Ravivihje: Toto75 Jägersro 21.11.2020 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Elian Web jatkaa Katja Melkon tallin voittokulkua. T75-potissa on ekstraa 2 621 215 euroa.
Katja Melkon valmennettavat ovat voittaneet tämän viikon kahdeksasta startista peräti kuusi, eivätkä mahdollisuudet lauantaina Jägersrossakaan vaikuta kehnoilta. Elian Web (75-6) on loistopaikalta itse oikeutettu tukipilari kultadivisioonaan, Exaudio Vici (75-1) on toinen pronssidivarin kovasta suosikkikaksikosta.

Lähellä voittoa on myös Peter Ingvesin ajama Ovation L.A. (75-3), mutta kovan kannatuksen kerännyt tamma saa tyytyä vain pienemmän systeemin apuvarman rooliin. Sen sijaan hieman elävyyttä selväpiirteiselle kierrokselle haetaan Frodo S:n (75-5) avulla tasaisesta Klass I:stä.


Toto75-1

Pronssidivarissa tasoerot ovat selkeät. 4-vuotisikäluokan kärkeä kohti syksyllä edennyt 4 Rackham on kisan ykkösmerkki. Pari ylivauhtista kisaa syyskuussa voittanut ori teki Örebrossa ja Solvallassa sitkeät suoritukset kuolemanpaikalta häviten ensin vain Hail Marylle ja toisella kertaa Powerille. Breeders Crownin finaalissa Christoffer Erikssonin suojatti ei yltänyt takaa rahasijalle, vaikka kulki lopun 08,4-vauhtia. Keulasta voitto olisi nyt erittäin lähellä, muualtakin mahdollinen.

Paljon ratkeaa heti kiihdytyksessä, pääseekö keulaa kyselemään ensin Rackham vai juoksuradalta aloittava 6 Exaudio Vici? Kumpikin on tunnettu sen verran vauhtikestävänä hevosena, ettei niille luultavasti kukaan haastaja ala vastaamaan. Exaudio Vici esiintyi selvästi alle tasonsa syyskuun lopun startissa, mutta palasi päiväjärjestykseen pari viikkoa sitten Rommessa pieneltä tauolta. Keulasta tasaisen tappavalla vauhdinpidolla se hankaloittaisi ykkössuosikinkin tehtävää melko lailla.

Kelpo otteita on esittänyt myös 7 Rock My Dreams, mutta Peter Ingves valinnee kuitenkin normaalia pidemmällä matkalla selkäjuoksun. Heinäkuussa tamma kiersi Jägersrossa varsin vaivattomaan voittoon, mutta seuraavalla vierailulla sen kohtalona oli juuttua 2. ulos pussiin. Berliinissä oli tuloksena helppo keulavoitto. Edellisten takaa totomatsiin.

10 Nero Maximus kuuluu myös lähdön parhaimmistoon, mutta voimanpesien takaa tehtävä ei ole erityisen helppo. Wienissä johtavan taakse vaille kiritilaa jäänyt ori kiritti viimeksi hyvin Vikens High Yieldiä, joten kunto on mallillaan.

Yllätyksen mahdollisuus tuntuu melko rajalliselta. 9 Buzzer Beater aloitti Johan Untersteinerin käsistä pirteällä suorituksella, 1 Quattro Töll saa puolestaan melko todennäköisesti suotuisan juoksun sisäradalla. 2 Eclipse Amille volttaaminen tuottaa hankaluuksia, mutta ori on muuten 75-tasollekin kelpo tekijä.

Juoksunkulku: Quattro Töll avaa reippaasti, myös 5 Procalate voi päästä hyvin matkaan. Juoksuradalta Rock My Dreams hakenee vetotyöt seuraavaksi, mutta luopunee paikastaan Rackhamin tai Exaudio Vicin vyöryessä rinnalle. Tasaisen reippaalla vauhdilla kiriherkät riisutaan aseista.

Pelijakauma: Exaudio Vici (24%) on jäänyt hieman alipelatuksi. Nero Maximus (16%) tuntuu puolestaan saaneen liikaakin kannatusta.

