Ravivihje: GS75 Örebro 21.2.2021 – 459 367 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto75
Svante Båthin tallilla monta ässää Örebron Grand Slam 75-kierroksella.
Sunnuntain Grand Slam 75-kierros ratkotaan Örebron raviradalla ja päivän pääpeliä maustaa lähes puolen miljoonan euron ekstraraha.

Vihjesysteemien luottohevosina starttaavat matkaan Twigs Honor (T75-6) ja Mellby Highball (T75-7). Alustavassa jakaumassa kiinnostavia merkkejä ovat ainakin Aron Palema (T75-1), Therion (T75-2) ja Hera Eck (T75-4).

Artikkelin lopussa todennäköisyysarviot kaikkiin Grand Slam 75-kohteisiin. Peliaika päättyy neljännen lähdön starttiin noin kello 16.


Toto75-1

Avauskohteessa 7 Coin Perdu nauttii ansaitusti korkeaa pelikansan luottamusta. Svante Båthin suojatti on petrannut kilpailujen myötä jatkuvasti otteitaan ja lähtö on vastuksen puolesta oikein sopivaa luokkaa. Viimeksi ori otti vakuuttavasti omansa johtavan rinnalta lopettaen viimeiset 700 metriä puolihuolimattomasti 10,8-kyytiä. Bollnäsissä vastus oli laadukasta 75-tasoa ja hevonen seuraili sisäratajuoksulla hyvin perille. Tällä kertaa Erik Adielsson kierrättänee ajokkiaan jo varhain kohti kärkeä ja normaalipäivänä toinen perättäinen voitto on lähellä.

6 Aron Palema jatkaa väkevässä iskussa, vaikka Åbyn sijoitus ei erityisemmin mairitellutkaan. Juoksunkulku meni tuolloin liian vaikeaksi, eikä 11-vauhtinen 800 metrin loppuveto riittänyt 75-lähdössä kuin asemien säilyttämiseen. Axevallassa ruuna tuli pitkän kirinsä sitkeästi maaliin asti ja punnersi loppusuoralla ansaittuun voittoon. Lars Fribergin suojatti pystyisi heittämään kovan haasteen suosikillekin, jos onnistuisi pitämään sen alussa takanaan ja pääsisi hakemaan matkalla johtopaikan.

Suosikkikaksikon takana kamppaillaan tasaisesti. 4 Je t’Aime Explosiv päätti viimeksi pitkän voitottoman kauden ja vire voi olla neljänteen starttiin edelleen nousujohteinen. Ruuna hyökkäsi Mantorpissa viidennestä ulkoa ja eteni alle 12-vauhtisella 700 metrin kirillä tyylikkäästi ykköseksi. Vastus on nyt suosikkien osalta paljon tiukempi. 2 Alorac Mathbell ei kestänyt viimeksi paikkaa johtavan rinnalla, mutta tällä kertaa reissusta tulee säästeliäämpi. Suosikit tuntuvat silti liian kovilta. Paalun yksinäinen 1 Iglesias Boshoeve saanee tässä nappireissun johtavan takana ja pystyy sieltä totokamppailuun. Axevallan kolmonen tuli juuri keulahevosen selästä. Pitkään varjojen mailla vaellellut 3 Super Photo Bood on äitynyt kelpo vireeseen vielä vanhoillakin päivillä ja taistelee onnistuneella juoksulla paikasta kolmen joukkoon. 8 La Grangella on ennakkokommenttien mukaan tarkoituksena on ajaa kiltti juoksu ja valmentaja on odotuksissaan maltillinen.

Juoksunkulku: Iglesias Boshoeve lähtee vetämään joukkoa, mutta voi saada nopeasti haasteen Je t’Aime Explosivelta. Takamatkalaisista ainakin Coin Perdulla ajetaan aktiivisesti ja se edennee aina johtopaikalle asti.

Pelijakauma: Aron Palema (8%) on jäänyt liikaa suursuosikin varjoon.

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 7
Suuri: 7, 6

Toto75-2

Toisen kohteen suosikki 9 Holy Moses Mearas väläytteli viime vuonna korkeaa kapasiteettiaan ja tilipussi voi karttua tällä kaudella aivan uusiin lukemiin. Elokuun Färjestadin kisassa ori löi kovaa runtua keulassa juosseelle Bandido Garille ja tsemppasi rehdisti kakkosena maaliin. Valmentaja uskoo ennakkokommenteissaan heti hyvään esitykseen ja voitonmahdollisuuksia on pidettävä korkeina pitkästä tauosta huolimatta.

