Ravivihje: Toto75 Rättvik 1.8.2020

Julkaistu:

Toto75
Vae Victis Club jatkaa voitolla myös tänä lauantaina?
Rättvikin kierros sai uuden luonteen kierroksen pelatuimman hevosen, Civilonin jäätyä pois.

Luottohevoset löytyvät nyt rivin päädyistä. Örebrossa vakuuttanut Jackpot Vrijthout pyrkii keulavoittoon avauskohteessa, viime lauantaina helpolla voitolla Ruotsissa aloittanut Vae Victis Club omaa hyvän sauman päätöskohteessa. Pienemmän systeemin ideana on lisäksi hyvältä paikalta kiihdyttävä The Bald Eagle (75-2).

Kultadivisioonassa (75-3) Suur-Hollola-voittaja Elian Webin murheena on toiseksi uloin lähtörata. Heavy Sound ja Diamanten ovat Katja Melkon ruunan kovimmat vastustajat.


Toto75-1

Suosikit: Avauskohteessa ratkeaa paljon jo kiihdytyksessä. Kahdella vaatimattomammalla sijoituksella Ruotsissa aloittanut 3 Jackpot Vrijthout osoitti viimeksi jenkkikärryistä selvästi parempia tahteja ja erkani keulasta 10,1-lopetuksessa selvään voittoon. Vastus oli toki kevyt, mutta ruunan olemus kieli siitä, että vielä parempaakin on luvassa. Johtopaikalle pääseminen on jälleen mahdollista ja siitä toinen peräkkäinen täysosuma olisi ulottuvilla. Kovin vastustaja on sisempää kiihdyttävä 1 Van Gogh Z.S. Jos se onnistuu puolustamaan kärkipaikan, kääntyisi vaakakuppi sen eduksi. Hieman isoliikkeiselle hevoselle se ei kuitenkaan ole sisältä aivan helppoa kun tyylipuolellakin oli viimeksi vähän ongelmia. Muuten se kylläkin jätti Axevallassa takaa aivan hyvävireisen vaikutelman, mutta loppusuoralla tullut laukka vei nelossijan. Ensin mainittu tuntuu pelillisesti kiinnostavammalta, joten kokeillaan sitä tasaiseen lähtöön varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: Mahdollinen menestyjä on myös 4 My Dream Art, joka ei ole saanut vielä palkintoa vireelleen. Eskilstunassa johtavan rinnalta toiseksi vääntänyt 6-vuotias laukkasi viime lauantaina loppukaarteessa noustuaan takana ulkoradoille. Kuolemanpaikan välttäessään se voi osallistua voittomatsiin. Usein vahvoja kirejä tekevä 8 Marvellous Tooma voitti viimeksi keulasta, mutta jää tällä kertaa taas häntäjoukkoihin. Ulf Ohlssonin ajokki ohittaa kyllä kirikierroksella useimmat, mutta voittoon asti nouseminen vaatii jo paljon. Sama tilanne on 7 Sandsjöns Enzolla, joka nousi viime kerralla takaa sitkeästi kärjen tuntumaan. Viikko sitten keulasta selvästi taipunut 6 Mr Clayton J.F. hakee selkäjuoksua, eikä onnistuneella sellaisella totosija ole aivan poissuljettu.

Juoksunkulku: Jackpot Vrijthout voi päästä omin avuinkin Van Gogh Z.S:n ohi, mutta sitä voi auttaa myös ulompaa liukkaasti käynnistyvä Mr Clayton J.F. Sillä kärkipaikka annetaan täydellä matkalla pois, ja Jackpot Vrijthout on luultavasti ensimmäinen kysyjä. My Dream Art jää johtavan rinnalle?

Pelijakauma: Jackpot Vrijthout (24%) voisi olla hieman selvempi suosikki. Marvellous Tooma (21%) on vaikeista asemista liikaa pelattu.

