Ravivihje: Toto75 Hagmyren 12.9.2020

Julkaistu:

Toto75
Lauantain luottohevoset tulevat Timo Nurmoksen ja Pasi Aikion talleista.
Hagmyrenin systeemit rakennetaan yhden selvän suosikin ja yhden maistuvan ideahevosen päälle.

One Kind Of Artilta (75-3) ikäluokkalähdöt ovat menneet ohi, mutta alimmassa 75-divisioonassa kovan luokan omaavalla 4-vuotiaalla on vapaalta radalta oiva voittosauma. Vuotta vanhempi Alone (75-7) ei onnistunut Jubileumspokalenissa, mutta hopeadivisioonassa kauden avausvoitto voi nyt tulla.

Pienemmän systeemin kolmas varma on koko kierroksen suurin suosikki Spikfaks (75-4), mutta hurjat prosentit rohmunnut kylmäverinen saa isompaan lappuun kavereitakin.

Tasokas kultadivisioona (75-6) voitettaneen keulasta. Sinne ovat vakavimmin tyrkyllä Missle Hill ja Antonio Tabac.


Toto75-1

Suosikki: Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista hevosista on avauskohteen 2 Naheed, joka on aloittanut Ruotsissa luokkahevosen elkein. Molemmat elokuun voitot tulivat todella helposti ja 5-vuotiaan suunta tuntuu vain olevan koko ajan parempaan päin. Oscar Berglundin valmennettavan ylivoimainen voitto 75-tasollakaan ei yllättäisi, mutta kun todellinen luokka on vielä hieman piilossa ja muutama reipas vastustajakin on viivalla, ei suursuosikki jää yksin lapulle. Kahdessa aiemmassa kisassa ori ei ole käynnistynyt voltista erityisen ripeästi.

Haastajat ja yllättäjät: Vakuuttavia ovat olleet myös 5 Västerbo Pokerfacen otteet kesätauon jälkeen. Erityisen letkeää ruunan meno oli Örebrossa, jossa se irrotteli keulasta päätöspuolikkaan kevyesti 10,8-kyytiä. Solvallassa Timo Nurmoksen suojatti ratkaisi halitusti johtavan rinnalta. Jos Jorma Kontio onnistuisi luovimaan sen suosikin etupuolelle alussa, ei Naheedin tehtäväkään tuntuisi kovin yksinkertaisesti. Todennäköisemmin juoksuasemat jäävät kuitenkin toisin päin ja Västerbo Pokerface saa tyytyä ykköshaastajan asemaan. Pelillistä ideaa voisi olla 1 Martin Toomassa, joka on osoittanut hyvää virettä, viimeksi tosin tuli laukka sisällä etusuoralle tultaessa. 4-vuotias pääsee voltista reippaasti liikkeelle ja on keulasta tai johtavan takaa korkealla. Ikäluokkahevosia vastaankin juossut 12 Galileo Am on tähän lähtöön kova hevonen, mutta kehnoista asemista edellä mainittujen kukistaminen ei silti ole yksinkertaista. Solängetissä Katja Melkon valmentama ori kipusi takaa kärjen tuntumaan ja otti Aramis Barin takana niin ikään nelossijan Åbyssä. 6 Helios Di Quattro ei jaksanut pitkää kiriään Bergsåkerissa aivan maaliin asti, mutta esitys oli silti erittäin vahva. Jos Erik Adielsson onnistuu luovimaan ruunan juoksuradalta kärkiporukkaan, ainakin totosija on taas mahdollinen. Enemmän merkkejä laittavan kannattaa huomioida myös kesällä vahvasti mennyt 10 Enge Eros, jonka juoksu Derbyn karsinnassa meni turhan hankalaksi. Matkaa tosin saisi olla sille enemmänkin.

Juoksunkulku: Martin Tooma pitänee sisäradalta keulapaikan ainakin aluksi, sillä Helios Di Quattro ei ole esittänyt aiemmin räjähtävää nopeutta voltista, eikä nopeamman 7 Iceland Fallsin terävyys riittäne kärkeen asti. Jos kaksikosta Naheed-Västerbo Pokerface jompi kumpi on nopeasti Martin Tooman rinnalla, ehkä Stefan Persson saattaa luopua vetotöistä?

