Ravivihje: Toto75 Romme 27.2.2021

Julkaistu:

Toto75
Disco Volante pysäyttämätön kesäalustalla?
Disco Volante (75-3) pääsee kilpailemaan tänään mielimatkallaan ja paremmalla alustalla, joten viime lauantain taipumisesta huolimatta ruunaan luotetaan.

Vihjesysteemit täydennetään kahdella ideavarmalla, joista Zeolit (75-4) voi torjua suosikin heti alkumetreillä, ja Balotelli Crown (75-7) puolestaan lyödä eniten pelatun lopussa.

Kierroksen suurin suosikki Algot Zonett (75-5) saa systeemeihin seurakseen mm. kaksi vähän pelattua hakua, Donners Amin ja Remarkable Feetin.

Rommen radan raportoitiin olevan jo alkuviikosta hyvässä kunnossa, joten poutasäässä tämän viikon 75-ratkaisut käydään kesäisellä kaviouralla.


Toto75-1

Suljetusta lähtöradasta huolimatta 8 Tullibardine Boe on tasaisen avauskohteen niukka ykkösrankkaus. Kyvykkäältä tammalta odotettiin viimeksi paljon kotiradan 75:ssä, mutta juoksu meni pieleen alun pakitteluineen ja lopun pussiin jäämisineen. Riskejä ongelmille juoksunkulun suhteen on nytkin, mutta vapailla väylillä Richard L. Janssonin ajokki nähdään korkealla.

Aikaisin kupongille kuuluvat myös vakavimmat keulapaikan tavoittelijat 1 Ara ja 3 Cash Cowboy. Ara ei onnistunut aivan valtaamaan kärkipaikkaa toissa startissa Bollnäsissä, eikä saanut lopussa enää mahdollisuutta ohitusyritykseen. Finaalissakaan tiloja ei sisältä löytynyt, muttei jossiteltavaakaan suuresti jäänyt. Cash Cowboy on parantanut otteitaan alkuvuodesta hieman vaisumman jakson jälkeen ja ottanut kaksi varmaa voittoa perätysten. Hieman kovanpuoleisessa seurassakin johtopaikka voi osoittautua arvokkaaksi.

2 She's Ready on kehittänyt komean neljän voiton putken, eikä kakkosradan selvittäessään tolpparivin täydentyminenkään tulisi yllätyksenä. Vuoden ensimmäinen ykkönen tuli johtavan rinnalta, sen jälkeen voimatamma on hakenut kärkipaikan haltuunsa aikaisessa vaiheessa. Tässä keulaan ei kuitenkaan liene asiaa. Suurin murhe Marie Hafstad Erikssonin suojatille voi kuitenkin olla lähtöhetki, sillä volttaaminen on tuottanut 7-vuotiaalle aiemmin usein hankaluuksia.

11 Red Hot Roadsterin ja 12 Power Blasterin asetelmat eivät vaikuta lähtökohtaisesti kovin herkullisilta, mutta She's Readyn ansiosta kisa ei luultavasti mene aivan taktikoinniksi ja silloin takaakin on mahdollisuus menestyä. Mainiosta vireestä huolimatta molemmille on ensisijaisesti hakusessa selkäjuoksu.

Myös 4 Enge Eros kuuluu huomioitaviin, sillä pari starttia tauon jälkeen kroppaansa saanut ruuna vaikuttaa nousukuntoiselta. 5-vuotias ei kavahda vaativampaakaan juoksua. Viimeksi se eteni puolimatkassa johtavan kupeelle ja tuli otetta saamatta juosten perille.

Åbyssä terävällä loppusuoran kirillä sisältä voittoon ehtinyt 7 Artful Deimos olisi hyvällä reissulla tietysti potentiaalinen tähänkin, mutta ulompi juoksurata tietänee Janne Korven ajokille hankaluuksia nappireissun saamiseen.

Juoksunkulku: Ara lähtee varsin hyvin ja voi puolustaa sisältä kärkipaikan. Cash Cowboylla on melko vähän kokemusta volttilähdöistä, mutta auton takaa lähtönopeutta löytyy, joten hyvältä kolmosradalta ruuna on taitavalla kuskilla toinen keulaehdokas. She's Readylla ajetaan alkutohinat selvittäessään hyvissä ajoin eteenpäin, myös Enge Erosilla on edellytykset tarvittaessa kiertää johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Ara (12%) tuntuu liian vähän pelatulta, Power Blasterin (14%) peliosuus on taas asemat huomioiden kovanpuoleinen.