Ranking: A) 3, 1 B) 4, 8, 7, 6, 2, 10 C) 5, 12, 11, 9

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto75-2

Suosikit: Tasaisen Klass I:n ykkösmerkiksi ja pikkulapun apuvarmaksi nostetaan alustavassa pelijakaumassa edulliseksi jäänyt 3 The Bald Eagle. Kesän starteissa hieman nihkeästi esiintynyt 4-vuotias saa nyt taas jenkit peräänsä ja päävarustustakin muutetaan suljetumpaan suuntaan, joten otteet luultavasti terävöityvät. Vastaavilla varusteilla se sooloili huhtikuun alussa keulasta voittajaksi ja treenitiedot ovat varsin lupaavia. Täyttä luottoa Reijo Liljendahlin suojatti ei kuitenkaan saa, sillä muitakin kärkeen mieliviä löytyy. Jos juoksupaikoista ei päästä eturivin osalta sujuvasti sopuun, on 9 Expensive vahvoilla takaakin. Kelpo otteita kovissa ikäluokkalähdöissäkin osoittanut ori oli vähintään asiallinen myös nollaan päättyneissä kesäkuun kisoissa ja nousi viimeksi valmentajan ajamana takaa toiseksi. Norjalaisvieras 5 Jackson Avery pääsee myös reippaasti matkaan ja olisi keulasta vakava voitontavoittelija. Kahdella viime kerralla se on juossut johtavan rinnalla josta vastasi viimeksi niukasti ulkoa kirineille. Toukokuun lopun ennätys syntyi johtavan takaa, muutama viikko sitten Ruotsin 75:ssäkin voittanut Strong Pepper oli liian kova vastustaja, kuten heinäkuun alussakin.
Haastajat ja yllättäjät: Jo pidempään tähän kisaan tähdänneelle 2 Matadoren Emelle ei ole jäänyt kärjen tuntumasta jossiteltavaa viime juoksuissa, mutta vastuskin on ollut tasokas, varsinkin viimeksi, jolloin edelle jäivät Bythebook ja Tabasco C.D. Suotuisa juoksu voi olla taas tiedossa, eikä voittokaan ole tässä seurassa mahdoton ajatus. 11 Enriko Ha kipusi Eskilstunassa kaukaa takaa 10-lopetuksella voittajan tuntumaan. Normaalisti paikka on sille 75-tasolla voittamiseen turhan hankala, mutta viime esitystä ei sovi väheksyä. 6 Vien Ici jatkaa kelpo vireessä ja on hankkinut jo kosolti rutiinia vastaavista lähdöistä. Sen nopeus ei tosin ulkoa alussa riitä aivan namupaikoille. Vahvalle 8 Kalashnikoville matka on normaalisti 75-tasolla pärjäämiseen vähän lyhyttä sorttia, mutta kun mahdollisuus reipasvauhtiselle kisalle on olemassa, annetaan sillekin pieni sauma, kuten 12 Global Wizardillekin. Se jäi Östersundissa huonoon selkään.

Juoksunkulku: Matadoren Eme pystyy avaamaan hyvin, mutta The Bald Eagle ja Jackson Avery kamppaillevat keulapaikasta tiukimmin. Myös 4 Idreamicanfly ja 7 Prince Palema omaavat lähtönopeutta, mutta selkäjuoksu kelpaa kummallekin. Expensive pyrkii kyttäilemään parijonossa viimeiselle takasuoralle asti.

Pelijakauma: The Bald Eagle (12%) on jäänyt aliarvostetuksi, samoin Matadoren Eme (6%). Enriko Ha (14%) ja Vien Ici (12%) ovat keränneet hieman liikaa kannatusta.

Ranking: A) 3, 9, 5 B) 2, 11, 6, 8, 12 C) 1, 4, 7, 10

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 3
Suuri: 3, 9, 5, 2, 11, 6, 8, 12

