Ravivihje: Toto86 Solvalla 29.7.2020

Julkaistu:

Toto86
Brad de Veluwen pikkusisko keskiviikon luottohevosena.
Solvallan 86-kierros tarjoaa useampia varmaehdokkaita joista muutamien peliprosentit ovat paisuneet turhan korkeiksi.

Eilen Jägersrossa juhlinut kaksikko Örjan Kihlström-Daniel Redén on avainasemassa myös Solvallassa, mutta pelikansa tuntuu luottavan jo liikaakin Conrads Rödluvaan (86-1) ja Bramblingiin (86-3).

Paljon pelatuista vihjerivien läpivarmaksi kelpuutetaankin vain Bradin ja Hachikon pikkusisko Keira de Veluwe (86-4), joka on aloittanut sukunsa edellyttämällä tavalla. Suurten suosikkien varjossa Zenzero Jetin (86-2) peliosuus voi jäädä edulliseksikin, ja se on illan toinen tukipilari.


Toto86-1

Suosikki: 3 Conrads Rödluvan kausi on ollut Gävlen kakkossijaa lukuun ottamatta täydellinen, eikä silloinkaan tietysti kovia hevosia vastaan tamman suoritusta päässyt moittimaan, sillä se nousi lopussa kärkirintamaan. Kesäkuun lähtö oli melko lailla tätä vastaava ja avauskierroksen lönköttelyn jälkeen Daniel Redénin suojatti vastasi keulasta muille 07,7-lopetuksessa. Jos se selviää nytkin johtoon, kuten mahdollista on, kisasta voi tulla viime kerran toisinto.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Inti Bokon odoteltiin pistävän suosikille kampoihin kesäkuun startissa, mutta lähtölaukka vesitti pelin kuten monta kertaa aiemminkin. Visbyssä Timo Nurmos viritteli 5-vuotiaalle raskaan balanssin ja se selvisikin erheettä koko matkan. Menossa ei vain ollut luonnollisesti parasta potkua ja ruuna oli keulasta vain tasainen. Tällä kertaa kengät napataan taas pois, ja jos vaikutus on toivotunlainen, voisi se suosikin haastaakin. Lähdön voittajalle on luvassa suora paikka kolmen viikon kuluttua ravattavaan Jubileumspokaleniin, eikä Inti Bokon pistetilanne mahdollista itsessään mukaan pääsyä. Vähän pelattuna otetaan se mukaan isompaan systeemiin. 8 Forfantone Am on huippuiskussa, mutta juoksunkulku ei luultavasti mahdollista voittomatsiin osallistumista tällä kertaa. Vahvalla kirillä kautensa aloittaneen 7 Alonen viime juoksu meni pieleen sen jäätyä kolmannelle radalle. Lähtönopeus ei riitä hyvin asemien hankkimiseen ulkoa, joten tiedossa on taas ongelmia. Asiallista virettä osoittanut 2 Lawmaker päässee tällä kertaa sisäradalle, eikä totosija ole aivan mahdoton ajatus.

Juoksunkulku: Lawmaker haluaisi keulaan, mutta lähtönopeus ei ehkä riitä kaikkien keskiradoilta kiihdyttävien torjumiseen. Inti Boko on normaalisti Conrads Rödluvaa nopeampi, mutta keulan ottaminen ulkopuolelta ei ole ravillakaan silti aivan yksinkertaista. Conrads Rödluva on suosikki lopulliseksi keulahevoseksi.

Pelijakauma: Conrads Rödluvan (77%) prosenteista osa kuuluisi Inti Bokolle (9%).

Ranking: A) 3 B) 4, 8, 7, 2, 1, 5 C) 6

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 3
Suuri: 3, 4

Toto86-2

Suosikki: Takamatkan takarivistäkin toisen kohteen suosikiksi erottuu 15 Zenzero Jet. Talvella vahvasti menneen 5-vuotiaan otteet olivat keväällä vaisumpia, mutta parin kuukauden tauolta muutama viikko sitten Axevallassa sen menossa oli taas tuttua ruutia. Kaukaa takaa jo ennen puolimatkaa kolmannelle radalle lähtenyt ori kulki viimeiset 700 metriä 10,4-kyytiä ja ratkaisi voiton vaivatta. Samanlaisena sitä on tässäkin vaikea pysäyttää ja alustavasti varsin maltillisesti pelattuna Örjan Kihlströmin ajokissa on varmaideaa. Kun kierrokselle on tarjolla muitakin varmoja, ehkä peliosuus pysyykin sopivan alhaisena?

