Ravivihje: Toto75 Bollnäs 25.7.2020 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Chapuy sinetöi lauantain T75-rivin. Potissa on ekstraa 767 150 euroa.
Viime sunnuntain ylimääräiseltä kierrokselta jakamatta jääneet vitoset ovat lisänä Bollnäsin lauantaipotissa.

Kierroksen pankki on päätöskohteeseen loistoasemista kiihdyttävä Chapuy. Myös Champ Lane (75-2) on saanut suuren kannatuksen alimmassa divisioonassa, mutta ulkoradalta aloittava ruuna saa yhden maistuvan kaverin mukaan lapulle. Muutama muukin kohde pelataan kapeasti, sillä Chapuyn ohella muita selkeitä tukipilareita ei oikein löydy.

Ekås Future (75-2), Timo Lane ja Axl Brown (75-5) sekä Belle Reine ja Iceland Radio (75-6) erottuvat vähemmän pelatuista. Tasaisessa kylmäverilähdössä (75-4) potentiaalisia yllättäjiä on useampiakin.


Toto75-1

Suosikit: Volttina ajettava hopeadivisioona on varsin tasainen, mutta lähtöasetelmat voivat muodostua lopputuloksen kannalta ratkaiseviksi. 1 Guillaume Boko on osoittanut kesällä luotettavaa virettä, vaikkei toukokuun alun yllätysvoiton jälkeen ykkösiä ole tullutkaan. Huippukuskin avustuksella johtopaikan pitäminen on tällä kertaa mahdollista ja pidemmillä matkoilla hyvin viihtyvä ori voisi keulasta viedä lähtöä perille saakka. Systeemit tuplataan toisella mahdollisella keulahevosella. Talvella kahdesti 75-tasolla voittanut 6 Remarkable Feet oli pari viikkoa sitten tauon jäljiltä vielä hieman tasainen ja putosi reippaassa lopetuksessa 3. sisältä kärkiparin kyydistä maalisuoralla. Startti alla tahti voi olla toinen ja ripeä lähtijä voi ehtiä alussa ykkössuosikin edellekin. Vaikkei keulapaikka irtoaisikaan, tarjolla saattaa olla hyvä juoksu kärjen läheisyydessä.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Jaques Noir ei ole onnistunut lauantaitasolla vuosikausiin, mutta päivän vire vaikuttaa erittäin hyvältä. Solvallassa se sai johtavan kannasta mahdollisuuden lopussa ja nousi vahvasti Vikens High Yieldin kupeelle jättäen Remarkable Feetin selvästi taakseen. Juoksupaikka sisällä kärjen tuntumassa voi tietää hyvää sijoitusta tässäkin, toki tuuriakin tarvitaan kaikkien lyömiseen. 9 Island Life on kolunnut kovia hopeadivareita jo pitkään ja kahdessa viime startissa sille on jäänyt jonkin verran jossiteltavaakin. Takarivistä sekin on hieman muiden armoilla. Finaalipaikan varmistamiseen riittää rahasijakin, joten erityisen aggressiivista taktiikkaa tuskin on luvassa. 3 Doctor Doxey Zenz on ollut helpommissa lähdöissä ylivoimainen, mutta 75-tasolla onnistumiset ovat tänä vuonna kiertäneet, pitkälti kuskin ylioptimististen ajojen takia. Onnistuminen huippukuskeja vastaan ei ole helppoa nytkään. Erinomaista virettä alkukesällä esittänyt 11 Heading Reference sai kuukausi sitten 75-finaalissa liian myöhään mahdollisuuden ja voimia säästyi. Hyvillä vetoavuilla ruuna voi nousta totomatsiin. 7 Tjacko Zazin otteita on leimannut hieman viimeisen puristuksen puuttuminen, joten ainakin useamman hevosen ohittaminen lopussa voi olla taas liian haastavaa. Alku siis ratkaisee paljon.

Juoksunkulku: Guillaume Boko ja Remarkable Feet ratkaisevat keulapaikan kohtalon kiihdytyksessä. Mahdollisuudet ovat ennakkoon aika lailla fifty-fifty. Doctor Doxey Zenz kiertyy toisen radan vetäjäksi, sillä muita halukkaita ei ehkä ole.

