Ravivihje: Toto86 Åmål 24.6.2020 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikkoillan potissa on ekstraa 756 791 euroa.
Keskiviikon Toto86-rivi ratkaistaan Åmålin 800 metrin radalla, jossa loppusuora on vain 105 metrin mittainen. Pelihevosia kannattaakin ensisijaisesti hakea kärkiporukasta. Auton takaa keskimmäiset radat ovat parhaita, varsinkin etusuoralta (1680 m) lähdettäessä. Sisältä starttaavia hyödyttää nopeasti vastaan tuleva kaarre.

Jackpot-kierroksen tukipilareilla on kaikilla hyvät mahdollisuudet olla kärjessä tai ainakin sen välittömässä läheisyydessä viimeiselle ringille lähdettäessä. Astronascente Zac (86-2) ja Nordby Elde (86-6) ovat todennäköisiä keulahevosia, Zante Grif (86-7) puolestaan voi edetä aikaisin kontrolloimaan tilannetta kärjen rinnalle.

Vähemmälle pelille jääneistä maistuvia tapauksia ovat mm. Bailamos, Dolorosa Am ja Rossi Palema (86-1), Montdore ja Flash Håleryd (86-3), Silver Load ja Millmighty (86-4) sekä Fougueux ja Marengo (86-5).

Kesäaikataulun mukaisesti Åmålin ensimmäinen 86-kohde starttaa Suomen aikaa klo 20.20.


Toto86-1

Suosikit: Jackpot-kierroksen käynnistävä pitkän matkan kisa on tasainen. Ykkösmerkiksi nousee loistopaikalta 1 Hurricane N.L., jonka paluu lähes vuoden pituiselta tauolta oli mallikas pari viikkoa sitten. Virkeältä parijonossa vaikuttanut ruuna kiri viimeiset 700 metriä 09,8-tahtia ja nousi niukkaan voittoon. Jos Rick Ebbingen ajokki pysyy startti alla hieman rauhallisempana, ottelee se kärkipaikoilta tässäkin voitosta. Täysin väärin pelatulta vaikuttaa 6 Bailamos, joka on karaistunut kovissa ikäluokkalähdöissä. Mm. Solvallassa toukokuun alussa se ei saanut Hail Maryn voittamassa kisassa sisältä aivan täyttä mahdollisuutta, ei toki jossiteltavaakaan merkittävästi jäänyt. Bollnäsissä ravi katosi 2. ulkoa loppukurvissa, mutta Kristian Lindbergin suojatti otti Lindesbergissä vahingon takaisin marssimalla johtavan rinnalta helpommassa lähdössä vaivattomaan voittoon. Hyvin juoksuradalta käynnistyvä ruuna on nytkin vakava voitontavoittelija. Aamupäivän tilanteessa eniten peliä kerännyt 8 Nisse Sånna piti toissa kerralla pintansa siirryttyään viimeisen kierroksen alussa keulaan ja oli viimeksi 3. ulkoa lopussa sisäkautta asiallinen. Juoksun juontuminen takamatkan sisäradalta on avainasemassa. Alustava kannatus vaikuttaa ylimitoitetulta.

Haastajat ja yllättäjät: Rankingin kärkikaksikon ohella vihjesysteemeihin nostetaankin vain pari muuta turhan vähälle huomiolle jäänyttä. 7 Dolorosa Am omaa kelpo luokan ja startti alla pitkän tauon jäljiltä sen vire lienee nousussa. Vaisusta sijoituksesta huolimatta Årjängin esitys oli aivan kelvollinen, mutta takaa ei ollut edellytyksiä ohituksiin muidenkin kulkiessa lopun reippaasti. Kengät riisutaan ja juoksuradalta paikka voi löytyä nyt lähempää kärkeä. 13 Rossi Paleman osalta paljon ratkeaa kiihdytyksessä, mihin 5-vuotias takamatkan juoksuradalta selviää. Kuski on siihen hommaan parhaasta päästä. Axevallan voitto tuli hallitusti keulasta, viimeksi ruuna laukkasi loppukaarteen alussa johtavan rinnalta, eikä vaikuttanut aivan lyödyltä vielä siinä kohtaa. 10 Wir Ideal on mennyt mukavasti pidemmillä matkoilla, mutta parin kuukauden tauolta tehtävä takamatkalta ei ole ihan helppo. Jos lähtöön laittaa enemmän merkkejä, kannattaa 11-lopetuksella Jägersrossa voittoon 3. ulkoa punnertanut 11 Ibelieveinamerica huomioida.

