisten kuolemanpaikkajuoksujen ja viime startin epäonnisen laukan myötä kärkisijat puuttuvat taulusta. Porukka on armottoman kova, mutta etukengittä ja kokolapuilla nopea jenkki voi näytellä silti jonkinlaista roolia.

3 Hopeusteponalego voi myös kärjen tuntumasta otella totosijoista. Kauden avauksessa Antti Peltolan kasvatti pisteli 2. ulkoa ihan reippaalla otteella perille, vaikkei yltänyt vauhdikkaassa lopussa neljättä sijaa ylemmäs.

Juoksunkulku: Synergyn nopeus ykkösradalta on pieni arvoitus, mutta kärkipaikan puolustaminen ei yllättäisi. Keskeltä Fire n'Fury voi olla kovin haastaja ensi metreille. Selected News ja Brambling jäänevät alussa taaemmas ja etenevät kirilenkillä toista rataa.

Pelijakauma: Brambling (44%) on aivan liikaa pelattu. Synergy (20%) ja varsinkin Global Badman (15%) ovat kiinnostavia.

Ranking: A) 2, 1, 7, 6 B) 4, 3 C) 5

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 2, 1
Suuri: 2, 1

Toto86-5

Suosikkina lauantaina voittoputkensa katkaissut 9 Suarez jatkaa tiiviillä kilpailurytmillä. Halmstadin esityksessä ei ollut mitään vikaa, mutta neljättä rataa loppupuolikasta kiertämällä tehtävä meni vain takapareista mahdottomaksi voittajan porhaltaessa keulasta karkuun. Viimeiset 600 metriä ruuna latoi kuitenkin 11,1-lukemiin. Johtoon ei ole ainakaan alussa asiaa nytkään, mutta vastus vaikuttaa muuten melko sopivalta. Jos kova startti ei paina kintereissä, Suarez voi palata nopeasti takaisin voittojen tielle. Täyttä luottoa siihen ei kuitenkaan näin lyhyellä starttivälillä ole.

Haastajajoukko on varsin tasainen. Kakkosmerkiksi erottuu 7 Floydside Am, vaikka senkään juoksun onnistumisesta ulkoa ei ole takeita. Tuttu kuski on kuitenkin etu, eikä laukan välttäessään 6-vuotiaan pärjääminen tässä tehtävässä vaikuta mahdottomalta hieman vaativammallakaan taktiikalla. Helmikuun täysosumat tulivat keulasta.

4 Borups Umami teki 3-vuotiaana jämeriäkin suorituksia voittaen kertaalleen kuolemanpaikalta ja kukistettuaan varsin kovia hevosia marraskuussa Kalmarissa. Hieman maltillisista tallikommenteista huolimatta ruuna kuuluu tauoltakin heti peleihin.

Yllätyksen mahdollisuuskin on varteenotettava. 5 Imola Boko on tehnyt viime aikoina takajoukoista jatkuvasti melko hyviä juoksuja ja tuntuu tässä vähän pelattuna kiinnostavalta. Johtavan takaa viimeksi voittoon kirinyt 1 Five O'Clock kärkkyy jälleen samanlaista reissua. 12 Barbaresco V.W. vastaili Halmstadissa johtopaikalta Il Duce Bokolle maaliin saakka. Paikka on nyt oleellisesti kehnompi, mutta viime suoritus riittää silti pitkälle.

Myös Cash Boren laukan myötä voiton viimeksi perinyt 6 Vasco Da Gama, kavio-ongelmista Mantorpissa kärsinyt 11 Tiger Face sekä kelvollisesti Åbyssä takaa kulkenut 10 Karibean Dreams mahtuvat mukaan vähemmän ajavien kuskien lähdössä, jossa voidaan nähdä värikkäitäkin taktisia ratkaisuja.

Juoksunkulku: Five O'Clock pyrkii sisältä rivakasti matkaan, 3 Justice Rhyme ja Borups Umami haastavat lähinnä. Viime mainittu voi painua kärkeen, muttei välttämättä pidä paikastaan kiinni, mikäli joku sopiva tulee rinnalle. Floydside Am saattaa olla sellainen.

Pelijakauma: Suarezin (45%) peliosuus on hieman koholla. Imola Boko (3%) on jäänyt alipelatuksi.

