Ravivihje: Toto64 Åby 25.2.2021 – 101 839 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto64
Nouba Mom & Caviar Creation Åbyn luottohevosina.
Toto64-kohteet ratkeavat Åbyssa jo kolmannen kerran viikon aikana. Illan kierrosta maustaa päävoittoluokan kesken jaettava noin 100 000 euron lisäraha.

Varmaehdokkaita löytyy moneen makuun ja viidestä kohteesta erottuu selkeä suosikki. IS-vihjesysteemien tukipilarina toimivat Nouba Mom (T64-2) & Caviar Creation (T64-4).

Ainakin aamupäivän pelijakaumassa eniten prosentteja kahmineet Lucky Truc (T64-1) & Down Town Girl (T64-3) puolestaan varmistetaan jo pienemmässä systeemissä.

Toto64-kierroksen peliaika päättyy tuttuun tyyliin lähdön neljä starttiin eli noin klo 20.30.


Toto64-1

3 Lucky Truc ei ole onnistunut kauden avauskisansa tyylikkään kirivoiton jälkeen. Jägersrossa se laukkasi kovan kiihdytyksen jälkeen ensimmäisessä kurvissa ja Åbyssa kävi vielä enemmän kylmät. Ruuna näytti hallitsevan keulapaikalta juoksua, mutta laukkasi loppusuoran alussa ja siihen paloi hyvin todennäköisesti 150 000 kruunun ykkösrahat ja 75-voittajan arvonimi. Jotain 4-vuotiaan kyvyistä kertoo, että kaksi viimeistä lähtöä ovat olleet 75-koitoksia, joihin Lucky Truc on ollut aivan suosikkihevosia. Nyt vastus ei ole samaa tasoa ja kyytiin hyppää vaihteeksi hevosella parhaiten onnistunut Johan Untersteiner. Viimeiseen kuuteen starttiin on kuitenkin tullut neljä laukkaa ja se ajattaa varmistusten tielle.

1 Listas Psycho tulee pian tuplaamaan uransa voittosaldon, niin lupaavat juoksut ruuna on tehnyt taukonsa jälkeen. Färjestadissa se jäi johtavan taakse kaikki tallella voittovoimissaan pussiin ja Axevallassa kehitti neljännestä ulkoa pirteän loppuvedon nousemalla kovan Lumbermans Kallen jälkeen toiseksi. Lähtö menee mielenkiintoiseksi jos aktiivinen Carl Johan Jepson ajaa tuulennopealla avaajalla keulasta Lucky Truciakin vastaan.

Kovien kehujen saattelemana Italiasta tullut 6 Atlas Font ei ole vielä Ruotsin neljässä startissaan onnistunut voittamaan. Sellainen oli hyvin lähellä viimeksi Åbyssa, kun ruuna kiri toisesta ulkoa aivan voittaneen Gravity Pacen kupeelle ja olisi todennäköisesti tullut ohi, jos olisi ollut hiemankin paremmin ajettavissa loppusuoralla. Perusmerkkejä.

9 Filip Winner palasi tauolta suoraan Åbyn 75-lähtöön, jossa teki voitavansa kirimällä kaukaa kuudennesta ulkoa viimeiset 700 metriä 12,8-kyytiä ja oli toista rataa juosseista toiseksi paras. Vielä tulosrivistössäkin näkyvässä Åbyn voittostartissa ruuna kiri johtavan takaa selityksittä ohi keulassa juosseesta Lucky Trucista.

4 Donovan Hall esitteli pirteitä otteita vuodenvaihteen tienoilla. Viimeksi Åbyssa se oli kommenttien mukaan kipeä, joten tuon startin voi unohtaa. Nyt ruunalle laitetaan ensimmäistä kertaa jenkkikärryt ja otetaan yllätysmerkkinä mukaan kupongille.

Juoksunkulku: Listas Psycho lähtee niin lujaa, että pystynee torjumaan myöskin kovaa avaavan Lucky Trucin. Jepson voi hyvinkin kokeilla keulasta.

Pelijakauma: Lucky Truc (46%) tuntuu laukkariski ja juoksunkulkuun liittyvät kysymysmerkit huomioiden liikaa pelatulta. Listas Psycho (12%) ja Donovan Hall (4%) voisivat olla rahtusen enemmän pelattuja.