Haastajat ja yllättäjät: Lähtö on muuten varsin tasainen. Paalulta pakoon pyrkii 3 Borups Tornado, joka onkin tehnyt pitkän tauon jälkeen kesällä hyviä suorituksia. Bollnäsissä reilu kierros ennen maalia kärkeen siirtynyt 4-vuotias vastaili hallittuun voittoon lopussa. 4 Le Crack Soxin esitys pari viikkoa sitten oli pettymys, sillä juoksukin juontui Markus B. Svedbergin valmennettavalle hyvin. Treeniä on sittemmin tiukennettu, joten kyvykäs ruuna voi olla nyt taas parempi. Eskilstunassa sen takanaan pitänyt 14 Martin Tooma oli kuolemanpaikkajuoksu huomioiden yllättävänkin hyvä, vaikka viitteitä nousuvireestä olikin olemassa. Takaa vaaditaan tällä kertaa vähän muiden apuakin. 11 Upstate Facelle on tarjoiltu varsin vaativiakin reissuja, eikä taloudellisemmalla juoksulla Erik Adielssonin vahvistama ori ole ulkona kuvioista. Johtavan rinnalle kierrettyään pari vakuuttavaa voittoa viime syksynä ottanut 1 Ninja's Kiss pisteli viimeksi tauolta varsin reippaalla otteella perille. Sisäradan paikasta huolimatta tehtävä oriita ja ruunia vastaan on pienen paalun myötä silti hieman hankala. 10 Voila' Buio sai viimeksi tilaa vasta siinä vaiheessa kun kärki oli jo karannut. Takamatkan juoksuradalta kisa voi mennä monella tavalla.

Juoksunkulku: Borups Tornado lähtee paalulta viemään porukkaa. Le Crack Sox pyrkii nousemaan toiselle radalle ja etenee ehkä kärjen rinnalle. Myös Zenzero Jet voi tulla aikaisin eteenpäin, mikäli vauhti putoaa.

Pelijakauma: Zenzero Jetin (19%) pitäisi olla selvempi suosikki. 12 Souvenier d'Inverne (13%) on yliarvostettu.

Ranking: A) 15 B) 3, 4, 14, 11, 1, 10, 12, 6, 5 C) 13, 7, 9, 8, 2

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 15
Suuri: 15

Toto86-3

Suosikki: Örjan Kihlströmin kolmas peräkkäinen hyvä voittosauma on 3-vuotislähdön 2 Brambling. Bold Eaglen pojan tyyli ei ole vielä aivan täydellinen, ja on itse asiassa jopa yllättävää, että se on selvinnyt kaikista kilpailuistaan laukatta. Kuskilla on siihen toki merkittävä osuus. Viime startissa ori kiersi puolimatkassa takaa johtavan rinnalle ja ratkaisi 13-vauhtisessa lopetuksessa varmasti. Perusteltu suosikki, mutta yli 70 pinnaa pelattuna muutkin houkuttelevat.

Haastajat ja yllättäjät: Suursuosikin takaa löytyy tasainen kvartetti, joka nostetaan mukaan isompaan vihjesysteemiin. 4 Cup Of Tea nousi viimeksi 3. ulkoa lyhyellä 12-vauhtisella kirillä varmaan voittoon. Kesäkuun ennätysjuoksussaan se ei pystynyt nousemaan takaa, mutta vastuskin oli tämänkertaista kovempi. Kovimmista haastajista se voi selvitä parhaiten liikkeelle. Kiihdytyksessä viimeksi laukannut 5 Västerbo Cobber teki sitä ennen takaa kelpo esitykset kulkien mm. kesäkuun lopun E3-consolationissa kirin 12,0-vauhtia nousten kakkoseksi. Juostava Kriterium-matka on sille luultavasti vain eduksi. Talven Margareta-lähdöstä voitolla ison tilin tehnyt 7 Jeppas Unplugged kipusi E3:ssa aina finaaliin asti, mutta loppukilpailussa kiristä takaa tuli liian vaativa. Rima on nyt taas hieman alempana. 6 Devs Definitiv jäi juhannuksen tasokkaassa Breeders Crown-lähdössä takajoukkoihin ja viimeksi keulan taakse voimissaan pakettiin.