Pelijakauma: Naheed (45%) on ansaittu suosikki. Martin Tooma (9%) on aliarvostettu.

Ranking: A) 2 B) 5, 1, 12, 6, 10 C) 7, 11, 4, 8, 9, 3

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 2, 5, 1
Suuri: 2, 5, 1

Toto75-2

Suosikit: 4 Marble Arch saa paalulta niukan ykkösvihjeen tammalähdössä, vaikkei 4-vuotiaan juoksunkulku olekaan täysin selvä. Keulaan päästessään Carl Johan Jepsonin ajokki tekisi taaempaa tulevien tehtävästä hankalan, mutta voitto ei ole poissuljettu muillakaan juoksuilla. Derbystoet-karsinnassa se tuli sisältä juosten perille, vaikka kärkipari jäikin tavoittamatta. Lähdön keulasuosikki 1 BWT Devil voi aiempaa kovemmassakin tehtävässä vetää pitkään. Viimeksi juoksu juontui kärjen pitäessä vauhtia parijonossa mukavasti, mutta Veikko Haapakankaan ajaman 5-vuotiaan 10-vauhtinen oma loppuvetokin oli erittäin makea. 14 Unique Junilla riittää kierrettävää 40 metristä, mutta vahva tamma voi pystyä suoriutumaan tehtävästä silti voitokkaasti. Solvallan EM-kisassa se oli keulan rinnalla liian meneväinen ja taipui maalisuoralla kuudenneksi. Vauhdikas 7 Ies Elisabeth kangistui viimeksi vaativan alun jälkeen tammaderbyn karsinnassa selvästi 2. sisältä, mutta esitteli sitä ennen Rommessa kaukaa takaa 10,8-vauhtisen päätösringin voittaen kevyesti. Virkeä 4-vuotias voi hyötyäkin toisinaan turhankin räväkän Carl Johan Jepsonin vaihtumisesta rauhallisempaan kuskiin. A-ryhmään mahtuu myös kyvykäs 10 Princess S.W., joka pystyy parhaana päivänään koviin suorituksiin. Kalmarissa 6-vuotias tuli keulasta juosten perille, vaikka kova Wild Lovekin ehti linjalla ohi. Startti sanelee melko paljon, jääminen porukan perälle tietäisi ongelmia.

Haastajat ja yllättäjät: Yllättävämpi voittajakin tuntuu aivan mahdolliselta. 5 Anna Mauds Lassie on hyvä 4-vuotias ja voi onnistua kärjen lähettyviltä. Viimeksi se kesti kuolemanpaikan kunnialla ja seurasi sitä ennen 75-kisassa Lipstick Tooman takana toiseksi. 11 Callmesallyn otteissa ei ole tauon jälkeen ollut vielä aivan parasta terää, mutta starttien myötä Mikko Ahon tamma parantanee ja voi päästä juoksuradalta heti kelpo asemiin. 13 Anita Roc on melko lailla juoksunkulun armoilla kahdenkympin takarivin paikaltaan, mutta kirin ajoittuessa sopivasti se voi ohittaa monet. Isompaan systeemiin mukaan vielä 8 Dior Ima, joka ratkaisi viimeksi 2. ulkoa 11,5-lopetuksella. Kärkirintamassa Örebrossa maaliin punnertaneen 12 Havana Bokon ja hyvää juoksua hakevien 2 Titania I.S:n sekä 3 Lotusathenan kärkipään sijoituskaan ei ole aivan mahdoton.

Juoksunkulku: BWT Devil pitää luultavasti sisimmän ratansa turvin kärkipaikan, vaikka muutkin paaluhevoset pystyvät avaamaan kelvollisesti. Niistä Marble Arch mielii eniten keulaan, mutta Magnus A. Djuse on kertonut ennakkoon haluavansa ajaa johtopaikalta. Takamatkan juoksuratojen hevoset käynnistyvät reippaasti, vauhdin tasaantuessa Unique Juni voi tulla eteenpäin.