Pelijakauma: Oikeat suosikit, joista Remarkable Feet (16%) on liian vähän pelattu. Yliarvostettuja ovat Doctor Doxey Zenz (13%) ja Tjacko Zaz (13%).

Ranking: A) 1, 6 B) 8, 9, 3, 11, 7, 5, 4 C) 2, 10

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 1, 6
Suuri: 1, 6

Toto75-2

Suosikki: Lahjakas 8 Champ Lane ei pystynyt vielä kauden avauksessa ottelemaan johtavan rinnalta kärkisijoista, mutta otteet ovat sen jälkeen parantuneet tiiviillä starttirytmillä. Kesäkuun lopussa ruuna nousi parijonosta helppoon voittoon, viimeksi se keilasi vastustajansa hallitusti kuolemanpaikalta. Timo Nurmoksen suojatti pystyy avaamaan varsin hyvin ja Örjan Kihlström voi hankkiutua sillä ulkoakin melko nopeasti kärkiryhmään. Keulaan pääseminen ei kuitenkaan ole selviö ja siihen nähden peliosuus on liian suuri.

Haastajat ja yllättäjät: Systeemeihin nostetaankin mukaan yksi mielenkiintoinen haastaja, joka voisi pystyä hyödyntämään paremman lähtöpaikkansa. 6 Ekås Future voitti toissa kerralla johtavan rinnalta vaivattomasti ja punnersi viimeksi pitkän kirinsä rehdisti perille. Parhaan suorituksensa se teki kuitenkin juuri Björn Goopin ajamana toukokuun lopussa, jolloin se kulki 2. ulkoa viimeiset 600 metriä peräti 08,6-vauhtia jääden silti toiseksi. Jos jenkkikärryt peräänsä saava ori pitäisi suosikin ulkopuolellaan, ei Champ Lane ainakaan aivan ilmeiseksi voittoa pokkaisi. Muu porukka on varsin tasainen. 1 Gigaro Am herätti lupauksia alkukesällä, mutta pari viime starttia ovat olleet hieman nihkeitä. Terävämmän treenin myötä 4-vuotias voi taas parantaa, eikä siinä tapauksessa kärkisija tunnu mahdottomalta. 2 Arabesquella on myös eväitä alimpaan 75-sarjaan, mutta hevosena se ei ole aivan simppeli tapaus. Jenkkikärryt tuovat lisämielenkiintoa suoritukseen. Keulasta pääosin menestynyt nopea 9 Slippery Runway kärsii takarivin paikasta. 10 New Directionille rima voi takaa olla myös vielä tässä liian korkealla, mutta raamikas Love You-tamma meni viimeksi erittäin rennolla otteella ja voi menestyä jatkossa.

Juoksunkulku: Sisimpien ratojen hevoset eivät ole esittäneet kovin räjähtävää nopeutta auton takaa, joten keskiradoilta saatetaan ehtiä ensin sisälle. Ekås Future voi päästä uusilla kärryillä entistä paremmin liikkeelle ja lopulta keulaan. Vapaalla radalla viihtyvä 7 Self Explosive suuntaa myös eteenpäin, luultavasti myös Champ Lane.

Pelijakauma: Champ Lane (65%) on liian suuri suosikki. Ekås Future (9%) ansaitsisi huomattavasti tukevamman kannatuksen. Vähemmän pelatuista myös Gigaro Am (3%) voisi olla hieman enemmän pelattu.