Ranking: A) 4, 6 B) 7, 10, 9, 1, 2 C) 3, 5, 8, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 4, 6
Suuri: 4, 6

Toto75-2

Parista lupaavasta paalun 3-vuotiaasta huolimatta tammalähdön suosikit tulevat 40 metrin takamatkalta. Vastaavista asemista jo Gävlessä viime kuussa voittoon kiertänyt 13 Mily on rankingin ykkönen. Robert Berghin tamma teki Jägersron hopeadivisioonassakin vahvan suorituksen nousten 4. ulkoa 10-lopetuksella nappireissun saaneen voittajan jälkeen toiseksi. Milylle on tulossa viikon kuluttua Diamantstoet-finaali samoista asemista tuplapalkinnolla, joten täysin purjein siihen ei voi takaa luottaa tällä kertaa. Sarja on toki tässä edullisempi kuin ensi lauantaina.

Kuin varkain Ruotsin kärkitammojen tuntumaan jo noussut 9 Devs Daffodil kuuluu aikaisin kupongille. Vahvat kirivoitot syys-lokakuussa ottanut 6-vuotias jätti Eskilstunassa taakseen kovia nimiä, eikä juoksukaan mennyt kolmannen kiertelyineen lopussa mitenkään ilmaiseksi. Tässäkin korkealle.

Myös 10 Princess S.W. omaa takamatkasta huolimatta edellytykset kärkikahinoihin. Halmstadissa Peter Untersteinerin suojatti nousi voittajaksi pitkällä kirillä. 11 Valetta on profiloitunut enemmän tarkempien juoksujen hevoseksi, vaikka oli Solvallassa lähellä voittoa keulastakin. Kiriin voi riittää vetoapua, eikä hyvävireinen 5-vuotias ole mahdoton.

Reijo Liljendahlin 3-vuotiaat 1 Kirsi Boko ja 2 Alien Hill voivat etumatkan turvin pystyä myös korkealle. Kirsi Boko oli viimeksi johtopaikalla liian paineissaan ja väsyi lopussa. Voltista alku voi muodostua hieman tasaisemmaksi. Alien Hillin kohdalla lähetystapa aiheuttaa kysymyksiä, sillä ainakin keväällä nelosrata oli sille liian hankala paikka. Alun selvittäessään silläkin olisi eväitä pitää kovat takahevoset loitolla melko pitkäänkin.

Mascate Matchin takana kakkoseksi Breeders Crownin välierässä venynyt, mutta finaalissa avauskurviin laukannut 12 Gina Mearas ja keulasta viimeksi hallinnut 14 Aura S.L. ovat 4-vuotiaina pitkältä takamatkalta melko vaativan tehtävän edessä. Niiden sijaan lapulle nostetaan lähes pelaamattomana hyvää virettä jo pidempään osoittanut 15 Julia Pellini. Se kulki Eskilstunan tammaeliitissä lopun taustalla 08-kyytiä. Sopivilla vetoavuilla yllätyssauma voisi olla olemassa.

Juoksunkulku: Kirsi Boko avaa sisäradalta kärkeen. Jos Alien Hill käynnistyy rinnalta ravilla ja suhteellisen hyvin, voi se päästä tallikaverinsa eteen. 40 metrin hevosia ei jäädä odottelemaan, mutta niistäkin joku tekee varmasti ratkaisuja aikaisin. Devs Daffodil ja Princess S.W. voivat päästä parhaiten liikkeelle, joten avaimet ovat niillä.

Pelijakauma: Devs Daffodil (16%) ansaitsisi muutaman lisäpinnan. Alien Hill (12%) on liikaa pelattu. Julia Pellini (1%) on liian unohdettu.

Ranking: A) 13, 9 B) 10, 11, 1, 2, 15, 14, 12 C) 4, 6, 3, 7, 5, 8

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 13, 9, 10, 11, 1, 2, 15
Suuri: 13, 9, 10, 11, 1, 2, 15

Toto75-3

Nopea 1 Ovation L.A. on perustellusti alimman 75-divisioonan selvä suosikki. Lokakuussa Halmstadissa tamma otti pullailleen keulahevosen takaa vaivattoman voiton ja vastasi viimeksi itse johtopaikalta 11-lopetuksessa varmasti melko hyville hevosille. 4-vuotias on ottanut kärkipaikan monesti haltuunsa ilman kaiken peliin laittamistakin, joten ykkösradalta Peter Ingvesin ajokilla on saumat koko matkan johtoon. Kahteen suursuosikkiin luottaminen ei kuitenkaan ole pelillisesti houkuttelevaa, joten isompaan systeemiin Ovation L.A. saa muitakin mukaan.

