Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 25.11.2020

Julkaistu:

Toto86
Samaritanassa on edelleen ideaa.
Keskiviikkoillan T86-varmat ovat aamun pelijakaumassa vasta kakkossuosikkeja. Shapes (86-1) ja Samaritana (86-4) jäävät hyviltä paikoiltaan vihjesysteemien tukipilareiksi. Kriterium-revanssin Önas Prince (86-8) on lisäksi pienemmän systeemin apuvarma.

Vähemmän pelattuja hakuja ovat mm. Smaragd Norrgård (86-2), Caligula ja Ecco C.N. (86-3) sekä Dokonjo ja Global Unspoked (86-7).


Toto86-1

Pelkästä eturivistä huolimatta kierroksen avaava Åbyn rajattu 4-vuotislähtö on ihan tasokas koitos. Vaikkei 1 Shapes ehkä olekaan lähdön paras hevonen, tuntuu parhaalta paikalta kiihdyttävä ja parasta virettä esittänyt osallistuja sopivalta varmaidealta tasaiseen kisaan. 75-tasolta kovuutta hankkinut ruuna voitti lokakuun puolivälissä Solvallassa keulapaikalta ja punnersi sen jälkeen Jägersrossa kuolemanpaikalta toiseksi. Global Agreementin voittamassa Eskilstunan-kisassa Carl Johan Jepsonin ajokki kulki takaa lopun 08-vauhtia, joten vire ei ole ainakaan laskusuunnassa. Keulan puolustaminenkin voi onnistua, mutta joka tapauksessa tarjolla on hyvä juoksu ja huippukuntoinen ruuna voi kiriä lopussa kärkeen.

4 Eros Zola ja 2 Twigs Got U. ovat ideavarman kovimmat vastustajat, mutta kumpikin on ollut viime startin jälkeen poissa. Eros Zola voitti Skivessä keulasta helppoon tyyliin, mutta tiedossa voi olla nyt vaativampi reissu. Hyvän kapasiteetin omaava 4-vuotias kestää toki sellaisenkin. Twigs Got U:n ykköset ovat tulleet erilaisilla juoksuilla ja se on mahdollinen tässäkin, mikäli vire on entisellään.

Yllättäjistä lähimpänä menestystä voi olla 3 Quantum Roc. Sen vuosi on ollut katkonainen, mutta syksyn esitykset ovat olleet kuitenkin nousujohteisia. 7 Enzolla olisi kykyjä, mutta ruunan tyyli ei viime starteissa ole ollut paras mahdollinen.

Juoksunkulku: Shapes lähti voittostartissaan ulompaa aiempaa selvästi paremmin, mutta sisäradalta keulapaikan puolustaminen ei ole silti sanottua. Twigs Got U. avaa rinnalta reippaasti ja on toinen vaihtoehto johtohevoseksi. Ulompaa 6 Ateeco Degli Dei ja Enzo pystyvät myös lähtemään hyvin, mutta selkäjuoksu on kummallekin varteenotettavin vaihtoehto.

Pelijakauma: Shapes (25%) on alipelattu. Twigs Got U. (33%) on saanut liian suuren kannatuksen.

Ranking: A) 1, 4, 2 B) 3, 7, 5, 8 C) 6

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto86-2

5 Digital Literacy on esittänyt viime kilpailuissa hienoa virettä, mutta voitot ovat jääneet tulematta. Rommen kohutussa 75-kisassa tammalla oli johtavan rinnalta jo selvä ote keulahevosesta loppusuoran alussa, mutta sisäkentän puolella osittain ravannut Gandalf Jaam pinnisteli päätössatasella uudestaan edelle. Solvallassa Digital Literacy tuli keulasta liukkaasti liikkuneen tallikaverinsa ohittamaksi lopussa.
Sen voitontahto ei ole aivan ensiluokkainen, mutta tällä kertaa tie voi viedä taas johtopaikalle, josta tämänkaltaisten hevosten on helpompi vastata muille kuin vaihtoehtoisesti yrittää ohituksia itse lopussa.