Ranking: A) 8, 6 B) 1, 2, 9, 10, 5, 3 C) 7, 4, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 8, 6
Suuri: 8, 6

Toto75-3

Suosikit: Kultadivisioona ei ole houkutellut osallistujia aivan terävimmältä huipulta, mutta varsin mielenkiintoinen koitos on silti kyseessä. Ykkösmerkki on sisäradalta keulaan tähtäävä 1 Hill Street, joka debytoi ykköstasolla, mutta otteet sarjaa alempana ovat olleet hyviä. Solvallassa 5-vuotias nousi 3. sisältä vapaalle radalle päätöspuolikkaalla ja punnersi kurakelissä voittoon. Kalmarin hopeadivisioonassa se oli keulassa turhan virkeä ja taipui lopussa. Valmentajan mukaan samanlaista huolta kuumenemisesta ei nyt ole, sillä ori on saanut viettää yönsä ulkona. Tallikaveri 9 Rose Run Sydney pyrkii seuraamaan kiihdytyksessä Hill Streetiä ja voi lopussa tilojen löytyessä kuitata ohikin, varsinkin kun Daniel Redén tuskin pyrkii huolehtimaan toisen oman hevosen pussiin jäämisestä. Tamman tyyli ei ollut kuun alussa keulasta aivan sataprosenttinen, mutta selkäjuoksu sopinee sille muutenkin paremmin. Eniten peliä kerännyt 2 Dreammoko joutuu yrittämään edellä mainittujen kukistamista mitä luultavimmin toiselta radalta. Se ei ole mahdotonta, mikäli oriin vire on samalla tolalla kuin alkukesän starteissa. Solvallassa johtavan rinnalta vahvasti kamppaillut 7-vuotias kiri Bodenin kovassa kisassa mukavasti takajoukoista. Selvähkö suosikkiasema tuntuu silti väärältä.

Haastajat ja yllättäjät: Kapea viritys voi olla paikallaan, sillä haastajien mahdollisuudet tuntuvat hieman rajallisilta. 10 Esprit Sisua on ajettu sisään ykköstasolle ja jossain sopivassa kohdassa ruuna voisi kultadivarin voittaakin. Viimeksi kovassa vauhdissa kolmatta pitkin takaa yrittänyt 6-vuotias vaikutti aivan normaalilta. Juoksusta ei ehkä tule kovin suosiollista tälläkään kertaa. 3 Queer Fishin otteista on puuttunut pykäliä, mutta treenitiedot lupaavat nyt hieman parempaa. Parhaana päivänään se olisi kirissä kova tekijä, mutta ehkä ikä ja kilometrit mittarissakin alkavat jo näkyä. 5 Snowstorm Hanoverillekin porukka olisi monia aiempia kertoja sopivampi, mutta jenkin vire on hieman epäselvä. Pitkältä tauolta asiallisesti palanneen 6 Erik Stingin iskukyky ei ehkä vielä riitä voittoon sähäkällä pikamatkalla.

Juoksunkulku: Hill Street puolustaa johtopaikan, vaikka keskeltä 4 Vacqueyras ja Snowstorm Hanover avaavat myös hyvin. Niistä jälkimmäinen voi jäädä toisen radan vetäjäksi, ellei sitten Dreammoko etene aikaisin kärjen rinnalle.

Pelijakauma: Hill Street (22%) olisi luultavasti selvä suosikki, jos Redénin hevosten kuskit olisivat toisinpäin. Ohjastajaa on ehkä painotettu tässä liikaa. Myös Rose Run Sydney (14%) on edullinen. Dreammoko (32%) on yliarvostettu.

