Ravivihje: Toto75 Färjestad 19.9.2020 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Odd Herakles jatkaa voittomarssiaan. Potissa on ekstraa 597 449 euroa.
Viime sunnuntain ylimääräiseltä Bjerken kierrokselta siirtynyt vitospotti ryydittää Färjestadin 75-riviä. Norjalaiset ovat mukana pelissä tänäänkin, joten odotettavissa on normaalia korkeampi vaihto.

Voitosta voittoon kulkeva Odd Herakles (75-3) ei kaipaa varmistuksia tälläkään kertaa, pienemmässä systeemissä luotetaan lisäksi päätöskohteen Farlander Amiin.

Lauantain vähän pelattuja ideahevosia ovat Dark Roadster (75-2), Rutger B.L. (75-4), Voltaire Gifont ja Forfantone Am (75-5), My Dream Art ja Niky Flax (75-6) sekä Sandsjöns Enzo (75-7).


Toto75-1

Suosikit: Paalun eniten pelatut ovat vahvoilla kolmen kilometrin kisassa. 3 Amiralilla ei ole näin pitkästä matkasta aiempaa kokemusta, mutta vielä edullisissa sarjoissa kilpaileva italialainen on silti ykkösmerkki. Huhtikuussa 4-vuotias oli keulasta omaa luokkaansa, mutta terveysmurheet pitivät sen kesän sivussa radoilta. Viimeksi oriin askellus tauolta näytti vielä hieman raskaalta, mutta kuitenkin aiempaa sulavammalta ja voitto kärkipaikalta irtosi vaivattomasti. Johtoon ei ehkä nyt ole asiaa, ja sen takia ykkössuosikkiin ei voi täysin palkein luottaa. 1 Gazza B.R. ei ole hevosena edellisen veroinen, mutta paremmalta lähtöpaikalta Björn Goop pitänee sillä alussa keulat ja pääsee valitsemaan mieleisensä taktiikan. Toukokuussa Mantorpissa vastaavassa tehtävässä ruuna juoksi keulassa, josta laukkasi yllättäen loppukaarteen alussa. Kesän huilin jälkeen se vaikutti viimeksi aivan asialliselta seurailtuaan parijonosta ja parantanee startti alla. Kärkimatsiin. Edellisten tuntumassa luultavasti hyvän juoksun saava 2 Global Viscount on löytänyt kengittä erinomaisen vireen. Vuoden avausvoitossa ruuna ratkaisi sisältä vaivattomasti ja kesti seuraavalla kerralla keulaan vedättämisenkin hyvin. Viimeksi kärkihevonen jäi ohittamatta, mutta suoritus oli silti hyvä. Mahdollinen nytkin.

Haastajat ja yllättäjät: Mikäli paalun kovimmat suorittavat normaalilla tasolla, ei 40 metristä niiden tavoittaminen ole helppoa, varsinkin kun sekä 15 Global Unspoked että 14 Monfalcone tarvitsisivat tehtävään mieluusti hieman muiden apuakin. Erik Adielssonilla vahvistuva Global Unspoked jäi Axevallassa vaille kiritilaa, viimeksi taas kiristä tuli hieman liian rankka. Monfalcone teki hopeadivareissa kesällä pari kelvollista suoritusta ja oli sijoituksesta huolimatta asiallinen viimeksikin. Sekin kokee kuskinvahvistuksen. Välipaalun hevosista yksikään ei tunnu erityisen ”kuumalta” pelillisesti. 12 Jareth Boko kilpailee hyvässä iskussa, ja mikäli juoksurata ei tarkoita aivan porukan perälle jäämistä, voisi se riittää kärkipäähän. Myös 8 Zizou on varmassa vireessä, mutta voi jäädä kakkosradalta hitaaksi alussa.

Juoksunkulku: Gazza B.R. pitää luultavasti sisäradan turvin keulapaikan, vaikka Global Viscount ja Amiral käynnistyvät rinnalta myös asiallisesti. Björn Goop ajanee keulasta.

Pelijakauma: Amiral (36%) on hieman liian selvä suosikki.