Toto75-3

Suosikit: Voimakkaalla tyylillä jo koelähdössä mennyt ja hallittuun keulavoittoon Eskilstunassa porskuttanut 1 Heavy Sound starttaa suosikkina kultadivisioonaan, mutta sisäradan lähtöpaikka tuo ruunalle haasteita. Vaikka se kelpo vauhdilla pääseekin matkaan, ei kovimmille haastajille vastaaminen alussa luultavasti onnistu. Kenneth Haugstadin ajama voimanpesä pystyy kyllä voittomatsiin johtavan rinnaltakin, mutta pääseekö se sujuvasti edes sinne? Suurena suosikkina siihen luottaminen näistä asemista ei houkuttele. Suur-Hollola-ajossa kahdesti keulasta voittoon tyylitelleen 7 Elian Webin kohdalla ratkeaa paljon taas kiihdytyksessä. Jos Torbjörn Janssonin tällä kertaa ajama suomalaisruuna yltää ulkoa vinon siivekkeen avustuksella johtoon, on sen ohittaminen lyhyellä matkalla perin hankalaa. Jos temppu ei onnistu, voittokin on sen jälkeen tiukassa. Ilman 4 Diamantenin mukanaoloa Elian Webin keulapaikka olisi ollut erittäin todennäköinen, mutta keskeltä kengittä ja ensimmäistä kertaa jenkkikärryillä kiihdyttävä ori voi olla alussa riittävän nopea torjuakseen suomalaisen. Erik Adielssonin ajokin edellisestä voitosta on jo kauan, mutta edellytykset onnistumiselle ovat tällä kertaa monia aiempia startteja paremmat. Koko kolmikon rastaaminen on melko turvallinen vaihtoehto.

Haastajat ja yllättäjät: Muiden edellytykset voittoon saakka ovat normaalisti varsin ohuet, mikäli suosikkitrio ei intoudu ajamaan tosissaan toisiaan vastaan. Årjängissä johtavan takaa varsin tasaisesti esiintynyt 9 Ural oli kymmenen päivää myöhemmin tuntuvasti makeammassa vireessä Solvallassa purjehdittuaan keulasta hyvällä rytmillä helppoon voittoon. Takarivistä tehtävä on vaikea, kuten 10 Esprit Sisullekin, joka jatkaa varmassa iskussa. Tällä tasolla menestymiseen tarvittaisiin jonkin verran tuuriakin. 5 Globalsatisfactionin otteet lähes parin vuoden tauon jäljiltä olivat viime viikon maanantaina voitosta huolimatta vielä hieman tasaiset ja parannettavaa tuntuisi olevan liikaa. Kengittä ja jenkeillä otteet toki terävöityvätkin. 6 Snowstorm Hanover venyi viikko sitten Dremmokon takana mukavasti toiseksi, mutta vastus on tällä kertaa kovempi. Hyvälle paikalle päästessään ori voisi otella totosijasta.

Juoksunkulku: Isoliikkeisen Heavy Soundin nopeus ei riitä sisältä Diamantenia ja Elian Webiä vastaan. Diamanten voi keskeltä olla vahvimmilla keulapaikan suhteen. Myös Snowstorm Hanover lähtee reippaasti, mutta pyrkii pudottamaan hyvään paikkaan kärjen lähelle. Heavy Sound nousee tilaisuuden tullen toiselle ja etenee vauhdinpitäjäksi.

Pelijakauma: Heavy Soundin (55%) prosenteista osa kuuluisi Elian Webille (18%) ja erityisesti Diamantenille (10%). Ural (3%) ansaitsisi yllättäjistä vähän suuremman huomion.

