Ravivihje: Toto75 Solvalla 30.5.2020

Julkaistu:

Toto75
Seismic Wave jatkaa voittosarjaansa lauantain pronssifinaalissa.
Solvallan Elitloppet-lauantain 75-finaalit tarjoavat tänä vuonna erityisen vahvoja suosikkeja. Historian saatossa rivi on kuitenkin muodostunut usein vaikeaksikin, eikä tälläkään kertaa haaveita isommasta voitto-osuudesta kannata etukäteen täysin haudata.

Avauskohteen Double Exposure vaikuttaa kierroksen todennäköisimmältä voittajalta, eikä huipputammaa lähdetä varmistelemaan.

Vihjesysteemien kaksi muuta tukipilaria ovat jääneet selvästi maltillisemmalle peliosuudelle, mutta sekä Karamel Hillillä (75-4) että Seismic Wavelle (75-6) on hyvä voittosauma.

Rivin yllätyshakuja ovat mm. Västerbo Pokerface ja Rackham (75-2), Wild Love (75-3), Victory's Club (75-5) sekä Vaduz Wise As ja Sir Henry P.Hill (75-7).


Toto75-1

Suosikki: Huippusuorituksia lähes aina startatessaan tekevä 4 Double Exposure on tammaeliitin ja samalla koko kierroksen suurin suosikki. Pitkältä tauolta Kalmarissa kolme viikkoa sitten palannut jenkki ei vaikuttanut ainakaan aikaisempaa huonommalta, sillä keulaan paiskannut 7-vuotias lasketteli lopussa 08,0-vauhdilla vaivattomaan voittoon ennen takana liftannutta, seuraavalla kerralla Copenhagen Cupin voittanutta Heart Of Steelia. Vastustajien kannalta hankalaa on sekin, että Örjan Kihlströmin ajokki pystyy tarvittaessa voittamaan johtavan ulkopuoleltakin, mutta viime startin lähtönopeudella suosikki lienee nopeasti keulassa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Ykköshaastajaksi erottuu kovia lähtöjä Ranskassa kolunnut 6 Tessy d'Ete. Juoksu hankalalta lähtöpaikalta juontui Örebrossa mukavasti ja Jerry Riordanin käsistä debytoinut 8-vuotias kiri ykköseksi kevyellä askeleella 2. ulkoa. Mahdollisuuksia voittoon voisi olla, jos juoksusta tulee samankaltainen, eikä suosikki pääsisi sujuvasti johtoon. Muuten vaikeampaa. 7 Mellby Free ei voinut viime kauden päätöskisassa keulasta mitään Une Etoile Garille, mutta kokonaisuudessaan sen vuosi oli kuitenkin vahva. Se mm. voitti vastaavan lähdön vuosi sitten. Treenitiedot ovat positiivisia, mutta voitto suosikin ulkopuolelta on vielä tiukassa. 1 Willow Pride pääsee liikkeelle loistoasemista ja Double Exposuren peesistä kakkossijakin olisi aivan mahdollinen. Örebrossa sen eväät eivät riittäneet keulasta vastaavassa lähdössä, mutta Lahden viime viikon helppo kirivoitto osoitti suomalaistamman vireen olevan hyvä. 2 Hevin Boko on vahvassa kunnossa, mutta lyhyt matka ei ole sille paras mahdollinen. 3 I Love Paris menee Solvallan voittostartin tavoin ilman kenkiä, mutta tamma on kärsinyt hieman terveysmurheista viime startin jälkeen.

Juoksunkulku: Willow Pride lähtee sisältä hyvin, mutta niin ikään vankasti avaavan Double Exposuren selän luulisi kelpaavan.

Pelijakauma: Double Exposuren (68%) korkea peliosuus on kohdallaan. Ei huomauttamista muutenkaan.