Suosikin ohella kesän Stochampionatet-finaaliin selviytynyt 3 Mellby Hawaii kuuluu myös aikaisin peleihin. Voittoja ei ole sillekään tullut aivan liukuhihnalta, mutta suoritukset ovat olleet asiallisia. Viimeksi kärkeen vedättäminen päätöskierroksella maksoi sen verran, että lopussa pari ehti edelle. Juoksupaikka löytynee nytkin kärkiporukasta.

Edullisimpana yllätysmerkkinä edellisten kaveriksi nostetaan 9 Smaragd Norrgård, joka voisi lokakuun voittostartin otteillaan olla tässäkin kova luu. Eskilstunassa Per Lennartssonin valmennettava vyöryi parijonosta keulaan loppukaarteen alussa ja jatkoi varmaan voittoon. Viimeksi se ei ollut aivan yhtä hyvä, mutta voittokisan tapaan etukengätkin napataan nyt taas pois.

Seuraavana rankingissa tulee 6 Jamaica Boko, joka voisi parhaana päivänään hyvinkin olla tällaisen lähdön voittaja. Viimeksi paikkaa johtavan rinnalla puolustanut tamma ei ole kuitenkaan ollut aivan makeimmillaan ja nopean Digital Literacyn ulkopuolelta juoksusta voi tulla taas kimurantti. Hyvin Rommen 75-kisassa kirinyt 7 Fuel Burn jäänee myös alussa taka-alalle, eikä voittoon asti nouseminen ole ilman muiden liiallista vauhdinpitoa kovin helppoa.

Sitkeän juoksun johtavan rinnalta viimeksi tehnyt 1 Joy Frances Boko olisi kärjen tuntumasta mielenkiintoinen, mutta vaarana on muutamien kehnompien ehtiminen edelle alussa. Keulasta lokakuussa hallinnut 10 Valuta E.W. tuntuu takaa liikaa pelatulta.

Juoksunkulku: 2 Kentin Day ja 4 Angel From Above avaavat sisälle, mutta tie keulaan lienee auki keskeltä hyvin kiihdyttävälle Digital Literacylle. Myös Jamaica Boko pystyy lähtemään reippaasti, muttei päässe edellisen ohi.

Pelijakauma: Digital Literacy (40%) on aavistuksen liikaa pelattu, myös Valuta E.W. (11%) on yliarvostettu. Smaragd Norrgård (3%) on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 5, 3 B) 9, 6, 7, 1, 10 C) 12, 11, 4, 8, 2

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 5, 3, 9
Suuri: 5, 3, 9

Toto86-3

Selvä suosikkiasema tuntuu kovalta selkäjuoksun sisäradalla tarvitsevalle hevoselle, vaikka 4 Echelonilla sellaisen saamiseen on tälläkin kertaa hyvät mahdollisuudet. Kahdessa edellisessä Åbyn-kisassa Victor Rosleff on päässyt kääntämään sen sopivasti open stretchille ja tuloksena on ollut voitto kummallakin kerralla. Edellytykset voittoon ovat olemassa, mutta muitakin mahdollisia löytyy.

6 Don Cash voi olla lähdön keulahevonen, eikä nousukuntoisen oriin voittokaan olisi siitä poissuljettu. Eskilstunassa kärkeen eteneminen maksoi ja päätössatasella kaksi ulompaa liukkaasti liikkunutta ehti 5-vuotiaan ohi. Tällä kertaa suurimman kysymyksen aiheuttaa 7 Darah Bibo, minkälaisella menopäällä tamma sattuu olemaan. Toissa kerralla se sooloili johtopaikalta selvään voittoon ja voi samalla varustuksella tarjota Don Cashille kyytiä tässäkin. Jägersron 75-kisassa sen juoksu meni viimeksi pieleen.

Vaikka edellä mainittujen kisailu auttaisi tietysti Echelonia, voisi se tarjota mahdollisuudet myös parille yllättäjälle. 11 Caligula ei varsinaisesti ole mikään mailin hevonen, mutta ylivauhtisessa kisassa ruuna voisi kivuta ylöskin. Kehnosta sijoituksesta huolimatta se kulki viimeksi kaukaa takaa lopun 10,6-vauhtia. 5 Ecco C.N:n ongelmat ovat kaarrejuoksussa, johon Ruotsin kaviourat ovat suotuisampia. Viime startin perusteella 4-vuotiaan kunto vaikuttaa hyvältä, ja tässä sillä voisi olla saumat päästä sisälle kärjen lähettyville.