2 Beckerin lupaavat harjoitustiedot ennen viime starttia eivät olleet tuulesta temmattuja, vaan ruuna otti keulasta melko hallitun voiton. Matkan lyheneminen ei ole hieman kieli keskellä suuta ajettavalle 4-vuotiaalle etu, mutta lähtöpaikka kuitenkin mahdollistaa ylimääräisten mutkien välttämisen.

6 Opulent Tile on se hevonen, joka suosikin keulapaikkaa voi eniten uhata ulompaa. Eskilstunassa alun toista rataa vetänyt ruuna ei rauhoittunut selässäkään ja väsyi pitkällä matkalla ymmärrettävästi lopussa. Maili on sille selvä etu, eikä sisäradalta voittokaan ole mahdoton ajatus.

4 Barnaclen suoritus viimeksi oli vastaavassa lähdössä vähän tahmea, mutta se pystyy kyllä parempaankin. Ei unohdeta hyvistä asemista kokonaan. 7 Hombre D. otti Bergsåkerissa toiselta ilman vetoapua varman voiton, vaikka ehti laukatakin toisessa kaarteessa. Nopea 3-vuotias saa nyt jenkkikärryt peräänsä ja voi onnistuessaan sotkea kärkikuvioita ulkoakin.

Samanikäisistä mukaan vielä kelpo suorituksia viime kerran lähtösuoran laukkaa lukuun ottamatta tehnyt 5 Stenson. Voitoitta vielä olevassa 3 Vogue Facessakin on niin sanotusti hevosta, mutta vauhdit lyhyen matkan 75-kisaan tuntuvat vielä vähän rajallisilta.

Juoksunkulku: Ovation L.A. on sisältä ykkösvaihtoehto keulahevoseksi. Opulent Tile ja uusilla kärryillä Hombre D. ovat ulompaa kovimmat haastajat kiihdytyksessä. Niilläkään tuskin luovutaan keulasta enää toisessa vaiheessa.

Pelijakauma: Ovation L.A. (51%) on aavistuksen liikaa pelattu.

Ranking: A) 1 B) 2, 6, 4, 7, 5, 3 C) 9, 11, 8, 10

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 1
Suuri: 1, 2, 6, 4, 7, 5

Toto75-4

2-vuotiaiden klassinen Uppfödningslöpning on tänä vuonna melko tasainen kisa. 1 Good Vibes on osoittanut varsoista selvästi luotettavimpia otteita, ja kun ykkösradalta keulapaikkakin häämöttää, saa Per Nordströmin ajokki ykkösvihjeen. Karsinnassa tamman ei tarvinnut pistää kaikkea peliin ja lyhempi starttiväli finaaliin vetristänee sitä entisestään.

Varsoilla voimasuhteet voivat muuttua hetkessäkin paljon, eikä tallikaveri 9 Felix Orlandon uran avausvoitto arvokkaassa paikassa yllättäisi. Sen harppaukset eteenpäin ovat olleet startti startilta merkittäviä ja karsinnassa ori tuli keulasta juosten perille asti, vaikka sai päätöskierroksen alussa kovaa painettakin. Örjan Kihlströmin nouseminen rattaille on iso plussa. 2 Islay Mist Sisu kiri karsinnassa sisältä lopussa edellisen ohi, eikä hyvää juoksua kärkkyvä tamma ole loppukilpailussakaan vailla mahdollisuuksia.

Nordströmin trion kovin haastaja on 8 Mellby Jinx, joka löi syyskuun lopussa kuolemanpaikaltakin selityksittä Good Vibesin. Karsintapäivänä Svante Båthin valmennettavan asiat eivät jostain syystä olleet yhtä mallillaan ja tuloksena oli taipuminen johtavan rinnalta viidenneksi. Jos ruuna pystyy normaalisuoritukseen, on se voittomatsissa mukana raskaammallakin reissulla, mutta kysymyksiä on ilmassa melko tavalla.

Pari kertaa voittamaankin ehtinyt 5 Ain't Misbehavin kulki karsinnassa takaa virkeästi perille ja omaa juoksun onnistuessa nytkin menestyssauman. Myös hyvällä otteella finaalipaikoille ravanneet 3 Icicle, 6 Lilliannes Love ja 4 Midas Mirakel mahtuvat mukaan isompaan vihjesysteemiin.