Ranking: A) 9 B) 7, 4, 5, 1, 12, 6, 11, 10 C) 3, 8, 2

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 9, 7, 4, 5, 1, 12, 6, 11, 10
Suuri: 9, 7, 4, 5, 1, 12, 6, 11, 10

Toto86-6

Vaikka pari muutakin mielenkiintoista kauden avaajaa asettuu auton taakse, on 7 Ecurie D. tietysti Solvallan avoimen ryhmän selvä ykkösnimi. Huippukauden viime vuonna tehnyt ori ei ollut viimeisimmissä starteissa aivan makeimmillaan, vaikkei toki Solvallan kakkossijaa kuolemanpaikalta päätöskisassa voi mitenkään huonona suorituksena pitää. Frode Hamren suojatti ehti ottaa tuntumaa vanhempia hevosiakin vastaan jo Hugo Åbergs Memorialissa, jossa sen tehtävä takaa muodostui kuitenkin liian hankalaksi. Treenitiedot kielivät jo vahvasta vireestä heti kättelyssä, eikä kovin ruosteista suoritusta voi tietysti ollakaan luvassa, jos lähitulevaisuuden tähtäimet ovat jo Paralympiatravetissa ja Elitloppetissa. Sisäpuolelta lähtevistä tuskin yksikään alkaa Björn Goopin ajokille vastaamaan, eikä nopeuskaan ehkä riitä, vaan suosikki on luultavasti pian auton irrottua keulassa. Siitä Ecurie D. hallitsee normaalina tapahtumia perille asti. Varma.

Virkeän loppuvedon omassa kauden avauksessaan sisältä tehnyt 4 Forfantone Am nousee tasaisesta haastajajoukkiosta lähdön kakkoshevoseksi. Merkit viittavat Roger Walmannin suojatin kohdalla entistä parempaan kauteen ja kuolemanpaikan välttäessään ori voi olla taas kärkipäässä. Suosikin kukistaminen tuntuu silti aika hankalalta.

3 Milliondollarrhymen viime kauden useimmista kisoista jotain jäi puuttumaan, vaikka molemmissa voittostarteissa ruuna kylläkin esitti terävän loppuvedon. Edellisenä syksynä vakuuttavalla tyylillä Ruotsin mestariksi ravanneelta odotettiin enemmänkin. Kun viime vuoden parhaat suoritukset tulivat tarkoilla reissuilla, lienee taktinen suunnitelma uuden kauden aloituksessakin sama. Kärjen tuntumaan selvitessään hyvä sijoitus on heti mahdollinen.

8 Milligan's Schoolin avauskisa oli erittäin vahva, sillä jenkkioriilla riitti riuskasta aloituksesta huolimatta paukkuja vielä mukavasti loppuunkin, vaikka Sorbet ohittamatta jäikin. Valmentaja haluaa hevoselle nyt maltillisemman taktiikan alun osalta, joten 8-vuotias voi jäädä oleellisesti hankalampiin asemiin. Ei silti aivan ulkona totokuvioista.

10 Makethemarkin viime kausi oli varsin aaltoilevaa, eikä hyviä suorituksia tullut kuin ajoittain. Suoraan tauolta aina hyvin mennyt ori ei ole takaakaan täysin poissa laskuista totosijojen suhteen.

Juoksunkulku: Ecurie D. räväyttää ulkoa sen verran rivakasti liikkeelle, että on keulassa jo ensimmäisten satojen metrien aikana. 2 Super Zantos pääsee verkkaisen sisäradan hevosen edelle ja voi yltää suursuosikin taakse, jos Milliondollarrhymella otetaan alku tasaisesti, kuten oletettavaa on. Forfantone Am voi panostettaessa otella myös paikasta johtavan takana. Toisen radan vauhdinpitäjäksi ei ole halukkuutta.

Pelijakauma: Ecurie D. (70%) on ansainnut korkeat prosenttinsa.

Ranking: A) 7 B) 4, 3, 8, 10 C) 2, 6, 1, 5, 9

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto86-7

Uusi italialaisnimi 5 Zinko Top starttaa suosikkina duon avaukseen. Saapasmaan juoksujen perusteella kyseessä on luokkamenijä, joka pystyy avaamaan auton takaa riuskasti. Maaliskuun alun ykkössija Milanossa tuli varmasti keulasta, selvästi taakse jäi mm. rinnalla ravannut pohjolastakin tuttu Volnik Du Kras. Helmikuun voiton Varennen poika otti 2. ulkoa. Johtoon asti suosikin tie ei ehkä tässä vie, mutta Christoffer Erikssonin ajokki on kova tekijä muiltakin juoksupaikoilta.

