Ravivihje: Toto75 Solvalla 26.9.2020

Julkaistu:

Toto75
Kriterium ja Oaks lauantain helminä.
Lauantaille tänä vuonna siirretyt 3-vuotiaiden kauden pääkilpailut nostavat Solvallan finaalikierroksen urheilullisen tason huippuunsa.

Timo Nurmoksen lyömätön Hoboken Am on tammojen Oaksin (75-4) ykkössuosikki, Kriteriumissa (75-6) voittoa tavoittelee samasta tallista Henry Flyer Sisu. Neljän miljoonan kruunun arvoista yllätystä kärkkyy myös suomalaisomistuksessa oleva Manny Muscle.

75-kohteissa kuski vaihtuu useammalla paljon pelatulla, sillä ”ykkösketjun” nimistä Björn Goop, Carl Johan Jepson ja Örjan Kihlström ovat onnistuneet hankkimaan itselleen ajokiellon. Kihlström tosin saa ajaa pääkilpailuissa vakioajokeillaan.

Kierroksen parhaalta varmaidealta vaikuttaa Viscount (75-5). Enemmän pelatuista luottamuksen saa myös Pleasure For Cash (75-7).

Vähälle huomiolle jääneitä hakuja ovat Heading Reference (75-1), Shapes (75-2), Darah Bibo (75-3) sekä jo mainitut Kriteriumin suomalaistaustaiset hevoset.


Toto75-1

Suosikki: 2 Harran Boko ratkaisi viimeksi pelin jo kiihdytyksessä. Kovimman vastustajan laukan myötä helposti keulapaikan ottanut ruuna ei antanut kotiradallaan haastajille mahdollisuuksia missään vaiheessa sen jälkeen. Samaan Solvallassakin pystyessään Conrad Lugauerin valmennettava on finaalivoitossa kiinni, mutta sisäpuoleltakin lähdetään reippaasti, eikä kärkipaikka ole aivan sanottu. Kun ruuna ei muutenkaan ole aina pystynyt yhtä hyviin suorituksiin säännöllisesti, otetaan muitakin mukaan.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Zap Di Girifalco kukisti Harran Bokon selityksittä ulkopuolelta kesällä Årjängissä, toki jälkimmäinen ei ollut vielä silloin samassa iskussa kuin viime aikoina. Solängetissä italialainen hoiti tehtävänsä keulasta varmasti, vaikkei sen ravi sopimattomalla alustalla ollutkaan sulavinta. Treenitiedot ovat varsin lupaavan kuuloisia, joten oriilla saatetaan ajaa nytkin takaa ajoissa eteenpäin. Matsiin. Pelimielessä lähdön kiinnostavin merkki on 1 Heading Reference, joka sai viimeksi turhan virkeän hevosen rinnalleen ja keskipitkällä matkalla paukut eivät keulasta riittäneet aivan maaliin saakka. Kenkiä riisutaan tällä kertaa, eikä suosikille vastaaminen alussa ole aivan poissuljettua. Vaikkei se onnistuisikaan, juoksusta tulee silti suotuisa. Isompaan systeemiin vielä liuta muitakin. 4 Cooganin sinänsä positiiviset suoritukset takaa eivät ole riittäneet kahdessa viimeisimmässä 75-startissa aivan voittoon asti. Hyvässä vireessä jatkava jenkki pystyy taas ottelemaan kärkisijoista monenlaisella juoksulla. 3 Sir Henry P.Hill on ollut Cooganin voiton tiellä sekä Bergsåkerissa että Hagmyrenissä, joissa ori on esittänyt vahvat loppuvedot. Jos kiriin tulee sopivaa vetoapua tässäkin, on voitto nytkin mahdollinen. Yllätysosastoltakin löytyy potentiaalia. 5 Macelleria esiintyi viimeksi paikanvaihdoksen jälkeen aiempaa vetreämmin ja nousi takaa toiseksi. Viime syksynä vahvasti kulkenut ruuna voi olla piakkoin taas 75-voittajakin. 7 Ribaude tuli Hagmyrenissä rintaman takana kaikki voimat tallella maaliin, myös 10 Urban Kronos jäi kovasta tuloksesta huolimatta Färjestadissa kiinni näyttäen selvästi paremmalta kuin pari viikkoa aikaisemmin.

