Ravivihje: Toto86 Lindesberg 1.7.2020

Julkaistu:

Toto86
Hennessy Am on uusi 3-vuotistähti?
Lindesbergin 86-kierroksen varmoiksi erottuvat Hennessy Am (86-3), Tekno Lynet (86-4) ja J.J.Another Vinn (86-7). Kaikilla on alla erinomainen startti ja lähtöasetelmat ovat varsin suosiolliset.

Elitloppet-finalisti Missle Hill starttaa illan päälähdössä (86-5), mutta tehtävä uloimmalta radalta ei ole aivan yksinkertainen. Nousujohteisesti esiintynyt Romanesque tarjoaa kovan vastuksen.

Maistuvia merkkejä kohdelähdöissä ovat mm. Gargamel Sisu (86-1), Let's Go Ernie (86-2), Silver Grace (86-6) ja Höwings Unbeatable (86-8).


Toto86-1

Suosikki: Kierros käynnistyy pienestä osallistujamäärästä huolimatta erittäin mielenkiintoisella 4-vuotiskisalla. Ykkösvihjeen saa 4 Iggy B.R., vaikka sen juoksusta ei välttämättä tulekaan tässä aivan yksinkertaista. Norjalainen osoitti luokkansa jo viime syksynä, vaikka Kriteriumissa tulikin epäonnistuminen lähtösuoran laukan muodossa. Toissa kerralla se voitti varmasti keulasta, mutta laukkasi kesäkuun alussa Åbyssä ulkoradoilla loppusuoralle tultaessa. Geir Vegard Gundersenin suojatti omaa lähdön hevosista ehkä kovimman kapasiteetin, mutta verkkaisena lähtijänä siihen ei voi luottaa, sillä voitosta ei välttämättä tällaisessa kisassa ajeta yltiöaggressiivisesti.

Haastajat ja yllättäjät: Vastustajista kiinnostaa eniten 3 Gargamel Sisu, joka ehti niin ikään näyttää kapasiteettinsa viime vuonna, mutta suurempi menestys jäi vielä saavuttamatta. Ruuna avasi kautensa juhannuksena kahden erän kisassa. Karsinnassa se kipusi kaukaa takaa kärjen tuntumaan, mutta sai vaativan juoksun jälkeen finaalissa nätimmän reissun 2. ulkona. Tilaa ei tullut, muttei voimiakaan juuri jäänyt. Nuo startit kropassa kyvykäs 4-vuotias voi pystyä nyt jo huomattavasti parempaankin. 5 Karat Band taivalsi Färjestadissa johtavan ulkopuolella, eikä saanut Dwayne Zetistä otetta lopussa. Tällä kertaa varustusta viritetään vauhdikkaampaan suuntaan ja Åke Lindblom yrittänee ulompaakin kärkipaikoille heti alussa. Siinä onnistuessaan Kungapokal-finalisti voi vetää perille asti. Vaikka muutkin osanottajat ovat kyvykkäitä, otetaan vain edellä mainittu trio lapuille. 2 Surf'n Turf on juossut toukokuun keulavoiton jälkeen kovimpia ikätovereitaan vastaan, eikä ole riittänyt sisäratajuoksuillakaan kärkeen. Vastus on nyt hieman helpompi. 1 The Bald Eagle voitti kolme kuukautta sitten virkeällä tyylillä keulasta, mutta loukkasi itseään sen jälkeen. Silläkin on eväitä nähtyä pidemmälle. 6 Galileo Amin meno ei ole ollut kahdessa viime startissa yhtä rentoa kuin aiemmin. Lähtöpaikka tietänee jäämistä porukan perälle, josta kaikkien ohittaminen on vaikeaa.

Juoksunkulku: The Bald Eaglelle kelvannee tauolta selkäjuoksu, joten keulapaikasta kilvoittelevat eniten Surf'n Turf, Gargamel Sisu ja Karat Band. Viime mainittu voi kuskin päättäväisyydellä kärkipaikan lopulta hankkiakin. Iggy B.R. ottaa rauhallisesti toisen radan vetäjän homman haltuunsa?

