Ravivihje: Toto86 Visby 8.7.2020

Julkaistu:

Toto86
Keulahevosiin luotetaan Gotlannissa.
Visbyn suurista suosikeista luottohevosiksi erottuvat Astronascente Zac (86-1) ja Carioca (86-6). Elävyyttä systeemeihin haetaan keulaan niin ikään pyrkivällä Mistelns Napoleonilla (86-5), joka on ainakin alustavasti jäänyt aivan liian pienelle huomiolle.

Kierroksen tasaisimmista kohteista ideoiksi erottuvat Cobbys Angelica ja Sweet Eloise (86-2) sekä Master Sea (86-7).


Toto86-1

Suosikki: Visbyn kierroksen todennäköisin voittaja starttaa heti avauskohteessa. 4 Astronascente Zac aloitti Ruotsissa hyvin ja on voittanut kaksi viimeisintä starttiaan vaivattomasti keulasta. Yksin 20 metristä aloittava ruuna pääsee tässäkin hakemaan vetotyöt nopeasti, eikä sen ohittaminen normaalisti enää sen jälkeen taida onnistua. Kapasiteetiltaan Björn Goopin italialainen on vähintään samaa tasoa taaempaa starttaavien kanssa. Paljon pelattunakin kelpo luottohevonen.

Haastajat ja yllättäjät: 40 metrin hevosista paras on 5 The Bald Eagle, joka palasi viikko sitten pieneltä tauolta ja riitti sisäratajuoksulla tasokkaassa seurassa neljänneksi. Reijo Liljendahlin suojatti parantaa startti kropassa, mutta suosikin kukistaminen takaa ei silti ole kovin yksinkertaista. Siihen tarvittaisiin muilta takahevosilta vauhdinpitoa. Myös sitkeät 7 Benjamin S.H. ja 8 Timorol pystyvät nousemaan takaa totokamppailuun. Ensin mainittu punnersi kesäkuussa 4. ulkoa hyvin perille ja teki erinomaisen suorituksen kovassa porukassa keskipitkällä matkalla huhtikuussa. Timorol ei ehkä ole hevosena aivan samaa tasoa, mutta voitti Rättvikin karsintalähdön johtavan rinnalta ja saman illan finaalin niukasti 2. ulkoa. 6 Easy So Easy oli viime kesänä mukana kovissa ikäluokkalähdöissä selviten mm. Bergsåkerissa Aetos Kronoksen vanavedessä E3-finaaliin, josta kuitenkin joutui jäämään pois. Odotukset eivät loukkaantumistauolta ole vielä järin korkealla.

Juoksunkulku: 1 Scarybeary Lixarve johtaa ensimmäiset metrit, mutta nopeasti eteenpäin tuleva Astronascente Zac hakee keulapaikan. Timorol voi olla 40 metristä aktiivisin ja edetä toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Astronascente Zac (66%) on täysin ansaitusti suuri suosikki. Benjamin S.H. (5%) voisi olla aavistuksen enemmän pelattu.

Ranking: A) 4 B) 5, 7, 8, 6 C) 1, 2

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-2

Suosikit: Tammalähtö on rivin tasaisimpia, sillä mitään erityisen lupaavia otteita ei ole toistaiseksi nähty yhdeltäkään osallistujalta. 9 Ildikon avauskierros meni viimeksi turhan reippaaksi ja loppu oli keulassa ravanneelle 5-vuotiaalle jo hieman työläs. Kohtalaisesti jo aiemmin mennyt tamma saa nyt Björn Goopin taakseen, joten pelisuosikin asema on jollain lailla perusteltu. Toki kuskinvaihdos voi näkyä lopulta liikaakin peliosuudessa. 2 Orlanda G.M. on ollut viime kilpailuissaan epäonninen, sillä viimeksi kiritilat eivät auenneet sisäratajuoksun jälkeen ja edellisellä kerralla 4-vuotias menetti sisällä mahdollisuutensa väsyvän takana. Paremmilla tuureilla nyt kärkikahinoihin. Myös 4 Sign Me Up Town hakee avausvoittoaan. Viimeksi 2. ulkoa loppukaarteessa kolmannelle noussut 3-vuotias painoi suoralla jonkin verran sisäänpäin ja menetti vauhtiaan. Jenkkikärryillä ja kokolapuilla se voi olla nyt ryhdikkäämpi.

