Ravivihje: Toto64 Halmstad 23.11.2020

Julkaistu:

Toto64
Digital Crunch kiertää kaikki Halmstadin Toto64-pelin avauskohteessa.
Uusi Toto64-viikko käynnistyy Halmstadin raviradalta ja tarjolla onkin erittäin visainen pähkinä heti viikon kärkeen.

Vihjesysteemit rakennetaan avauskohteessa juoksevan Digital Crunchin varaan, joka on päässyt viime startteja huomattavasti helpompaan lähtöön. Alustavassa jakaumassa parhaita alipelattuja merkkejä ovat Jeppas Tarpon (T64-2), Hasty Helene (T64-3), Honeybee Frö (T64-4) ja Wonderboy (T64-6).

Peliaika sulkeutuu normaaliin tapaan neljännen lähdön starttiin kello 20.30.


Toto64-1

Vihjesysteemien luottohevonen poimitaan jo heti avauskohteesta. 15 Digital Crunch kohtaa huomattavasti sopivamman vastuksen kuin aikoihin ja nousee normaaliesityksellä vaikeista lähtöasemistakin lähelle voittoa. Viimeksi hevonen ei ollut keulahevosen kupeelta aivan terävimmillään, mutta ei vaativaa juoksua pääse silti erityisemmin moittimaankaan. Ruunan viimeisin Halmstadin kilpailu päättyi hallittuun voittoon johtavan rinnalta. Näistä lähtöasemista juoksunkulkuun vaaditaan aina ripaus tuuriakin, mutta suuremmitta häiriöittä Hanna Lähdekorven suojatin luokkaeron muihin pitäisi näkyä kirivaiheessa. Kokeillaan vaikealla kierroksella rohkeasti varmaksi.

2 Universal Face on jättänyt laukat ainakin hetkeksi ja tulosta tulee. Visbyn ykkönen irtosi kevyessä lähdössä keulahevosen rinnalta rehdin esityksen päätteeksi ja viimeksi se oli hyvä kakkonen Conrads Massivin takana. Johtopaikan hakiessa Fredrik Perssonin suojatti pystyy korkealle. 13 Jimpeto Joylta riisutaan tällä kertaa pitkästä aikaa kenkiä pois, mikä voi tuoda uutta vaihdetta peruskyvykkään ruunan menoon. Viimeksi se tuli vaikealta lähtöpaikalta viimeiset 800 metriä tasaisesti 15-vauhtia, eikä suuremmin loistanut. 3 Osborn Trot on saanut kaksi starttia koneeseen pitkän tauon jälkeen ja pystyy onnistuneella reissulla kamppailemaan ainakin totosijoituksista. Jägersrossa se oli sisäradalta asiallinen viides, vaikka väsyvät kilpakumppanit hidastivat kirikierroksella matkantekoa. 6 Taxi Outille viimeisen ohittaminen on äärimmäisen työlästä ja siksi se ei ole voittajapeleissä järin kiinnostava veikattava. Kunto olisi epäilemättä kohdillaan. Viimeksi se seurasi herkännäköisesti kovaa Aura S.L.:ää, vaikka ei kunnon haastetta heittänytkään. 14 Mister Selfie on tauluaan kyvykkäämpi hevonen, mutta juoksut ovat menneet jatkuvasti vaikeiksi. Viimeksi se joutui lähtemään porukan hänniltä kiriin ja nousi vetämättömistä selistä huolimatta kärkiryhmään mukaan. Näistä lähtöasemista reissusta tulee taas haastava.

Juoksunkulku: Universal Face hakee johtopaikan. Digital Crunchilla pyritään johtavan rinnalle jo hyvissä ajoin.

Pelijakauma: Digital Crunch (22%) on alipelattu suosikki. Taxi Out (16%) on ylipelattu, samoin Osborn Trot (14%).

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 15
Suuri: 15

Toto64-2

7 Neon Hagh on kerännyt alustavassa jakaumassa älyttömän peliosuuden ja ori on helppo ohitus, vaikka pinnat tulevatkin päivän mittaan laskemaan. Viimeksi se piti keulasta heikkotasoisen pistelähdön ykköseksi, vaikka maalisuoran potku ei erityisemmin vakuuttanutkaan. Nopea avaaja on jälleen kiinni keulapaikassa, mutta ei sen missään nimessä kuuluisi olla näin selkeä suosikki tähän lähtöön. Ohipelin paikka.