Pelijakauma: Iggy B.R. (40%) on oikea suosikki, mutta Gargamel Sisu (6%) ja Karat Band (12%) ovat jääneet sen takana aliarvostetuiksi. Ylipelattuja ovat The Bald Eagle (17%) ja Surf'n Turf (18%).

Ranking: A) 4, 3, 5 B) 2, 1, 6 C) -

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 4, 3, 5
Suuri: 4, 3, 5

Toto86-2

Suosikit: Pitkällä matkalla erottuu 40 metristä kaksi hevosta, jotka ovat tulleet tunnetuksi sitkeydestään. Ykkösvihjeen saa kaksikosta alustavasti huomattavasti vähemmälle pelille jäänyt 9 Cobbys Nana. Aavistuksen paremmalta lähtöpaikalta tamma päässee 10 Exaudio Vicia sujuvammin matkaan, eikä Rikard N. Skoglund varmastikaan ole tämän jälkeen valmis päästämään suursuosikkia vapaaehtoisesti etupuolelleen. Mantorpissa se piti Katja Melkon valmennettavan takanaan maaliin asti. Harper Hanoverin lähdössä Cobbys Nana laukkaili kärsittyään kiimasta, mutta ravilla sen suoritukset ovat olleet kauttaaltaan vahvoja. Tässäkin se kiertänee aikaisessa vaiheessa vähintään johtavan rinnalle. Exaudio Vici ei pystynyt toissa kerralla kamppailemaan samalta paikalta aivan kärkisijoista, mutta väänsi viimeksi varman voiton kuolemanpaikalta, vaikka joutui torjumaan takaa tulleen hyökkäyksenkin kierros ennen maalia. Jälleen matsiin, muttei voitto nytkään ilmaiseksi tule.

Haastajat ja yllättäjät: Kriterium-finalisti 4 Danilo Brickin viime vuosi epäonnistui täysin ja saaliiksi jäi vain johtopaikalta tullut kolmossija syyskuussa. Ruunan kyvyt ovat tiedossa ja 20 metrin etumatka suosikkikaksikkoon nähden vaikuttaa melko houkuttelevalta. Kengätkin riisutaan ensimmäistä kertaa, joten odotukset tallin puolelta ovat heti varsin hyvät. 14 Let's Go Ernie on kyvykäs tapaus, mutta vaatii näistä asemista hieman muiden apuja noustakseen taistelemaan voitosta asti. Viime kerralla kiristä tuli aivan liian pitkä, mutta ruuna ei luovuttanut silti missään vaiheessa. Vähän pelattuna kiinnostava. 1 Grahal des Rioults on saanut tänä vuonna juonesta kiinni ja alla on jo pari voittoa. Molemmat ovat tulleet parijonosta hyvillä lopetuksilla, mutta tällä kertaa Marcus Lilius voi mieliä kokeilla keulastakin. Takaa tulevien voimanpesien ruodussa pitäminen loppuun asti tuntuu kuitenkin melko kovalta vaatimukselta. 12 Bear Hopen suoritukset toukokuussa eivät suuremmin häikäisseet. Juoksuradan turvin ruuna voisi päästä tässä hyviinkin asemiin, eikä totosija ole täysin poissuljettu. 15 Imagine Boko väänsi toissa kerralla sinnikkäästi johtavan rinnalta, mutta pakitteli viimeksi samalta paikalta porukan läpi jo viimeisellä takasuoralla. Sopivilla vetoavuilla se voi nousta korkeallekin. 13 Mago ehti juosta Rättvikissä monella paikalla, mutta ravissa oli sanomista ja loppusuoralla ruuna menikin johdosta peitsille. Lyhyenpuoleinen starttiväli epäilyttää sen suhteen.

Juoksunkulku: Grahal des Rioults mielii paalulta keulaan ja eteneekin sinne nopeasti, jos ei saa paikkaa suoraan pidettyä. Danilo Brick voi tulla 20 metristä myös nopeasti eteenpäin tiedostaen, että takaa luultavasti on tulossa vetoapua Cobbys Nanan ja Exaudio Vicin muodossa.