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 3, 1, 6, 9, 4
Suuri: 3, 1, 6, 9, 4

Toto64-2

2 Nouba Mom aloitti Ruotsissa ja Jerry Riordanin tallista kolmella vakuuttavalla voitolla. Erityisen jäätävä tamma oli Åbyn startissa, jossa voitti 86-lähdön keulasta suvereeniin tyyliin ja kellotti hieman hitaissa olosuhteissa kovan tuloksen 14,3ake. Viimeksi Solvallassa voltin kakkosrata oli liikaa, eikä 4-vuotias lähtenyt ravia. Kyseessä oli Diamantstoet-kilpailusarjan finaalilähtö, ja jotain Nouba Momin luokasta kertoo, että se oli pelattu suosikiksi Alhambra Mailia ja kumppaneita vastaan. Nyt lähtö näyttää varsin sopivalta ja todennäköisesti Carl Johan Jepsonin ajokki pääsee keulaan. Yllättävän maltillisesti pelattuna Nouba Mom jää systeemien ensimmäiseksi läpivarmaksi.

4 Zapaca U.S. hakee jo neljättä peräkkäistä voittoaan ja sellaista pitää toki kunnioittaa. Vastassa ei ole kuitenkaan ollut likikään Nouba Momin kaltaisia hevosia ja vieläkin enemmän kysymysmerkkejä herättää tänään ajava kuski. Roger Malmqvistilla on viimeiseen sataan starttiin masentavasti vain yksi voitto. Orin prosentit ovat olleet pelkästään aamupäivän aikana jyrkässä syöksykierteessä ja niin pitää ollakin, on makuasia onko Zacapa U.S. edes kakkosrankkaus tähän lähtöön.

1 King Slayer tuli Pohjois-Amerikasta Tanskaan jo 2-vuotiskautensa päätteeksi, mutta loukkaantui ja viime kaudesta tuli täydellinen välivuosi. Ori palasi kilpakentille tammikuun lopussa Århusissa, jossa kiri kiltin juoksun juoksun jälkeen pirteästi loppua ja ravasi moitteettomasti.

3 Kondor Dream teki Saksasta saapumisen jälkeen niin hyvät juoksut kolmessa ensimmäisessä kisassaan, että voittosumma ei kohtaa vielä kykyjen kanssa laisinkaan. Tauolta voitto tulisi toki tässä porukassa yllätyksenä. Valmentaja Linda Fyhr sanoo, että Kondor Dreamille laitettaisiin tänään ensimmäistä kertaa jenkkikärryt, mutta ainakaan aamupäivällä sellaisia ei ole lähtölistaan merkitty.

Juoksunkulku: Nouba Mom etenee tuulenhalkojaksi viimeistään ensimmäisellä takasuoralla. King Slayer tai Kondor Dream saa himoitun paikan sen takaa.

Pelijakauma: Nouba Mom (43%) on aivan liian vähän pelattu. Zacapa U.S. (38%) puolestaan edelleen rapsakasti liikaa.

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto64-3

Kierroksen pankki löytyy kolmoskohteesta. 3 Down Town Girl jatkoi tappiotonta uraansa myös ensiesiintymisessä Ruotsin puolella, kun tamma hallitsi Åbyssa helposti keulajuoksun jälkeen. Viisi starttia ja viisi voittoa kertovat lahjakkuudesta, mutta ainakin jatkossa siihen pitää suhtautua varauksella, sillä mitään maailmankaatajan otteita tanskalaisvieras ei ole esittänyt. Ravi ei ole järin sulavaa ja vastukset luonnollisesti kovenevat koko ajan. Illan koitos ei tosin ole edelleenkään kovimmasta päästä ja Jeppe Juelin suojatti on ansaitusti iso suosikki. Lähes 70 prosenttia lähentelevät pelipinnat kuulostavat kuitenkin niin paljolta, että Down Town Girl varmistetaan jo pienemmässä systeemissä.