3 Therionin uran voittosaldo näyttää vielä pyöreää nollaa, mutta kaiken järjen mukaan ei enää kovin kauaa. Viimeksi hevonen taivalsi avauskierroksen toisella ilman selkää, sai jatkossa selän eteensä ja punnersi loppumetreillä aivan voittaja Zeolitin tuntumaan. Bergsåkerissa ori nitisti keulahevosen sen ulkopuolelta, mutta joutui loppumetreillä antautumaan väkevän kirin kehittäneen Voltaire P.Hillin edessä. Kevin Gondetin suojatti avaa reippaasti ja saa juoksun kärjen välittömässä läheisyydessä.

Haastajajoukon aloittavalla 5 The Secretillä onnistui viimeksi kaikki nappiin ja hevonen ehti juuri maalilinjan kohdalla kärkeen. Harvakseltaan starttaillut ruuna pystyy edelleen parantamaan. 6 Short Circuitille jäi viimeksi voimia reserviin muutoinkin hankalan juoksunkulun jälkeen. Lyhyemmällä starttivälillä otteet saattavat edelleen terävöityä, mutta lähtöpaikka on aiheuttaa hankaluuksia tasaiselle kiihdyttäjälle. 2 Engla S.S. on riviään kyvykkäämpi hevonen ja ennakkokommentit kielivät aktiivisesta taktiikasta. Tamman viime sijoitukseen ei kannata liikaa tuijottaa hevosen kierreltyä 11-avauksessa pitkään kolmatta rataa. Toissa kerralla sille jäi sisäratajuoksun jälkeen hieman jossiteltavaakin. 12 Tamerlanin ura Ruotsissa on käynnistynyt tasaisilla esityksillä, mutta hevosella on vahva rutiini tällaiseen tehtävään, kuten Jevgeni Ivanovin hevosilla tapaa yleensä olla. Näistä asemista voittoon nouseminen vaatisi kuitenkin paljon apuja muilta.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa ainakin Engla S.S. ja The Secret avaavat reippaasti. Värikkäät alkumatkan tapahtumat eivät yllättäisi.

Pelijakauma: Bribes (9%) on kummallisen paljon pelattu. Therion (15%) on kiinnostavin merkki.

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 9, 3
Suuri: 9, 3, 5, 6, 2, 12

Toto75-3

12 Hooniganilla on hyvät saumat jatkaa voittotehtailuaan matalatasoisessa kolmannessa kohteessa. Tobias Nylinin suojatin ura käynnistyi Örebrossa tyylikkäällä esityksellä johtavan ulkopuolelta. Viime Solvallan voitto tuli puolestaan johtopaikalta. Erik Adielsson on voltista yksi Ruotsin nopeimpia kuskeja ja pienten tuurien käydessä valjakko voi edetä suhteellisen hyviin juoksuasemiin takamatkasta huolimatta. Tammalla on rahkeita menestyä myös hieman vaativammallakin reissulla, joten sillä voi tarvittaessa tehdä peliliikkeitä jo juoksun aikana.

7 Moonlight Zonin ura käynnistyi kesäkuussa tyylikkäällä keulavoitolla, mutta laukat olivat sen jälkeen jatkuvana riesana. Tamma palaa kilparadoille viiden kuukauden tauolta ja iskukyky on sen myötä suuri arvoitus. Ehjällä juoksulla sen kampittaminen ei olisi aivan yksinkertaista suosikillekaan. 11 Snowden Still lopetti viimeksi loppumetrit oikein vahvasti ja nappasi kakkossijan tasaisesta viiden hevosen rintamasta. Tobias Modigin suojatti on ollut varma suorittaja, joten se kamppailee tässäkin lähdössä kärkipään sijoituksista.