Juoksunkulku: Good Vibes pitää Islay Mist Sisun ja Iciclen alussa ulkopuolellaan ja juoksee keulapaikalla. 2 tai 9 johtavan kantaan. Mellby Jinx kiertää taas toisen radan vetäjäksi?

Pelijakauma: Ei huomauttamista.

Ranking: A) 1, 9, 2, 8 B) 5, 3, 6, 4 C) 11, 10

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 1, 9, 2, 8, 5
Suuri: 1, 9, 2, 8, 5, 3, 6, 4

Toto75-5

Klass I:ssä keskeltä kiihdyttävä 4 Frodo S. maistuu kakkossuosikkina ideavarmaksi saakka. Gardner Shawn voittamassa lähdössä viime lauantaina takaa alle 11-vauhtisen lopetuksen esittänyt 4-vuotias avaa reippaasti ja omaa saumat kovimman vastustajan pitämiseen ulkopuolella. Keulasta Björn Goopin suojatti ei ole vielä Ruotsissa hävinnyt. Keväällä ruuna oli jo 75-tasolla ensin kuolemanpaikalta kakkonen ja kiri Don Fannucci Zetin voittamassa finaalissa neljänneksi. Luokka siis riittää.

7 Easy Cash on pärjännyt parhaina päivinään kovissakin porukoissa, mutta suoritustaso on vastaavasti ailahdellut melko tavalla. Debyyttiä Robert Berghin tallista seurataan suurella mielenkiinnolla ja reipasvauhtinen ratahiitti taannee heti hyvän suorituksen. Jos ori onnistuu ohittamaan Frodo S:n alussa, voi se puolestaan johtaa pitkään.

Otteitaan kovasti parantanut 3 Upper Face voi myös menestyä hyvältä paikaltaan. Eskilstunassa Adrian Kolgjinin valmennettava haastoi johtavan takaa tiukasti voittaneen Dwayne Zetin. Samoissa raveissa keulasta voittoon vastanneen 2 Västerbo Imthemanin nopeus ei ehkä tällä kertaa riitä samalle paikalle ja tehtävä on sen myötä hieman hankalampi. Ei tietysti hyvistä asemista aivan mahdoton.

Jos lähtöön laittaa useampia merkkejä, yllätysosastolta kannattaa huomioida kengittä tällä kertaa menevä 6 Leon Zon. Viimeksi se oli kovassa lopetuksessa aseeton, mutta teki kuitenkin ennätyksensä. Keulassa paremmin viihtyvä 10 Sweetman ja ylivauhtisen kisan varmasti kuun alussa ratkaissut 9 Durello voivat myös nousta lopussa korkealle, jos kärkipäässä pidetään vauhtia. 12 First One In omaa myös riittävän kapasiteetin.

Juoksunkulku: Frodo S. avaa keskeltä reippaasti ja pääsee sisäpuolelta lähtevien ohi. Ripeästi niin ikään kiihdyttävä 5 Evita pyrkii pudottamaan sisälle. Ulompaa Easy Cash on kovin uhka Frodo S:n johtopaikalle, mutta ohi pääseminen ei ehkä onnistu. 8 Golden Guard lähtee myös reippaasti ja hakee asemia kärjen läheisyydestä.

Pelijakauma: Frodo S. (23%) on aliarvostettu. Upper Face (18%) ja Västerbo Imtheman (14%) ovat keränneet liikaa peliä. Leon Zon (2%) ja First One In (1%) ansaitsisivat hieman enemmän huomiota.

Ranking: A) 4, 7 B) 3, 2, 6, 10, 9, 12, 8, 11 C) 1, 5

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-6

Kultadivisioona näyttää melko lailla katetulta 2 Elian Webille. Huippuiskussa kilpailevan Katja Melkon tallin lippulaiva palasi parin kuukauden tauolta Gävlessä mainiossa tikissä ja erkani keulasta 10-lopetuksella vaivattomaan voittoon. Sittemmin ruuna oli yhdestä startista pois, mutta se ei kommenttien mukaan aiheuta huolta tähän kisaan. Rivakka avaaja torjuu ulkopuolelta kiihdyttävät lähtösuoralla ja päällisin puolin lauantaitasolle hieman heppoiset vastustajat pysyvät takana maaliin asti. Varma.