Ranking: A) 4 B) 6, 7, 1, 2, 3 C) 9, 10, 5, 8

IS-pelisuositus - Toto75-1

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto75-2

Suosikki: Kihlström-Redén -parivaljakko marssittaa suuren suosikin myös toiseen kohteeseen. 8 Don Fanucci Zet voitti pääsiäisenä Klass II-lähdön leikitellen Rommessa ja teki sen jälkeen Kungapokalin karsinnassa ja finaalissa loistosuoritukset. Loppukilpailussa kuutosradalta kärkeen kiihdyttänyt ori johti aivan viime metreille kunnes Aetos Kronos työntyi edelle. Seura on tällä kertaa helpompi, mutta aivan läpihuutojutusta ei ehkä sittenkään ole ulkoradalta kysymys. Huippukovien starttien jälkeen kaikki rutinoitumattomammat eivät pysty pitämään aina tasoaan samanlaisena. Selvä suosikkiasema on ansaittu, mutta muillekin annetaan mahdollisuus.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Gardner Shaw on aloittanut 4-vuotiskautensa myös hyvin, eikä ole hevosena välttämättä hirveän paljon suosikkia kehnompi. Uumajassa ruuna kuittasi kärjen tuntumassa reipasvauhtisessa kisassa helpon voiton ja hallitsi viimeksi keulasta niin ikään vaivattomasti. Jörgen Westholmin suojatti avaa suosikin tavoin reippaasti ja voisi keulasta tarjota matsin. Se taktiikka voisi avata saumoja myös muille. 1 Velten Limelight on hävinnyt urallaan vain kerran. Åbyssä ruuna hallitsi 11-lopetuksella keulasta kauden avausta ja ehti Lundenissa takaa riuskalla loppuvedolla voittajaksi. Lähtönopeus ei ole aivan räväkin, mutta kärjen lähettyviltä menestyminen on täysin mahdollista. Yllättäjistä mukaan vielä Örebrossa pitkältä paussilta vahvasti palannut 7 Västerbo Pokerface. Timo Nurmoksen valmennettava pisteli takaa hyvällä otteella perille ja senkin kapasiteetti riittää huomattavasti pidemmälle kuin alimpaan 75-sarjaan. Hankalasta paikasta huolimatta systeemiin nousee myös 12 Rackham, joka voi olla kova tekijä jatkossa ikäluokkalähtöihinkin. Christoffer Erikssonin raamikas ori menee hyvällä tyylillä ja saa koko ajan vauhtiakin lisää. Åbyn voitto tuli helposti keulasta. Jos suosikilla ei satu olemaan paras päivänsä, aivan mahdottomia eivät ole muutkaan B-ryhmään rankatut.

Juoksunkulku: 5 Big Shot voi ladata keskeltä kovimpaa, mutta luopuu keulapaikasta nopeasti. Gardner Shaw on osoittanut myös teräviä otteita auton takaa ja voi pitää alkuun luultavasti myös panostavan Don Fanucci Zetin ulkopuolellaan.

Pelijakauma: Don Fanucci Zetin (54%) prosentit ovat kohonneet liian ylös. Gardner Shaw (11%) on edullinen, samoin yllättäjistä Västerbo Pokerface (4%) ja Rackham (2%). Mr Marvelous (9%) on liikaa pelattu.

Ranking: A) 8 B) 6, 1, 7, 12, 4, 9, 3, 2 C) 5, 11, 10

IS-pelisuositus - Toto75-2

Pieni: 8, 6, 1, 7, 12
Suuri: 8, 6, 1, 7, 12

Toto75-3

Suosikki: Voitokas, mutta aiemmin epävarmasti esiintynyt 6 Very Kronos palasi kuun alussa Örebrossa mainiossa iskussa tauolta ja otti kuolemanpaikalta kontrolloidun 75-voiton. Taustajoukkojen mukaan ori on iän myötä hieman kypsynyt, mutta täysin sen onnistumiseen ei uskalla silti vielä luottaa. Ravilla voitto on mahdollinen juoksunkulusta riippumatta, vaikka vastustakin finaalissa riittää. Very Kronos on epäilemättä niitä hevosia, joita yleisön puuttuminen paikan päältä ei haittaa ollenkaan.