Juoksunkulku: Hurricane N.L:n nopeus voltista on arvoitus, mutta ykkösradalta mahdollisuudet onnistuneeseen avaukseen ovat melko hyvät. Bailamos lienee juoksuradalta kovin haastaja, myös Dolorosa Am voi päästä reippaasti liikkeelle.

Pelijakauma: Hurricane N.L. (16%) on aliarvostettu, Bailamos (7%) suorastaan huipputarjouksessa. Myös Dolorosa Am (2%) on jäänyt liian vähälle pelille. Ylipelattuja ovat Nisse Sånna (19%), 2 Elstar Rapida (14%), Wir Ideal (13%) ja 9 Townshend Broline (10%).

Ranking: A) 1, 6 B) 7, 13, 8, 10, 12, 2, 9 C) 5, 11, 4, 3, 15, 14

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 1, 6, 7, 13
Suuri: 1, 6, 7, 13

Toto86-2

Suosikki: 4 Astronascente Zac vaikuttaa selvästi kierroksen todennäköisimmältä voittajalta. 3-vuotisikauden kokonaan missannut italialaisruuna on aloittanut Björn Goopilta erittäin vahvasti ja tulosrivi on nousujohteinen. Kahdessa ensimmäisessä kisassa se nousi hyvien selkäjuoksujen päätteeksi lopussa kärjen tuntumaan ja viimeksi oli jo keulasta helpon voiton aika. Huippuasemista kärkipaikka häämöttää tässäkin, eikä viime kerran lennokkaan loppuvedon perusteella 4-vuotiaalle löydy pysäyttäjää. Kovista prosenteista huolimatta passeli suosikkivarma jackpot-kierrokselle!

Haastajat ja yllättäjät: Haastetta edelliselle voisi heittää lähinnä 7 Carlos Lennon, jos Mikael J. Andersson onnistuisi jotenkin luovimaan sen startissa suosikin ohi. Viimeksi lähtölaukan ottanut ruuna hallitsi edellisellä kerralla keulaan kierrettyään varmasti perille ja vaikuttaa ihan kyvykkäältä tapaukselta. Seiskaradalta johtopaikka jäänee kuitenkin haaveeksi. 9 Harrison Boko ei ole esittänyt superotteita ja putosi Ruotsin debyytissäkin johtavan takaa selvästi kärkiparin kyydistä maalisuoralla. Totoon Rick Ebbingen ajokilla on sopivalla juoksulla saumat. 1 Cristina Speed ei ole niin kehno kuin tulosrivi osoittaa, mutta jäänee kuitenkin ensi metreillä hitaaksi, jonka jälkeen pärjääminen on paljolti muiden armoilla. Alkulaukan jälkeen tasaisesti taustalla Vaggerydissä esiintynyt 12 Irruta Boko teki hyviä suorituksia aiemmin, mutta paikka Åmålin radalle on erityisen paha.

Juoksunkulku: Astronascente Zac torjuu ulompaa hyvin lähtevät 6 Listas Snövitin ja Carlos Lennonin ja juoksee keulassa. Björn Goop saa säädellä vauhdin mieleisekseen.

Pelijakauma: Astronascente Zac (80%) on jonkin verran liikaa pelattu. Carlos Lennon (2%) ansaitsisi haastajista suuremman kannatuksen.