1 Lovemelikeyoudo oli todella hyvä kauden avauskisassaan Åbyssa, jolloin tamma pakeni keulasta maisemiin ja mm. Bravo Tessla jäi selvästi taakse. Tuon jälkeen epävarma tamma ei ole onnistunut, Halmstadissa tuli lähtösuoralla laukka ja Åbyssa viimeisessä kurvissa vauhdikkaasta kiristä. Tänään ajava André Eklundh on kuskina ainakin hivenen ”ravivarmempi” kuin viime startit ajanut Victor Rosleff.

2 Rizzi Brodda oli varmasti taustajoukoille pettymys 3-vuotiaana, mutta toki liikaakaan ei voi moittia, sillä tamma meni kuitenkin täyden matkan tulokseen 14,1ake. Vertailuna Down Town Girlin ennätys on 16,1ake. Kehitystä on voinut tapahtua talvitauon aikana ja Peter Untersteinerin treenattava on nappipaikaltaan perusmerkkejä suosikin varmistelijoille.

5 Clear As Mud on tehnyt kelpo esitykset viime startteihin, mutta tammalla saisi olla huomattavasti enemmän tahtoa loppusuoran kamppailuihin. Optimitapauksessa Carl Johan Jepsonin ajokki saa reissun toisessa-kolmannessa sisällä ja sellaisella voittokin on mahdollinen.

10 Acredula R.L. kiri viikko sitten Åbyssa asiallisesti palatessaan parin kuukauden huililta.Todennäköisesti tamma parantaa ja ainakin kuski vahvistuu huomattavasti, kun se saa tänään kyytiinsä Mikael J Anderssonin. Alle kolme prosenttia pelattuna Acredula R.L. on kiinnostava yllätyshaku.

Juoksunkulku: Lovemelikeyoudo olisi todennäköisesti ainoa, jolla voitaisiin ajaa keulasta suosikkia vastaan, mutta ykkösradalta se tuskin on ensiaskelilla nopein. Down Town Girl edenneekin keulaan viimeistään ensimmäisellä takasuoralla. Rizzi Brodda tai Clear As Mud saa asemat sen takaa.

Pelijakauma: Down Town Girlin (69%) prosenteissa on ilmaa ja sen myötä lähes kaikki muut tuntuvat alipelatuilta.

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 3, 1, 2, 5, 10
Suuri: 3, 1, 2, 5, 10

Toto64-4

6 Caviar Creation on aloittanut hienoilla otteilla Ole Johan Östren treenistä. Jarlsbergissa ori täräytti keulaan ja väliprässistä huolimatta piti lopussa vuorenvarmasti ykköseksi. Färjestadin esitys oli jo luokkaa jäätävä. 4-vuotias tippui lähtölaukkansa myötä neljänteen ulos, josta leiskautti viimeisellä takasuoralla hetkessä kärkeen ja pakeni samassa hienolla tyylillä horisonttiin vastustajiltaan. Viimeiset 800 metriä kulkivat noin 13,5-kyytejä. Varsinkin tuon esityksen perusteella sarjat eivät ole ihan heti tulossa vastaan ja ori voi vieläpä parantaa entisestään, kun on saanut pitkän tauon jälkeen pari starttia kroppaansa. Varmaksi.

8 Mellby Joker vaikuttaa selvästi kovimmalta haastajalta. Ruuna avasi pari viikkoa sitten Åbyssa uransa lupaavalla esityksellä runnottuaan toisesta ulkoa hyvää juoksupäätä osoittaen ykköseksi. Startti alla parannusta voi tapahtua merkittävästikin. Robert Bergh ei ole tunnettu säästeliäistä ajolinjoista, mutta nyt taktisiin kuvioihin voi hieman vaikuttaa, sillä Mellby Joker on ilmoitettu uudestaan starttiin jo tulevalle sunnuntaille.

10 Cire oli hyvä varsinkin toissa kerralla Jägersrossa kiriessään viimeiset sadat metrit 12-kyytejä toiseksi. Samanlaisena uran avausvoitto tulee kohta. 11 Unsual Face malttoi viimeksi Jägersrossa ravata pitkästä aikaa ja ruuna tekikin vahvan esityksen juostuaan pääosan matkasta toisella ilman vetoapua. 2 Kocsis Bokolla ajettiin viimeksi Åbyssa ylikovassa lähdössä keulasta, eikä lopun laukkaan palanut menestystä. Tänään ruunalle laitetaan ensimmäistä kertaa jenkkikärryt perään, mutta heikennyksenä valmentaja ajaa itse.