Haastajat ja yllättäjät: Tasaisesta haastajajoukosta rankataan kärkeen 2 Prosperous. Jägersron 75-voitto tuli johtavan rinnalta vaivattomasti kovassa lopetuksessa ja Åbyn stayerkisassakin ruunan pullat vaikuttivat olevan hyvin uunissa Erik Adielssonin kierrättettyä sen aikaisin kärkeen. Lopussa se kuitenkin taipui kolmanneksi kärsittyään pienestä kurkunpäätulehduksesta. Keulaan päästessään 6-vuotias olisi suosikillekin normaalissa vireessä paha ohitettava. 11 Vincero' Gar ei saanut Mantorpissa mahdollisuutta johtavan takaa ja voimia jäi rutkasti talteen. Italialaisruunalta voi odottaa toisessa startissa Björn Goopilta selvää parannusta kun takakengätkin riisutaan ja jenkkikärryt laitetaan perään. Takarivistäkin korkealle. 3 Cooganin vahva kauden aloitus on vaihtunut kavio-ongelmiin, jonka takia jenkin meno näytti viimeksi normaalia huonommalta ja päättyi laukkaan loppukaarteessa. Ongelmakohtaa on saatu paikattua ja kaiken ollessa kunnossa voittokaan ei yllättäisi. Varauksella siihen on kuitenkin suhtauduttava. Vähemmän pelatuista 4 Wild Love voi saada toissa kerran tavoin taas selkäjuoksun muiden huolehtiessa matkavauhdista, ja silloin tamma voisi kiriä lopussa ylöskin. Viimeksi Kevin Oscarssonin ajokki jäi johtavan rinnalle, josta se taipui lopussa. 5 Man At Work ei ole päässyt tähän asti koskaan yllättäjän roolissa 75-lähtöön, mutta tänään sekin päivä koittaa. Örebrossa ruunan tyyli ei ollut aivan paras mahdollinen ja laukka tuli loppukaarteessa. Kaiken ollessa kunnossa se pystyy aina vahvaan suoritukseen, eikä kärkisija ole mahdottomuus. 1 Island Life oli viimeksi juoksunkulun puolesta velvoitettu voittamaan 2. ulkoa ja ajettuna ruuna sen tekikin. Sisältä Per Lennartssonin ajokki pääsee taas juoksemaan lähellä kärkeä. 7 Religious ei voinut Very Kronokselle mitään Örebrossa ja otti Mantorpissa johtavan rinnalta kolmosrahat. Nopea 5-vuotias voi päästä ulkoakin sisäradalle ja napataan erittäin vähän pelattuna mukaan isompaan systeemiin.

Juoksunkulku: Island Life pystynee torjumaan rinnalta kiihdyttävät Prosperousin ja Cooganin alussa, mutta ulompaa Religious voi sen ohittaa. Prosperous tai Very Kronos etenee kyselemään keulaa toisessa vaiheessa. Vincero' Gar tulee takaa aikaisin eteenpäin, jos vauhti ei ole aivan hurjaa.

Pelijakauma: Very Kronos (34%) on melko oikein pelattu suosikki. Prosperous (12%) voisi olla enemmänkin rastittu, Island Life (10%) on puolestaan hieman yliarvostettu.

Ranking: A) 6 B) 2, 11, 3, 4, 5, 1, 7 C) 8, 10, 12, 9

IS-pelisuositus - Toto75-3

Pieni: 6, 2, 11, 3, 4
Suuri: 6, 2, 11, 3, 4, 5, 1, 7

Toto75-4

Suosikki: Vaivattomasti sekä Uumajassa että Mantorpissa voittanut 6 Karamel Hill on vahva voittajaehdokas myös Solvallan finaaliin. Toissa kerralla norjalaistamma vastasi vetolappuihin ärhäkästi, viimeksi niitä ei tarvinnut edes käyttää, vaikka tuntumassa oli hyviäkin hevosia. Juoksurata vaihtuu nyt kakkoskaistaan, joten yhtä räväkkää starttia ei luultavasti ole luvassa. Asiallisesti voltista avaava 6-vuotias voi silti päästä etenemään hyvissä ajoin keulaan, sillä kovimmat vastustajat jäävät joka tapauksessa alussa sen taakse. Björn Goopin suojatti ei kylläkään tarvitse voittaakseen keulapaikkaa, kuten toissa kerralla nähtiin. Maltillisesti pelattuna Karamell Hill jää varmaksi ja yllätyksiä haetaan muihin kohteisiin.