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmän pelatuista löytyy myös aivan mahdollisia menestyjiä, joista aikaisin kupongille kuuluvat 3 Cobbys Angelica ja 8 Sweet Eloise. Ensin mainitun yrityshalu ei riittänyt toissa kerralla johtopaikalta, mutta viimeksi se kulki takajoukoista viimeiset 400 metriä pirteästi 11,6-kyytiä. Kengittä ja jenkeillä vielä parempaakin voi olla luvassa. Sweet Eloise on jopa lähdön kyvykkäin tapaus, mutta tyyli ei ole vielä kaikkein sulavin. Siitä voi tietysti koitua ongelmiakin tällä kertaa, jos alkumatkalla joutuu satsaamaan turhan reippaasti eteenpäin. Pieni huoltopaussi sen sijaan lienee sen kohdalla vain eduksi. 6 Annkin Savage ei pysynyt viimeksi johtavan takaa Silver Gracen kyydissä lopussa, mutta oli niukka kakkonen. Sopivalla juoksulla ei ulkona. Myös Stefan Perssonilla vahvistuva 5 Cool Me Down voisi pystyä onnistuneella reissulla yllätykseen. Paikka johtavan rinnalla oli viimeksi liikaa, edellisessä startissa keulan puolustaminen 10-avauksessa oli puolestaan liian kovaa keittoa. Kolmosrivistä mukaan poimitaan vielä positiivisesti uusista käsistä kesäkuun lopussa aloittanut 13 Emelie Sisu. Vaikka kolmossija tulikin johtavan rinnalta, tarvitsee Magnus A. Djusen ajokki menestyäkseen tässä silti paremman reissun, johon Ildikon takaa voisi olla saumojakin. Suuremmin kiertelemällä on vaikea uskoa tässä kenenkään pärjäävän. Alustavasti jonkin verran peliä kerännyt 14 Life Is Grand on mm. ottanut kaikki totosijansa sisärataa pitkin.

Juoksunkulku: Erityisen monta eri variaatiota. Sign Me Up Town ja Cool Me Down ovat osoittaneet kelpo lähtönopeutta. Cobbys Angelinan kohdalla kiihdytyskyky auton takaa on arvoitus, mutta varustemuutokset voivat tietää reipastakin starttia. Sweet Eloise pyrkii ulompaa myös hyviin asemiin.

Pelijakauma: Cobbys Angelica (9%) ja Sweet Eloise (8%) ovat jääneet tasaisessa lähdössä liian pienelle pelille. Life Is Grand (10%) on tuntuvasti ylipelattu.

Ranking: A) 9, 3, 2, 4, 8 B) 6, 5, 13, 11, 7, 14 C) 10, 15, 1

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 9, 3, 2, 4, 8, 6, 5, 13
Suuri: 9, 3, 2, 4, 8, 6, 5, 13

Toto86-3

Suosikki: Lyhyessä ryhmässä ratkeaa paljon jo kiihdytyksessä. Jos Björn Goop saa 1 Zaffiro Rocin riittävän liukkaasti liikenteeseen, eivätkä heti ulkopuolelta kiihdyttävät pääse edelle, on suosikkivoitto varsin todennäköinen. Färjestadissa ori kangistui johtavan rinnalta hieman lopussa, mutta hallitsi viimeksi puolimatkassa keulaan edettyään tapahtumia maaliin asti. Vire lienee edelleen nousujohteinen, kun starttivälikin tiivistyy. Riski keulapaikan menettämiselle on kuitenkin sen verran merkittävä, että suuri suosikki tekee mieli varmistaa.

