Ravivihje: Toto64 Färjestad 3.8.2020 – 118 561 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto64
Hell Bent for Am tuikkii Färjestadin E3-illan kirkkaimpana tähtenä.
Raviviikko käynnistyy Ruotsin puolella vauhdikkaasti, kun Färjestadissa ravataan lyhyen matkan E3-karsinnat. Illan Toto64-pelissä on tarjolla perjantaina jakamatta jäänyt yli 100 000 euron jackpot.

Vihjesysteemien itseoikeutettu pankki on Stefan Melanderin tallin superlupaus Hell Bent for Am (T64-1), jonka tappioon on sopivassa tehtävässä vaikea uskoa. Systeemien toinen varma Vici Volantes (T64-5) on puolestaan jäänyt aivan liikaa lähdön suursuosikin varjoon ja nostetaan matalilla peliprosenteilla ideavarmaksi asti.

Artikkelin lopussa todennäköisyysarviot kaikkiin Toto64-kohteisiin. Peliaika illan kierrokselle päättyy tuttuun tapaan neljännen lähdön starttiin kello 20.30.


Toto64-1

Oriiden ja ruunien E3-karsinta avaa illan Toto64-kierroksen. Stefan Melanderin tallin jättilupaus 9 Hell Bent for Am on kyvyiltään ylivoimainen hevonen tähän tehtävään, eikä haavereitta taida olla lyötävissä. Oriin lyhyen uran toistaiseksi huikein suoritus nähtiin Elitloppet-sunnuntain kolmevuotiseliitissä, kun se karkasi johtavan rinnalta eleettömällä tyylillä ykköseksi. Kesäkuun lopulla se viimeisteli kuntonsa helpolla keulavoitolla. Örjan Kihlströmin ohjastama suursuosikki nauttinee tällä kertaa vastustajien suurta kunnioitusta ja kärkipaikka on suosiolla tarjolla jo avauspuolikkaan aikana.

5 Bombus Jetin uran paras suoritus nähtiin kesäkuun alussa Åbyssa, kun se löi kirikamppailussa lahjakkaan Maestro Zonin. Viimeisin Axevallan kilpailu nosti kuitenkin kysymysmerkkejä oriin ylle. Björn Goopin suojatin menossa ei missään vaiheessa ollut kunnollista vetoa ja juoksu päättyikin keskeytykseen. Tasolleen palatessaan se kykenee kamppailuun finaalipaikoista, mutta suosikin lyömiseen rahkeet eivät riitä.

2 Axel Rudalla on jo reilusti kilpailurutiinia vyöllään ja huippukuntokin tuntuu puhjenneen juuri sopivasti syksyn rahalähtöjen kynnyksellä. Skellefteåssa juoksu onnistui nappiin ja ori punnersi toisesta ulkoa 500 metrin kirillä varmasti ykköseksi. Bergsåkerissa se jäi johtavan taakse voimissaan pussiin. Pär Landinin suojatti on suht reipas avaaja ja juoksee nyt ensimmäistä kertaa urallaan ilman kaikkia kenkiä.

7 Enge Jas tuntuu kehittyvän jatkuvasti starttien myötä ja reippaana avaajana hakee ulkoakin hyviä juoksuasemia kärkiryhmästä. Gävlessä se joutui antautumaan keulasta kakkoseksi, mutta kärkikaksikko jätti muuta porukkaa selvästi.

1 First Love M.L. pääsee tulisena kiihdyttäjänä toivepaikalta matkaan ja pystyy kamppailemaan totosijoituksista. Kesäkuun lopun kolmossija tuli johtavan takaa nappijuoksun päätteeksi.

Juoksunkulku: First Love M.L. on nopein, mutta luopunee keulapaikastaan. Axel Ruda ja Enge Jas pystyvät myös reippaisiin avauksiin. Hell Bent for Amilla ajetaan eteenpäin heti vauhdin rauhoittuessa.

Pelijakauma: Hell Bent For Am (76%) on näillä pinnoilla jopa alipelattu. Bombus Jet (14%) on ylipelattu.