Ranking: A) 1, 7, 4 B) 9, 10, 5, 6 C) 11, 2, 3, 8, 12

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 1, 7, 4
Suuri: 1, 7, 4

Toto75-4

Suosikit: 5-vuotiaiden kylmäveristen kohtaamisessa tasoerot ovat varsin selkeät, mutta useampia merkkejä on silti uhrattava. Kannattaa huomioida, että taaimpaa starttaavalla nelikolla on edeltä lähteviin 40 metriä kiinni ajettavaa normaalin 20 metrin sijaan. Siitä huolimatta lähdön ykkösmerkki on 7 Våler Nikolai, joka tuntuu ottaneen juuri 5-vuotiaana selvimpiä harppauksia eteenpäin kohti rodun eliittiä. Solvallassa johtavan rinnalta toiseksi sitkistellyt ori pelattiin viimeksi pikamatkalla suosikiksi, mutta alkulaukka pilasi kisan. Erheen jälkeen Öystein Tjomslandin suojatti liikkui taustalla vahvasti, joten kunto pitää. Kuskinvaihdoskin on plusmerkkinen, joten voitto on taas mahdollinen. Kovin vastustaja voi olla helpompia lähtöjä voitellut 6 Lome Storm, jolla voi olla edellytyksiä korjata tuloksiaan vielä jonkin verran. Viimeksi se lähti takaa kolmannen kiertoon puolimatkan jälkeen ja oli lopulta ylivoimainen, kuten keulapaikalta Lyckselessäkin. Robert Bergh ei jää odottelemaan isorahaisempia, vaan suuntaa heti eteenpäin johtopaikka mielessään. Siitä mielenkiintoinen.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Eld Rask oli ikäluokan kärkinimi 3-vuotiaana, mutta loukkaantumisen jälkeen se ei ole vielä päässyt aivan parhaalle tasolleen. Våler Nikolai on kukistanut sen jo useampaan otteeseen tällä kaudella. Hyviä aikoja naputtelevan oriin mahdollisuuksia ei voi silti täysin tyrmätä. Myös 9 B.W.Rune kuuluu huomioitaviin. Viimeksi tuli laukka taustalla viimeisellä takasuoralla, sitä ennen Jan-Olov Perssonin valmennettava ajautui johtavan taakse pakettiin. 10 Reime Kongen on osoittanut erinomaista virettä nousten viimeksi takaa voittoon ja viikkoa aiemminkin kärkirintamaan. Bergsåkerissa edelle jäivät vain Odd Herakles ja Tangen Haap! Hyvällä selkäjuoksulla sekin voi kohota lopussa kamppailemaan kärkisijoista. Näppärällä taululla kilpaileva 1 Mjölner Apollo voitti viimeksi vaivattomasti johtavan ulkopuolelta ja voi viedä tätä lähtöä ainakin alkumatkan. Kesäkuun lopussa se hävisi keulasta kuitenkin selityksittä Lome Stormille, eikä Per Linderoth luultavasti ala vastaamaan, jos se ilmestyy rinnalle jo avauskierroksella.

Juoksunkulku: Mjölner Apollo johtaa paalulta ensi metrit. Lome Storm suuntaa heti eteenpäin ja hakee keulapaikan avauskierroksen aikana. Våler Nikolain tehtäväksi jäänee kiskoa pitkän takamatkan nelikkoa kärkeä kohti.

Pelijakauma: Suosikkien osalta melko oikein pelattu. Reime Kongenin (5%) ja Mjölner Apollon (11%) prosenttien pitäisi olla toisin päin.

Ranking: A) 7, 6 B) 8, 9, 10, 1 C) 2, 5, 4, 3

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 7, 6, 8, 9, 10
Suuri: 7, 6, 8, 9, 10

Toto75-5

Suosikit: Civilonin poisjäänti muutti viidennen kohteen luonnetta melko tavalla. Moni varmasti näkee oman mahdollisuutensa nyt ja se voi sataa takarivistä aloittavan 10 Faster Than Youn laariin. Robert Berghin suojatti on voittanut muutaman kerran kuolemanpaikaltakin ja kevään kisojen tapaan kengät on tarkoitus riisua tällä kertaa. Matka on viimeksi keulasta hallinneelle 5-vuotiaalle pelkkää plussaa. Starttiväli on pitkä, mutta tähän kisaan on tähdätty. Eturivin kovimmalta vaikuttaa 2 Matteo, joka ei ymmärrettävästi jaksanut kolmella kierroksella maaliin asti Halmstadissa, mutta terveyspuolellakin oli sanomista. Toukokuussa se venyi johtavan takaa pitkällä matkalla toiseksi, vaikkei ollut silloinkaan parhaimmillaan. Jos terveyspuoli on nyt mallillaan, ottelee Stefan Perssonin ajokki voitosta. 9 Adriatic Kronos on tullut tänä vuonna tauolta jo kahdesti, mutta voittanut molemmilla kerroilla varmaan tyyliin, ensin takaa ja viimeksi johtavan rinnalta. Kun kengätkin on tarkoitus riisua ensimmäistä kertaa, kuuluu ruuna takaa aikaisin peleihin.

