Ravivihje: Toto75 Östersund 6.6.2020 – jättipottikierros

Julkaistu:

Toto75
Lauantain pottiin kertyi Elitloppet-viikonlopulta ylimääräistä jaettavaa peräti 5 717 478 euroa.
Östersundin kierros huipentuu Jämtlands Stora Pris -kisaan, johon on viikko Elitloppetin jälkeenkin riittänyt erittäin tasokas osanottajajoukko. Luotettavasti kulkeva Cyber Lane ja huippulahjakas Campo Bahia ovat kisan suurimmat ennakkosuosikit.

Jackpot-kierroksen suosikkivarma on tammalähdön 4-vuotias Award Kronos (75-4), joka on löytänyt kahdessa viime startissa oikean sävelen. Sen ikätoveri Fort Knox on saanut pronssidivarissa (75-3) suuren kannatuksen, mutta niin ikään hyväluokkaisella Global Winnerillä on saumat kukistaa se.

Vähemmälle pelille jääneistä kiinnostavia hakuja ovat mm. Tinten (75-1), Guli Rubin (75-2), Redhot Tap Dancer (75-5) ja Une Etoile Gar (75-7).

Östersundiin on luvattu iltapäivällä sadetta. Lisäksi radan pinta on vastikään uusittu, joten olosuhteiden osalta on pieniä kysymysmerkkejä olemassa.


Toto75-1

Suosikit: Tasaisen avauskohteen niukka ykkösmerkki on hyvistä asemista kiihdyttävä 1 Will I Am. Leif Witaspin 4-vuotiaalla on urallaan vasta yksi voitto, mutta se on tehnyt useampia vahvoja suorituksia. Voittostartissa maaliskuussa se nitisti Mellby Hurricanen ulkopuolelta, viimeksi ori kulki 2. ulkoa lopun alle 11-vauhtia. Tässä tarjolla on todennäköisesti hyvä juoksu kärjen tuntumassa, josta voittokin on mahdollinen. 3 Mellby Highball teki jo Svante Båthilta kelpo esityksiä, mutta oli silti hieman jämäkämmän oloinen aloittaessaan viimeksi Robert Berghin tallista. Reilu kierros ennen maalia takaa johtavan rinnalle edennyt ori väänsi varsin sitkeästi maaliin asti. Etukengätkin ehkä riisutaan nyt, ja startti alla 4-vuotias voi pystyä entistä parempaan suoritukseen. Keulat lähdössä katsoo luultavasti 6 Armagnac, mutta pitkä matka on sille isohko kysymysmerkki. Aikaisemmin parilla yrittämällä sen veto on loppunut, mutta ori on ollut uransa alkutaipaleella usein huonosti hallittavissa. Pari viime esitystä ovat olleet sen suhteen parempia, Axevallassa 5-vuotias pakeni keulasta omille teilleen ja kiri Åbyssä napakasti sisältä.

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmän pelatuista korkealle rankingissa nousee 8 Tinten, jonka kyvyt ovat myös 75-tasolle riittävät. Don Fanucci Zetin voittamassa Rommen huhtikuun kisassa Mattias Djusen suojatti ei saanut sisältä mahdollisuutta ja koki viimeksi saman kohtalon. Paremmilla tuureilla se voisi voittaakin. 5 She Follow Me oli vakuuttavan Eskilstunan juoksun jälkeen kihisevä pelihevonen Mantorpin vastaavaan 75-sarjaan, mutta alkulaukka pilasi pelin. Tamma tuli sen jälkeen porukan perällä hyvävoimaisena maaliin. Voltin vitonen on kookkaalle hevoselle hieman hankala paikka, mutta sen kunnialla selvittäessään menestyminen on mahdollista. 9 Phoenix Photo on joko laukannut tai voittanut. Viimeksi se kadotti ravinsa loppukaarteessa, mutta kiersi edellisellä kerralla takaa niukkaan voittoon. Kuski vahvistuu tuntuvasti. Lähes vuoden tauolta pari starttia kroppaansa saanut 11 Yrwing hyötyy dieselmäisenä menijänä matkasta ja saa terävämmän kuskin taakseen. Myös 12 Timorolille matkasta voisi olettaa olevan etua, vaikkei aiempaa kilpailukokemusta olekaan. Lindesbergin tiukka avauskurvi tuotti viimeksi laukan, mutta sitä ennen Gävlessä ori meni johtavan takaa hyvällä otteella.

