Ravivihje: Toto64 Jägersro 5.1.2021

Julkaistu:

Toto64
Suosikit vaarassa Jägersrossa?
Illan Toto64-rivi ratkotaan Jägersrossa. Kierros vaikuttaa pelimielessä mielenkiintoiselta, sillä lähes jokaisen kohteen suosikki tuntuu ainakin aamupäivän pelijakaumassa olevan yliarvostettu.

IS-vihjesysteemien isompi lappu rakennetaan poikkeuksellisesti ilman varmaa. Pienemmässäkin yksinäiseksi merkiksi jää vain Valeria Wareco (T64-4).

Maistuvia merkkejä kierrokselle ovat muun muassa Faust Hovmand (T64-2), Jatzie R.D. (T64-6) ja etenkin Spotlight Vixi (T64-4).

Toto64-kierroksen peliaika päättyy lähdön neljä starttiin eli noin klo 20.30.


Toto64-1

Ihailtavan pitkään kuntonsa pitänyt 4 Digital Crunch jatkoi vahvoja otteitaan Mantorpin 75-lähdössä. Ruunalla kierrettiin neljännestä ulkoa 1300 metriä ennen maalia johtavan rinnalle, josta se kamppaili hyvin perille asti ja tuli aivan kärkipari Global Warrior – L.L. Royal tuntumassa maaliin. Sitä ennen Jägersrossa Hanna Lähdekorven suojatille jäi runsaasti jossiteltavaa, sillä kiritilat aukesivat myöhään ja hevonen tuli voimat tallella maaliin. Illan tehtävä näyttää ainakin paperilla siltä, että Digital Crunchilla on hyvä sauma palata voittokantaan.

9 Booze on tulosrivistöään huomattavasti paremmassa tikissä. Viimeksikin Halmstadissa ori kiri aivan joukon hänniltä terävästi loppua, vaikka kuudenneksi jäikin. Uralla on voittoja vasta kaksi, eikä sellainen ole tietenkään hyvä merkki, mutta enemmän kyse on ollut kovista vastuksista. Lars I Nilssonin treenattava olisi ilman pussiinjäämistä selvittänyt tiensä syksyllä Derbyn finaaliin, eikä Boozen tarvitsekaan kykyjensä puolesta hävetä tässä yhdellekään vastustajalle.

11 Divane Godiva on esiintynyt pirteästi viime starteissaan ja tamma nousee tänäänkin kehnosta lähtöpaikasta huolimatta vähintään totokamppailuun. Myöskään se ei ole ollut hanakka voittamaan, mutta Boozen tavoin Joakim Lövgrenin suojatti on juossut paljon kovia ikäluokkalähtöjä.

Peter Untersteinerin kaksikko 1 Alex Mede S.M. & 2 Mad Princess omaavat riittävän luokan tähän lähtöön, mutta molemmilta pitää hakea hyviä näyttöjä niin kaukaa menneisyydestä, että vaikea niitä on peleihin erityisemmin suositella.

5 Golden Girl D.T. alisuoritti Mad Princessin tavoin pahasti koko 4-vuotiskauden. Tamma aloitti Jägersrossa uudesta tallista ja oli johtavan takaa kovassa porukassa asiallinen kuudes. Jos se yhtään parantaa, niin tuulennopea lähtijä pystyy totoon.

Juoksunkulku: Golden Girl D.T. on alussa nopein. Todennäköisesti sillä ei mielellään keulasta ajettaisi, mutta eturivissä ei montakaan hevosta ole, jonka selkä olisi mieluisa paikka. Lopullista keulahevosta onkin vaikea arvioida.

Pelijakauma: Digital Crunchin (41%) ja Boozen (16%) prosenteissa on turhan suuri ero. Golden Girl D.T. (1,6%) on jäänyt turhan unohdetuksi.

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 4, 9
Suuri: 4, 9

Toto64-2

10 Huis Clos on malttanut ravata ja ruuna onkin voittanut komealla tyylillä kolme viimeistä starttiaan. Jägersrossakin se oli viimeiselle takasuoralle käännyttäessä kaukana kärjestä, mutta ehti vielä helposti ykköseksi. Halmstadissa 4-vuotias kiertyi 800 metriä ennen maalia johtavan rinnalle, josta jatkoi ajamatta voittoon. Huis Closille takarivin paikka voi olla jopa hyväksi, sillä sieltä Joakim Lövgrenin suojatti todennäköisesti lähtee varmemmin ravia. Lahjakkuus on ansaistusti iso suosikki, mutta päälle viidenkymmenen prosentin kannatus tuntuu kovalta, sillä edelleen Huis Clos näyttää siltä, että laukka voi yllättää koska tahansa.