Nostetaan lähdön niukaksi ykkösmerkiksi 8 Jeppas Tarpon, joka on suoritusvarma nelivuotias ja juoksun yhtään onnistuessa menestyy tässäkin. Åbyssa ruuna spurttasi johtavan takaa herkästi keulahevosesta ohi. Hevonen pystyy edelleen parantamaan kolmanteen starttiin tauon jälkeen ja tällä kertaa siltä riisutaan kaikki kengät pois.

1 Major Tallmadge pyrkii nopeana kiihdyttäjänä hyödyntämään sisäradan paikkaansa. Kalmarissa ruuna polki kovan mailin tuloksen toista rataa pitkin ja edelle jäi vain hyviä tämän sarjan hevosia. Vastus on tällä kertaa ihan sopiva ja onnistuneella juoksulla ruuna nähdään voittokamppailussa.

9 Gigaro Am on kyvykäs hevonen tähän lähtöön, vaikka se ei ole viimeisissä pystynytkään lunastamaan pelaajien kovia odotuksia. Viimeksi ruuna sai nappijuoksun toisessa ulkona, mutta ei riittänyt märissä olosuhteissa nelossijaa parempaan. Ennakkoilmoituksen mukaan sekin juoksee nyt ilman kaikkia kenkiä.

12 To the Moon Facella on kova kapasiteetti näihin sarjoihin, kuten uran voittoprosentistakin voi päätellä. Halmstadin esitys jäi keulasta melko tasaiseksi, mutta tamma parantanee startin saatuaan huomattavastikin. Lähtöpaikka on vaikea, tosin kuskin ajolinjat ovat yleensä varsin aktiiviset.

Juoksunkulku: Neon Hagh avaa todella lujaa ja napannee ulkoakin keulapaikan. Sisäpuolelta Major Tallmadge avaa hyvin, samoin Aronia. To the Moon Facella hyökätään aikaisin.

Pelijakauma: Neon Haghin (59%) peliosuus on käsittämättömän korkea ja haastajat järjestään alipelattuja.

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 8, 1, 9, 12
Suuri: 8, 1, 9, 12

Toto64-3

Keskimatkalla ajettava tammavoltti ei tuo helpotusta pelaajien urakkaan. Aloitetaan rastaaminen 12 Zanna Jetistä, joka on kapasiteetiltaan lähdön kärkipäätä ja pystyy kärkikamppailuun, vaikka matka ja suljettu lähtörata eivät olekaan Jerry Riordanin suojatin ominta työmaata. Vire on ollut jo pitkään tasaisen hyvällä mallilla. Kalmarissa sillä kokeiltiin ennakkoluulotonta keulataktiikkaa tosi kovassa lähdössä, mutta tamma laukkasi harmittavasti maalisuoran alkuun oltuaan vielä kärkitaistossa mukana.

8 Appaloosa on esittänyt syksyn starteissa kelpo kuntoa ja onnistuneella kiihdytyksellä se voisi saada hyvät iskuasemat läheltä kärkeä. Viimeksi tamma paranteli parijonosta mukavasti kovatempoisessa Darah Bibon voittamassa juoksussa. Bo Falsigin suojatti jäi pois marraskuun alun välistartista, mikä asettaa sen ylle pieniä kysymysmerkkejä.

5 Hasty Helene on huomattavasti tasaista riviään paremmassa iskussa ja alustava peliosuus on naurettavan alhainen. Viimeksi Fredrik Perssonin suojatti polki takapareista päätösringin 12,4-kyytiä, josta lopun vieläkin lujempaa ja esitys vaikea lähtöpaikka huomioiden oikein positiivinen. Nyt se pääsee kisaan lyhyemmällä starttivälillä ja matka tuskin aiheuttaa suurempia murheita sitkeälle tammalle. Kaikille kupongeille mukaan.

Alustavassa jakaumassa 10 Happy Celebration on kerännyt kummallisen korkean kannatuksen, vaikka lähtöpaikka on hankala, eikä sarja suosi rahallisestikaan. Åbyssa tamman loppuveto oli vain asiallinen sisäratajuoksun jälkeen. Ei kiinnostavimpia pelihevosia tällä kertaa. 3 Key Mom pääsee viime startteja sopivampaan tehtävään, mutta otteista on puuttunut loppukesän kaltainen terävyys. Sisäradalta tamma saa tarkan reissun ja kirii hyvänä päivänä todella lujaa.