Haastajat ja yllättäjät: Yllättävämpikin voittaja tuntuu mahdolliselta. Johtopaikalta hallittuun voittoon Axevallassa liukunut 4 Flexible Launcher testaa tällä kertaa mahdollisesti jenkkikärryjä ja voisi sisäradalle päästessään riittää korkealle. Kesäkuun startissa voittomatsissa loppusuoralla laukalle häiritty 1 Bastian Boom kulki Årjängissä alkulaukan jälkeen sisällä juosten perille. Tarjolla on hyvä juoksu, eikä ruuna ole silloin pidemmälläkään matkalla täysin mahdoton. Takaa mukaan lapulle nostetaan vielä vahvalla kirillä Bollnäsissä voittoon noussut 12 Enge Eros sekä keulasta keväällä kahdesti voittanut 11 Uncle Töll. Se oli heinäkuun alussa yhdestä startista poissa, mutta luultavasti vire on silti hyvä, kun André Eklundh matkaa varsin kauas kotoa.

Juoksunkulku: Eturivissä ei ole yhtään erityisen kehnoa lähtijää. Ehkä Flexible Launcher ja 5 Kainai Goj ehtivät keskeltä sisempää kiihdyttävien edelle. Niistä Matteo voi pyrkiä toisessa vaiheessa keulaan. Faster Than You kiertää matkan aikana vähintään toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Civilonin jäätyä pois prosentit elävät vielä vahvasti päivän mittaan. Edullisemmat tapaukset voivat löytyä lopulta haastajapuolelta.

Ranking: A) 10, 2, 9 B) 4, 1, 12, 11 C) 5, 3, 7, 8

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 10, 2, 9, 4, 1, 12, 11
Suuri: 10, 2, 9, 4, 1, 12, 11

Toto75-6

Suosikit: Hopeadivarin eniten pelatut eivät tunnu erityisen kiehtovilta, joten vihjesysteemeissä lähtöön otetaankin kantaa. Niukaksi ykkösrankkaukseksi nousee 3 Macelleria, joka on vaikuttanut varsin hyvältä viime starteissa ja pääsee tällä kertaa huomattavasti suotuisimmista asemista matkaan. Bergsåkerin finaalissa ruuna jäi johtavan taakse voimissaan pussiin, mutta pääsi viimeksi 4. sisältä kirimään lopussa ja tekikin sen pirteästi. Keulapaikkakaan ei ole nyt mahdoton, joten pitkästä aikaa voisi olla voiton vuoro. 6 Jaques Noir on jättänyt viime starteissaan jopa vielä paremman vaikutelman. Solvallassa johtavan takaa Vikens High Yieldin lopussa haastanut ruuna jäi viikko sitten hyvävoimaisena rintaman taakse vaille tilaa. Toissa kerralla se osoitti jenkkikärryistä varsin reipasta lähtönopeuttakin, eikä ole samanlaisena ulkoa keulakuvioista. Eniten peliä keränneistä 10 Man At Work on vahva menijä, mutta ulkoradoilla kiertäessään sille on tullut usein loppukaarteessa ongelmia. Ehkä viikon kuluttua siintävä hopeafinaali mielessä sillä ei ajeta pidemmän starttivälin jälkeen tässä erityisen aggressiivisesti? 7 Giant Shadown voittotehtailu on jäänyt taakse sarjojen noustessa. Voittaakseen sen pitäisi luultavasti päästä keulaan, joka tuntuu ulkoa varsin haasteelliselta tehtävältä. Kahdessa viime startissa paukut eivät ole johtavan rinnalta riittäneet aivan loppuun asti, joten alkuun panostaminenkin on hieman kyseenalaista nyt.
Haastajat ja yllättäjät: Rankingin kärkiparin ohella kupongille nostetaan yllätysosastolla tällä kertaa majaileva 9 Doctor Doxey Zenz. Melko tuttuun tapaan se ravasi viime lauantaina taas kuolemanpaikalla, eikä jaksanut aivan perille asti, vaikkei toki ollut kehnokaan. Jos Mathias Andersson malttaisi säästää oriin paukut loppumatkalle, voisi se aiheuttaa paukun tällä kertaa. Paikka nopean avaajan takana on melko hyvä. 2 Highspirit väläyttelee toisinaan ja omaa mahdollisuudet makoisaan juoksuun. Lyhyt matka olisi sille kuitenkin parempi ja lisäksi se voi joutua uhraamaan hieman alkuun torjuessaan ulompaa lähteviä. Väsyvän takana mahdollisuutensa viimeksi menettänyt 5 Flash Håleryd voisi nappireissulla olla kärkipäässä, mutta voitto tuntuu vähän kaukaa haetulta.