Ranking: A) 8, 1, 3, 2 B) 11, 12, 4, 7 C) 6, 5, 9, 10

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 8, 1, 3, 2, 11, 12, 4
Suuri: 8, 1, 3, 2, 11, 12, 4

Toto75-2

Kylmäveritasoituksen voittomatsi käytäneen 40 metrin hevosten kesken. Ne kaikki kohtasivat toisensa jo pari viikkoa sitten Bollnäsissä, jossa 13 B.W.Rune osoittautui vahvimmaksi kuolemanpaikasta huolimatta. Vielä kovemman suorituksen Mats E. Djusen ajokki teki tammikuun lopussa, kun se ehti toivottoman oloisen lähtölaukan jälkeen voittajaksi. Kehitysharppauksia ottanut 6-vuotias ei ole ensi metreillä ripeimpiä, mutta kohoaa ravatessaan voittomatsiin. Täysin siihen ei kuitenkaan voi luottaa.

10 Roli Eld piti toissa kerralla B.W.Runen keulasta takanaan, mutta viimeksi sijoitukset vaihtuivat samoilta juoksupaikoilta. Örjan Kihlströmin ajokin etuna tällä kertaa on luultavasti reippaampi avaus, eikä se suosikin etupuolelle päästessään ole helppo tavoitettava, vaikkei kenkiä päästäkään vielä riisumaan.

Vahvasta suosikkiparista huolimatta muutamalla muullakin voi olla sanansa sanottavanaan. 11 Bellfaks on parhaimmillaan edellisten kanssa samaa tasoa ja viimeksi ori seurasikin niiden takana hyvin perille asti. Startti alla parempaakin voisi olla luvassa, toki kovin suoritusvarmasta menijästä ei ole kysymys.

Isompaan systeemiin nostetaan mukaan myös Jan-Olov Perssonin tallin kolmas osallistuja 12 Eld Rask. Senkin kauden avaus samaisessa Bollnäsin-lähdössä sujui varsin mallikkaasti oriin seurattua sisällä rintaman takana maaliin saakka. Potentiaalia rodun eliittiin löytyy.

Etumatkaa saavien tehtävä ei vaikuta kovin helpolta, sillä suosikit lienevät aktiivisia heti alkumatkalla. Mahdollisuuden saa silti 5 Emil Mollyn, joka kiri virkeästi edellisellä Ruotsin-vierailullaan ja hävisi viikko sitten Bjerkessä vain kahdelle avoimen sarjan hevoselle. Juoksun onnistuessa yllätyssauma.

3 Torpa Olea voi edetä johtotehtäviin ja vetääkin melko pitkään, sillä tamman kunto on mainio. Vastus on kuitenkin viime startteja tuntuvasti kovempi ja voitto on tiukassa. 4 Guli Rubin on laukannut kaikissa tämän vuoden starteissaan, ensin kahdesti starttiin ja viimeksi keulasta maalisuoralla. Jos kuskinvaihdoksesta on apua, voisi ruuna pystyä totomatsiin. 9 Art Kjarvald kulki mukavasti Bollnäsissä, mutta voittoon nouseminen takaa on hankalaa.

Juoksunkulku: 2 Hönn Blesa johtaa tietysti alkumetrit, mutta Torpa Olea voi hakea siltä nopeasti vetotyöt. Roli Eld päässee pisimmän takamatkan pelihevosista parhaiten matkaan ja pyrkii hyödyntämään etunsa etenemällä kärkiporukkaan saakka. B.W.Runekin tulee aikaisin kohti kärkeä.

Pelijakauma: B.W.Rune (43%) on ehkä aavistuksen ylipelattu. Eld Rask (3%) ja Emil Mollyn (2%) ansaitsisivat yllättäjistä hieman lisää huomiota.