Ranking: A) 3, 1, 2 B) 15, 14, 12, 8, 11, 9, 10, 7 C) 4, 6, 5, 13

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 3, 1, 2
Suuri: 3, 1, 2

Toto75-2

Suosikit: Lyhyellä matkalla ajettavassa Klass I:ssä nähtäneen räväkkä kiihdytys, sillä eturivissä on useampia liukkaaseen avaukseen pystyviä hevosia. Niukasti todennäköisimpänä keulahevosena 2 Mistelns Napoleon saa ykkösvihjeen. Juuri keulasta usein voittanut ruuna joutui päästämään Åbyn finaalissa Newport Beachin eteensä ja seurasi tämän takana lopussa toiseksi. Lyhyt matka sopii paremmin ja ilman älytöntä revitystä keulat saadessaan Erik Adielssonin ajokki on voiton syrjässä tiukasti kiinni. Pitkä kiihdytys on kuitenkin mahdollinen, sillä sisäpuolen 1 Abrakadabra osaa myös lähteä kovaa, eikä johtopaikasta olla sen kanssa varmasti luopumassa ilman taistelua. Bjerken viimeisin ykkönen tuli 11-lopetuksella keulasta, sitä ennen ruuna ratkaisi hallitusti hyvissä ajoin johtavan rinnaltakin.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Helios Di Quattro ei osallistu kärkitaistoon alussa, mutta voi onnistua saamaan hyvät asemat edellisten lähettyviltä. Viikko sitten se laukkasi kiihdytyksessä, mutta on osoittanut muuten erinomaista virettä. 4 Easy Cash osaa myös lähteä kovaa, mutta suosiolliselta keskikaistaltakaan Mistelns Napoleonin ohittaminen alussa ei ehkä onnistu. Viimeksi 4-vuotiaan esitys oli vaisu, mutta Derbyn karsinnassa se teki takaa vahvan kirin. Johtopaikka ei siis ole sille välttämättömyys. Yllätysosastolta poimitaan mukaan vielä 5 Dark Roadster, joka voi myös päästä pudottamaan sopiviin asemiin lähelle kärkeä. Ensimmäistä kertaa kengittä meneväksi ilmoitettu ruuna jäi Solvallassa voimissaan pussiin. Ylivauhtisessa kisassa tietysti muillakin voi olla saumoja korkealle, mutta ehkä joku em. haastajakolmikosta saa siinä tapauksessa ratkaisevasti paremman juoksun voittoa ajatellen. 8 Victory's Clubin aloitus uusista käsistä heinäkuun lopussa tuotti kuolemanpaikkavoiton, ja viimeksi ori ajautui lopussa voimissaan pussiin. Sitä edelsivät kuitenkin raviongelmat loppukaarteessa sisärataa pitkin, joten nyt ulompaa tilanne voi vaikeutua. Kurakelissä keulasta viime viikolla antautunut 12 Astronascente Zac tuntuisi myös olevan melko vaativan tehtävän edessä.

Juoksunkulku: Abrakadabra ja Mistelns Napoleon ottanevat tiukimmin yhteen keulamatsissa, vaikka Easy Cash ja Dark Roadsterkin avaavat lujaa.

Pelijakauma: Oikeat suosikit, mutta Dark Roadster (5%) on jäänyt liian vähälle huomiolle. Astronascente Zac (10%) tuntuu ylipelatulta.

Ranking: A) 2, 1 B) 3, 4, 5, 8, 12 C) 11, 10, 7, 6, 9

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 2, 1, 3, 4, 5
Suuri: 2, 1, 3, 4, 5