Juoksunkulku: Heading Reference ja Harran Boko ottavat tiukimmin yhteen alussa. Jälkimmäinen on ulkopuoleltakin todennäköisempi keulahevonen. Jos vauhti alun jälkeen putoaa, Zap Di Girifalco kiertää viimeistään puolimatkassa johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Harran Boko (42%) on aavistukseen liian selvä suosikki. Heading Reference (6%) on turhan vähän huomioitu.

Ranking: A) 2 B) 9, 1, 4, 3, 5, 7, 10 C) 12, 11, 8, 6

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 2, 9, 1
Suuri: 2, 9, 1, 4, 3, 5, 7, 10

Toto75-2

Suosikit: Alin finaali on pelillisesti selvästi hankalin, eikä kenenkään puolesta voi täysillä liputtaa. Nelikko hieman erottuu, ja siitä äärimmäisen niukaksi ykköshevoseksi nostetaan 6 Oracle Tile, joka on kapasiteetiltaan lähdön paras. Kesäisessä iskussaan norjalaisella olisi hyvä sauma niputtaa vastustajansa juoksunkulusta riippumatta, mutta ori oli viimeksi Derby-karsinnassa kipeä ja kuukauden paussilta vire on sen myötä kysymysmerkki. Myös 8 Uncle Töll pyrki ikäluokan pääkilpailuun ja tekikin karsinnassa ulos lopussa noustuaan virkeän loppuvedon. Färjestadissa terävyys loisti poissaolollaan varustemuutosten myötä ja ruuna koki tappion keulasta. Tässä palataan taas vanhaan, ja jos alku ulkoa ei mene aivan mahdottomaksi, ottelee André Eklundhin 4-vuotias voitosta. Jägersrossa kovan alun seurauksena lopussa toiseksi jäänyt 4 Bansky on keskeltä lähdön todennäköisin keulahevonen ja Mikkelin viime lauantain perusteella tamman vire ei ole ainakaan laskusuunnassa. Voitto irtosi kuolemanpaikaltakin hallittuun tyyliin. Täysi matka ei ehkä siinä mielessä ole etu, että finaalissa tempo voi pysyä reippaana läpi juoksun. Mahdollinen silti. 7 Bridge Jumperia moni ei tällä kertaa arvosta, mutta ruuna on kuitenkin parantanut melko lailla startti startilta ja vaikuttaa lisäksi sellaiselta, että voi tehdä vastuksen koventuessa niin edelleenkin. Erinomaisella juoksupäällä varustettu 5-vuotias oli Hagmyrenissä jo loppukurvissa keulasta alakynnessä, mutta hoiteli suoralla homman varmasti. Aktiivisesti useimmiten ajava Daniel Olsson satsaa ulkoa nytkin varmasti eteenpäin.

Haastajat ja yllättäjät: Banskyn Jägersrossa niukasti kukistanut 3 Upper Face paransi etukenkien riisumisen myötä otteitaan selvästi viime starttiin. Kärjen lähettyviltä ruuna voi menestyä tässäkin, mikäli suunta on edelleen ylöspäin. Vähän pelatuista 9 Shapes voisi juoksun suosiessa nousta myös korkealle. Jägersron 75-kisassa kärjen takana asiallisesti seuraillut ruuna ei pystynyt haastamaan Åbyssä voittajaa, mutta tuli takaa itsekin lopun alle 11-vauhtia. Mukaan vielä 1 Flexible Launcher, jonka suoritukset elokuussa vastaavassa sarjassa olivat sen kaltaisia, ettei voittokaan tuurien käydessä tuntuisi utopistiselta. Varmuutta otteisiinsa löytänyt 10 Awesome Kronos on suoriutunut tasaisesti, mutta jotain pitäisi löytyä lisää, jotta voitto tällä tasolla olisi mahdollinen.