Ranking: A) 4 B) 7, 9, 1, 12, 2, 8 C) 6, 5, 3, 10

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-3

Suosikit: Avoimen luokan menijöiden kohdatessa paljon ratkeaa jo kiihdytyksessä. 5 Patent Leather on 4 Ragazzo Da Sopraa hieman parempi, tai ainakin tasalaatuisempi kiihdyttäjä, mutta rinta rinnan ulkopuolelta keulan ottaminen ei silti ole aivan simppeliä. Jälkimmäinen saakin sen takia ykkösvihjeen. Ragazzo Da Sopra on tehnyt kesäkuussa pitkillä matkoilla hyvät suoritukset, vaikkei aivan kärkisijoja ole tullutkaan. Molemmilla kerroilla juoksupaikka on ollut takana ja mm. viimeksi Oslo GP-päivänä ruuna kulki viimeisen ringin 11,2-kyytiä. Patent Leather hallitsi Jarlsbergissa keulasta, muttei noussut Bjerken Europamatchissa takaa kärkeen.

Haastajat ja yllättäjät: 7 Montdore joutuu yrittämään suosikkien kukistamista takaa, mutta jonkinlaiset mahdollisuudet tehtävän onnistuneeseen suorittamiseen ovat silti olemassa, varsinkin jos edellä mainitut sortuisivat liian reippaaseen alkuvauhtiin. Örebron vauhtijuoksussa 3. sisältä lopussa ulos noussut ori tuli kelpo otteella Romanesquen ja Ferrari B.R:n jälkeen kolmanneksi. Tammikuussa hopeadivarissa yllättänyt 2 Flash Håleryd ei ole sen jälkeen riittänyt kovissa tehtävissä kärkeen asti, mutta lähtöasetelmat vaikuttavat nyt varsin suosiollisilta. Jos hieman vaihtelevalla tavalla auton takaa kiihdyttävällä ruunalla olisi terävin päivänsä, voisi se pystyä pitkällekin. 8 Nappa Scarille lähtöasetelmat ovat voiton suhteen varsin hankalat. Hagmyrenissä paikka johtavan rinnalla oli sille liikaa, eikä hyvän reissun saaminen onnistu ehkä tälläkään kertaa. Kahden vuoden tauolta palaava 3 Bear Dancer esiintyi koelähdössä varsin tasaisesti ja sen perusteella menestys tulisi vielä yllätyksenä.

Juoksunkulku: Flash Håleryd voisi huippupäivänään onnistua torjumaan Bear Dancerin ja sitä myöten myös keskiratojen suosikit. Jos taas Bear Dancer pääsee ensiksi keulaan, luopuu se paikastaan Ragazzo Da Sopralle tai Patent Leatherille. Näistä ensin mainittu on sisempää hieman todennäköisempi keulahevonen.

Pelijakauma: Ragazzo Da Sopran (31%) pitäisi olla niukka suosikki Patent Leatherin (40%) sijaan. Montdore (7%) on jäänyt hieman alipelatuksi. Bear Dancer (7%) on ylipelattu.