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto64-2

9 Natorp Bo on toisen kohteen perusmerkki takarivin lähtöpaikasta huolimatta. Patricia van der Meerin suojatin juoksut eivät onnistuneet täyden matkan E3-kisoissa. Karsinnassa se joutui avaamaan 07,6-kyytiä keulapaikan puolustaakseen ja taipui hieman lopussa. Finaalissa ori jäi väsyvän kilpakumppanin taakse pussiin viimeisellä takasuoralla, eikä intoutunut enää sen jälkeen suuremmin kirimään. Solvallan kolmivuotiseliitissä sen edelle jäivät vain Hell Bent for Am ja Bolero Gar, joten rutiinia löytyy jo todella kovista tehtävistä. Rattaille hyppää nyt Björn Goop, mikä ei ainakaan huononna sen mahdollisuuksia.

5 No Doubt suoritti tyylikkään keulasoolon toissa startissaan Bergsåkerissa ja heittää vastaavanlaisena jälleen kovan haasteen muille. Emilia Leon ajokki sai keulassa koko matkan painetta, mutta jatkoi siitä huolimatta ylivoimaiseen voittoon. Viimeksi kiriväylät olivat sisäratajuoksun jälkeen pitkään tukossa, eikä mahdollisuuksia ollut nelossijaa korkeammalle. Ori juoksee Bergsåkerin voittostartin tapaan ilman kaikkia kenkiä ja keulaan päästessään se olisi vaikeasti lyötävissä.

Varjojen mailla alkukaudesta kulkenut 1 Armani Degato on väläytellyt kahteen viimeiseen jo parempaa. Viimeksi Jägersrossa ruuna ei löytänyt avauspuolikkaalla juoksupaikkaa hurjatasoisessa lähdössä ja joutui peruuttelemaan aivan hännille. Erik Adielssonin ajokki polki sieltäkin hyvällä tyylillä perille asti ja osoitti hienoa kilpailuvirettä. Ennakkotietojen mukaan ruuna juoksee nyt kengät jalassa, mikä täytyy laskea pieneksi miinukseksi.

2 Digital Indy on ennakkoon kummallisen paljon pelattu ja pudotetaan ulos systeemeiltä. Viimeksi Solvallassa se kellotti kovan täyden matkan tuloksen, mutta suoritus itsessään oli parijonosta varsin tasapaksu. Toissa kerralla se nappasi maksimisijoituksen tarkalla juoksulla johtavan takaa. Ohjastajan satsatessa se pääsee hyvin matkaan, mutta voittoon asti venyminen vaatisi reipasta kohennusta otteisiin.

6 Vegan Face ja 7 Marre´s Dreamboy ovat avanneet uransa hyvillä otteilla, mutta hankalilta paikoilta niiden voitot tulisivat nyt yllätyksinä.

Juoksunkulku: Armani Degato ja Digital Indy pystyvät ohjastajien satsatessa avaamaan reippaasti, mutta No Doubt on todennäköisin keulahevonen lähtöön.

Pelijakauma: Digital Indy (16%) on kummallisen paljon pelattu.

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 9, 5, 1
Suuri: 9, 5, 1

Toto64-3

Kolmas kohde on tammojen E3-karsintaa. 3 Namanga Bo on aloittanut lupaavilla esityksillä Ruotsissa. Örebron täyden matkan E3-karsinnassa se oli epäonninen jäätyään pussiin. Bergsåkerin E3-lohdutuslähdössä tamma karkasi keulasta väljään voittoon. Viimeksi se joutui avaamaan 08,9-kyytiä keulapaikan puolustaakseen ja tuli lopussa kahden kovan oriin ohittamaksi. Nopea avaajalla on nyt hyvät saumat keulapaikalle ja siitä sen ohittaminen olisi kilpasiskoille vaikeaa.

5 Malvha Ha nappasi täyden matkan E3-finaalista rahakkaan kakkosijan. Örjan Kihlström sai taiottua ajokkinsa piippuhyllyn lähtöpaikalta sisäradan jonoon neljänneksi, josta se spurttasi komealla maalisuoran mittaisella kirillä hopealle. Karsintajuoksussaan se joutui taipumaan keulasta kolmanneksi. Lähtöpaikka on nyt nopeiden avaajien ulkopuolella haasteellinen.

2 Cook Island on avannut uransa hienoilla esityksillä ja Peter Erikssonin suojatin luokkaa mitataan nyt ensimmäistä kertaa kunnolla. Viimeksi tamma avasi terävästi keulaan ja piti lopussa varmasti ykköseksi. Bodenissa se teki väkevän esityksen johtavan rinnalta ja hävisi voitonkin vain täpärästi.

