Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 20.5.2020

Julkaistu:

Toto86
Haastaja pitää illan suurimman 86-suosikin takanaan Solvallassa?
Viime lauantaina kolme 75-voittoa narutellut Björn Goop on vihjesysteemien luotto-ohjastaja myös keskiviikkona.

Kyvykkäällä 4-vuotiaalla Anita Rocilla on voittosauma Solvallan tammalähdössä (86-6), Reverend Wine puolestaan voi iskeä kapuloita suosikki Cooganin rattaisiin päätöskohteessa.

86-illan makoisia merkkejä ovat myös Jetske Beemd (86-1), Toreador ja Tokarev (86-2), Global Warrior ja Imagine Boko (86-3), Unique Q.C. ja Tingaling (86-4) sekä Walkie Talkie ja Cuba Libre Ice (86-5).


Toto86-1

Suosikit: Kierroksen avaava Åbyn tammalähtö on erittäin tasainen. Ykköshevoseksi nostetaan hyvistä asemista 3 Jetske Beemd. Årjängissä johtavan rinnalta voittoon punnertanut 4-vuotias oli viimeksi Sörlandetissakin keulasta loppusuoralla laukatessaan vielä voiton syrjässä kiinni, vaikka matka olikin pisintä sorttia ja voimia oli tuhlaantunut jo lähdön uusintaan. Lyhyt matka sopii paremmin. 1 Oliveria nappasi viimeksi keulajuoksulla uran avausvoiton varmaan tyyliin. Paikka on nopealle avaajalle nyt oikein makoisa, mutta Åbyssä Johan Untersteiner valinnee suojatilleen selkäjuoksun. Open stretchiä pitkin matsiin lopussa.

Haastajat ja yllättäjät: Hollantilaiset eivät ole olleet viime viikkoina suoraan paussilta aivan parhaassa iskussa, mutta silti tämän lähdön kaksikko pitää huomioida melko aikaisin. 4 Zante Grifille volttilähtö ei sopinut viimeisimmässä kilpailussa, mutta helmikuun alun koelähdössä 5-vuotias meni johtavan takaa keulan rinnalle takasuoralla noustuaan hyvällä otteella perille. Jos vire on tauolta nytkin samanlainen, voitto on mahdollinen. 9 Zuleika Fontin kauden avausvoitto tuli keulasta, mutta helmikuun lopussa kuolemanpaikka oli selvästi liikaa. 6 Electric Rain palasi talvitauolta suoraan voittajana, johon riitti 5. ulkoa 13-vauhtinen lopetus. Viimeksi tuli lyhyt laukka heti startissa ja uusi toisessa kaarteessa. Sen jälkeen tamma eteni vielä hyvin porukkaan mukaan. Juoksun onnistuessa yllätysvalmis, kuten myös 8 Zolid Wise As. Se piti maaliskuun lopussa keulasta Oliverian varmasti takanaan, mutta seuraavalla kerralla päätössatanen oli samalta paikalta liikaa. Viimeksi eteen väsynyt pilasi mahdollisuudet. Kova lähtijä voi hankkiutua ulkoakin hyviin asemiin. Isompaan systeemiin vielä mukaan keulasta kaikissa tämän vuoden starteissa hyvät suoritukset tehnyt 7 Global Wonderful sekä viimeksi oriita ja ruunia vastaan taipunut, mutta tällä kertaa kengittä menevä 10 Galant Sisu. Mainitsematta jääneidenkään mahdollisuudet eivät tasaisessa lähdössä ole aivan olemattomia, joten merkkejä voi laittaa vielä enemmänkin lompakon antaessa myöten.

Juoksunkulku: Oliveria napannee sisältä ensimmäiset keulat, mutta johtopaikka voi olla tarjolla toisessa vaiheessa. Jetske Beemd voi olla potentiaalinen vaihtoehto, mutta varsinkin kahdelta uloimmalta radalta lähdetään myös kovaa.

Pelijakauma: Jetske Beemd (12%) on aliarvostettu. Hollantilaiset ovat saaneet ehkä hieman liikaa kannatusta.