Pelijakauma: Exaudio Vicin (51%) ja Cobbys Nanan (17%) kuuluisi olla varsin tasainen suosikkipari ja ehkä tilanne päivän mittaan muuttuukin siihen suuntaan. Danilo Brick (8%) ja Let's Go Ernie (4%) ovat jääneet hieman liian vähälle pelille.

Ranking: A) 9, 10 B) 4, 14, 1, 12, 15, 13, 11, 3, 8, 5 C) 6, 2, 7

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 9, 10
Suuri: 9, 10, 4, 14

Toto86-3

Suosikit: 3-vuotiskisan ykköshevonen ja samalla varma on loistavasti Pohjoismaissa aloittanut 2 Hennessy Am. Birissä johtavan rinnalla juossut ori marssi keulaan viimeisellä takasuoralla ja jätti muut 09,1-vauhtisella päätöspuolikkaalla kevyellä askeleella kauas taakseen. Tuon kisan perusteella edellytyksiä on pitkälle, eivätkä startti kropassa ja tuntuva kuskinvahvistus suoranaisesti heikennä mahdollisuuksia. 1 Konark F.Boko on vielä voitoitta, mutta esitysten puolesta sellainen voisi olla piankin luvassa. Molemmissa toukokuun starteissa tamma kulki lopun takaa 11-vauhtia. Valmentaja uumoilee selkäjuoksun sopivan parhaiten. Solvallassa Paul J. Hagoortin valmennettavan edelle ehti taaempaa iskenyt 4 Oblivion, joka voitti Bollnäsissä varmasti toiselta ilman vetoapuakin, mutta 3-vuotiseliitin ykkössija Elitloppet-sunnuntaina oli silti yllätys. Loppukaarteessa sisältä vapaille selvinnyt jenkkitamma kulki viimeiset 400 metriä terävästi 09,5-tahtia ja kiri ulkokautta hallitusti ykköseksi. Mahdollinen nytkin.

Haastajat ja yllättäjät: Ulompaakin löytyy mahdollisia menestyjiä joille juoksunkulku on luonnollisesti ratkaisevassa asemassa. 6 Kilimanjaro laukkasi Jägersrossa lähtösuoralla, mutta nappasi Skivessä viimeksi varman voiton keulapaikalta. Tallikaveri 7 Korona Pharma haki Charlottenlundin avauskurvin laukan jälkeen vauhtia kotimaastaan koelähdöstä ja sen perusteella kunto on kohdallaan. 8 Benito Roc ei riittänyt kovia hevosia vastaan kiertelemällä toukokuussa ja jäi viimeksi johtavan taakse voimissaan pussiin aloittaessaan uusista käsistä. Paikka on nyt kimurantti. Lähtölaukan viimeksi ottanut 3 Nikita Sunrise ja E3-karsinnassa keulasta hyvin hangoitellut 9 Motive Match ovat ehkä voiton suhteen liian vaativan tehtävän edessä.

Juoksunkulku: Kiihdytys on hankalasti arvioitava. Konark F.Boko lähtee melko hyvin, mutta Lindesbergissä sisärata ei ole aivan paras paikka kiihdyttää ja tammalle käy selkäkin hyvin. Hennessy Am aloitti viimeksi takarivistä, mutta jätti vaikutelman, että voi avata reippaastikin. Se lopulta keulassa?

Pelijakauma: Hennessy Amin (32%) kuuluisi olla selvempi suosikki. Varsinkin Oblivion (28%) on liikaa luotettu.