Neljäntenä mukaan 9 Global Benchmark, joka ei ole alku-urallaan ollut aivan suosikkien veroinen menijä, mutta pystyisi ylivauhtisella juoksulla heittämään oman lusikkaansa soppaan. Kahdessa viimeisessä kisassa juoksut ovat menneet mahdottomiksi, eikä se ole ymmärrettävästi kyennyt parantelemaan joukon hänniltä vauhdikkaissa lopetuksissa. Nyt se pääsee nopeiden avaajien imussa iskuasemiin, eikä ole lopussa aivan vaaraton.

1 Naughty Girl Tooma kellotti viimeksi johtavan takaa hienon ajan, mutta rahkeet eivät ole aiemmin riittäneet ikäluokkatasolla ihan kärkeen. Hyvältä paikalta finaalipaikka lienee sille realistisin tähtäin.

8 Naima Sjöhammar kerää jonkunverran peliä, mutta ulkoradan paikalta tehtävä tuntuu ennakkoon tosi vaikealta. Viimeksi se otti maksimisijoituksen johtavan takaa.

Juoksunkulku: Terävä kiihdytys, Namanga Bo on suosikki keulapaikalle, mutta Malvha Ha pääsee myös lujaa matkaan. Matkavauhti rauhoittuu kiihdytyksen jälkeen.

Pelijakauma: Namanga Bon (30%) kuuluisi olla suosikki. Global Benchmark (4%) on yllättäjäosastolta maistuvin.

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 3, 5
Suuri: 3, 5, 2, 9

Toto64-4

1 Aperfecttricin suoritustaso ailahtee, mutta parhaimmillaan tamma on näihin lähtöihin todella kova peli. Elitloppet-viikonloppuna Solvallassa se pakeni kolmannesta ulkoa murskaavaan voittoon. Jim Oscarssonin valmennettava lähti myös täyden matkan E3-karsintoihin kovin odotuksin, mutta silloin lähtösuoran laukka pilasi pelin. Tamma jatkaa kengittä, mikä on sille selvä etu ja onnistuneella juoksulla osallistuu tiukasti taisteluun lähdön voitosta.

3 M.T.Perette teki Örebrossa suursuosikkina hyvän juoksun johtavan rinnalta, mutta finaalissa juoksu meni turhan vaikeaksi, eikä tammallakaan tainnut olla ihan paras päivänsä. Nyt se voi olla taas parempi ja silloin muut saavat pistellä tosissaan sen kaataakseen. Lyhyt matka ei välttämättä suosi vahvaa menijää.

Timo Nurmoksen tallin 2 Raya D.E. on parantanut jatkuvasti starttien myötä menoaan ja saattaa olla valmis astumaan valokeilaan jo ikäluokkatasollakin. Viimeksi Solvallassa se piti ykkösradalta keulapaikan ja piti lopussa vaivattomasti ykköseksi. Nopea avaaja voi ryövätä jälleen lähdön vetotyöt haltuunsa.

9 Very Gone Face nosti viimeksi ilman kenkiä kilpailessaan reilusti tasoaan runnoessan keulahevosen rinnalta ykköseksi. Tamma jatkaa nyt samalla balanssilla ja se on melko vähän pelattuna maukas yllätyshaku lähtöön.

5 Wallawalla Broline runttasi viimeksi rehdisti kolmanneksi johtavan ulkopuolelta. Sitä ennen Solvallassa se ei pystynyt samalta paikalta kärkimatsiin. Tasainen avaaja saattaa olla alkumatkasta ongelmissa, mutta juoksun onnistuessa uran avausvoittokaan ei yllättäisi.

4 Her Majesty Mearas oli Visbyssä suursuosikkina pettymys taivuttuaan keulapaikalta. Örebron E3-karsinnassa tamma oli sisäratajuoksun jälkeen asiallinen, mutta ei suuremmin loistanut sielläkään. Svante Båthin suojatilla on kykyjä nähtyä parempaankin, mutta korkeilla pinnoilla ei lukeudu nyt kiinnostavimpiin pelihevosiin.

7 Fantaghiro Brickiltä pudotetaan nyt kaikki kengät ensimmäistä kertaa ja se saa Carl Johan Jepsonin rattailleen. Viimeksi Solvallassa tamma löysi loppukaarteessa kiritilat toisesta ulkoa ja tuli asiallisesti perille.

Juoksunkulku: Raya D.E. yrittää torjua ulkoa tulevia. Her Majesty Mearas ja etenkin Jes Angel kiihtyvät lujaa, mutta ainakin jälkimmäinen luopunee paikastaan.