Täydessä tällissä 6 Diamanten olisi Elian Webille tietysti varteenotettava vastustaja, ja elokuussa lähtöasetelmien oltua toisin päin Peter Forsbergin omistama ori soittelikin ensiviulua. Sittemmin sen meno ei ole näyttänyt ollenkaan yhtä rytmikkäältä ja Ranskaan tähtäävä 7-vuotias aloittaa nyt uusista käsistä arvoituksena.

8 Harran Bokolla on edellytyksiä kultadivisioonaankin, mutta kotiradalla viihtyvän ruunan viime suoritukset ovat jättäneet kysymyksiä. Kahdessa viime startissa se on kadottanut ravinsa loppukaarteessa ja palaakin tässä kenkäbalanssiin.

1 Västerbo Exact kulki viimeksi Axevallassa loppumetrit hyvin ja pyrkii suursuosikin peesiin. Siitä kakkossija olisi hyvinkin mahdollinen. 10 Eldorado B:lle kuolemanpaikka oli viimeksi pitkällä matkalla aavistuksen liikaa, mutta reilu kuukausi takaperin ori irrotteli keulasta helpon voiton. Suotuisalla juoksulla ori voi yltää totomatsiin nytkin.

Kärrylähdöissä lähes järjestään laukkaava 4 Rajesh Face voisi ehkä kyseenalaistaa suosikkivoiton, jos ruuna pysyisi nahoissaan ja sillä ajettaisiin tutun aggressiivisesti. Sen selviytyminen itse voittajaksi tuntuu silti varsin kaukaa haetulta.

Juoksunkulku: Elian Web torjuu keskiradoilta hyvin kiihdyttävät alussa ja juoksee keulassa. Västerbo Exact voi onnistua pitämään asemat sen takana. Rajesh Face on suuresta laukkariskistä huolimatta todennäköisin hevonen toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Elian Webin (73%) peliosuus on ehkä aavistuksen yläkantissa.

Ranking: A) 2 B) 6, 8, 1, 10, 4 C) 9, 3, 5, 7

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto75-7

Selvästi tasaisemman hopeadivisioonan ykkösmerkiksi kohoaa lähtöpaikkansa ansiosta saksalaisvieras 3 Azimut. Ori on vieraillut Jägersrossa kahdesti aiemminkin, joista ensimmäinen visiitti tuotti varman keulavoiton, mutta Derby-lauantaina kuolemanpaikka oli liikaa Harran Bokon voittamassa lähdössä. Jos Peter Ingves saa luovittua ajokkinsa ilman suurta revitystä keulaan, voitto on ulottuvilla.

Muitakin johtoon mieliviä löytyy ja reipas alku voi avata oivan voittosauman 9 Staro Leonardolle. Vaikka Joakim Lövgrenin suojatilla on tältä vuodelta vasta yksi täysosuma, ei ruunan kunnossa ole moittimista. Useimmiten 6-vuotias on tehnyt takaa vahvan lopetuksen, mutta viimeksi kiritilat 3. sisältä eivät avautuneet maalisuoralla. Voimissaan pussiin jäänyt ruuna voi korjata tilanteen tällä kertaa.

6 Night Brodde pyrkii ulompaa kärkipaikalle ja voisi siinä onnistuessaan viedä lähtöä maaliin saakka. 5-vuotiaalle avauskurvi on ollut usein kompastuskivi, viimeksi tosin laukka tuli johtavan rinnalta vasta loppusuoralle tultaessa. Kärkisijoja erheeseen ei palanut.

Hopeadivisioonien vakiokalustoon jo kuuluva 4 Macelleria on esittänyt syksyllä lupaavia otteita lauantailähdöissä, mutta eri syistä täydellistä onnistumista ei ole tullut. Rommen kolmella kierroksella ruuna väsyi aikaisin, mutta valmentajan mukaan treenit olivat olosuhteiden takia jääneet puutteellisiksi. Moniin aikaisempiin startteihin nähden vastus on nyt sopivampi, eikä voittokaan yllättäisi.

Isommasta systeemistä paikan saa vielä 1 Hierro Boko, jonka otteet ovat olleet varsin pontevia viime aikoina. Johtopaikan puolustaminen ei luultavasti onnistu, mutta reissusta voi tulla siitä huolimatta hyvä.