Ranking: A) 1, 9, 2 B) 10, 3, 5, 6 C) 8, 7, 11, 4

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 1, 9, 2
Suuri: 1, 9, 2

Toto75-4

Suosikit: Kylmäverikohde vaikuttaa etukäteen kierroksen hankalimmalta pelimielessä. Ykköshevoseksi nousee kolmen voiton putken kehittänyt 8 Pyrmo, joka ei tosin isopalkintoisissa lähdöissä ole aiemmin onnistunut. Viime startissa se painui valmentajan ajamana johtavan rinnalta jo loppukurvissa kärkeen, mutta jäi päätössatasella odottelemaan muita ja marginaali kutistui. Kesäkuun voitot tulivat hallitusti. Ravilla matsiin. 1 Kos Odin ei ole voittanut sitten huhtikuun, mutta viime kisan perusteella vire vaikuttaa hyvältä ja lisäksi asetelmat ovat melko passelit tällä kertaa. Bjerkessä ori kipusi kaukaa takaa vahvasti kärkirintamaan. Keulasta se voisi vetää nyt pitkäänkin.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Spang Viktor voisi vauhtiensa puolesta olla tässä ylivoimainenkin, mutta suoritusvarmuus on edelleen heikolla tasolla. Bodenissa se laukkasi 2. ulkoa yllättäen puolimatkassa ja viimeksi kahteenkin otteeseen. Ainakaan paljon pelattuna se ei tunnu superkiehtovalta merkiltä. Örjan Kihlströmin taakseen saava 5 Gomnes Hans T. punnersi kesäkuussa kärjen tuntumasta niukkaan voittoon, mutta on laukkaillut sittemmin. Viimeksi se lähti takaa aikaisin kolmannen kiertoon, mutta sekosi askelissaan viimeisellä takasuoralla. 9 Rubus on monia kilpakumppaneitaan ravivarmempi tapaus ja kuntokin vaikuttaa edelleen luotettavalta. Skellefteån voitto ja ennätys syntyivät johtavan takaa pirteällä lopetuksella. Reipas lähtijä voi päästä takamatkaltakin kelpo asemiin. Kovan nousun sarjoissaan tänä vuonna tehnyt 15 Gott Klirr joutuu aloittamaan hankalista asemista, muttei monipuolisen 5-vuotiaan mahdollisuuksia voi silti täysin lytätä. Kesäkuun lopussa se vastasi Våler Nikolaille keulasta helpon oloisesti. Jorma Kontiolla vahvistuva 7 Rappnor on epäonnistunut kahdessa viime startissa melko pahoin, muttei olisi normaalivireessä tässä ulkona kuvioista. 4 Langlands Odin ei ole kilpaillut sitten helmikuun Vincennesin kylmäverilähtöjen, mutta osaavista käsistä tulevalta ruunalta voidaan odottaa silti heti kilpailukykyistä suoritusta. Isommalle lapulle nousevat myös kuskinvahvistuksen kokevat 14 Kringlers Viktor ja 10 Husnäs Elving sekä ennätyksensä kovassa seurassa viimeksi ravannut, nyt lähes pelaamattomaksi jäänyt 12 Demex.

Juoksunkulku: Kos Odinilla on hyvä sauma pitää kärkipaikka hallussaan. Rubus käynnistyy takamatkalta reippaasti. Pyrmo lähtee ravatessaan etenemään aikaisin kärkeä kohti.

Pelijakauma: Spang Viktor (17%) ja Gott Klirr (14%) ovat keränneet liikaa peliä. Kos Odin (13%), Gomnes Hans T. (7%) ja Rubus (6%) voisivat olla hieman enemmän rastattuja.

Ranking: A) 8, 1 B) 2, 5, 9, 15, 7, 4, 14, 10, 12 C) 6, 3, 11, 13

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 8, 1, 5, 9
Suuri: 8, 1, 2, 5, 9, 15, 7, 4, 14, 10, 12

Toto75-5

Suosikit: Kolmella kierroksella ratkaistavan Klass I:n eniten pelatuista parhaan paikan saanut 2 T.Rex Face kohoaa ykköshevoseksi ja pikkulapun ideavarmaksi. Björn Goopin valmennettava olisi voitossa kiinni, jos se pääsisi tässä keulaan. Omin avuin se ei kuitenkaan luultavasti onnistu ja juoksunkululle on tasaisessa kisassa useampiakin mahdollisuuksia. Toukokuussa johtavan rinnalta 75-voiton kairannut ruuna vaihtoi Solvallan finaalin jälkeen tallia, muttei pystynyt vielä viimeksi parhaimpaansa pieneltä paussilta. Startti alla ja ilman kenkiä luvassa on luultavasti merkittävästi parempi suoritus. 4 Bottnas Fantom teki maaliskuussa vastaavalla matkalla hyvän suorituksen häviten vain Maestro Crowelle. Muutama viikko sitten pieneltä huililta palannut ruuna kulki 4. ulkoa kirin alle 10-vauhtia voittaen vaivattomasti. Jos jenkkikärryjä testaava 5-vuotias pääsisi alussa sisäradalle, olisi se vahvoilla. 5 Estelle Nordique kuuluu myös aikaisin huomioitaviin, sillä juostava matka käy vauhtikestävälle tammalle erinomaisesti. Voittoja ei ole pariin viime starttiin tullut, mutta vire on edelleen mallillaan. Viimeksi loppu takajoukoista neljättä rataa pitkin kulki 10,5-vauhtia. Oskar J. Anderssonin käsissä pelkkiä voittoja ottanut 7 Viscount on saanut pelihevosista selkeästi huonoimman paikan, eikä ulkokautta voittosarjan jatkaminen ole kovinkaan helppoa hieman omaperäisellä tyylillä askeltavalle ruunalle.