5 Faust Hovmand on vakuuttanut kaikissa neljässä viime Skiven startissaan. Kolmen voiton jälkeen ori sai tyytyä viimeksi kakkossijaan, mutta Rene Kjaerin ajokki ansaitsee kaikki kehut siitäkin suorituksesta. 4-vuotias haki kovan avauksen jälkeen keulat, sai sen jälkeen väliprässiä ja tuli oikein sitkeästi perille asti. Ainoastaan lahjakas First In Line E.P. tuli niukasti ohi. Jos Faust Hovmandin tietäisi pääsevän varmuudella keulaan, niin siinä olisi ainesta ideavarmaksikin.

1 Konan Greenwood teki viimeksi Jägersrossa asiallisen esityksen toiselta ilman vetoapua. Nyt kuski vahvistuu merkittävästi ja nopeana lähtijänä ori juossee joko keulassa tai johtavan takana. 6 Florican Rold on jäänyt ravia polkiessaan vain kerran ulos totosijoilta ja tanskalaisori pystyy kärkitaistoon myös nyt.

2 Gulliver Sisu on jäänyt oudon pelaamattomaksi, vaikka ruuna on ollut oikeinkin positiivinen tuoreimmissa starteissaan. Viimeksikin Jägersrossa se laukkasi ennen lähtölinjaa jääden paljon muista, mutta ehätti pirteällä kirillään vielä toiseksi.

Juoksunkulku: Konan Greenwood pitää ainakin ensin keulat. Faust Hovmandilla voidaan ajaa aggressiivisesti. Huis Closilla tehdään matkalla ratkaisuja jos vauhti rauhoittuu keulapäässä.

Pelijakauma: Huis Clos (52%) on epävarmuuteensa nähden kuumunut liikaa. Faust Hovmand (9%) on kohteen paras merkki. Gulliver Sisu (2%) on jäänyt myös turhan unohdetuksi.

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 10, 5
Suuri: 10, 5

Toto64-3

Vahvasti suomalaistaustainen 5 Arnie Express on aloittanut Conrad Lugauerin treenistä pirteillä otteilla. Jägersrossa ruuna kiri toisesta ulkoa väkisin ohi sittemmin 75-lähdöissä pärjänneestä Inerteliasta ja Åbyssa oli johtavan takaa kolmas uudella ennätystuloksellaan 12,1aly. Lugauer tähdännee keulapaikalle, josta Arnie Express on parhaimmillaan. Hintalappu tosin voi olla kova, sillä sisäpuolella on räväköitä lähtijöitä. Toki 5-vuotias on sopivan näköisessä porukassa voittotaistossa, vaikka juoksu vaikeaksi menisikin.

1 Quattro Töll on sikäli ihanteellinen kilpahevonen, että se keikkuu jatkuvasti kovissakin porukoissa kärkipäässä keräten hyvin rahaa. Voittaminen on vain ollut ruunalle vaikeaa läpi uran. Nyt "tikkuun" olisi vastuksen puolesta kaikki saumat, mutta tyly fakta on, että Thomas Urhbergin suojatti on voittanut viimeisestä 22:sta startistaan vain kerran ja myös kengät jalassa se on voittanut vain kerran, vuonna 2016.

Suosikkikaksikolle otetaan suurempaan systeemiin pari varmistusta. 5-vuotiskaudellaan alisuorittanut 3 Daytona pystyisi kykyjensä puolesta pärjäämään näissä porukoissa. Viimeksi Jägersrossa ruuna menetti täysin asemansa väsyneen keulahevosen takana ja kiri kulisseissa ihan pirteällä potkulla maaliin. 4 Key Largo on tuulennopea starttari, joka saanee loistoreissun kenties johtavan takana.

Juoksunkulku: Räväkkä kiihdytys, kun radoilta 1,3,4 ja 5 ladataan. Quattro Töll on todennäköisin keulahevonen ja Uhrberg voi hyvinkin ajaa siitä mailin matkalla, vaikka Arnie Expressilla tultaisiin voimalla päälle.

Pelijakauma: Ei isompaa huomauttamista. Daytona (9%) ja Key Largo (3%) voisivat olla rahtusen enemmän pelattuja.

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 5, 1
Suuri: 5, 1, 3, 4

Toto64-4

Halmstadissa lähtölaukkaan pilannut 5 Valeria Wareco teki mainiot startit kahdessa edellisessä startissaan Jägersrossa. Marraskuun lopun kisassa tamma lopetti kovasta avauksesta huolimatta keulasta kymppiä ja oli oikein hyvä, vaikka Flirting Diamond niukasti ohi tulikin. Seuraavan starttinsa 86-lähdössä Fredrik Pedersenin ajokki voittikin keulajuoksun päätteeksi varmoin ottein. 5-vuotias on todennäköisin keulahevonen myös tänään ja on siitä paha ohitettava. Valeria Wareco on ansaitusti iso suosikki ja jää pienemmän systeemin varmaksi.