Juoksunkulku: Echelon avaa keskeltä parhaiten, mutta hakee paikkaa johtavan takana. Don Cash torjuu Darah Bibon kiihdytyksessä ja hakee vetotyöt. Vauhti ei välttämättä rauhoitu sen jälkeenkään.

Pelijakauma: Echelon (45%) on liikaa pelattu, mutta prosentit ovat laskusuunnassa. Don Cash (16%) on vielä edullinen. Caligula (3%) ja Ecco C.N. (3%) ovat jääneet liian pienelle peliosuudelle.

Ranking: A) 4, 6, 7 B) 11, 5, 8 C) 3, 10, 9, 1, 2, 12

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 4, 6, 7
Suuri: 4, 6, 7, 11, 5

Toto86-4

3-vuotiaiden tammojen Oaks-revanssissa parhaan voittosauman omaa 3 Samaritana. Kaksi vakuuttavaa voittoa johtavan rinnalta ottanut Ready Cashin tytär pystyy porukan koventuessakin jatkamaan voittojen tiellä monenlaisella juoksulla. Timo Nurmos pitää Samaritanaa tallinsa parhaana tammana ikäluokassaan ja se pystynee viime suorituksista vielä parantamaankin selvästi. Suosikkien osalta tasaisesti pelatussa lähdössä Mika Forssin ajokki jatkaa varmana.

5 M.T.Perette osoitti Breeders Crownin välierässä ja finaalissa erinomaista virettä. Solvallassa vahva kiri kantoi neljänneksi, mutta viimeksi tilaa ei lopussa tullut ja voimia jäi selvästi talteenkin. Juoksun onnistuessa vaarallinen, mutta kuski on usein suorituksissaan turhan varovainen.

1 Hill's Angelin otteet ovat olleet kovin vaihtelevia, eikä suorituksia ole aina voinut edellisen startin perusteella ennustaa. BC-välierässä se kiersi päätöskierroksen alussa johtavan rinnalle ja väänsi hyvin maaliin asti, muttei pystynyt parantamaan finaalissa 3. ulkoa. Lähtönopeus ei luultavasti riitä keulapaikan puolustamiseen, mutta väylien löytyessä voitto ei olisi yllätys.

Haastajien saumat voittoon asti eivät ole erityisen merkittävät. 2 Sayonaran kausi on mennyt koko lailla pieleen. Alkuvuonna sairastellut tamma on kärsinyt syksyllä kehnoista lähtöpaikoista, mutta otteet ovat olleet hyviä. Valmentajan mukaan kuukauden starttivälillä se ei ole ehkä makeimmillaan. Useampia merkkejä laittavien kannattaa se kuitenkin huomioida.

10 Queen Ratzeputz on nousemassa hiljalleen kohti ikäluokan kärkeä. Kuun alussa se ei pystynyt haastamaan Samaritanaa tämän selästäkään, joten ei voitto nytkään erityisen todennäköiseltä vaikuta. Kovia lähtöjä kolunnut nopea 11 Chablis Ribb kärsii takarivin paikasta.

Juoksunkulku: Sayonara ja 4 Tilda Express lienevät nopeimmat ensi metreillä, vaikka radoilta 6-8 lähdetään myös ripeästi. M.T.Perette on panostettaessa ehkä suosikkitrion nopein, mutta Samaritanan ohi pääseminen ei ole sanottua. Joku kolmikosta etenee lopulta kärkeen.

Pelijakauma: Samaritanan (26%) kuuluisi olla lähdön suosikki Hill's Angelin (30%) sijaan.

Ranking: A) 3, 5, 1 B) 2, 10, 11, 4 C) 8, 9, 6, 7

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto86-5

Keskipitkän matkan Spårtrappa-lähtöön erottuu selkeä parivaljakko, jotka tuskin eturivin uloimmista paikoista huolimatta lähtevät pakittelemaan alussa. Vahvaa virettä esittänyt 8 Elephant on ykkösmerkki, sillä Steen Juulin 4-vuotias on osoittanut olevansa kaikkiruokainen menijä. Jägersrossa ori piti isorahaisemmat takanaan varmaan tyyliin ja nujersi viimeksi johtavan rinnalta keulahevosen tullen kuitenkin takaa iskeneen ohittamaksi lopussa. Voittomatsiin taas.