Ranking: A) 2 B) 1, 4, 6, 7, 8, 3, 9 C) 5

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-4

Suosikki: Kylmäveristen lyhyessä voltissa asetelmat ovat vahvasti 6 Tekno Lynetin puolella. 5-vuotias oli viimeksi kengittä aiempaa parempi ja voitti avauspuolikkaan jälkeen keulaan edettyään reipasvauhtisen kisan selvällä erolla. Kuukautta aiemmin ruuna ei jaksanut samalla matkalla johtavan rinnalta maaliin saakka, mutta kiri sitä ennen Hagmyrenissä vahvasti takaa. Juoksuradalta keulapaikka häämöttää, ja jos samalla etumatka kovimpaan vastustajaan on suuri, kuten olettaa sopii, voittosauma on erinomainen. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: 15 Bol Bragelle lyhyen voltin takamatka ei ole uusi juttu ja menestystä on tullut mukavasti, vaikka juoksut eivät aina ole menneet ihan parhaalla tavalla. Nopea ja nykyään suhteellisen ravivarma ori joutuu tällä kertaa aloittamaan entistä hankalammista asemista, ja jos porukka edestä ei harvene kovin paljon avauspuolikkaan aikana, voi suosikin tavoittaminen jäädä haaveeksi. 11 Harry Växus ei noussut Solängetissä viime viikolla takaa kärkeen, mutta startti vei pitkän paussin jälkeen virettä varmasti eteenpäin. Kyseessä on nopea ruuna ja edellisestä poiketen se voi päästä takamatkan etuvoltista huomattavasti lähemmäs kärkeä heti alussa. Mielenkiintoiset ohjastajanvaihdokset kokevat 9 Rem Odin ja 8 Skogli Viktor omaavat takamatkalta ehkä myös pieniä mahdollisuuksia, mutta ensin mainitulle alkumatka on ollut hankala ja jälkimmäisen otteet ennen taukoa eivät olleet erityisen loisteliaita. Tekno Lynetille reilusti Rättvikissä hävinnyt 3 Faxmar voisi paalulta olla mukana totokuvioissa onnistuneella juoksulla.

Juoksunkulku: Tekno Lynet ottaa juoksuradalta porukan nopeasti komentoonsa. Harry Växus ja 13 Elvis Tabac käynnistyvät parhaiten 20 metristä. Bol Brage lähtee hivuttautumaan takaa tasaisesti kohti kärkeä.

Pelijakauma: Tekno Lynet (61%) on aavistuksen liikaa pelattu. Harry Växus (6%) ansaitsisi muutaman lisäprosentin.

Ranking: A) 6 B) 15, 11, 9, 8, 3 C) 5, 13, 2, 10, 12, 1, 14, 4, 7

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-5

Suosikit: Avoimen ryhmän ykköshevoseksi ja pikkulapun ideavarmaksi nostetaan mainioista asemista 4 Romanesque, joka on esiintynyt uusista käsistä nousujohteisesti. Örebrossa viimeisellä takasuoralla 4. ulkoa pari pykälää edemmäs siirtynyt ori kuittasi 09,4-vauhtisen 700 metrin lopetuksen päätteeksi hallitun voiton, toki kisailu kärjessäkin auttoi sen tehtävää. 10-vuotias on näyttänyt aiemmin pääsevänsä reippaasti liikkeelle ja keskeltä se voi hyvinkin torjua ulompaa kiihdyttävät kovat vastustajat. 8 Missle Hill juoksi Elitloppetissa kahdesti keulassa. Karsinnassa jenkki venyi toiseksi, mutta taipui finaalissa selvemmin. Lindesbergissä kasiradalta kärkipaikan ottaminen ei ole aivan simppeli juttu nopeallekaan hevoselle, joten selvänä suosikkina ori on sopivasta vastuksesta huolimatta haavoittuvainen.

Haastajat ja yllättäjät: Tasaisesti Gävlen 75:ssä parijonosta esiintynyt 5 Diamanten sai viimeksi Romanesquen voittamassa kisassa keulassa painetta ja taipui lopussa neljänneksi. Johtopaikasta ei ole takeita nytkään, mutta lyhyt matka voi sille muuten olla edullisempi. Mahdollinen, vaikka edellisestä voitosta onkin jo aikaa. Ongelmista viime vuodet kärsinyt 7 Nimbus C.D. palasi tositoimiin uusista käsistä Visbyssä ja otti helpommassa seurassa hallitun keulavoiton. Loukkaantumishistorian takia sillä tuskin panostetaan ulkoa kaikin voimin alkuun ja juoksusta voi tulla varovainen. Ei kovaluokkaisen hevosen voitosta silti voi täysin yllättyäkään. 3 Going For Gold Zaz on hyvässä vireessä, mutta normaalisti rima on näissä lähdöissä voiton suhteen sille aavistuksen liian korkealla. 2 Queer Fishin otteet puolestaan ovat olleet viime starteissa turhan tasaisia. 6 Jake liikkui Ruotsin-debyytissään taustalla lopun 10-vauhtia, mutta jenkkikärryistä huolimatta voitto voi vielä tässä olla tiukassa.

