Ravivihje: Toto75 Halmstad 2.7.2020

Julkaistu:

Toto75
Hieno ravi-ilta huipentuu Sprintterimestaruuteen.
Halmstadin perinteinen Sprintterimestaruus on yksi kesän kohokohdista. Suomalaisilla on kisasta erityisen lämpimät muistot vuodelta 2012, jolloin Brad De Veluwe voitti silloisella ME-tuloksella 09,7aly.

Kolme ensimmäistä T75-kohdetta ovat Sprintterimestaruuden karsintoja ja 1,2 miljoonan kruunun ykköspalkinnolla ajettava finaali otellaan illan päätteeksi noin klo 23.07.

Tammat ravasivat omat karsintansa viime viikon maanantaina. Finaali juostaan kuudentena T75-kohteena. Siinä suosikkina starttaa Golden Tricks, jonka valmentajalla Daniel Redénilla saattaa olla jälleen kerran juhlapäivä, sillä pääkisankin etukäteissuosikki Don Fanucci Zet tulee miehen tallista.

IS-vihjesysteemeissä luotetaan Don Fanucci Zetiin (T75-3). Pienemmän systeemin toinen varma on Tuxedo Bi (T75-7). Maistuvia merkkejä kierrokselle ovat muun muassa Gina Mearas (T75-6), Rexine (T75-5) ja jättiyllätyspuolen nosto on Grift J.R. (T75-7).

Toto75-kierroksen peliaika päättyy lähdön seitsemän starttiin eli noin klo 20.20.


Toto75-1

Ensimmäisessä Sprintterimestaruuden karsinnassa 5 Bythebook nousee niukaksi ykkösvihjeeksi. Keväällä sairastellut luokkaruuna on päässyt kisaamaan tällä kaudella vasta kolmesti, mutta Rättvikin startin perusteella vire alkaa löytyä juuri oikeaan aikaan. Se matkasi johtavan takana, josta kiri ilmavalla tyylillä kärkeen ja voitti marginaaliaan helpommin. Tähän kisaan on satsattu ja Svante Båth on tunnetusti kunnonajoituksessa yksi parhaista. Myös mailin matkalta Bythebookilla on hyvät näytöt, viimeksi pikamatkaa juostessaan se voitti E3-finaalin. Jos tietäisi varmasti Erik Adielssonin ajokin pääsevän keulaan, niin Bythebook olisi hyvä varmaehdokas, mutta sinne tuskin on asiaa.

Suurin odotuksin Ruotsiin saapunut ja jopa Elitloppet-spekulaatioissa mukana ollut 8 Green Manalishi ei ole vielä onnistunut voittamaan synnyinmaassaan. Kungapokalenin karsinnassa se oli johtavan rinnalle kierrettyään toinen, kun selässä liftannut Aetos Kronos kiri ohi. Finaalissa ori laukkasi lähtöön, jonka jälkeen kulki kulisseissa patistelematta 11,0-vauhtia viimeiset 1900 metriä. Solvallan viime startissa Jorma Kontion ajokki sai täydellisen juoksun toisessa ulkona, mutta se ei pystynyt juuri lainkaan haastamaan kärkipari Don Fanucci Zetia ja Aetos Kronosia. Lisäksi laukkakaan ei ollut kaukana loppukurvissa, ja muutenkin sillä on vaikuttanut olevan juuri kaarteissa hankaluuksia.

Viime kesänä Hambletonian karsinnan voittanut ori on varmasti kyvyiltään lähdön paras hevonen, ja normaalisti se olisi tässä porukassa suosikki, mutta viime startin jälkeen Green Manalishiin on suhtauduttava varauksella eikä lähtöpaikkakaan tietysti hyvä ole.

Toissa kerran voittokisassaan oikeinkin helpon oloisesti tuloksen 11,2aly mennyt 1 Usain Töll on ominaisuuksiensa puolesta kuin tehty mailin matkoille. Ruuna on ollut pari viikkoa Wilhelm Paalin tallissa ja mielenkiintoista nähdä onko paikanvaihdos piristänyt hevosta. Se lähtee raketin lailla liikkeelle ja Paal ainakin paaluttaa ennakkokommenteissa ajavansa keulasta. Jos karsinnassa hevosina pykälän kovemman luokan omaava suosikkikaksikko antaa Usain Töllin vetää edes kohtuullisen rauhassa, niin se pystyy yllätykseen.

