Ravivihje: Toto64 Bergsåker 16.7.2020 – 131 272 euroa ekstraa

Julkaistu:

Toto64
Golden Dream M.E. kukistaa suursuosikin?
Ruotsin päivän pääravit ajetaan Bergsåkerissa, jonka Toto64-peliä maustaa jackpot. Päävoittoluokan kesken jaettavaa ekstrarahaa on tarjolla yli 130 000 euroa.

Kohteiden eniten pelatuimmat hevoset löytyvät ravien päälähdöistä, 3-vuotiaiden Norrlands Elitseriessa Hector Sisu (T64-3) on koko kierroksen pankki ja 4-vuotiaiden Norrlands Grand Prixissa isona suosikkina toimii superlahjakkuus Hail Mary (T64-6).

Petri Salmelan valmennustallista tuleva Hector Sisu varmistetaan jo pienemmässä systeemissä, kovan uhkan heittää ainakin Antti Peltolan kasvattama jenkkiori Hopeusteponalego. Hail Marylle lyödään puolestaan rohkea vastavarma, norjalaisvieras Golden Dream M.E., joka teki ison vaikutuksen viime startissaan. Isomman systeemin toinen tukipilari on Uruguay Broline (T64-5). Pienemmässä systeemissä kolmantena varmana toimii First Mel Hope (T64-4).

Toto64-kierroksen peliaika päättyy lähdön neljä starttiin eli noin klo 20.30.


Toto64-1

T64-kohteet alkavat lämminveristen avoimella 2640 metrin ryhmällä. 6 Esprit Sisu olkoon niukka suosikki. Sen heikkoon tulosrivistöön ei pidä tuijottaa. Bodenin Norrbottens Stora Prisissa kolmannessa sisällä matkannut ruuna ei saanut missään vaiheessa kiritiloja jääden umpipussiin. Viimeksi Kalmarin kultadivisioonassa Esprit Sisu tuli takapareista loppusuoraa ylivoimaisen Tae Kwon Deon jälkeen porukan parasta kyytiä ja ilman loppukurvin pientä haparointia olisi voinut ehtiä toiseksikin. Erik Adielssonin ajokki lähtee hyvin liikkeelle ja varsinkin keulaan päästessään se olisi paha lyötävä.

4 Balfour pääsi aloittamaan kautensa vasta viime viikolla Visbyssa. Johtavan rinnalle kierros jäljellä edennyt ruuna näytti vielä viimeisessä kurvissa voittajalta, mutta keulan Hurricane Silas ei ollut lyötävissä ja sille tiukkaa prässiä viimeisellä takasuoralla antanut Balfour väsyi lopulta itse kolmanneksi. Hevosen olemus näytti kuitenkin hyvältä ja olisi luonnollista, että noin pitkän tauon jälkeen startti kropassa tapahtuu myös parannusta. Keskipitkä matka on laskettava myös eduksi.

3 Shocking Superman on arvoitus. Kovan luokan omaavan orin vireestä ei saanut täyttä kuvaa kauden kolmessa ensimmäisessä startissa. Viimeksi ravi hajosi pahanpäiväisesti viimeisellä takasuoralla ja se palaakin nyt parin kuukauden tauolta.

2 Erik Sting on vielä isompi arvoitus, sillä Timo Nurmoksen treenattava on juossut viimeksi kilpaa noin puolitoista vuotta sitten. Koelähdössä ruuna kulki ihan asiallisella tyylillä 13,8-vauhtia päätöskierroksen. Luokka on niin hyvä, ettei Mika Forssin ajokkia uskalla lapulta poiskaan jättää.

5 Bucks To Burnin edellisestä voitosta on ehtinyt vierähtää jo yli vuosi. Parissa viime startissa ruuna on tullut sisäratareissuilla kovissa lopetuksissa hyvin perille, ja sille on saattanut jäädä hieman varaakin. Rebecca Dahlénin ajokki lähtee hyvin matkaan ja ottanee ensimmäiset keulat.

Juoksunkulku: Bucks To Burn nakkaa keskeltä rataa keulaan. Tässä porukassa siitä voidaan ajaakin, mutta todennäköisemmin Esprit Sisu on lopullinen keulahevonen. Balfourilla ajettaneen jälleen aktiivisesti.