Ranking: A) 4, 5 B) 7, 2, 8 C) 3, 9, 6, 1

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 4, 5
Suuri: 4, 5, 7, 2

Toto86-4

Suosikit: Eniten pelattujen lähtöasetelmat ovat varsin erilaiset 15 hevosen autolähdössä. 5 Kadabra Boletsin statistiikka on hieman huolestuttava, mutta ainakaan Ruotsin ensimmäisissä kisoissa viitteitä minkäänlaisesta pehmeydestä ei ole ollut. Färjestadissa Hans Crebasin valmennettava vastasi alle 10-vauhtisessa lopetuksessa hyvin perille asti, vaikka jäikin toiseksi, ja viimeksi tuloksena oli hallittu keulavoitto. Crebas pyrkii kaikin tavoin keulaan tässäkin ja ilman suurempia ponnisteluja sen paikan saadessaan Kadabra Bolets voi viedä maaliin asti. 14 Robertinon otteet eivät ennen viime starttia olleet täysin vakuuttaneet, mutta Vaggerydissä jenkkiruuna pisteli kengittä varsin kevyellä otteella. Toki juoksukin meni lopulta johtavan takaa kuin elokuvissa. Tehtävä on nyt huomattavasti kivisempi, mutta Björn Goop jos kuka voi sen Åmålissa ratkaista. Pelaajat voivat tuomita sen saumat tällä kertaa turhankin yksimielisesti.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikkikaksikon väliin rankingissa kiilaa hyvältä paikalta ehkä keulaan kiiruhtava 4 Silver Load. Toissa kerralla se menetti mahdollisuutensa väsyvän takana, mutta kaksi muuta 4-vuotiskauden kisaa ovat olleet positiivisia. Viimeksi 2. ulkoa loppusuoran alussa kärkeen ehättänyt ruuna tuli päätössatasella yhden ohittamaksi. Keulasta tai johtavan takaa nyt voittomatsiin. Paikan A-ryhmästä saa myös 8 Millmighty, vaikka lähtöasetelmat eivät olekaan kovin herkulliset. Vaativan reissun päätteeksi viime kerralla hieman lopussa taipunut ori latoi edellisessä startissa 4. ulkoa kirin 09-vauhtia tyylillä, jolla se ei olisi pihalla tässäkään. Balanssiakin päästään keventämään. 1 Harry Dynamit on tehnyt avauskisan laukan jälkeen hyviä suorituksia kaikenlaisilla juoksuilla, mutta on otteiltaan hieman dieselmäinen ja voi jäädä ykkösradalta alussa hieman hitaaksi. Ei unohdeta silti kokonaan. 7 Listas Psycho on tehnyt taustalta asialliset loppuvedot, viimeksi keula oli päässyt jo karkaamaan. Carl Johan Jepsonilla vahvistuva 4-vuotias mahtuu ulompaakin isompaan systeemiin. Sieltä paikan saa myös 3 New Yankee, joka on pistellyt parilla viime kerralla lopun juosten sekä kengittä tällä kertaa menevä 11 M.T.Nosler. Viime kerralla Mikko Ahon suojatti ratkaisi parijonosta varmasti lopussa.

Juoksunkulku: Silver Load ja Kadabra Bolets avaavat keskeltä parhaiten, jompikumpi niistä lopulta keulassa. Listas Psycho ja Millmighty voivat mieliä ulkoa myös heti kärkiporukkaan. Vauhdin rauhoittuessa Robertino voi tehdä aikaisen ratkaisun takaa.

Pelijakauma: Kadabra Boletsin (32%) kuuluu olla selvähkö suosikki, mutta pinnat voivat kivuta päivän mittaan turhan suuriksikin. Robertino (26%) on vielä liikaa pelattu, samoin Harry Dynamit (15%). Silver Load (8%) ja Millmighty (8%) ansaitsisivat suuremman kannatuksen, samaten yllättäjistä New Yankee (2%) ja M.T.Nosler (2%).

Ranking: A) 5, 4, 14, 8 B) 1, 7, 3, 11 C) 10, 9, 6, 2, 15, 13, 12

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 5, 4, 14, 8
Suuri: 5, 4, 14, 8, 1, 7, 3, 11