Seuraavana lapulle tulisi 3 Criterion, joka on tauluaan kyvykkäämpi tapaus ja kenkien riisumisen lisäksi sille laitetaan nyt myös jenkkikärryt perään.

Juoksunkulku: Usain Töll pitää keulat. Siitä myös ajetaan. Green Manalishilla lienee pakko ajaa johtavan rinnalle ja Bythebook saa asemat sen takaa.

Pelijakauma: Ei huomauttamista. Jos viilataan, niin Green Manalishin (35%) ja Bythebookin (32%) pinnat kuuluisivat olla toisinpäin.

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 5, 8, 1
Suuri: 5, 8, 1

Toto75-2

Erik Adielssonilla on hyvä voittosauma myös toisessa karsinnassa. 3 Osterc näytti Kungapokalen-karkeloissa ettei jenkkituonnin tili ole vielä likikään täysi. Karsinnassa se avasi ja lopetti alle kymppiä pitäen keulasta ykköseksi ja muun muassa Don Fanucci Zet sai katsella ruunan takakavioita. Finaalissa tuli laukka viimeisessä kurvissa johtavan takaa. Se oli harmittava erhe, sillä Osterc näytti olevan vielä voimissaan ja ikuiseksi arvoitukseksi jää olisiko sillä ollut asiaa jopa voittomatsiin. Noiden kisojen perusteella Helena Burmanin valmennettava olisi kelpo varmaehdokaskin, kun viime vuoden Hambletonian-finalisti päässee hyvin todennäköisesti keulaankin.

Solvallan startti toi kuitenkin kysymysmerkkejä, sillä Osterc oli Elitloppet-viikonlopun 4-vuotiseliitissä pehmeä kolmannesta sisältä jääden viimeiseksi. Ilmeisesti ruuna on ailahtelevaisuuteen taipuvainen, sillä se oli huono myös huhtikuisessa Halmstadin startissa ja voitti reilut kymmenen päivää myöhemmin Kungapokalenin karsinnan.

4 Guzz Mearas tekee jatkuvasti luotettavan hyvää jälkeä ja ravilla se on jäänyt vain kaksi kertaa ulos totosta. Näin kävi viimeksi Halmstadissa, kun vauhtijuoksussa tehtävä oli tukala joukon viimeiseltä sijalta eikä edes 08-vauhtinen loppuveto nostanut neljättä sijaa korkeammalle. Ennakkotietojen mukaan Johan Untersteinerin suojatilta riisutaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella kengät pois, mutta kaikkien karsintoihin osallistuvien balanssit kannattaa tarkistaa vasta lähempänä peliajan päättymistä.

5 Upset Face on lähdön kolmas kova. Se ei ole juossut sitten Kungapokalenin finaalin, jossa ori teki sitkeän juoksun johtavan rinnalta. Näin pitkällä starttivälillä Adrian Kolgjinin suojatti tuskin on ihan terävimmillään ja mailikaan ei suosi vahvaa juntturaa. Puhutaan jättiyllätyksestä jos voitto karkaa suosikkikolmikon ulkopuolelle.

Juoksunkulku: Osterc nakkaa keulaan. 1 Brake Cooling saa asemat sen takaa. Upset Face kiertyy johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Oikein pelattu.

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 3, 4, 5
Suuri: 3, 4, 5

Toto75-3

Kolmannessa karsinnassa juoksee koko kisan suurin etukäteissuosikki ja T75-pelin pankki. 5 Don Fanucci Zet on noussut tällä kaudella ryminällä ikäluokan huipulle ja nousee lähes varmasti jo tässä lähdössä vuoden toistaiseksi eniten tienanneeksi 4-vuotiaaksi Ruotsissa. Lopullisesti ori näytti kuuluvansa eliittiin Kungapokalenissa, jossa kesti hurjavauhtisen avauksen upeasti ja tuli vasta viime metreillä Aetos Kronosin ohittamaksi. Örjan Kihlströmin ajokki sai revanssinsa viime startissa Solvallassa, jossa se piti keulasta rinnallaan ravanneen Aetos Kronosin helposti nuhteessa. Noiden starttien välissä Don Fanucci Zet ehti voittamaan Klass II-finaalin, helposti senkin.

Lähes kaikki puoltaa nyt Daniel Redénin valmennettavaa. Vastus on luonnollisesti karsinnassa aiempia startteja helpompi, se on hyvin todennäköinen keulahevonen ja Kihlström päässee vetämään sitä vauhtia kuin haluaa. Tappiolla onkin vaikea spekuloida ja Don Fanucci Zetia ei varmistella.

