Ravivihje: Toto75 Örebro 24.10.2020

Julkaistu:

Toto75
Lauantain ideavarma tulee huippuvireisestä tallista.
Örebron kolmesta suursuosikista Seismic Waven (75-5) voittoon löytyy luottoa takarivistäkin. Tallikaveri Västerbo Pokerface (75-6) on myös erittäin lähellä täysosumaa pitkän matkan kisassa, mutta isompaan systeemiin sen kanssa nostetaan namureissua kärkkyvä Golden Guard.

Elävyyttä systeemeihin haetaan myös Cash Cowboyn (75-4) avulla, joka voi viedä mailin ryhmää alusta loppuun.

Cargo Door (75-1), Bianca Sisa (75-2), Beluga West (75-3) ja Romanesque (75-7) ovat muita vähemmälle pelille jääneitä nostoja.

Örebrossa sataa aamupäivällä, mutta iltapäivästä sään on ennustettu poutaantuvan. Usein kritiikkiäkin saanutta kaviouraa on luonnehdittu märällä kelillä kovaksi.


Toto75-1

Suosikit: Melko tasokas pronssidivisioona avaa kierroksen. Parhaat hevoset ovat joutuneet takariviin, joka tasoittaa asetelmia melko lailla. Vetävämmän selän ansiosta ykkösmerkki on 10 Cab Lane, joka on alkanut syksyllä taas mennä kykyjensä edellyttämällä tavalla. Toissa kerralla 5-vuotias porskutti keulassa kovaa koko matkan, Skellefteåssa johtohevonen jäi .2. ulkoa ohittamatta. Mahdollinen takaakin.

11 Strong Pepper voitti heinäkuussa sarjaporrasta alempana hallitusti johtopaikalta, muttei yltänyt kovatempoisessa finaalissa takaa kärkeen. Norjan Derbykarsinnan keulasta vienyt ori jäi kovan avauksen jälkeen loppukilpailussa johtavan ulkopuolelle ja taipui lopussa. Muutama viikko sitten tuli taas keulavoitto, joten vire pitää edelleen ja 4-vuotias voi nousta taas matsiin. 1 The Bald Eagle latoi viimeksi Solvallassa 2. ulkoa viimeiset 400 metriä peräti 08,3-vauhtia. Jos Ulf Ohlsson saisi puolustettua tässä keulapaikan, ei takarivin pelihevostenkaan tehtävä sen lyömiseksi olisi yksinkertainen. Todennäköisesti vauhti ei alussa kärkeen kuitenkaan riitä.

Haastajat ja yllättäjät: Rankingissa edellisen ohi kiilaakin selvästi vähemmälle pelille alustavasti jäänyt 6 Cargo Door, joka on osoittanut uusissa käsissä hyviä otteita. Se voitti avausstarttinsa johtavan takaa, mutta laukkasi sitten 75-kisassa lähdössä, eikä saanut viimeksi täyttä mahdollisuutta sisältä. Keulasta Mats E. Djusen ajokki voisi viedä nyt pitkäänkin. Lyhyt loppusuora suosii toisinaan hieman taistelutahdon puutteesta kärsivää ruunaa. Viime syksynä ja talvella voitosta voittoon kulkenut 12 Van Gogh Z.S. oli kesällä melko sekaisin, mutta paluu tositoimiin lokakuussa tuotti taas voiton. Toisessa kaarteessa keulaan edennyt ruuna vastasi niukasti, mutta suht' varmasti selässä liftanneelle 2 Payetille. Robert Berghin suojatti ei ole vaikeista asemistakaan pihalla tässä, jos ja kun tasapaino otteisiin on taas löytymässä. Payet on myös hevosena kelpo tapaus ja hyvällä juoksulla yllätysvalmis.

7 Victory Lee pyrkii juoksuradalta reippaasti matkaan ja kärjen tuntumaan selvitessään kovakuntoinen ruuna voisi kamppailla hyvistä sijoituksista. Viimeksi se punnersi sitkeästi johtavan rinnaltakin, mutta lauantaitasolle se paikka olisi liikaa. Suurempaan systeemiin vielä myös 9 Bear Hope ja 8 Ingo. Ensin mainittu on kilpaillut luotettavasti pidemmän aikaa ja jälkimmäisellä on vankka kokemus kovista 75-lähdöistä.