Toto75-3

Suosikki: Avoimia kylmäverilähtöjä hallinneen 4 Odd Heraklesin edellinen tappio on vuoden takaa Turusta, jolloin Tähen Toivomus piti norjalaishirmun takanaan. Tämä vuosi on ollut pelkkää voittokulkua ja se jatkunee tässäkin. Ori on tosin vaihtanut valmentajaa viime startin jälkeen, mutta sen päivittäisestä hyvinvoinnista vastaa edelleen sama henkilö ja treenipaikatkin ovat pysyneet entisellään. Keulasta useimmat täysosumansa ottanut 10-vuotias hankkii räväkkänä avaajana tässäkin nopeasti vetotyöt, eikä ole sen jälkeen ohitettavissa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Roli Eld on pystynyt muutaman kerran tarjoamaan edellä mainitulle haasteen ja kuskinvaihdos on nyt tietysti varsin mielenkiintoinen. Tiukoissa paikoissa Frode Hamren valmennettavalle on kuitenkin tullut usein laukkoja, kuten mm. viimeksi keulaa rajussa avauksessa puolustaessaan ensimmäisessä kaarteessa. Heinäkuun Norjan mestaruudessa päätöskierroksen alussa tullut erhe johtui häirinnästä. Sen nopeus ei normaalisti riitä Odd Heraklesia vastaan ja takaa suosikin kukistaminen on vaikeaa. 3 Åsrud Vilja on tehnyt vahvan kauden ja havittelee hyvistä asemista nytkin kärkipään sijoitusta. Viimeksi puolimatkassa toisen radan vetäjäksi kiertynyt tamma ratkaisi lopussa varmasti, vaikka alusta ei sille täysin sopinutkaan. Bollnäsissä 1.20-alitus jäi harmillisesti saavuttamatta pussiin jäämisen takia. Muiden totosijakin vaatii jo jonkun edellä mainitun laukkaa tai alisuoriutumista.

Juoksunkulku: Odd Herakles on keskeltä nopein, mutta paikasta sen takana voi tulla mielenkiintoinen matsi kolmen sisempää starttaavan välillä. Roli Eld sen ehkä todennäköisimmin nappaa.

Pelijakauma: Odd Herakles (86%) ei ole korkeista prosenteista huolimatta ylipelattu.

Ranking: A) 4 B) 2, 3 C) 1, 6, 9, 10, 7, 5, 8

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-4

Suosikit: Tasaisen Klass II:n niukka ykkösrankkaus on suljetusta lähtöpaikasta huolimatta 8 Golden Boy Sisu. Raamikas ruuna ei ollut vielä vetreimmillään pitkän tauon jäljiltä elokuun puolivälissä, mutta on voittanut sen jälkeen kahdesti todella helppoon tyyliin, ensin kuolemanpaikalta ja viimeksi parijonosta. 10,9-vauhtinen 800 metrin kiri näytti sen juoksemana leikinteolta. Jos Erik Adielssonin ajokki ei viru vailla tilaa loppuun asti, on sillä eväät niputtaa vastustajansa nytkin. 1 Valle E.W:llä laukat ovat olleet aikaisemmalla uralla vahvasti kuvassa mukana, mutta Oskar J. Anderssonin käsissä ruuna on löytänyt otteisiinsa tasapainon ja ehkä ikäkin on tehnyt tehtävänsä. Tältä kaudelta alla on jo kolme keulavoittoa, jotka ovat tulleet varsin hyvällä tyylillä, tätä helpommissa lähdöissä toki. Kelpo lähtijällä on pienet saumat puolustaa kärkipaikka, jolloin sen osakkeet voiton suhteen olisivat melko hyvät. 12 Jaxon V.S. on tehnyt alkusyksyllä mainioita suorituksia, vaikka lähtöpaikat eivät olekaan olleet parhaita mahdollisia. Ruuna on ottanut voittonsa erilaisilla juoksuilla, joten asetelmien ei tarvitse viedä täysin sen saumoja tässäkään. Solvallassa se ehti 3. ulkoa ykköseksi 11-vauhtisella loppukirillä. 7 Equal To Nonen Solängetin kisa meni pieleen, sillä löysä alusta ei sopinut alkuunkaan ruunalle, ja Björn Goop päätyi keskeyttämään jo päätöskierroksen alussa. Vasta kesäkuussa uransa aloittanut 4-vuotias on 75-tasolle vielä hieman vihreä ja kun nopeus ei luultavasti riitä kärkipaikan hankkimiseen, ei tehtävä tunnu paljon pelatulle ruunalle erityisen otolliselta tässäkään. Juoksun juontuessa se on toki mahdollinen.

