Ravivihje: Toto64 Jägersro 21.5.2020

Julkaistu:

Toto64
Velten Versailles jatkaa tappioitta.
Päivän Toto64-kierrosta isännöi Malmön ravirata Jägersro. Kohteet vaikuttavat ennakkoon varsin selväpiirteiseltä ja varmaehdokkaista on jopa runsaudenpulaa. IS-vihjesysteemeissä luotetaan Velten Versaillesiin ja Darah Biboon, jotka ovat myös kierroksen eniten pelatuimmat hevoset. Pienemmän systeemin kolmas varma on hieman edellä mainittuja "elävämpi" Ferrari Sisu.

Helatorstain vuoksi Toto64-pelin jättöaika päättyy normaalisti poiketen jo noin klo 16.00 lähdön viisi starttiin. Ravit pyörähtävät käyntiin klo 14.30.


Toto64-1

T64-kohteet alkavat 4-vuotiaiden lämminveristen mailin ryhmällä. 5 Upper Face palasi Kalmarissa tasolleen muutaman vaisumman startin jälkeen. Rakettilähdön takamatkalta saanut ruuna runnoi johtavan rinnalta kärkeen viimeisellä takasuoralla ja tuli raskaan juoksun jälkeen oikein rehdisti perille vaikka kova Armour As ohi tulikin. Kuukausi sitten kuolleen huipputamma Lisa American poika on vastaavanlaisena tässä porukassa lähellä, varsinkin kun pahimmilla haastajilla on kehnot lähtöpaikat tai niiden vire on arvoitus. Lutfi Kolgjinin ajokki tuskin pystyy ainakaan ensimetreillä keulasta kamppailemaan, mutta se voi olla jopa etu, sillä avauksesta voi hyvinkin tulla raju.

10 Conrads Massiv nousee takarivistä huolimatta suosikin ykköshaastajaksi. Ruuna on ollut hyvä tuoreimmissa Jägersron kisoissaan. Viimeksi se pamautti kolmannesta ulkoa kovalla spurtilla viimeisellä takasuoralla keulaan näyttäen olevan jo matkalla kohti selkeääkin voittoa, mutta taisi jäädä lopussa hieman odottelemaan ja yksi vastustaja kiri ohi. Sitä ennen kotiradan menijä kiitti nappijuoksusta johtavan takana spurttaamalla ykköseksi. Conrads Massiv nousee suoritusvarmuudellaan korkealle.

7 Sweetman kiri viimeksi Usain Töllin voittamassa avoimessa 4-vuotislähdössä sisäratajuoksun jälkeen asiallisesti ja noteerasi hyvän tuloksen 11,9aly. Nyt vastus helpottuu ja ruuna voi leiskauttaa seiskaradasta huolimatta keulaan. Voitot ovat olleet harvassa eikä se ole sattumaa, sillä Sweetman on ollut monesti turhan pehmeä loppusuoran kahinoissa. 2 Wolf Of Wallstreet teki muutaman niin hienon juoksun viime vuoden lopulla, että niihin nähden se on ollut pettymys tällä kaudella. Ruuna palaakin tänään yli kahden kuukauden tauolta, joten senkin myötä vire on arvoitus. Parhaimmillaan se pystyisi hoitelemaan tämän lähdön.

11 Era Wan sai viimeksi Jägersrossa pitkään ilmassa leijuneen voiton hallitessaan helposti keulajuoksun päätteeksi. Vastus kovenee ylisarjassa tuntuvasti ja paikkakin on karu, mutta kaiken mennessä putkeen Ken Eccen ajokki voi järjestää yllätyksen.

Ranking: A) 5-10-7-2 B) 11-4-1-9 C) 3-8-6

IS-pelisuositus - Toto64-1

Pieni: 5, 10, 7, 2, 11
Suuri: 5, 10, 7, 2, 11

Toto64-2

2 Edio ei ole voittanut kärrylähdöissä yli kahteen vuoteen, mutta montessa on kulkenut komeasti statistiikan ollessa 10 7-1-0. Varsinkin tuoreimmissa kilpailuissaan ruuna on vakuuttanut voittamalla ylivoimaiseen tyyliin ja varoja on näyttänyt jäävän runsaasti. Iina Ahon ajokki on itseoikeutetusti iso suosikki tähän porukkaan. Ensimmäistä kertaa synnyinmaassaan juokseva 6 Concorde on tehnyt kovaa jälkeä Tanskan montelähdöissä ja hävinnyt niissä ravia polkiessaan vain kahdesti. Yli puolen vuoden tauolta ruuna on nyt toki iso arvoitus. Liikaa ei pidä pelästyä jos se näyttää alleajoissa huonolta, sillä Concorden askellus on normaalisti melkoisen vaivalloisen näköistä.