2 Mr Creationilla voi olla taas pitkästä aikaa keulataktiikan vuoro. Vuosi sitten Solvallassa ruuna sooloili pikamatkalla juuri keulasta ylivoimavoiton 10,7-tuloksella ja samaan pystyessään muiden tehtävä olisi tiukka nytkin. Kuten silloin, myös tässä se on tarkoitus varustaa blinkers-silmälapuilla. Rommen taukostartissa tuli laukka lopussa sisällä vailla tilaa, Åbyssä 9-vuotias teki ulkokautta takaa kohtalaisen lopetuksen.
Yritetään selvitä lähdöstä vain todennäköisimmällä voittajalla ja parhaalla idealla, vaikka muitakin varteenotettavia hevosia on viivalla. Alustavien prosenttien perusteella pelillistä ideaa niissä ei kuitenkaan suuremmalti ole.

4 Grandfather Bill aloitti Peter Untersteinerin tallista kelvollisella suorituksella. Kärkipari pääsi karkuun takana viruneelta ruunalta, mutta startti alla ja jenkkikärryt perässään se voi löytää tässä suotuisammat asemat ja olla pykälää parempi vireeltäänkin. Myös 3 Moneykeeper jätti hyvän vaikutelman Solvallassa noustuaan takajoukoista 10-lopetuksella kärjen tuntumaan. Edellisessä startissa ruuna kärsi rengasrikon.

7 Cobaca Banana palasi paussilta voittamalla kuolemanpaikalta, mutta tällä kertaa sama temppu tuntuu vaativalta porukan koventuessa. 1 Bianca Sisalle matka ja asetelmat ovat normaalisti otolliset, mutta ihan parasta virettä viime starteissa siltä ei ole nähty.

Juoksunkulku: Mr Creation voi ”vauhtivarustuksella” napata kärkipaikan Bianca Sisalta ja torjua siinä tapauksessa myös Zinko Topin. Myös Cobaca Banana pystyy avaamaan vauhdikkaasti, mutta nopeiden ulkopuolelta alkuun ei luultavasti satsata täysillä.

Pelijakauma: Zinko Top (35%) voisi olla hieman enemmänkin pelattu. Mr Creation (5%) on huippumerkki.

Ranking: A) 5, 2 B) 4, 3, 7, 1, 10 C) 9, 11, 6

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 5, 2
Suuri: 5, 2

Toto86-8

Jopa Ecurie D:täkin vahvemmalta suosikilta tuntuu Timo Nurmoksen käsistä loistosuorituksilla avannut 4 Bitcoind' Arc. 4-vuotias voitti heti avauskisansa vastaavalla matkalla keulapaikalta, vaikka sai toki Digital Dominancesta erinomaisen haastajan. Viime kerralla Jorma Kontion ajama ruuna ratkaisi puolestaan hallittuun tyyliin johtavan rinnalta. Keulapaikka häämöttää, eikä tappio tunnu viime juoksujen perusteella sarjoissaan luultavasti jatkossa kovasti nousevalle menijälle todennäköiseltä. Varma.

Jos suosikkia yrittää kaataa, 3 Happy Romeo voisi olla siihen ykkösvaihtoehto. Hevosena se ei kylläkään ole samaa tasoa, mutta Claes Sjöströmin valmennettavan olemus viime startissa oli oikein makea sen noustua 10,1-lopetuksella 3. ulkoa Timo Lanen tuntumaan. Jos hieman vaihtelevasti auton takaa liikkeelle pääsevä ruuna selviäisi hyviin asemiin, ei ainakaan kakkossija yllättäisi.

9 Conrads Janne teki viimeksi vankan kierroksen kirin takaa parijonosta ja tähän starttiin on kaavailtu etukenkienkin riisumista. Se voi nousta takarivistäkin korkealle. Syyskuussa keulasta 75-divisioonan ykköseksi vastaillut ja finaalissakin aivan voittajan rinnalle kivunnut 11 Bridge Jumper on mielenkiintoinen tauolta palaaja, mutta suosikin kukistaminen näistä asemista tuntuu tosi vaikealta tehtävältä, vaikka 6-vuotiaassa varmasti onkin vielä käyttämätöntä potentiaaliakin.