Juoksunkulku: 3 Vincent Chase sekä juoksuratojen hevoset ovat luultavasti liukkaimpia ensi metreillä. Cargo Doorilla on näistä parhaat mahdollisuudet kärkeen, sillä ensin mainitulla tyydytään selkäjuoksuun. Joku suurimmilla numeroilla starttaavasta triosta tulee nopeasti kärjen rinnalle.

Pelijakauma: Cargo Door (9%) on jäänyt aliarvostetuksi.

Ranking: A) 10, 11, 6, 1 B) 12, 7, 2, 9, 8 C) 3, 5, 4

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 10, 11, 6, 1
Suuri: 10, 11, 6, 1, 12, 7, 2, 9, 8

Toto75-2

Suosikki: Vakuuttavaan menoon Robert Berghin tallista äitynyt 7 Kantens Rose on tammojen lyhyen ryhmän suuri suosikki. Vastus ei ole erityisen paha, mutta monet nopeat hevoset ja eteenpäin pyrkivät oppilaskuskit sisäpuolella voivat tietää avauskurviin kovaakin kiertelyä, eikä hyvällä suorituksellakaan voittosarjan jatkaminen ole päivänselvää. Toki 5-vuotias pystyi viimeksi ratkaisemaan johtavan rinnaltakin, joten juoksun vähimmissäkin määrin onnistuessa voitto on tässäkin ulottuvilla. Juoksunkulku voi kuitenkin tarjota mahdollisuuksia muillekin.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Mission Beach on hyvistä asemista todennäköisin keulahevonen, ja hyvävireinen tamma voikin viedä lähtöä pitkään, ehkä maaliin asti? Viime viikolla se vastaili keulasta voittajaksi helpommassa lähdössä ja seurasi Solvallassa Eddy Westin takana toiseksi. Prosenttien valossa lähdön houkuttelevin tarjous on 8 Bianca Sisa. Erinomaiseen lentoon syksyllä jenkkikärryillä virinnyt tamma laukkasi kengän irrottua viimeksi lopussa kolmossijan noustuaan kaukaa takaa kärkiparin tuntumaan. Tällä kertaa kenkiä on tarkoitus riisua jo etukäteen. Jos juoksu ei mene ulkoa tuhottoman vaikeaksi, on yllätys mahdollinen. 3 Pastorns Ladyn juoksun onnistumiselle on paremmat edellytykset. Kotiradan 6-vuotias tulee tauolta, mutta teki keväälläkin vastaavassa tilanteessa 75-tasolla hyvän suorituksen venyttyään johtavan takaa heti totoon, ja vieläpä tätä kovemmassa seurassa.

5 Loes paransi menoaan syksyllä ja on ollut hyvä kolmeen viimeiseen kisaan, vaikka saldona onkin vain yksi voitto. Lievän kuumeen takia se jäi pari viikkoa sitten yhdestä startista pois, mutta jos kaikki on mallillaan, ei kärkisija ole tässä mahdoton ajatus. Vaikeista asemista huolimatta mukaan myös 11 Make More Cider, jonka otteista puuttui vielä Åbyssä paras terävyys, mutta startin alle saatua tilanne voi korjaantua. Eturivin mahdollinen kilvanajo auttaisi kovasti sen asiaa. 6 Frequency Amilla on myös potentiaalia, mutta valmentajan mukaan 5-vuotias ei ole aivan samassa iskussa kuin voittaessaan keväällä suoraan tauolta.

Juoksunkulku: Mission Beach ja Pastorns Lady avaavat reippaasti ottaen sisäradan etummaiset paikat hallintaansa, vaikka neljältä uloimmalta radaltakin osataan lähteä. Kantens Rose pyrkii vähintään johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Kantens Rose (50%) on liian selvä suosikki. Bianca Sisa (4%) on erittäin maistuva tapaus, myös Make More Cider (3%) voisi olla enemmän pelattu.