Ranking: A) 13, 10 B) 11, 12, 5, 3, 4, 9 C) 8, 7, 2, 6

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 13, 10, 11
Suuri: 13, 10, 11, 12, 5

Toto75-3

7 Disco Volanteen luottaminen on tietysti viime lauantain perusteella riskaabelia, mutta raskaat olosuhteet heittivät sen ylle sillä kertaa tummia pilviä jo ennen kisaa ja ruuna taipuikin keulasta kolmanneksi. Toki se oli ollut otteissaan normaalia rauhallisempi koko päivän.
Stefan Melanderin valmennettava on palannut ennenkin vaisumpien suoritusten jälkeen nopeasti tasolleen ja alusta sekä juostava matka antavat siihen nytkin hyvän mahdollisuuden. Keulapaikkakin lienee aktiivisella taktiikalla haettavissa, sillä virtavan menijän ulkopuolelleen ottaminen on tuskin kannattavaa kenellekään. Kun peliosuus on nyt aiempaa maltillisempi, eikä vastustajistakaan mikään erityisesti puhuttele, jää Disco Volante varmaksi.

5 Hazard Boko voi sisäpuolelta torjua suosikin alussa, mutta parhaat mahdollisuudet menestymiseen voivat kuitenkin olla sen takaa, sillä suorituksissaan hieman ailahtelevan oriin kovuus kaikkein kovimpia ykkössarjalaisia vastaan on vielä hieman puutteellinen. Toissa kerralla se taipui keulasta selvästi, mutta hallinnoi viimeksi helpompaa lähtöä samalta paikalta.

Eskilstunassa kelpo suorituksen kärjen vanavedessä tehnyt 3 Zenit Brick laukkasi viikko sitten taustalla jo avauskaarteen lopussa. Sillekään alusta ei ollut optimaalisin, tällä kertaa taas juostava matka on lyhyttä sorttia. Toissa kerralla ruuna pääsi auton takaa kuitenkin kelvollisesti liikkeelle ja keskijoukkoihinkin selvitessään se voi kivuta lopussa ylös.

6 Västerbo Grosbois on lyönyt Disco Volanten kahdella viime kerralla, mutta voittoon asti ruunan hyvätkään suoritukset eivät vielä ole riittäneet. Tällä kertaa sisäpuolella on useampi rivakka avaaja, eikä johtavan kantaan pääseminen ole sanottua. Kun samalla peliprosentit ovat ottaneet aiemmasta selvän hyppäyksen ylöspäin, ei Rauno Pölläsen suojatti tunnu erityisen kiinnostavalta.

Namureissulla 2. ulkoa mm. Selmer I.H:n viime viikon keskiviikkona lyönyt 8 J.H.Mannerheim olisi paremmalta paikalta ollut mielenkiintoinen, mutta juoksupaikka jäänee nyt taaemmas, eikä voittoon nouseminen ole helppoa. Sama tilanne on viime lauantaina 3. sisältä voittoon kirineellä 12 Evaluatella.

2 Giveitgasandgon otteet Jägersrossa johtavan takaa eivät olleet erityisen tuoreita ja kärkisijoja ajatellen parannettavaa taitaa olla liikaa. Hyvän juoksun Wilhelm Paalin valmentama ori kuitenkin saa.

Juoksunkulku: Giveitgasandgo lähtee sisempää reippaasti, mutta hyvä selkä lienee ykkösvaihtoehto. Kelpaako sitten ensimmäisenä rinnalle tulevan Hazard Bokon peesi vai haluaako Wim Paal vain Disco Volanten taakse? Lopulta viime mainittu on kärjessä.

Pelijakauma: Disco Volanten (40%) ja Hazard Bokon (26%) eron peliosuudessa pitäisi olla hieman suurempi. Västerbo Grosbois (10%) on hieman liikaa pelattu.

Ranking: A) 7 B) 5, 3, 6, 8, 2, 12 C) 4, 11, 1, 10, 9

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto75-4

Mielenkiintoiseen Klass II:een moni uhraa runsaasti merkkejä, mutta keulahevonen lienee kuitenkin lopulta voiton suhteen varsin vahvoilla. 3 Zeolit on ehtinyt näyttää osaamistaan viime kuukausina ja loistopaikalta kärkipaikka häämöttää tällä kertaa. Jari Åkerfeldtin 4-vuotias avasi viimeksikin reippaasti, mutta kuski oli hieman liian ahne ja tuloksena oli laukka. Sen jälkeen ruuna liikkui taustalla vahvasti. Terävä Magnus A. Djuse voi pitää sillä nyt suosikin ulkopuolellaan ja vetää kisaa maaliin asti. Varma!

Edellisen kovin haastaja keulataistossa on eniten pelattu 5 D.Day Zet, joka olisikin kärkeen päästessään taas voitossa kiinni. Daniel Redénin valmentama 5-vuotias on aloittanut kautensa kahdella simppelillä keulavoitolla, mutta tässä tehtävä on jo kovempi.

