Ravivihje: Toto75 Bergsåker 27.6.2020 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Dwayne Zet kiertää kaikki Bergsåkerissa? T75-potissa on ekstraa 2 531 740 euroa.
E3-finaalien värittämän jackpot-kierroksen tukipilarit starttaavat heti avauskohteissa. Vikens High Yield (75-1) kohtaa sopivan vastuksen pronssifinaalissa ja on tiukasti voitossa kiinni. Tasaisemmassa Klass II:ssa (75-2) luotetaan takarivistä huolimatta Dwayne Zetiin, jonka suorituksia voidaan jatkossa nähdä entistä kovemmissakin ympyröissä.

Kylmäverimaailman ykköstähdet Odd Herakles ja Månprinsen A.M. tarjoilevat ehkä kierroksen odotetuimman matsin 75-4:ssä.

Yllätyspotentiaalia omaavat ainakin Bank Wise As (75-3), Feerie de Fael ja Whelk (75-5), Natorp Bo (75-6) sekä Floris Baldwin (75-7).


Toto75-1

Suosikki: 4 Vikens High Yieldin voittosarja katkesi Elitloppet-lauantain pronssifinaalissa kuolemanpaikalta, mutta viikkoa ennen Gävlessä keulasta helpon voiton ottanut ruuna pääsee jatkamaan edelleen samassa sarjassa. Tällä kertaa finaali ei ole tasoltaan lähellekään yhtä kova kuin viimeksi ja keulapaikan luultavasti hakeva ruuna on tiukasti voitossa kiinni. Robert Berghin palaaminen rattaille on myös laskettava plussaksi, sillä haastajien halut suursuosikin torjumiseen ensi metreillä luultavasti vähenevät sen takia entisestään.

Haastajat ja yllättäjät: Ainoa, jolla voisi olla edellytyksiä ajaa suosikkia vastaan, on hyvävireinen 1 Ribaude. Bodenissa vauhdinjako oli kovasti parijonossa juossutta ruunaa vastaan, mutta se kipusi silti viime metreillä sitkeästi Deep Pocketsin kupeelle tullen viimeiset 700 metriä 10,4-vauhtia. Tasainen avaaja tuskin pystyy puolustamaan keulapaikkaa tässä alussa, vaikka se maksimaalisella avulla marraskuussa Solvallassa onnistuikin. 12 Ike Schermer ja 11 Kennedy ovat hyväluokkaisia hevosia, mutta näistä asemista normaalivireisen Vikens High Yieldin kukistaminen ei onnistu. Ensin mainitun otteet eivät alkukaudesta ole olleet aivan toivotunlaisia, vaikka viimeksi varma keulavoitto tulikin. Kennedy olisi sille voinut tarjota kuun alussa kovankin matsin, jos ei olisi menettänyt 3. sisältä väsyvän hevosen takana metrejä ennen open stretchille siirtymistä. 3 Deep Pockets piti viimeksi keulapaikalta patisteltuna voittoon, mutta puoli kierrosta pitenevää matkaa ei voi laskea sen eduksi. Nopea ruuna ottanee kuitenkin ensimmäiset keulat ja voisi suosikin takaa venyä totosijalle.

Juoksunkulku: Deep Pockets ohittaa Ribauden kiihdytyksessä, mutta niin ikään reippaasti käynnistyvä Vikens High Yield hakee siltä nopeasti keulapaikan. Kaksikosta Kennedy-Ike Schermer ainakin toinen kiertää aikaisessa vaiheessa eteenpäin.