Juoksunkulku: Armagnac ottanee juoksuradalta johtopaikan, Will I Am pyrkii sen taakse. 2 Harvesting Time ja 7 Young Highness lähtevät myös reippaasti ja voivat sekoittaa kuvioita. Mellby High Ball etenee jossain vaiheessa toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Tasainen suosikkitrio kuten kuuluukin, mutta Tinten (5%) on jäänyt edulliseksi. Myös Yrwing (1%) ja Timorol (2%) ovat hieman peliosuuttaan todennäköisempiä.

Ranking: A) 1, 3, 6, 8 B) 5, 9, 11, 12 C) 2, 7, 10, 4

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 1, 3, 6, 8
Suuri: 1, 3, 6, 8, 5, 9, 11, 12

Toto75-2

Suosikit: Monien mahdollisten kylmäveritasoituksessa rankingin kärkeen nousee todennäköisimpänä keulahevosena 3 Alma Prins. 5-vuotias voitti toissa kerralla hallittuun tyyliin prässättyään ensimmäisellä takasuoralla kärkeen. Viimeksi sisällä matkannut ori nousi ulos loppusuoralla, mutta ei pystynyt tai ehtinyt vaihtaa rytmiä, jotta olisi voinut otella kärkisijoista. 1 Spang Viktor latasi toissa kerralla lopun todella vauhdikkaasti, mutta viimeksi muutkin kulkivat kovempaa ja ori sortui taustalla puolimatkassa laukkaan. 22-vauhtisesta lopetuksesta huolimatta 6-vuotiaan otteet eivät olleet aivan voittokisan veroisia ja tällä kertaa se kokee useampia varustemuutoksia. Jos Björn Karlsson onnistuisi saamaan sen suhteellisen reippaasti liikkeelle, ei takahevosten tehtävä todellakaan olisi helppo. Tahtia usein alussa tapaileva Spang Viktor voi jäädä kuitenkin hieman hitaaksi, jolloin tehtävä mutkistuu.

Haastajat ja yllättäjät: Edellisten väliin kiilaa 11 Guli Rubin, joka voi olla takamatkan juoksuradalta nopeasti kärkiporukassa. Rommessa ruuna menetti viimeisellä takasuoralla keulapaikan Månprinsen A.M:lle, mutta pinnisteli tämän tuntumassa asiallisesti maaliin saakka. Åbyn lähdön taas voitti Odd Herakles, joten ainakin vastuksen puolesta tehtävä on nyt sopivampi. Myös 12 Bokli Teddy mielii hyvältä paikaltaan heti eteenpäin. Johtavan rinnalla parissa viime startissa juossut ori on tehnyt kelvollisia suorituksia, varsinkin toissa kerralla, jolloin se kärsi maalikuvatappion. Kuolemanpaikalta tätä lähtöä sen on vaikea voittaa, mutta muulla juoksulla norjalainen ei ole ulkona. 2 Husnäs Elving palasi puolen vuoden paussilta varsin hyvässä iskussa ja parantaa varmasti saatuaan startin kroppaansa. Kuskikin vahvistuu melkoisesti. Nousuvireiseltä vaikuttaa myös 14 U.R.Faxe, joka pisteli Bodenissa loppua rivakalla otteella. Selkäjuoksun tarvitseva ori voi pienillä tuureilla kivuta ylöskin. 9 Demex voisi Rommen suoritukseen pystyessään nousta nytkin korkealle. Viimeksi ori ei tosin ollut aivan yhtä hyvä ja tulee nyt pieneltä tauolta. 4 Rubus jatkaa vahvassa iskussa, eikä taipunut johtavan rinnaltakaan viimeksi järin paljon. Tarkemmalla reissulla se voisi voittaakin. 15 Lukas Rauen teki viime vuonna vahvaa jälkeä 75-lähdöissä ja huomioidaan myös hankasta paikasta huolimatta. Leangenissa puolimatkassa laukannut ori saattaa mennä tällä kertaa ilman kenkiä, joka olisi ainakin Ruotsissa ensimmäinen kerta.