12 Global Above All on ehtinyt jo hankkia kokemusta tältä tasolta ja esiintyikin syksyn lauantailähdöissä edukseen. Marraskuun finaalissa se laukkasi todennäköisen kärkisijan loppukaarteessa. Kuun alussa takaa voittoon kiertänyt ruuna ei ole hankalalta paikaltakaan täysin ulkona kuvioista.

Jos lähtöön rastailee enemmän hevosia, 6 Mandela Zon tuntuu pienestä voittosummastaan huolimatta kiinnostavalta. Se jätti jo vajaa vuosi sitten keulavoitossaan makean vaikutelman, mutta 3-vuotiskausi ei sittemmin onnistunut. Aloitus Korven tallista oli viime viikolla erittäin positiivinen, sillä ori pisteli kovan Kapten Brodden takana reippaalla otteella maaliin saakka.

1 B.G.Arne ei saanut mahdollisuutta Eskilstunan vastaavassa sarjassa tammikuun lopussa. Paremmilla tuureilla Erik Adielssonin ajokki voi tässä kamppailla kärkisijoista.

Loppuvuonna kolme peräkkäistä voittoa keulasta ja kuolemanpaikalta naarannut 7 Matamoros oli kehno viimeisimmässä kilpailussaan, mutta tauosta huolimatta ruuna voi pystyä taas mallikelpoiseen suoritukseen, sillä virettä on viilattu jo reippaan ratahiitin avulla.

4 Again Kronos kiri Vermossa uran avausvoittoon 2. ulkoa ohi Astrumin, mutta tämä oli joutunut avaamaan turhan kovaa. Jonna Irrille sittemmin siirtyneen ruunan starttiväli on nyt pitkänlainen ja alustava peliosuuskin melko korkea. Enemmän vahvalle 9 Pacific Kindgdomille nopeutuvat alustat voivat tietää hankaluuksia.

Juoksunkulku: Zeolit pystyy viime kerran perusteella torjumaan kovaa avaavan D.Day Zetin, joka puolestaan pitää ulkopuolelta starttaavat kurissa ensi metreillä. 2 Mascarpone Doc ottaa paikan johtavan kannasta, ellei jenkkikärryjä mahdollisesti kokeilevalta B.G.Arnelta löydy lisää terävyyttä starttiin.

Pelijakauma: Zeolit (18%) on aliarvostettu. D.Day Zetin (39%) on liikaa pelattu, samoin Again Kronos (13%). Mandela Zon (3%) on vielä liian vähän huomioitu.

Ranking: A) 3, 5 B) 12, 6, 1, 7, 4, 2, 9 C) 8, 11, 10

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto75-5

Hopeadivisioonassa tasoerot tuntuvat varsin suurilta, mutta suursuosikki 5 Algot Zonettiin luottaminen täysin palkein ei ole silti kovin houkutteleva ratkaisu. Toki ruunan suoritukset ovat olleet jatkuvasti erinomaisia, myös viimeksi, vaikka Night Brodde kirikin loppumetreillä kuolemanpaikalla ravanneen suosikin ohi. Jos Daniel Wäjerstenin suojatti selviää tässä keulaan asti, homma vaikuttaa selvältä. Muitakin realistisia juoksunkulkuvaihtoehtoja on olemassa ja Algot Zonettin juoksusta voi tulla taas vaativakin.

3 Global Undecided on osoittanut kahdella viime kerrella selvästi piristyneitä otteita muutettujen treenisysteemien myötä. Aiemmin melko tahmeasti käynnistynyt ruuna pääsi Solvallassa ulkoa varsin reippaasti liikkeellekin, eikä samanlaisilla otteilla suosikin etupuolelle selviäminen ole tässä mahdotonta. Siinä tapauksessa etulyöntiaseman luovuttaminen ilmaiseksi tälle ei varmasti tule kyseeseen.

Pari vähän pelattuakin kiinnostaa. Kehitysharppauksia ottanut 4 Donners Am jäi tammikuun ensimmäisessä 75-kisassa pakettiin ja paikkasi seuraavalla kerralla alkulaukkansa sinnikkäällä lopetuksella takaa. Helpommassa seurassa Östersundissa ruuna otti hallitun voiton edettyään puolimatkassa johtavan rinnalle ja kunto vaikuttaa siis edelleen vahvalta.