Harkinnan arvoinen voi olla myös viimeksi avauskurvin laukan jälkeen sisällä liikaa painanut 11 Randemar R.D., joka pääsee poisjäännin myötä liikkeelle Azimutin takaa. Sen sijaan hyviä otteita syksyn mittaan 75-tasollakin esittänyt 7 Ribaude menee tällä kertaa kengät jalassa, joka laskee sen mahdollisuuksia tuntuvasti.

Juoksunkulku: Rivakka 2 Kung Edward ohittaa luultavasti Hierro Bokon, mutta hyvä selkä kelpaa. Azimut ja Night Brodde kisaavat siitä, kumpi pääsee hakemaan kärkipaikan. Etu ensin mainitulla.

Pelijakauma: Staro Leonardo (15%) on alipelattu.

Ranking: A) 3, 9 B) 6, 4, 1, 11 C) 7, 2, 8, 5

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 3, 9
Suuri: 3, 9, 6, 4, 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 4, 6
Toto75-2: 13, 9, 10, 11, 1, 2, 15
Toto75-3: 1
Toto75-4: 1, 9, 2, 8, 5
Toto75-5: 4
Toto75-6: 2
Toto75-7: 3, 9
Hinta: 7,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 4, 6
Toto75-2: 13, 9, 10, 11, 1, 2, 15
Toto75-3: 1, 2, 6, 4, 7, 5
Toto75-4: 1, 9, 2, 8, 5, 3, 6, 4
Toto75-5: 4
Toto75-6: 2
Toto75-7: 3, 9, 6, 4, 1
Hinta: 168,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
4 Rackham 33%
6 Exaudio Vici 29%
7 Rock my Dreams 13%
10 Nero Maximus 11%
1 Quattro Töll 4%
9 Buzzer Beater 4%
2 Eclipse Am 3%
3 Eldorado Mearas 1%
5 Procalate 0,5%
8 Tournado Dream 0,5%
11 Nonstop Cheri 0,5%
12 Akermann 0,5%

Toto75-2
13 Mily 23%
9 Devs Daffodil 19%
10 Princess S.W. 14%
11 Valetta 11%
1 Kirsi Boko 9%
2 Alien Hill 7%
15 Julia Pellini 5%
12 Gina Mearas 4%
14 Aura S.L. 4%
4 Quite a Barbara 1%
6 Lorelei Marie* 1%
3 A Cash Machine 0,5%
5 Tour Eiffel 0,5%
7 Aroseforyou 0,5%
8 Made in Sweden 0,5%

Toto75-3
1 Ovation L.A. 46%
2 Becker 19%
6 Opulent Tile 10%
4 Barnacle 7%
7 Hombre D. 7%
5 Stenson 4%
3 Vogue Face 3%
8 Jeans'n Passion 1%
9 Mahara Gutha 1%
10 Max Håleryd 1%
11 Jumeirah Boko 1%
12 Baron Frontline 0%

Toto75-4
1 Good Vibes 24%
9 Felix Orlando 20%
2 Islay Mist Sisu 18%
8 Mellby Jinx 15%
5 Ain't Misbehavin 9%
3 Icicle 5%
6 Lilliannes Love 4%
4 Midas Mirakel 3%
11 Manual Flight 1,5%
10 Dowhatyoudodowell 0,5%
7 Cool Kronos 0%
12 Match'em 0%

Toto75-5
4 Frodo S. 28%
7 Easy Cash 22%
3 Upper Face 14%
2 Västerbo ImtheMan 9%
6 Leon Zon 6%
9 Durello 5%
10 Sweetman 5%
12 First One In 4%
8 Golden Guard 2,5%
11 Spartak Face 2,5%
1 Isco Boko 1%
5 Evita 1%

Toto75-6
2 Elian Web 68%
6 Diamanten 12%
8 Harran Boko 6%
1 Västerbo Exact 4%
4 Rajesh Face 3%
10 Eldorado B. 3%
9 Partizan Face 1,5%
3 Evaluate 1%
5 Snowstorm Hanover 1%
7 Master Crowe 0,5%

Toto75-7
3 Azimut 32%
9 Staro Leonardo 22%
6 Night Brodde 17%
4 Macelleria 15%
1 Hierro Boko 7%
11 Randemar R.D. 3,5%
2 Kung Edward 1%
7 Ribaude 1%
8 Franklin Face 1%
5 Mr Perfection 0,5%
10 Officer Stephen 0%
12 Bandit Brick* 0%