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmälle pelille jääneistä aikaisin kupongille kuuluu 6 Rutger B.L. Se yritti viimeksi ryövätä keulapaikan 86-lähdössä Global Agreementilta, mutta liian räväkkä vauhti kostautui laukkana. Halmstadissa keulasta voittoon vastaillut ruuna vaikuttaa terävöityneen ja Carl Johan Jepsonin avustuksella sillä on juoksuradalta saumat keulajuoksuun. Ei helppo pala siinä tapauksessa. Johtopaikalta kaikki tämän vuoden voittonsa ottanut 10 Draco paikkasi viimeksi ennen lähtölinjaa tulleen laukkansa vahvasti. Jorma Kontiolla vahvistuva voitokas ruuna on huomioitava takaakin. Kapasiteetiltaan riittävä tälle tasolle on myös 5 Ornello, mutta ainakin uran alkupuolella sillä oli suuria vaikeuksia lähteä voltin jyrkemmiltä radoilta. Ykkösrata ei tuottanut viimeksi vaikeuksia.

Juoksunkulku: Valle E.W. ja Rutger B.L. ovat vahvimmat ehdokkaat keulaan, jälkimmäinen voi olla alussa hieman terävämpi. Kumpikin on hevosena sen tyyppinen, ettei kärkipaikasta luopuminen tule luultavasti myöhemminkään kyseeseen. Equal To None ajautuu johtavan rinnalle? Jaxon V.S. voi tehdä takaa aikaisenkin ratkaisun.

Pelijakauma: Golden Boy Sisu (14%), Valle E.W. (11%) ja Rutger B.L. (7%) ovat aliarvostettuja. Sen sijaan Equal To Nonen (22%) ja Jaxon V.S:n (20%) kannatus tuntuisi olevan yläkantissa.

Ranking: A) 8, 1, 12, 6, 7 B) 10, 5 C) 11, 9, 3, 2, 4

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 8, 1, 12, 6, 7, 10
Suuri: 8, 1, 12, 6, 7, 10

Toto75-5

Suosikki: Kultadivisioonassa 5 Who's Who kohtaa viime startteja sopivamman vastuksen, muttei voitto välttämättä silti kovin löysässä ole. Moni Vikingin ohittamaksi Åby Stora Prisissä johtopaikalta tulleella oriilla ajettiin viimeksi passiivisesti, mutta sisältä viimeiset 400 metriä 08,5-kyytiä pistellyt 6-vuotias osoitti vireen olevan mallillaan. Keskemmältä rataa taktiikka on nyt luultavasti aktiivisempi ja voitto voi irrota monenlaisella taktiikalla. Kärkeen ei ehkä ole asiaa, joten suuri suosikki saa muitakin seurakseen systeemeihin.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Gigant Invalley on sisäpuolelta kova vastustaja ja johtopaikan puolustaessaan norjalainen voi onnistua pitämään suosikin takanaan loppuun asti. Kaksi viimeisintä voittoa ovat tulleet nimen omaan keulasta, viimeksi Färjestadissa Gunnar Austevollin ajokki oli vieläpä selvästi parempi, kun siltä riisuttiin ensimmäistä kertaa kaikki kengät! 09-vauhtia lopun kulkenut ori oli suorastaan ylivoimainen ja jätti kelpo hevosia kauas taakseen. Kesällä Årjängissä se venyi toiseksi Milligan's Schoolin takana. 9 Heavy Soundin juoksut eivät ole heinäkuun avausstartin jälkeen juontuneet erityisen hyvin ja sama vaara piilee takarivistä nytkin. Ehkä se ei ole muutenkaan aivan parhaassa iskussaan. Melko paljon peliä keränneen ruunan sijasta isompaan systeemiin nostetaan kaksi erittäin vähälle huomiolle jäänyttä yllättäjää. 7 Voltaire Gifont on saanut pitkän tauon jälkeen kaksi starttia kroppaansa ja liikkui tasaisen avausstartin jälkeen viimeksi taustalla jo vahvasti. Se osoitti jo vuosi sitten pystyvänsä kilpailemaan kovimpia ruotsalaisia vastaan ja juoksun jotenkin onnistuessa nyt voisi olla jo eväät yllätykselle. 6 Forfantone Am ei pystynyt Jägersrossa lyömään 2. ulkoa sisärataa ravanneita Mellby Freetä ja Racing Mangea, mutta osoitti edelleen stabiilia virettä. Jos reissu ei mene turhan hankalaksi, voi kirivoimainen 5-vuotias kohota lopussa korkealle. Åby Stora Prisissä kolmanneksi kaukaa takaa noussut 8 Cyber Lane on hieman sairastellut sen jälkeen ja vaikealta ulkoradalta Johan Untersteiner on uumoillut varovaista taktiikkaa.