Juoksunkulku: Erityisen ripeitä otteita auton takaa ei ole nähty keneltäkään. Bramblingiä ei ole pystynyt vielä aivan täysillä päästämään, ulompaa Cup Of Tea ja Jeppas Unplugged aloittavat kohtalaisen hyvin.

Pelijakauma: Brambling (77%) on liian tanakasti pelattu. B-ryhmän haastajanelikko ansaitsisi enemmän huomiota kokonaisuudessaan.

Ranking: A) 2 B) 4, 5, 7, 6 C) 3, 1

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 2
Suuri: 2, 4, 5, 7, 6

Toto86-4

Suosikki: 4 Keira de Veluwe koki tappion uran avauskisassa, mutta 3. ulkoa kirien alkaessa parijonoon jääneeltä tammalta kärki oli päässyt jo tilojen tullessa karkuun. Heinäkuun starteissa Jorma Kontio onkin ottanut sukutammalla aloitteet omiin käsiin ja tuloksena on ollut kaksi tyylikästä voittoa. Lindesbergissä 3-vuotias kiersi puolivälissä johtavan rinnalle ja ratkaisi 11-vauhtisessa lopetuksessa. Viime viikolla 12-vauhtinen loppuveto siivitti sen takaa varmaan voittoon. Autolähdön eturivistä ei ole aiempaa kokemusta, mutta jos se ei tuo ongelmia, voitto on erittäin lähellä. Timo Nurmoksen valmennettavan puolesta puhuu sekin, että kolmesta avausstartista poiketen tällä kertaa vastassa on pelkkiä tammoja. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikkiin ei luota, kiinnostavimmalta vastustajalta tuntuu 7 Ivania. Uran toistaiseksi ainoa täysosuma tuli viime vuonna keulajuoksulla ja jenkkikärryjä tällä kertaa kokeileva 5-vuotias voi selvitä ulkoakin tässä vetotöihin. Kauden avaus sujui takajoukoista aivan asiallisesti ja parempaa lienee luvassa. Visbyssä johtavan rinnalle 2. ulkoa vaihtanut 6 Kirsi Boko ei saanut lopussa otetta keulahevosesta, mutta teki silti hyvän suorituksen. Kesäkuun voitto irtosi keulasta. 3-vuotias ei vaikuta aivan suosikin veroiselta menijältä. 9 Riptide Bay on vielä voitoitta, mutta viime tiistain suoritus johtavan rinnalta herätti kuitenkin lupauksia. 10 Dame Godivan pitää parantaa otteitaan, jotta tulosten valossa mukavasti alkanut ura jatkuisi samalla mallilla.

Juoksunkulku: Ivania voi napata ulkoakin keulapaikan. Keira de Veluwen, kuten muutaman muunkin, nopeus auton takaa on vielä arvoitus, mutta luultavasti Jorma Kontio tekee aikaisia ratkaisuja kiihdytyksestä selvittyään.

Pelijakauma: Keira de Veluwe (62%) kova pelikannatus on perusteltua. Muista Ivania (5%) voisi olla enemmänkin pelattu.