Pelijakauma: Shocking Supermanin (33%) prosenteista pitäisi antaa Esprit Sisulle (23%) ja Balfourille (20%).

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 6, 4, 3, 2, 5
Suuri: 6, 4, 3, 2, 5

Toto64-2

Toinen kohde on mailin kylmäverivoltti, jossa tammat saavat 20 metriä etumatkaa. 10 Tangen Töff tuplasi hetkessä voittosummansa siirryttyään Robert Berghin treeniin ja 5-vuotias on tehnyt jatkuvasti niin vahvoja juoksuja, että normaalina olisi todella liki voittoa tässä porukassa. Lyckselen viime startti toi kuitenkin niin paljon kysymysmerkkejä, että täysin ruunaan ei uskalla luottaa. Toki lähtökin oli yllättävän kovatasoinen, avauskierros meni raskaahkoksi ja sen startin ajoi vähän ajava kuski, mutta liian varhain Tangen Töff silti keulasta taipui. Nyt on uusi päivä ja Bergh palaa itse rattaille

11 Edbest ei ole tehnyt huonoa juoksua aikoihin ja hakee jo yhdeksättä peräkkäistä totosijoitustaan. Viimeksi Rättvikissäkin se tsemppasi johtavan rinnalta rehdisti toiseksi hyvän Orvar Mollynin jälkeen. Ori palasi tuohon kisaan parin kuukauden huililta, joten lyhyemmällä starttivälillä Jorma Kontion lienee entistä parempi.

Pienempi systeemi yritetään selvittää edellä mainitulla kaksikolla. 1 Moi Edel & 4 Vårbusan ovat voitokkaita menijä ja paalulta huomioitavia, mutta molemmat juoksevat ylisarjassa aiempaa kovemmassa lähdössä ja ennätystä pitää ainakin parantaa reilulla kädellä mikäli kärkeen mielivät. 2 Jo Sefin ei viimeksi Hagmyrenissa yksinkertaisesti riittänyt, kun vastassa oli kovia tammoja Åsrud Viljan johdolla. Jos se onnistuisi pääsemään keulaan, niin Kaj Widellin ajokki voi vetää yllättävänkin pitkään.

Jan-Olov Perssonin kaksikko 14 Järvsö Fux & 15 Harry Växus on arvottu karuille paikoille, mutta kylmäverilähdöissä tuppaa sattumaan kaikenlaista ja molemmat ovat niin hyväluokkaisia, ettei kumpaakaan uskalla lapulla jättää poiskaan. 8 Thess Prinsen ei olisi Solängetissa riittänyt kovalle Bol Bragelle vaikkei olisikaan laukannut keulasta maalisuoralle tultaessa. Kakkossija erheeseen todennäköisesti paloi ja esimerkiksi Harry Växus jäi taakse.

6 Svärting A.C. on sijapelaajan unelmahevonen, mutta ruuna ei vain tahdo millään työntää turpaansa ensimmäisenä maaliin ja jää varahevoseksi. 3 Järvsöfjellan kokee hurjan kuskinparannuksen Björn Goopin hypätessä rattaille, mutta viime näyttöihin nähden sekään ei taida auttaa.

Juoksunkulku: Jo Sefin on paalun nelikosta nopein. Takamatkan juoksuradalta lähtevä Tangen Töff ilmestyy nopeasti kärkikahinoihin.

Pelijakauma: Vårbusan (20%) on liikaa pelattu. Edbest (12%) on kohteen maistuvin merkki.

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 10, 11
Suuri: 10, 11, 1, 4, 14, 15, 2, 8

Toto64-3

3-vuotiaiden Norrlands Elitserie-finaalin 200 000 kruunun ykkösrahoja lähtee jahtaamaan suursuosikkina 10 Hector Sisu. Ruuna on aloittanut uransa todella lupaavasti, eikä ole jäänyt kuin kerran ulos totosijoilta ja kaksaristakin vain kahdesti. Molemmat tapahtuivat 2-vuotiskaudella. Tulosrivistössä näkyy yhden ykkösen lisäksi neljä kakkossijaa ja se voisi herättää kysymyksiä voitontahdosta, mutta siitä ei ole ollut kyse. Kahdesti vastaan on osunut Ruotsissa toistaiseksi tappioton Hell Bent For Am ja pari kertaa Hector Sisu on hävinnyt todella niukasti. Petri Salmelan treenattavalla on tähän lähtöön selvästi kovimmat näytöt ja ennakkotietojen mukaan siltä otetaan tänään ensimmäistä kertaa kengätkin pois, joten Ulf Ohlssonin ajokki on itseoikeutetusti iso suosikki. Takarivin lähtöpaikka voi tuoda omat mutkansa matkaan, vastusta ei voi väheksyä ja alustava yli 60 prosentin kannatus on niin paljon, että Hector Sisu varmistetaan.