Juoksunkulku: Gigant Invalley omaa hieman hankalalta Färjestadin sisäradaltakin saumat suoraan keulaan, sillä kovin monia ripeitä avaajia ei eturivissä ole. Suurin uhka on 4 Snowstorm Hanover, jonka ohi pääseminen edellisestä avaisi ehkä Who's Wholle paikan edetä keulaan.

Pelijakauma: Who's Who (54%) on liian suuri suosikki. Gigant Invalley (15%) on ainakin vielä aliarvostettu, samoin Voltaire Gifont (3%) ja Forfantone Am (3%).

Ranking: A) 5, 1 B) 9, 7, 6, 8, 2 C) 11, 10, 4, 3

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 5, 1
Suuri: 5, 1, 7, 6

Toto75-6

Suosikki: Myös päivän toisessa lyhyen matkan 75-kohteessa on luvassa ärhäkkä ja mielenkiintoinen kiihdytys. Keulassa viihtyvä 4 Chapuy käynnistyi Bollnäsin pronssidivarissa odotettua tahmeammin, eikä ollut keulat menetettyään muutenkaan parhaimmillaan. Elokuun lopussa Rommessa Åke Lindblomin ruuna erkani taas tuttuun tyyliin johtopaikalta 10,0-lopetuksessa selvään voittoon. Jos kärkipaikka irtoaa ilman järjetöntä avausta, voitto on ulottuvilla.

Haastajat ja yllättäjät: Kapuloita Chapuyn rattaisiin voi laittaa heti auton takana 3 Always On Time, joka on niin ikään tuulennopea avaaja. Kahdessa viime startissa se ei tosin ole onnistunut keulapaikkaa valtaamaan, viimeksi hurja 06,5-avaus johtavan rinnalla maksoi lopussa. Tuo revitys alla voi olla, ettei Tom Erik Solberg viimeiseen asti puolusta kärkipaikkaa suosikkia vastaan. Menestyssauma voisi hyvinkin olla parempi Chapuyn perästä kuin sille kaikin keinoin vastaamalla. 1 Urban Kronos onnistui pitämään johtopaikan Rommessa samalta lähtöradalta ja voitti lopulta varmasti, mutta Färjestadissa ykkösrata on vaikeampi. Jägersrossa ori ei näyttänyt muutenkaan hyvältä ja kangistui selvästi lopussa. Paljon pelattuna se jää ulos kupongilta tällä kertaa. Enemmän ideaa on kahdessa ylivauhtia kärkkyvässä yllättäjässä. 10 My Dream Art on loistokunnossa. Voimissaan pussiin viime lauantaina jäänyt ruuna kuittasi tyylikkään voiton johtavan takaa Solvallassa jättäen taakseen kultadivisioonahevosia. Vetävissä selissä juoksupaikan ei tarvitse jäädä aivan hännille nytkään. Ulkoa rivakasti kiihdyttävä 8 Niky Flax on jo kokenut hopeadivisioonalainen ja voittanutkin kahdesti kyseisessä sarjassa. Se oli heti tauolta varsin mainiossa iskussa irrotellen keulasta helppoon voittoon. Jos sopiva juoksupaikka löytyy, Johan Untersteinerin suojatti ei ole vaaraton lopussa. Suurempikin rastitus voi olla paikallaan, mutta vihjesysteemeihin poimitaan edellisistä vain edullisimmat. 12 Night Brodde on osoittanut hyvää virettä kesäpaussin jälkeen, mutta ilman vauhtijuoksua tehtävä on nyt tietysti kivikkoinen. 7 Reigning Monin juoksu meni viimeksi turhan aggressiiviseksi ja jenkki joutui lopussa taipumaan. Jatkuvasti kannatusta saava 5 Giant Shadow sai kuun alussa nätimmän reissun, muttei ruuna silti loppua mitenkään riehuen tullut. Maksimisijoitukseen sisältä Åbyn finaalissa pinnistellyt 6 Rushmore Facekin pystyy parhaana päivänään varteenotettavaan suoritukseen tällä tasolla.