Juoksunkulku: 1 Ajlexes Cubano avaa sisältä hyvin, mutta tyytynee viime suoritusten perusteella selkään. Romanesque voi torjua Diamantenin ja Missle Hillin alussa ja edetä keulaan.

Pelijakauma: Missle Hill (42%) on liikaa luotettu, Romanesque (23%) puolestaan liian vähän. Nimbus C.D. (7%) ansaitsisi muutaman pinnan enemmän.

Ranking: A) 4, 8 B) 5, 7, 3, 6, 2 C) 9, 1, 10

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 4
Suuri: 4, 8, 5, 7

Toto86-6

Suosikki: Myös Spårtrappa-lähtöön löytyy kohtalaisen selvä ykköshevonen. 5 Arturo Beech on ollut yhtä kertaa lukuun ottamatta aina kahden parhaan joukossa. Kalmarissa vastus oli Armour Asin johdolla yksinkertaisesti liian kova, mutta sen jälkeen ruuna punnersi Åbyssä johtavan rinnalta sitkeästi toiseksi ja hallitsi viimeksi kotiradalla keulasta 11,4-lopetuksessa. Autolähdöstä ei ole vielä kokemusta, mutta nähdyn perusteella 4-vuotias pystynee avaamaan hyvin. Sisäpuolellakin on keulaan mieliviä, joten uudella kuskilla rutinoimaton hevonen ei ole paljon pelattuna varma-ainesta.
Haastajat ja yllättäjät: Suomessa kaikki voittonsa ottanut 2 Olympic Blue Chip voi olla kovin kanto suosikin kaskessa, sillä jenkkiruunan otteet ovat olleet nousujohteisia alkukaudella. Mantorpissa se pisteli 11-lopetuksessa juosten perille johtavan takaa, vaikkei keulaa uhannutkaan. Tällä kertaa kärkipaikasta luopuminen ei ehkä enää tule kyseeseen, jos nopeus siihen alussa riittää. Myös 3 Silver Gracen suunta on oikea, vaikka Rättvikin voittostartissa vastus olikin kevyt. Tyyli, jolla ylivoimainen voitto keulapaikalta tuli, lupaa kuitenkin hyvää myös jatkoon, eikä mainioista asemista menestyminen ole nytkään mahdotonta. 11 Oliver Hall pinnisteli toukokuussa Lindesbergissä takaa ykköseksi, kun kärjen tahti hyytyi loppua kohti. Huoltotauolta tuleva kohtalaisen sitkeä menijä voisi nousta tässäkin ottelemaan kärkisijoista, mikäli eturivin hevoset eivät pääse juoksupaikoista suosiolla sopuun. 4 Swift Divan ravi ei ollut viimeksi kohdallaan ilman kenkiä, mutta aiempien esitysten perusteella tamma voisi riittää kärkikahinoihin. 15 Aper Mede S.M:llä oli myös avausstartissa tyylipuolella pahoja ongelmia, mutta vauhtia 4-vuotiaassa tuntuisi riittävän. Kokematon kuski ja kolmosrivi eivät tietysti ole kovin lupaava yhdistelmä, mutta vähän pelattuna tamma on merkin arvoinen. Myös 10 Gassin Amilla olisi potentiaalia voittoonkin, mikäli kaikki on mallillaan. Avausvoitto olisi luultavasti jo tullut viimeksi, mutta ravi meni lopussa niin kehnoksi, ettei kärkihevosen ohittaminen onnistunut. Bollnäsin laukka johtui häiriöstä. 1 Börge Kosing kipusi viimeksi avauskurvin laukan jälkeen taustalta asiallisesti 13,5-vauhdilla neljänneksi ja omaa tämänkaltaisessa lähdössä pienet menestyssaumat.