Juoksunkulku: Bansky lataa keskeltä kärkeen, sen taakse päässee 2 Bo Diddley. Oracle Tile lähtee tasaisemmin, mutta Bridge Jumper ja Uncle Töll tulevat ulkoa haastamaan keulahevosta. Vapaalla radalla viihtyvällä Bridge Jumperilla ei ehkä anneta ensimmäisenä periksi.

Pelijakauma: Upper Facen (16%) kannatus tuntuu liian isolta. Shapes (4%) ansaitsisi muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 6, 8, 4, 7 B) 3, 9, 1, 10 C) 2, 5, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 6, 8, 4, 7
Suuri: 6, 8, 4, 7, 3, 9, 1

Toto75-3

Suosikki: Huimaa jälkeä Daniel Redénin käsistä tehnyt 7 Lipstick Tooma on Diamantstoet-finaalin ja koko kierroksen suurin suosikki. Helpot voitot Dannerossa ja Solängetissä napannut tamma joutui tiukemmalle Bergsåkerissa, mutta työntyi 10-vauhtisella päätösringillä vakuuttavasti keulahevosen ohi kuolemanpaikalta. Valmentajan perjantaiset kommentit tv-haastattelussa eivät suoranaisesti nostaneet vastustajien osakkeita, sillä Redénin mukaan 5-vuotias on treenannut entistä vahvemmin.

Haastajat ja yllättäjät: 14 Unique Juni onnistui pari viikkoa sitten nousemaan vastaamista asemista voittoon asti ja kärjen vauhdinpidon seurauksena se onnistui jopa helposti. Ei menestys yllätyksenä tulisi nytkään, mutta normaalisti Lipstick Tooman tavoittaminen on kuitenkin kova tehtävä. Ainoaksi kaveriksi suosikille nostetaankin vähän pelattu 11 Darah Bibo, joka pääsee mitä luultavimmin heti alussa Lipstick Tooman etupuolelle. Liukkaasti käynnistyvä 5-vuotias on osoittanut erinomaista virettä ja nousi kuun alussa takaa virkeällä loppuvedolla keulavoittajan tuntumaan. Ilman paalun juoksuratoja Peter Untersteiner voisi päästä nyt keulaan asti, jolloin suosikillekaan ei kärsisi hirveästi tulla ylimääräistä kierrettävää. Vahvassa kunnossa on myös 10 Valborg Marje, mutta yhtä räväkkä startti ei ole sen kohdalla varmaa ja juoksusta voi sitä myöten tulla taas liian hankala. 4 Loes piti Jägersrossa keulasta pintansa, vaikka Darah Bibo ja kumppanit pääsivätkin melko lähelle päätössatasella. Tällä kertaa takaa tullee haastetta jo selvästi aikaisemmin.

Juoksunkulku: Loes voi olla paalulta ensimmäinen keulahevonen, mutta Darah Bibo iskee takamatkan juoksuradalta nopeasti kimppuun ja ohikin? Lipstick Toomalla tehdään myös aikaisia ratkaisuja.

Pelijakauma: Lipstick Tooman (68%) peliosuus on turhan suuri. Darah Bibo (4%) on selvästi aliarvostettu.