Pelijakauma: Vikens High Yield (69%) on hieman liikaa luotettu. Kennedy (2%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 4 B) 1, 12, 11, 3 C) 10, 8, 7, 9, 2, 5, 6

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-2

Suosikki: Klass II-finaalin pelihevoseksi erottuu takarivistäkin 11 Dwayne Zet. Jo aiemmin keväällä vahvoja suorituksia tehnyt 4-vuotias on ollut erityisen hyvä kahdessa viime kilpailussaan. Kuukausi sitten se eteni johtavan rinnalta puolivälissä kärkeen ja voitti helppoon tyyliin. Viimeisin täysosuma tuli samalta paikalta aivan pitelemällä. Daniel Redénin suojatilla tuntuisi olevan kapasiteettia huomattavasti korkeampiinkin sarjoihin, mutta lähtöpaikan takia peliosuus pysyy tällä kertaa maltillisena. Menestyminen on kuitenkin mahdollista monenlaisella juoksulla. Kun moni levittää merkkejä juuri tähän kohteeseen, tehdään päinvastoin, ja kokeillaan Dwayne Zet varmana.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Armagnac tuntuu löytäneen tasapainon otteisiinsa ja voitti Östersundissa vaivattomasti keulapaikalta, vaikka pitkän matkan sopivuudesta esitettiinkin viljalti epäilyjä aiemmin turhan virtavasti esiintyneen oriin kohdalla. Jos Erik Adielsson uskaltaa satsata 5-vuotiaalla kunnolla alkuun, saanee se keulapaikan nytkin hallintaansa. 9 Jagger Boko nousi Bodenissa 3. ulkoa niukkaan voittoon, vaikka meno oli uudella balanssilla huomattavan epävarman näköistä. Tässä palataan vanhaan ja ruuna on takaakin mahdollinen. Vähemmälle huomiolle jääneistä 6 Golden Guard on ollut tosi hyvä viime startteihin ja kuuluu lapulle, jos lähtöön laittaa useampia merkkejä. Färjestadissa se nousi takaa alle 10-lopetuksella Dwayne Zetin tuntumaan ja oli viimeksi keulasta ylivoimainen osoittaen myös aiempaa parempaa lähtönopeutta. 2 Gigaro Am ei saanut viimeksi kärjen tuntumasta tilaa lopussa ja tuli voimissaan maaliin. Alati parantava ruuna voi onnistuneella reissulla olla jälleen korkealla. Lähdössä ei ole periaatteessa mukana yhtään hevosta, jolla ei olisi onnistuneella juoksulla edellytyksiä menestymiseen.

Juoksunkulku: 1 First Ideal Manin päävarustusta muutetaan ja ori voi päästä sisältä aiempaa paremmin matkaan, eikä keulan puolustaminenkaan ole siinä tapauksessa mahdotonta. Armagnac on keskeltä kuitenkin normaalisti alussa nopein, ja rauhallisena pysyessään sillä ajettaneen keulasta. Rinnalta haasteen heittää viime startin perusteella Golden Guard. Jagger Boko tai Dwayne Zet etenee johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Dwayne Zetin (22%) pitäisi olla selvempi suosikki.

Ranking: A) 11 B) 5, 9, 6, 2, 1, 10, 3, 12, 7 C) 8, 4

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 11
Suuri: 11

Toto75-3

Suosikit: Tammojen E3-finaalissa ykkössuosikin paineet kantaa kaikki viisi starttiaan voittanut 3 Loaded Maria. Ykköset ovat tulleet vieläpä varsin helppoon tyyliin, joten tässä luultavasti tarvittavaa venymiskykyäkin voi vielä löytyä. Karsinnassa, kuten pari kertaa aiemminkin, Markus B. Svedbergin suojatti pääsi hakemaan vastusteluitta keulat, mutta nyt se ei luultavasti onnistu. Juoksusta voi tulla siten hankalampikin ja muillakin on mahdollisuutensa. 5 Barbro Kronos palasi karsintaan sairastauolta ja oli erinomainen, vaikka juoksukin toki juontui mainiosti. 10,0-lopetuksella vaivattomasti 2. ulkoa ratkaissut tamma oli pienten varustemuutosten myötä edellisstartteja selvästi suorempi ja finaalissa siltä voi odottaa entistä parempaa. Erik Adielsson pyrkii alussa parijonoon ja iskemään luultavasti vasta kirissä.