Toto86-5

Suosikit: Hankalan pelilähdön ykkösvihje ulkoa starttaavalle 7 Alex H.P:lle, joka punnersi Mantorpissa voittajaksi johtavan rinnaltakin, muttei pystynyt viimeksi nousemaan kolmatta sijaa korkeammalle takajoukoista. Suoritus kaikkinensa oli kuitenkin hyvä. Vastus ei vaikuta tällä kertaa erityisen pahalta, mutta ulompaa kiertämistä voi olla tiedossa. Kun kaikki aiemmat Ruotsin starttinsa avojaloin juossut 4-vuotias on nyt ilmoitettu kilpailemaan kengillä, ei siitä ole varmaksi asti. 1 Comte Godiva ei ole menestynyt kahdessa viime startissa, mutta pienestä taipumisesta huolimatta Jägersron suoritus kuolemanpaikalta oli edellisestä kisasta jo askel parempaan suuntaan. Keulasta tai sen lähettyviltä ruuna voi otella nyt voitostakin. Ensimmäistä kertaa jenkkikärryjä testaava 4 Quickly S.W. on myös huippukuskilla aikaisin pelihevosia hyvistä asemista. Tamma on tullut lopun juosten viime starteissa selkäjuoksuilla.
Haastajat ja yllättäjät: 2 Fougueuxin tulosrivi ei täysin kerro sen vireestä, sillä ruuna kulki viimeksi takaa lopun ulkokautta asiallisesti ja jäi kesäkuun alussa sisälle pussiin. Sitä ennen tuli pari lähtölaukkaa. Nopea lähtijä voi otella ravilla kärkisijoista. 12 Shapes olisi paremmalta paikalta ollut vakavakin voittajaehdokas, mutta lyhyellä matkalla rata kaksitoista tuo pulmia, kun ruunalla on vielä taipumusta mennä loppua kohti hieman toisohjaiseksi. Bjerkessä se kulki takaa maalisuoran vahvasti ja ehti toiseksi. Yllättäjistä 10 Marengolla voisi olla onnistuessaan saumoja kärkeen saakka, sillä toukokuun voitot tulivat hyvällä tyylillä. Färjestadin kovavauhtisessa kisassa sillä ei ollut mitään jakoa takaa ja viimeksi laukka avauskurviin mentäessä pilasi mahdollisuudet.

Juoksunkulku: Eturivissä on lukuisia reippaita avaajia ja juoksunkulun arvioiminen on hankalaa. Comte Godiva, Fougueux ja Quickly S.W. ovat kiinnostuneimpia keulasta, ensin mainitulta ykkösradan puolustaminen ei tosin luultavasti onnistu. Alex H.P. tullee ulkoa myös heti eteenpäin.

Pelijakauma: Alex H.P. (43%) on hieman liian selvä suosikki, myös Shapes (14%) on kerännyt liikaa peliä. Fougueux (6%) on vielä edullinen, mutta voi lämmetä. Marengo (2%) ansaitsisi muutaman lisäpinnan.

Ranking: A) 7, 1, 4, 2 B) 12, 10, 9, 8, 5 C) 6, 11, 3

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 7, 1, 4, 2, 12, 10
Suuri: 7, 1, 4, 2, 12, 10

Toto86-6

Suosikit: Kylmäveritasoitus haiskahtaa vahvasti kolmen kaupalta. Kaikkien rastaaminen on tietysti varmin ratkaisu, mutta kannanottokin voisi olla paikallaan, sillä 8 Nordby Elde on triosta juoksuradalta melko todennäköinen keulahevonen. Toukokuun 75-kisassa Gävlessä Olle Alsénin 5-vuotias ei saanut lopussa sisältä mahdollisuutta ja kuusi päivää myöhemmin vastassa oli liian kovia. Muutaman viikon takainen ylivoimainen keulavoitto osoitti ruunan vireen olevan erinomaisella tolalla ja tempun uusimiseen on tässä varsin hyvät mahdollisuudet. 9 Ask Viking jäi keväällä suurena suosikkina kahdesti toiseksi. Viimeksi keulan ohi ei ollut asiaa, ja huhtikuussa se tuli itse loppusuoralla ohitetuksi siirryttyään 2. ulkoa jo kärkeen. Pieni huoltopaussi on alla, mutta lisämielenkiintoa tuo kenkien riisuminen ensimmäistä kertaa. 4 Fröyu Birk voitti molemmat toukokuun kilpailunsa, ensin johtavan rinnalta maalikuvassa ja viimeksi jo reilummin johtopaikalta. Mahdollinen nytkin.

Haastajat ja yllättäjät: Muiden voitto tulisi melkoisen suurena yllätyksenä. 5 Torpa Oda omaa ihan mukavasti kyytiä, mutta tammaa ei ole ihan helppo ylipuhua ensimmäisenä maalilinjan yli. Toissa kerralla se pisteli sisältä lopun ihan mallikkaasti, mutta löi viimeksi jarrut pohjaan päätössatasella. Paalun tammat voivat nappijuoksuilla otella totosijasta, jos joku suosikkitriosta epäonnistuu.