Ranking: A) 4 B) 7, 6, 9, 10, 11 C) 3, 5, 2, 8, 1

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-5

Suosikit: 12 One Kind Of Art on viidennen kohteen selvästi paras hevonen ja eturivistä voitto olisikin ollut erittäin lähellä. Ei se mahdotonta ole nytkään, mutta lyhyellä matkalla takaa ei saa tulla kovin montaa mutkaa matkaan, jotta ykköseksi olisi mahdollista ehtiä. 4-vuotias voitti jo vuosi sitten kesällä toisen kisansa kuolemanpaikalta 15-tuloksella, mutta loppukausi ei enää sujunut yhtä hyvin. Timo Nurmokselle siirryttyään ruuna aloitti heti voitolla ja nousu sarjoissa voi olla jatkossa nopeaakin. Lindesbergissä se erkani keulasta varsin vaivattoman oloisesti 12,6-lopetuksella. Vielä voitoitta oleva 4 Air Space on kerännyt alustavasti eniten peliä, mutta ruunan nähdyt suoritukset eivät sitä täysin edellytä. Toki One Kind Of Artia lukuun ottamatta lähtö ei ole erityisen hyvätasoinen ja aiempaa paremmin liikkeelle päästessään Örjan Kihlströmin ajokki voisi kamppailla voitostakin. Kuukausi sitten se kiritti johtavan rinnalta keulaa mukavasti 13-lopetuksessa.

Haastajat ja yllättäjät: Rankingissa eniten peliä keränneiden väliin kiilaa 3 Short Circuit, joka on tehnyt parissa viime startissa varsin positiiviset suoritukset. Kesäkuun voitossa se kiri johtavan takaa lopun alle 11-vauhtia ja nousi viimeksi takaa asiallisesti kolmanneksi. Jos juoksupaikka löytyy kärjestä tai sen välittömästä läheisyydestä, ja samalla kovimmalle vastustajalle tulee takaa ongelmia, voisi Kajsa Frickin 5-vuotias riittää voittoonkin. Jonkinlaisia mahdollisuuksia kärkeen omaa myös 9 Nydalens Finity, joka nappasi viime kuussa kaksi ykkössijaa keulasta ja sen takaa, muttei noussut Axevallassa kauempaa takaa totoon saakka. 10 Garri Westwood otti toissa kerralla voiton 2. ulkoa lyhyellä kirillä melko helposti, muttei jaksanut viimeksi hieman kauempaa päätyyn asti.

Juoksunkulku: 1 Grace Lane ottanee ravatessaan ensimmäiset keulat, mutta haluaa selän eteensä. Short Circuit ja Air Space suuntaavat eteenpäin, jälkimmäinen ehkä lopulta keulassa? One Kind Of Art iskee viimeistään takasuoran alussa.

Pelijakauma: One Kind Of Artin (20%) kuuluisi olla eniten pelattu Air Spacen (39%) sijaan. Short Circuit (15%) on aliarvostettu, Nydalens Finity (15%) liikaa pelattu.

Ranking: A) 12, 3, 4 B) 9, 10 C) 1, 8, 11, 6, 2, 5, 7

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 12, 3, 4
Suuri: 12, 3, 4

Toto86-6

Suosikit: Hyvätasoisessa amatöörilähdössä on monta mahdollista voittajaa. 4 Rally Hans on kisannut pääosin kovissa ikäluokkalähdöissä ja jäi mm. toissa kerralla sisälle vaille tilaa. Lindesbergin pronssidivisioonassa 4-vuotias hiillosti keulahevosta, mutta sen omat voimat ehtyivät maalisuoralla. Kuolemanpaikan välttäessään Peter Banen ajokki on mahdollinen voittaja. Myös 10 Man Of Steel omaa hyvän luokan, mutta startit ovat jääneet vuosittain vähiin. Pari viikkoa sitten ruuna kulki kärjen tuntumassa lopun mallikkaasti ja tällä kertaa varustustakin viritellään terävämpään suuntaan. Voittomatsiin. Takaa lopussa pyrkii korkealle myös 9 Milord, jonka välimatka kärkihevosiin venyi viimeksi matkan aikana isoksi, mutta lopussa ruuna kuitenkin kipusi kakkoseksi. Myös 1 Vine Vision kuuluu aikaisin peleihin, vaikka lähtöpaikka onkin hieman kimurantti, sillä keulapaikan puolustaminen ei luultavasti onnistu. Heinäkuun alussa vaille tilaa lopussa jäänyt ruuna nousi viime kerralla parijonosta tutun vahvasti toiseksi. Jos Jari Åkerfeldt löytää riittävän ajoissa ulos sisäradalta, on menestyminen mahdollista.