Haastajat ja yllättäjät: Viscountin sijaan kupongille nostetaankin pari todennäköisesti hyvää juoksua saavaa hevosta. 3 Timo Lane aloitti uusista käsistä keväällä kolmella kirivoitolla, eikä suorituksessa ollut moittimista heinäkuun alussakaan, vaikka ruuna toiseksi jäikin. Tällä kertaa sillä on mahdollisuudet päästä sisäradalle, eikä kuskinvaihdostakaan voi väheksyä. Myös 1 Axl Brown voi saada suotuisan juoksun, joka yleensä varsinkin pidemmillä matkoilla on avain menestykseen. Kevään voitot tulivat keulasta ja johtavan rinnalta, viimeksi ruuna eteni valmentajan ajamana 4. ulkoa lopussa hieman pussiinkin. Rikard N. Skoglund vahvistaa nyt rattailla. Jos lähtöön laittaa vielä enemmän merkkejä, juhannuksena johtavan rinnalta voittanut 6 Manuzio Hanover voisi olla harkinnan arvoinen. Kenneth Haugstadin suojatti voi tosin alussa jäädä taka-alalle, eikä kärkeen nouseminen ole sen jälkeen enää yksinkertaista. 9 Messiah hyötyy matkasta, mutta paikka on kärkiporukassa viihtyvälle oriille kimurantti. Sama koskee 10 Cyrano De B:tä, joka on esiintynyt takaa varsin nihkeästi.

Juoksunkulku: Axl Brown ja Timo Lane avaavat eturivistä parhaiten, mutta taktiset kuviot sen jälkeen jäävät nähtäväksi. T.Rex Face voi päästä eniten pelatuista etummaiseksi ja sitä kautta kyselemään keulaa toisessa vaiheessa.

Pelijakauma: T.Rex Facen (17%) kuuluisi olla eniten pelattu Bottnas Fantomin (23%) sijaan. Viscount (21%) on ylipelattu. Timo Lane (7%) ja Axl Brown (3%) ovat edullisia.

Ranking: A) 2, 4, 5 B) 7, 3, 1, 6, 9, 10, 8 C) 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 2
Suuri: 2, 4, 5, 3, 1

Toto75-6

Suosikit: Yhdeksän hevosen paalusta huolimatta tammalähdön todennäköisimmät menestyjät löytyvät takamatkoilta. Ykkösvihjeen saa 10 Anthara Bi, joka on tehnyt Elitloppet-lauantain laukkaa lukuun ottamatta vain hyviä suorituksia kevään ja kesän aikana. Vaggerydissä 4-vuotias nousi 3. sisältä lopussa ulkoradoille ja ehti toiseksi. Juhannuksena sen tyyli ei keulavoitosta huolimatta ollut aivan sataprosenttinen, mutta pidemmällä starttivälillä sekin puoli lienee saatu taas mallilleen. Valpas kuski onnistunee luovimaan tamman suosikeista parhaisiin asemiin ja päästä näin juoksun hallitsijaksi. 12 Quarcia on erinomaisessa vireessä ja latoi viimeksi Seismic Waven vanavedessä hyvällä rytmillä perille. Kuten Örebrossa nähtiin, kestää Kim Mobergin ajokki vaativammankin reissun ja voitto on taas mahdollinen. Reippaalla otteella kauden avauksessa esiintynyt 15 Activated taipui kuun alussa selvästi johtopaikalta kärsittyään hengitystieoireista. Normaalina huipputamma olisi tietysti 40 metristäkin kova tekijä, mutta sairastelu ja Fredrik Wallinin tallin alavire kokonaisuudessaan nostaa sen ylle kysymyksiä. Ehkei taktiikkakaan samasta syystä ole kovin aktiivinen? Siitä huolimatta ei unohdettavissa.