Haastajat ja yllättäjät: Kovimman haasteen edelliselle kiihdytyksessä tarjoillee kotiradan 4 Hennig Lixarve, joka ratkaisi toissa kerralla varmasti 2. ulkoa ja piti kesäkuun alussa pintansa keulasta. Voittosummasta päätellen Johan Wimanin tähtäin lienee ollut tähän sarjaan jo pidempään ja taktiikka lienee sen mukainen. Matsiin. 5 Tokarev ei ole onnistunut Ruotsiin palattuaan vielä voittamaan, mutta tilanne korjaantunee kyllä jossain vaiheessa, ehkä jo tässä. Toukokuun kisassa jenkki kulki hänniltä asiallisesti, mutta jäi viimeksi 2. sisällä juostuaan huonoon selkään lopussa ja voimia jäi talteen. Kärjen lähettyville päästessään se voisi nousta voitto-otteluun. Myös lähdön parhaimmistoon hevosena lukeutuva 7 Jaguar Hill mahtuu kupongille, vaikkei paikka reippaiden avaajien ulkopuolella olekaan aivan simppeli. Rättvikin finaalissa se ei saanut takaa lopussa tiloja. Loukkaantumishistoriaa omaavan ruunan tyyli ei ole aina mukana, mutta ravin käydessä se pystyy näissä lähdöissä menestymään. Puolen vuoden tauolta palaava 2 Bear Bahareh saa luultavasti suotuisan juoksun, eikä voittokaan aivan poissuljettu ole luukkujen auetessa sopivasti. 6 Dino Dollar kesti viimeksi väliprässistä huolimatta keulasta mainiosti perille. Asetelmat ovat tällä kertaa hankalat.

Juoksunkulku: Zafiro Roc saa alussa kovan haasteen rinnalta lähteviltä, joista Hennig Lixarve mielii vakavimmin keulapaikalle.

Pelijakauma: Zaffiro Rocin (65%) peliosuus on aivan liian suuri. Hennig Lixarve (9%) ja Tokarev (8%) ovat edullisia.

Ranking: A) 1 B) 4, 5, 7, 2, 6, 9, 12 C) 3, 10, 11

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 1, 4, 5, 7
Suuri: 1, 4, 5, 7

Toto86-4

Suosikit: Kaksi hevosta erottuu. 2 Spectacular aloitti Ruotsissa hallitulla keulavoitolla, mutta sen jälkeen alkumatkan laukat ovat estäneet menestyksen. Rutiinin puute näkyy vielä hieman sen otteissa, mutta pieni paalu helpottaa tehtävää tällä kertaa ja ravatessaan ruuna etenee aikaisessa vaiheessa tuulenhalkojaksi. Uran kolmas täysosuma on silloin liki. Jos Björn Goopin suojatti ei pysy askelillaan, kärkihevonen voi hyvinkin olla takamatkan juoksuradalta kiihdyttävä 9 Brunello Hall. Johtavan takaa kesäkuussa voittanut ori nousi viime viikon kisassa porukan perältä vahvasti toiseksi tullen viimeiset 800 metriä 10,9-vauhtia. Robert Berghin 4-vuotias voi tarjota Spectacularille tiukan matsin tämän onnistuessakin. Voittaja löytynee tästä kaksikosta.

Haastajat ja yllättäjät: Kahdesti peräkkäin voittanut 8 Nicho Sånna on kerännyt edellisten tavoin melko paljon peliä, mutta voltin vitoselta 5-vuotiaan juoksusta voi tulla oleellisesti hankalampi kuin suosikeilla. Toki sen esitykset ovat olleet varsin sitkeitä. 7 She's My Secretin tyyli on hieman epävarma ja laukkojakin on sen myötä tullut ahkerasti. Viimeksi tamma ehti ensimmäisen takasuoran erheestä huolimatta vielä hänniltä ykköseksi 14,6-vauhtisella päätöslenkillä, mutta tässä menestymiseen vaaditaan virheetöntä juoksua. 1 El Greco porhalsi Örebrossa keulassa reippaalla tyylillä, mutta menohalut loppuivat täysin jo takasuoralla. Johtavan takaa ruunan motivaatio voisi hyvinkin riittää tototaistoon. Kengittä kokeileva 6 Borga Hero on tehnyt pitkän paussin jälkeen pari asiallista suoritusta ja voi parantaa edelleen. Takamatkan pelaamattomista ahtaassa paikassa lopussa viimeksi laukannut 10 Lovart Futura sekä Rikard N. Skoglundilla vahvistuva 13 Someone Like You voisivat ehkä omata pieniä yllätyssaumoja nappireissulla.

Juoksunkulku: El Greco lähtee paalulta parhaiten, mutta luopuu keulapaikasta ensi metrit varman päälle ottavalle Specatacularille. Brunello Hall suuntaa takaa heti eteenpäin.

Pelijakauma: Suosikkien osalta melko lailla oikein pelattu. Nicho Sånna (17%) on saanut liian suuren kannatuksen.