7 Timo Lane voi aiheuttaa sisäpuolelta tanskalaisvaljakolle pulmia. Kelpo otteita jo edellisellä valmentajalla esittänyt ruuna vaikutti syyskuussa Berghiltä aloittaessaan varsin hyvävireiseltä, mutta laukkasi kolmannelta radalta kesken nousun toisessa kaarteessa. Jos vire on kohdallaan ja ravi käy, ei kuskilla luultavasti ole tarkoitusta antaa kovimmalle vastustajalle mitään ilmaiseksi.

Sisäpuolelta starttaavista 5 I Come In Peace on tehnyt asiallisia suorituksia ja voi nytkin hyviin asemiin päästessään otella kärkipään sijoista. Parissa viime startissa se on tullut lopussa ohitetuksi, eikä ehkä ole aivan voittajatyyppiä.

6 Dali Pagadi on pohjimmiltaan hyvä hevonen, mutta vire on arvoitus. Tauolta paluussa tuli laukka heti lähtösuoralla. 14 Alhambra Mail palaa puolen vuoden tauolta ja tehtävä kolmannesta rivistä tuntuu melko hankalalta. Tamma on kylläkin voittanut kaikki laukattomat starttinsa Ruotsissa ja paikkasi keväällä Solvallassakin ennen lähtölinjaa tulleen erheen vahvasti.

Voltista kahdesti lähtöön laukannut 9 Nisse Roc oli Axevallassa helpossa seurassa keulasta suvereeni, eikä aivan mahdoton tässäkään. 3 Dropluggage Racingilla on kykyjä, mutta viimeksi tamma ei vaikuttanut takaa aivan yhtä terävältä kuin aiemmissa kisoissa.

Juoksunkulku: Keskiradoilta avataan hyvin, I Come In Peace aluksi keulaan? Timo Lane ja Elephant suuntaavat heti eteenpäin ja jompi kumpi etenee lopulta johtoon saakka. Normaalisti Timo Lane on kaksikosta hieman nopeampi, mutta jos iskukyky tauolta ei tunnu riittävältä, voi keulan luovuttaminenkin tulla kyseeseen.

Pelijakauma: Alhambra Mail (16%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 8, 7 B) 5, 6, 14, 9, 3, 2, 13, 4 C) 1, 12, 11, 10, 15

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 8, 7
Suuri: 8, 7

Toto86-6

Tasaisen 2640 metrin voltin ykkösmerkiksi nostetaan takamatkan juoksuradalta aloittava 13 Kasper Trot. Sen voitot ovat olleet harvassa, mutta suorituksissa ei muuten ole ollut moittimista. Syyskuun lopussa ruuna mm. kipusi sisältä Vagabond Bin jälkeen toiseksi kolmella kilometrillä. Lokakuun startissa sen tyyli ei ollut kohdallaan, mutta viimeksi meno näytti taas paremmalta. Björn Goop voi pyrkiä tässä aktiivisella taktiikalla hyödyntämään kovimpien vastustajien heikkoudet, joka voisi avata Kasper Trotille saumat vuoden avausvoittoon.

3 Vicar voi päästä paalulta kärkeen, eikä tasaisella vauhdinjaolla koko matkan johtokaan olisi mahdoton ajatus. Viimeksi sen tyyli meni kolmossijasta huolimatta lopussa johtavan rinnalta varsin kankeaksi, mutta olosuhteetkin olivat vaikeat. Lokakuun lopussa se nousi 12-lopetuksella takaa samalle sijalle ja iän myötä tasavauhtisen menijän otteisiin saattaisi olla tulossa hieman lisää terävyyttäkin. Se tietäisi menestystä sarjojen noustessakin.