Ranking: A) 3, 1 B) 4, 9, 6, 8, 7, 10, 2, 11, 5 C) 12

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 3, 1, 4, 9, 6, 8
Suuri: 3, 1, 4, 9, 6, 8, 7, 10

Toto86-2

Suosikki: Toissa kerralla Galileo Amia johtavan rinnalta haastanut 4 Surprise Rose sai huhtikuun lopussa ansaitun onnistumisen ja oli kuolemanpaikasta huolimatta omaa luokkaansa lopussa. Astutettavaksi tämän startin jälkeen lähtevällä 6-vuotiaalla mielitään tietysti korjata ennätystä uudelle tasolle ja ilman suurempia kiertelyjä voittokin on ulottuvilla. Supernopea Mika Forssin ajama tamma ei auton takaa ole, joten lyhyelle matkalle arvokkaita ylimääräisiä metrejäkin voi tulla. Peleissä jo turhankin paljon kuumeneva suomalainen saa muitakin mukaan lapulle. 1 Inspector oli vastaavista asemista suosikki Gävlen 75-lähdössä marraskuun lopussa, mutta laukkasi silloin kiihdytyksessä. Solvallassa ykkösrata on suosiollisempi, muttei keulan puolustaminen ole silti sanottua. Mahdollinen menestyjä joka tapauksessa.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Toreador pystyy parhaana päivänään todella koviin suorituksiin ja alustava peliosuus on naurettavan pieni. Örebrossa ruuna oli kokolapuilla aivan liian meneväinen ja väsyi Amazing Warriorin voittamassa lähdössä keulasta pahoin. Rommessa ruuna kipusi takaa asiallisesti kärjen tuntumaan ja kunto vaikuttaa hyvältä. Ravilla korkealle. Avauskurviin viimeksi laukannut 2 Captain My Captain voi olla hyvistä asemista myös kärkipäässä. Kelpo lähtönopeuden omaava 5-vuotias on menestynyt ennenkin pidemmillä starttiväleillä, jolla terveyspuoli lienee saatu nyt mallilleen. Yllätysosastolta huomioitava on myös 7 Tokarev, joka palasi alkuvuodesta takaisin Reijo Liljendahlille ja aloitti viime kuun lopussa positiivisesti. Kiriväylät eivät avautuneet sisärataa matkanneelle jenkkiruunalle ja voimia jäi kosolti talteen. Paikka on toki haasteellinen, mutta alustava peliosuus tuntuu silti aivan liian pieneltä. 12 Award Kronos ei ole vielä onnistunut odotusten edellyttämällä tavalla ikäluokkalähdöissä ja tammaa on hieman vaikea asettaa tämänkertaiseen tehtävään. Åbyn esitys johtavan takaa oli varsin nihkeä, mutta viimeksi 4-vuotias vastaili keulasta maaliin saakka. Huomioitava on myös nopea 5 Global Tuxedo, joka voi räväyttää keskeltä alussa kaikkien ohi. Viimeksi se seurasi kovan Gardner Shawn takana 2. sisältä toiseksi, eikä matkan lyhenemisestä ole haittaa.

Juoksunkulku: Inspector ja Captain My Captain avaavat kohtalaisen hyvin, mutta Global Tuxedo voi onnistua ohittamaan ne alussa. Pikamatkalla Jorma Kontio voi ajaa sillä keulastakin. Surprise Rose voi edetä toisen radan vetäjäksi, jos muuta sopivaa paikkaa ei ole tarjolla.

Pelijakauma: Surprise Rose (36%) on ansaitusti eniten pelattu, mutta pinnat voivat nousta turhan korkeiksi. Toreador (4%) ja Tokarev (2%) ovat selvästi aliarvostettuja.

Ranking: A) 4 B) 1, 3, 2, 7, 12, 5 C) 8, 10, 6, 9

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 4, 1, 3, 2, 7
Suuri: 4, 1, 3, 2, 7, 12, 5

Toto86-3

Suosikki: 3 Reddington teki huhtikuun lopussa puolta kierrosta pidemmällä matkalla keulapaikalta sinnikkään suorituksen, muttei voinut maalisuoralla mitään rinnalla ravanneelle Emojille. Johtopaikka häämöttää tässäkin ja voittoon on saumoja, sillä pari starttia kropassa 4-vuotiaan kuntokäyrä lienee edelleen ylöspäin. Tempoa voi kuitenkin olla taas luvassa, joten aivan vähällä suosikki ei luultavasti tule pääsemään.