Pelijakauma: Her Majesty Mearas (14%) on viime startit huomioiden liikaa pelattu. Aperfecttric on alipelattu (13%). Very Gone Face (3%) on yllättäjäosaston maistuvin.

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 1, 3, 2, 9
Suuri: 1, 3, 2, 9, 5, 4, 7

Toto64-5

Viidennessä kohteessa kilpailee rivin toinen jättisuosikki. 2 Hennessy Am aloitti uransa Pohjoismaissa ylivoimaisella keulavoitolla Birissä ja pelikansa selvästi odottaa vastaavanlaisen toisintoa tästäkin. Viime startit ovat kuitenkin jättäneet pieniä kysymysmerkkejä ilmaan. Lindesbergissä tuli lähtölaukka heti alkuun ja viimeksi Axevallassa se jäi kovassa lähdössä pussiin. Saattaa toki olla, että kyseessä on täysi ylikylä tähän lähtöön, mutta nykyisillä näytöillä 70 prosenttia lähentelevä peliosuus tuntuu tolkuttoman korkealta. Kokeillaan siitä rohkeaa ohitusta muuten suosikkivoitoisella 64-kierroksella.

Lähdön ylivoimaisesti maistuvin rasti on kanuunaiskussa kilpaileva 4 Vici Volantes. Örebron E3-karsinnassa se haastoi johtavan takaa koko kilpailun voittanutta Global Badmania. Finaalissa ori oli epäonninen. Se joutui peruuttelemaan alussa aivan hännille, josta pujotteli lopun liikenneruuhkissa vielä aivan miljoonan näköisenä maaliin ja ajautui kakkoseksi sijoittuneen Despot Powerin taakse pussiinkin. Nyt siltä riisutaan taas kenkiä pois, mikä on selkeä etu ja nopea avaaja saa hyvän juoksupaikan kärjen tuntumasta. Maltillisella peliosuudella Vici Volantes on kiinnostava ideavarmayritys ylipelattua suosikkia vastaan.

7 Global Bookmaker nappasi E3-karsinnassa komean voiton toisesta ulkoa, mutta toki kärjen ylivauhtikin tasoitti Mattias Djusen ajokin tietä kärkeen. Finaalissa se sai hyvän juoksun johtavan takana, mutta taipui kirikamppailussa ulos totosijoilta. Kunto on mallillaan, mutta vaikealta lähtöradalta menestyminen vaatii jälleen paljon tuuria.

3 Load Master on kerännyt kilpailurutiinia Solvallan tasokkaissa lähdöissä. Viimeksi se taivalsi päätöspuolikkaan johtaneen Manny Musclen rinnalla ja taipui lopussa hieman. Ori juoksee nyt ilman kaikkia kenkiä ja Örjan Kihlström vahvistaa rattailla.

Juoksunkulku: Hennessy Amin ruuti riittäisi keulapaikan puolustamiseen, mutta uskaltaako kuski satsata laukkariskin pelossa? Vici Volantes pystyy tarjoamaan alussa kovan haasteen ja lyhyellä matkalla keulapaikasta tuskin luovutaan suosiolla.

Pelijakauma: Vici Volantes on suosikin varjolla huippumaistuva (8%).

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto64-6

Rivin päättävässä tammojen E3-karsinnassa 1 Florist on selkeä ykkösmerkki. Nappipaikalle arvottu tamma pääsee auton takaa reippaasti matkaan ja onnistuneella reissulla Jim Oscarssonin suojatti on tässä porukassa todella lähellä voittoa. Viimeksi sille jäi E3-finaalissa paljon jossiteltavaa jäätyään voimissaan pussiin voittaneen Barbo Kronosin taakse. Karsintalähdön se hoiteli vaivattomasti johtavan takaa. Ulkopuolelta kiihdyttävä Hilarious Am saattaa mutkistaa juoksunkulkua nyt jonkinverran, joten otetaan suosikille nippu varmistuksia kunnon potin toivossa.

6 Clockwork ei hyödy lyhyestä juoksumatka ja keskiradan paikalta juoksunkulkuunkin tarvitaan hieman tuuria. Viimeksi Solvallassa se osoitti hyvää kuntoa kirimällä neljännestä ulkoa toiseksi. Örebrossa ohjastaja halusi puolustaa paikkaansa johtavan rinnalla ja hevonen taipui lopussa ulos kärkitaistelusta.