Haastajat ja yllättäjät: A-ryhmään, ja jo pieneen systeemiin, nostetaan pari vähemmänkin pelattua. 1 Florist kiri karsintavoittoon terävästi johtavan takaa ja hakee samanlaista juoksua tässäkin. Kengittä ensimmäistä kertaa menevä tamma on kirissä vaarallinen, jos luukku avautuu sopivasti. 6 Bank Wise As palasi pitkältä tauolta suoraan karsintaan ja jäi Loaded Marian taakse pussiin. Olemus oli erinomainen, joten startti alla ja kengittä lähtönopeuttakin viimeksi väläyttänyt italialainen voisi pystyä nyt huippusuoritukseen. Mahdolliset menestyjät eivät rajoitu pelkästään tähän nelikkoon. 2 Chablis Ribb on lähdön todennäköisin keulahevonen, ja karsintaa 13,2-lopetuksella vaivattomasti hallinnut Leif Witaspin valmennettava voi vetää tässäkin pitkään. Ison rahan finaaleissa vauhtia ei useimmiten kuitenkaan pääse mielin määrin rauhoittamaan, joten nuori tamma voi joutua turhankin koville. 9 M.T.Perette teki karsinnassa johtavan rinnalta hyvän juoksun, vaikka olikin Barbro Kronoksen kirin edessä aseeton. Tällä kertaa Mattias Djusen suojatti pääsee yrittämään itse takaa ja on osoittanut kirikykynsä jo aiemmin. 11 Honey Mearas on tehnyt viime starteissa vahvat loppuvedot, vaikkei ole voittoon yltänytkään. Kokolapuilla ja jenkkikärryillä Johan Untersteinerin ajama tamma voi aiheuttaa yllätyksen. Myös 10 Globalizer ja 12 Malvha Ha huomioidaan takaa, sillä kummallakin on potentiaalia. Raamikas Globalizer tuntuu tosin hieman keskeneräiseltä, mutta toisaalta kenkien riisuminen voi auttaa sitä kovastikin. Malvha Ha on ollut parissa viime startissa keulassa turhan totinen, mutta pääsee nyt yrittämään selästä.

Juoksunkulku: Florist lähtee lujaa, mutta Kevin Oscarsson haluaa sille selkäjuoksun. Chablis Ribb torjuu 4 Finlandin kiihdytyksessä ja etenee kärkeen. Ilman älytöntä prässiä Leif Witasp on tuskin valmis luopumaan paikastaan. Loaded Maria edennee viimeistään puolimatkassa toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Loaded Maria (32%) on hieman ylipelattu. Bank Wise As (5%) vaikuttaa erittäin edulliselta.

Ranking: A) 3, 5, 1, 6 B) 2, 9, 11, 10, 12 C) 4, 8, 7

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 3, 5, 1, 6
Suuri: 3, 5, 1, 6, 2, 9, 11, 10, 12

Toto75-4

Suosikit: Kylmäveritasoituksessa on tarjolla huippumatsi. Uskomattomaan kuntoon noussut 7 Odd Herakles pääsee lähtökuopista luultavasti kovinta vastustajaa liukkaammin matkaan ja tie keulaan on sen jälkeen auki. Elitkampenin voittoon johtopaikalta tyylitellyt norjalaisori joutui kovemmalle Bjerkessä, mutta venytti sielläkin johtavan rinnalla juostuaan eroa muihin päätössatasella tehden Norjan ennätyksen. Jos lämpimät kelit ja pitkät kuljetukset eivät ole vieneet Tom Erik Solbergin ajokin terää, on voittoon taas hyvä sauma. Vaikka 11 Månprisen A.M. joutuneekin antamaan lähdössä metrejä eteen edelliselle, ei täydellä matkalla norjalaisen kukistaminen silti tunnu viime suorituksen perusteella mahdottomalta. Hieman nihkeän Rommen esityksen jälkeen ori kiri Solvallassa 4. ulkoa 16-vauhtia toiseksi. Jos Gunnar Melander selviää sillä nopeasti Odd Heraklesin rinnalle, nähdään lopussa tiukka taistelu voitosta.