Pelijakauma: Marble Arch (26%) on hieman liian selvä suosikki. BWT Devil (11%) ansaitsisi muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 4, 1, 14, 7, 10 B) 5, 11, 13, 8, 12, 2, 3 C) 6, 9, 15

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 4, 1, 14, 7, 10, 5
Suuri: 4, 1, 14, 7, 10, 5, 11, 13, 8

Toto75-3

Suosikki: Hieman ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta 7 One Kind Of Artin tehtävä alimmassa 75-sarjassa vaikuttaa varsin sopivalta. Timo Nurmoksen tallista neljässä kisassa kolme voittoa kairannut ruuna viihtyy parhaiten vapaalla radalla, jonka eturivin lähtöpaikka mahdollistaa tässäkin. Heinäkuun voitot keulasta ottanut 4-vuotias laukkasi toissa kerralla kärjen tuntumasta loppusuoralla, mutta oli viimeksi vielä aiempaa parempi ratkaisemalla johtavan rinnaltakin hallitusti. Hieman verkkaisempien sisäpuolen hevosten ohi Oskar J. Anderssonin ajokki pääsee suhteellisen helpostikin, ja mikäli sisempää starttaavat innostuvat kisailemaan keulasta ensi metreillä, voi suosikki päästä johtoonkin myöhemmin. One Kind Of Artin voittosauma on johtavan rinnaltakin varsin hyvä ja se jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Brunello Hall esiintyi edukseen heinäkuussa ja on riittävä hevonen tälle tasolle. Taukoa on hieman alla, mutta koska voittosumma on melko tarkasti Klass II:n rajojen sisällä, lienee 4-vuotiaan iskukyky heti hyvä, sillä toista tilaisuutta vastaavassa sarjassa ei ehkä tule. Lähtönopeus on kuitenkin suosikkia kehnompi. 3 Bridge Jumperin tyyli ei ole vielä kaikkein sulavin, mutta keulavoitot ovat tulleet silti varmaan tyyliin. 75-voittoon ruunan tarvitsee toki parantaa vielä edelleen ja keulapaikan hintakin voi muodostua tässä tyyriiksi. Sitkeän 1 Ingessonin murheena on lähtöpaikka, sillä ruunan nopeus ei riitä alkuunkaan ensi metreillä. Juoksusta voi siten tulla liian vaikea kärkisijojen suhteen. Jos lähtöön hakee yllätystä, 10 La Dama Futuralla voisi olla sellaiseen saumoja. Kahdesti johtavan rinnalta voittaneen tamman viime suoritus oli erityisen hyvä, sillä prässättyään päätöskierroksella keulaa sen meno oli vielä lopussakin varsin tuoretta. Reippaasti avaava 2 Bo Diddley mielii keulaan, mutta 75-voittajaksi ruuna tuntuu aavistuksen kevyeltä. Bridge Jumper tarjoaa lisäksi alkumatkalle varmasti haastetta. Myös 5 Mellby Helios on vähän arkisen oloinen tapaus, vaikka sitkistelikin raskaalla reissulla asiallisesti Solängetissä.

Juoksunkulku: Bo Diddley ja Bridge Jumper vääntävät kärkipaikasta alussa. One Kind Of Art suuntaa ulkoa heti eteenpäin ja ohittanee keskiradoilta starttaavat heti lähtösuoralla. Keulakin voi irrota edellä mainituilta, jos alku on ollut kova.

Pelijakauma: One Kind Of Art (41%) voisi olla hieman enemmänkin pelattu, samoin yllättäjistä La Dama Futura (2%).

Ranking: A) 7 B) 4, 3, 1, 10, 2, 5 C) 6, 11, 9, 8, 12

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto75-4

Suosikki: Kierroksen ylivoimaisesti suurin suosikki starttaa kylmäverilähdössä. Huippuvireeseen kesällä kohonnut norjalainen 4 Spikfaks voitti ensin Jarlsbergissa johtavan rinnalta ja sen jälkeen hallitusti kahdesti Ruotsissa. Ensin juuri Hagmyrenissä 2. ulkoa ja syyskuun alussa johtopaikalta Bollnäsissä. Jos Björn Steinseth selviytyy voltin ykkösradalta sujuvasti vapaille vesille, on neljäs peräkkäinen voitto ulottuvilla. Huimat peliprosentit ja juoksunkulkuun liittyvä selkeä riski tekevät varmistamisesta kuitenkin houkuttelevaa ja isompaan systeemiin otetaan maksavampiakin merkkejä.