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikkia lähtee varmistelemaan, parhaalta merkiltä vaikuttaa 1 Gorgeous L.A. Se starttasi Uumajassa Karamel Hillin kanssa samalta paalulta, mutta haparoi alussa ja jäi kauas taakse. Kirissä Hanna Olofssonin valmennettava joutui neljännellekin radalle, mutta tuli vahvasti maaliin asti. Huoltotauolta palaava 5-vuotias omaa potentiaalia, mutta juoksupaikka voi jäädä lopulta suosikin taakse, eikä voittaminen olisi sen jälkeen enää erityisen helppoa. Keulasta Solvallassa voittanut 10 Anthara Bi räväytti kuun alussa Örebrossa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla kärkeen ja piti paikkansa varmasti perille asti, vaikka tyyli ei aivan priimaa ollutkaan. Treenitiedot ovat startin alla hieman epävarmoja ja niihin peilaten nopealle lähtijälle kelpaa varmastikin tallikaverin selkä, jos sellainen tilaisuus jossain vaiheessa eteen tulee. Voimanpesä 14 Indra's Secret on ottanut kolme vakuuttavaa voittoa putkeen, mutta normaalimatkalla kärkeen ehtiminen takaa nopealla radalla tekee tiukkaa. 8 Sharp Dream on tehnyt Jägersron ennätysjuoksun jälkeen kelpo lopetukset takaa ja voi kivuta nytkin totomatsiin. Viimeksi hieman tahmeasti esiintyneellä, mutta Åbyssä sinnikkäästi kirineellä 5 Waiting Hill Hallilla kokeillaan ensimmäistä kertaa ilman kaikkia kenkiä.

Juoksunkulku: Gorgeous L.A. pyrkii pitämään keulapaikan, mutta 4 And Stitchille vastaaminen voi olla vaikeaa. Anthara Bi voi olla nopeasti sen ulkopuolella ja keulassa, mutta Karamel Hillin selkä kelpaa luultavasti hyvin. Vauhti pidettäneen sen verran reippaana, ettei Indra's Secretille tule tilaisuutta edetä ”ilmaiseksi” johtavan rinnalle.

Pelijakauma: Karamel Hill (32%) ansaitsisi selvemmänkin suosikkiaseman. Indra's Secret (16%) ja Sharp Dream (13%) ovat saaneet liian suuren kannatuksen. Gorgeous L.A. (4%) on vielä edullinen, mutta voi kuumentua peleissä.

