Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Jägersro 9.12.2020

Julkaistu:

Toto86
Jumeirah Boko ratkaisee keulasta illan 86-kierroksella?
Timo Nurmos marssittaa Solvallan 86-kohteisiin kolme suurta suosikkia, joista vihjesysteemeissä luotetaan keulaan viime kerran tapaan tähtäävään Marion Fouty Boniin (86-4).

Pienemmän systeemin apuvarmana toimivaan Chicharitaan (86-2) ja Dixie Brickiin (86-6) luottaminenkaan ei olisi välttämättä väärin, mutta kaikkien yksin jättäminen tuntuu pelillisesti varsin kuolleelta idealta.

Kierroksen toinen läpivarma haetaankin kohteesta, johon moni uhraa runsaasti merkkejä. Jumeirah Bokolla (86-5) on tällä kertaa tilaisuus keulajuoksuun, jollaisella se on menestynyt aikaisemmin mainiosti.

Vähän pelatuista huomion arvoisia voivat tänään olla mm. Rossi Garline (86-1), Joy Frances Boko ja Fuel Burn (86-2), I'm a Believer (86-6) sekä M.T.Joinville (86-8).

Suomalaispelaajille tervetullut uudistus on Toto86-pelin rivihinnan laskeminen 0,03 euroon tästä keskiviikosta lähtien.


Toto86-1

Selkeän oloisista tasoeroista huolimatta Jägersron 3-vuotiskisa on pelillisesti hieman kimurantti. Kriteriumissa johtavan rinnalta pahoin väsynyt 8 Önas Prince palasi tauolta pari viikkoa sitten, mutta silläkään kertaa sen eväät eivät riittäneet keulapaikalta maaliin asti. Vastus oli toki kova ja alustakin vaativa. Tällä kertaa kilpakumppanit ovat aivan eri luokkaa, ja jos Solvallan-kisa on vienyt Per Nordströmin suojatin iskukykyä parempaan suuntaan, on sillä hyvä mahdollisuus kiertää kaikki. Normaalia vaisumpien esitysten jälkeen siihen on kuitenkin vaikea täysillä luottaa.

Norjan Kriteriumissa hänniltä toiseksi kiertänyt 7 Custom Cheval koki Önas Princen kohtalon Eskilstunan Breeders Crownissa, mutta osoitti viimeksi alkulaukan jälkeen vireen olevan edelleen mallillaan. Norjalaisori pystyy kiertelemäänkin ja on huomioitava. Hevosena se ei tosin ole aivan suosikin tasoinen isommasta voittosummasta huolimatta.

Paaluhevoset ovat oleellisesti kevyempiä. 1 Flirting Diamond ei pystynyt nousemaan avauskurvin laukan jälkeen hyvästä suorituksesta huolimatta Bjerkessä Kriterium-finaaliin. Kolmen kuukauden tauko vaikutti tehneen sille viimeksi vain hyvää, sillä ruuna latoi 3. ulkoa viimeiset 800 metriä 10,0-vauhtia voittoon. Ongelmaksi takahevosiin nähden voi koitua se, ettei Thomas Uhrbergin valmennettavan lähtönopeus riitä alussa kärkeen ja etumatka kovimpiin kilpakumppaneihin voi huveta heti.

Vähemmälle pelille jääneistä isompaan systeemiin nostetaan viimeksi reipasvauhtisella päätöskierroksella hyvin keulahevosta kirittänyt 2 Rossi Garline. Jeppe Juelin suojatin tyyli ei ole vielä aivan sataprosenttinen, mutta eväitä Readly Expressin pojalla tuntuisi olevan.

Voitoitta vielä oleva 6 Vogue Face voi olla myös harkinnan arvoinen, sillä ori ei vaikuta statistiikasta huolimatta suoranaisesti voitontahdottomalta. Sen vauhti ei vain ole lopussa vielä aivan riittänyt. Sama riski on tietysti tässäkin.

Juoksunkulku: 3 Funny Boy on osoittanut paalun hevosista parasta lähtönopeutta, mutta hyvä selkä voi kelvata. Vogue Face keulaan? Takamatkan hevoset lienevät aktiivisia jo avauskierroksella.

Pelijakauma: Custom Chevalin (19%) kuuluisi olla toiseksi eniten pelattu Flirting Diamondin (21%) sijaan.