Haastajat ja yllättäjät: Tasaisesta haastajaporukasta kärkeen nousee kyvykäs 10 Valle Hugo. Tiiviisti elokuussa starttailleen 5-vuotiaan paukut eivät viime kerralla enää vaativan juoksun päätteeksi riittäneet, mutta aikaisemmin ruuna teki luotettavaa jälkeä. Juoksuradalta kohtalaisen reipas avaaja voi päästä kelpo asemiin. 5 Klack Novalle tehtävä vaikuttaa äkkiseltään katsottuna kovanpuoleiselta, mutta tamma ratkaisi viimeksi takapareista lopussa erittäin kevyellä tyylillä ja Magnus A. Djuse on ollut ajokkinsa suhteen varsin optimistinen. Valjakko voi samalla hankaloittaa rinnalta suosikinkin tehtävää. 6 Nordby Elde kuuluu myös huomioitaviin, sillä kunto tuntuu pitävän. Bodenissa kärkirintamaan kivunnut ruuna hallitsi viimeksi tapahtumia edettyään johtoon toisessa kaarteessa. Takamatkan takarivistä mukaan vielä hyvät vauhdit omaavat 11 Månremus ja 12 S.T.C.C.Faksen. Kumpikin toki tarvitsee juoksunkulkuun hieman tuuriakin. Paalun 4-vuotias 2 Buska Blyg on ikäisekseen varsin sitkeä kilpailija, mutta tehtävä tuntuu silti hieman kovanpuoleiselta. Mainiosti kesällä mennyt 15 Bol Brage oli vaisu viimeksi, eikä sarja suosi tällä kertaa.

Juoksunkulku: Buska Blyg on paaluhevosista vahvin ehdokas vetotöihin alkumatkalle. Spikfaks pyrkii heti sisäradaltaan ulos ja etenee siinä onnistuessaan ehkä kärkeen asti. Valle Hugo voi olla juoksuradalta startin onnistuessa sitä ripeämpi. Myös Nordby Elde havittelee aktiivista taktiikkaa.

Pelijakauma: Spikfaksin (74%) prosentit ovat liian korkeat. Valle Hugo (3%) ja Klack Nova (3%) ovat jääneet liian vähälle pelille.

Ranking: A) 4 B) 10, 5, 6, 11, 12, 2, 15 C) 13, 3, 8, 9, 1, 7, 14

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 4
Suuri: 4, 10, 5, 6, 11, 12

Toto75-5

Suosikit: Tasaisen pronssidivarin niukka ykkösrankkaus on todennäköisimpänä keulahevosena 2 Valiant Dream. Elitloppet-lauantaina sarjaa alemman finaalin voittanut ruuna siirtyi kesällä Kimmo Taipaleen talliin, josta on jatkanut hyviä suorituksiaan. Seinäjoella tosin vaativan avauksen jälkeen kuolemanpaikka oli liikaa, mutta Forssassa irtosi parijonosta taas kakkossija kelpo lopetuksen päätteeksi. Keulasta korkealle, mutta huippuvireisiä vastaan ei varmaksi asti. 4 Merritt ja 6 Anything For You ovat jo varmistaneet paikkansa loppukuun finaaliin, mutta molemmilta voidaan silti odottaa erinomaista suoritusta tässäkin. Ensin mainittu vei Bergsåkerin vauhtijuoksussa pidemmän korren saatuaan juosta toista rataa kiskoneen suomalaisen takana. Merritt on tässäkin aavistuksen todennäköisempi voittaja. Normaalimatkasta on sille vain etua. Anything For You on tehnyt molemmissa Ruotsin-starteissa vahvat suoritukset ja ansaitsisi jo voitonkin. Se on mahdollinen monenlaisella juoksulla. Lähdön paras hevonen voi hyvinkin olla 12 Pleasure For Cash, mutta Oscar Berglundin valmennettava antaa kovasti tasoitusta lähtöpaikan muodossa edellisille. Vakuuttavan voiton varsinkin Åbyssä ottanut ruuna oli viime kerrallakin aivan yhtä hyvä, juoksu vain meni turhan hankalaksi. Oljenkorret jäivät käyttämättä kuskin todettua tilanteen kärkisijojen suhteen mahdottomaksi. Erityisen aggressiiviseen taktiikkaan ei ehkä sopivammasta matkasta huolimatta ryhdytä, mutta muiden vauhdinpidolla Pleasure For Cash voi nousta lopussa voittoonkin.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Kalashnikovin otteet eivät ole riittäneet 75-tasolla aivan voittoon asti, mutta hyvässä iskussa kilpaileva ruuna voi suotuisalla juoksulla jossain kohtaa yllättääkin. Bergsåkerissa Merritt ja Anything For You jäivät 3. ulkoa tavoittamatta, mutta sisältä voi säästyä muutama ratkaiseva metri, vaikkei Nicklas Westerholmin suojatti olekaan alussa aivan liukkain. Tarkalla reissulla Rommessa yllätysvoiton ottanut 5 Wingmaster ei tarvitse parhaimmillaan ollessaan elokuvajuoksua menestyäkseen ja heinäkuun tasaisten suoritusten jälkeen vire voi olla edelleen nouseva. Ori selviytyi viimeksi aiempaa terävämmin matkaankin. Kesäkuun alussa kärkisijan vastaavassa sarjassa loppukaarteessa laukannut 7 Global Winner huomioidaan suoraan tauoltakin, sillä treenitiedot ovat varsin positiivisia. Yllätysosastolta isompaan systeemiin nousevat mukaan myös uusista käsistä kuolemanpaikkavoitolla aloittanut 10 Rossi Palema sekä ärhäkän loppuvedon kuun alussa takaa esittänyt 3 Buzzer Beater. Keulassa turhan totisesti Rommessa porhaltanut 8 Zaffiro Roc on ollut sen jälkeen kerran poissa. Viime startin kokemuksilla alkuun tuskin satsataan erityisesti ulkoradalta.