Suosikiksi alustavasti pelattu 7 Riptide R.D. on hevosena parempi kuin edellä mainitut, mutta voi jäädä voltista aluksi porukan perälle. Johtavan takaa toiseksi Rommen 75-kisassa venynyt ori voi toki kiertää voittoon kauempaakin, mutta mm. Kihlström-Goop -parivaljakkoa vastaan amatöörikuskin luottaminen selväksi pelipohjaksi tuntuu hieman epäilyttävältä.

Isompaan systeemiin noukitaan vähemmälle pelille jääneitäkin. 4 Made Of Stars on kovassa kunnossa ja startin onnistuessa nelosradalta tässäkin mahdollinen. 9 Madronjon suoritus Rommessa oli täysin voittostarttien veroinen. Vastus oli vain selvästi kovempi ja juoksukin meni hankalammaksi. Osakkeita laskisi, jos ruunalla ei voi ajaa ilman kenkiä tällä kertaa.

8 Come Together kadotti Eskilstunan 75-lähdössä ravin johtavan takaa loppukaarteessa, mutta osoitti sitä ennen luotettavaa virettä. Myös 11 Maverick Dream on kunnossa. Viimeksi ruuna oli selissä turhankin menollaan, mutta kehitti silti loppuunkin vielä kelpo kirin.

Juoksunkulku: Paalulla ei ole kovin hyviä avaajia, mutta Vicar edennee kärkeen aikaisessa vaiheessa. Kasper Trot voi yrittää yllättää sen takamatkaltakin vauhdikkaampana hevosena. Riptide R.D. voi kiertää myös matkan aikana eteenpäin.

Pelijakauma: Riptide R.D. (37%) on kerännyt liian kovan kannatuksen, samoin Madronjo (11%). Kasper Trot (16%) on edullinen.

Ranking: A) 13, 3, 7 B) 4, 9, 8, 11, 12, 10 C) 1, 6, 2

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 13, 3, 7
Suuri: 13, 3, 7, 4, 9, 8, 11

Toto86-7

Åbyn päätöskohteessa monen osallistujan yllä on kysymysmerkkejä. 8 Indra's Secretille matka on hieman lyhyttä sorttia, mutta voittoon on silti melko hyvät mahdollisuudet. Vahva tamma osoitti syksyn starteissa erinomaisia otteita, mutta viimeksi juoksu meni neljännen kiertelyineen täysin pipariksi. 6-vuotiaaseen tullut vanhemmiten myös vauhtia ja sitä tällä kertaa tarvitaankin. Eteenpäin ajamalla vähintään kuolemanpaikka on saavutettavissa, ehkä keulakin. Pari kiehtovaa yllättäjää nostetaan kuitenkin suosikin ohella lapulle.

5 Zio Tom Jet olisi täydessä tällissä normaalimatkalla hankalakin vastustaja suosikille. Viimeksi sen askel meni kuitenkin kolmossijasta huolimatta lopussa aika lyhyeksi ja sen jälkeen ori on ollut kerran poiskin.

Selvästi edullisempana merkkinä mukaan otetaankin 4 Dokonjo, joka hankkinee nopeudellaan asemat sisäradalta, ja kuntokin on hyvä. Viimeksi se hallitsi helppoa seuraa keulasta, mutta osoitti kuun alussa reippaita otteita kovempiakin hevosia vastaan. Open stretch -paikoilta vaarallinen.

Myös poisjäännin myötä sisempää matkaan pääsevä 11 Global Unspoked kiinnostaa. Mantorpissa sen kirissä ei ollut aivan parasta puhtia, mutta olemus oli viimeksi taas parempi. Hieman keskenkuntoisia hevosia vastaan se voisi nyt kiriä sopivalla juoksulla kärkeenkin.

6 Can Lane voi olla lähdön keulahevonen ja normaalina Johan Untersteinerin suojatti voisi viedä kisaa pitkäänkin. Pienestä paussista huolimatta ruunan viime suoritus oli kyllä luvattoman kehno.

1 Daytona pysyi viimeksi taktiikkajuoksuksi muodostuneessa pienessä lähdössä taka-alalla, mutta kulki lopun kuitenkin 10,5-lukemiin. Jos liian moni ei ehdi eteen sisäradalle, voisi ruuna tällä kertaa pystyä parempaankin sijoitukseen. 3 Gizmo de Veluwe on mennyt ennenkin hyvin suoraan tauolta, eikä totosija ole mahdoton ajatus.