Lähes pelaamattomista hevosista nostetaan framille 2 John Dee, joka virui viimeksi Åbyssa pitkään pussissa ja lopetti päätösmetrit terävästi saadessaan kiritilat.

Juoksunkulku: Caviar Creation marssii keulaan. Kocsis Boko tai Hanita Fayline saa asemat sen takaa. Mellby Joker tai Unsual Face tulee johtavan rinnalle pitämään huolen ettei matkavauhti tule aivan sunnuntaihölkäksi menemään.

Pelijakauma: Ei isompaa huomauttamista. Caviar Creation (43%) voisi olla hieman enemmänkin pelattu.

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto64-5

Päivän Duo-avaus on kierroksen selkeästi tasaisin lähtö, jossa jo suosikin nimeäminenkin on vaikeaa. 4 Tony Afrika on pilannut taukonsa jälkeen molemmat startit laukkoihin. Halmstadissa tuli laukka ensimmäiseen kurviin ja viikko sitten Åbyssa ruuna laukkasi johtavan rinnalta loppukurviin mentäessä. Siinä vaiheessa Tony Afrika ei näyttänyt vielä tyhjältä. Illan koitoksessa Adrian Kolgjinin suojatilla on hyvä sauma päästä keulaan, josta vetää mailin matkalla pitkään, kenties maaliin asti.

5 Magic Happens on tehnyt vähintään kelvolliset suoritukset molemmissa kauden Åbyn kisoissaan. Toissa kerran pistelähdössä ruuna runnoi hyvää juoksupäätä osoittaen ykköseksi johtavan rinnalta. Viimeksi se meinasi laukata johtavan takana viimeisessä kurvissa ja rytmistä kiinni saatuaan lopetti hyvällä tyylillä open stretchia pitkin.

7 Quite Special aloitti Hanna Lähdekorven treenistä lupaavalla esityksellä Åbyssa. Varsin maltillisin kommentein starttiin tullut ruuna lopetti kolmannesta sisältä terävästi toiseksi ja lienee nyt entistä parempi saatuaan pitkältä tauolta startin alle. Paremmalta paikalta Quite Specialia voisi pitää suosikkinakin, mutta seiskarata ja maili ei ole mukava yhdistelmä.

8 Dats So Cool otti Axevallassa jo pidemmän aikaa ilmassa roikkuneen voiton kiriessään neljännestä ulkoa omaa vauhtiaan kärkeen. Lähtö oli toki tämänkertaista huomattavasti kevyempi. Kasiradalta voittaminen vaatisi hieman muiden apujakin. 1 Mahjong palasi viikko sitten Åbyssa pitkästä aikaa seremoniarinkiin kirimällä pistelähdössä johtavan takaa ykköseksi. Myös nyt tamma voi päästä samalle juoksupaikalle.

Juoksunkulku: Tulinen alkurynnistys, jossa Tony Afrika leiskauttaa keulaan.

Pelijakauma: Tony Afrika (16%) on kohteen paras merkki.

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 4, 5, 7, 8, 1
Suuri: 4, 5, 7, 8, 1

Toto64-6

Päivän teeman mukaisesti myös päätöskohteesta löytyy iso suosikki. 3 Zoccoloduro O.P. palasi Jägersron kehnomman startin jälkeen tasolleen Åbyssa, jossa voitti hieman tämänkertaista tehtävää muistuttavan lähdön täysin pystyyn keulajuoksun päätteeksi. Kovaluokkainen ori päässee myös tänään keulaan ja on normaalina lähellä jatkaa voittokannassa. Starttiväliä on kertynyt kuitenkin yli seitsemän viikkoa ja italiaanon päivät eivät ole olleet veljiä keskenään, joten suurempaan lappuun muutama varmistus.

10 Enzo teki oikein hyvän startin Åbyn 86-lähdössä, kun tsemppasi 08,6-vauhtisesta avauksesta huolimatta hyvin perille. Ainakin ennakkoinfon mukaan ruunalle laitetaan viime startista poiketen jenkkikärryt perään. Jeppe Juelin suojatti maistuisi enemmänkin, mutta takarivin lähtöpaikka laskee osakkeita.