Suosikkikolmikko erottuu selvästi muusta porukasta. 8 Watford Brolinen näytöt kaviourilla ovat jääneet pelaajien odotuksia vaatimattomammiksi ja voittoon asti venyminen yllättäisi tässäkin. Viimeksi se tyytyi vain seurailemaan onnistuneen juoksun jälkeen. 10 Larissa Fallis sai viimeksi namureissun kolmannessa sisällä ja kiri päätössatasella kärkeen. Takamatkalta juoksu tuskin onnistuu yhtä suotuisasti ja voiton uusiminen on työläs tehtävä. 2 G.Cross debytoi Heikki Matias Koskelan valmennuksesta ja päivän vire on suuri arvoitus pitkältä tauolta. Vauhdit riittävät tähän porukkaan. 3 Cromwin ei ole vielä suurempia vielä esittänyt, mutta voi kokea pienen piristyksen Mikael J Anderssonin hypätessä valmentajan jälkeen rattaille. 15 Prince Rockbank oli viimeksi pehmeä johtavan takaa. Menestys yllättäisi vaikeista lähtöasemista.

Juoksunkulku: Moonlight Zon avaa ravatessaan johtoon. Hooniganilla saatetaan kiertää hyvissä ajoin eteenpäin.

Pelijakauma: Hoonigan (31%) voisi olla vähän reilumpikin suosikki.

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 13, 7, 11
Suuri: 13, 7, 11

Toto75-4

Neljännen kohteen suosikki 9 Hector Boko tulee huippukuntoisesta Sybille Tinterin tallista. Hevonen pääsi viimeksi etenemään johtopaikalle ennen avauspuolikkaan täyttymistä ja piti lopussa varmasti ykköseksi, vaikka loppumatkan ravi ei silmiä hivellytkään. Ruuna on napannut suurimman osan Ruotsin voitoistaan juuri keulapaikalta ja tällä kertaa sinne ei ole takarivistä asiaa. Varmistukset paikallaan.

4 Mega Star on kapasiteetiltaan tämän porukan parhaimmistoa ja ruuna voi olla hyvistä lähtöasemista jo valmis voittamaankin. Kalmarissa hevoselle jäi sisäratajuoksun jälkeen voimia talteen ja startti oli varmasti rakentava pitkän tauon jälkeen. Viime kesänä se niitti menestystä kovemmissakin lähdöissä, esimerkiksi heinäkuun puolivälissä Solvallassa kirissä jäi taakse luokkahevosia Vine Visionin ja Cargo Doorin johdolla. Johan Wimanin suojatti avaa puolireippaasti ja saa juoksuasemat kärjen tuntumasta.

Kolmantena merkkinä mukaan 3 Yankee Boy, joka on parhaimmillaan juuri näillä pikamatkoilla ja eturivin lähtöpaikalta. Viimeksi Åbyssa loppuveto jäi johtavan takaa vain tasaiseksi, mutta hevonen paljastui startin jälkeen kipeäksi. Ulf Ohlssonin ajokki avaa terävästi ja kärkkyy nappireissua kärjen tuntumassa. Siitä se ei olisi aivan vaaraton.

10 Simb Murdochille saattoi jäädä voimia talteen Eskilstunan 75-lähdössä. Tällä kertaa lähtöpaikka on ankea lähtönopeudellaan elävälle hevoselle. 2 C.R.Nobless avaa lujaa ja tähtää nappireissuun sisäradalla. Suosikit tuntuvat normaalioloissa liian kovilta, mutta totosija ei yllättäisi. 11 K.B.Millanson oli viimeksi kärrylähdössä pirteämpi kuin aikoihin kellotellen neljännestä sisältä viimeiset 700 metriä 11-kyytiä. 6 Love Palema on räväkkänä kiihdyttäjänä avainroolissa lähdön juoksunkulun suhteen. Parhaasta menestyksestä on silläkin jo vuosia aikaa, joten tuskin se tätäkään lähtöä voittaa.

Juoksunkulku: C.R.Nobless ja Yankee Boy avaavat hyvin, mutta Love Palema voi olla kaikista nopein. Sillä saatetaan koittaa pikamatkalla keulasta.

Pelijakauma: Ei suurempia vääristymiä. Mega Star on (20%) on pelihevosista kiinnostavin.