Juoksunkulku: Mielenkiintoinen kiihdytys luvassa, sillä yksikään eturivin hevosista ei ole osoittanut selvästi toistaan parempaa nopeutta. Olympic Blue Chip voi onnistua pitämään ulompaa kiihdyttävät ruodussa, mutta Silver Grace ja varsinkin Arturo Beech tulevat varmasti kokeilemaan johtopaikalle pääsyä. Kokemattomampien kuskien kisassa tapahtumia voi riittää alun jälkeenkin.

Pelijakauma: Arturo Beech (50%) on liian selvä suosikki. Silver Grace (5%) on aliarvostettu.

Ranking: A) 5 B) 2, 3, 11, 4, 15, 10, 1, 8, 6, 13 C) 7, 9, 12, 14

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 5, 2, 3, 11, 4, 15, 10, 1
Suuri: 5, 2, 3, 11, 4, 15, 10, 1

Toto86-7

Suosikki: Huippuvirettä viime starteissa esittänyt 2 J.J.Another Vinn on tammojen tasoituksessa paalulta tiukasti voitossa kiinni. Toissa kerralla tulisen loppuvedon 4. ulkoa kehittänyt 5-vuotias ei aivan ehtinyt Love No Painin ohi, mutta jyräsi viimeksi johtavan rinnalta selvään voittoon runnottuaan kärkeen jo päätöspuolikkaan alkaessa. Ulf Ohlssonilla vahvistuva tamma pääsee voltista sen verran reippaasti matkaan, että lienee jo alkumatkalla keulassa, josta sen ohittaminen on hyvillekin takamatkan hevosille vaikeaa. Varma.
Haastajat ja yllättäjät: 14 Cactus oli tosi hyvä suoraan viiden kuukauden tauolta puristettuaan johtavan ulkopuoleltakin voittajaksi Solvallassa. Tällä kertaa tiedossa on enemmän kiertämistä, joka ei aikaisemmin ole ollut tammalle aina pelkästään hyvä juttu. 13 Easy Creation ei jaksanut Kalmarin 75-sarjassa takajoukoista kärkeen asti, mutta teki sitä ennen kotonaan kaksi erinomaista suoritusta voittaen kesäkuun alussa jopa johtavan rinnalta. Jos lähtöön laittaa enemmän merkkejä, on Kim Erikssonin vahvistama 7 Mionetto T.P. harkinnan arvoinen. Se pisteli viimeksikin lopun takaa 12-vauhtia, vaikkei kärkeen noussutkaan. Erityisen hyvä tyyli oli huhtikuun voitossa. 10 Dusktodawn Sisu omaa riittävän kapasiteetin, mutta loppuvaiheessa tulleet laukat ovat sotkeneet alkukauden juoksuja. Pelaamattomista mainittakoon myös kyvykäs 8 Jobie Storm, jonka juoksut ovat menneet hieman hankaliksi. Maaliskuussa tamma oli yllättää juuri 86:ssä häviten vain Rally Hansille. 11 Dallas As kulki Jägersrossa lopun takajoukoista ihan mukavasti, eikä ole sekään aivan niin epätodennäköinen menestyä kuin pelikannatus antaa ymmärtää. Lähtö on suosikin takana kauttaaltaan tasainen.

Juoksunkulku: Hyvin avaavalle 1 Gitte Silvåkralle kelpaa mainiosti J.J.Another Vinnin selkä. Juoksuradalta Mionetto T.P. voi ehtiä myös kärkikuvioihin alussa, mutta suosikki lienee jo ainakin takasuoralle mentäessä tuulenhalkojana. Cactus tai Easy Creation etenee vauhdin tasaantuessa toisen radan vetäjäksi?

Pelijakauma: J.J.Another Vinn (48%) on perustellusti selvästi eniten pelattu. Cactus (17%) on saanut hieman liian vankan kannatuksen. Yllättäjistä aliarvostettuja ovat Mionetto T.P. (2%), Jobie Storm (0%) ja Dallas As (1%).