Juoksunkulku: Urban Kronos onnistui torjumaan Always On Timen Rommessa, mutta toistaa tuskin temppuaan tässä. Chapuy on ehkä kaikkein nopein, mutta Always On Timen ohittaminen ei ole silti helppoa. Näistä toinen on lopulta keulassa.

Pelijakauma: Chapuyn (23%) kuuluu olla suosikki, myös Always On Time (8%) on jäänyt liian vähälle pelille. Yllättäjistä My Dream Art (2%) on aivan liian unohdettu. Liikaa peliä ovat keränneet Urban Kronos (24%) ja Giant Shadow (14%).

Ranking: A) 4, 3 B) 1, 10, 8, 12, 7, 5, 6 C) 2, 9, 11

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 4, 3, 10, 8
Suuri: 4, 3, 10, 8

Toto75-7

Suosikki: Vakuuttavaan iskuun noussut 2 Farlander Am on ansaitusti päätöskohteen suosikki. Elokuun alun kovassa 75-finaalissa Johan Svenssonin suojatti seurasi parhaiten Pleasure For Cashia ja paikkasi sen jälkeen Solvallassa lähtölaukkansa vauhdikkaalla lopetuksella takaa. Viime juoksu oli entistäkin parempi 5-vuotiaan kierrettyä vastustajansa porukan perältä 09,7-vauhtisella 800 metrin kirillä. Ruunalla on ajettu tänä vuonna järjestään takaa, mutta nopealla lähtijällä on kokemusta keulavoitoistakin. Vähemmän näissä ympyröissä ohjastavalle kuskille suosikkiasema tuntuu paisuvan melko suureksi ja isompaan systeemiin nostetaankin yksi vähän pelattu sen kaveriksi.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Sandsjöns Enzoa voitto on kiertänyt sinnikkäästi. Viimeksi se näytti jo johtavan rinnalta tulevan, mutta loppusuoralla Bag's Simoni jäi kuitenkin niukasti ohittamatta. Mikäli suosikki ei pääse eturivistä liian helpolla, ei Sandsjöns Enzon kirivoitto suuresti yllättäisi. Norjalaisten vahvimmalta kortilta vaikuttaa 3 Allaway G.T. Kahdella viime kerralla ruuna ei ole yltänyt takaa kolmatta sijaa korkeammalle, mutta voitti kolmesti peräkkäin vapaalta radalta ja pyrkii nytkin kärkipään juoksupaikoille. Suosikin ohi ei sillä toki normaalisti ole kiihdytyksessä asiaa. Johtopaikalta Halmstadissa hallinnut 6 Look Håleryd saa varustukseensa kokolaput ja voisi lähtönopeuden parantuessa hankkia sopivat asemat. Menestys ei siinä tapauksessa ole poissuljettua. 11 Bear Hope ei normaalisti ole mikään 75-voittaja varsinkaan näistä asemista, mutta ruunan viime suoritukset ovat olleet erittäin vahvoja. Keskeltä starttaavat 4 Hands Down D.E. ja 5 Goldstile eivät ole auton takaa erityisen ripeitä, mutta onnistuneella juoksulla kumpikaan ei kalpene tässä seurassa, sillä vire on hyvä.