Juoksunkulku: 2 Lysjö Wilda voi olla paalun kaksikosta hieman ripeämpi alussa, mutta juoksuradan turvin suosikeista luultavasti parhaiten käynnistyvä Nordby Elde hakee siltä nopeasti keulapaikan. Fröyu Birk tai Ask Viking etenee toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Nordby Elden (29%) pitäisi olla selvähkö suosikki tasaiseen norjalaiskaksikkoon nähden. Torpa Oda (11%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 8, 9, 4 B) 5, 2, 1 C) 3, 7, 6

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 8
Suuri: 8

Toto86-7

Suosikit: Vakuuttavasti Åbyssä parijonosta voittoon kirinyt 5 Zante Grif oli viimeksikin johtavan takaa lopussa tilaa saatuaan matkalla ehkä Zuleika Fontin ohi, mutta kovassa vauhdissa Robin Bakkerin ajokki rullasi laukalle. 5-vuotias on jättänyt olemuksellaan vaikutelman, ettei sillä välttämättä tarvitse menestyäkseen katsella selkiä ja tällä kertaa juoksupaikka löytyneekin taas toiselta radalta. Siten kiritilojen löytymisestä ei tarvitse murehtia. Hyvävireinen hollantilaistamma on vasta kakkossuosikkina makoisa varmayritys! Sisäpuolelta kiihdyttävä 4 Make More Cider on alussa luultavasti nopeampi ja keulaan päästessään se voisikin tarjota Zante Grifille kovan vastuksen. Todennäköisesti johtopaikka on kuitenkin jo varattu, ja siinä tapauksessa Peter Untersteinerin ajaman tamman tehtävä menee hankalammaksi. Vapaalta radalta talvella voittoja napsinut 6-vuotias laukkasi viimeksi lähtösuoralla.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Global Wonderful ottaa todennäköisesti ainakin ensimmäiset keulat ja siitä luultavasti Åmålissa myös ajetaan, vaikkei tamman puristus ole kolmella viime yrittämällä samalta paikalta riittänyt kuin kakkossijaan. Vaikka lyhyt loppusuora suosiikin, voi voittoon asti venyminen tehdä taas tiukkaa. Muu porukka on varsin tasainen. 2 Bearicecream ei onnistunut toukokuussa, mutta juoksutkin menivät joka kerta hankaliksi. Paremmalta lähtöpaikalta reissusta voisi tulla nyt taas suotuisampi, eikä totosija ole mahdoton. Vakuuttavasti varsinkin jälkimmäisen Axevallan starttinsa huhtikuussa voittanut 1 Sunettan Palema esiintyi viimeksi sisältä tasaisemmin, mutta se oli pieneltä paussilta odotettuakin. Vire lienee taas parempi, mutta ykkösradalta juoksupaikka voi jäädä hieman taaemmas, eikä ensi viikon Stochampionatet-karsintoihin tähtäävällä 4-vuotiaalla välttämättä haluta yrittää sen jälkeen erityisen aggressiivisesti. Merkittävän kuskinvahvistuksen kokeva 9 Mimmi Dynamite ei jaksanut viimeksi kuolemanpaikalta, mutta nappasi toukokuussa varmat voitot keulasta ja takaa. Myöskään 10 Global At Work ei ole niin kehno kuin peliosuus antaa ymmärtää.

Juoksunkulku: Global Wonderful torjuu kuskin halutessa Make More Ciderin kiihdytyksessä ja juossee keulassa. Zante Grif hakee asemat toiselta radalta ja etenee tarvittaessa johtavan rinnalle matkan aikana.

Pelijakauma: Zante Grifin (28%) kuuluisi olla lähdön eniten pelattu Make More Ciderin (45%) sijaan. Yllättäjistä muutamat ovat jääneet turhaan täysin pelaamattomiksi.