Ranking: A) 7 B) 2, 8, 3, 5, 11, 6 C) 1, 9, 10, 12, 4

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 7, 2, 8, 3, 5, 11
Suuri: 7, 2, 8, 3, 5, 11

Toto75-3

Suosikit: Toisen tammalähdön voittomatsi käytäneen takamatkoilta starttaavien kesken. 8 Quarcia saa niukan ykkösvihjeen, sillä Kim Mobergin ajokilla on saumat päästä pelihevosista parhaisiin asemiin. 5-vuotiaan kunnossakaan ei ole vikaa, sillä viimeksi se kiri 3. sisältä napakasti Alonen rinnalle. 12 Dixie Brickin voittoon ei viimeksi vielä kierros ennen maalia olisi voinut uskoa tamman matkattua takapareissa, mutta 09,9-vauhtinen päätösrinki oli parin kuukauden tauolta vahva näyttö kyvyistä. Samanlaisena Timo Nurmoksen valmennettava nousee tässäkin korkealle, vaikka voltin vitoselta sillä onkin riski pudota alussa 20 metriä taaempaa starttaavien kanssa samaan ryhmään.

Näistä 15 Tessy d'Ete tuntuu hieman vahvemmalta kortilta, vaikka italialainen laukkasikin viimeksi loppukurvissa kärjen tuntumasta. Kesällä Oslossa se osoitti pystyvänsä kiertelemäänkin ja on tallin mukaan edelleen hyvässä tikissä. Syksyllä vireen löytänyt 14 Activated pystyy myös nousemaan korkealle, varsinkin jos saisi edellä mainitusta selän kirikierrokselle. Viimeksi sijoitus kovassa seurassa jäi vaatimattomaksi, mutta loppu kulki kuitenkin 08-vauhtia. Pienen kysymysmerkin sen kohdalle toki aiheuttaa takakenkien lisääminen, sillä tamma on mennyt starteissa avojaloin yhtäjaksoisesti puolitoista vuotta.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikkikvartetin kovimmat haastajat tulevat Peter Untersteinerin tallista. 10 Beluga West ei tullut kesän aikana kantavaksi ja teki treeniin palattuaan varsin lupaavan aloituksen kirimällä Kalmarissa parijonosta 10-lopetuksella toiseksi. Edelle kiri vain hurja Wild Love. 9 Velegance ei ollut aivan parhaimmillaan syyskuun puolivälissä, mutta parissa edellisessä startissa 5-vuotiaan suoritus oli oikeinkin vahva. Juoksun juontuessa sujuvasti kummallakin on saumat jopa voittomatsiin.

Lähes pelaamattomana huomioidaan vielä ennenkin näissä lähdöissä pärjännyt 11 I'm a Believer, jonka syyspuolen startit ovat olleet varsin lupaavia. Paaluhevoset tuntuvat melko köykäisiltä. 6 Dolly Dream ja 4 Cordelia I.S. omaavat kokemusta kyseisistä sarjoista, mutta kovien takahevosten lyöminen tuntuu silti vähän kaukaa haetulta.

Juoksunkulku: Dolly Dream voi napata juoksuradalta ensimmäiset keulat. Aper Mede S.M:n poisjäännin myötä takaa ollaan varmasti aktiivisia jo avauskierroksella, ja pelihevosista parhaiten liikkeelle pääsevät etenevät kyselemään vetotöitä. Quarcia tai Beluga West keulaan? Dixie Brick ja 40 metrin tammat iskevät kolmatta päätöslenkillä.

Pelijakauma: Oikeat suosikit. Vähemmän pelatuista Beluga West (6%) ja I'm a Believer (1%) ovat edullisia.