Isompaan yksi täsmävarmistus. 3 Spotlight Vixi on ollut tuoreimmissa starteissaan vitossijojaan parempi. Åbyn tasokkaassa lähdössä sillä prässättiin voimalla keulahevosta ja avauskierros paineltiin 13,4-kyytiä. Raskaan juoksun jälkeen tuli lopussa väsy, mutta ei ruuna missään vaiheessa täysin heittänyt pyyhettä kehään. Myös viimeksi Jägersrossa se joutui tekemään töitä avauskierroksella ja tuli reippaassa lopetuksessa asiallisesti perille. Nyt kuski vahvistuu todella merkittävästi, kun Spotlight Vixi saa kyytiinsä Thomas Uhrbergin. Nopea lähtijä juossee joko keulassa tai suosikin perässä toisessa sisällä. Vain neljä prosenttia pelattuna ruuna on hyvin kiehtova merkki.

Halmstadissa ensimmäiseen kurviin laukannut 9 Lucky Truc pystyy kärkitaistoon samanlaisena kuin toissa kerralla Åbyssa, jolloin ruuna tykitteli neljännestä ulkoa viimeiset sadat metrit alle 1.10-kyytejä. 1 Ups Face on tehnyt pienen taukonsa jälkeen hyvät kirit molemmissa Jägersron startissaan. Ruuna lähtee ensimmäistä kertaa siivekkeen takaa, mutta ainakin vaikuttaa siltä, että ykkösrata ei varmasti ollut mikään toivepaikka.

Juoksunkulku: Spotlight Vixi katsoo ensimmäiset keulat, jotka se luovuttanee Valeria Warecolle.

Pelijakauma: Spotlight Vixi (4%) on todella maistuva merkki.

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 5
Suuri: 5, 3

Toto64-5

9 Falm palasi Åbyssa vakuuttavalla esityksellä voittokantaan, kun ruuna eteni kasiradalta määrätietoisesti keulaan, veti reipasta ja piti lopussa varmoin ottein ykköseksi. Muuten Steen Juulin suojattia voisia pitää isompanakin suosikkina, mutta toki maililla takarivi ja etenkin kengillä ajo tuovat omat kysymysmerkkinsä.

Kyvykäs 3 Dali Pagadi on monesti itse itsensä pahin vastustaja, sillä ruunalla on taipumusta liialliseen ohjille painamiseen. Maililla se ei olisi niin paha asia kuin pidemmillä matkoilla ja varsinkin keulaan päästessään Johan Untersteinerin ajokki vetää pitkään.

8 Take The A.Train on lähdön mielenkiintoisin seurattava. Ruuna näytti 3-vuotiaana jopa ikäluokkahevosen otteita, mutta viime kausi päättyi jo toukokuussa ja se palaa tänään kahdeksan kuukaudelta tauolta. Taktiikka saattaa olla vielä tähän starttiin kasiradalta passiivinen.

5 Run Brodde Runin pitää parantaa Charlottenlundin juoksuistaan mikäli meinaa tämän lähdön voittaa. Ainakin valmentaja Ola Karlssonin sanoo kommenteissa, että ruunalle saatetaan laittaa vaihteeksi jenkkikärryt perään. Viimeksi niillä juostessaan Jörgen Sjunnessonin ajokki voitti.

Suurempaan systeemiin muutama yllätyshaku, koska suosikeilla on omat kysymysmerkkinsä. 2 Dandit saa kyytiinsä valmentajan jälkeen Victor Rosleffin, jonka ajamana ruuna teki todella ärhäkän kirin lokakuun lopun Jägersron startissa. Kakkosradalta tiedossa lienee loistoreissu. 6 Goldfield ei ole aivan niin nolo tapaus kuin tulosrivistö kertoo. Parhaimmillaan ruuna on osoittanut riittävänsä kovissakin porukoissa. 1 Five O'Clock joutui viimeksi Åbyssa vetämään tasokkassa porukassa keulassa rapsakkaa ylivauhtia, johon nähden ruuna kesti vähintään kelvollisesti.

Juoksunkulku: Kova kiihdytys, kun ainakin radoilta 1,3 ja 5 lähdetään lujaa. Matkavauhti pysynee reippaana läpi kisan, varsinkin jos Dali Pagadi on vaihteeksi menopäällä.

Pelijakauma: Dandit (3%) on liian unohdettu.