Ranking: A) 5, 4 B) 3, 2, 1, 9, 10, 7, 12, 11, 6 C) 8

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto86-8

Suosikit: Mielenkiintoisessa Klass I -lähdössä ykköshevoseksi nousee lupaavat suoritukset Åbyn starteissa tehnyt 4 Hummer Scott. Nopea hollantilainen kipusi kesäkuun alussa 3. sisältä toiseksi, mutta suoritus viikkoa myöhemmin oli vielä tanakasti parempi. Kovaa alkuun ladannut ruuna ei päässyt aivan keulaan, mutta siltä löytyi vielä parijonosta 10-vauhtinen loppuveto, joka nosti sen nytkin mukana olevan Inspectorin tuntumaan. 6-vuotiaalle haetaan selkäjuoksua, joka voi tehdä siitä sen verran haavoittuvaisen, ettei se kelpaa varmaksi asti. 3 Pleasure For Cashille on tulossa tähän starttiin lähes epävirallinen varustemuutosten Ruotsin ennätys kengättömyyksineen, jenkkeineen, vedettävine lappuineen ja korvapalloineen. Kyvykäs menijä kiertyi Östersundin 75-lähdössä parijonosta viimeisen kierroksen alussa johtavan rinnalle, mutta laukkasi loppusuoralle käännyttäessä. Oscar Berglundin suojatti ei olisi voittanut, muttei nyt aivan tyhjäkään ollut. Keulaan selvitessään voitto on mahdollinen, mutta toisaalta lukuisat muutokset yhdellä kertaa tuntuvat epävarmuuteen taipuvaisella hevosella hieman epäilyttäviltäkin. 6 Inspector on myös 75-tasoa ja molemmat suoritukset pienen tauon jälkeen ovat olleet hyviä. Ensin ruuna väänsi hyvin kuolemanpaikalta ja piti viimeksi kovasta avauksesta huolimatta keulasta pintansa. Jos Pleasure For Cash ei onnistu alussa, voi johtopaikka olla haettavissa tässäkin, ja siinä tapauksessa pullat olisivat taas varsin hyvin uunissa. Muuten vaikeampaa.

Haastajat ja yllättäjät: 5 Love Håleryd ei saanut Mantorpin 75-kisassa rintaman takaa kunnon mahdollisuutta, mutta osoitti viimeksi vireen olevan hyvällä mallilla marssittua 2. ulkoa lopussa selvään voittoon. Juoksun onnistuessa ei mahdoton tässäkään. Yllättäjäosastollakin on hyviä hevosia, mutta mahdollisuudet voittoon eivät tunnu erityisen herkullisilta. Ehkä kengittä ja jenkeillä tällä kertaa menevä 9 Rally Gunnar voisi kohota niistä lopussa korkeimmalle. Viimeksi se joutui taipumaan keulasta kalkkiviivoilla toiseksi. 2 M.T.Nordic Spirit hakee hyvää juoksua kärjen tuntumassa, eikä olisi kiriluukkujen auetessa nousuvireisenä ulkona totokamppailusta. 7 Cyrano de B. pystyisi keulaan päästessään voittamaan koviakin hevosia, mutta lähtöpaikka reippaiden avaajien ulkopuolella on tälläkin kertaa ongelmallinen. Toisten takaa yritys ei oikein riitä ja kuolemanpaikka on turhan vaativa.

Juoksunkulku: M.T.Nordic Spirit lähtee hyvin, mutta hakee hyvää selkää. Hummer Scott päässee pelihevosista keskeltä parhaiten matkaan, mutta sillekin voi kelvata selkäjuoksu. Siinä tapauksessa johtohevonen löytyisi kaksikosta Pleasure For Cash-Inspector. Cyrano De B. voi ajautua ulkoa taas toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Hummer Scott (17%) on selvästi aliarvostettu. Pleasure For Cash (29%) voi varustemuutosten myötä kuumentua liikaakin peleissä.