Ranking: A) 7 B) 14, 11, 10, 4, 3, 5, 1, 2 C) 13, 15, 12, 9, 6, 8

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 7, 11
Suuri: 7, 11

Toto75-4

Suosikit: 3-vuotiaiden tammojen Oaksin niukka ykkösrankkaus on toistaiseksi lyömätön 3 Hoboken Am. Timo Nurmoksen suojatti on edennyt nousujohteisesti ja hoiteli karsintansa hallittuun tyyliin johtopaikalta 11,9-lopetuksessa. Keulaan selvitessään Jorma Kontion ajokki olisi tässäkin vaikeasti kukistettavissa. Varmaksi siitä ei kuitenkaan ole, sillä näissä lähdöissä Örjan Kihlströmin saaminen sisäpuolelle kiihdytyksessä aiheuttaa aina huolen voiton suhteen. 2 Beauty Kronos voitti pitelemällä kuun alussa, mutta karsinnassa tamman tyyli ei vahvasta kiristä huolimatta ollut pienestä murheesta johtuen aivan priima. Tällä kertaa siltä voidaankin nähdä vielä selvästi parempi suoritus. Autolähdön eturivistä Daniel Redénin valmennettavalla ei ole kilpailukokemusta, mutta vaikutelma on, että jenkkikärryt peräänsä saava tamma pystyy avaamaan rivakasti. Siltä kuten Hoboken Amiltakin on tarkoitus riisua kenkiä ensimmäistä kertaa. Kova tekijä on myös 4 Barbro Kronos, jolta löytyy rutiinia jo kovista lähdöistä. Kesän E3-voittaja esiintyi tasaisemmin Mantorpin startissa, mutta karsinnassa Svante Båthin suojatti oli taas erinomainen irroteltuaan 08-avauksesta huolimatta vielä lopussa helppoon voittoon. Erik Adielsson joutuu seuraamaan tässä edellä mainittujen edesottamuksia alussa, mutta tarvittaessa vaativampikin juoksu onnistuu.

Haastajat ja yllättäjät: Vihjesysteemit rakennetaan vain suosikkitrion päälle, vaikka hyviä hevosia löytyy niiden takaakin. 1 Eagle Eye Sherry vei karsintalähdön selvästi keulasta, mutta tyytynee tällä kertaa juoksuun kärjen tuntumassa. Tuurien käydessä voittokaan ei tietysti ole täysin poissuljettu. 7 Chablis Ribb nousi karsinnassa takaa vahvasti Hoboken Amin tuntumaan. Nopealla lähtijällä satsataan varmasti ulkoakin hyvän paikan toivossa heti alkuun, mutta voitto vaatisi kaiken onnistumista aivan nappiin. 9 Ester Wibb ei ollut karsintavoitossaan erityisen vakuuttava, mutta tuli kisaan puutteellisella valmistautumisella ja parantanee tuntuvasti finaaliin.

Juoksunkulku: Eagle Eye Sherry lähtee hyvin, mutta tyytynee hyvään selkään. Hoboken Am on osoittanut suosikkitriosta parasta lähtönopeutta, mutta Beauty Kronos voi pystyä vastaamaan sille sisäpuolelta. Ulompaa myös 6 Beware Kronos ja varsinkin Chablis Ribb voivat osallistua kiihdytykseen. Barbro Kronos hivuttautuu toiselle radalle lähelle kärkeä. Keulassa lopulta Beauty Kronos tai Hoboken Am.

Pelijakauma: Oikeat suosikit, joista Beauty Kronos (20%) on hieman alipelattu.

Ranking: A) 3, 2, 4 B) 1, 7, 9, 6 C) 12, 8, 5, 10, 11

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 3, 2, 4
Suuri: 3, 2, 4

Toto75-5

Suosikit: Klass I -finaalin pelihevosista 4 Viscount tuntuu selvästi houkuttelevimmalta pelivalinnalta ja Oskar J. Anderssonin vahva ruuna jää systeemien tukipilariksi. Loisto-otteita kesällä esittänyt 6-vuotias joutui heinäkuun lopussa pitkällä matkalla liian koville alussa, mutta kesti silti erinomaisesti perille. Rommessa ruuna vastaili puolta kierrosta lyhyemmällä matkalla keulasta hallittuun voittoon. Kuun alussa Andersson tarjoili sille nätin reissun Amiralin takana, mutta nyt on taas viritysten aika. Kengittä ja jenkkikärryistä menevä ruuna ohittanee kovimman vastustajansa kiihdytyksessä ja pystyy pitämään keulasta tasaisen reipasta tempoa maaliin asti. 2 Moses teki elokuussa kaksi todella väkevää suoritusta voitettuaan ensin keulasta ja Solängetissä johtavan rinnalta. Pitkänlainen starttiväli ja vakiokuskin puuttuminen laskevat kuitenkin sen osakkeita, eikä Viscountin lyöminen ainakaan ulkopuolelta olisi helppoa.