Ranking: A) 8, 12, 15, 14 B) 10, 9, 11, 6, 4, 1 C) 2, 3, 5, 13

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 8, 12, 15, 14, 10
Suuri: 8, 12, 15, 14, 10, 9, 11

Toto75-4

Ideavarma: Örebron kierroksen parhaalta idealta vaikuttaa alimman 75-sarjan 4 Cash Cowboy. Lupaavasti kolmevuotiaana aloittaneella ruunalla oli ongelmia polvissaan, jotka johtivat lopulta viime talvena leikkauspöydälle. Tauon jälkeen voittoja ei ole vielä kehnoilta lähtöpaikoilta tullut, mutta esitykset ovat olleet nousujohteisia. Kokolapuilla varustettava menijä voi päästä nyt mielipaikalleen keulaan, josta se voi vetää tasaista kisaa maaliin asti. Aiemmin ruuna oli varsin toisohjainen, mutta operaatio on tuonut siihen parannusta. Lisäksi Peter G. Normanin ”stallform” tuntuu vahvalta; viimeisten kahden viikon seitsemän starttia ovat tuoneet talliin neljä voittoa!

Suosikki: 6 Prime Lini ei ole väheksyttävä vastustaja ja ideavarman lyöminen ulkopuoleltakin on mahdollisuuksien rajoissa. Skellefteåssa tallikaveri kuittasi keulassa ravanneen ruunan ohi sisäkautta loppumetreillä, mutta startti alla Prime Lini voi parantaakin. Keulaan ei nyt luultavasti ole asiaa ja näillä prosenteilla elävämpi ratkaisu tuntuu houkuttelevalta.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Alesso nappasi uransa avausvoiton toissa kerralla keulasoolon päätteeksi, mutta kadotti viimeksi ravin samalta paikalta loppukaarteessa hieman kuraisissa olosuhteissa. Cash Cowboyn ulkopuolelta johtopaikka jäänee sillekin haaveeksi ja menestyminen on hankalampaa. Jos isompaa yllätystä lähtöön hakee, voisi 7 Stepping Moneyboy omata siihen saumoja. Alle 10-lopetuksella toissa kerralla 2. ulkoa ratkaissut 5-vuotias kiertyi viime kerralla päätöskierroksen käynnistyessä johtavan rinnalle ja punnersi asiallisesti perille asti.

3 Livi Oboy irrotteli Färjestadissa keulasta selvään voittoon ja voi kärjen lähettyviltä kamppailla tässäkin totosijasta. 2 Global Attention on tehnyt hyviä suorituksia ja voitti mm. viimeksi parijonosta 12,3-vauhtisella kierroksen kirillä. Poisjäännin myötä sisäradalle putoaminen tietänee hankaluuksia juoksunkulkuun. Takarivin hevosten tehtävä tuntuu melko vaativalta, vaikka 10 C.M.T.Queen Bee kokeekin merkittäviä varustemuutoksia. 11 Opulent Tile on menestynyt pääosin keulasta, jossa se on juossut viisi viimeisintä starttiaan.

Juoksunkulku: Cash Cowboy avaa sisäpuolen hevosten ohi ja torjuu nopeat Alesson ja Prime Linin ulkopuoleltaan. Viime mainittu jää johtavan ulkopuolelle?

Pelijakauma: Cash Cowboy (10%) on erittäin edullinen, myös Stepping Moneyboy (2%) on jäänyt liian pienelle pelille. Ylipelattuja ovat Global Attention (11%), Alesso (19%) ja Opulent Tile (9%).