Juoksunkulku: Keskiratojen hevoset eivät ole erityisen ripeitä, joten Valiant Dream voi olla kakkoskaistalta keulahevonen. Anything For You on ulompaa starttaavista ehkä nopein ja voi päästä mm. Merrittin eteen. Näistä toinen vetää lopulta toista rataa.

Pelijakauma: Oikeat suosikit, joista Pleasure For Cash (20%) on hieman liikaa pelattu.

Ranking: A) 2, 4, 6, 12 B) 1, 5, 7, 10, 3 C) 8, 9, 11

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 2, 4, 6, 12, 1, 5, 7
Suuri: 2, 4, 6, 12, 1, 5, 7, 10, 3

Toto75-6

Suosikit: Varsin tasokkaan kultadivisioonan ratkaisu tapahtuu mitä luultavammin heti kiihdytyksessä. Mikäli 6 Missle Hill selviytyy pelihevosisista uloimpaa starttaavanakin keulaan, ei sen ohittaminen luultavasti onnistu sen jälkeen. Lähtöpaikka on Hagmyreniin varsin suosiollinen ja nopeuskin voi riittää. Uusi kuski tuo kuitenkin asiaan pienen epävarmuustekijän, vaikkei kehnosta tuuraajasta olekaan kysymys. Jos Missle Hill onnistu valtaamaan kärkipaikkaa, porukkaa vienee kakkosradalta kiihdyttävä 2 Antonio Tabac. Sundsvall Open Trotin rivakassa lopetuksessa ori sai tyytyä sisältä neljänteen sijaan, mutta vire vaikutti aivan normaalilta. Juuri keulasta se on tehnyt parhaat suorituksensa tällä kaudella, joten Jörgen Westholmin taktiikka auton takana on selvä.

Haastajat ja yllättäjät: Johtopaikalta Bergsåkerissa selvään voittoon tyylitelleen 3 Milligan's Schoolin nopeus ei riitä tällä kertaa samalle juoksupaikalle. Vaikka asemat löytynevätkin läheltä kärkeä, voi lyhyellä matkalla keulahevosen kukistaminen olla hankalaa. Vauhtijuoksussa ei toki mahdoton. Myös 4 Very Kronos jatkaa iskussa ja voitti Solvallassa pienen lähdön näytöstyyliin. Sekin pyrkii hakemaan asemat kärjen lähettyviltä, mutta ilman kovaa hurjastelua voitto on tiukassa. Vähemmän pelatuista nousujohteisesti esiintynyt 1 Chianti voisi yltää totokamppailuun, mikäli onnistuisi pääsemään esimerkiksi johtavan kantaan. Voitto on vielä liikaa vaadittu näin kovassa seurassa.