Ranking: A) 8, 7 B) 1, 2, 6, 3, 5 C) 4

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 8, 7
Suuri: 8, 7, 1, 2

Toto86-2

Vaivattomalla tyylillä kaksi kertaa peräkkäin Suomen ennätystä parannellut 12 Chicharita on keskiviikkoillan suurin suosikki. Vaikka kyse onkin Mälardalscupenin finaalista, ei vastus silti vaikuta erityisen kovalta. Sen sijaan asetelmat ovat tammalle uudet ja kengätkin voivat hidastaa menoa jonkin verran. Kaikki tähänastiset voittonsa keulapaikalta naarannut 4-vuotias voi aktiivisella taktiikalla edetä nytkin aikaisin kärkeen, jolloin voittokulku luultavasti jatkuu. 70:n tienoilla huitelevat peliprosentit laittavat kuitenkin tarkastelemaan tilannetta kriittisesti, ja kun laukkojakin on toisinaan tullut, saa suursuosikki isompaan systeemiin tällä kertaa seuraa.

Vahvaan vireeseen noussut 7 Joy Frances Boko voi päästä viime startin tapaan keulapaikalle ja pystyisi siitä taas pitkälle. Rommessa johtavan rinnalta vahvasti vääntäneen tamman voitossa oli viimeksi onneakin, sillä sisältä maalikuvassa niukasti ohi ehtineen suoritus hylättiin murtautumisen takia. Jos suosikille tulee mutkia matkaan, ei voittokaan ole tässä poissuljettu.

9 Iceland Radio laukkasi viimeksi jo lähtösuoran päässä, mutta osoitti erinomaista kuntoa edellisissä starteissa nappaamalla kaksi kirivoittoa. Suotuisiin asemiin toiselle radalle päästessään se voi nousta nytkin kamppailemaan kärkisijoista. Myös tallikaveri 8 Fuel Burn on esittänyt mainita virettä ja houkuttelee lähes pelaamattomana. Loppuveto kaukaa takaa oli molemmissa marraskuun kilpailuissa vahva.

13 Tullibardine Boe on normaali-iskussaan lähimpänä suosikin kapasiteettia, mutta kehnon viime startin jälkeen sen yllä on nyt hieman kysymyksiä. Pidemmilläkin starttiväleillä aikaisemmin hyvin mennyt 4-vuotias on suosikin varmistajille silti perusmerkki.

10 Digital Literacy ei ole voittajatyyppiä, mutta onnistuneella juoksulla totosija voi olla hyvinkin mahdollinen. Edellä mainittuja paremmista asemista kiihdyttävä 3 Harvard Student on parantanut otteitaan syksyllä, mutta voitto voi olla silti tiukassa.

Juoksunkulku: 2 Billie Holiday ottanee ensimmäiset keulat, mutta ulompaa Joy Frances Boko voi hakea siltä kärkipaikan nopeastikin. Jos Chicharita selvittää ensi metrit kunnialla, ei Jorma Kontio luultavasti jää taakse liian pitkäksi aikaa tarkkailemaan tilannetta.

Pelijakauma: Chicharita (71%) on hieman liikaa luotettu. Joy Frances Boko (3%) on haastajista edullisin.

Ranking: A) 12 B) 7, 9, 8, 13, 10, 3, 6 C) 5, 2, 11, 4, 1

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 12
Suuri: 12, 7, 9, 8, 13

Toto86-3

Jägersron pikamatkalla alustava pelijakauma on saanut 7 Valeria Warecon kannattajat liikkeelle ja luultavasti tamma nouseekin lopulta jopa selväksi suosikiksi. Nykyisillä prosenteilla Fredrik Pedersenin ajokissa olisi vielä ideaa, sillä ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta 4-vuotias voi täräyttää keulaan. Viime kerralla se tuli vastaavalta paikalta 10-lopetuksessa hyvin perille, vaikka joutuikin taipumaan avauskohteessa kilpailevaa Flirting Diamondia vastaan toiseksi. Lyhyempi starttiväli on luultavasti vain hyvästä. Kun kärkeen pääseminen ei ole aivan sanottua ja peliprosentit ovat vahvassa nousukiidossa, otetaan muitakin mukaan.