Haastajat ja yllättäjät: 13 Dixie Brick on parhaana päivänään varteenotettava voitontavoittelija siinä missä saman paalun muutkin pelihevoset. Viimeksi Jorma Kontion ajokilla näytti päätöspuolikkaalle lähdettäessä olevan pullat hyvin uunissa johtavan rinnalla, mutta loppu osoittautui vaikeaksi. Jos henki kulkee nyt paremmin, ei voittokaan ole mahdoton. Paalulta potentiaalia omaa selvästi eniten 1 Belle Reine, joka voisi johtopaikan puolustaessaan vetää pitkäänkin. Lyckselessä voitto tuli vahvan suorituksen päätteeksi, mutta viimeksi Robert Berghin valmennettava laukkasi pariinkin otteeseen. 3 Iceland Radio ei myöskään ole nolo tapaus. Toissa kerralla lähtöön laukannut 4-vuotias kadotti Axevallassa askeleensa loppusuoran auetessa taustalla vailla tilaa. Lyhyellä kirillä Rättvikissä voittaneen 7 Bottnas Futuren ja asiallisesti parijonosta Eskilstunassa kivunneen 11 Lovemoren kohdalla rima on ehkä tällä kertaa hieman liian korkealla.

Juoksunkulku: Belle Reine omaa sisältä hyvät mahdollisuudet kärkipaikan puolustamiseen. Anthara Bi pyrkii startissa Quarcian etupuolelle ja onnistunee luultavasti siinä. Björn Goop voi sen myötä tehdä ratkaisuja jo matkan varrella.

Pelijakauma: Oikea suosikkitrio. Belle Reine (5%) ja Iceland Radio (4%) voisivat olla hieman enemmän pelattuja paalulta.

Ranking: A) 10, 12, 15 B) 13, 1, 3, 7, 11 C) 4, 14, 9, 2, 6, 5, 8

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 10, 12, 15, 13, 1, 3
Suuri: 10, 12, 15, 13, 1, 3

Toto75-7

Suosikki: Kierroksen todennäköisin voittaja starttaa päätöskohteessa. 1 Chapuy on kilpaillut tänä vuonna säästeliäästi ja Solvallan Elitloppet-sunnuntain keulavoiton jälkeen ruunan tähtäin on ollut juuri tässä nappisarjassa. Lähes kruunulleen pronssidivariin vielä sopiva 6-vuotias on omimmillaan juuri lyhyellä matkalla ja koko matkan johto vaikuttaa tälläkin kertaa todennäköiseltä. Samalla taktiikalla ovat tulleet myös vuoden aiemmat täysosumat. 10-alkuiseen aikaan keulasta pystyvän hevosen ohittaminen on hankalaa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Vastustajista selvästi mielenkiintoisin on Ruotsissa aloittava 10 Vae Victis Club. Stall Zetin ostoksiin on aina syytä suhtautua vakavasti, ja pohjimmiltaankin tässä on kyse hyvästä hevosesta. Tammikuun voittokisassa se vastasi keulasta viime sunnuntaina 09,2-tuloksen St Michel-ajossa ravanneelle Vernissage Grifille, joka toki ei vielä silloin ollut nykyisessä iskussaan. Chapuyn ohittaminen takaa vaatisi Daniel Redénin suojatilta heti äärimmäisen kovaa suoritusta. 2 Merritt on kulkenut tänä vuonna erinomaisesti eikä menestyminen pronssitasollakaan ole mahdotonta. Kesäkuun lopun finaalissa se nousi 5. ulkoa kärkeä uhkaamatta mukavasti kolmanneksi. Alussa ruuna ei kuitenkaan ole liukkaimpia. 9 In Line Tooma ei ehkä ole lähdön voittaja, mutta suosikin selkään liimautuessaan se voi hyvinkin venyä totosijalle. Kesäkuun ykköset tulivat keulasta.