Juoksunkulku: Bitcoind' Arc on lähtenyt tämän vuoden starteissa sen verran reippaasti, että ottaa kärkipaikan enimmäkseen tasaisten avaajien joukossa nopeasti haltuunsa. 1 Fuel Burn on ykkösvaihtoehto haluttuun paikkaan suosikin peesiin. 7 Armstrong Louis on eturivin hevosista ehkä ripein, mutta ulkoa johtavan kantaan asti selviäminen voi tehdä tiukkaa. Conrads Janne tai Bridge Jumper etenee toisen radan vetäjäksi ennen päätöslenkin käynnistymistä.

Pelijakauma: Bitcoind' Arc (67%) voisi olla vielä aavistuksen enemmänkin pelattu. Bridge Jumper (10%) on ylipelattu.

Ranking: A) 4 B) 3, 9, 11, 1, 7, 2, 5 C) 8, 6, 10, 12

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 4
Suuri: 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 5, 10
Toto86-2: 7
Toto86-3: 3, 2, 1, 5
Toto86-4: 2, 1
Toto86-5: 9, 7, 4, 5, 1, 12, 6, 11, 10
Toto86-6: 7
Toto86-7: 5, 2
Toto86-8: 4
Hinta: 8,64 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 5, 10
Toto86-2: 7, 1, 4, 6, 5
Toto86-3: 3, 2, 1, 5
Toto86-4: 2, 1
Toto86-5: 9, 7, 4, 5, 1, 12, 6, 11, 10
Toto86-6: 7
Toto86-7: 5, 2
Toto86-8: 4
Hinta: 43,20 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto86-1
5 Wingait Henke 39%
10 Gloster Gladiator 15%
2 Precious Lane 11%
1 Black Hill 10%
6 Cocco B.F.C. 8%
4 Global Best Lover 4%
3 Global Unknown 3%
8 Classic Sparkle 3%
7 Lucy Tilia 2%
9 Gao K. 2%
11 Emir Diamond 2%
12 T.J. 1%

Toto86-2
7 Blaze Kronos 41%
1 Alien Hill 15%
4 Kia Ora 12%
5 Livenletdiefor'em 10%
6 Västerbo Vixen 10%
3 Pim Pim Joli 3%
9 Riptide Bay 3%
11 Bazinga Cheri 3%
2 S.G.'s Accenta 1%
8 Callas 1%
10 Mogas Casandra 0,5%
12 Keflavik 0,5%

Toto86-3
3 Fromming 37%
2 Air Space 16%
11 Hitthebar 10%
7 Kadett Brodde 8%
9 Silent Honor 8%
5 Aguero 7%
1 Callum N.O. 7%
10 Beaks Manello 4%
6 Jackman 2%
4 Ståhlebos Mums 0,5%
12 Poesi Kloster 0,5%

Toto86-4
2 Global Badman 26%
1 Synergy 25%
7 Brambling 22%
6 Selected News 17%
4 Fire n'Fury 5%
3 Hopeusteponalego 4,5%
5 Southwind Hillrazr 0,5%

Toto86-5
9 Suarez 35%
7 Floydside Am 17%
4 Borups Umami 14%
5 Imola Boko 8%
1 Five O'Clock 7%
12 Barbaresco V.W. 7%
6 Vasco de Gama 4%
11 Tiger Face 4%
10 Karibean Dreams 2,5%
2 Amandarin R.D. 0,5%
3 Justice Rhyme 0,5%
8 Load Relief 0,5%

Toto86-6
7 Ecurie D. 67%
4 Forfantone Am 11%
3 Milliondollarrhyme 10%
8 Milligan's School 6%
10 Makethemark 3,5%
2 Super Zantos 1%
6 Mr Golden Quick 1%
1 Balzac du Chatelet 0,5%
5 Lover Face 0%
9 Snowstorm Hanover 0%

Toto86-7
5 Zinko Top 41%
2 Mr Creation 17%
4 Grandfather Bill 12%
3 Moneykeeper 10%
7 Copaca Banana 10%
1 Bianca Sisa 5%
10 HögstenaStalldräng 2,5%
9 L'amour Bonanza 1%
11 Dats So Cool 1%
6 Day Sun Dream 0,5%

Toto86-8
4 Bitcoind' Arc 71%
3 Happy Romeo 7%
9 Conrads Janne 5%
1 Fuel Burn 4%
11 Bridge Jumper 4%
7 Armstrong Louis 2,5%
2 Echo Gamble 2%
5 Infinite Knight 2%
8 Digital Download 1%
6 Gordon Mearas 0,5%
10 Evander Am 0,5%
12 Uakari 0,5%