2 Vikens Generate ei ole urallaan vielä suuremmin voitoilla juhlinut, mutta ei se ole perusmatkalta tässä ihan vaaraton. Uran avausvoitto Axevallassa tuli hienolla esityksellä johtavan ulkopuolelta ja seuraavassa kisassa sille jäi kirivaiheessa jossiteltavaa. Mikael Fellbrandtin suojatti on elämänsä kunnossa ja pystyy kärkikamppailuun, vaikka vastus tiukkeneekin. 13 Boxer Shrimp on kolunnut kovia ikäluokkalähtöjä, joissa paukut eivät ole rittäneet. Nyt vastus on huomattavasti sopivampi, eikä Robert Berghin suojattia kannata unohtaa hankalalta paikaltakaan.

Juoksunkulku: Usiana Face on paaluhevosista nopeampi. Takamatkalaisten taktiikat ovat kysymysmerkkejä, monilla saatetaan vältellä ajautumista johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Happy Celebration (37%) on väärä suosikki. Hasty Helene (3%) on kanuunamerkki.

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 12, 8, 5, 10, 3, 2, 13
Suuri: 12, 8, 5, 10, 3, 2, 13

Toto64-4

4 Posh Shopping on kapasiteetiltaan neljännen kohteen selkeä ykköshevonen, mutta kaikkea muuta kuin varma suorittaja. Heinäkuussa Kalmarissa se otti oikein varman voiton koko matkan johdon jälkeen. Taustavoimien uskosta tamman kykyihin kertonee sekin, että sillä osallistuttiin aikanaan Breeder's Crownin alkuerään jo uran toisessa kilpailussa. Nopea avaaja pystyisi hyödyntämään hyvän lähtöpaikkansa, mutta tamman mielentila on arvoitus suoraan tauolta. Ehjällä juoksulla se on lähellä voittoa juoksupaikasta riippumatta.

Nostetaan ykkösvarmistuksena mukaan 10 Honeybee Frö. Jerry Riordanin suojatti ei ole urallaan vielä onnistunut voittamaan, mutta tässä tehtävässä sekin olisi täysin mahdollista. Lokakuun alussa tamma kellotti kovan lyhyen matkan ajan ja tulos syntyi vielä toista rataa juosten, josta viimeiset 600 metriä keulahevosen ulkopuolella. Viimeksi se matkasi porukan hännillä, josta pisteli kärjen kanssa samaa kyytiä maaliin. Tamma on kyvyiltään lähdön kärkipäätä ja alustava peliosuus on kiehtovan maltillinen.

6 Ka Ching Bros on lähdön jokerikortti Conrad Lugauerin valmennuksesta ja tamma on kerännyt heti verrattain korkean peliosuuden. Viimeksi Berlinissä se teki vahvan juoksun johtavan ulkopuolelta, eikä luovuttanut missään vaiheessa. Hevonen on tässä vaikeasti arvioitavissa, mutta vastus on Ruotsin debyyttiin varsin sopiva.

1 Stepping SpaceGirl kerää hyvältä paikalta paljon peliä, mutta se ei vaikuta hevosena aivan pahimpien kilpasiskojensa veroiselta. Viimeksi tamma voitti varmasti koko matkan johdon jälkeen, mutta vastuskin oli sopivampaa luokkaa. Johan Untersteinerin suojatilla on omat haasteensa ravin kanssa, eikä se ole nyt kiinnostavimpia merkkejä korkealla peliosuudellaan. 12 Miss Mahar on aloittanut uransa hyvillä otteilla, mutta lähtöpaikka on lyhyelle matkalla hankala. Viimeksi se ajautui kirissä neljännelle ilman selkää ja polki sieltäkin rehdisti maaliin asti. Jägersrossa se otti varman voiton johtopaikalta. 3 Just Be Proud on kerännyt hyvän statistiikan Keski-Euroopan kaviourilta, eikä ole hullumpi merkki suurempiin revityksiin.

Juoksunkulku: Stepping SpaceGirl avaa sisältä hyvin, mutta luovuttanee suosiolla paikkansa ravaavalle Posh Shoppingille. Vauhti pysyy tasaisena läpi matkan.

Pelijakauma: Honeybee Frö (3%) on huippumaistuva merkki.

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 4
Suuri: 4, 10, 6

Toto64-5

Lyhyellä matkalla niukaksi suosikiksi nousee 7 Tony Afrika, vaikka ilmassa leijuukin selkeitä riskitekijöitä. Lähtöpaikka on hankala kovien avaajien ulkopuolelta, eikä rattaille hyppäävä Dante Kolgjini lukeudu ohjastajakunnan terävimpiin taktikoihin. Ruuna on kuitenkin luokaltaan sen verran kova hevonen tähän lähtöön, että vähänkään onnistuneella reissulla se pystyisi kuittamaan lopussa kärkeen. Viimeksi vastus oli kovaa luokkaa, eikä hevosen veto kestänyt keulasta loppuun asti. Jägersrossa se voitti lyhyellä matkalla johtopaikalta vakuuttavaan tyyliin.