9 Remarkable Feet latasi viime lauantaina ulkoakin kärkeen, mutta tuli selästä iskeneen Beartimen ohittamaksi lopussa. Tarjolla on nyt taas vaihteeksi selkäjuoksu, eikä hyvien avaajien takaa juoksupaikan tarvitse jäädä kovin kauas kärjestä.

Hyvillä esityksillä kautensa avannut 2 Sign Me Up Too omaa myös jonkinlaisia menestymismahdollisuuksia, mutta keulasta parhaiten menevälle ruunalle voitto on silti aika tiukassa. Ensinnäkään nopean 1 Give Me Tenin ohi pääseminen ei ole sanottua, ja vaikka se onnistuisikin, on jossain vaiheessa rinnalle kiertävän Algot Zonettin takana pitäminen luultavasti liian vaativa tehtävä.

Juoksunkulku: Give Me Ten ja Sign Me Up Too avaavat eturivin hevosista parhaiten. Ensin mainitulla keulapaikasta ei välttämättä luovuta heti avauskurvissa, mutta viimeistään Global Undecidedin tai Algot Zonettin selän luulisi Klaus Kernille kelpaavan. Suosikki etenee jossain vaiheessa joka tapauksessa vähintään johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Algot Zonettin (65%) suosikkiasema on liian tanakka. Global Undecided (14%), Donners Am (5%) ja Remarkable Feet (4%) ovat kaikki aliarvostettuja.

Ranking: A) 5 B) 3, 4, 9, 2 C) 7, 12, 6, 10, 1, 8, 11

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 5, 3, 4, 9
Suuri: 5, 3, 4, 9

Toto75-6

Mainiosti Ruotsissa mennyt 4 Donna Leonora on 2640 metrillä ajettavan tammatasoituksen ykkösmerkki. Avauskisassa pussiin jäänyt suomalainen nousi seuraavalla kerralla kaukaa takaakin voittoon, eikä viime suorituksessakaan Lyckans Cashin takana kirissä ollut moitteen sijaa. Nelosradan selvittäessään aktiivisella taktiikalla johtopaikkakin voisi olla haettavissa, eikä Mika Forssin ajokin ohittaminen olisi siitä simppeliä.

Kärkipaikan suhteen kapuloita rattaisiin voi laittaa 1 Pappajonnys Ilse, joka voitti vastaavalla matkalla 75-lähdön marraskuussa kuolemanpaikaltakin. Vire on nyt lievä kysymysmerkki, vaikka viime kerran epäonnistumisesta ison siivun voi tietysti laittaa ensimmäisen starttinsa ajaneen kuskin piikkiin. Suoraan Örjan Kihlström ei ehkä keulaa, saa mutta Donna Leonoraa lukuun ottamatta muilta paaluhevosilta se on todennäköisesti haettavissa.

Takamatkan monipuolisin on 14 Zooropa, jolle matka on pelkkää plussaa. Toissa kerralla pronssidivarissa tamma kulki takana hyvin kunnon tilaa edes saamatta, viimeksi se piti keulasta hopeadivisioonassa tänään starttaavan Sign Me Up Toon pihdeissään maaliin asti. Yltiöraskaan reissun välttäessään matsiin.

13 Lyx Håleryd tähtää luultavasti edellisen peesiin kirivaiheessa, sillä vaikka se viimeksi sitkistelikin kunniakkaasti johtavan rinnalla, on selkäjuoksu ja lyhyt kiri selvästi Joakim Elfvingin suojatin ”juttu”. Vire on ollut jatkuvasti noususuunnassa, joten voittokin voisi sopivilla tuureilla jo irrota.

6 Smaragd Norrgårdin paukut eivät riittäneet viime kerralla keulasta Lyckans Cashia ja Donna Leonoraa vastaan ja valmentaja toivoo tällä kertaa selkäjuoksua. Juoksuradalta paikka kärjen tuntumasta voi hyvinkin irrota ja menestyssarja saada sitä myöten jatkoa.

2 Follow My Leadin suhteen oli etukäteen jonkinlaisia odotuksia Åbyn 75-lähtöön, mutta 4-vuotias oli stressannut kovasti kuljetuksessa ja esitys itse startissa oli perin hengetön. Ei unohdeta nyt, kun kuljetusmatkakin on lyhempi.