Antti Peltolan kasvattama 9 Hopeusteponalego kävi läpi kovan jenkkimankelin 2-vuotiaana ja ori aloittanut Ruotsiin siirryttyään avannut lupaavilla otteilla, vaikka voittoja ei ole vielä tullut. Toissa startissa Bergsåkerissa se hävisi vain E3-finaalin sittemmin voittaneelle Global Badmanille ja viimeksi Rättvikissä jäi pussiin keulassa juosseen Hector Sisun taakse. Sellainen kuva ainakin jäi, että hienolla tyylillä liikkuvalle Hopeusteponalegolle jäi kaikki talteen ja se olisi hyvinkin voinut tulla tilaa saadessaan ohi. Ennakkotietojen mukaan Björn Goopin ajokilta raapaistaan nyt ainakin ensimmäistä kertaa Ruotsin uralla kengät pois.

2 Västerbo Cobber teki mainion juoksun alun epäonnen jälkeen Örebron E3-karsinnassa ja viimeksi Bergsåkerissakin ori teki hyvän kirin nousemalla toiseksi. Silloin edelle jäi 11 No Doubt, mutta nyt asetelmat ovat täysin erilaiset. Lähtöpaikka on paras mahdollinen ja myös Västerbo Cobberilta riisutaan ensimmäistä ennakkotietojen mukaan ensimmäistä kertaa kengät pois. Miinuspuolena kuski heikkenee, kun Ulf Ohlssonin jälkeen rattailla nähdään taas Jimmy H Andersson.

5 Armani Degaton otteissa oli viimeksi Solvallassa vihdoin samanlaista rähinää kuin mitä esitteli parhaimmillaan 2-vuotiaana. Ruuna sai johtavan takaa kiriluukut loppusuoran puolivälissä, jonka jälkeen se pisteli päätösmetrit tuli hännän alla ehtien toiseksi. Sen perusteella suunta on nyt oikea ja Armani Degato lähtee niin hyvin matkaan, että Erik Adielsson pääsee valitsemaan ajaako keulasta vai selästä.

Viimeisenä kuitille yllätysmerkkinä jenkkiori 7 Fire n'Fury, joka on aloittanut Ruotsin uransa ihan lupaavilla otteilla. Viime Bergsåkerin vierailullaan se hävisi selvästi maanmiehelleen Hopeusteponalegolle, mutta sai toki huomattavasti vaativamman reissunkin. Treenari Stefan Melander on ajanut paljon hevosta itse, nyt kyytiin istuu Jorma Kontio ja ennakkotietojen mukaan Fire n'Furylta otetaan ensimmäistä kertaa kengät pois Ruotsin uralla ja jenkkikärrytkin lyödään perään.

Juoksunkulku: Armani Degato nakkaa keskeltä rataa keulaan ja siitä varmaan myös ajetaan. Hector Sisulla ja Hopeusteponalegolla voidaan ajaa hyvinkin aktiivisesti ja matkavauhti lienee reipasta.

Pelijakauma: Hector Sisun (61%) prosenteissa on ilmaa.