2 M.T.Nicole on kilpaillut kahdesti Steen Juulin tallista ja esiintynyt edukseen kummallakin kerralla. Voittostartissa tamma nousi sisältä päätöspuolikkaalla johtavan rinnalle ja ratkaisi varmasti. Viimeksi se painosti keulahevosta päätöskierroksella ja kesti asiallisesti kolmanneksi. Keulakuvioihin 5-vuotias ei luultavasti osallistu, mutta tasaisella juoksulla se voi lyödä alussa liian innokkaat ratkaisuhetkillä.

Alustavasti eniten pelattu 8 Eight Hour on tietysti lähtökohtaisesti nopean Valeria Warecon ulkopuolelta hieman kinkkisen tehtävän edessä, mutta viime kerralla vahvalla 12-vauhtisella kirillä taaempaa parijonosta voittoon nousseen tamman mahdollisuuksia ei voi silti tyrmätä tässäkään. Pelillisesti se voi lopulta olla edullinenkin.

9 Dreamstonen paukut eivät viimeksi riittäneet ratkaisemaan, vaikka ruuna saikin 2. ulkoa kreivin aikaan tyhjän radan eteensä. Suotuisalla juoksulla mahdollinen tasaisessa seurassa.

1 B.B.S.Solarsystem on rankingin kärkeen nostetun hevosen kannalta avainasemassa. Peter Ingvesin taakseen saava tamma lähtee rivakasti, eikä sillä vaisusta viime esityksestä huolimatta välttämättä lyhyellä matkalla anneta keulaa ilmaiseksi pois, kun terveystilannekin on aiempaa parempi.

Yllätysosastolta mukaan poimitaan 4 Chilli Reerstrup, joka ratkaisi toissa kerralla varsin sitkeällä suorituksella ja jäi viimeksi pussiin. Yksin paalulta viime startissa vastustajansa maaliin asti takanaan pitänyt 6 White Sock on ollut aikaisemmin auton takana altis laukkaamaan ja maililla ehtiminen voi tehdä ravillakin tiukkaa.

Juoksunkulku: B.B.S.Solarsystem avaa reippaasti, ulompaa sen haastaa Valeria Wareco. Jos jälkimmäinen pääsee kärkeen, etenee M.T.Nicole tai Eight Hour toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Valeria Warecon (20%) kuuluu olla lähdön suosikki ja näin käykin. B.B.S.Solarsystem (16%) on kerännyt liikaa peliä.

Ranking: A) 7, 2, 8 B) 9, 1, 4, 6, 12 C) 3, 10, 11, 5

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 7, 2, 8, 9, 1, 4
Suuri: 7, 2, 8, 9, 1, 4

Toto86-4

1 Marion Fouty Bon on aloittanut syksyllä uransa mainiosti. Neljästä kilpailusta tamma on saalistanut kolme vaivatonta keulavoittoa ja ainoassa tappiostartissakin suoritus oli erinomainen. Sillä kertaa johtohevosen ohi ei vain ollut 10-vauhtisessa lopetuksessa asiaa. Viime startin uusinta on nytkin liki, silloin Jorma Kontion ajokki johti vastaavalta paikalta jokaista metriä. Kun kärkipaikka vaikuttaa todennäköiseltä, jää tamma korkealla peliosuudellakin varmaksi.

3 Sultan Norrgård on esiintynyt myös jokaisessa kilpailussa edukseen, vaikka alla onkin vasta yksi täysosuma. Kaikissa starteissaan ruuna on juossut viimeistään päätöskierrokselle lähdettäessä kärkipaikalla, mutta on toisinaan hieman odotellut muita lopussa. Ykkössuosikin ohi ei ehkä ole kiihdytyksessä asiaa ja sen myötä tehtävä hankaloituu.

Jos suosikkia varmistelee, vähemmän pelatuista kannattaa huomioida syksyllä hyvin mennyt 10 Genta Oh Ja. Se on jättänyt erittäin vauhdikkaan vaikutelman, mutta samalla laukkojakin on toisinaan tullut. Viime kerralla Mats E. Djuse latasi toiseen kurviin mentäessä takaa todella räväkästi keulahevosen kimppuun, mutta kovassa vauhdissa tamman jalat menivät solmuun. Loppu sujui vielä juosten.

Syksyllä menestysvireen löytänyt 7 Digital Eye on vaihtanut viime startin jälkeen Björn Goopin talliin ja yritteliäs ruuna voi parantaa edelleen otteitaan. Johtavan rinnalta toistaiseksi ainoan voittonsa puristanut 2 Riptide Bay on myös hyvältä paikalta mahdollinen ainakin totosijalle, varsinkin jos pääsisi pudottamaan suosikin kantaan. 9 Trix For Free vastaili Jägersrossa keulasta perille saakka, mutta takaa voittaminen voi olla vielä liikaa vaadittu.