Juoksunkulku: Chapuy pitää normaalisti ykkösradalta keulat ja pystyy vetämään tasaisen reipasta tahtia läpi kisan. Parhaana päivänään liukkaasti avaava 6 Vincent Chase on ehkä se, joka voisi Åke Lindblomin suojatin johtopaikkaa jollain lailla uhata.

Pelijakauma: Chapuyn (62%) peliosuus on kohdallaan, eikä juuri muutenkaan ole huomautettava.

Ranking: A) 1 B) 10, 2, 9, 3, 8, 12 C) 6, 7, 11, 4

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 1, 6
Toto75-2: 8, 6
Toto75-3: 1, 9, 2
Toto75-4: 8, 1, 5, 9
Toto75-5: 2
Toto75-6: 10, 12, 15, 13, 1, 3
Toto75-7: 1
Hinta: 14,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 1, 6
Toto75-2: 8, 6
Toto75-3: 1, 9, 2
Toto75-4: 8, 1, 2, 5, 9, 15, 7, 4, 14, 10, 12
Toto75-5: 2, 4, 5, 3, 1
Toto75-6: 10, 12, 15, 13, 1, 3
Toto75-7: 1
Hinta: 198,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
1 Guillaume Boko 25%
6 Remarkable Feet 22%
8 Jaques Noir 11%
9 Island Life 10%
3 Doctor Doxey Zenz 8%
11 Heading Reference 8%
7 Tjacko Zaz 7%
5 Hazard Boko 4%
4 Importedfrmdetroit 3%
2 Te Quiero Grif 1%
10 Raja Ribb 1%

Toto75-2
8 Champ Lane 51%
6 Ekås Future 19%
1 Gigaro Am 6%
2 Arabesque 6%
9 Slippery Runway 5%
10 New Direction 5%
3 Bicc's Avalon 3%
5 Llama Tooma 3%
4 Jalna Boko 1%
7 Self Explosive 1%
11 Highlight Moon 0%
12 Beluga Winner 0%

Toto75-3
1 Hill Street 30%
9 Rose Run Sydney 23%
2 Dreammoko 22%
10 Esprit Sisu 8%
3 Queer Fish 7%
5 Snowstorm Hanover 4%
6 Erik Sting 4%
7 Super Nice 1%
8 Nappa Scar 1%
4 Vacqueyras 0%
11 Donatomite 0%

Toto75-4
8 Pyrmo 18%
1 Kos Odin 16%
2 Spang Viktor 10%
5 Gomnes Hans T. 10%
9 Rubus 10%
15 Gott Klirr 9%
4 Langlands Odin 7%
7 Rappnor 7%
14 Kringlers Viktor 5%
10 Husnäs Elving 4%
12 Demex 3%
6 Mjölner Spik 1%
3 Höstbo Elis 0%
11 Karlängs Linda 0%
13 Vertigo Knekten 0%

Toto75-5
2 T.Rex Face 24%
4 Bottnas Fantom 17%
5 Estelle Nordique 15%
7 Viscount 11%
3 Timo Lane 10%
1 Axl Brown 7%
6 Manuzio Hanover 5%
9 Messiah 4%
10 Cyrano de B. 3%
8 Cobbys Nana 2%
11 Ediego 1%
12 L.L.Royal 1%

Toto75-6
10 Anthara Bi 28%
12 Quarcia 20%
15 Activated 19%
13 Dixie Brick 11%
1 Belle Reine 8%
3 Iceland Radio 7%
7 Bottnas Future 2%
11 Lovemore 2%
4 Uptown Girl 1%
9 Klara Zonett 1%
14 D'Laina 1%
2 Laurenti 0%
5 Lolita Tooma 0%
6 M.T.Likeable 0%
8 Allie Hanover 0%

Toto75-7
1 Chapuy 62%
10 Vae Victis Club 15%
2 Merritt 10%
9 In Line Tooma 4%
3 Mr Clayton J.F. 3%
8 Twigs Ceasar 3%
12 My Dream Art 2%
6 Vincent Chase 1%
4 Lukas Bris 0%
5 Vaduz Wise As 0%
7 Fonda Boko 0%
11 Tayson Bi 0%