Ranking: A) 4, 6 B) 5, 7, 3, 2, 11, 10, 9 C) 8, 12

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-5

Suosikit: Hopeadivari vaikuttaa vahvasti kahden kaupalta. Pienen paussin jälkeen lokakuun alussa tositoimiin palannut 10 Seismic Wave otti Skellefteåssa keulapaikalta ehkä vuoden helpoimman 75-voiton. Tällä kertaa tehtävä ei ole lähtöpaikan ja keulaan porhaltavan 4 Chapuyn vuoksi yhtä simppeli, mutta hyvistä selistä itsekin matkaan pääsevällä jenkillä on selvästi parempana hevosena saumat kukistaa keulahevonen lopussa. Keväällä Örebrossa Timo Nurmoksen suojatti nappasi takaa vaivattoman 75-voiton. Luotetaan siis siihen nytkin. Chapuy joutui avaamaan Färjestadissa avauspuolikkaan 06-vauhtia ja Rushmore Face tuli maalisuoralla ohitse. Kärkipaikka irronnee nyt helpommin, eikä voittoon pitäminenkään ole mahdotonta, varsinkin jos ykkössuosikille tulee kosolti ylimääräisiä metrejä.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Macelleria vaikuttaa ihan hyvävireiseltä, mutta viime starteissa ruunalla on ollut jos jonkinlaista murhetta, useimmiten vielä muista johtuvaa. Ykkösradalta sen terävyys ei riitä kärkipaikan puolustamiseen. 7 Adde S.H. on jatkuvasti mukana kärkikahinoissa, mutta joku on yleensä ollut aina hieman etevämpi. Ulkoa Peter Untersteinerin ruuna edennee nyt alussa johtohevosen rinnalle, mutta Seismic Waven tarjotessa sille apuja totosija olisi taas ulottuvilla. Pitkän tauon jälkeen tasaisen suorituksen Solvallassa tehnyt 9 Exclamation Mark parantaa varmasti otteitaan ja kenkiäkin saatetaan riisua jo tällä kertaa. Voitto jäänee toki vielä tuleviin koitoksiin.

Juoksunkulku: Chapuy lataa keskeltä kärkeen, paikasta sen takana ottelevat 3 Overtimeosåfin ja 5 Mr Clayton J.F. Seismic Wave ilmestyy kärjen rinnalle päätöskierrokselle lähdettäessä.

Pelijakauma: Seismic Waven (57%) ja Chapuyn (29%) ero peliosuudessa tuntuu melko oikealta.

Ranking: A) 10, 4 B) 1, 7, 9 C) 2, 5, 3, 11, 12, 8

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 10
Suuri: 10

Toto75-6

Suosikki: Kierroksen suurimpana suosikkina matkaan lähtee kolmen kilometrin Klass I:ssä 6 Västerbo Pokerface. Kesätauon jälkeen vakuuttavasti esiintyneen ruunan juoksu toissa kerralla meni turhan hankalaksi, mutta viimeksi se osoitti kapasiteettinsa nuijimalla Mellby Granatin vuorenvarmasti johtavan rinnaltakin. Tällä kertaa keulapaikka häämöttää vielä suhteellisen matalassa sarjassa luokkaansa nähden kilpailevalle 6-vuotiaalle ja voitto on liki.

Haastajat ja yllättäjät: Kun edellisessä kohteessa kahdesta suosikista poimittiin lapulle vain toinen, uhrataan tässä lähdössä isommassa systeemissä tuo ”säästynyt” merkki huomattavasti vähemmän pelatulle. 2 Golden Guard ei jäänyt kauaksi Derbyn finaalipaikasta elokuun lopussa ja 4-vuotiaan suoritukset sen jälkeenkin ovat olleet positiivisia, vaikka voitot puuttuvatkin. Viime viikon startissa tehtävä takaa oli mahdoton kärjen lopettaessa 09-kyytiä, mutta oriin vire vaikutti edelleen samalta. Menestyssaumat tässä perustuvat vahvasti juoksunkulkuun, sillä suurella todennäköisyydellä Jonathan Bardunin ajokki saa juosta johtavan takana. Siitä vaarallinen! Haastajaporukka on kauttaaltaan erittäin tasainen, eikä suosikin epäonnistuessa kenenkään voitosta voi yllättyä.

12 Algot Zonett kiertyi viimeksi Very Kronoksen ulkopuolelle ja sitkisteli kolmanneksi. Ei suosikin lyöminen ulkopuolelta ole helppoa tässäkään, jos muista ei löyty apuja vauhdinpitoon. 1 Frozen Queen omaa parhaan statistiikan kolmelle kierrokselle, mutta verkkainen alku voi tietää ongelmia. Parin hieman erikoisen laukkastartin jälkeen tamma osoitti vireen olevan viimeksi tallella.