Juoksunkulku: Marion Fouty Bon osoitti viime kerralla erinomaista lähtönopeutta ja on samanlaisena vaikeasti ohitettavissa alussa. Sultan Norrgård on potentiaalisin uhkaaja. 4 Simb Rihanna ja 5 First Love M.L. mielivät sisälle suojaisiin asemiin.

Pelijakauma: Marion Fouty Bonin (54%) peliosuus on kohdallaan, Sultan Norrgård (21%) on hieman ylipelattu. Genta Oh Ja (4%) ja Riptide Bay (4%) ansaitsisivat hieman lisää peliä.

Ranking: A) 1 B) 3, 10, 7, 2, 9, 5, 8 C) 4, 12, 11

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto86-5

Tasaisessa kisassa pelivalinta kohdistuu 4 Jumeirah Bokoon, jolla on oiva tilaisuus päästä mielipaikalleen keulaan, josta uran kaikki viisi aiempaa voittoa ovat peräisin. Lokakuun lopussa 4-vuotias teki selvästi kovempia hevosia vastaan positiivisen suorituksen pitkällä matkalla ja kiri viimeksi Klass I -lähdössäkin takaa palan matkaa hyvin. Loppukurvissa ruunan ravi kuitenkin heikkeni ja sen oli tyytyminen rahasijaan. Thomas Uhrbergin mukaan alusta ei ollut hevoselle sillä kertaa passeli. Pienen epävarmuustekijän raviongelmat toki heittävät tämän startin ylle, mutta normaalina Jumeirah Bokolla on edellytykset torjua ulkopuolelta aloittavat ja keulasta voittosauma vaikuttaa varsin hyvältä. Lähdössä ei ehkä ole suoranaisia vauhdinpitäjiäkään. Kokeillaan siis varmaksi!

Alussa edellisen haastanee tiukimmin 6 Wrecking Ball, joka kuittasi marraskuun alussa keulassa pullailleen takaa lopussa varman voiton. Riccardo Bianchin ruunan lähtönopeus riittänee joka tapauksessa nytkin kärkiporukkaan ja menestyminen on sitä myöten mahdollista.

8 Cojito on hakenut varman tavoin jo kokemusta 75-tasolta. Sisärataa pitkin kolmanneksi Jägersrossa venynyt ruuna kulki finaalissakin takana aivan asiallisesti. Välillä se otti helpommassa kisassa vahvalla tyylillä johtavan rinnalta voiton. Ulkoa juoksusta voi tulla nytkin vaativa.

3 Gangnam Style K. ei ole alussa ripeimpiä, mutta voi kohota lopussa ottelemaan hyvistä sijoituksista. Useamman kuukauden tauolta kuolemanpaikka oli sille viimeksi liikaa, mutta vire on luultavasti tässä jo parempi. Takarivin 9 Run Brodde Run ja 10 Barnacle ovat myös potentiaalisia, vaikka kummankin päivän kunto on hieman arvoitus. Ruotsissa aloittava 12 Zarch Wise As on tehnyt aiemmalla urallaan hyviäkin juoksuja, joten kehnosta paikasta huolimatta sen ei aivan pelaamaton kuuluisi olla.

Juoksunkulku: Jumeirah Boko pääsee verkkaisemmin sisäpuolelta käynnistyvän trion ohi ja pystynee torjumaan myös 5 Rut K:n ja Wrecking Ballin. Cojito lopulta johtavan rinnalle?

Pelijakauma: Jumeirah Boko (23%) voisi olla aavistuksen selvempi suosikki. Cojito (21%) on hieman ylipelattu.

Ranking: A) 4 B) 6, 8, 3, 9, 10, 12, 7 C) 11, 1, 5, 2

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-6

6 Dixie Brick on kolmas suuri suosikki Timo Nurmoksen tallista illan kierroksella. Parin kuukauden tauolta erinomaisessa vireessä lokakuussa palannut 5-vuotias oli viime kerralla vailla mahdollisuuksia johtopaikalla reipasta vauhtia porhaltanutta Chicharitaa vastaan, eikä kuski väen väkisin tämän kyytiin yrittänytkään. Toista rataa pitkin syntyi kuitenkin kova tulos, vaikkei tamman meno enää lopussa erityisen tuoretta ollutkaan.