Haastajat ja yllättäjät: Huippuvireen löytänyt 1 Iceland Falls hyödynsi toissa kerralla kärjen hurjastelun ja viimeksi suosikin laukan loppusuoralla ottamalla helpot voitot. Toki Hagmyrenissä ykkössija olisi luultavasti tullut ilman Naheedin erhettäkin. Nopea tamma kärkkyy taas hyvää juoksua kärjen läheisyydessä ja kamppailee sellaisella lopussa jopa voitosta. Johtavan rinnalta vakuuttavaan voittoon Bergsåkerissa jyrännyt 3 Manuzio Hanover laukkasi viimeksi taustalla loppusuoran alussa, mutta tällä kertaa lähtöasetelmat taannevat taas paikan lähempää kärkeä heti alussa, vaikkei Kenneth Haugstadin valmennettava aivan liukkaimpia auton takaa olekaan. Elokuun 75-voiton tavoin kengät riisutaan. Jos kärkihevosten osalta matkavauhti menee liian hurjaksi, voi 12 Exclusive Matter nousta lopussa matsiin. Jägersron suoritus johtopaikalta oli uskomattoman hyvä, sillä 4-vuotias ei saanut mitään ilmaiseksi. Samanlaisella vauhdinjaolla kahdesti jo divisioonaa ylempänäkin kokeillut 5 Kalashnikov voi nousta lopussa korkealle. Kokonaan vailla mahdollisuuksia eivät ole muutkaan lähdön osanottajat. Mm. pelaamaton 9 B.T.'s Viclando pystyy terävään lyhyeen kiriin ja voi päästä Iceland Fallsin perässä kelvollisiin asemiin. 11 Arden Wise As oli vaisu viimeksi, mutta kiritti Rommessa hyvin Viscountia lopussa.

Juoksunkulku: Iceland Falls avaa sisältä hyvin, mutta vauhtikestäviä hevosia vastaan 4-vuotiaalle tammalle selkäjuoksu on varmasti paras vaihtoehto. Viscount on luultavasti ensimmäinen kysyjä ja etenee keulaan. Ulompaa Got To Dash voi pyrkiä sekoittamaan kiihdytystä.

Pelijakauma: Viscountin (20%) kuuluisi olla eniten pelattu Mosesin (28%) sijaan.

Ranking: A) 4 B) 2, 1, 3, 12, 5, 9, 11, 10, 6, 8 C) 7

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-6

Suosikit: 2 San Moteurin pohjia ei ole vielä katsottu ja huippupaikalta se saakin Kriteriumin ykkösvihjeen. Björn Goop on voinut keskittyä sen rattailla tuttujen morjesteluunkin, sen verran helposti uran kaikki täysosumat ovat tulleet. Karsinnassa ori irrotteli kuolemanpaikalta maalisuoralla selvästi eroon vastustajiltaan. Kuskin vaihtuminen ei tietysti ole positiivinen asia näin isoon kisaan, mutta nopea hevonen ottelee silti voitosta. 5 Önas Prince on ollut myös vakuuttava ja haastaa edellisen heti alussa. Karsinnassa 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla kärkeen edennyt ori hallitsi 10-lopetuksessa tapahtumia, mutta tällä kertaa Per Nordström haluaa keulaan heti alussa. Jos se onnistuu ilman suurta hintalappua, voitto on mahdollinen. 3 Bramblingin meno oli karsinnassa selvästi sulavampaa kuin vielä kesällä ja puolimatkan jälkeen johtavan rinnalle edennyt ori jyräsi lopulta selvään voittoon. Se tuskin pystyy vastaamaan nopeimmille kiihdytyksessä, mutta ei ole silti ulkona kuvioista.
Haastajat ja yllättäjät: Keskipitkällä matkalla alkuvauhti kostautuu herkemmin lopussa, joten tasaisemman aloituksen takaa saavat 9 Henry Flyer Sisu ja 10 Manny Musclekin ovat aivan potentiaalisia menestyjiä. Ensin mainittu on parantanut aimo harppauksin ja ehti jykevällä 09,3-vauhtisella 800 metrin kirillä karsinnassa ohi Hell Bent For Amin. Myös Manny Muscle pisteli karsinnassa takaa 09-kyytiä perille Önas Princen tuntumaan. 1 Head Run joutui muihin pelihevosiin nähden huomattavasti tiukemmalle karsintajuoksussaan ja kovasta kisasta palautuminen tähän herättää kysymyksiä, varsinkin kun tiedossa lienee jälleen satsaaminen alkuun. Toki Robert Bergh on mestari isoihin kisoihin valmistautumisessa, eikä ruunaa ole syytä täysin sivuuttaa. 8 Hell Bent For Amin tyyli karsinnassa ei näyttänyt keulassa ollenkaan hyvältä, eivätkä keväällä huimaa jälkeä tehneen oriin osakkeet tunnu sen perusteella erityisen vahvoilta.