7 Click Bait on suosikin tavoin kehittynyt roimasti 4-vuotiskaudelle. Kungapokalenissa se jymy-yllätti karsinnoissa ja finaalissa kiri kolmannesta sisältä terävästi kolmanneksi. Elitloppet-viikonvaihteen 4-vuotiseliitissä ori oli mukana 07-vauhtisessa avauksessa ja lopetuksessa. Ecurie D. meni menojaan, mutta myös Click Bait pysäytti kellot hurjaan tulokseen 09,5aly. Vertailuna Ruotsin ennätys kirjataan lukemin 09,9aly. Viimeksi treenari Stefan Melander ajoi itse ja kyse taisi olla preparee-tyyppisestä valmistelustartista.

Juoksunkulku: Lähtö ratkeaa alkukiihdytyksessä. Click Bait on yksi kovimpia lähtijöitä, mutta lujaa lähtee myös Don Fanucci Zet, ja todennäköisesti pystyy pitämään Click Baitin ulkopuolellaan, vaikka Goop lataisikin täydet. Näin ei välttämättä vielä karsinnassa edes tapahdu.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto75-4

Jo voittosummat kertovat mitkä kaksi hevosta erottuvat 5-vuotiaiden tammojen lähdössä. 3 Activated on kovaluokkainen menijä, joka voitti viime kaudella muun muassa Drottning Silvias Pokalin ja StoChampionatetin. Se avasi kautensa juhannuksena Kalmarissa, jossa oli avoimessa tammalähdössä asiallinen neljäs. Carl Johan Jepsonin ajokki palasi tuohon kisaan puolen vuoden tauolta, joten nyt Activated on varmasti parempi, vastus helpottuu ja tähän starttiin on taatusti panostettu.

7 Racing Brodda palasi viimeksi Solvallassa voittokantaan halliten johtavan rinnalta varmoin ottein. Fakta on, että Activatedin ja Racing Broddan jäsentenväliset ovat menneet 5-0 ensin mainitulle. Racing Broddan voittamassa Tammaderbyssä Activated laukkasi lähtöön, joten sitä ei lasketa. Nyt rakkaan kilpasisaren kukistaminen voi tulla kyseeseen, sillä Racing Brodda on saanut enemmän startteja alle ja sen iskukyky lienee parempi.

9 Zaniah Bi kerää jatkuvasti paljon peliä ja kehuja, mutta ei ole ainakaan toistaiseksi niitä lunastanut. Viimeksikään Solvallassa se ei saanut hippaa Racing Broddasta ja nyt melkein kymmenen kertaa vähemmän pelatusta 4 Ti Punch Brolinesta.

Frode Hamrelle takaisin palannut 10 Rebella Matters kokeili siipiään Oslo GP:ssa ja siitä startista ei jäänyt jälkipolville mitään kerrottavaa tamman jäädessä selvästi viimeiseksi. Parhaimmillaan se kykenisi nousemaan takarivistä huolimatta ainakin totokamppailuun. 8 Vivacious Allie voisi paremmalta paikalta olla lappukamaa, mutta kasirata heikentää osakkeita tuntuvasti. Jättiyllätysten metsästäjät huomioivat 1 Aleppo Pinen, joka jäi viimeksi pussiin.

Juoksunkulku: Todella vaikeasti ennakoitavissa oleva kiihdytys. Activated on paremman lähtöpaikkansa turvin suosikki etenemään matkalla keulaan.

Pelijakauma: Zaniah Bi (19%) on liikaa pelattu. Racing Brodda (24%) napsun liian vähän.

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 3, 7
Suuri: 3, 7

Toto75-5

Viides kohde on amatööriohjastajille suunnattu lähtö. 9 Armour As on ottanut keväällä ja alkukesästä valtavan kehitysloikan. Sillä olisi ollut sanottavaa pääkilpailussakin, mutta valitettavasti oria ei oltu sinne maksettu. Toukokuisessa Mantorpin startissa jopa Ecurie D. joutui pistelemään ihan tosissaan ohittaakseen keulassa juosseen Armour Asin. Viimeksi Halmstadissa se ilotteli keulassa ja loppusuoralla gps-mittari näytti vauhdiksi 06-lukemia. Jerry Riordanin valmennettava voitti ylivoimaisesti ja meni uudet ennätysnumeronsa 10,7aly. Tänään sarja istuu lähes kruunulleen ja Håkan B Johansson on amatöörilähtöön hyvä kuski, joten Armour As on itseoikeutettu suosikki. Maili ja takarivi voivat kuitenkin aina aiheuttaa omat mutkansa, joten varmaksi siitä ei ole.