Juoksunkulku: Sisimmät radat eivät ole Hagmyrenissä suosiollisimpia, joten Missle Hill on ykkössuosikki keulaan. Antonio Tabac pystyy kuitenkin parhaana päivänään avaamaan riuskasti ja välistä kiihdyttävätkin voivat tuoda vivahteensa alkuun. Edellä mainituista toinen on lopulta keulassa, sillä Milligan's Schoolin nopeus ei luultavasti riitä Antonio Tabacin ohittamiseen eikä Missle Hillin torjumiseen. 5 From The Mine voi päästä sisäradalle, mutta sille haetaan selkäjuoksua.

Pelijakauma: Missle Hill (36%) on ansaittu suosikki ja voisi olla muutaman pinnan enemmänkin pelattu. Myös Antonio Tabac (16%) on aliarvostettu. Milligan's Schoolin (23%) peliosuus tuntuu sen sijaan liian suurelta.

Ranking: A) 6, 2 B) 3, 4, 1 C) 5, 9, 11, 8, 12, 7

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 6, 2
Suuri: 6, 2

Toto75-7

Ideavarma: Tasaista ja varsin hyvätasoista hopeadivisioonaa yritetään ratkoa idean avulla. Viime syksyn Derbyssä kolmanneksi yltänyt 10 Alone on tämän vuoden osalta vielä voitoitta, mutta 5-vuotiaan kunnossa ei ole vikaa, juoksut eivät vain ole onnistuneet. Heinäkuun lopussa oriilla ajettiin Jubileumspokalen tähtäimessä vain passiivisesti, mutta kauden pääkisa pilaantui laukkaan loppusuoran alussa. Kolmatta rataa kirinyt Ulf Erikssonin ajokki ei ollut vielä tyhjä siinä vaiheessa. Mahdollisuudet juoksun epäonnistumiseen ovat tietysti nytkin takarivistä olemassa, mutta juostava matka on Pasi Aikion suojatille eduksi ja kärjessä saatetaan nähdä reipastakin tahtia mm. Doctor Doxey Zenzin toimesta. Alone voi ohittaa lopulta kaikki!

Suosikit: 5 Coogan vaikutti viimeksi etenevän 2. ulkoa kirissä kohti voittoa, mutta Sir Henry P.Hill pystyi ohittamaan sen maalisuoralla. Daniel Redénin suojatin suoritus oli silti aivan hyvä ja ruuna kuuluu tässäkin hyvistä asemista voittajaehdokkaisiin. Tuntuvasti otteitaan parantanut 6 Vagabond Bi täytti paikkansa Sundsvall Open Trotissa mallikkaasti ja jossiteltavaakin hieman jäi sen jäätyä päätöspuolikkaan alussa väsyvän taakse. Juoksusta voi tulla tällä kertaa nopeampien ulkopuolelta vaativa, eikä selvä suosikkiasema ole perusteltua.

Haastajat ja yllättäjät: Takaa hyvät suoritukset 75-tasolla elokuussa tehnyt 4 Heading Reference mielii nyt huippupaikalta keulaan, josta ruuna voisi kamppailla voitostakin, jos matkavauhti ei mene liian reippaaksi. Perusmerkki enemmän rastaaville. Cooganin viimeksi kirissä ohittanut 7 Sir Henry P.Hill on myös mahdollinen, mikäli juoksu ulkoa juontuu vastaavalla tavalla. 2 Doctor Doxey Zenz kohtasi viimeksi johtavan rinnalta ongelmia viimeisellä takasuoralla, mutta sinnitteli kuitenkin lopulta kelvollisesti neljänneksi. Mathias Anderssonin oriilla on ollut samanlaisia taipumuksia ennenkin. Kakkosradalta valjakko pyrkii nyt kaikin keinoin keulaan, josta parhaana päivänä kärkisija ei olisi mahdoton ajatus. Kirivoimainen 3 Electrical Storm voi sopivan juoksun saadessaan yltää myös ylös, eivätkä vähälle pelille jääneetkään ole hevosina mitenkään kehnoja tälle tasolle. Levottomassa kisassa niilläkin voi olla saumansa oman juoksun samalla onnistuessa.