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 10, 9, 2, 5, 7
Suuri: 10, 9, 2, 5, 7

Toto64-4

5 First Mel Hope on parantanut viime aikoina todella paljon ja virinnyt hirmuiskuun. Jo kesäkuun alussa Bollnäsissä tamma teki hyvän kirin ja seuraavalla kerralla Solvallassa tamma lopetti keulasta alle 1.10-vauhteja, mutta suomalaisille tuttu Estelle Nordique tuli vielä ohi. Viimeksi Bergsåkerissa ei enää tullut, vaan First Mel Hope vastasi sille maaliin asti. Kyseessä oli vasta hevosen ensimmäinen voitto, vaikka startteja on takana yli 40. Se tietysti kertoo aina jostain, mutta juuri tällaisissa tapauksissa käy usein niinkin, että ”ickevinnaren” kerran onnistuessa ykkösiä alkaakin tulla putkessa. First Mel Hopella on illan tehtävässä hyvä sauma päästä taas keulaan ja erityisplussa kuski Marcus Liliuksesta, joka on kova tekijä viime vuonna enintään 150 starttia ohjastaneille suunnattuun lähtöön. Pienempään lappuun varmaksi, suurempaan muutama varmistus.

4 Pretty Boy Floyd omaa kovan kapasiteetin ja ruuna on hyvässä iskussa, mutta ravaamisesta ei tahdo tulla nyt alkumatkasta yhtään mitään. Viimeksikin Bergsåkerissa se otti lähdössä kaksikin lyhyttä laukkaa liikkuen niiden jälkeen mallikkaasti ehtien vielä viidenneksi. Jos Kim Mobergin ajokki ravaa, se myös lähtee kovaa ja olisi keulasta erittäin lähellä voittoa, mutta epäonnistumisriski on iso.

11 Dollar Hornline on parhaimmillaan kova hevonen näihin lähtöihin. Se palasi viimeksi Dannerossa pieneltä tauolta ja voitti johtavan rinnalle kierrettyään ylivoimaisesti. Toki kyseessä oli heikkotasoinen pistelähtö, mutta ruunan olemus vaikutti hyvältä. Suosikin tavoin myös Dollar Hornlinen ohjastajalle on annettava iso painoarvo, sillä Ludwig Wickman saattaa olla jopa porukan paras kuski.

1 Robloxia näytti viimeksi Lindesbergissa jopa voittajalta kolmannessa sisällä, mutta kiriinlähdön koittaessa loppukurvissa se lähtikin kuskinsa ”lapasesta” ja ampui kohti ulkoratoja. Rytmistä kiinni saatuaan tamma esitti vielä pirteän loppuvedon ehtien aidanvierustaa pitkin toiseksi. Jos vähän ajava Ann Kristin Rasmussen saa hevosen liikkeelle, niin Robloxia voi hyvinkin saada elokuvareissun johtavan takana.

Juoksunkulku: Pretty Boy Floyd on niin nopea, että pystyy pitämään First Mel Hopen ulkopuolellaan. Laukkariski on kuitenkin niin iso, että First Mel Hope on suosikki pääsemään keulaan. Dollar Hornlinella ajettaneen voimalla eteenpäin, jos vauhti yhtään rauhoittuu.

Pelijakauma: Ei isompia. Dollar Hornline (8%) saisi olla napsun verran enemmän pelattu.

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 5
Suuri: 5, 4, 11, 1

Toto64-5

Viidennen kohteen 4-vuotiaiden tammojen lähtö ei tasollaan juuri päätä huimaa, vaikka 50 000 kruunun ykkösrahoista mitelläänkin. 3 Uruguay Broline aloitti 2-vuotiaana niin lupaavasti, että siinä saattoi kuvitella olevan ainesta mihin tahansa. Se voitti uransa toisen kisan Solvallassa johtavan rinnalta ja taakse jäi muun muassa sellaisia nimiä kuin Belker ja Sashay My Way. Seuraavankin kisan Svante Båthin treenattava vielä voitti, mutta sitten alkoi vastustus. 3-vuotiskausi meni täysin penkin alle, kun tamma pääsi starttaamaan vain neljä kertaa ilman mainittavaa menestystä.

Paluu radoille tapahtui pitkän tauon jälkeen runsas kuukausi sitten Solvallassa, jolloin suurimman osan kolmannessa ulkona matkannut Uruguay Broline tuli kiertelemättä 13,2-vauhtia päätöskierroksen ja oli vähintään asiallinen viides. Viimeksi samalla radalla se sai niin namureissun toisessa ulkona, että Erik Adielssonin ajokin olisi voinut kuvitella seuraavan paremminkin kärkikaksikkoa. Toki sen muodostivat Laleh Pellini ja Four Fifty, jotka olisivat jättisuosikkeja tähän lähtöön. Vastus ei ole nyt likikään samanlainen kuin Solvallan starteissa, Uruguay Brolinella on nopeana lähtijänä hyvä sauma päästä tuulenhalkojaksi ja ennakkotietojen mukaan siltä otetaan nyt ensimmäistä kertaa kengät pois. Kokeillaan varmana.