Ranking: A) 2, 9 B) 8, 7, 1, 6, 10, 13 C) 3, 4, 5, 11, 15, 12, 14

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 2, 9
Suuri: 2, 9

Toto86-5

Suosikit: Klass II -lähtö tuntuu alustavien prosenttien valossa melko kummallisesti pelatulta ja siihen hyökätäänkin ideavarmalla. 4 Mistelns Napoleon on loistopaikalta varsin todennäköinen keulahevonen, eikä normaalilla vauhdinjaolla sen ohittaminen kärkipaikalta ole vastustajille kovin helppo tehtävä. Huhtikuussa pitkän tauon jäljiltä ruunalla tyydyttiin paikkaan johtavan takana, eikä lopussakaan jäänyt suuremmin jossiteltavaa. Kuukausi sitten oli jo eri ääni kellossa sen tyyliteltyä kengittä keulasta vaivattomaan voittoon. Terävä kuski luovii sen kovimpia vastustajia rivakammin matkaan nytkin, joka voi olla avain voittoon. Pykälää sisempää lähtevä 3 Shapes vaikuttaa vaarallisimmalta vastustajalta. Åmålissa tehtävä takaa oli kaikin puolin hankala ja päätöskierroksen laukka sinetöi pelin. Oslossa 4-vuotias kiri hyvin. Se ei ole alussa niin suoraviivaisen nopea kuin Mistelns Napoleon, mutta kuskin merkitystä ei toki ei hyvältä paikalta voi aliarvioida. 5 Bicc's Avalon ei voinut Solvallassa keulasta mitään J.J.Another Vinnille, mutta punnersi viikkoa myöhemmin voittajaksi kierrettyään takaa päätöslenkin alussa johtavan rinnalle. Nopean hevosen ulkopuolelta juoksusta voi tulla nytkin vaativan puoleinen, ja siihen nähden selvä suosikkiasema on vahvasti liioiteltua.

Haastajat ja yllättäjät: Jos lähtöön laittaa enemmän merkkejä, 1 Llama Tooma kannattaa vähän pelattuna huomioida. Jevgeni Ivanovin 5-vuotias on tehnyt ulkokautta kelpo loppuvedot viime starteissa, joista Vaggerydin kisa oli samanlainen 75-sarja. Jos ruuna onnistuu pääsemään kärjen lähettyville, ei parempikaan sijoitus ole mahdoton. 10 Gigaro Am jätti Bodenissa varsin hyvän vaikutelman jäätyään lopussa hieman kiinni, mutta finaalikierroksella sen otteissa ei oikein ollut potkua takajoukoissa. Samassa sarjassa jatkava ruuna voisi vauhdikkaassa juoksussa kivuta korkealle. Solvallassa sisällä väsyvän taakse jäänyt 6 Peter Highness kokeilee tällä kertaa jenkkikärryjä. Hieman dieselmäinen ruuna tarvitseekin lisäterävyyttä ehtiäkseen normaalimatkalla kuvioihin tällaisessa lähdössä.

Juoksunkulku: Mistelns Napoleon on selvästi eturivin nopein ja ottaa kärkipaikan haltuunsa, ellei sitten Björn Goop saa kaivettua Shapesista lisää räväkkyyttä alkuun. Bicc's Avalon jää johtavan rinnalle?

Pelijakauma: Mistelns Napoleon (12%) on huippuedullinen, toki sen peliosuus vielä nousee. Bicc's Avalon (40%) on selvästi yliarvostettu. Llama Tooma (1%) on jäänyt yllättäjistä liian pienelle huomiolle.