Juoksunkulku: Farlander Am voi hyvänä avaajana ottaa suoraan keulapaikan hallintaansa. Sen ohella 8 Enzo Am lähtee liukkaasti, mutta sillä tyydytään joka tapauksessa selkäjuoksuun.

Pelijakauma: Farlander Am (44%) on perustellusti selvä suosikki, mutta peliosuus on jo aavistuksen yläkantissa. Sandjöns Enzo (5%) on maistuva tapaus. Bear Hope (13%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 2 B) 10, 3, 6, 11, 4, 5, 7, 1, 8 C) 9, 12

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 2
Suuri: 2, 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 3, 1, 2
Toto75-2: 2, 1, 3, 4, 5
Toto75-3: 4
Toto75-4: 8, 1, 12, 6, 7, 10
Toto75-5: 5, 1
Toto75-6: 4, 3, 10, 8
Toto75-7: 2
Hinta: 36,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 3, 1, 2
Toto75-2: 2, 1, 3, 4, 5
Toto75-3: 4
Toto75-4: 8, 1, 12, 6, 7, 10
Toto75-5: 5, 1, 7, 6
Toto75-6: 4, 3, 10, 8
Toto75-7: 2, 10
Hinta: 144,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
3 Amiral 28%
1 Gazza B.R. 20%
2 Global Viscount 15%
15 Global Unspoked 9%
14 Monfalcone 8%
8 Zizou 4%
12 Jareth Boko 4%
11 Tony Afrika 3%
7 Wir Ideal 2%
9 Mr Deauville 2%
10 Stand by Ken 2%
4 Mr Rapide 1%
5 Harmke Schermer 1%
6 Madronjo 1%
13 M.T.Knight Rider 0%

Toto75-2
2 Mistelns Napoleon 25%
1 Abrakadabra* 21%
3 Helios di Quattro 14%
4 Easy Cash 13%
5 Dark Roadster 9%
8 Victory's Club 6%
12 Astronascente Zac 5%
10 Fredric Palema 2%
11 Kick the Dust Ås 2%
6 Vitro Diablo* 1%
7 Lovemore 1%
9 Souvenir d'Inverne 1%

Toto75-3
4 Odd Herakles 84%
2 Roli Eld 7%
3 Åsrud Vilja 5%
1 Björs Frej 1%
6 Troll Solen 1%
9 Valle Mattis 1%
10 Bellfaks 1%
5 Emil Mollyn 0%
7 Eldvin 0%
8 Titan Tabac 0%

Toto75-4
8 Golden Boy Sisu 20%
1 Valle E.W. 18%
12 Jaxon V.S. 15%
6 Rutger B.L. 14%
7 Equal to None 13%
10 Draco* 9%
5 Ornello 5%
11 Lightbay 2%
2 Iggy Boko 1%
3 Flacco 1%
4 Chris K. 1%
9 Marres Diva 1%

Toto75-5
5 Who's Who 40%
1 Gigant Invalley 23%
9 Heavy Sound 10%
7 Voltaire Gifont 8%
6 Forfantone Am 7%
8 Cyber Lane 5%
2 Global Welcome 4%
4 Snowstorm Hanover 1%
10 Chianti 1%
11 Giveitgasandgo 1%
3 West Wing 0%
12 Deep Sea Dream 0%

Toto75-6
4 Chapuy 27%
3 Always On Time 15%
1 Urban Kronos 12%
8 Niky Flax 9%
10 My Dream Art 9%
7 Reigning Moni 7%
12 Night Brodde 7%
5 Giant Shadow 6%
6 Rushmore Face 4%
2 Empire Garbo 2%
9 Highspirit 1%
11 Only One Winner 1%

Toto75-7
2 Farlander Am 38%
10 Sandsjöns Enzo 14%
3 Allaway G.T. 10%
6 Look Håleryd 8%
11 Bear Hope 8%
4 Hands Down D.E. 6%
5 Goldstile 5%
7 Neelix 5%
1 Massive Speed 3%
8 Enzo Am 2%
9 Bag's Simoni 1%
12 L'amour Bonanza 0%