Ranking: A) 4, 3, 6, 5 B) 9, 2, 7, 10, 12 C) 8, 11

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 4, 3, 6, 5
Suuri: 4, 3, 6, 5, 9

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 1, 6, 7, 13
Toto86-2: 4
Toto86-3: 4, 5
Toto86-4: 5, 4, 14, 8
Toto86-5: 7, 1, 4, 2, 12, 10
Toto86-6: 8
Toto86-7: 5
Toto86-8: 4, 3, 6, 5
Hinta: 38,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 1, 6, 7, 13
Toto86-2: 4
Toto86-3: 4, 5, 7, 2
Toto86-4: 5, 4, 14, 8, 1, 7, 3, 11
Toto86-5: 7, 1, 4, 2, 12, 10
Toto86-6: 8
Toto86-7: 5
Toto86-8: 4, 3, 6, 5, 9
Hinta: 192,00 €

Tästä kupongille:

Todennäköisyysarviot

Toto86-1
1 Hurricane N.L. 23%
6 Bailamos 21%
7 Dolorosa Am 11%
13 Rossi Palema 11%
8 Nisse Sånna 9%
10 Wir Ideal 8%
12 Ibelieveinamerica 6%
2 Elstar Rapida 4%
9 Townshend Broline 4%
4 Yukon Bay 1%
5 Al's Mintoo 1%
11 Mood Indigo 1%
3 Carbureightr 0%
14 Flash Teemer 0%
15 Jaanus Tooma 0%

Toto86-2
4 Astronascente Zac 69%
7 Carlos Lennon 8%
9 Harrison Boko* 7%
1 Cristina Speed 5%
2 Defiko 3%
12 Irruta Boko 3%
8 Endwithastar 2%
3 Nouvelle Isabell 1%
5 Nille Sånna 1%
6 Listas Snövit 1%
10 Euroboy 0%
11 Crystal Kiss 0%

Toto86-3
4 Ragazzo da Sopra 37%
5 Patent Leather 34%
7 Montdore 11%
2 Flash Håleryd 10%
8 Nappa Scar 5%
3 Bear Dancer 2%
9 Jula Downton 1%
1 Harpos Rockland 0%
6 Im Your Captain 0%

Toto86-4
5 Kadabra Bolets 31%
4 Silver Load 15%
14 Robertino 14%
8 Millmighty 12%
1 Harry Dynamit 8%
3 New Yankee 6%
7 Listas Psycho 6%
11 M.T.Nosler 5%
6 U.S.Male 1%
9 Noras Princess 1%
10 Enjoy's Top Gun 1%
2 Almagest A.C. 0%
12 Towbar 0%
13 Knightgi 0%
15 Piglet Pil 0%

Toto86-5
7 Alex H.P. 33%
1 Comte Godiva 17%
4 Quickly S.W. 16%
2 Fougueux 13%
12 Shapes 8%
10 Marengo 5%
9 Cordelia I.S. 3%
5 Eli Manning 2%
8 Primero Greentown 2%
6 Mellby Devil 1%
3 No Faith 0%
11 Sally MacLennane 0%

Toto86-6
8 Nordby Elde 40%
9 Ask Viking 26%
4 Fröyu Birk 25%
5 Torpa Oda 5%
1 Röyns Nora 2%
2 Lysjö Wilda 2%
3 Pelle Prins 0%
6 Moe Braga 0%
7 Barkborren 0%

Toto86-7
5 Zante Grif 40%
4 Make More Cider 25%
3 Global Wonderful 10%
1 Sunettan Palema 5%
2 Bearicecream 5%
9 Mimmi Dynamite 3%
10 Global at Work 3%
6 Valkyria K. 2%
7 Kitsune 2%
11 Fixie 2%
12 Ies Juvel 2%
8 Wannabe Young 1%

Toto86-8
4 Hummer Scott 25%
3 Pleasure for Cash 21%
6 Inspector 19%
5 Love Håleryd 15%
9 Rally Gunnar 6%
2 M.T.Nordic Spirit 4%
7 Cyrano de B. 4%
10 Impressive Choice 2%
12 Dream Cash 2%
8 Winner Bac 1%
11 Asa Ready To Glide 1%
1 Abrakadabra* 0%