Juoksunkulku: Golden Guard avaa ensiksi keulaan. 7 Jackpot Band voi ehtiä myös ulkoa sisäradalle. Asiallisesti avaava Västerbo Pokerface hakee vetotyöt avauskierroksen aikana. Frozen Queen tai Algot Zonett etenee jossain vaiheessa toisen radan vetäjäksi. Vaikka mukana on hyviä pitkän matkan hevosia, vauhti tuskin on välikierroksella huippulukemissa.

Pelijakauma: Västerbo Pokerface (70%) on hieman liian suuri suosikki. Golden Guard (2%) on erittäin herkullinen.

Ranking: A) 6 B) 2, 12, 1, 7, 3, 9, 10, 5, 11, 4 C) -

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 6
Suuri: 6, 2

Toto75-7

Suosikit: Mielenkiintoisessa kultadivisioonassa kahden osallistujan saumat voittoon tuntuvat muita korkeammilta. Ykköshevoseksi kohoaa keulaan tähtäävä 3 Heart Of Steel. Finlandia-ajossa sisärataa pitkin hyvin kolmanneksi seurannut ruuna punnersi Halmstadissa parijonosta kirissä kolmatta rataa pitkin, mutta joutui tasaisessa maaliintulossa tyytymään kolmossijaan. Keulasta voitto olisi tällä kertaa lähellä, eikä mahdoton muiltakaan juoksupaikoilta.

Vermon sankari 9 Zarenne Fas on juossut neljässä viimeisessä kisassa kuolemanpaikalta ja ollut muutaman kerran turhan meneväinenkin, kuten viimeksi. Selkäjuoksu on ainakin aiemmin sopinut 5-vuotiaalle erinomaisesti, ja jos ykkössuosikki ei pääse ilmaiseksi keulaan, kohoavat Magnus A. Djusen ajokin mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmän pelatuista kiinnostaa eniten viimeksi kaikki tallella sisälle pussiin jäänyt 4 Romanesque. Hyvillä juoksuilla kärkisijat sitä ennen napannut ori voi pystyä tässäkin samaan, mikäli Carl Johan Jepson pääsee pudottamaan ajokkinsa sopiviin asemiin. 2 Dear Friend oli viimeksi tammojen Ruotsin mestaruudessa selvästi aiempia startteja virkeämpi ja tuli kärjen takana reippaasti maaliin. Hyviin asemiin Johan Untersteinerin suojatti pääsee tässäkin ja puheissa on vilahdellut myös mahdollinen keulataktiikka. Menestymismahdollisuudet ovat luultavasti paremmat takaa ja ainakin Heart Of Steelin selkä voi kelvata tosipaikassa.

10 Milligan's School ei pystynyt viime lauantaina nousemaan parijonosta kärkikolmikkoon kun muutkin tulivat lopun reippaasti. Lyhyt starttiväli käy jenkille, mutta kolmella edellisellä Örebron-vierailullaan ori on laukannut joka kerralla ilman näkyvää syytä. Toki näistä starteista on jo aikaa, mutta radan sopivuuden voi silti hieman kyseenalaistaa. Tallikaveri 7 Disco Volante sai tunnustaa viimeksi keulasta rinnalla ravanneen From The Minen paremmakseen, eikä viime talven menestyshevosen vire ole vielä ehkä sillä tasolla että se täydellä matkalla ottelisi voitosta. Kiihdytystä se voi ulkoa hyvinkin sotkea, mutta kärkeen pyrkiminen käynee kalliiksi. 12 Milliondollarrhyme teki Åbyssä johtavan takaa paremman suorituksen, mutta tällä kertaa asetelmat ovat taas hankalammat. Viime aikojen parhaat esitykset ovat tulleet sisäradalta.

Juoksunkulku: Dear Friend lataa aluksi keulaan, mutta Heart Of Steel pyrkii nopeasti kysymään vetotöitä. Ulompaa Disco Volante pystyy avaamaan lujaa, mutta sille Johan Untersteiner ei luultavasti ole valmis keulaa luovuttamaan. Zarenne Fasilla pyritään iskemään tällä kertaa vasta kirikierroksella, mikäli vauhti ei tolkuttomasti alun jälkeen laske.