Haastajat ja yllättäjät: Eturivin nopeat 3 Hennig Lixarve ja 2 Nisse Sånna pystyvät myös korkealle, mikäli eivät sorru keskinäiseen kilvanajoon liian pitkään alussa. Visbyssä keulasta kolmanneksi jäänyt Hennig Lixarve nousi viimeksi samalle sijalle melko toivottomista asemista. Nisse Sånna puolestaan on tehnyt kahdessa viimeisessään takaa kohtalaiset suoritukset ja pääsee nyt sisäradalle. 12 Jareth Bokon apuna on tällä kertaa näihin lähtöihin menestyksekäs kuski, joten kengittä ja jenkeillä tällä kertaa menevä 4-vuotias ansaitsee kehnolta paikaltakin huomion.

Juoksunkulku: Nisse Sånna, Hennig Lixarve ja 5 Liam Dana käynnistyvät eturivistä parhaiten. Kaikille voi kuitenkin keskipitkällä matkalla kelvata selkäjuoksu, jolloin Rally Hansilla olisi saumat hakea vetotyöt toisessa vaiheessa.

Pelijakauma: Melko lailla oikein pelattu lähtö. Nisse Sånna (5%) voisi ansaita muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 4, 10, 9, 1 B) 3, 2, 12, 5, 11 C) 7, 6, 8

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 4, 10, 9, 1
Suuri: 4, 10, 9, 1, 3, 2, 12

Toto86-7

Suosikit: Yksi kierroksen potentiaalisista luottohevosista on myös 10 Marble Arch. Talvitauon aikana Björn Goopille siirtynyt 4-vuotias tamma aloitti uusista käsistä oikein vakuuttavasti kolmella peräkkäisellä voitolla, mutta viimeksi Stochampionatet-karsinnassa tuli lähtölaukka. Se oli pelattu jopa finaalinkin voittanutta Diana Zetiä vastaan varsin paljon. Alkukesän voitoissaan se osoitti monipuolista osaamista, eikä takarivikään vie saumoja. Lapulle nostetaan myös nousujohteisesti helpommissa lähdöissä esiintynyt 5 Dearest. Rättvikin voitto tuli parijonosta varsin jämerällä kirillä ja lopulta melko vaivattomastikin. Potentiaalia vielä parempaankin tuntuisi olevan ja tässä sille on käyttöä.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Digital Literacy raivasi toissa kerralla sisältä tiensä Stochampionatet-finaaliin ja teki siinäkin kelpo suorituksen punnertaen porukan mukana maaliin. Vastus on helpompi muttei helppo, ja voittoon juoksun on onnistuttava. Rivakasti kiihdyttävälle 6 Zolid Wise Asille lyhyt matka olisi parempi, mutta ilman suuria revityksiä kaksi kierrostakin menettelee. Molemmat tämän vuoden voitot ovat peräisin keulasta, mutta ehkä tässä saumat olisivat paremmat selästä. Vähän pelatuista kykyjä omaa myös 7 Paris By Cash, mutta ulkoa juoksun juontuminen on arvoitus. 10,8-vauhtisella päätöspuolikkaalla viimeksi kärkipaikalta hallinnut 4-vuotias tuli toissa kerrallakin kärkirintamassa maaliin. Tasaisesti viime aikoina esiintynyt 2 Mission Beach pyrkii keulaan, josta molemmat tämän vuoden aiemmat voitot ovat tulleet. Tehtävä on hieman kovanpuoleinen. Takaa myös 12 Mellby Hope ja 9 Esther Rich ovat mahdollisia menestyjiä, mikäli vauhdinjako muotoutuisi suosiolliseksi. Ensin mainittu menetti viimeksi Stochampionatet-karsinnassa mahdollisuutensa väsyneen keulahevosen takana.