Ranking: A) 6 B) 1, 10, 14, 8, 5, 15, 13, 2, 4 C) 7, 3, 11, 9

IS-pelisuositus - Toto75-4

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto75-5

Suosikit: Klass I -finaaliin ei löydy yhtä vahvaa suosikkia kuin edellisiin kohteisiin. 6 Van Gogh Z.S. nousee pelihevosista nopeampana ykkösrankiksi. Keulavoitoilla kauden aloittanut ruuna jäi viime startissa johtavan ulkopuolelle, mutta punnersi siitäkin päätössatasella varmaan voittoon. Jos vire on pitkähköstä starttivälistä huolimatta entisellään, voittosarja voi saada jatkoa. Sisäpuolelta kiihdyttävä 5 Armour As pyrkii varmasti pitämään edullisemmasta lähtöpaikasta kiinni, jolloin sillä olisi mahdollisuudet edetä jopa keulaan. Loisto-otteita kevään aikana esittänyt 4-vuotias ei voinut Mantorpissa mitään hurjalle Ecurie D:lle, mutta oli johtopaikalta varma kakkonen.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Master Blaster taipui Uumajassa keulasta Van Gogh Z.S:lle ja laukkasi viimeksi samalta paikalta loppukaarteessa Ivory Di Quattron paineen alla. Kavio-ongelmista kärsineen ruunan terveystilanteen pitäisi olla nyt paremmalla mallilla, ja takakenkien riisuminen sekä jenkkikärryt tuovat sen suhteen reilusti mielenkiintoa. Kärjestä tai sen välittömästä tuntumasta korkealle. 2 Victory's Club ehti väläyttää osaamistaan toisessa Ruotsin startissa, mutta viimeksi kaikki ei ollut kohdallaan. Huoltotauon jäljiltä oriilta voidaan odottaa parempaa suoritusta, eikä hyvältä paikalta voittokaan olisi jättiyllätys. Kyvykkään 12 Strong Heartbeatin viimeisimmät startit eivät ole tuottaneet voittoja, mutta kunto vaikuttaa silti edelleen hyvältä. Örebrossa 11,2-vauhtinen päätösrinki takapareista riitti vain kakkossijaan. Rauhattomassa juoksussa 4-vuotias voi nousta voittoon saakka. Sen takanaan keulasta toukokuun alussa pitänyt 10 Valiant Dream esiintyi pari viikkoa sitten selvästi nihkeämmin, mutta kaikki on tähdätty tähän kisaan ja kengät otetaan nyt taas pois. Ei unohdeta yllättäjänä. Lähes pelaamaton 7 The Gambler nostetaan myös lapulle. Åbyssä ruuna nousi 3. ulkoa kirikaistalle viimeisellä takasuoralla ja latoi hyvällä otteella maaliin saakka. Viimeiset 700 metriä sujuivat 10,6-tahdissa. Edellisessä 75-finaalissa suursuosikkina keulasta kolmanneksi jäänyt 11 King Of Everything on pudonnut epäonnistumisten myötä yllättäjäksi. Oriin kapasiteetti on tuskin kadonnut minnekään.

Juoksunkulku: Master Blaster voi löytää uudella varustuksella lisää nopeutta alkuun, eikä keulan puolustaminenkaan ole mahdotonta. 4 Lennart Sjöhammar avaa keskeltä reippaasti, mutta hakee selkää. Armour As pyrkii vastaamaan Van Gogh Z.S:lle, mutta jälkimmäinen on silti todennäköisin keulahevonen lähtöön.

Pelijakauma: Master Blaster (10%) on jäänyt liikaa suosikkiparin varjoon. Victory's Club (5%) on aliarvostettu, myös The Gambler (1%) ansaitsisi lisäpinnoja.

Ranking: A) 6, 5, 1 B) 2, 12, 10, 7, 11 C) 9, 4, 3, 8

IS-pelisuositus - Toto75-5

Pieni: 6, 5, 1, 2, 12, 10, 7, 11
Suuri: 6, 5, 1, 2, 12, 10, 7, 11

Toto75-6

Suosikit: Pelkkiä voittoja Ruotsissa ottanut 1 Seismic Wave palasi talvitauolta vahvassa iskussa ja kuittasi Örebrossa 2. ulkoa helpon voiton 09,5-lopetuksella. Odotukset 5-vuotiskaudesta ovat korkealla ja sisäradalta Timo Nurmoksen suojatti on vahvoilla pronssifinaalin voittajaksi. Se osoitti jo viime vuonna vahvaa lähtönopeutta, joten edellytykset keulan puolustamiseen ovat hyvät. Siitä sen lyöminen tuskin onnistuisi niinkään hyvältä hevoselta kuin 6 Vikens High Yield on. Keulavoittojen sarjan keväällä kerännyt ruuna pääsi viime lauantaina helpolla kovimman vastustajan pummattua lähdön, mutta ilman muiden apua johtoon pääseminen ei tässä onnistune. Lähtöasetelmien takia pelivalinta on Seismic Wave!