1 Rexine on todella hieno tamma eikä sen vaatimattomiin ennätykseen ja voittosummaan pidä tuijottaa yhtään. Se on nopea ja juoksupää on kultaa, joten numerotkin tulevat ajan kanssa kohentumaan kykyjen edellyttämälle tasolle. Todennäköisesti tämän päivän jälkeen ennätys kirjataan ainakin 11-alkuiseksi. Ykkösradalta on tiedossa reissu keulassa tai ainakin sen välittömässä läheisyydessä. Rexine otetaankin pienempään systeemiin Armour Asin kaveriksi.

2 Sobel Jasmine on joutunut tuoreimmissa starteissa kuluttamaan alkumatkalla liikaa polttoainetta ja loppusuoralla vereksemmät voimat ovat ajaneet ohi. Jos nyt paukut säästyisivät paremmin loppuun, niin tamma pystyy nappipaikaltaan kärkikahinoihin. 3 Harvey on tehnyt lupaavat juoksut pitkän taukonsa jälkeen. Jägersrossa sille jäi kakkossijasta huolimatta voimia varastoon ja Åbyssa ruuna tsemppasi hyvin johtavan rinnalta. 4 Gomez voitti viimeksi 1140 metrin sprintin keulasta. Ruuna lähtee niin lujaa, että voi täräyttää nytkin johtoon, vaikka sisäpuolellakin on starttiraketteja.

Jättiyllätysmerkkinä lapulle vielä pari takarivin hevosta. 10 Tony Afrika juoksi viimeksi Åbyssa ensimmäistä kertaa ilman kenkiä ja tuo kokeilu päättyi voitokkaasti. Tossut riisutaan tänäänkin ja optimitilanteessa ruuna saa kirissä Armour Asin vetoavut. Kari Lähdekorven hiljattain ostaman 11 Arnie Expressin vireestä ei saanut Halmstadissa täyttä kuvaa sen debytoidessa uudesta tallista. Keväällähän ruuna kukisti koviakin hevosia.

Juoksunkulku: Radoilta 1-4 lähdetään urku auki. Veikataan Rexinen saavan pidettyä viuhkan turvin keulapaikan itselleen. Vauhti tuskin rauhoittuu merkittävästi missään vaiheessa.

Pelijakauma: Sobel Jasminen (20%) pinnoista osan voisi antaa Rexinelle (20%) ja Harveylle (8%).

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 9, 1
Suuri: 9, 1, 2, 3, 4, 10, 11

Toto75-6

Vaikka Diana Zetilla jätettiinkin tämä kisa väliin, niin silti Daniel Redénin tallista löytyy suosikki myös tammojen Sprintterimestaruuteen. Jenkkituonti 2 Golden Tricksin pari ensimmäistä Ruotsin starttia oli vielä hakemista, mutta nyt jyvä on tuntunut löytyneen. Elitloppet-viikonvaihteen 4-vuotiaiden tammaeliitissä se nuiji toiselta ilman vetoapua ykköseksi ohi keulassa juosseen Dontlooseallmoneyn. Karsinnassa Örjan Kihlströmin ajokki haki voimalla keulat avauspuolikkaan jälkeen ja hallitsi varmoin ottein perille asti. Golden Tricksin ravi ei ollut parasta mahdollista ja nyt se kohtaa aiempaa kovemman porukan, joten siihen nähden yli 60 pelipinnat ovat yllättävän paljon.

1 Gina Mearas kohtasi suosikin toissa startissa 4-vuotiaiden tammaeliitissä ja silloin se jäi voittovoimissaan pussiin johtavan taakse. Karsinnassa massiivisen kokoinen tamma jyräsi toiselta ilman vetoapua helppoon voittoon. Johan Untersteinerin suojatti osaa lähteä kovaa ja kykenee pitämään sisäradalta keulat. Joka tapauksessa se saa hyvän juoksun, ja varsinkin viimeksi Gina Mearas näytti niin jäätävän hienolta, että huippukunto on mitä ilmeisimmin osattu ajoittaa juuri oikeaan kohtaan. Se on jäänyt prosenteissa niin paljon Golden Tricksin varjoon, että Gina Mearasissa olisi ainesta ideavarmaksikin.