Juoksunkulku: Mission Beach ja 4 Kahnawake avaavat hyvin, mutta Zolid Wise As voi olla niille silti liian nopea. Wim Paal voi kokeilla keulastakin. Myös Dearest pyrkii heti kärkiporukkaan. Jos vauhti tasaantuu, Marble Arch etenee vähintään johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Marble Arch (42%) on ansaitusti selvähkö suosikki ja Dearest (18%) samoin kakkoshevonen. Zolid Wise As (13%) tuntuu ylipelatulta, Paris By Cash (2%) on aliarvostettu.

Ranking: A) 10, 5 B) 3, 6, 7, 2, 12, 9 C) 4, 8, 11, 1

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 10, 5
Suuri: 10, 5

Toto86-8

Suosikit: 6 Atik D.L. nousee päätöskohteen ykkösmerkiksi. Parhaana päivänään erittäin koviin suorituksiin pystyvä 4-vuotias on osoittanut kesän kilpailuissa erinomaista virettä, vaikkei voittoja ole tullutkaan. Heinäkuun alussa Halmstadissa se kiri vahvasti 11-vauhtia takaa ja jäi Axevallassa johtavan taakse voimissaan kiinni. Kuolemanpaikalta voitto voi olla tiukassa, mutta muilla juoksuilla ori on vahvoilla.

Haastajat ja yllättäjät: Vaisusti huhtikuun startissa esiintynyt 1 Waikiki Silvio teki kelpo suorituksen Eskilstunassa pari viikkoa sitten, vaikkei johtavan takaa lopulta jossiteltavaa jäänytkään. Starttirakettien puuttuessa se pääsee taas hyviin asemiin, ehkä Björn Goop voi yrittää pitkästä aikaa keulastakin, kun ruunan ohitushalut eivät aina ole olleet parhaasta päästä? Melko vähän pelattuna maistuva merkki tällä kertaa. 4 Tengil Facen saumat lepäävät keulaan pääsemisessä. Sitkeästi kärkipaikalta vastaava ruuna on tehnyt kesälläkin kelpo suoritukset, vaikka paukut eivät viimeksi riittäneetkään 2. ulkoa aivan kärkeen asti. Jos kärjessä tulee kisailua, voi 12 That's Art nousta taas korkealle. 5-vuotiaan tyyli oli viimeksi muutaman kuukauden paussilta erittäin makea. Se esitti vastaavalta lähtöpaikalta porukan perälle jäätyään 10-vauhtisen loppuvedon. 9 Hobby de L'iton on luokaltaan lähdön eliittiä, mutta kärsinyt viime kisan jälkeen kaviopaiseesta, eikä valmentajan mukaan oriin iskukyky ole aivan parhaimmillaan. Täysin ulkona se ei silti ole kärkikuvioista. 2 Ti Punch Broline on viime sijoituksiaan paremmassa iskussa. Toissa kerralla tamma kiri takaa lopun erittäin terävästi, viimeksi kuolemanpaikka oli tammaeliitissä ymmärrettävästi liikaa. Juoksupaikka voisi löytyä melko läheltä kärkeä, jolloin voittokaan ei olisi poissuljettu. Vähemmän pelatuista mukaan otetaan myös 3 Wingmaster, joka ei viimeksi noussut takajoukoista 11-lopetuksesta huolimatta vielä kärkikahinoihin asti, mutta lyhyemmällä starttivälillä on lupa odottaa parempaa. Verkkainen lähtijä jää tosin taas alussa taustalle. 11 Beartimen tai 10 Digital Classin voittokaan ei ole täysi mahdottomuus, mutta takaa siihen vaaditaan kosolti tuuriakin.

Juoksunkulku: Waikiki Silvio ei ole mikään raketti, mutta tämänkertaisia eturivin hevosia vastaan sen nopeus voisi riittää. Tengil Face pyrkii pysyttelemään Atik D.L:n etupuolella, jotta pääsisi kysymään keulaa toisessa vaiheessa. 7 Duke Of Mearas voi sotkea ulompaa alussa kärkikuvioita, mutta tyytyy selkään.