Kovimmat haastajat tulevat Per Linderothin tallista. 4 New Direction & 7 Young Highness kohtasivat jo viimeksi Rättvikissä. Pieneltä tauolta palannut New Direction laukkasi lähtöön ja kulki sen jälkeen ihan asiallisesti loppua, mutta ravi oli melkoisen kulmikasta. Young Highness puolestaan jäi toiseen ulos pussiin. Tosin kovin paljoa ei tainnut olla varastossa, sillä kuski joutui muistuttelemaan hevosta loppukurvissa.

9 Unleash The Steel osallistui Rättvikissä kahden hiitin kisaan, jonka finaalissa paikka johtavan rinnalla oli liikaa. Karsinnassa tamma teki keulasta hyvän juoksun eikä hävinnyt kuin finaalinkin voittaneelle Timorolille. 12 Normal Capture paiskasi Gävlessä niin komealla tyylillä voittoon ettei se ole täysin ulkona piippuhyllyn paikasta huolimatta.

Juoksunkulku: Uruguay Broline avaa keulaan, josta myös ajetaan. Matkavauhti voi olla verkkaista.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 3
Suuri: 3

Toto64-6

Ravit huipentuvat hienotasoiseen 4-vuotiaiden Norrlands Grand Prix-finaaliin, jossa voittaja kuittaa 250 000 kruunun palkintopotin. 10 Hail Mary on jäätävä hevonen, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Olennaisen kertoo, että se koki viimeksi Bergsåkerissa kauden ensimmäisen ja vasta uransa toisen tappion. Loput 11 starttiaan ori on voittanut enemmän tai vähemmän tyylipuhtaasti. Ruotsin Derbyn suurimpiin suosikkeihin lukeutuvan lahjakkuuden pitääkin olla isohko suosikki, mutta viime startin jälkeen siihen on suhtauduttava kuitenkin pienellä varauksella. Tappio tuli nimittäin selityksittä. Robert Berghin suojatti sai lopulta hyvän reissun toisessa ulkona ja silti se oli loppusuoralla yllättävän kesy, edelle jäi kolme tässä lähdössä juoksevaa hevosta.

4 Golden Dream M.E. on juossut tämän kilpailusarjan karsinnoissa pari kertaa Hail Marya vastaan. Kesäkuun alun Östersundin kisassa ori jäi sen taakse pussiin ja sellainen vaikutelma jäi, että Noralf Braekkenin suojatti olisi ainakin haastanut tiukasti tilaa saadessaan. Viimeksi Jarlsbergin kahden hiitin kisassa Golden Dream M.E. kohtasi Norjan parhaimmat 4-vuotiaat. Karsinnassa ajo ei mennyt täysin putkeen, kun sillä annettiin johtavan rinnalla tiukkaa prässiä ja 10-vauhtisen avauskierroksen jälkeen ori taipui kolmanneksi. Finaalissa Braekken otti muilta heti luulot pois täräyttämällä keulaan ja 10-vauhtisessa lopetuksessa Golden Dream M.E. pakeni ylivoimavoittoon. Esitys oli täyden kympin arvoinen ja erityisesti lähtönopeus yllätti. Samanlaisena ja samanlaisella lähtönopeudella Golden Dream M.E. voi hyvinkin päästä keulaan, ja se jää maltillisesti pelattuna rohkeasti ideavarmaksi.

Porukan raharuhtinas 9 Global Adventure alkaa taas saada juonen päästä kiinni. Ori palasi voittokantaan viimeksi Bergsåkerissa, kun sai Hail Maryn perässä loistoreissun kiittäen siitä spurttaamalla selvään voittoon ennen myöhään kiritilaa saanutta 11 Summit In Sightia.