Juoksunkulku: Doctor Doxey Zenzin lähtönopeus on hieman vaihdellut, mutta terävimmillään se voisi torjua keskeltä parhaiten kiihdyttävän Heading Referencen. Myös Coogan avaa hyvin, mutta keulapaikan saaminen edellä mainituilta on tiukassa. Myös Vagabond Bi voi jäädä alussa ulkoradoille.

Pelijakauma: Alone (12%) on erittäin edullinen. Vagabond Bin (32%) peliosuus tuntuu selvästi liian isolta.

Ranking: A) 10, 5, 6, 4 B) 7, 2, 3, 1, 11, 9, 12 C) 8

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 10
Suuri: 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 2, 5, 1
Toto75-2: 4, 1, 14, 7, 10, 5
Toto75-3: 7
Toto75-4: 4
Toto75-5: 2, 4, 6, 12, 1, 5, 7
Toto75-6: 6, 2
Toto75-7: 10
Hinta: 12,60 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 2, 5, 1
Toto75-2: 4, 1, 14, 7, 10, 5, 11, 13, 8
Toto75-3: 7
Toto75-4: 4, 10, 5, 6, 11, 12
Toto75-5: 2, 4, 6, 12, 1, 5, 7, 10, 3
Toto75-6: 6, 2
Toto75-7: 10
Hinta: 145,80 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
2 Naheed 44%
5 Västerbo Pokerface 19%
1 Martin Tooma 16%
12 Galileo Am 7%
6 Helios di Quattro 6%
10 Enge Eros 4%
4 Aperfectdream 1%
7 Iceland Falls 1%
8 Ara 1%
11 Algot Zonett 1%
3 Big Cactus Zet 0%
9 Luna Nera Doc 0%

Toto75-2
4 Marble Arch 20%
1 B.W.T.Devil 14%
14 Unique Juni 14%
7 Ies Elisabet 12%
10 Princess S.W. 12%
5 Anna Mauds Lassie 7%
11 Callmesally 5%
8 Dior Ima 4%
13 Anita Roc 4%
2 Titania I.S. 2%
3 Lotusathena 2%
12 Havana Boko 2%
6 Lisa S.E. 1%
9 Elsa Mearas 1%
15 Ellieann 0%

Toto75-3
7 One Kind of Art 48%
4 Brunello Hall 17%
3 Bridge Jumper 14%
1 Ingesson 7%
10 La Dama Futura 5%
2 Bo Diddley 4%
5 Mellby Helios 3%
6 Shut Up and Dance 1%
11 Merrimac S.G. 1%
8 Enjoy's Wifi 0%
9 Global at Work 0%
12 Barley Sugar 0%

Toto75-4
4 Spikfaks 56%
10 Valle Hugo 9%
5 Klack Nova 8%
6 Nordby Elde 8%
11 Månremus 6%
12 S.T.C.C.Faksen 5%
2 Buska Blyg 3%
15 Bol Brage 2%
3 Egge Piril 1%
8 Guli Major 1%
13 Norrbo Odin 1%
1 Hibo Bungal 0%
7 Svärting A.C. 0%
9 Minessa 0%
14 Guli Glöd 0%

Toto75-5
2 Valiant Dream 20%
4 Merritt 19%
6 Anything for You 17%
12 Pleasure for Cash 15%
1 Kalashnikov 7%
5 Wingmaster 6%
7 Global Winner 6%
10 Rossi Palema 4%
3 Buzzer Beater 3%
8 Zaffiro Roc 2%
9 Kaptah 1%
11 VästerboFeelsoFine 0%

Toto75-6
6 Missle Hill 39%
2 Antonio Tabac 24%
3 Milligan's School 15%
4 Very Kronos 11%
1 Chianti 4%
5 From the Mine 2%
7 GlobalSatisfaction 1%
8 Ural 1%
9 Dreammoko 1%
11 Inti Boko 1%
12 Diamanten 1%
10 J.H.Mannerheim 0%

Toto75-7
10 Alone 23%
5 Coogan 19%
6 Vagabond Bi 17%
4 Heading Reference 14%
7 Sir Henry P.Hill 7%
2 Doctor Doxey Zenz 5%
3 Electrical Storm 5%
1 Donners Am 3%
9 Island Life 2%
11 Ribaude 2%
12 My Dream Art 2%
8 Raja Ribb 1%