9 Robin Hood ei säväyttänyt Färjestadissa, mutta sai pitkältä tauolta startin alle ja ruuna parantaa varmasti. Viime syksynä se kukisti selityksittä Edionkin. 10 Major Tom otti taulussa näkyvät Åbyn voittonsa tyylikkäiden kirien päätteeksi. Viimeksi Jägersrossa se ei mahtanut mitään Ediolle. 4 Uconn Grif tekee aina arvoituksellisen ensiesiintymisen raviratsastuksessa. Luokkansa puolesta se ei häviä tässä kenellekään. Viimeisenä lapulle 7 Global Strategy, joka voitti Århusissa montedebyyttinsä 40 metrin takamatkasta huolimatta pystyyn.

Ranking: A) 2 B) 6-9-10-4-7-8 C) 3-5-1

IS-pelisuositus - Toto64-2

Pieni: 2, 6
Suuri: 2, 6, 9, 10, 4, 7

Toto64-3

Kolmannesta T64-kohteesta löytyy ravien mielenkiintoisin seurattava, tappioton 7 Velten Versailles. Hollantilaismenijä ei ole vielä parempaansa kohdannut, toki startteja 5-vuotiaalla on vasta seitsemän. Viime vuonna se pääsi kilpailemaan vain kahdesti. Varsinkin Kalmarissa juostu Klass II-karsinta teki ison vaikutuksen, kun ori runnoi jäätävällä tyylillä ykköseksi. Åbyn finaaleissa se piti keulasta niukkaan voittoon. Taukoa on kertynyt tuon kisan jälkeen yli yhdeksän kuukautta, mutta vireestä ei kannattane liikaa olla huolissaan, sillä viime viikon Wolvegan koelähtöraveissa Velten Versailles paineli treenibalanssissa täyden matkan tulokseen 13,9ake. Kengitystä on vielä tarkoitus keventää päivän kisaan. Rick Ebbingen ajokin otteissa on niin luokkahevosen leima, että se voi nousta vaikka kuinka korkealle urallaan ja tässä sakissa Velten Versaillesin pitää olla hyvin liki voittoa. Varmaksi.

Kyvykkään 5 Neelixin ravi ei tahdo pysyä millään pysyä kasassa koko matkaa ja myös viikko sitten Jägersrossa se laukkasi loppukurvissa kärkipään sijoituksen. Lutfi Kolgjini ajanee aggressiivisesti kohti keulapaikkaa ja siitä todennäköisesti ajettaisiin, vaikka suosikki aikaisin rinnalle tulisikin. 3 Seethestar & 4 Champion Melon ovat tehneet viime starteissaan asiallisia kirejä, mutta ihan se paras terä on ollut kateissa. Ennakkotietojen mukaan jälkimmäiseltä riisuttaisiin etukengät pois ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen.

Ranking: A) 7 B) 5-4-3-9-1 C) 8-2-6

IS-pelisuositus - Toto64-3

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto64-4

1 Digital Crunch juoksi 3-vuotiskaudella 16 kertaa voittamatta kertaakaan, mutta Hanna Lähdekorven treeniin siirryttyään on alkanut tapahtua. Kahdessa viime startissaan Halmtadissa se on paiskannut ulkoratoja pitkin näyttävällä tyylillä ykköseksi ja samanlaisena ruuna tulee nousemaan vauhdilla sarjoissaan. Vastuksen puolesta voittokulun jatkumiselle ei näy päivän koitoksessa esteitä ja Digital Crunch on ansaitusti iso suosikki. Ykkösrata voi tosin aiheuttaa omat ongelmansa, sillä se tuskin saa pidettyä ensimetreillä keulapaikkaa ja lisäksi tänään ajava Pekka Lähdekorpi ohjastaa nykyään todella harvakseltaan kilpaa, joten varmaksi Digital Crunchia ei uskalla suositella.

6 Loveley Lasse on kyvykäs ja epävarma tapaus. Kaikki starttinsa kotiradallaan Jägersrossa juossut ruuna malttoi viimeksi ravata pitkästä aikaa koko matkan. Joakim Lövgrenin treenattava eteni vauhdilla keulan kimppuun ja ehti näyttää kovassa lähdössä hetken aikaa voittajaltakin, mutta loppusuora oli vaikeaa. Se oli ymmärrettävää, sillä viimeisen kierroksen ensimmäiset 600 metriä Loveley Lasse kiskaisi alle 12-kyytejä. Tänään ajava Bernardo Grasso on hyvä kuski viime vuonna enintään sata starttia ohjastaneiden lähtöön, ja Loveley Lassen viimeisin voitto tuli juuri Grasson ajamana.

4 Rosie Access ei pysynyt viimeksi Halmstadissa kirivaiheessa Digital Crunchin perässä, mutta tuli kuitenkin päätöskierroksen 13,5-vauhtia ja siitä viimeiset 400 metriä 11,5-kyytejä. Ennakkotietojen mukaan tänään tammalta napataan ensimmäistä kertaa kengät pois ja sillä balanssilla Peter Untersteinerin treenattava olisi todella maistuva tapaus aamupäivän viidellä pinnallaan.