Juoksunkulku: Alma Prins ja Rubus pääsevät todennäköisesti sisempää lähtevien ohi alussa niin että ensin mainittu juoksee keulassa. Takamatkan juoksuradoilta lähdetään myös hyvin ja varsinkin Guli Rubin on nopeasti kärkikahinoissa. Spang Viktor pyrkii toiselle radalle.

Pelijakauma: Alma Prinsin (29%) suosikkiasema on hieman liian suuri. Guli Rubin (7%) on selvästi aliarvostettu, hieman myös U.R.Faxe (5%) ja Lukas Rauen (2%).

Ranking: A) 3, 11, 1 B) 12, 2, 14, 9, 4, 15, 7, 6 C) 5, 13, 10, 8

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 3, 11, 1, 12, 2, 14, 9, 4, 15
Suuri: 3, 11, 1, 12, 2, 14, 9, 4, 15

Toto75-3

Suosikit: Pronssidivisioonassa tasoerot ovat suuret. Alusta asti suurilla odotuksilla lastattu 9 Fort Knox siirtyi tauon aikana Pasi Aikiolta Björn Goopille, mutta ongelmista lahjakas 4-vuotias ei tunnu silti päässeen kokonaan eroon. Färjestadissa oriin tyyli hajosi loppukaarteessa, mutta viime kerralla Halmstadissa otteet olivat parempia. Fort Knox painoi edelleen sisäänpäin, ja ehkä sen takia Goop jäi takasuoralla toisen radan jonoon hyökkäysten alkaessa. Loppusuoralla tilaa saanut valjakko nousi hyvin voittaneen Marvellous Tooman tuntumaan. Ulkoradoille joutuessaan se voi kohdata ongelmia ja takarivistä voi hyvinkin olla tiedossa kiertämistä. Sen sijaan ratkaisuksi kokeillaankin huomattavasti vähemmän pelattua 1 Global Winneriä. Kovissa lähdöissä jo viime vuonna mainioisti menestynyt ruuna avasi 5-vuotiskautensa muutama viikko sitten Mantorpissa, jossa se kiersi 3. ulkoa loppukurvissa kärjen kupeelle, muttei jaksanut otella voitosta aivan perille asti. Startti alla odotettavissa voi olla huomattavasti parempaa. Lähtöpaikan takia sekin on toki riskiveto, sillä lähtönopeus ei todennäköisesti riitä suoraan keulan pitämiseen. Ulos päästessään Örjan Kihlströmin ajokin voittosauma on hyvä, sillä suosikkia lukuun ottamatta vastus ei muuten ole ihan parasta pronssitasoa.

Haastajat ja yllättäjät: Osallistujista selvästi parasta virettä on esittänyt 4 Hossiana Boko, jolla voikin Eskilstunan startin tapaan olla tässä taas keulajuoksun vuoro. Toissa kerralla tamma hallitsi melko vaivattomasti, viimeksi sen annettiin takaa tulla vain toisten perässä maaliin. Jos edellä mainitut eivät onnistu, voi Jörgen Westholmin suojatti vetää perillekin. 3 Mr Clayton J.F. seuraili pari viikkoa sitten sisältä hyvällä otteella ja paukkuja jäi varastoonkin. Tarkalla reissulla voittokaan ei ole aivan poissuljettu. Viime vuonna kelvollisesti lauantaitasollakin esiintynyt 5 Höwings Unbeatable oli kevään starteissa kehno, mutta on saanut tauon aikana reippaampaa liikettä. Pelaamattomana harkitsemisen arvoinen, jos lähtöön laittaa enemmän merkkejä. 11 Buzzer Beater ja 8 Dexter Brick omaavat myös kelpo kapasiteetin, mutta paikka on molemmilla varsin hankala.

Juoksunkulku: Hossiana Boko lataa keskeltä keulaan, sillä muille nopeille kelpaa hyvin selkäjuoksu. Global Winner pyrkii nousemaan heti toiselle radalle. Fort Knox tarkkailee tilannetta ainakin alkumatkalla taaempana.