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 9, 4, 3
Suuri: 9, 4, 3

Toto75-5

Viidennen kohteen suosikki 8 Vanja jatkaa Svante Båthin tallin voittosaumojen sarjaa. Tamma kilpaili loppukaudesta erittäin väkevässä vireessä ja samanlaisena jatkaessaan sen pysäyttäminen olisi tässä porukassa vaikeaa. Kim Mobergin ajokki joutui Solvallassa kiertämään viimeiset 1300 metriä kolmatta rataa ilman selkää, mutta runnoi väsymättömästi maalisuoralla kärkeen. Kausi päättyi Bergsåkerin 75-kisaan, jossa hevonen teki vaikeista lähtöasemista sen minkä pystyi. Vastus on tällä kertaa oikein sopiva, mutta hankala lähtöpaikka ja parin kuukauden starttiväli pakottavat varmistusten tielle.

1 Saphir C.D. ei ollut Solvallassa kokemattoman ohjastajan hallittavissa ja tamma pullaili johtopaikalla itsensä väsyksiin. Solvallassa 13. tammikuuta se oli sisäratajuoksulla kelpo kakkonen vain hurjalle Marion Fouty Bonille häviten ja seuraavassa Bergsåkerin 75-startissa tamma pisteli sisäratajuoksun jälkeen mukavasti maaliin. Lähtöpaikka suosii nopeaa kiihdyttäjää ja Carl Johan Jepson on hyvä vahvistus rattailla.

12 Lamona Håleryd tekee debyyttinsä Kerstin Hellin valmennuksesta. Tamma on juossut kovempiakin tehtäviä ja pystyy juoksun onnistuessa osallistumaan kamppailuun kärkisijoista. Lähtöpaikka on toki äärimmäisen hankala. 11 Mogas Casandra nappasi viimeksi voiton, kun edellä maaliin tullut hylättiin murtautumisesta. Tammalla on oikein hyvät vauhdit tällaisiin sarjoihin, jos se suorittaa ravilla koko matkan. 6 Papaya Roadrunner avaa lujaa ja pyrkii nappiasemiin sisäradalle. Joulukuun lopulla Rommessa se haki kasiradalta juoksuasemat johtavan takaa ja jäi lopussa pussiin. Parissa viimeisessä lähtöasemat ovat olleet pahasti vastaan ja menestyminen on ollut mahdotonta. 15 Jalna Boko palaa suosikin tavoin tauolta ja lähtöpaikka on silläkin äärimmäisen hankala. Mikael Cedegrenin suojatti teki lokakuun lopulla huippuesityksen ja kiri kaukaa takaa kakkoseksi vain kovalle Laleh Pellinille häviten. Valmentajan odotukset ovat varovaiset suoraan tauolta ja tamma tarvinnee startteja alle huippuvireen löytääkseen.

Alustavassa jakaumassa aivan pelaamaton 14 Hera Eck ansaitsisi vireensä puolesta pian voitonkin. Viimeksi hevonen valui loppukaarteessa umpipussissa porukan hännille ja tykitti sieltä kovaa kyytiä ehtien vielä kakkoseksi. Myös toissa kilpailu Rommessa päättyi pussitukseen. Lähtöpaikka on tukala, mutta kaikkien tuurien käydessä voittokaan ei olisi mahdoton ajatus.

Suuremman systeemin revitykseen vielä mukaan 7 Jolene Boko, joka avasi pari vuotta sitten lupaavasti Mattias Djuselta, mutta viime kaudella meno oli huomattavasti tasaisempaa. Piristyessään tamman kyvyt kyllä riittäisivät tällaiseen tehtävään.

Juoksunkulku: Saphir C.D. avaa lujaa, samoin Papaya Roadrunner. Molemmille kelvannee Vanjan selkä, jos se tulee hyvissä ajoin eteenpäin.

Pelijakauma: Vanjan (45%) peliosuus on yläkantissa. Papaya Roadrunner (3%) ja Hera Eck (1%) ovat hyviä yllätyshakuja.

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 8, 1, 12
Suuri: 8, 1, 12, 11, 6, 15, 14, 7

Toto75-6

Päivän Duon avauksessa suosikki 9 Twigs Honor väläytteli viime kaudella ikäluokkahevosen elkeitä ja ruuna on oikein sopivassa tehtävässä lähellä voittoa parin kuukauden starttivälistä huolimatta. Svante Båthin suojatti selvitti viime kaudella tiensä muun muassa Kriteriumin finaaliin ohittaen karsinnan loppukirissä hurjan Elegant Iman, joten kapasiteetti on melkoinen tämän päivän vastukseen nähden. Ehjällä juoksulla se ei taida olla tässä porukassa pysäytettävissä ja Svante Båthin suojatti luotetaan vihjesysteemien varmaksi.