4 Sashay My Way on lähdön kolmas kova. Pari kertaa laukkoihin pilannut tamma palasi karsinnassa päiväjärjestykseen kirimällä hyvän juoksun jälkeen oikein helppoon voittoon ja varaa näytti jäävän todella paljon. Suosikin tavoin jenkeissä syntyneenä tämä on sille vuoden tärkeimpiä lähtöjä, joten Adrian Kolgjinilla on taatusti ”merkki päällä”.

Lähdössä voidaan nähdä totista kilvanajoa, joten suurempaan systeemiin vielä muutama merkki. Einari Vidgren Oy:n omistama 9 Grande Diva Sisu ansaitsisi jo voiton, niin hyviä juoksuja tamma tekee jatkuvasti. Jättipotti oli lähellä Drottning Silvias Pokalin finaalissa, jossa Per Nordströmin suojatti kiri piippuhyllyn paikasta huolimatta aivan voittaneen Diana Zetin kupeelle. Karsinnassa se ei voinut mitään keulassa Sashay My Wayn kirin edessä, mutta palasi tuohon kisaan pieneltä huililta, joten nyt Grande Diva Sisu lienee terävämpi.

10 Waiting Hill Hall on ollut taas parempi siirryttyään takaisin Steen Juulin treeniin. Karsinnassa se näytti hetken jopa haastavan Golden Tricksia. Toki voittamiseen vaatisi rankkaa ylivauhtia. Kuudentena systeemeihin 6 Galant Sisu, joka muutti pari päivää karsinnan jälkeen Björn Goopin talliin. Jos ei muuta niin kuski ainakin paranee rapsakasti. Vakuuttamatta heikkotasoisimman karsinnan voittanut 3 Digital Pro jää varahevoseksi.

Juoksunkulku: Tulinen alkurynnistys. Gina Mearas ja Sashay My Way voivat ottaa kovastikin yhteen ja matkavauhti lienee reipasta läpi kisan. Golden Tricksilla tuskin lähtöön satsataan ja se saa asemat toisesta-kolmannesta ulkoa.

Pelijakauma: Golden Trick (62%) on roimasti ylipelattu. Gina Mearas (15%) ja Sashay My Way (9%) maistuvat kovasti. Myös Grande Diva Sisu (4%) ja Waiting Hill Hall (2%) ansaitsisivat enemmän pinnoja.

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 2, 1, 4
Suuri: 2, 1, 4, 9, 10, 6

Toto75-7

T75-kohteet päättyvät hienotasoiseen stayer-lähtöön. 13 Tuxedo Bi palasi Charlottenlundissa hienossa vireessä kilparadoille pitkältä tauolta. Takapareissa matkannut ruuna kiri loppua parhaiten ja nousi selvästi toiseksi. Voiton tuossa lähdössä vei muuan Ble du Gers. Juhannuksena hollantilaismenijä kävi kilpailemassa Ranskassa Montier-En-Derin radalla. Se matkasi viidennessä ulkona ja kirimerkin saatuaan leiskautti pienellä matkalla aivan omaa vauhtiaan keulaan viimeisellä takasuoralla jatkaen helppoon voittoon. Jos Tuxedo Bi olisi ruotsalainen, niin ruuna olisi noilla näytöillä varmastikin suosikki, jota se ei ainakaan aamupäivällä edes ole. Rick Ebbingen ajokki maistuukin kovasti ja jää pienemmän systeemin varmaksi.

Tuxedo Bi saa isompaan lappuun yhden täsmävarmistuksen maanmiehestään. 6 Grift J.R. juoksi Jägersrossa ensimmäistä kertaa Ruotsissa. Toki ruuna sai hyvän reissunkin, mutta tapa ja tyyli, jolla Grift J.R. lähti kirimään ja irtosi ylivoimaiseen voittoon, tekivät ison vaikutuksen. Michel F Rothengatterin suojatti on jäänyt niin omituisen pelaamattomaksi, että se on ”pakkorasti”, vaikka ei toiseksi todennäköisin voittaja olekaan.

7 Inspector on noussut elämänsä kuntoon. Åbyssa se piti keulasta voittoon, vaikka sai avauspuolikkaalla kovaa prässiä ja meni uudet ennätysnumeronsa 11,3aly. Myös Åmålin startti päättyi keulavoittoon. Tosin siellä sen olemus ei ollut yhtä hyvä kuin Åbyssa. Vastus kovenee nyt tuntuvasti, mutta juoksuradan paikalta Björn Goopin ajokki päässee taas tuulenhalkojaksi.