5 Krakas voi päästä voltin vitoseltakin ripeästi liikkeelle ja hyviin asemiin. Toissa kerralla lopussa pahoin kangistunut tamma ehti viimeksi lyhyellä kirilläkin voittoon ja on mahdollinen tässäkin.

Reippaalla tahdilla kärkirintamaan nousi viime startissaan myös 3 Västerbo Jolene, eikä Eskilstunan loppuvedossakaan vastaavassa Diamantstoet-lähdössä ollut moittimista. Vähän pelattuna kiinnostava merkki.

Takamatkalta isompaan vihjesysteemiin nostetaan myös kyvykäs, mutta harvoin täydellisesti onnistuva 11 Valborg Marje, huippuvireinen 15 She Is Cecilia sekä täysin huomiotta jäänyt 12 Selma Töll. Se pääsee voltista hyvin liikkeelle ja on tehnyt hyviä suorituksia viime kuukausina yllättävän vaativillakin juoksuilla.

Juoksunkulku: Krakas sekä juoksuratojen hevoset ovat alussa nopeimpia, mutta keulataktiikka tuskin tulee kyseeseen kenenkään kohdalla. Paremmin kaksikosta Pappajonnys Ilse - Donna Leonora liikkeelle pääsevä hakee vetotyöt. Zooropa voi vauhdin laskiessa tehdä takaa aikaisia ratkaisuja, ehkä myös Valborg Marje.

Pelijakauma: Pappajonnys Ilse (13%) on peliä keränneistä hieman aliarvostettu, Lyx Håleryd (15%) ehkä hieman ylipelattu. Follow My Lead (2%) ja Västerbo Jolene (2%) ovat liian unohdettuja, samoin Selma Töll (1%).

Ranking: A) 4, 1, 14 B) 13, 6, 2, 5, 3, 11, 15, 12 C) 8, 10, 9, 7

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 4, 1, 14, 13
Suuri: 4, 1, 14, 13, 6, 2, 5, 3, 11, 15, 12

Toto75-7

Jo viime kaudella erittäin vahvaa jälkeä tehnyt 2 Balotelli Crown jätti tämän vuoden avauskisassaan vaikutelman, että vielä parempaa voi hyvinkin olla luvassa. Herkistelemättä Gävlen kilpailuun tullut ruuna juoksi kaukana takapareissa, mutta räväytti loppukaarteen neljättä rataa pitkin nousten loppusuoralla aivan Twinkle Facen rinnalle. Hokkikengässäkin viimeiset 400 metriä sujuivat 09,6-vauhtia. Nykyään asiallisesti liikkeelle pääsevä 8-vuotias voi olla startti alla entistä parempi ja Hanna Forslin ajokki on kirissä muille paha torjuttava. Kokeillaan kakkossuosikkina ideavarmaksi!

Vakuuttavasti kahdella viime kerralla esiintyneen 5 Oxidizerin tie voi viedä tällä kertaa keulapaikalle, josta voittosarjan jatkaminen on tietysti mahdollista. Åbyn voittoon liittyi kuskin osalta jo taidettakin, vaikka päätösringin ruuna taivalsikin johtavan ulkopuolella. Kyvyistä huolimatta sarjanousu tekee tällä kertaa tehtävästä haastavamman ja peliosuus on yläkantissa.

7 Global Winner pääsi hakemaan Solvallassa vastaavalta paikalta yllättäen kärkipaikan päätöskierrokselle lähdettäessä, eikä ollut sen jälkeen enää ohitettavissa. Saman toistaminen ei tunnu kovin todennäköiseltä, sillä ruuna on alkumetreillä hieman tasainen. Juoksun onnistuessa kärkisija on toki edelleen mahdollinen.

11 Mas Capacityn juoksut ovat menneet kahdella viime kerralla melko mukavasti ja tulosta on tullut. Tiedossa voi olla tällä kertaa enemmän ulkoratoja, joka ei välttämättä ole pelkästään eduksi. Nykyvireessä suomalaisruuna on tietysti huomioitava, jos lähtöön laittaa useampia merkkejä.

8 Volare Gar räväytti viimeksi toisessa kaarteessa voimalla keulaan ja piti muut selvästi loitolla maaliin saakka. Lähtöpaikka aiheuttaa pulmia nytkin, mutta kuskin ratkaisupakista voi löytyä työkaluja tähänkin. 1 Showtimejackflower voi olla lähdön keulahevonen, ainakin alkumatkalle, mutta rima on tällä tasolla sille hieman korkealla.