Pelijakauma: Global Winner (17%) ja Fort Knox (58%) tuntuvat varsin tasavahvoilta, joten ensin mainittu on erittäin edullinen ja jälkimmäinen selvästi liikaa pelattu.

Ranking: A) 1, 9 B) 4, 3, 5, 11, 8 C) 2, 7, 10, 12, 6

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto75-4

Suosikki: Jackpot-kierroksen toinen tukipilari löytyy tammalähdöstä, jossa asialla ovat nuoret ohjastajat. 9 Award Kronos ei ole vielä lunastanut odotuksia ikäluokkatasolla, mutta toukokuun suoritukset rahasarjoissa ovat olleet sen verran vahvoja, että tamma voi vielä menestyä kovimpia ikätovereita vastaankin. Kalmarin ykkönen tuli hallitusti keulasta, ja viime kerralla 4-vuotias kulki takaa viimeiset 700 metriä vahvasti 09,4-vauhtia. Taitavalla kuskilla on edellytykset ratkaista tämä tehtävä voitollisesti, kun kovimmat vastustajat ovat kehnommilla paikoilla.

Haastajat ja yllättäjät: 14 Dixie Brickin molemmat alkukauden suoritukset ovat olleet hyviä. Eskilstunan pirteän kirin jatkoksi Timo Nurmoksen valmennettava piti Elitloppet-perjantaina keulasta pintansa reipasvauhtisessa kisassa. Pienen miinuksen voi antaa viime metreillä heikentyneestä tyylistä. Korkealle kolmosrivistäkin, jos lyhyt starttiväli ei haittaa. Keväällä tallia vaihtanut 8 Majet Af Djupmyra laukkasi viime perjantaina takajoukoissa loppukaarteen alussa. Viime syksynä 75-voitonkin napannut tamma voisi hyviin asemiin selvitessään riittää pitkälle, mutta ulkoradalta hieman tasaiselle avaajalle voi tulla ongelmiakin. 12 Feerie de Fael pystyy myös kirissä paljoon, jos juoksupaikka löytyisi sujuvasti. Uran ainokainen tuli letkeällä loppuvedolla, viimeksi ranskalaisen askel lyheni keulasta hieman kovassa lähdössä. 1 Smaragd Norrgård pinnisteli toissa kerralla keulavoittoon, vaikka joutui hakemaan vetotyöt matkalla uudestaankin. Viimeksi 4-vuotias kiritti voittajaa mukavasti 2. sisältä. Johtopaikan puolustaessaan se voisi vetää pitkään. Enemmän merkkejä uhraavan kannattaa huomioida myös kovakuntoinen 6 Infinite Knight sekä huoltotauolta tuleva 5 Betting Queen, jolta riisutaan nyt etukengätkin. 13 Fragolini Am pystyy kirimään parhaimmillaan rivakasti, mutta luvattu märkä keli olisi pahasti sitä vastaan.

Juoksunkulku: Smaragd Norrgård pyrkii puolustamaan sisältä kärkipaikan, mutta 3 Fidji Rags, Betting Queen ja erityisesti 7 Wallbase ovat alussa uhkana. Nuorten ja innokkaiden kuskien ollessa asialla vaiheet voivat olla värikkäitä kiihdytyksen jälkeenkin.

Pelijakauma: Award Kronos (51%) on hieman liikaa pelattu. Betting Queen (1%) ja Majet Af Djupmyra (4%) ovat jääneet yllättäjistä liian vähälle.