Ranking: A) 2 B) 14, 13, 7, 10, 8, 11, 5, 9, 6, 1, 12, 4 C) 3, 15

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-8

Suosikit: Suosikeista sisemmän paikkansa turvin 3 Twigs Ceasar on pronssidivisioonan niukka ykkösrankkaus. Ruunan on noussut kauden edetessä luotettavaan vireeseen, eikä voitto tälläkään tasolla hyvistä asemista ole mahdottomuus, kun vastassa eivät ole aivan sarjan parhaat menijät. Bjerkessä voitto kuolemanpaikalta paloi ehkä ajovirheeseen(!), sillä keulahevonen jäi lopulta ohittamatta kuskin keskityttyä enemmän takana tuleviin. Tässä pyrkimys lienee keulaan, ja rinnalta kiihdyttävän 4 Beartimen torjuminen alussa voi onnistuakin. Viime syksynä vahvasti 75-kinkereissä esiintyneen ruunan paluu tauolta oli lupauksia herättävä, sillä voimia tuntui jäävän reippaasti varastoon, kun kiritilat eivät lopussa auenneet. Tässä jo juoksun onnistuessa voittomatsiin, vaikkakin sille tarjoiltaneen selkäjuoksu, jos kärkipaikka ei alussa irtoa. 6 Rally Hans on kolunnut keväällä kovia ikäluokkalähtöjä ja esiintynyt niissä varsin positiivisesti. Viimeksi se ei saanut Don Fanucci Zetin voittamassa lähdössä tilaa 4. sisältä. Vastus on tällä kertaa inhimillisempi, ja onnistuneella reissulla voisi olla voitonkin aika. Hieman tasaiselle avaajalle voi ulkoa tietysti tulla hankaluuksiakin.

Haastajat ja yllättäjät: Tasaisessa lähdössä on muitakin mahdollisia. 2 Ganyboy on vaihtanut viime startin jälkeen tallia. Solvallassa ruuna nousi takaa 10,5-lopetuksella sitkeästi toiseksi ja on samanlaisena tässäkin korkealla. 1 Höwings Unbeatable teki pienen treenipaussin jälkeen lupaavan kirin Östersundissa, mutta viikkoa myöhemmin kuolemanpaikka oli liikaa. Paremmalla juoksulla nyt yllätyssauma. 5 Vine Visionin ongelmana on ollut ravin hukkuminen lopussa ja siihen on palanut monia kärkisijojakin. Pieni tauko on voinut tehdä sille hyvääkin. 7 Innovation Love ei pysynyt Ike Schermerin kyydissä johtavan takaa toissa kerralla, mutta otti Bjerken montélähdössä hallitun voiton keulasta. Hyvät asemat hankkiessaan ei täysin mahdoton. Vähän pelattuna huomioidaan isommassa systeemissä myös 8 Personal Goals, jonka juoksu Harper Hanoverin lähdössä meni pieleen, mutta osoitus vireen pitävyydestä tuli heti perään Åmålissa sitkeän kirin muodossa. Takarivistä ehkä 9 Vagabond Bi voisi omata pienet saumat, jos ruuna löytäisi hieman lisää terävyyttä loppumatkalle.

Juoksunkulku: Twigs Ceasar ja Beartime ovat keskeltä luultavasti nopeimpia alussa. Rinta rinnan lähdettäessä ensin mainittu voi päästä keulaan. Innovation Love lähtee ulompaa hyvin, mutta hakee selkää. Vine Vision ajautuu johtavan rinnalle?