Tällä kertaa voisi olla paikka alkuun panostamiseenkin ja keulaan päästessään suosikin voitto olisi erittäin lähellä. Riski vaativammasta juoksusta on olemassa, eikä sen takia päälle 50 prosentin peliosuus tunnu enää superhoukuttelevalta, vaikkei tamma sinänsä vaativampaa juoksuakaan kaihda.

10 Miracle Tilen kunto vaikuttaa stabiililta, mutta voittamisen kanssa on ollut vähän niin ja näin. Ripeiden avaajien takaa Erik Adielssonin vahvistama norjalaistamma voi saada suotuisat asemat, eikä kirikykyistä 6-vuotiasta voi jättää täysin huomiotta.

Dixie Brickin keula-aikeet voi estää 4 Lady Youline, jonka ainakin valmentaja haluaisi nähdä tuulenhalkojana. Parhaimmillaan koviinkin suorituksiin pystyvä tamma taipui kärkipaikalta toissa kerralla ja laukkasi viimeksi montéssa heti alussa. Kengillä kilpailemisestakin sillä on perin vähän kokemusta. Keulasta tehtävä suosikkia vastaan voi osoittautua liian vaativaksi ja tahtipuikon pois luovuttamalla lähdön voittaja lienee Dixie Brick. Lady Youline jää siis ulos systeemeistä.

Jos Claes Sjöström ei kumarra kärkipaikkaa suosikille, voisi kirivaiheessa mahdollisuuksia avautua vähemmälle pelille jääneille 3 I'm a Believerille ja 9 No Limit Queenille. Ensin mainittu teki viime talvena pirteitä suorituksia ja osoitti viimeksi Kalmarissa nousuvirettä. Nopea lähtijä päässee sisäradalle hyviin asemiin. No Limit Queenin juoksu meni viime kerralla vaikeaksi, mutta 4-vuotias kulki lopun takaa juosten ja vaikutti selvästi paremmalta kuin kuukautta aikaisemmin.

11 Digital Classin menestyminen ei myöskään ole aivan mahdotonta, vaikka lähtöasetelmat ovatkin varsin hankalat.

Juoksunkulku: Radoilta 1, 3 ja 4 avataan hyvin, näistä Lady Youlinella saatetaan ajaa keulasta. Dixie Brick lähtee satsattaessa myös hyvin ja lienee aikaisessa vaiheessa vähintään johtavan rinnalla.

Pelijakauma: Lady Youline (11%) ja Miracle Tile (22%) ovat hieman liikaa pelattuja. Edullisia ovat I'm a Believer (3%) ja No Limit Queen (3%).

Ranking: A) 6 B) 10, 3, 9, 4, 11 C) 7, 1, 5, 2, 8

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 6, 10, 3, 9
Suuri: 6, 10, 3, 9

Toto86-7

Kyvykkääksi tiedetyn 5 Romeron säännöllisempi menestys on jäänyt aiemmin laukkojen myötä haaveeksi. Jos ruuna pysyy ravilla, on sillä saumat edetä keskeltä kärkipaikalle, josta normaalilla vauhdinjaolla voitto olisi haarukassa. Puolen vuoden tauolta se sortui toissa kerralla voltista heti laukalle, mutta Kalmarissa epävarmuudesta ei ollut tietokaan, kun toisessa kurvissa takaa keulaan kaasuttanut 5-vuotias erkani lopussa selvään voittoon.

Normaalimatkalla ruunassa olisi näillä prosenteilla varma-ainestakin, mutta 2640 metriä ei ole välttämättä etu, sillä haastettakin voi tulla erityisesti Kolgjinin tallilta.

2 Global Warriorin selvä suosikkiasema tuntuu väärältä, vaikka alla onkin vaivaton kirivoitto. Jägersrossa ruuna koki loppukurvissa hetkellisiä ongelmia kesken nousun, mutta jatkoi niistä selvittyään voittajaksi kulkien viimeiset 800 metriä 10,7-vauhtia. Sen nopeus ei luultavasti riitä kärkipaikalle asti, toki juoksusta voi tulla muutenkin sopiva.