Ranking: A) 9 B) 14, 8, 12, 1, 6, 5, 11, 15, 13 C) 2, 7, 4, 10, 3

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto75-5

Suosikit: 9 Pleasure For Cash on löytänyt uusissa käsissä varsin tasapainoisen vireen, ensimmäisessä startissa se tosin oli kokolapuilla liian meneväinen. Skellefteån ykkönen tuli varmasti keulasta, eikä viimeksi kuolemanpaikastakaan ollut haittaa kyvykkäälle ruunalle. 75-tasolla tehtävä on luonnollisesti kovempi ja haasteita voi aiheuttaa myös edestä verkkaisesti käynnistyvä toinen suosikki. Kotiradan hevonen on silti lähdön ykkösmerkki. Hankkarivamman takia koko viime vuoden sivussa ollut 3 Announcement on esiintynyt kevään starteissa lupaavasti, vaikka voittoa ei ole tullutkaan. Kuukausi sitten se liikkui pirteästi 2. ulkoa ja punnersi Gävlessäkin kirinsä asiallisesti perille. Jos taistelutahto on loukkaantumisen jälkeen vielä tallella, ei voittokaan olisi entistä paremmalta lähtöpaikalta mahdoton ajatus. 7 Cyrano De B:ssä olisi keulapsyykillä varma-ainestakin, mutta paikka voi olla sen suhteen hieman liian ulkona. Viimeksi 4-vuotias lopetteli johtopaikalta 10,6-vauhdilla kevyesti voittoon. Per Lennartsson varmasti suuntaa vapaalla radalla viihtyvällä ruunalla heti eteenpäin, mutta ainakin johtavan rinnalta voitto on 75-tasolla jo tiukassa. 2 Messiah on ottanut kevään voitot hyvällä tyylillä, ensin keulasta ja viimeksi johtavan rinnalta. Ori on käynnistynyt aikaisemmin auton takaa varsin tahmeasti, joten tällä kertaa se ei ainakaan heti alussa pääse kärkipaikoille. Takaa tehtävä voi muodostua tiukaksikin.

Haastajat ja yllättäjät: Vähän pelatuista selvästi kiinnostavin tapaus on 6 Redhot Tap Dancer. Ruuna laukkasi viimeksi yllättäen lähdössä, mutta osoitti erheen jälkeen vireen olevan edelleen tallella. Edellisellä kerralla edelle jäi vain sittemmin 75:ssäkin voittanut Merritt. Starttinopea 5-vuotias voi päästä ulompaakin hyville juoksupaikoille, jolloin kärkisija olisi haarukassa. Isompaan systeemiin nousee yllättäjäosastolta myös kolme muuta. Pohjimmiltaan kyvykäs 8 Winner Bac teki kolmen kuukauden paussilta vahvan suorituksen viimeksi nousten takaa voittajan tuntumaan. 1 Vien Ici on osoittanut hyvää virettä jo pidempään, vaikka viime sijoitukset ovatkin jääneet hieman vaatimattomiksi. Lyhyeen ja terävään kiriin pystyvä 5 Whitsun Madonna huomioidaan myös pelaamattomana lähdössä, jossa tasoerot eivät tunnu kovin suurilta.

Juoksunkulku: Announcement on välillä lähtenyt reippaastikin, mutta nopeus hieman vaihtelee. Redhot Tap Dancer avaa rivakasti ja torjuu kuskin halutessa ainakin ulompaa yrittävät, joista Cyrano De B. voi jäädä johtavan rinnalle. Eniten pelatut jäävät alussa taakse.

Pelijakauma: Pleasure For Cash (34%) ja Messiah (26%) ovat saaneet kumpikin liian tukevan kannatuksen. Announcement (15%) on vielä alipelattu, mutta peliosuus on nousussa. Redhot Tap Dancer (5%) voi sen sijaan jäädäkin erittäin edulliseksi.

Ranking: A) 9, 3, 7 B) 2, 6, 8, 1, 5 C) 4, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 9, 3, 7, 6
Suuri: 9, 3, 7, 2, 6, 8, 1, 5

Toto75-6

Suosikki: Pikamatkalla ratkaistavassa hopeadivarissa eturivissä on monta ärhäkkää lähtijää ja kiihdytys voi mennä pitkäksi. Todennäköisin voittaja löytyykin takaa. 9 Hill Streetin kevään ensimmäiset startit sujuivat lupaavasti ja varsinkin Uumajan 75-lähdössä samalla matkalla jenkkiori latasi lopun takajoukoista vauhdikkaasti. Toukokuun puolivälissä se joutui jäämään kaviopaiseen takia yhdestä kisasta pois, mutta harmi ei ollut kovin pitkäaikainen. Mikäli alussa pidetään vauhtia, on Örjan Kihlströmin ajokilla hyvä sauma noukkia vastustajansa Östersundin pitkällä maalisuoralla.