Juoksunkulku: Dokonjo avaa aluksi kärkeen, mutta hakee ehkä tällä kertaa selkäjuoksua. Can Lane on ensimmäinen kysyjä ja voi päästä johtoon. Aktiivisella taktiikalla Indra's Secet voi päästä hakemaan kärkipaikan ennen puolimatkaa.

Pelijakauma: Dokonjo (5%) ja Global Unspoked (3%) ovat maistuvia. 2 Divine (11%) on tuntuvasti liikaa pelattu.

Ranking: A) 8 B) 5, 4, 11, 6, 1, 3, 2 C) 12, 10

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 8, 4, 11
Suuri: 8, 4, 11

Toto86-8

2 Önas Princella on normaalina hyvä tilaisuus viedä Kriterium-revanssi, sillä asetelmat puoltavat nopeaa lähtijää. Karsinnan syyskuussa 2. ulkoa vahvalla loppuvedolla vienyt ori oli finaalissa kipeä ja taipui johtavan rinnalta pahoin. Muuten sen vuosi on ollut voitokas yhtä pussiin jääntiä ja yhtä laukkaa lukuun ottamatta. Jos Per Nordström pääsee kiihdytyksen jälkeen tasoittamaan tahtia, on suosikin ohittaminen vaikeaa. Kun takana on kuitenkin sairastauko ja prosentit korkealla, haetaan isompaan systeemiin maksavampiakin tapauksia.

Vuoden takainen Uppfödningslöpning-voittaja 6 Revelation ei ole tämän vuoden rahakkaimmissa kisoissa onnistunut yhtä hyvin, mutta syksyllä Robert Berghille siirtynyt ori on kuitenkin jättänyt viime starteissa hyvän kuvan. Niin Breeders Crownin välierässä kuin finaalissakin se punnersi takaa ansiokkaasti perille ja voisi kengittä haastaa tässä entisen tallikaverinsa. Verkkaisempana lähtijänä sen juoksusta tulee toki vaativampi.

11 Chirussa ei ehkä tällä kertaa ole suuremmin pelillistä ideaa, sillä takaa kaavailuissa on nyt selkäjuoksu. Kaksi viimeistä voittoa on tullut kuitenkin niin vakuuttavaan tyyliin, ettei nousevaa nimeä voi unohtaa tässäkään.

Parille yllättäjällekin annetaan mahdollisuus, vaikka edellä mainitut kovia ovatkin. 5 Holdfast Am tyylitteli toissa kerralla ”vauhtibalanssilla” keulasta selvään voittoon. Viime startti ajettiin jo tätä kisaa silmällä pitäen varovasti ja kengät jalassa. Björn Goop saattaa saada rivakasta oriista vielä aiempaa enemmän irti.
Myös 4 Powerbankilla on kosolti vauhtia. Senkin tilanne oli viimeksi hankalalta paikalta pitkälti samankaltainen, mutta ruuna liikkui takaa lopun 10-kyytiä. Paremmalla juoksulla nyt kärkipäähän.

8 Sidney Celeberillä on ajettu kuolemanpaikasta huolimatta tyylikkään nousujohteisesti kahdella viime kerralla ja ruuna on tullut hyvällä tyylillä perille uhraamatta kaikkia panoksia. Rogert Walmannin valmennettavassa on hevosta ensi vuoteenkin, mutta kovin aggressiivinen taktiikka tulisi tässä yllätyksenä.

Isoissa kisossa epäonnesta kärsinyt 9 Global Bookmaker voi sisältä kiritilojen avautuessa nousta totomatsiin. Keulasta syksyllä pari kertaa vakuuttaneelle 12 Mr Mah Canille ulkoradat voivat tietää kirissä ongelmia.

Juoksunkulku: Önas Prince lähtee kovaa ja torjuu keskeltä hyvin avaavat Powerbankin sekä Holdfast Amin. Nopea 1 Global Bootleg voi onnistua puolustamaan suosikin selän. Revelation etenee johtavan ulkopuolelle?