Pelijakauma: Twigs Ceasarin (23%) kuuluisi olla niukka suosikki Beartimen (30%) sijaan. Rally Hans (14%) voisi olla hieman enemmän pelattu, yllätysosastolta Höwings Unbeatable (2%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 3, 4, 6 B) 2, 1, 5, 7, 8, 9 C) 10, 12, 11

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 3, 4, 6, 2, 1, 5
Suuri: 3, 4, 6, 2, 1, 5, 7, 8, 9

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 4, 3, 5
Toto86-2: 9, 10
Toto86-3: 2
Toto86-4: 6
Toto86-5: 4
Toto86-6: 5, 2, 3, 11, 4, 15, 10, 1
Toto86-7: 2
Toto86-8: 3, 4, 6, 2, 1, 5
Hinta: 14,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 4, 3, 5
Toto86-2: 9, 10, 4, 14
Toto86-3: 2
Toto86-4: 6
Toto86-5: 4, 8, 5, 7
Toto86-6: 5, 2, 3, 11, 4, 15, 10, 1
Toto86-7: 2
Toto86-8: 3, 4, 6, 2, 1, 5, 7, 8, 9
Hinta: 172,80 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto86-1
4 Iggy B.R. 35%
3 Gargamel Sisu 20%
5 Karat Band 19%
2 Surf'n Turf 11%
1 The Bald Eagle 10%
6 Galileo Am 5%

Toto86-2
9 Cobbys Nana 27%
10 Exaudio Vici 26%
4 Danilo Brick 12%
14 Let's Go Ernie 8%
1 Grahal des Rioults 6%
12 Bear Hope 5%
15 Imagine Boko 4%
11 Vikens Dome 3%
13 Mago 3%
3 Geronimo Am 2%
5 Mats Tooma 2%
8 Solitary Champ 2%
2 Adrianunow 0%
6 Sergie Phefirst 0%
7 Kulani 0%

Toto86-3
2 Hennessy Am 45%
1 Konark F.Boko 18%
4 Oblivion 16%
6 Kilimanjaro 6%
7 Korona Pharma 6%
8 Benito Roc 5%
3 Nikita Sunrise 2%
9 Motive Match 2%
5 Emma Häggenäs 0%

Toto86-4
6 Tekno Lynet 56%
15 Bol Brage 17%
11 Harry Växus 10%
8 Skogli Viktor 5%
9 Rem Odin 5%
3 Faxmar 3%
2 Dagslill 1%
5 Nelson 1%
10 Dale Spik 1%
13 Elvis Tabac 1%
1 Guli Tiger 0%
4 Bessa A.C. 0%
7 Vännfors Prins 0%
12 Felix Tabac 0%
14 Röyns Nora 0%

Toto86-5
4 Romanesque 31%
8 Missle Hill 28%
5 Diamanten 16%
7 Nimbus C.D. 11%
3 Going for Gold Zaz 5%
2 Queer Fish 3%
6 Jake 3%
1 Ajlexes Cubano 1%
9 Forecast U.S. 1%
10 Zack's Zoomer 1%

Toto86-6
5 Arturo Beech 36%
2 Olympic Blue Chip 15%
3 Silver Grace 12%
11 Oliver Hall 9%
4 Swift Diva 7%
15 Aper Mede S.M. 6%
1 Börge Kosing 4%
10 Gassin Am 4%
6 Velocista G.G. 2%
8 Gelatiamo 2%
13 Enderbest 2%
7 Kruses Chip In 1%
9 Daisy Westwood 0%
12 Sidner Specijal 0%
14 Classic Joy 0%

Toto86-7
2 J.J.Another Vinn 44%
14 Cactus 11%
13 Easy Creation 10%
7 Mionetto T.P. 6%
10 Dusktodawn Sisu 6%
8 Jobie Storm 4%
11 Dallas As 4%
5 R.K.Queen 3%
4 Mercedes 2%
6 Filippa Am 2%
9 Exploitmyday 2%
12 Ti Amo Face 2%
1 Gitte Silvåkra 2%
3 Bottnas Future 1%
15 Intake 1%

Toto86-8
3 Twigs Ceasar 23%
4 Beartime 21%
6 Rally Hans 18%
2 Ganyboy 10%
1 Höwings Unbeatable 7%
5 Vine Vision 7%
7 Innovation Love 4%
8 Personal Goals 4%
9 Vagabond Bi 3%
10 Give Me Ten 1%
11 Findus M. 1%
12 Cuarto Käbb 1%