Kolmantena hevosena systeemeihin nousee huomattavasti tauluaan parempi 11 Dominic Wibb. Viime viikolla 4-vuotias laukkasi pahoin lähtöön, mutta punnersi sen jälkeen vielä totosijalle. Tasaisella juoksulla ruuna voi nousta tällä kertaa voittomatsiin saakka.

9 Love Håleryd ei jaksanut viimeksi johtavan rinnalle vaihdettuaan loppuun asti, mutta odotuksissa on nyt parempi suoritus. 4 Eclipse Am on tehnyt kelpo esityksiä kovissa 75-lähdöissä, mutta jäi pois marraskuun lopun finaalista. Aggressiivinen kuski ei silti tyydy välttämättä passiiviseen reissuun, varsinkin kun tallista on mukana toinenkin osallistuja.

Suuryllätystä hakevien kannattaa harkita 3 Palais Bourbonin ja 6 Tyson Dimanchen mukaan ottamista. Kummankin vire on viime startin perusteella asiallisella tolalla ja normaalia pidempi matka on vain etu.

Juoksunkulku: Romero voi ohittaa keskeltä alussa sisäpuolelta kiihdyttävät. Sen jälkeen Marc Elias on tuskin valmis luopumaan kärkipaikasta.

Pelijakauma: Romero (15%) on selvästi aliarvostettu, Global Warrior (45%) tuntuvasti ylipelattu.

Ranking: A) 5, 2, 11 B) 9, 4, 3, 6, 7 C) 1, 10, 8

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 5, 2, 11
Suuri: 5, 2, 11

Toto86-8

Mielenkiintoisessa päätöskohteessa rankingin kärkeen nostetaan pelihevosista parhaan paikan saanut 2 Ural. Jos oriin tietäisi olevan varmuudella iskussa, olisi siinä ainesta varmaksikin. Kurkunpääongelmista lokakuun lopussa kärsinyt menijä on kylläkin saanut reippaan hiitin kroppaansa, mutta mahdollisessa kovatempoisessa kisassa aavistuksen puutteellinen vire voi tulla lopussa näkyviin.

Säännöllisemmin kilpaillut 5 Flash Håleryd laskeutuu nyt aiempia kertoja huomattavasti sopivampaan porukkaan ja kuuluu aikaisin peleihin. Pari starttia meni jo turhan vaativiksi, mutta Solvallan finaalissa ruunan kohtaloksi koitui pussiin jääminen. Voittomatsiin nyt.

Eniten peliä kerännyt 7 Weekend Fun voitti Östersundissa johtopaikalta varmasti 10-lopetuksella, mutta sen osalta vastus kovenee tällä kertaa. Toki kyseessä on riittävä hevonen, mutta ulkoa juoksu voi mennä vaativaksi, eikä paljon pelattu ruuna tunnu erityisen houkuttelevalta. Hankaluuksia voi olla luvassa myös 12 Hawk Cliffille. Pitkältä tauolta suoritus taustalla Eskilstunassa oli ihan hyvä ja talvikaudella Timo Nurmoksen suojatti nähdään varmasti vielä voittoympyröissäkin. Alustava peliosuus on näistä asemista liian tanakka.

Kolmantena hevosena Uralin ja Flash Hålerydin kaveriksi lapulle nostetaan edellä mainittujen sijaan 11 M.T.Joinville, vaikkei senkään tehtävä tietysti takaa ole erityisen simppeli. Peliprosentit ovat sen sijaan monta kertaa pienemmät, eikä se hevosena kalpene yhdellekään lähdön osallistujalle. Syksyn suoritukset eivät ole olleet parasta laatua, mutta valmentajan mukaan ruuna on tuntunut treeneissä selvästi aiempaa paremmalta.

6 Aleppo Pine olisi syyskuun puolivälissä luultavasti lyönyt Hevin Bokon ilman loppusuoran laukkaa. Taukoa on nyt kuitenkin takana, joten voitto oriita ja ruunia vastaan voi olla liikaa vaadittu. 9 Linus Boyn suoritukset uusista käsistä ovat olleet lähinnä tasaisia.

Juoksunkulku: 1 Lets Dance avaa hyvin, mutta arvaamattomasta kuskista huolimatta keulapaikka ratkaistaneen Uralin, Flash Hålerydin ja Weekend Funin välillä. Kuskin halutessa Ural edennee kärkeen, muuten Flash Håleryd pystynee torjumaan Weekend Funin ja on toisessa vaiheessa keulassa.