7 O.M. Faststeepilla ei jätetty viimeksi Halmstadissa mitään sattuman varaan. Matilda Holmkvist ajoi 12-radasta huolimatta heti lähdöstä voimalla eteenpäin ja 600 metrin juoksun jälkeen johtavan rinnalle päässyt tamma osoitti hienoa juoksupäätä runnomalla voittoon. Samanlaisena Suomessakin astuneen Guybon tytär pystyy kärkitaistoon nytkin ja etuna on, ettei sillä huonone monen muun tavoin kuski. Kohde koitetaan selvittää näillä neljällä merkillä.

Ranking: A) 1-6-4-7 B) 11-10-3 C) 2-12-8-9

IS-pelisuositus - Toto64-4

Pieni: 1, 6, 4, 7
Suuri: 1, 6, 4, 7

Toto64-5

Lämminveristen avoimessa mailin ryhmässä erottuu neljä hevosta.

Kauden kahdessa ensimmäisessä startissa yllättäviä laukkoja ottanut 2 Ferrari Sisu teki lupauksia herättäneen esityksen viimeksi Åbyn tasokkaassa 5-vuotislähdössä. Keskipitkällä matkalla johtavan rinnalle jäänyt ruuna näytti loppukurvissa antautuvan pahemminkin, mutta kovaa juoksupäätä osoittaen tuli uudestaan taistoon mukaan. Tasaisessa rintamassa kuudenneksi jäänyt Marc Eliaksen ajokki hävisi kakkossijaa alle puoli mittaa. Aamupäivän 18 prosenttia on Ferrari Sisulle yllättävän vähän ja jää pienempään systeemiin varmaksi.

5 Tycoon Conway Hall tuli Ålborgissa toisesta ulkoa pitkällä kirillä hyvin perille asti ja Flemming Jensenin treenattava parantaa varmasti saatuaan yli vuoden tauolta startin alle. 1 Eldorado B. ei ole täysin vakuuttanut parissa viime startissaan. Halmstadin kultadivisioonan loppusuoralla se oli pehmeä eikä Axevallassakaan näyttänyt maalissa tuorevoimaiselta, vaikka hieman saattoi jäädäkin pussiin. 6 Mack Dragan ei ole saanut toistaiseksi myllyään pyörimään tällä kaudella, mutta luokka on niin kova ettei sitä uskalla lapulta poiskaan jättää.

Ranking: A) 2-5-1-6 B) 9-4-7-10 C) 8-3

IS-pelisuositus - Toto64-5

Pieni: 2
Suuri: 2, 5, 1, 6

Toto64-6

4 Darah Bibo sai huhtikuussa tauluunsa pari arkisempaa sijoitusta T75-lähdöissä, mutta Jägersrossa sillä oli täysin tekemätön paikka porukan hänniltä ja Åbyssa menetti täysin asemansa väsyneen takana eikä ehtinyt hyvästä lopetuksesta huolimatta kuin viidenneksi. Viime startissaan Åbyssa tamma teki niin hienon juoksun johtavan rinnalta, että olisi ansainnut voiton, mutta tuli päätösmetreillä nappireissun saaneen ohittamaksi. Iltapäivän koitoksessa kaikki suosii Peter Untersteinerin treenattavaa tammoja suosivaa sarjamääritystä myöten ja vastuskin vaikuttaa oikein sopivalta. Hyvin todennäköisesti se myös pääsee keulaan tekemään omaa juoksuaan. Darah Bibon tappiolla onkin vaikea spekuloida ja jää läpivarmaksi.

Ykkösvarmistus olisi 6 Barbaresco V.W., joka kiri viimeksi Färjestadissa näyttävällä tyylillä takajoukoista voittoon eikä kuskin tarvinnut kuin nauttia kyydistä.

Ranking: A) 4 B) 6-3-11-7-1 C) 8-10-2-5-9-12

IS-pelisuositus - Toto64-6

Pieni: 4
Suuri: 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 5, 10, 7, 2, 11
Toto64-2: 2, 6
Toto64-3: 7
Toto64-4: 1, 6, 4, 7
Toto64-5: 2
Toto64-6: 4
Hinta: 4,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 5, 10, 7, 2, 11
Toto64-2: 2, 6, 9, 10, 4, 7
Toto64-3: 7
Toto64-4: 1, 6, 4, 7
Toto64-5: 2, 5, 1, 6
Toto64-6: 4
Hinta: 48,00 €

Tästä kupongille:


Todennäköisyysarviot:

T64-1: 1/3. 2/13. 3/2. 4/3. 5/35. 7/13. 9/3. 10/19. 11/9.

T64-2: 1/2. 2/43. 3/2. 4/8. 5/2. 6/17. 7/6. 8/3. 9/9. 10/8.

T64-3: 1/4. 3/8. 4/8. 7/57. 8/2. 9/17.

T64-4: 1/31. 2/2. 3/3. 4/15. 6/19. 7/11. 8/3. 9/2. 10/5. 11/8. 12/2.

T64-5: 1/15. 2/29. 4/5. 5/21. 6/15. 7/5. 9/6. 10/3.

T64-6: 1/3. 2/1. 3/8. 4/59. 5/1. 6/9. 7/7. 8/2. 10/1. 11/8.