Pelijakauma: Oikeat pelihevoset, mutta Powerbank (1%) on jäänyt liian vähälle.

Ranking: A) 2 B) 6, 11, 5, 4, 8, 9, 12 C) 1, 3, 10, 7

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 2
Suuri: 2, 6, 11, 5, 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 1
Toto86-2: 5, 3, 9
Toto86-3: 4, 6, 7
Toto86-4: 3
Toto86-5: 8, 7
Toto86-6: 13, 3, 7
Toto86-7: 8, 4, 11
Toto86-8: 2
Hinta: 8,10 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 1
Toto86-2: 5, 3, 9
Toto86-3: 4, 6, 7, 11, 5
Toto86-4: 3
Toto86-5: 8, 7
Toto86-6: 13, 3, 7, 4, 9, 8, 11
Toto86-7: 8, 4, 11
Toto86-8: 2, 6, 11, 5, 4
Hinta: 157,50 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto86-1
1 Shapes 33%
4 Eros Zola 24%
2 Twigs Got U. 22%
3 Quantum Roc 8%
5 Arno dell'Est 4%
7 Enzo 4%
8 Brunello Hall 4%
6 Ateeco Degli Dei 1%

Toto86-2
5 Digital Literacy 33%
3 Mellby Hawaii 25%
9 Smaragd Norrgård 10%
6 Jamaica Boko 8%
7 Fuel Burn 7%
1 Joy Frances Boko 6%
10 Valuta E.W. 6%
11 Ale' Pride Gar 1,5%
12 Dearest 1,5%
4 Angel From Above 1%
2 Kentin Day 0,5%
8 Simb Rubinette 0,5%

Toto86-3
4 Echelon 33%
6 Don Cash 24%
7 Darah Bibo 23%
11 Caligula 7%
5 Ecco C.N. 6%
8 Artemide Zack 3%
3 Herakles 1%
9 Alicia Bore 1%
10 Isabella J.E. 1%
1 Thunderpedia 0,5%
2 Un Dernier Rire 0,5%
12 Reve Toujours 0%

Toto86-4
3 Samaritana 34%
5 M.T.Perette 21%
1 Hill's Angel 20%
2 Sayonara 7%
10 Queen Ratzeputz 6%
11 Chablis Ribb 5%
4 Tilda Express 3%
6 Önas Py 1%
7 Fantaghiro Brick 1%
8 Global Benchmark 1%
9 Keepsake Boko 1%

Toto86-5
8 Elephant* 32%
7 Timo Lane 27%
5 I Come in Peace 8%
6 Dali Pagadi 7%
14 Alhambra Mail 7%
9 Nisse Roc 6%
2 Amandarin R.D. 3%
3 Dropluggage Racing 3%
4 Drip Drop 2%
13 Iglesias Boshoeve 2%
1 Pique 1%
10 Prima Kaiser 0,5%
11 Golden Indra 0,5%
12 Enge Kevin 0,5%
15 Chili Jordan 0,5%

Toto86-6
13 Kasper Trot 25%
3 Vicar 22%
7 Riptide R.D. 21%
4 Made of Stars 8%
9 Madronjo 7%
8 Come Together 6%
11 Maverick Dream 5%
10 Gold Twister 2%
12 Shutupandscratchme 2%
1 Girlpower Sisu 1%
2 Red Rooster 0,5%
6 Berberis 0,5%
5 Enderbest 0%

Toto86-7
8 Indra's Secret 43%
5 Zio Tom Jet 19%
4 Dokonjo 10%
11 Global Unspoked 8%
6 Can Lane 6%
1 Daytona 5%
3 Gizmo de Veluwe 4%
2 Divine 3%
10 Sheriffen 1%
12 Demolition Man F. 1%
7 Copimade* 0%
9 Smokey Herman 0%

Toto86-8
2 Önas Prince 45%
6 Revelation 19%
11 Chiru 12%
5 Holdfast Am 6%
4 Powerbank 5%
8 Sidney Celeber 4%
9 Global Bookmaker 3%
12 Mr Mah Can 3%
1 Global Bootleg 1%
3 Mogas Casanova 1%
7 Devs Definitif 0,5%
10 Appasso 0,5%