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikkipari intoutuisi hurjastelemaan keskenään oikein kunnolla, voisi nousujohteisesti esiintynyt 12 Zap Di Girifalco nousta hankalalta lähtöpaikaltakin matsiin. Mantorpissa ori ratkaisi johtavan takaa päätöspuolikkaan alussa toiselle noustuaan oikein kevyellä askeleella. Tallikaveri 2 Giant Shadown otteissa ei toissa kerran voitosta huolimatta ole vielä tällä kaudella nähty parasta potkua, mutta ehkä varustemuutokset voivat tuoda tarvittavaa lisäbuustia. Onnistuneella juoksulla kärkipäähän. 3 Nero Maximus olisi suoritustensa perusteella ansainnut jo jonkin 75-voitonkin, mutta hieman puutteellinen lähtönopeus on tehnyt sen reissuista turhan vaativia. Jos 5-vuotias pystyisi sillä saralla parantamaan, ei voitonkaan tarvitsisi olla aivan mahdoton ajatus. 4 Franklin Face on se hevonen, joka voi Seismic Wavelle aiheuttaa ongelmia kiihdytyksessä. Keulasta Zap Di Girifalcolle viimeksi hävinneellä ruunalla toki tyydyttäneen tällä kertaa selkäjuoksuun kovassa seurassa.

Juoksunkulku: Seismic Wave on sisäradalta vahvin ehdokas keulapaikan ottajaksi. Jos Franklin Face ehättää keskeltä edelle, voi Vikens High Yieldillä olla sauma hakea siltä vetotyöt toisessa vaiheessa.

Pelijakauma: Seismic Waven (32%) kuuluisi olla selvempi suosikki Vikens High Yieldiin (29%) nähden. Giant Shadow (16%) on liikaa pelattu, Zap Di Girifalco (7%) ansaitsisi hieman lisää kannatusta.

Ranking: A) 1, 6 B) 12, 2, 3, 4, 9, 7, 10 C) 5, 8, 11

IS-pelisuositus - Toto75-6

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto75-7

Suosikit: 15 Moni Viking oli Ranskan voitoista huolimatta huhtikuun lopussa Åbyn kolmen kilometrin kisassa vielä selvästi aiempaa parempi kirimällä takajoukoista huimalla 08-lopetuksella helposti ykköseksi. Vastaava suoritus riittää pitkälle tässäkin, mutta vastus on viimekertaista selvästi kovempi, eikä luultavasti tapahtumarikkaassa kisassa oritta voi 40 metristä suositella varmaksi saakka. 10 Viking Brodden paluu tositoimiin viikko sitten Gävlessä oli odotetun vahva. Johtavan ulkopuolella taivaltanut 5-vuotias mursi keulahevosen vastarinnan aikaisin, mutta selässä liftannut suuryllättäjä pääsi tuikkaamaan viime metreillä edelle. Matsaus tähän on varmasti suunnitelmallista, ja jo viime kaudella vahvan esityksen vastaavalla matkalla tehnyt ruuna voi olla taaempaa tuleville paha tavoitettava. 13 Ble du Gers on juossut Ranskassa kovempia lähtöjä kuin Moni Viking, mutta voitosta huolimatta ruunan esiintyminen Kööpenhaminassa jätti kysymyksiä ilmaan. Jos Verbeeckin ajokki kiertyi takaa päätöskierroksen alkaessa johtavan rinnalle ja ratkaisi lopulta varmasti, mutta painoi kovasti ulospäin. Jos Frode Hamre on saanut sitä parissa viikossa hiottua paremmaksi, on voitto jälleen mahdollinen, viime esityksellä ei.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Ivory Di Quattron voitot ovat tulleet pääosin hyvällä tyylillä, viimeksi meno tosin muuttui loppusuoralla vähän nihkeäksi sen siirryttyä johtavan rinnalta kärkeen. Suurin pulma tässä voi olla voltin kakkosrata, josta on olemassa laukkariski. Alun selvittäessään, ja varsinkin keulaan päästessään, oriilla olisi potentiaalia pitkälle. 7 Vaduz Wise As mielii myös nopeasti kärkipaikoille. Italialaisori jätti varsin positiivisen vaikutelman irroteltuaan debyytissä helppoon voittoon keulasta. Ei ulkona tässäkään. 9 Sir Henry P.Hill vaikuttaa ottaneen viime kaudesta harppauksen eteenpäin kahden toukokuun kisan perusteella. Färjestadin ykkönen tuli pitkällä kirillä takaa, viimeksi se kukisti Better Bossin selityksittä kuolemanpaikalta erinomaisella tyylillä. Kovassa seurassakin yllättäjänä merkin arvoinen. Ensimmäistä kertaa kengittä Ruotsissa kilpaileva 4 Atik D.L. porhalsi Halmstadissa voittajaksi kevyellä otteella parijonosta. Ruotsalaisesta voltista sillä ei ole kilpailukokemusta, joten kysymysmerkkejäkin on. 12 Gareth Boko vaikutti Mantorpissa selvästi terävämmältä kuin Paralympiatravet-finaalissa sitä ennen. Pitkä matka käy ja sopivissa selissä ori voisi kivuta ylöskin. Täysin pelaamattomana mukaan nostetaan myös 5 Personal Goals, joka voi päästä voltin vitoseltakin sisäradalle. Hyvällä juoksulla ruuna on osoittanut kiriherkkyyttä.