Hanna Lähdekorven illan kolmas hyvä sauma 10 Bastian tekee jatkuvasti äärimäisen rehellistä jälkeä ja sai viimeksi tauluun ansaitun voiton. Tuolloin Peter Untersteiner löi ajokillaan kaasun pohjaan jo päätöskierroksen alussa ja veto kantoi täpärästi maaliin asti. Tällä kertaa lähtöön saattaa tulla reipas alkuvauhti, mikä tasottaisi kyvykkään nelivuotiaan tietä kärkipaikoille.

1 It's Time oli rata-arvonnassa onnekas ja lähtökohdat suosivat sen parhaita ominaisuuksia. Kalmarissa ruuna piti porukan kurissa johtopaikalta. Sen jälkeen Jägersrossa se jäi voimat tallella pussiin. Ruunan uran kärkisijoista ylivoimainen enemmistö tullut johtopaikalta, joten Stefan Perssonin taktiikkaa ei tarvitse nappiasemista suuremmin arvuutella. 3 Cheri de Vie on yksi eturivin nopeista ja saa takuulla juoksun kärjessä tai sen välittömässä läheisyydessä. Syyskuun lopulla Jägersrossa se tsemppasi hyvin johtopaikalta ja peri kakkossijan yhden vastustajista laukattua maaliin. Kalmarissa se tuli kolmannesta ulkoa viimeiset 700 metriä 11-vauhtia. 8 Mellby Guard kyvyiltään laatuhevonen, mutta paikka vie nyt paljon toiveita. Lokakuun alussa ruuna komppasi hienosti Tony Afrikaa sen ulkopuolelta. Peter Untersteinerin suojatin ei kuuluisi kuitenkaan olla aivan kahden prosentin hevonen tällaiseen tehtävään. 4 Callmesally ei ole tänä vuonna onnistunut voittamaan ja juoksusta voi nyt tulla hankala ripeiden avaajien ulkopuolelta. Viimeksi se jäi 75-lähdössä vaille kiritiloja ja on pitänyt sen jälkeen kaksi kuukautta taukoa.

Juoksunkulku: Tulinen kiihdytys. Etu on nopean It's Timen puolella, joka lyö taatusti kaiken alkukiihdytykseen. Cheri de Vie avaa lujaa, samoin Callmesally jos sillä satsataan. Ulkoa tulee Tony Afrika. Kentän kääntyminen ei erityisemmin yllättäisi.

Pelijakauma: Tony Afrika (37%) on kuumentunut alustavassa jakaumassa liikaa. Mellby Guard (3%) on hyvä yllätyshaku.

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 7, 10, 1, 3, 8
Suuri: 7, 10, 1, 3, 8

Toto64-6

Päätöskohteessa 1 Fortune Mearas starttaa selvänä suosikkina, vaikka vuoden kilpailutauolta palaavaan huippuhevosen yllä leijuu kysymysmerkkejä päivän vireen suhteen. Viime keväänä hevonen pystyi voittamaan suoraan neljän kuukauden tauolta ja oli sen jälkeen tasokkaan nelivuotislähdön kakkonen. Keulaan ja kukat vaikuttaisi ennakkoon melko todennäköiseltä skeenariolta, koska vauhdinpitäjän paikalle ei taida olla tunkua tässä lähdössä.

Suurempaan systeemiin varmistukseksi 9 Wonderboy, joka on hienossa vireessä ja tulee suosikista poiketen tasaisesta starttirytmistä kilpailuun. Viimeksi ruuna tuli kovassa Sevillan ja Cyber Lanen miehittämässä lähdössä hänniltä pirteästi perille, vaikka ei kovassa lopetuksessa suuremmin ohitellutkaan. Toissa kerralla se otti loppukaarteessa yllättävän hypyn toisesta ulkoa ja olisi lopetuksesta päätellen voinut kamppailla aivan kärkisijoista Slide So Easya ja kumppaneita vastaan. Tällä kertaa vastus on suosikkia lukuunottamatta todella sopiva ja lähtöpaikkakin suosii. Alustava viisi prosenttia on huipputarjous.