Pelijakauma: Ural (19%), Flash Håleryd (13%) ja M.T.Joinville (3%) ovat aliarvostettuja. Weekend Fun (33%) on tuntuvasti liikaa luotettu, myös Hawk Cliff (18%) on kerännyt liikaa kannatusta.

Ranking: A) 2, 5 B) 7, 12, 11, 6, 9 C) 8, 10, 1, 3, 4

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 2, 5, 11
Suuri: 2, 5, 11

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 8, 7
Toto86-2: 12
Toto86-3: 7, 2, 8, 9, 1, 4
Toto86-4: 1
Toto86-5: 4
Toto86-6: 6, 10, 3, 9
Toto86-7: 5, 2, 11
Toto86-8: 2, 5, 11
Hinta: 12,96 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 8, 7, 1, 2
Toto86-2: 12, 7, 9, 8, 13
Toto86-3: 7, 2, 8, 9, 1, 4
Toto86-4: 1
Toto86-5: 4
Toto86-6: 6, 10, 3, 9
Toto86-7: 5, 2, 11
Toto86-8: 2, 5, 11
Hinta: 129,60 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto86-1
8 Önas Prince 42%
7 Custom Cheval 25%
1 Flirting Diamond 14%
2 Rossi Garline 7%
6 Vogue Face 5%
3 Funny Boy 3%
5 Nadal Coger 3%
4 Follow Me Now* 1%

Toto86-2
12 Chicharita 61%
7 Joy Frances Boko 8%
9 Iceland Radio 7%
8 Fuel Burn 6%
13 Tullibardine Boe 5%
3 Harvard Student 3%
10 Digital Literacy 3%
6 Juvelens Miss F. 2%
5 Emma Rae 1,5%
2 Billie Holiday 1%
4 Ganette Am 1%
11 Visual Condition 1%
1 Västerbo Mixtra 0,5%

Toto86-3
7 Valeria Wareco 30%
2 M.T.Nicole* 18%
8 Eight Hour 16%
9 Dreamstone 10%
1 B.B.S.Solarsystem 9%
4 Chilli Reerstrup 6%
6 White Sock 3%
12 Erik Youknow 3%
3 Västerbo Calvados 1,5%
10 VästerboFlashDance 1,5%
5 Danz of Hope 1%
11 Emma Häggenäs 1%

Toto86-4
1 Marion Fouty Bon 53%
3 Sultan Norrgård 15%
2 Riptide Bay 7%
7 Digital Eye 7%
10 Genta Oh Ja 7%
9 Trix for Free 3,5%
5 First Love M.L. 3%
8 Holy Ground 3%
4 Simb Rihanna 0,5%
11 Digital Carpet 0,5%
12 Wish Me Magic 0,5%
6 Västerbo Bankir 0%

Toto86-5
4 Jumeirah Boko 29%
6 Wrecking Ball 17%
8 Cojito 16%
3 Gangnam Style K. 10%
9 Run Brodde Run 8%
10 Barnacle 6%
7 Catch Me a Winner 5%
12 Zarch Wise As 5%
1 Chablis Premier 1%
2 Diadem 1%
5 Rut K. 1%
11 Goldfield 1%

Toto86-6
6 Dixie Brick 49%
10 Miracle Tile 18%
3 I'm a Believer 9%
9 No Limit Queen 8%
4 Lady Youline 7%
11 Digital Class 5%
1 Digital Download 1%
5 Order by Heaven 1%
7 Residual Thrust 1%
2 Celinn Palema 0,5%
8 Fröken Sting 0,5%

Toto86-7
5 Romero 27%
2 Global Warrior 25%
11 Dominic Wibb 17%
9 Love Håleryd 10%
4 Eclipse Am 8%
3 Palais Bourbon 4%
6 Tyson Dimanche 4%
7 Another Dream 2,5%
1 Bellmondo 1,5%
8 Enge Kevin 0,5%
10 Ironman Pellini 0,5%

Toto86-8
2 Ural 28%
5 Flash Håleryd 21%
7 Weekend Fun 18%
12 Hawk Cliff 13%
11 M.T.Joinville 9%
6 Aleppo Pine 5%
9 Linus Boy 3%
8 Mr Perfection 1%
1 Let's Dance D.E. 0,5%
3 British Steel 0,5%
4 Latest News 0,5%
10 King on the Hill 0,5%