Ranking: A) 4, 3, 5 B) 1, 10, 6 C) 8, 7, 9, 2

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-6

Suosikki: 3-vuotiaana voitoitta jäänyt 4 Carioca on löytänyt Claes Sjöströmille siirryttyään uudenlaisen tahdin ja alla on jo neljä peräkkäistä täysosumaa. Niistä kaksi on tullut keulasta helposti, mutta onpa tamma ehtinyt näyttää luokkansa voittamalla myös johtavan rinnalta. 2620 metrillä kuolemanpaikka voi tietysti olla jo turhan vaativa, mutta kun keskikaistalta kiihdyttävä tamma vaikuttaa varsin todennäköiseltä keulahevoselta, on tolpparivin täydentämiseen erinomaiset mahdollisuudet. Lähtökään ei ole erityisen tasokas, joten Carioca jää varmaksi.
Haastajat ja yllättäjät: 5 D'Amore on esiintynyt suosikin tavoin myös edukseen, mutta ulkopuolella oleva lähtöpaikka voi koitua tässä ratkaisevaksi tekijäksi, sillä Cariocan ohi pääseminen rinnalta ei alussa luultavasti onnistu. Toissa kerran jo ennen lähtölinjaa tullutta laukkaa lukuun ottamatta Anders Källbergin valmennettava on tehnyt tällä kaudella pelkästään hyviä suorituksia, pääosin keulasta. Vähän pelatuista eniten potentiaalia omaa 1 Magnificent Tooma, jonka viime juoksu meni pieleen eteen väsähtäneen takia. 4-vuotias väläytteli osaamistaan jo edellisellä valmentajalla. Viikko sitten takana ennen puolimatkaa laukannut 3 Gelatiamo ei ole niin kehno kuin tilastot osoittavat, myös varustemuutoksia kokeva 2 Newlight Coger voi hyvistä asemista otella totosijasta. 6 Marjons Sleipner eteni viimeksi 3. ulkoa varmaksi kakkoseksi, mutta juoksusta voi tulla tässä hankalampi.

Juoksunkulku: Carioca, D'Amore ja ulkoradan 8 Sevedeka käynnistyvät parhaiten. Ensin mainittu etenee kärkeen ja saa rauhoittaa tahtia matkalla.

Pelijakauma: Cariocan (56%) pinnoissa on vielä aavistus nousuvaraakin. Gelatiamo (11%) ja Newlight Coger (9%) ovat keränneet liikaa peliä, Magnificent Tooma (2%) liian vähän.

Ranking: A) 4 B) 5, 1, 3, 2, 6 C) 7, 8, 13, 12, 11, 9, 10

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-7

Suosikit: Tasaisen stayerlähdön äärimmäisen niukka ykkösrankkaus on 20 metristä aloittava 8 Payet D.E. Sen taulussa ei näy voittoja, mutta esitykset ovat olleet silti hyviä. Rättvikissä ruuna oli johtavan ulkopuolelta varma kakkonen ja kärsi viimeksi loppusuoran alussa häiriötäkin edettyään parijonosta kohti kärkeä. Mika Forssin ajokki nousee taas korkealle. 6 Hurricane Silas ei vaikuta kovin vauhdikkaalta, mutta vastaa sitkeästi keulasta kuten viimeksi nähtiin. 5-vuotias on menossa koko ajan parempaan suuntaan. Juoksuradasta huolimatta johtopaikka ei tosin tällä kertaa ole mitenkään sanottua. 3 Ivanhoe on saanut viime starteissa taas kunnolla juonesta kiinni ja napannut johtavan takaa totosijat positiivisilla loppuvedoilla. Kärkiryhmästä ruuna kamppailee jo voitostakin. Alustavasti eniten peliä keränneen 12 Guillaume Bokon nouseminen voittoon asti ei ole aivan yksinkertaista, jos keulaosaston hevoset pääsevät sujuvasti juoksupaikoista sopuun. Johtavan rinnalta kelpo suorituksen Kalmarissa tehnyttä oritta ei voi silti sivuuttaakaan, sillä kunto on ollut hyvällä mallilla jo pidemmän aikaa.

Haastajat ja yllättäjät: Pelillisesti eniten ideaa löytyy 5 Master Seasta. Kesäkuun voittostartissa Claes Sjöströmin ajama 5-vuotias pisteli keulasta puolta kierrosta lyhyemmällä matkalla erittäin mainiolla otteella 11,9-vauhtia perille, eikä sen perusteella kolme kilometriäkään tunnu liian vaativalta, jos ruuna onnistuu pääsemään vitosradalta sisälle. Kalmarin 75-kisassa se laukkasi ensimmäisellä takasuoralla jalan ilmeisesti osuttua edellä menneen kärryyn. Pisimmän takamatkan hevosista 14 Västerbo Grosbois on yltänyt jo kolmesti peräkkäin vastaavista asemista kärkikolmikkoon, vaikkei ruuna ehkä pohjimmiltaan mikään stayer-tyyppinen olekaan. Toki toissa kerran voitto olisi ilman vastustajan peitsille menoa jäänyt tulematta, mutta viimeksi Rauno Pölläsen suojatti punnersi viimeisen ringin takaa sitkeästi ilman vetoapuakin. 2 Elche piti Kalmarin 75-lähdössä johtavan rinnalla tempoa yllä ja hiipui loppua kohti. Ominaisuuksiltaan ruuna sopii pitkälle matkalle, eikä sen menestyminen hyvistä asemista tulisi suurena yllätyksenä. 15 Balfourin viime kauden onnistumiset jäivät johtavan takaa Kalmarissa tulleeseen voittoon. Pitkä matka sopii sillekin erinomaisesti.