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 9, 3, 8, 5
Suuri: 9, 3, 8, 5, 2, 6, 1

Toto64-6

5 Ka Ching Bros oli lokakuun lopussa Saksan 3-vuotiaiden tammojen Breeders Crownissa vahvan juoksun päätteeksi kolmas ja tamma aloitti myös Ruotsissa lupaavalla esityksellä, kun se piti Halmstadissa keulajuoksun päätteeksi varmaan voittoon ennen Posh Shoppingia. Viimeksi Conrad Lugauerin suojatti laukkasi lähtöön ja uudelleen ensimmäisellä takasuoralla, mutta muuten se näytti moitteettomalta. Ka Ching Brosista huokuu isosti luokkahevosen leima ja jatkossa voittosumma tulee kohenemaan vauhdilla. Vaikka vastassa hyviä kilpasisaria onkin, niin tamma pystyy niittamaan muut vaikka johtavan rinnalle jäisikin.

3 Jatzie R.D. palasi yhden vaisumman startin jälkeen tasolleen Åbyssa, jossa tamma voitti keulajuoksun päätteeksi todella helposti. 5-vuotias lähtee liukkaasti liikkeelle ja hyvin todennäköisesti pääsee myös tänään keulaan, josta Svend Dyhrberg ajanee mailin matkalla suosikkiakin vastaan.

10 Spencer Bob vakuutti varsinkin toissa kerralla Kalmarissa, jossa tamma meinasi lähteä kesken kisan varikolle, pysyi hässäkässä kuin ihmeen kaupalla ravilla ja eteni vielä hienolla tyylillä voittoon. Myös viimeksi Halmstadissa Joakim Lövgrenin suojatti teki hyvän kirin toisesta ulkoa.

7 Emelie E. & 6 Gipsy Eyes ovat lahjakkaan oloisia 4-vuotiaita, mutta kovan suosikkikolmikon lyöminen tulisi yllätyksenä.

Juoksunkulku: Jatzie R.D. leiskauttaa kovassa kiihdytyksessä keulaan. Ka Ching Brosilla pidetään rinnalla matkavauhti reippaana.

Pelijakauma: Ka Ching Bros (55%) on liiankin iso suosikki. Jatzie R.D. (10%) voisi olla tuplatenkin enemmän pelattu.

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 5, 3, 10
Suuri: 5, 3, 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 4, 9
Toto64-2: 10, 5
Toto64-3: 5, 1
Toto64-4: 5
Toto64-5: 9, 3, 8, 5
Toto64-6: 5, 3, 10
Hinta: 9,60 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 4, 9
Toto64-2: 10, 5
Toto64-3: 5, 1, 3, 4
Toto64-4: 5, 3
Toto64-5: 9, 3, 8, 5, 2, 6, 1
Toto64-6: 5, 3, 10
Hinta: 67,20 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto64-1
4 Digital Crunch 34%
9 Booze 20%
11 Divane Godiva 12%
1 Alex Mede S.M. 10%
2 Mad Princess 7%
5 Golden Girl D.T. 6%
7 Bellmondo 4%
8 Sunday Sonata 3%
3 Ståhlebos King 2%
6 Valentin 1%
10 Diamond Hall 1%

Toto64-2
10 Huis Clos 39%
5 Faust Hovmand 19%
1 Konan Greenwood 9%
6 Florican Rold 8%
2 Gulliver Sisu 6%
3 Princess L.B. 6%
9 Mannen 5%
4 Princess la Mint 3%
11 Diamond Dust E.M. 2%
7 Tamara Face 1%
8 Song Lloyd 1%
12 Frost Tabac 1%

Toto64-3
5 Arnie Express 38%
1 Quattro Töll 29%
3 Daytona 13%
4 Key Largo 6%
8 Joyride Cane 4%
9 Liza With a Z. 4%
7 Elof Palema 3%
6 R.K.King 2%
2 Bean Coktail 1%

Toto64-4
5 Valeria Wareco 38%
3 Spotlight Vixi 14%
9 Lucky Truc 14%
1 Ups Face 9%
2 M.T.Nicole* 6%
7 Alvin C.G. 6%
4 Navas 4%
10 Riley S.W. 4%
6 Osborn Trot 3%
8 Alert Vendil 2%
12 Good as Solo 0%

Toto64-5
9 Falm* 24%
3 Dali Pagadi 20%
8 Take the A.Train 17%
5 Run Brodde Run 11%
2 Dandit 7%
1 Five O'Clock 5%
6 Goldfield 5%
10 Sergie Phefirst 4%
11 Hector Greenwood 3%
4 B.B.S.Solarsystem 2%
7 Tyfon Brodde 1%
12 Carotene 1%

Toto64-6
5 Ka Ching Bros 41%
3 Jatzie R.D. 20%
10 Spencer Bob 15%
7 Emelie E. 7%
6 Gypsy Eyes 6%
1 Attackbollen G.G. 2%
9 Ellen C.K. 2%
11 Hello it's Me 2%
12 Maggan Håleryd* 2%
2 Euphoria Silvåkra 1%
4 Justina 1%
8 Rose Lloyd 1%