7 Amazon Font ei ollut viimeksi Åbyn 75-lähdössä yhtään sen huonompi kuin aiemminkaan, vaikka kahdeksanneksi jäikin. Joukon hänniltä oli vaikea nousta korkeammalle, vaikka ruuna kiskoi viimeiset 700 metriä 10,7-vauhtia ja tästä viimeiset 400 metriä alle kymppiä. 5 Domingo Frei virui viikko sitten Åbyssa pitkään pussissa ja lopetti kiritilat saatuaan ihan terävästi open stretchia pitkin. Ruuna voisi asiallisena lähtijänä päästä suosikin taakse johtavan kantaan.

4 Conrads Jannen kyvyt riittäisivät kevyesti tähän porukkaan, mutta nyt sen yllä on pelkkiä kysymysmerkkejä. Ruuna oli molemmissa tammikuun kisoissaan kaukana parhaastaan ja viimeksi vire jäi hämäränpeittoon, kun se laukkasi heti lähdöstä hylkäykseen. Robert Berghin suojatti on vaikea jättää lapulta poiskaan.

Juoksunkulku: Zoccoloduro O.P. avaa keulaan. Matkavauhti voi ainakin ensimmäisen mailin osalta olla varsin rauhallista.

Pelijakauma: Ei isompaa huomauttamista. Domingo Frei (5%) voisi olla enemmänkin pelattu.

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 3
Suuri: 3, 10, 7, 5, 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 3, 1, 6, 9, 4
Toto64-2: 2
Toto64-3: 3, 1, 2, 5, 10
Toto64-4: 6
Toto64-5: 4, 5, 7, 8, 1
Toto64-6: 3
Hinta: 12,50 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 3, 1, 6, 9, 4
Toto64-2: 2
Toto64-3: 3, 1, 2, 5, 10
Toto64-4: 6
Toto64-5: 4, 5, 7, 8, 1
Toto64-6: 3, 10, 7, 5, 4
Hinta: 62,50 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto64-1
3 Lucky Truc 35%
1 Listas Psycho 15%
6 Atlas Font 14%
9 Filip Winner 14%
4 Donovan Hall 7%
8 Vasco de Gama 5%
11 Justice Rhyme 4%
2 Back on Line 2%
10 Imola Boko 2%
5 Chicon 1%
7 Mr Jalla Jalla 0,5%
12 Insert Ecus 0,5%

Toto64-2
2 Nouba Mom 60%
1 King Slayer 15%
4 Zacapa U.S. 15%
3 Kondor Dream 5%
5 Hugo Journey 4%
6 Nocturnally 1%

Toto64-3
3 Down Town Girl 45%
1 Lovemelikeyoudo 15%
2 Rizzi Brodda 13%
5 Clear As Mud 9%
10 Acredula R.L. 6%
7 Listas Terminator 5%
4 Walkofshame 3%
6 Digital Circling 2%
8 Candy Crush 1%
9 Body Contact 1%

Toto64-4
6 Caviar Creation 48%
8 Mellby Joker 17%
10 Cire 7%
11 Unusual Face 6%
2 Kocsis Boko 5%
7 Feyenoord 5%
3 John Dee 4%
4 Hanita Fayline 3%
1 Easter Valley 2%
5 Imparator Boko 2%
9 Wild Commander 0,5%
12 Temptation Face 0,5%

Toto64-5
4 Tony Afrika 22%
5 Magic Happens 21%
7 Quite Special 18%
8 Dats So Cool 14%
1 Mahjong 9%
2 Crossfire Simoni 6%
6 Seek and Destroy 6%
3 Tournado Dream 2%
9 Bag's Simoni 2%

Toto64-6
3 Zoccoloduro O.P. 39%
10 Enzo 18%
7 Amazon Font 12%
5 Domingo Frei 9%
4 Conrads Janne 8%
6 Bransbys Juke Box 6%
9 Ecupos Ahla 3,5%
8 Ståhlebos King 2%
1 Fighter Marke 1%
2 Floyd Fortuna 1%
11 Crash Axe 0,5%