1 Townshed Broline voitti viimeksi Åmålissa näyttävästi johtavan rinnalta. Toki helpon porukan, mutta ruuna oli silti aiempaa parempi. Ykkösradalta on tiedossa loistoreissu ja Peter Untersteinerin suojatti on todennäköinen totohevonen. 14 Ferrari Sisun otteissa oli viimeksi Solvallassa pitkästä aikaa tuttua rähinää, kun se haastoi johtavan rinnalta tiukasti keulassa juossutta Conrads Rödluvaa. Kovaluokkainen 11 Vischio Holz palasi Vaggerydissa pitkältä tauolta ja oli vähintään asiallinen toinen. Ori parantaa, mutta parantaako tarpeeksi voittoa ajatellen. 8 Indy D. on kärsinyt epäonnesta parissa viime startissa. Nyt se kohtaa uransa selvästi kovimman vastuksen ja voitto tulisi yllätyksenä.

Juoksunkulku: Inspector pääsee keulaan ja Townshed Broline saa asemat sen takaa. Takamatkojen jyrillä lähdetään varhain ajamaan kohti kärkeä ja matkavauhti pysynee tasaisen reippaana. Tuxedo Bi omaa niin kovan pätkän, että sillä voidaan jättää ratkaisut vasta päätöskierrokselle.

Pelijakauma: Tuxedo Bi (18%) pitäisi olla enemmän pelattu. Goopin ja Kihlströmin ajokit Inspector (21%) ja Indy D. (15%) ovat ylipelattuja. Grift J.R. (3%) on kiehtova yllärimerkki.

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 13
Suuri: 13, 6

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 5, 8, 1
Toto75-2: 3, 4, 5
Toto75-3: 5
Toto75-4: 3, 7
Toto75-5: 9, 1
Toto75-6: 2, 1, 4
Toto75-7: 13
Hinta: 5,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 5, 8, 1
Toto75-2: 3, 4, 5
Toto75-3: 5
Toto75-4: 3, 7
Toto75-5: 9, 1, 2, 3, 4, 10, 11
Toto75-6: 2, 1, 4, 9, 10, 6
Toto75-7: 13, 6
Hinta: 75,60 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
5 Bythebook 35%
8 Green Manalishi 32%
1 Usain Töll 13%
3 Criterion 7%
2 Bodybuilder 6%
7 Amelie Grif 4%
6 Demon Onthe Hill 2%
4 Taxi Out 1%

Toto75-2
3 Osterc 30%
4 Guzz Mearas 28%
5 Upset Face 25%
1 Brake Cooling 5%
7 King of Everything 5%
6 Harper Seabrook 4%
2 Sweetman 3%

Toto75-3
5 Don Fanucci Zet 78%
7 Click Bait 12%
1 Kick the Dust Ås 4%
2 Ubiquarian Face 4%
4 Västerbo Lexington 1%
3 Bailamos 0,5%
6 Gerry 0,5%

Toto75-4
3 Activated 32%
7 Racing Brodda 28%
9 Zaniah Bi 10%
8 Vivacious Allie 9%
10 Rebella Matters 9%
4 Ti Punch Broline 4%
1 Aleppo Pine 3%
2 Miss Sober 3%
5 Au Pair Girl 1%
6 Flash Am 1%

Toto75-5
9 Armour As 33%
1 Rexine 24%
2 Sobel Jasmine 13%
3 Harvey 10%
4 Gomez 5%
10 Tony Afrika 4%
11 Arnie Express 4%
7 Rajah Silvio 3%
12 Rocky Bear 2%
5 Havbergs Viking 1%
6 Torpedo W.F. 1%


Toto75-6
2 Golden Tricks 33%
1 Gina Mearas 28%
4 Sashay My Way 17%
9 Grande Diva Sisu 7%
10 Waiting Hill Hall 6%
6 Galant Sisu 3%
3 Digital Pro 2%
5 Matter of Fact 2%
7 Boxer Shrimp 1%
8 Global Anarchy 1%

Toto75-7
13 Tuxedo Bi 26%
7 Inspector 13%
1 Townshend Broline 8%
6 Grift J.R. 8%
14 Ferrari Sisu 8%
8 Indy D. 7%
11 Vischio Holz 7%
5 Lucky Base 5%
2 Eclipse Am 3%
3 Zizou 3%
10 Cobbys Olifant 3%
12 Panamera 3%
15 Partizan Face 3%
4 Borups Racing 2%
9 Thunderpedia 1%