Juoksunkulku: Highspirit nappaa ensimmäiset keulat, mutta hyvä selkä luultavasti kelpaa. Keskeltä hyvin avaaville 4 Aron Palemalle ja Flash Hålerydille Troels Andersen tuskin haluaa vetotöitä luovuttaa, vaan mieluummin Macellerialle, Jaques Noirille tai Giant Shadow'lle. Joku näistä kolmesta lopulta keulassa.

Pelijakauma: Man At Work (23%) ja varsinkin Giant Shadow (30%) ovat ylipelattuja. Macelleria (15%), Jaques Noir (12%) ja yllätysosastolta Doctor Doxey Zenz (2%) maistuvat.

Ranking: A) 3, 6 B) 10, 7, 9, 2, 5 C) 4, 1, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 3, 6, 9
Suuri: 3, 6, 9

Toto75-7

Suosikki: 11 Vae Victis Club aloitti Daniel Redénin käsistä odotetun vahvasti viikko sitten Bollnäsissä. Voiton suhteen tehtävä toki helpottui merkittävästi, kun kovin vastustaja ei onnistunut puolustamaan alussa johtopaikkaa. Italialainen nousi 3. ulkoa lopussa varsin kevyellä otteella kärkeen, eikä juoksu varmastikaan paina jaloissa enää tässä. Kierrosta pidempi matkakaan sitä tuskin haittaa, sillä entisessä kotimaassa 6-vuotias on ollut varsin allround-tyyppinen menijä. Edeltä lähtevät se pystyy kukistamaan luultavasti ongelmitta, eikä Örjan Kihlström varmastikaan aio tarjota mahdollisuutta 20 metriä taaempaa starttaaville isorahaisille jäämällä liian pitkäksi aikaa takajoukkoihin. Aikaisin eteenpäin ajamalla voitto on haarukassa ja suosikki jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: Kovin vastustaja on 14 Racing Brodda, jonka kesän startit ovat olleet vahvoja. Solvallassa voitto irtosi johtavan rinnalta, viimeksi Mattias Djusen suojatti tyylitteli keulasta vaivattomaan voittoon. Tammojen EM-kisaan tähtäävä 5-vuotias ohittaa useimmat nytkin. Paalulta 1 Mr Marvelous kerää jonkin verran peliä, mutta tehtävä tuntuu hieman kovanpuoleiselta, varsinkin kun kenkien riisumisajatuksesta on ilmeisesti luovuttu. Asiallista virettä Reijo Liljendahlin 4-vuotias on toki esittänyt ja voisi keulat puolustaessaan vetää melko pitkään. 3 Exclusive Matterin tulosrivi on mennyt kehnompaan suuntaan, mutta ruuna ei saanut viimeksi takaa sisältä kunnon mahdollisuutta lopussa ja kunto vaikutti edelleen hyvältä. Kärjen tuntumasta totosauma. Viime lauantaina takaa alle 10-vauhtisella loppuvedolla voittoon noussut 10 Raja Ribb pyrkii tällä kertaa juoksuradalta heti eteenpäin. Jos ruuna onnistuisi pääsemään kärkeen ilman suuria uhrauksia, ei se olisi mahdoton menestyjä nytkään. Alku voi muodostua toki turhan hintavaksi. 8 Sir Henry P.Hill tuli Axevallassa 2. ulkoa juosten maaliin, vaikkei totosijalle yltänytkään. Lyhyemmällä starttivälillä voi olla tiedossa parannusta. 6 Guillaume Bokon kyyti ei riittänyt viime lauantaina johtavan takaa voittoon asti. Suosikkiasema on vaihtunut viikossa suuryllättäjän rooliin. Sprintermästarenissa karsinnan keulasta vieneen, mutta finaalissa samalta paikalta selvästi taipuneen 12 Bythebookin tähtäin on Derbyssä, eikä tässä luultavasti nähdä kovin aktiivista taktiikkaa.