11 Vikens Fingerprint on mittaillut kykyjään avoimella tammahuipullakin, joten kyseessä on kova hevonen tähän tehtävään. Axevallassa sen ravi mureni hieman loppumetreillä, eikä tamma pystynyt pitämään keulasta voittaneen Athos Racen selkää. Nyt alla on parin kuukauden tauko ja lähtöpaikka on vaikea. 12 M.T.Mighty Winner starttaa tukalista lähtöasemista, mutta kilpailuruutini olisi kohdillaan muihin pelihevosiin nähden. Viimeksi se tuli sitkaasti perille, vaikka joutui kiertämään päätöspuolikkaan kolmannella ilman selkää. 2 Zephyr Kronos on vaihtanut tauon aikana maisemaa Adrian Kolgjinin talliin. Tuoreita kuntonäyttöjä kaivataan. 10 Mellby Glader teki Örebrossa nousukuntoa uhkuvan loppuvedon ja nousi tasaiseen kakkosrintamaan mukaan. Voitto tulisi tässä silti yllätyksenä. 8 Cobbys Olifant on tehnyt pitkään virkamiesmäisen tasaista työtä ilman suurempia notkahduksia tai loistonhetkiä. Lähtöpaikka on tällä kertaa todella hankala.

Juoksunkulku: Fortune Mearas on suosikki puolustamaan keulan suoraan, mutta eiköhän johtopaikka ole joka tapauksessa tarjolla avauspuolikkaan aikana. Johtavan rinnalle ei ole tunkua.

Pelijakauma: Wonderboy (5%) on maistuva varmistus suosikille. Zephyr Kronos (15%) ja M.T.Mighty Winner (15%) ovat ylipelattuja.

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 1
Suuri: 1, 9

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 15
Toto64-2: 8, 1, 9, 12
Toto64-3: 12, 8, 5, 10, 3, 2, 13
Toto64-4: 4
Toto64-5: 7, 10, 1, 3, 8
Toto64-6: 1
Hinta: 14,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 15
Toto64-2: 8, 1, 9, 12
Toto64-3: 12, 8, 5, 10, 3, 2, 13
Toto64-4: 4, 10, 6
Toto64-5: 7, 10, 1, 3, 8
Toto64-6: 1, 9
Hinta: 84,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto64-1
15 Digital Crunch 35%
2 Universal Face 18%
13 Jimpeto Joy 9%
3 Osborn Trot 8%
6 Taxi Out 8%
11 Tyson Dimanche 5%
14 Mister Selfie 5%
7 Unit Brodde 4%
1 Flash Fire 2%
8 Padron Kloster 2%
9 Mellby Empire 2%
4 Åsanna Starline 0,5%
5 Fullpoint 0,5%
10 Ståhlebos King 0,5%
12 Ecupos Ahla 0,5%

Toto64-2
8 Jeppas Tarpon 24%
7 Neon Hagh 20%
1 Major Tallmadge 16%
9 Gigaro Am 15%
12 To the Moon Face 9%
4 Googal 4%
11 Carotene 4%
5 Aronia 3%
2 M.T.Nosler 2%
6 Vasco de Gama 2%
3 Eli Manning 0,5%
10 Flying Bolt 0,5%

Toto64-3
12 Zanna Jet 20%
8 Appaloosa 15%
10 Happy Celebration 15%
5 Hasty Helene 13%
3 Key Mom 12%
2 Vikens Generate 7%
13 Boxer Shrimp 7%
1 Usiana Face 4%
11 Amazing Case 4%
4 Hip Hurray Boko 1%
6 Notre Avenue 1%
9 Miss Pastis 1%
7 Olga Utca 0%
14 Hickomisschampagne 0%

Toto64-4
4 Posh Shopping 35%
1 Stepping SpaceGirl 18%
6 Ka Ching Bros 13%
10 Honeybee Frö 13%
12 Miss Mahar 7%
3 Just be Proud 3%
9 Loc Ästher 3%
2 Charlotta S.H. 2%
5 Going for Glory 2%
7 Bella Follo 2%
8 Love Story H.C. 1%
11 Boston Bore 1%

Toto64-5
7 Tony Afrika 25%
10 Bastian 22%
1 It's Time 20%
3 Cheri de Vie 12%
4 Callmesally 7%
8 Mellby Guard 6%
2 Liza With a Z. 2%
9 Vagabond Vik 2%
12 Veleno d'Amore 2%
11 Quite E.Wood 1%
5 Esteban Boko 0,5%
6 Elegant Ås 0,5%

Toto64-6
1 Fortune Mearas 42%
9 Wonderboy 16%
11 Vikens Fingerprint 10%
12 M.T.Mighty Winner 8%
2 Zephyr Kronos 5%
10 Mellby Glader 5%
4 Dizzy River 4%
8 Cobbys Olifant 4%
6 Ferrari Kievitshof 2%
7 Felix V.M. 2%
3 Firewire 1%
5 Trovatore 1%