Juoksunkulku: 3 Tengil Face ja Vaduz Wise As mielivät paalulta keulaan. Ensin mainitulla siitä paikasta ei ehkä olla valmiita kovin helpolla luopumaan. Myös Ivory Di Quattro on mahdollinen keulahevonen, jos selviää ravilla matkaan. 40 metristä Ble Du Gers suuntaa aikaisin kohti kärkeä, Moni Vikingin paukut säästettäneen kirikierrokselle.

Pelijakauma: Moni Viking (36%) on hieman liian vankasti pelattu. Sekä Viking Brodde (14%) että Ble du Gers (11%) ansaitsisivat osan sen prosenteista. Ivory Di Quattro (14%) on epävarmuus huomioiden saanut turhan suuren peliosuuden. Suuremmista yllättäjistä Sir Henry P.Hill (2%) ja Personal Goals (0%) ovat jääneet liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 15, 10, 13 B) 2, 7, 9, 4, 12, 5 C) 3, 6, 8, 11, 1, 14

IS-pelisuositus - Toto75-7

Pieni: 15, 10, 13
Suuri: 15, 10, 13, 2, 7, 9, 4, 12, 5

IS-pelisuositus

Pieni
Toto75-1: 4
Toto75-2: 8, 6, 1, 7, 12
Toto75-3: 6, 2, 11, 3, 4
Toto75-4: 6
Toto75-5: 6, 5, 1, 2, 12, 10, 7, 11
Toto75-6: 1
Toto75-7: 15, 10, 13
Hinta: 30,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto75-1: 4
Toto75-2: 8, 6, 1, 7, 12
Toto75-3: 6, 2, 11, 3, 4, 5, 1, 7
Toto75-4: 6
Toto75-5: 6, 5, 1, 2, 12, 10, 7, 11
Toto75-6: 1
Toto75-7: 15, 10, 13, 2, 7, 9, 4, 12, 5
Hinta: 144,00 €

Tästä kupongille:Todennäköisyysarviot:

T75-1: 1/4, 2/4, 3/3, 4/68, 5/1, 6/10, 7/7, 8/1, 9/1, 10/1

T75-2: 1/13, 2/3, 3/3, 4/5, 5/1, 6/18, 7/7, 8/41, 9/3, 12/6

T75-3: 1/6, 2/17, 3/10, 4/8, 5/7, 6/32, 7/4, 8/1, 11/15

T75-4: 1/10, 2/2, 4/2, 5/7, 6/43, 7/1, 8/7, 10/10, 13/4, 14/9, 15/5

T75-5: 1/16, 2/9, 4/1, 5/25, 6/27, 7/4, 9/1, 10/6, 11/3, 12/8

T75-6: 1/39, 2/10, 3/6, 4/4, 5/1, 6/22, 7/2, 8/1, 9/2, 10/2, 11/1, 12/10

T75-7: 2/9, 3/2, 4/4/ 5/3, 6/1, 7/8, 8/1, 9/5, 10/19, 12/4, 13/17, 15/27.