Juoksunkulku: Showtimejackflower lähtee hyvin ja voi torjua ensi metreillä niin ikään reippaasti kiihdyttävät 3 Walther På G:n ja 6 Ready Docin. Jos Magnus A. Djuse ei halua ajaa ensin mainitulla keulasta, voi Oxidizer edetä kärkeen. Global Winner voi jäädä siinä tapauksessa toisen radan vetäjäksi. Balotelli Crownilla luotetaan kiriin.

Pelijakauma: Oxidizer (39%) on ylipelattu, Balotelli Crown (17%) maistuu.

Ranking: A) 2, 5 B) 7, 11, 8, 1, 6, 12 C) 3, 4, 10, 9

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 2
Suuri: 2

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 8, 1, 3, 2, 11, 12, 4
Toto75-2: 13, 10, 11
Toto75-3: 7
Toto75-4: 3
Toto75-5: 5, 3, 4, 9
Toto75-6: 4, 1, 14, 13
Toto75-7: 2
Hinta: 16,80 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 8, 1, 3, 2, 11, 12, 4
Toto75-2: 13, 10, 11, 12, 5
Toto75-3: 7
Toto75-4: 3
Toto75-5: 5, 3, 4, 9
Toto75-6: 4, 1, 14, 13, 6, 2, 5, 3, 11, 15, 12
Toto75-7: 2
Hinta: 77,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
8 Tullibardine Boe 20%
1 Ara 17%
3 Cash Cowboy 15%
2 She's Ready 14%
11 Red Hot Roadster 10%
12 Power Blaster 9%
4 Enge Eros 6%
7 Artful Deimos 3,5%
5 Lord Horse 1,5%
6 Mooney 1,5%
9 Just Celebration 1,5%
10 Flacco 1%

Toto75-2
13 B.W.Rune 37%
10 Roli Eld 28%
11 Bellfaks 13%
12 Eld Rask 6%
5 Emil Mollyn 5%
3 Torpa Olea 3%
4 Guli Rubin 3%
9 Art Kjarvald 2%
7 Alfie 1%
8 Vollanfaks 1%
2 Hönn Blesa 0,5%
6 Arragon 0,5%

Toto75-3
7 Disco Volante 48%
5 Hazard Boko 21%
3 Zenit Brick 10%
6 Västerbo Grosbois 6%
8 J.H.Mannerheim 4%
2 Giveitgasandgo 3%
12 Evaluate 3%
4 Super Zantos 1,5%
11 On Track Piraten 1,5%
1 Narold Vox 1%
9 Apollon de Kacy 0,5%
10 M.T.Joinville 0,5%

Toto75-4
3 Zeolit 29%
5 D.Day Zet 27%
12 Global Above All 10%
1 B.G.Arne 6%
6 Mandela Zon 6%
4 Again Kronos* 5%
7 Matamoros 5%
2 Mascarpone Doc 3,5%
9 Pacific Kingdom 3,5%
8 Voltaire P.Hill 2%
10 Global Wannabe 1,5%
11 Even's Good Girl 1,5%

Toto75-5
5 Algot Zonett 52%
3 Global Undecided 22%
4 Donners Am 9%
9 Remarkable Feet 7%
2 Sign Me Up Too 4%
1 Give Me Ten 1%
6 Kaptah 1%
7 Young da Vici 1%
10 Vacqueyras 1%
12 Carat du Goutier 1%
8 Findus M. 0,5%
11 Rally Hans 0,5%

Toto75-6
4 Donna Leonora 20%
1 Pappajonnys Ilse 17%
14 Zooropa 15%
13 Lyx Håleryd 11%
6 Smaragd Norrgård 7%
2 Follow My Lead 6%
3 Västerbo Jolene 5%
5 Krakas 5%
11 Valborg Marje 4%
12 Selma Töll 3%
15 She is Cecilia 3%
7 East Doris 1%
8 Heavenly May 1%
9 Nandino Ås 1%
10 Run a Mile 1%

Toto75-7
2 Balotelli Crown 27%
5 Oxidizer 25%
7 Global Winner 14%
11 Mas Capacity 10%
8 Volare Gar 6%
1 Showtimejackflower 4%
6 Ready Doc 4%
12 Dark Roadster 3%
3 Walther på G. 2%
4 Young King 2%
9 I'll Fixit 1,5%
10 Xanthis Coktail 1,5%