2 Mr Julian on saanut suosikeista parhaan lähtöpaikan, josta nopea kiihdyttäjä voisi yrittää keulajuoksua. Ruuna nousi Eskilstunassa kierros jäljellä toiselle ja kamppaili loppusuoralla kelpo kakkoseksi. Martin Vigholmin ajokki kyttää ensimmäisenä suosikin epäonnistumista. 11 Activist karkasi Solvallassa väljään voittoon keulapaikalta. Eskilstunassa se oli samalta juoksupaikalta toinen. Takarivistä tehtävästä tulee erilainen, mutta hevosella on kapasiteettia ja kunto tuskin on ainakaan laskusuunnassa kolmanteen starttiin tauon jälkeen.

6 Joffrey hyökkäsi viimeksi kolmannesta ulkoa päätöspuolikkaan alussa ja punnersi loppumetrit parhaiten. Harvakseltaan kilpaillut ruuna voi parantaa edelleen menoaan ja se saa nyt jenkkikärryt perään. 4 Bravo Qadir avaa reippaasti, joten lähtöpaikka suosii. Örebrossa hevonen sai tulla kiertelemättä toisesta ulkoa ja nappasi maksimisijoituksen. 3 Combonumberfive ei ole vakuuttanut viimeisissään, joten menestys yllättäisi tässäkin. Jorma Kontio hyppää valmentajan jälkeen rattaille.

Juoksunkulku: Combonumberfive ja Bravo Qadir avaavat sisäradalle. Mr Julian avasi viimeksi tasaisesti, mutta siltä löytyy enemmänkin lähtönopeutta ohjastajan satsatessa. Twigs Honorilla saatetaan tehdä ratkaisuja jo hyvissä ajoin.

Pelijakauma: Ei suurempia vääristymiä. Activistin (22%) peliosuudesta osa kuuluisi Mr Julianille (8%).

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto75-7

Päätöskohteessa lähtökohdat suosivat vahvasti 5 Mellby Highballia ja ruuna luotetaan alustavana kakkossuosikkina vihjesysteemien varmaksi. Viimeksi hevonen palasi valmiissa iskussa suoraan tauolta ja ehti väkevällä kirillä juuri maalilinjan kohdalla ykköseksi. Hevonen kävi syksyllä kokeilemassa rahkeitaan Derby-karsinnassa, mutta tehtävä oli tuolloin täysin mahdoton porukan hänniltä. Tällä kertaa pahimmat vastustajat ovat hankalilla lähtöpaikoilla ja ruunalla on hyvä mahdollisuus päästä johtamaan joukkoa kärkipaikalle. Siitä sen ohittaminen vaatisi aivan huippusuoritusta vastustajiltakin.

Ykköshaastaja 10 Don't be Weak on luokaltaan kova hevonen tähän lähtöön, mutta iskukyky on arvoitus parin kuukauden tauolta. Ruunan viime kausi päättyi Mantorpin 75-lähtöön, jossa se jäi kiripuolikkaalla voimat tallella pussiin. Solvallan voitto tuli johtavan rinnalta vuoden aikaan nähden hienolla tuloksella. Takarivin lähtöpaikka antaa edun pahimmalle vastustajalle ja voittoon vaadittaisiin heti kovaa suoritusta.

12 Moncler Bo taipui viimeksi hurjaan 12-vauhtiseen avauskierrokseen ja tuon startin voi huoletta unohtaa. Edelliskisat Sybille Tinterin suojatti vei nimiinsä johtopaikalta, vaikka toissa startissa joutuikin pistämään aivan parastaan Gassin Amin vahvan loppuvedon edessä. Tällä kertaa lähtöasemat ovat tukalat ja kovien suosikkien lyöminen vaatisi selvää suoritustason nostoa.

9 Gateruds Kashmir päätti viime kauden väljään voittoon neljännestä parista ulkoa. Kauden avauksessa se jäi voimat tallella pussiin. Hevonen ei ole luokaltaan suosikkien veroinen, mutta pystyy sopivalla juoksunkululla teräviin loppuvetoihin ja voi kamppailla ainakin sijoituksesta kolmen joukkoon.