Juoksunkulku: Ivanhoe, Master Sea ja Hurricane Silas kisaavat paalulta lähinnä johtopaikasta. Näistä ensin mainitulle voi kelvata selkäkin. Payet D.E. ja Guillaume Boko voivat tehdä takaa ratkaisuja jo puolimatkassa.

Pelijakauma: Payet D.E. (14%) ja erityisesti Master Sea (4%) ovat aliarvostettuja. Guillaume Bokon (23%) kannatus on yläkantissa. Elche (2%) voisi olla hieman enemmän pelattu.

Ranking: A) 8, 6, 3, 12, 5 B) 14, 2, 15, 4, 9, 7 C) 10, 13, 1

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 8, 6, 3, 12, 5
Suuri: 8, 6, 3, 12, 5, 14, 2, 15

Toto86-8

Suosikit: Örebrossa parijonosta voittoon noussut 6 Romanesque ei pystynyt viikko sitten Lindesbergissä vastaamaan alussa Diamantenille ja Missle Hillille, eikä sen jälkeen kärjessä hääränneiden ohittaminen enää 3. ulkoa ollut mahdollista. 10-vuotias antoi silti vahvan näytön nykyvireestään, sillä viimeiset 700 metriä se kulki peräti 08,3-vauhtia. Vastus ei ole tällä kertaa aivan yhtä kova, ja ennen kaikkea pidempi matka tarjoaa mahdollisuudet ehtiä takaakin voittomatsiin. 3 Inti Boko on pelaajan kannalta hankala tapaus, sillä kyvyt edellyttäisivät paljon, mutta onnistumiset tuntuvat vain harvenevan. Lähtölaukoissa kyse taitaa olla enemmän henkisen puolen jutuista. Jos Mika Forssille edellisestä kokemuksesta on jotain hyötyä ja ruuna ravaisi tällä kertaa, ottelisi se tiukasti voitosta.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Charrua Forlanin kausi alkoi hieman vaisusti, mutta kesäkuussa Visbyssä suoritus keulassa juosseen Nimbus C.D:n rinnalta oli jo varsin mallikas. Hans-Owe Sundbergin ruunalla on saumat napata keulapaikka hallintaansa, eikä 156 metrin loppusuoralla maaliin asti kestäminenkään ole poissuljettua, vaikka vanhemmiten ehkä lyhyt matka olisikin enemmän mieleen. Isompaan systeemiin nostetaan vielä pari vähemmän pelattuakin mukaan. 7 Monark Newmen venyi Kalmarin 75:ssä ylivoimaisen Tae Kwon Deon takana sisältä kolmanneksi. Edellisellä kerralla keulasta helpompaa lähtöä hallinnut ori voisi hyvän paikan löytäessään pystyä yllätykseen. 5 Yes Mickeyn viimeisimmät juoksut rapakon takana eivät onnistuneet, mutta ruuna on kilpaillut aiemmin menestyksekkäästi aivan kovimpia vastaan. Kun tallitiedot ovat varsin positiivisia, ei pärjääminen pitkältä tauoltakaan vaikuta mahdottomalta. 9 Order To Fly ei saanut Örebrossa johtavan takaa täyttä mahdollisuutta lopussa ja voimia jäi talteen. Takarivistä voittoon nouseminen vaatisi todella reipasvauhtista kisaa.

Juoksunkulku: Charrua Forlan voi pystyä torjumaan ulkopuolelta kiihdyttävät, joista 4 Betting Rebel voi avata liukkaimmin, mutta sille kelpaa selkäkin. Inti Boko lähtisi ravilla myös hyvin ja voisi hakea ehkä keulatkin toisessa vaiheessa. Björn Goop saattaa olla Romanesquen kanssa aiempia startteja aktiivisempi jo matkan aikana.