Haastajat ja yllättäjät: Muiden voitto vaatisi edellä mainitulta kaksikolta selvästi normaalia huonompia suorituksia. 6 Tangen Haapilla on edellytykset olla niitä lähimpänä. Elitkampenissa se kiri maalisuoran 2. ulkoa mallikkaasti, viimeksi keulahevonen jäi tavoittamatta pykälää taaempaa. 3 Rubus otti ansaitun voiton pari viikkoa sitten keulasta, ja voi edetä alkumatkalla tässäkin samalle paikalle. Takamatkan hurjat ovat kuitenkin nopeasti niskassa ja toinen edelläkin. Östersundissa sisältä voittoon punnertanut 1 Spang Viktor laukkasi viimeksi kierroksen jälkeen aiheuttaen takana tulleille vaaratilanteen. Tahtia tapaillen käynnistyvä ori voisi nyt pysyä ihan ensi metrit keulassa, sillä rinnalta lähtee epävarma hevonen. Etumatkasta ei kuitenkaan ole luultavasti kovin pitkää iloa.

Juoksunkulku: Spang Viktor johtaa ensi metrit, mutta Rubus voi olla nopeasti rinnalla ja ehkä ohikin. Tangen Haap ja Odd Herakles lähtevät 40 metristä reippaasti ja jälkimmäinen on jo ensimmäisellä takasuoralla todennäköisesti keulassa. Tasaisemmin aloittava Månprinsen A.M. etenee toisen radan vetojuhdaksi. Päätöskierroksella kiihtyvä vauhti hajottaa porukan.

Pelijakauma: Odd Herakles (53%) on oikea suosikki, mutta Månprinsen A.M:n (33%) pitäisi olla aavistuksen lähempänä peliprosenteissa.

Ranking: A) 7, 11 B) 6, 3, 1 C) 4, 9, 2, 5, 8, 12, 10

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 7, 11
Suuri: 7, 11

Toto75-5

Suosikki: Vaivattomaan voittoon Bodenissa keulaan edettyään marssinut 8 Vaduz Wise As jatkaa finaalissa selvänä suosikkina. Lähtöpaikka on hieman hankala ja siihen nähden matkan lyheneminenkin on luettava miinukseksi, mutta aktiivisella taktiikalla kärkipaikka on nytkin haettavissa, ja siitä voitto olisi taas ulottuvilla. Pienen huomautuksen voi antaa myös viime startin ravista, joka ei ollut aivan parasta mahdollista. Kun peliosuus on noussut suureksi ja kierrokselle on tarjolla muitakin luottohevosia, otetaan muutama kiintoisa haastajakin mukaan.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Feerie de Fael on tehnyt kolmessa viime kisassa hyvät suoritukset. Östersundissa se kipusi alkulaukan jälkeen lopussa neljänneksi ja riitti sitä ennen Gävlessä keulasta toiseksi. Siinä startissa tamma näytti sellaiselta, että pystyy avaamaankin nähtyä paremmin, joten ykkösradalta paikka voisi löytyä suhteellisen läheltäkin kärkeä. Myös tallikaveri 10 Whelk omaa potentiaalia, sillä hyvästä selästä (nro 3) Jörgen Westholm voi luotsata sen yllättävänkin hyviin asemiin. Toissa kerralla juuri Feerie de Faelin taakse pussiin jäänyt tamma kiri viimeksi hänniltä vahvasti aina voittoon saakka. Väkevästi keväällä kulkenut 12 Merritt mahtuu myös mukaan, vaikka lähtöpaikka ja viime kerran yllättävä laukka viimeisen takasuoran alussa heittävätkin sen ylle kysymysmerkin. Gävlen ykkönen tuli 09-vauhtisella loppuvedolla takaa, ja samanlaisena Daniel Wäjerstenin suojatti voisi pärjätä näistä asemistakin. Nappireissulla Östersundissa voittoon kirinyt 9 Vien Ici ei ehkä tällä kertaa pääse yhtä hyviin asemiin, muttei totosija ole silti mahdottomuus. Enemmän peliä keränneistä 7 Messiah ei tunnu hyvistä sijoituksista huolimatta kovin kiinnostavalta, sillä auton takaa tahmeasti käynnistyvä ori jäänee alussa takajoukkoihin. 5 Announcementin otteista on jäänyt puuttumaan viimeinen puristus.