Haastajat ja yllättäjät: Kimurantista lähtöpaikasta huolimatta mielenkiintoisimmalta haastajalta vaikuttaa 8 Global Warrior. Toissa kerralla sisälle pussiin jäänyt ruuna ratkaisi viimeksi kuolemanpaikalta varsin hyvällä otteella. Jos kiertämistä ei tule aivan älyttömästi, on voitto tässäkin mahdollinen. Jos matkalla pidetään tempoa, voi 13 Imagine Boko nousta lopussa korkealle. Tiiviissä starttirytmissä viihtyvä ruuna on osoittanut viime kilpailuissa nousujohteista virettä ja nyt voisi olla jo voiton vuorokin. Vain tämä trio lapulle, vaikka muitakin potentiaalisia on. 6 Iwan Boko joutui tunnustamaan viimeksi keulasta Global Warriorin paremmakseen lopussa. Wilhelm Paalin suojatin etuna on siihen verrattuna parempi lähtönopeus ja sopivat asemat löytäessään ori voi olla taas kärkitriossa. 4 Redneck Woodland on juoksun avainhevonen, sillä Lutfi Kolgjini ei luultavasti säästele kovemmissa lähdöissä marinoitunutta ruunaa. Viimeksi ruuna siirtyi johtaneen Usain Töllin rinnalta päätöspuolikkaalla sisälle ja sinnitteli kolmanneksi. Samassa kisassa takaa toiseksi kiri 12 Alex Mede S.M., joka voi startti alla pystyä kehnolta paikaltakin korkealle. 7 Vien Ici on tehnyt kelpo suorituksia ja punnersi mm. viimeksi takaa 11-lopetuksella neljänneksi. Kengät jalassa ruuna ei tunnu kuitenkaan ulkoa pelillisesti erityisen kiehtovalta.

Juoksunkulku: 1 Carotene avaa hyvin, mutta suosikin selkä kelvannee debyytissä uusista käsistä. 5 Ikaros Di Quattro ja Iwan Boko avaavat myös ulompaa reippaasti. Redneck Woodland voi innokkaalla kuskilla haastaa Reddingtonia jo matkalla. Muussa tapauksessa Imagine Boko voi edetä takaa toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Reddingtonin (45%) suosikkiasema on hieman liian tukeva, myös Vien Ici (11%) on liikaa pelattu. Global Warrior (8%) ja Imagine Boko (7%) ovat alipelattuja

Ranking: A) 3, 8, 13 B) 6, 4, 12, 7, 5, 9, 15, 1 C) 10, 14, 2, 11

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 3, 8, 13
Suuri: 3, 8, 13

Toto86-4

Suosikki: Kauden avauksessa keulasta viidenneksi taipunut, mutta viimeksi jo koko matkan johtanut 1 Ring Of Fire kuuluu loistopaikalta kierroksen pelatuimpiin hevosiin. Reijo Liljendahlin suojatti aloitti hyvin jo 3-vuotiaana, mutta kausi katkesi kesken. Uran avausvoitto tuli keulasta, Solvallan kesäkuun kisassa se piti johtavan rinnalta takanaan hiljattain Drottningpokalin voittaneen Diana Zetin. Johtopaikan puolustaessaan voitto on nytkin mahdollinen, mutta hurjat peliprosentit houkuttelevat laittamaan lapulla pari kiehtovaa haastajaakin.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Unique Q.C. tulosrivi on mennyt kehnompaan suuntaan, mutta suoritukset ovat olleet jatkuvasti hyviä. Viimeksi parijonoon kirien alkaessa jäänyt tamma sai tilaa vasta päätössatasella ja siinä vaiheessa oli jo myöhäistä. Åbyn karsintalähdössä sen olemus taustalla oli erittäin positiivinen. Helpommassa seurassa nyt kärkimatsiin. 4 Tingaling aloitti kauden mainiolla tuloksella vaikkei kärkeen 2. ulkoa riittänytkään. Viimeksi suomalaistamma vaikutti menestyjältä laukatessaan keulasta loppusuoran auetessa. Kenkiä riisutaan ja nopea lähtijä voi haastaa suosikin heti alussa. 2 Body Contact löi Unique Q.C:n maaliskuun lopussa, mutta sittemmin kaksikon käyrät ovat kulkeneet hieman eri suuntaan. Body Contact laukkasi Färjestadissa ja Åbyssä parijonosta loppukurvissa, viimeksi jo avauskaarteeseen. 5 Souzy jäi toissa kerralla vaille kiritilaa ja punnersi viimeksi johtavan rinnalta asiallisesti. Huippukuskilla ei nopeiden avaajien ulkopuoleltakaan aivan mahdoton. 11 Heavenly May on toistaiseksi vielä voitoitta, mutta tamma on tehnyt useampia hyviä suorituksia.

Juoksunkulku: Ring Of Fire pyrkii puolustamaan sisäradalta keulat ja voi siinä onnistuakin. Tingaling on keskeltä kovin haastaja ensi metreillä.

Pelijakauma: Ring Of Fire (66%) on liian iso suosikki, jonka takana Unique Q.C. (8%) ja Tingaling (6%) ovat jääneet erittäin edullisiksi.