Haastajat ja yllättäjät: Toisena lapulle nostetaan eturivin paras, 7 From The Mine. Siltä odotettiin Bodenin hallitun voiton jälkeen jonkin verran 75-menestystä jo viimeksi, mutta pitkällä matkalla alkuun ladannut ja lopulta 3. sisällä juossut ruuna ei pystynyt maalisuoralla haastamaan kahta kärkihevosta. Jos ja kun vire on edelleen nousujohteinen, on lyhyellä matkalla voitto jo täysin mahdollinen. Toki nopeiden avaajien ulkopuolelta juoksu ei saa mennä liian vaativaksi. 10 Hazard Boko pystyy myös kirimään vahvasti, jonka se osoitti parissa viime startissa. Jos Per Lennartsson löytää oikeat selät, on voittokin mahdollinen. Niitä on tosin odotuksiin nähden tullut aika harvoin. 2 Macelleria taipui Uumajan kirivoiton jälkeen hieman johtavan rinnalta Bergsåkerissa ja esiintyi viimeksi asiallisesti takaa. Lähtönopeus ei riitä keulaan, mutta hyvällä reissulla ruuna pystyy korkealle. Yllättäjistä 3 Han Herred jäi viikon takaisessa finaalissa sisälle pussiin ja vaikutti oikein hyvävireiseltä. Alustavasti paljon pelattu 4 Only One Winner sooloili Årjängissä helpommassa lähdössä selvään voittoon, mutta tällä kertaa saman tempun toistaminen on huomattavasti vaikeampaa. Vahvassa iskussa kilpaileva 6 Louie Brodde tarvitsee kovien avaajien seassa tuuriakin juoksuun, myös Mantorpissa keulasta hallinneen 8 Maze Runnerin tilanne on tällä kertaa tuntuvasti tukalampi. 1 Lexington Hall voi pystyä pitämään sisäradalta keulapaikan, mutta maaliin asti kärjessä keikkuminen ei taida onnistua.

Juoksunkulku: Lexington Hall, Only One Winner, 5 Cobourg Hanover ja From The Mine käyvät tiukimmin keulataistoon. Todennäköisimmin johtopaikalla on lopulta jompi kumpi kahdesta ensin mainitusta.

Pelijakauma: Hill Street (29%) on oikein pelattu, mutta From The Mine (12%) ansaitsisi enemmän peliä, hieman myös Hazard Boko (7%). Only One Winner (19%) on räikeästi yliarvostettu.

Ranking: A) 9, 7 B) 10, 2, 3, 4, 6, 8, 1 C) 12, 5, 11

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 9, 7
Suuri: 9, 7

Toto75-7

Suosikit: Hienotasoisessa Jämtlands Stora Prisissä ykkösmerkiksi nousee tälläkin kertaa arvontakoneen suosiossa ollut 1 Cyber Lane. Jägersron kirivoiton jälkeen ruuna on tehnyt Åbyssä kahdesti kelpo suorituksen, mutta ehkä viimeksi siltä olisi voinut odottaa hieman parempaakin. Toki Cokstilelle häviäminen sen Elitloppet-suorituksen nähtyään ei ollut häpeä. Johan Untersteinerin mukaan Cyber Lane tuntuu nyt kotioloissa paremmalta ja suosiolliselta ykkösradalta se onnistunee tässä puolustamaan keulapaikan. Jos tahtia saa rauhoittaa matkalla, voi johtohevonen pitää pintansa perille. Kenkien riisuminenkin on pitkästä aikaa kaavailuissa. 7 Campo Bahia ei ole startannut sitten tammikuun, mutta alla on 13,5-vauhtinen hiitti. Huippuhevoselta on nähty ennenkin väkeviä suorituksia suoraan tauolta, joten voitosta ei voi yllättyä tässäkään, vaikka Conrad Lugauerin suunnitelmissa onkin ottaa alku ulompaa rauhallisesti. Kyseessä on kuitenkin lähdön paras hevonen. Vaivattomasti Elitloppet-lauantain tammaeliitin keulasta vieneen 8 Double Exposuren osakkeet eivät sen sijaan tunnu ulkoradalta erityisen vahvoilta. Örjan Kihlström voi hyvinkin pakitella tamman alussa taakse, eikä kiertämällä voittaminen olisi sille sen jälkeen helppoa.