Juoksunkulku: 3 Redhot Tap Dancer napannee ensimmäiset keulat, vaikka Feerie de Fael voi lähteä sisältä yllättävänkin hyvin. Magnus A. Djuse luovuttaisi kärkipaikan mieluiten Vaduz Wise Asille, joka edenneekin avauskierroksen aikana vetotöihin.

Pelijakauma: Vaduz Wise As (49%) on ansaitusti selvä suosikki, mutta pinnat ovat nousemassa hieman korkeiksi. Feerie de Fael (3%) ja Whelk (4%) ovat jääneet aliarvostetuiksi. Messiah (13%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 8 B) 1, 10, 12, 9, 7, 5, 3 C) 11, 2, 6, 4

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 8, 1, 10, 12
Suuri: 8, 1, 10, 12

Toto75-6

Suosikit: Oriiden ja ruunien E3-finaali kärsii muutamasta merkittävästä poisjäännistä ja se vaikuttanee myös taktisiin kuvioihin 4 Maestro Zonin kohdalla. Vielä alkuviikosta valmentaja toivoi sille selkäjuoksua, mutta vallitsevassa tilanteessa Örjan Kihlström on tuskin valmis luopumaan keulapaikasta, jos sen kiihdytyksessä saa. Mainioilla otteilla uransa aloittanut ruuna luopui karsinnassa vetotöistä takasuoralla hurjan avauksen jälkeen, mutta tuli 2. sisältä lopunkin hyvin. Kokolapuilla meno suoristunee ja kuskinvaihdos on todella merkittävä. Ilman suurempia revityksiä voitto olisi mahdollinen. 2 Global Badman oli karsintavoittajista vakuuttavin, sillä ori kulki parijonosta viimeiset 800 metriä peräti 09,6-kyytiä ottaen kontrolloidun voiton. Edellisellä kerralla Bergsåkerissa voitto tuli keulapaikalta niin ikään hallitusti, mutta loppusuoralla Daniel Wäjerstenin valmennettava kadotti hetkellisesti raviaan. Normaalina voittomatsiin.

Haastajat ja yllättäjät: 12 Natorp Bo hyötyy eniten poisjäänneistä, ja nopean Vici Volantesin takaa Erik Adielsson voi yrittää sillä heti hyviin asemiin. Karsinnassa se haki keulat voimalla 07,8-avauksessa, joka maksoi lopussa. Tasaisemmin tällä kertaa aloittava ori on hankkinut jo kokemusta kovistakin lähdöistä, mm. toissa kerralla se seurasi hurjavauhtisessa kisassa mukavasti johtavan takaa. 5 Vici Volantes on ottanut selviä harppauksia eteenpäin kehityksessään. Halmstadin Breeders Crown -lähdössä se jäi vaille tilaa ja kiritti viimeksi Global Badmania hyvin 2. sisältä. Nopea lähtijä voi saada taas suotuisan juoksun. 3 Despot Powerin lopullinen luokka on vielä katsomatta. Karsinnassa hyökkäysten alkaessa parijonoon jäänyt ori sai tilat sopivasti loppusuoralle tultaessa ja kiri terävästi ykköseksi. Kim Eriksson hakenee samankaltaista juoksua tässäkin. Kengittä uransa avausvoittoon karsinnassa noussut 1 Global Bookmaker voi venyä finaalissakin korkealle, mikäli Mattias Djuse onnistuu pääsemään Maestro Zonin selkään kiihdytyksessä.