Pelijakauma: Romanesquen (37%) peliosuus on oikealla tasolla, Inti Boko (29%) tuntuu laukkariski huomioiden liikaa luotetulta. Charrua Forlan (15%) ansaitsisi muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 6 B) 2, 3, 7, 5, 9 C) 1, 8, 4

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 6, 2
Suuri: 6, 2, 3, 7, 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 4
Toto86-2: 9, 3, 2, 4, 8, 6, 5, 13
Toto86-3: 1, 4, 5, 7
Toto86-4: 2, 9
Toto86-5: 4
Toto86-6: 4
Toto86-7: 8, 6, 3, 12, 5
Toto86-8: 6, 2
Hinta: 32,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 4
Toto86-2: 9, 3, 2, 4, 8, 6, 5, 13
Toto86-3: 1, 4, 5, 7
Toto86-4: 2, 9
Toto86-5: 4
Toto86-6: 4
Toto86-7: 8, 6, 3, 12, 5, 14, 2, 15
Toto86-8: 6, 2, 3, 7, 5
Hinta: 128,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto86-1
4 Astronascente Zac 64%
5 The Bald Eagle 15%
7 Benjamin S.H. 9%
8 Timorol 6%
6 Easy so Easy 4%
1 Scarybeary Lixarve 1%
2 Maja Tooma 1%
3 Payet 0%

Toto86-2
9 Ildiko 20%
3 Cobbys Angelica 15%
2 Orlanda G.M. 14%
4 Sign Me Up Town 13%
8 Sweet Eloise 13%
5 Cool Me Down 6%
6 Annkin Savage 6%
13 Emelie Sisu 5%
11 Lillmarie Komp 3%
7 Sundbo Scilla 2%
14 Life is Grand 2%
10 Zorrina Neo 1%
1 Daisy Love 0%
12 Wellina One 0%
15 Reggae Raz 0%

Toto86-3
1 Zaffiro Roc 48%
4 Hennig Lixarve 15%
5 Tokarev 14%
7 Jaguar Hill 8%
2 Bear Bahareh 5%
6 Dino Dollar 4%
9 Kajsa T.J. 2%
12 Vulcano O.P. 2%
3 Moa Margunn 1%
10 Sparkling Classic 1%
8 Simb Murdoch 0%
11 Edgy Look 0%

Toto86-4
2 Spectacular 36%
9 Brunello Hall 29%
8 Nicho Sånna 10%
7 She's My Secret 6%
1 El Greco 5%
6 Borga Hero 5%
10 Lovart Futura 3%
13 Someone Like You 3%
3 Pirat Jewel 1%
4 Mellby Galax 1%
5 Farbaute 1%
11 Farfar Lixarve 0%
12 Helios K. 0%
14 Paintitblack A.O. 0%
15 Hard Steel 0%

Toto86-5
4 Mistelns Napoleon 34%
3 Shapes 25%
5 Bicc's Avalon 22%
10 Gigaro Am 6%
1 Llama Tooma 6%
6 Peter Highness 4%
7 Ole 1%
8 Ottilia Fri 1%
9 Listas Shadow Fax 1%
11 Uncle Töll 0%
12 Mr Maha 0%
2 Princess Cristal 0%

Toto86-6
4 Carioca 60%
5 d'Amore 18%
1 Magnificent Tooma 6%
3 Gelatiamo 6%
2 Newlight Coger 5%
6 Marjons Sleipner 3%
7 Esther Lixarve 1%
8 Sevedeka 1%
9 Speedy Desideria 0%
10 Singha Rauk 0%
11 Enor Terdus 0%
12 Lisa Will 0%
13 Simb Reeves 0%

Toto86-7
8 Payet D.E. 17%
6 Hurricane Silas 15%
3 Ivanhoe 14%
12 Guillaume Boko 14%
5 Master Sea 12%
14 Västerbo Grosbois 7%
2 Elche 6%
15 Balfour 6%
4 Let it be Me Tooma 3%
7 Mellby Eye Catcher 2%
9 Natosi Goj 2%
10 Bottnas Commandeur 1%
13 Sheriffen 1%
1 Rocky Rauk 0%
11 Smevikens Cruiser 0%

Toto86-8
6 Romanesque 39%
2 Charrua Forlan 19%
3 Inti Boko 18%
7 Monark Newmen 10%
5 Yes Mickey 8%
9 Order to Fly 3%
1 Usain Henna 1%
4 Betting Rebel 1%
8 West Wing 1%
10 Queen of Trixs 0%