Pelijakauma: Atik D.L. (30%) on oikeutetusti eniten pelattu, mutta pinnat voivat nousta liian suuriksi. Waikiki Silvio (6%) on maistuva tapaus. Tengil Face (20%) ja Hobby de L'iton (13%) ovat hieman liikaa pelattuja.

Ranking: A) 6 B) 1, 4, 12, 9, 2, 3, 11, 10 C) 8, 7

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 6, 1, 4, 12, 9, 2, 3
Suuri: 6, 1, 4, 12, 9, 2, 3

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 3
Toto86-2: 15
Toto86-3: 2
Toto86-4: 4
Toto86-5: 12, 3, 4
Toto86-6: 4, 10, 9, 1
Toto86-7: 10, 5
Toto86-8: 6, 1, 4, 12, 9, 2, 3
Hinta: 8,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 3, 4
Toto86-2: 15
Toto86-3: 2, 4, 5, 7, 6
Toto86-4: 4
Toto86-5: 12, 3, 4
Toto86-6: 4, 10, 9, 1, 3, 2, 12
Toto86-7: 10, 5
Toto86-8: 6, 1, 4, 12, 9, 2, 3
Hinta: 147,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto86-1
3 Conrads Rödluva 61%
4 Inti Boko 20%
7 Alone 5%
8 Forfantone Am 5%
1 Ferrari Sisu 3%
2 Lawmaker 3%
5 Evaluate 3%
6 Aleppo Pine 0%

Toto86-2
15 Zenzero Jet 32%
3 Borups Tornado 15%
4 Le Crack Sox 14%
1 Ninja's Kiss 6%
11 Upstate Face 6%
14 Martin Tooma 6%
10 Voila' Buio 5%
12 Souvenir d'Inverne 5%
5 Zenny Cup 3%
6 Bear Bahareh 3%
2 Glacier 1%
7 Gold Twister 1%
8 Crash Axe 1%
9 Nyhet 1%
13 Solitary Champ 1%

Toto86-3
2 Brambling 55%
4 Cup of Tea 13%
5 Västerbo Cobber 12%
7 Jeppas Unplugged 10%
6 Devs Definitif 9%
3 Emir Ima 1%
1 T.Midi 0%

Toto86-4
4 Keira de Veluwe 67%
7 Ivania 10%
6 Kirsi Boko 7%
9 Riptide Bay 6%
10 Dame Godiva 4%
11 Crashed Eggs 3%
2 Harvard Student 1%
3 Anna Montana 1%
5 Miss Money 1%
1 Keflavik 0%
8 Josse Boko 0%

Toto86-5
12 One Kind of Art 36%
3 Short Circuit 23%
4 Air Space 22%
9 Nydalens Finity 9%
10 Garri Westwood 5%
1 Grace Lane 1%
2 Above Ground 1%
6 Vicadi 1%
8 Delilas Magi 1%
11 Love Your Choice 1%
5 Gladiator of Gold 0%
7 Cast Kalla 0%

Toto86-6
4 Rally Hans 22%
10 Man of Steel 18%
9 Milord 16%
1 Vine Vision 15%
3 Hennig Lixarve 10%
2 Nisse Sånna 8%
12 Jareth Boko 6%
5 Liam Dana 2%
11 Staro Mojito 2%
7 Wind Knight 1%
6 Natosi Goj 0%
8 Baloo du Nord 0%

Toto86-7
10 Marble Arch 40%
5 Dearest 18%
3 Digital Literacy 9%
6 Zolid Wise As 8%
2 Mission Beach 6%
7 Paris by Cash 6%
9 Esther Rich 5%
12 Mellby Hope 5%
4 Kahnawake 1%
8 Allagash Nancy 1%
11 Break Through 1%
1 Charisme du Nord 0%

Toto86-8
6 Atik D.L. 32%
1 Waikiki Silvio 16%
4 Tengil Face 14%
12 That's Art 8%
2 Ti Punch Broline 7%
9 Hobby de L'iton 7%
3 Wingmaster 6%
10 Digital Class 4%
11 Beartime 4%
7 Duke of Mearas 1%
8 Höwings Unbeatable 1%
5 Mega Star 0%