Juoksunkulku: Global Bookmaker lähtee reippaasti sisältä, mutta tähtää hyvään peesiin. Maestro Zon on keskeltä suosikki keulapaikan ottajaksi, vaikka Vici Volantes lähtee myös rinnalta räväkästi. Sekin hakee selkäjuoksua. Global Badman tai Natorp Bo johtavan rinnalle?

Pelijakauma: Maestro Zonin (27%) kuuluisi olla niukka suosikki Global Badmanin (29%) sijaan. Natorp Bo (3%) on huippumerkki, myös Vici Volantes (5%) on hieman aliarvostettu.

Ranking: A) 4, 2 B) 12, 5, 3, 1 C) 6, 10, 11

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 4, 2, 12
Suuri: 4, 2, 12, 5, 3, 1

Toto75-7

Suosikit: Kierros päättyy tasaiseen hopeadivariin. 9 Viking Brodde olisi tosin suoraan Gävlen juoksun jälkeen luultavasti ollut tähän varsin selväkin suosikki, mutta viikkoa myöhemmin ruunan eväät eivät riittäneet Harper Hanoverin lähdössä. Pitkä tauko huomioiden starttiväli oli ehkä turhan lyhyt ja tällä kertaa Timo Nurmoksen suojatilta nähtäneen taas huomattavasti parempi suoritus. Vetävistä selistä juoksupaikankaan ei tarvitse jäädä kovin taakse. Voitto on mahdollinen monenlaisella reissulla. Edestä starttaa tälle tasolle pari niin ikään tasokasta menijää. 1 Even's Cool Boylla ajettiin viimeksi passiivisesti ja voimia jäi johtavan takaa lopulta kosolti varastoonkin. Tällä kertaa tarkoituksena on tuskin katsella ensisijaisesti selkiä, ja jos alku ei mene liian vaativaksi, voi 5-vuotias otella voitosta. Rinnalta 2 From The Mine heittää tiukan haasteen heti kiihdytyksessä. Viime syksynä 75-tasolla riehuneen ruunan juoksut eivät ole menneet aivan optimaalisimmalla tavalla, mutta ehkä sen täytyy voittaakseen vielä hieman petratakin otteitaan. Sisempänä oleva lähtöpaikka voi tietää hieman taloudellisempaa avausta, joka voisi auttaa lopussa matsiin. Peliä keränneistä heikoimmilla tuntuisi tällä kertaa olevan 7 Giant Shadow, jonka kuntokäyrä tosin vaikuttaa olevan ylöspäin. Even's Cool Boylta viimeksi suosiolla johtopaikan saaneen ruunan juoksu tuskin juontuu tällä kertaa ulkoa yhtä hyvin ja kiertämällä menestyminen on jo hankalampaa.

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmän pelattu voittajakaan ei tunnu mahdottomalta ajatukselta. 3 Floris Baldwin nousi Axevallassa alle 10-vauhtisella kirillä voittajaksi 3. ulkoa, vaikka oli laukatakin loppukaarteen alussa. Bjerken pitkällä matkalla ruuna kulki takaa viimeisen ringin 11-kyytiä, joten kunto vaikuttaa erinomaiselta. Ei ulkona. Otteissaan hieman ailahdellut 10 Macelleria pisteli viimeksi lopun takajoukoista taas mallikkaasti 09,5-vauhtia ja voisi samanlaisena kivuta nytkin korkealle esimerkiksi Viking Brodden selässä? Lähes pelaamattomana mukaan nostetaan myös kuskinvahvistuksen kokeva 11 Highspirit, joka pystyy kirimään lopun ärhäkästi sopivalla selkäjuoksulla kuten viimeksi nähtiin. Pitkä loppusuorakin auttaa.

Juoksunkulku: Even's Cool Boy pyrkii vastaamaan alussa From The Minelle. Ulompaa tykittää liukkaasti 6 Only One Winner, mutta täydellä matkalla sille luulisi kelpaavan selkäjuoksu. Kärjessä lopulta joku eturivin eniten pelatuista. Viking Brodde voi kiertää vauhdin tasaantuessa johtavan ulkopuolelle.