Juoksunkulku: San Moteur ja Önas Prince ovat luultavasti tiukimmin keulataistossa, vaikka sisältä Head Run ja välistä 4 A Good Point voivat myös asettaa lusikkansa soppaan. Viime mainittu toki hakee vain selkäjuoksua. Önas Prince on niukka keulasuosikki. Brambling voi edetä karsinnan tavoin johtavan rinnalle puolimatkassa.

Pelijakauma: Henry Flyer Sisu (8%) ja Manny Muscle (7%) ovat aavistuksen alipelattuja, Head Run (13%) puolestaan liikaa rastittu.

Ranking: A) 2, 5, 3 B) 9, 10, 1, 8 C) 6, 7, 4, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 2, 5, 3, 9, 10, 1
Suuri: 2, 5, 3, 9, 10, 1

Toto75-7

Suosikki: Tasapainon otteisiinsa löytänyt 2 Pleasure For Cash on esiintynyt kesän ja alkusyksyn starteissa erittäin vahvasti, eikä väkivahvalle ruunalle taida löytyä pysäyttäjää pronssifinaalissa, kun lähtöpaikkakin on viime kertoja parempi. Rajulla ajalla Åbyssä keulasta divisioonaa alemman finaalin vienyt 6-vuotias juuttui Bergsåkerissa kolmannen radan kiertoon, mutta tuli silti hyvin maaliin asti. Viimeksi 10,2-vauhtinen päätösrinki porukan perältä nosti sen voittajan tuntumaan. Ruuna ei ole alussa aivan nopein, mutta saanee asemat puolenvälin paremmalta puolelta ja pystyy sen jälkeen ratkaisemaan monenlaisella taktiikalla. Hieman liikaa pelattunakin se jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikin takaa erottuu melko tasainen kolmikko. Kahdella loistoesityksellä Ruotsissa aloittanut 5 Anything For You oli nihkeämpi pari viikkoa sitten. Kengittä tällä kertaa menevä suomalaisruuna voi päästä hakemaan vetotyöt ja olisi elokuun suorituksilla korkealla. Todennäköisen juoksunkulun perusteella ykköshaastaja. 1 Merritt ohitti Anything For Youn Bergsåkerissa ja piti viimeksi johtavan rinnalta vauhtinsa asiallisesti. Sen nopeus ei riitä ykkösradalta keulapaikan puolustamiseen, mutta juoksun onnistuessa sekin kamppailee taas hyvistä sijoituksista. 3 Everest Sisukaan ei ole alussa ripeimpiä, mutta Solängetissä ruuna osoitti pystyvänsä nykyisin hyvään suoritukseen takaakin noustuaan 12,6-vauhtisella päätöskierroksella voittajaksi. Hagmyrenissä alusta loppuun vetänyt 9 Valiant Dream on takarivistä nyt hankalamman tehtävän edessä. Voittomatsiin yltääkseen sen on parannettava otteitaan entisestään.