7 Click Bait on alittanut jo kahdesti tällä kaudella 1.10-rajan. Viimeksi Sprintterimestaruuden finaalissa, jossa se näytti hetken jopa haastavan Don Fanucci Zetia. Edellinen kerta oli Elitloppet-viikonlopun 4-vuotiseliitissä, jossa ori pysäytti kellot aikaan 09,5aly. Tuon kisan voitti Ecurie D., joka on kenties Euroopan paras 4-vuotias. Click Bait tekee jatkuvasti hyvää jälkeä ja ansaitsisi enemmänkin voittoja. Myrkynnopea lähtijä voi seiskaradaltakin täräyttää keulaan, mutta toki se maksaa. 2 Aramis Bar on loistavalta lähtöpaikaltaan todennäköinen totohevonen, mutta kaipaisi aavistuksen lisää puristusta otteisiin mikäli voitosta puhutaan. Kovakuntoisesta Björn Goopin tallista tulevalta orilta riisutaan ennakkotietojen mukaan nyt takakengät pois.

Juoksunkulku: Monesta luukusta lähdetään vauhdikkaasti liikkeelle. Jos Golden Dream M.E. lähtee yhtä liukkaasti matkaan kuin viimeksi, niin se voi pystyä pitämään jopa starttikanuuna Click Baitin ulkopuolellaan. Hail Marylla ajettaneen voimalla eteenpäin.

Vihjesysteemit: Hail Mary (47%) ja Aramis Bar (19%) ovat liikaa pelattuja. Golden Dream M.E. (9%) on tarjouksessa. Yllätysosastolta pistää silmään Summit In Sightin (3%) yllättävän alhaiset prosentit.

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 4
Suuri: 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 6, 4, 3, 2, 5
Toto64-2: 10, 11
Toto64-3: 10, 9, 2, 5, 7
Toto64-4: 5
Toto64-5: 3
Toto64-6: 4
Hinta: 5,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 6, 4, 3, 2, 5
Toto64-2: 10, 11, 1, 4, 14, 15, 2, 8
Toto64-3: 10, 9, 2, 5, 7
Toto64-4: 5, 4, 11, 1
Toto64-5: 3
Toto64-6: 4
Hinta: 80,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto64-1
6 Esprit Sisu 28%
4 Balfour 26%
3 Shocking Superman 24%
2 Erik Sting 8%
5 Bucks to Burn 7%
7 Evil Enok M.E. 4%
1 Hard Times 3%

Toto64-2
10 Tangen Töff 31%
11 Edbest 21%
1 Moi Edel 9%
4 Vårbusan 8%
15 Harry Växus 7%
14 Järvsö Fux 6%
2 Jo Sefin 4%
8 Thess Prinsen 4%
3 Järvsöfjellan 3%
6 Svärting A.C. 3%
5 Elvis Tabac 1%
9 Dale Spik 1%
12 Snyggs Rubin 1%
13 Calle Cornelius 1%

Toto64-3
10 Hector Sisu 47%
9 Hopeusteponalego 20%
2 Västerbo Cobber 9%
5 Armani Degato 9%
7 Fire n'Fury 4%
11 No Doubt 4%
4 Amperage Hanover 3%
1 Axel Ruda 1%
3 Zack Bris 1%
6 Playing Trix 1%
8 Bitcoind' Arc 1%

Toto64-4
5 First Mel Hope 34%
4 Pretty Boy Floyd 19%
11 Dollar Hornline 14%
1 Robloxia 8%
12 Orongo 8%
6 Dyrgripen 7%
10 Mellby Glorious 3%
3 Special Mystery 2%
8 Al's Charmy Flicka 2%
2 Rebel Yell Face 1%
7 Aldorassa 1%
9 Pacino Brave 1%

Toto64-5
3 Uruguay Broline 30%
4 New Direction 21%
7 Young Highness 16%
9 Unleash the Steel 15%
12 Normal Capture 6%
2 Janis Brown 5%
6 My Golden Eye 2%
5 Bus 1%
8 Gala Shadow 1%
10 Dream Quo Vadis 1%
11 Twigs Grace 1%
1 Mellby Hyacint 1%

Toto64-6
10 Hail Mary 36%
4 Golden Dream M.E. 17%
9 Global Adventure 11%
2 Aramis Bar 9%
7 Click Bait 8%
11 Summit in Sight 8%
1 Acciaio 5%
3 Zola Key 3%
5 Gerry 1%
6 Demon Onthe Hill 1%
8 Brake Cooling 1%