Pelijakauma: Viking Brodde (22%) voisi olla hieman enemmän pelattu. Giant Shadow (20%) on yliarvostettu. Floris Baldwin (7%), Macelleria (3%) ja Highspirit (1%) ansaitsisivat muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 9, 1, 2 B) 7, 3, 10, 11, 6, 4, 5 C) 12, 8

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 9, 1, 2, 7, 3, 10, 11
Suuri: 9, 1, 2, 7, 3, 10, 11

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 4
Toto75-2: 11
Toto75-3: 3, 5, 1, 6
Toto75-4: 7, 11
Toto75-5: 8, 1, 10, 12
Toto75-6: 4, 2, 12
Toto75-7: 9, 1, 2, 7, 3, 10, 11
Hinta: 33,60 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 4
Toto75-2: 11
Toto75-3: 3, 5, 1, 6, 2, 9, 11, 10, 12
Toto75-4: 7, 11
Toto75-5: 8, 1, 10, 12
Toto75-6: 4, 2, 12, 5, 3, 1
Toto75-7: 9, 1, 2, 7, 3, 10, 11
Hinta: 151,20 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto75-1
4 Vikens High Yield 61%
1 Ribaude 12%
12 Ike Schermer 9%
11 Kennedy 7%
3 Deep Pockets 5%
8 Hossiana Boko 2%
10 Dexter Brick 2%
7 Tayson Bi 1%
9 Mr Clayton J.F. 1%
2 B.W.L.Ruthless 0%
5 Actual Star 0%
6 Vincent Horse 0%

Toto75-2
11 Dwayne Zet 33%
5 Armagnac 14%
9 Jagger Boko 14%
6 Golden Guard 8%
2 Gigaro Am 7%
1 First Ideal Man 6%
3 Bordeaux S. 5%
10 Exclusive Matter 5%
12 Expensive 4%
7 Ready Doc 2%
4 Will I Am 1%
8 Mellby Highball 1%

Toto75-3
3 Loaded Maria 24%
5 Barbro Kronos 19%
1 Florist 13%
6 Bank Wise As 12%
2 Chablis Ribb 9%
9 M.T.Perette 7%
10 Globalizer 5%
11 Honey Mearas 5%
12 Malvha Ha 4%
4 Finland 1%
8 Diones Smaragd 1%
7 Joy Alissa 0%

Toto75-4
7 Odd Herakles 52%
11 Månprinsen A.M. 38%
6 Tangen Haap 6%
1 Spang Viktor 2%
3 Rubus 2%
2 Reime Kongen 0%
4 Guli Rubin 0%
5 Demex 0%
8 Björs Frej 0%
9 Pydin 0%
10 Lome Diamant 0%
12 Granetta 0%

Toto75-5
8 Vaduz Wise As 44%
1 Feerie de Fael 12%
10 Whelk 11%
12 Merritt 11%
7 Messiah 7%
9 Vien Ici 7%
5 Announcement 4%
3 Redhot Tap Dancer* 2%
2 Gordon Mearas 1%
11 Cargo Door 1%
4 Dwight Sisu 0%
6 Bottnas Easy Cash 0%

Toto75-6
4 Maestro Zon 33%
2 Global Badman 27%
12 Natorp Bo 14%
5 Vici Volantes 9%
3 Despot Power 8%
1 Global Bookmaker 6%
6 Jeppas Unplugged 1%
10 Fire Piston 1%
11 Furies Rain 1%
7 Selected News 0%
8 Zack Bris 0%
9 Revelation 0%

Toto75-7
9 Viking Brodde 27%
1 Even's Cool Boy 16%
2 From the Mine 15%
7 Giant Shadow 12%
3 Floris Baldwin 10%
10 Macelleria 6%
11 Highspirit 4%
4 Kick Off Classic 3%
5 Jaques Noir 3%
6 Only One Winner 3%
12 Heading Reference 1%
8 Havefunwithme 0%