Pelijakauma: Zarenne Fas (15%) on jäänyt alipelatuksi, samoin Romanesque (6%). Disco Volante (12%) on kerännyt liikaa kannatusta.

Ranking: A) 3, 9 B) 4, 2, 10, 7, 12, 6 C) 1, 11, 8, 5

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 3, 9, 4
Suuri: 3, 9, 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 10, 11, 6, 1
Toto75-2: 7, 2, 8, 3, 5, 11
Toto75-3: 8, 12, 15, 14, 10
Toto75-4: 4
Toto75-5: 10
Toto75-6: 6
Toto75-7: 3, 9, 4
Hinta: 18,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 10, 11, 6, 1, 12, 7, 2, 9, 8
Toto75-2: 7, 2, 8, 3, 5, 11
Toto75-3: 8, 12, 15, 14, 10, 9, 11
Toto75-4: 4
Toto75-5: 10
Toto75-6: 6, 2
Toto75-7: 3, 9, 4
Hinta: 113,40 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
10 Cab Lane 21%
11 Strong Pepper 19%
6 Cargo Door 15%
1 The Bald Eagle 14%
12 Van Gogh Z.S. 10%
7 Victory Lee 6%
2 Payet D.E. 5%
9 Bear Hope 4%
8 Ingo 3%
3 Vincent Chase 1%
4 Tournado Dream 1%
5 Get Ready on Tour 1%

Toto75-2
7 Kantens Rose 38%
2 Mission Beach 17%
8 Bianca Sisa 12%
3 Pastorns Lady 10%
5 Loes 10%
11 Make More Cider 6%
6 Frequency Am 3%
1 Valkyria K. 1,5%
9 Valuta E.W. 1%
4 G.K.Trixy 0,5%
10 Metoria 0,5%
12 Easy Pace 0,5%

Toto75-3
8 Quarcia 20%
12 Dixie Brick 18%
15 Tessy d'Ete 17%
14 Activated 14%
10 Beluga West 10%
9 Velegance 6%
11 I'm a Believer 4%
4 Cordelia I.S. 3%
6 Dolly Dream 3%
1 Bearicecream 2%
2 Pippi Pagadi 1%
3 Princess Carmody 1%
5 Leia Palema 0,5%
13 Cikoria Frazer 0,5%
7 Aper Mede S.M. 0%

Toto75-4
4 Cash Cowboy 29%
6 Prime Lini 27%
5 Alesso 11%
7 Stepping Moneyboy 7%
2 Global Attention 6%
3 Livi Oboy 6%
11 Opulent Tile 5%
10 C.M.T.Queen Bee 4%
9 Valnes Isidor 3%
8 Rocking Flax 1,5%
12 Olle Då 0,5%
1 Enjoy's Top Gun 0%

Toto75-5
10 Seismic Wave 54%
4 Chapuy 26%
1 Macelleria 6%
7 Adde S.H. 4%
9 Exclamation Mark 3%
2 Picasso 1,5%
3 Overtimeosåfin 1,5%
5 Mr Clayton J.F. 1,5%
11 Dragster 1%
12 Maze Runner 1%
8 Smevikens Cruiser 0,5%
6 Ad Hoc 0%

Toto75-6
6 Västerbo Pokerface 59%
2 Golden Guard 11%
12 Algot Zonett 7%
1 Frozen Queen 6%
3 Accolade 3%
7 Jackpot Band 3%
9 Beethoven 2,5%
10 Hurricane Silas 2,5%
4 Estelle Nordique 2%
5 Mr Rapide 2%
11 Upper Face 2%
8 Amigo Racer 0%

Toto75-7
3 Heart of Steel 27%
9 Zarenne Fas 24%
4 Romanesque 13%
2 Dear Friend 10%
10 Milligan's School 9%
7 Disco Volante 6%
12 Milliondollarrhyme 5%
6 Lucifer Lane 3%
1 Flash Håleryd 1%
11 Global Welcome 1%
5 Catherine's Chevy 0,5%
8 Rajesh Face 0,5%