Lähtökohdat suosivat 4 Hilarious Amia ja se nostetaan aikaisin mukaan systeemeihin. Viimeksi tamma joutui ottamaan kierros jäljellä hurjan spurtin keulaan päästääkseen ja taipui lopussa viidenneksi. Toissa kerralla se kiritti Despot Poweria johtavan takaa maaliin asti. Tamma parantanee edelleen starttien myötä otteitaan ja Adrian Kolgjini pystyy kannustamaan nopean kiihdyttäjän keulasta kovaan tulokseen.

3 Eagle Eye Sherry on tehnyt kevyemmissä lähdöissä asiallista työtä, mutta rima nousee nyt selvästi. Rättvikin voitto irtosi keulapaikalta vaivattomasti. Ei erityisen maistuva merkki korkealla peliosuudellaan.

5 Firstclass U.M. runnoi Lindesbergissä hienosti ykköseksi johtavan rinnalta. Örebrossa juoksi meni vaikealta paikalta pieleen. Tarkalla reissulla ei aivan ulkona.

9 Bluebell Dream muurasi Visbyssä hienon kolmen tolpan putken. Viimeksi se tuli maalisuoralla laukkaavan kilpakumppanin häiritsemäksi, mutta tuskin kiri olisi silti voittoon asti kantanutkaan.

10 Global Broadcast kilpailee riviään paremmassa kunnossa, mutta toki näistä asemista voittoon tarvitaan reilusti onneakin. Toissa kerralla se jäi voimissaan pussiin sisäratajuoksun jälkeen. Viimeksi tamma pilasi pelinsä ensimmäisen kaarteen laukkaan, eikä innostunut takajoukoista enää urotekoihin.

Juoksunkulku: Hilarious Am on tuulennopea ja lingonnee alussa keulaan. Adrian Kolgjinin suoraviivainen taktiikka ei yllättäisi.

Pelijakauma: Eagle Eye Sherryn (17%) pinnoista osa kuuluisi Hilarious Amille.

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 1, 6, 4
Suuri: 1, 6, 4, 3, 5, 9, 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 9
Toto64-2: 9, 5, 1
Toto64-3: 3, 5
Toto64-4: 1, 3, 2, 9
Toto64-5: 4
Toto64-6: 1, 6, 4
Hinta: 7,20 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 9
Toto64-2: 9, 5, 1
Toto64-3: 3, 5, 2, 9
Toto64-4: 1, 3, 2, 9, 5, 4, 7
Toto64-5: 4
Toto64-6: 1, 6, 4, 3, 5, 9, 10
Hinta: 58,80 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto64-1
9 Hell Bent for Am 80%
5 Bombus Jet 7%
2 Axel Ruda 4%
7 Enge Jas 3%
1 First Love M.L. 2%
6 Fire Piston 2%
4 Bitcoind' Arc 1%
3 Hombre D. 0,5%
8 Unique Apollo 0,5%

Toto64-2
9 Natorp Bo 30%
5 No Doubt 25%
1 Armani Degato 22%
2 Digital Indy 6%
7 Marre's Dreamboy 6%
6 Vegan Face 4%
8 Super Class C.H. 4%
4 Born Winner 2%
3 Powerbank 1%

Toto64-3
3 Namanga Bo 35%
5 Malvha Ha 28%
2 Cook Island 18%
9 Global Benchmark 7%
1 Naughty Girl Tooma 4%
8 Naima Sjöhammar 4%
4 Fröken Marie 2%
6 Anice Cake 1%
7 Philomenia 1%

Toto64-4
1 Aperfecttric 22%
3 M.T.Perette 22%
2 Raya D.E. 16%
9 Very Gone Face 12%
5 Wallawalla Broline 10%
4 Her Majesty Mearas 7%
7 Fantaghiro Brick 7%
6 Jes Angel 2%
8 Upgrade Pellini 2%

Toto64-5
2 Hennessy Am 50%
4 Vici Volantes 25%
7 Global Bookmaker 7%
3 Load Master 7%
5 Climber* 3%
9 Comes with Age 3%
10 Global Bootleg 3%
6 Direct Track 1%
1 Black Eagle 0,5%
8 Zack Bris 0,5%

Toto64-6
1 Florist 40%
6 Clockwork 20%
4 Hilarious Am 12%
3 Eagle Eye Sherry 8%
5 Firstclass U.M. 8%
9 Bluebell Dream 5%
10 Global Broadcast 3%
8 Violin Brodda 2%
2 Önas Py 1%
7 Kailua Boko 1%