Juoksunkulku: Mr Marvelous pyrkii puolustamaan johtopaikan, mutta paalun muutkin pystyvät avaamaan. Niille kelpaa selkäjuoksu. Takamatkan juoksuradoilta pyritään heti kärkiryhmään, ja varsinkin Raja Ribb mielii aina johtopaikalle saakka. Vae Victis Club tulee myös aikaisin eteenpäin.

Pelijakauma: Vae Victis Club (42%) on ansaitusti selvä suosikki. Toki pinnat voivat kierroksen käytetyimmän varman jäätyä pois nousta vielä jonkin verran. Mr Marvelous (14%) on hieman liikaa pelattu.

Ranking: A) 11 B) 14, 1, 3, 10, 8, 6, 4, 12, 9 C) 2, 13, 5

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 11
Suuri: 11

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 3
Toto75-2: 3
Toto75-3: 1, 7, 4
Toto75-4: 7, 6, 8, 9, 10
Toto75-5: 10, 2, 9, 4, 1, 12, 11
Toto75-6: 3, 6, 9
Toto75-7: 11
Hinta: 15,75 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 3
Toto75-2: 3, 9, 5, 2, 11, 6, 8, 12
Toto75-3: 1, 7, 4
Toto75-4: 7, 6, 8, 9, 10
Toto75-5: 10, 2, 9, 4, 1, 12, 11
Toto75-6: 3, 6, 9
Toto75-7: 11
Hinta: 126,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
3 Jackpot Vrijthout 34%
1 Van Gogh Z.S. 21%
4 My Dream Art 14%
8 Marvellous Tooma* 13%
7 Sandsjöns Enzo 7%
2 Matter of Fact 3%
6 Mr Clayton J.F. 3%
10 Counterfeightr 2%
5 Yrr 1%
11 Fonda Boko 1%
12 Athos Race 1%
9 Selma Töll 0%

Toto75-2
3 The Bald Eagle 20%
9 Expensive 20%
5 Jackson Avery 19%
2 Matadoren Eme 11%
11 Enriko Ha 10%
6 Vien Ici 8%
8 Kalashnikov 4%
12 Global Wizard 4%
1 Iller Tooma 1%
4 IdreamIcanfly 1%
7 Prince Palema 1%
10 Jamaica Boko 1%

Toto75-3
1 Heavy Sound 32%
7 Elian Web 24%
4 Diamanten 23%
9 Ural 6%
10 Esprit Sisu 5%
5 GlobalSatisfaction 4%
6 Snowstorm Hanover 4%
2 Chianti 1%
11 Nimbus C.D. 1%
3 West Wing 0%
8 Zack's Zoomer 0%
12 Ajlexes Cubano 0%

Toto75-4
7 Våler Nikolai 39%
6 Lome Storm 22%
8 Eld Rask 12%
9 B.W.Rune 11%
10 Reime Kongen 11%
1 Mjölner Apollo 5%
2 Åstas Gotthard 0%
3 G.G.Pugh 0%
4 Klack Alva 0%
5 Bäcklös Tamlin 0%

Toto75-5
10 Faster Than You 27%
2 Matteo 22%
9 Adriatic Kronos 17%
4 Flexible Launcher 9%
1 Bastian Boom 7%
12 Enge Eros 7%
11 Uncle Töll 6%
5 Kainai Goj 2%
3 Listas Shadow Fax 1%
7 Bottnas Future 1%
8 Global Army 1%
6 Civilon 0%

Toto75-6
3 Macelleria 22%
6 Jaques Noir 21%
7 Giant Shadow 17%
10 Man at Work 17%
9 Doctor Doxey Zenz 10%
2 Highspirit 6%
5 Flash Håleryd 4%
4 Aron Palema 2%
1 Importedfrmdetroit 1%
8 M.S.Triple J. 0%
11 Making Love 0%
12 Sir Q.C. 0%

Toto75-7
11 Vae Victis Club 44%
14 Racing Brodda 12%
1 Mr Marvelous 9%
3 Exclusive Matter 7%
6 Guillaume Boko 5%
8 Sir Henry P.Hill 5%
10 Raja Ribb 5%
4 Vagabond Bi 4%
12 Bythebook 4%
9 Quarcia 3%
2 Master Sea 1%
13 Västerbo Grosbois 1%
5 Lukas Bris 0%
7 Sam the Man 0%