Haastajat ja yllättäjät: Rankingin kakkoseksi nousee aivan liian vähälle pelille jäänyt 9 Une Etoile Gar. Kirivoimaisen tamman lämmitys Solvallassa jätti hieman kysymyksiä, mutta itse startissa se kulki normaalin hyvin, juoksunkulku vain oli aivan mahdoton. Häiriötäkin loppukaarteen alussa takana kokenut italialainen liikkui viimeiset 600 metriä alle 07-vauhtia. Jos se ei jää kiihdytyksessä aivan hännille, kiri voi kantaa nyt voittoonkin! 3 Handsome Brad teki suoraan tauolta mainion suorituksen Mantoprissa ja oli tavoittaa keulasta jo karanneen 10 Mindyourvalue W.F:n lopussa. Kärjen lähettyviltä Ulf Stenströmerin suojatilla on mahdollisuudet korkealle. Vahvaa virettä viime starteissaan osoittanut 6 Velvet Gio pystyy myös pitkälle, jos välttää turhan raskaan reissun. Riski sille on toki olemassa. Altavastaajana tällä kertaa iskevä 2 Very Kronos laukkasi viime lauantaina heti startissa.
Ravilla sillä on edellytykset tehdä hyvä suoritus tässäkin seurassa.

Juoksunkulku: Cyber Lane pystyy todennäköisesti puolustamaan johtopaikan alussa Handsome Bradiä ja 6 Angle Of Attackia vastaan. Jos ja kun Campo Bahialla tai Double Exposurella ei haluta ajaa heti eteenpäin, voi Velvet Gio ajautua kuolemanpaikalle. Mindyourvalue W.F. saattaa edetä takaa eteenpäin jo matkan aikana.

Pelijakauma: Une Etoile Garin (8%) peliosuus on aivan liian matala, Double Exposuren (20%) lukemassa on näistä asemista puolet liikaa.

Ranking: A) 1, 9, 7 B) 3, 8, 6, 2, 10, 4 C) 5

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 1, 9, 7
Suuri: 1, 9, 7

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 1, 3, 6, 8
Toto75-2: 3, 11, 1, 12, 2, 14, 9, 4, 15
Toto75-3: 1
Toto75-4: 9
Toto75-5: 9, 3, 7, 6
Toto75-6: 9, 7
Toto75-7: 1, 9, 7
Hinta: 43,20 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 1, 3, 6, 8, 5, 9, 11, 12
Toto75-2: 3, 11, 1, 12, 2, 14, 9, 4, 15
Toto75-3: 1
Toto75-4: 9
Toto75-5: 9, 3, 7, 2, 6, 8, 1, 5
Toto75-6: 9, 7
Toto75-7: 1, 9, 7
Hinta: 172,80 €

Tästä kupongille:Todennäköisyysarviot:

T75-1: 1/21, 2/1, 3/20, 4/1, 5/8, 6/19, 7/1, 8/12, 9/8, 10/1, 11/4, 12/4

T75-2: 1/15, 2/8, 3/22, 4/5, 5/1, 6/2, 7/3, 9/6, 11/15, 12/10, 13/1, 14/7, 15/5

T75-3: 1/35, 2/1, 3/6, 4/14, 5/3, 7/1, 8/3, 9/34, 11/3

T75-4: 1/8, 2/1, 4/1, 5/4, 6/5, 7/1, 8/9, 9/41, 11/3, 12/9, 13/2, 14/14, 15/2

T75-5: 1/4, 2/15, 3/20, 4/1, 5/3, 6/11, 7/16, 8/4, 9/26

T75-6: 1/2, 2/11, 3/7, 4/7, 5/1, 6/6, 7/20, 8/4, 9/30, 10/11, 12/1

T75-7: 1/26, 2/4, 3/11, 4/2, 6/6, 7/19, 8/10, 9/19, 10/3.