Juoksunkulku: 4 Mr Clayton J.F. on ensi metreillä nopein, mutta sillä luovutaan keulapaikasta. Anything For You on todennäköisesti ensimmäinen kysyjä ja etenee johtoon. Pleasure For Cash voi tulla myös ajoissa eteenpäin.

Pelijakauma: Pleasure For Cash (63%) on aavistuksen ylipelattu. Everest Sisu (5%) ansaitsisi haastajista muutaman prosenttiyksikön lisää.

Ranking: A) 2 B) 5, 1, 3, 9, 7, 8, 6 C) 4, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 2
Suuri: 2

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 2, 9, 1
Toto75-2: 6, 8, 4, 7
Toto75-3: 7, 11
Toto75-4: 3, 2, 4
Toto75-5: 4
Toto75-6: 2, 5, 3, 9, 10, 1
Toto75-7: 2
Hinta: 21,60 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 2, 9, 1, 4, 3, 5, 7, 10
Toto75-2: 6, 8, 4, 7, 3, 9, 1
Toto75-3: 7, 11
Toto75-4: 3, 2, 4
Toto75-5: 4
Toto75-6: 2, 5, 3, 9, 10, 1
Toto75-7: 2
Hinta: 100,80 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
2 Harran Boko 34%
9 Zap di Girifalco 15%
1 Heading Reference 12%
3 Sir Henry P.Hill 10%
4 Coogan 10%
5 Macelleria 8%
7 Ribaude 5%
10 Urban Kronos 4%
11 Flash Håleryd 1%
12 Southwind Hydro 1%
8 High Glider 0%
6 Sir Q.C. 0%

Toto75-2
6 Oracle Tile* 20%
8 Uncle Töll 19%
4 Bansky* 17%
7 Bridge Jumper 15%
3 Upper Face 9%
9 Shapes 7%
1 Flexible Launcher 4%
10 Awesome Kronos 3%
2 Bo Diddley 2%
5 Mellby Helios 2%
11 Pappajonnys Ilse 1%
12 Global Upset 1%

Toto75-3
7 Lipstick Tooma 55%
14 Unique Juni 14%
11 Darah Bibo 11%
10 Valborg Marje 5%
4 Loes 4%
1 Mellby Guava 2%
2 Laleh Pellini 2%
3 Anna Mauds Lassie 2%
5 Strangerinthenight 2%
12 Callmesally 1%
13 Frozen Queen 1%
15 Valetta 1%
6 Emmylou 0%
8 Lady Zappa 0%
9 Lisa S.E. 0%

Toto75-4
3 Hoboken Am 30%
2 Beauty Kronos 26%
4 Barbro Kronos 24%
1 Eagle Eye Sherry 6%
7 Chablis Ribb 4%
9 Ester Wibb 4%
6 Beware Kronos 3%
5 Heloise Am 1%
8 Circus 1%
12 Crashed Eggs 1%
10 Nikita Sunrise 0%
11 Wallawalla Broline 0%

Toto75-5
4 Viscount 29%
2 Moses 20%
1 Iceland Falls 13%
3 Manuzio Hanover 12%
12 Exclusive Matter 7%
5 Kalashnikov 5%
9 B.T.'s Viclando 3%
10 Vien Ici 3%
11 Arden Wise As 3%
6 Got to Dash 2%
8 Martin Tooma 2%
7 Enriko Ha 1%

Toto75-6
2 San Moteur 24%
5 Önas Prince 22%
3 Brambling 17%
9 Henry Flyer Sisu 10%
10 Manny Muscle 10%
1 Head Run 8%
8 Hell Bent for Am 4%
6 Twigs Honor 2%
7 Beacon Kronos 2%
4 A Good Point 1%
11 Black and Quick 0%
12 Fire Piston 0%

Toto75-7
2 Pleasure for Cash 56%
5 Anything for You 13%
1 Merritt 8%
3 Everest Sisu 8%
9 Valiant Dream 5%
6 Sandsjöns Enzo 3%
7 Kennedy 3%
8 Jackpot Vrijthout 3%
4 Mr Clayton J.F. 1%
10 Lucky Base 0%
11 Kaptah 0%
12 Wingmaster 0%