3 Hocus Pocus sai Bollnäsistä startin alle pienen tauon jälkeen ja rattaille hyppää tällä kertaa Jorma Kontio. Hevoselle tehdään varusteisiin pieniä muutoksia, mutta suosikkien lyöminen olisi silti iso yllätys. 1 Jesper Sånna pääsi viimeksi etenemään avauskierroksen aikana keulaan, mutta taipui pahoin viimeisellä satasella. Parantaessa totosija ei mahdoton. 8 Beluga Winner ei ole vielä koskaan voittanut ja kuparinen tuskin rikkoutuu tälläkään kertaa. Totosija olisi näistä asemista huippuonnistuminen.

Juoksunkulku: Monbaleno saattaa päästä Jesper Sånnan ohi kiihdytyksessä, mutta molemmat luovuttavat suosiolla johtopaikan Mellby Highballille. Se saa rauhoittaa jatkossa vauhdin mieleisekseen.

Pelijakauma: Mellby Highball (27%) on kakkossuosikkina maistuva varma.

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 5
Suuri: 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 7
Toto75-2: 9, 3
Toto75-3: 13, 7, 11
Toto75-4: 9, 4, 3
Toto75-5: 8, 1, 12
Toto75-6: 9
Toto75-7: 5
Hinta: 5,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 7, 6
Toto75-2: 9, 3, 5, 6, 2, 12
Toto75-3: 13, 7, 11
Toto75-4: 9, 4, 3
Toto75-5: 8, 1, 12, 11, 6, 15, 14, 7
Toto75-6: 9
Toto75-7: 5
Hinta: 86,40 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
7 Coin Perdu 70%
6 Aron Palema 15%
4 Je t'Aime Explosiv 6%
2 Alorac Mathbell 3%
1 Iglesias Boshoeve 2%
3 Super Photo Bood 2%
5 Candor Hall 1%
8 La Grange 1%

Toto75-2
9 Holy Moses Mearas 38%
3 Therion 28%
5 The Secret 8%
2 Engla S.S. 6%
6 Short Circuit 6%
12 Tamerlan 5%
1 Bribes 4%
10 Lill Betty 2%
11 High on Life 2%
7 Gloria B.J. 0,5%
8 Rockabilly Rebel 0,5%

Toto75-3
13 Hoonigan 38%
7 Moonlight Zon 20%
11 Snowden Still 16%
10 Larrissa Fallis 6%
8 Watford Broline 4%
2 G.Cross 3%
3 Cromwin 3%
15 Prince Rockbank 3%
6 Starchip S.S. 2%
9 Eros Rubacuori 2%
4 Medusas Magi 1%
5 Mahadevi Indika 1%
12 Cornell S.S. 0,5%
14 Scarlett Lie Star 0,5%

Toto75-4
9 Hector Boko* 45%
4 Mega Star 25%
3 Yankee Boy 12%
10 Simb Murdoch 8%
2 C.R.Nobless 3%
11 K.B.Millanson 3%
5 Dalforno 1%
6 Love Palema 1%
7 Denco's Moon Kilab 0,5%
8 Juni Roadrunner 0,5%
12 Ridgehead Ice 0,5%
1 Canappealformore 0,5%

Toto75-5
8 Vanja 33%
1 Saphir C.D. 18%
12 Lamona Håleryd 10%
11 Mogas Casandra 8%
15 Jalna Boko 8%
6 Papaya Roadrunner 6%
14 Hera Eck 5%
2 Tracy's Princess 3%
7 Jolene Boko 3%
4 New Song 2%
9 Albäcks Bella Trix 1%
10 Etta Sting 1%
13 Princess Orlando 1%
3 Bahia Blanca 0,5%
5 Digital Circling 0,5%

Toto75-6
9 Twigs Honor 56%
2 Mr Julian 14%
11 Activist 14%
6 Joffrey 5%
3 Combonumberfive 3%
4 Bravo Qadir 3%
1 Let's Go Tooma 2%
8 Prince Calle 1%
10 Enderbest 1%
5 Pastor Lucas 0,5%
7 Crown Pale 0,5%

Toto75-7
5 Mellby Highball 42%
10 Don't be Weak 26%
12 Moncler Bo 13%
9 Gateruds Kashmir 7%
3 Hocus Pocus 5%
1 Jesper Sånna 2%
8 Beluga Winner 2%
4 Monbaleno 1%
11 Farnese Boko 1%
2 Supermede 0,5%
6 Ivan 0,5%