Ranking: A) 1, 9, 4 B) 2, 5, 11, 10 C) 3, 7, 8, 6, 12

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 1, 9, 4
Suuri: 1, 9, 4

Toto86-5

Suosikit: Vahvasti kautensa aloittanut 3 Final Dream otti viimeksi jo voiton kirittyään 3. sisältä open stretchiä pitkin kärkeen maalisuoralla. Starttien myötä nopean ruunan otteet vain parantunevat, ja tehtävä vaikuttaa tällä kertaa melko mukavalta. Linda Sedströmin voi valita keulaan suhahtavan ajokkinsa kanssa haluamansa taktiikan ja ainakin kärjen tuntumasta sisältä se on vastustajille taas paha lopussa. Keulasta voittaminenkaan ei ole mahdottomuus, mutta täydellä matkalla tahtia pitäisi päästä välillä tasoittamaan. Tietynlaisen juoksun tarve ja selvä suosikkiasema pistävät pohtimaan muitakin vaihtoehtoja ja isompaan systeemiin nostetaan pari mielenkiintoista vastustajaa mukaan. 6 Walkie Talkie on erittäin sitkeä tamma, joka teki viime vuonna selvän harppauksen eteenpäin. Tauon aikana se siirtyi Robert Berghin valmennukseen, josta debyytti oli jo varsin lupaava. Se juoksi tälläkin kertaa mukana olevia hevosia vastaan johtavan rinnalle ja punnersi hyvin maaliin asti. Startti kropassa luvassa voi olla tuntuva parannus, eikä voitto yllättäisi.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Cuba Libre Icen edellisestä voitosta on jo yli kaksi vuotta, mutta tämän kauden ensimmäisten esiintymisten perusteella seuraavaa ei ehkä tarvitse odottaa yhtä kauan. Kummallakin kerralla Johan Untersteinerin suojatti on laukannut loppusuoralla, ja varsinkin viimeksi se vaikutti erittäin hyvävireiseltä ennen kuin jalka kolahti takaa tilaa hakiessa edellä menneen kärryyn. 9 Louie Brodde on löytänyt keväällä vahvan vireen ja alla on jo kaksi voittoa johtavan rinnalta. Eskilstunassa vastus oli heppoinen, mutta viimeksi taakse jäi jo nimekkäämpiä hevosia Kim Mobergin ajokin työnnyttyä päätössatasella kärkeen. Åbyssä samalla taktiikalla voittaminen voi olla kuitenkin hankalaa. Myös voitokas 1 Zecchinidoro F.K.S. on hyvistä asemista mahdollinen menestyjä, jos vire on uusista käsistä heti kohdallaan. Helmikuun lopussa se nousi takaa asiallisesti toiseksi ja nappasi saman sijan myös tammikuun alussa, vaikka haparoikin lopussa. 7 Ferrari Riverin alkukauden otteita on leimannut pehmeys lopussa, niin takaa 15.4. kuin viimeksi keulasta. Kapasiteettinsa puolesta se olisi riittävä menijä. Myös 11 Vischio Holz omaa hyvän luokan, mutta pitkä paussi huomioiden paikka tuntuu turhan työläältä voiton suhteen.

Juoksunkulku: Final Dream lataa ainakin aluksi keulaan. Ferrari River tullee ulkoa heti eteenpäin, ja Conrad Lugauer voi päättäväisellä taktiikalla päästä Linda Sedströmin ajokin edelle. Walkie Talkie käynnistyy verkkaisemmin, mutta voi olla aktiivinen jo matkalla.

Pelijakauma: Final Dream (30%) on voi kohota turhankin selväksi suosikiksi. Walkie Talkie (14%) ja Cuba Libre Ice (6%) ovat alipelattuja. Louie Brodde (23%) on saanut liikaa kannatusta.

Ranking: A) 3, 6, 2 B) 9, 1, 7, 11, 12, 4 C) 5, 10, 8

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 3
Suuri: 3, 6, 2

Toto86-6

Suosikit: Tasaisen tammalähdön pelihevoseksi nostetaan voitolla Ruotsissa aloittanut 2 Anita Roc. Axevallan pistelähdön suoritukselle ei nyt voi liikaa painoarvoa antaa, mutta 4-vuotias esiintyi kuitenkin positiivisesti ja kiersi vastustajansa melko varmasti 5. ulkoa 12,8-vauhtisessa lopetuksessa. Pohjimmiltaan kyseessä on erittäin hyväluokkainen hevonen, joka on juossut Italiassa kovimpia saman ikäisiä vastaan (mm. Axl Rose, Acciaio) ja menestyikin hyvin 2-vuotiaana. Kuski vahvistuu viime kerrasta huimasti ja kengät otetaan pois, joten odotettavissa voi olla erinomainen suoritus. Kokeillaan varmaksi! 4 Global Vintage teki talven parissa startissa ihan ok-suoritukset, mutta pystynee tässä parempaan kun kengät päästään riisumaan. Muitakin varustemuutoksia mahdollisesti kokeva tamma voi keulaan päästessään vetää pitkäänkin.

Haastajat ja yllättäjät: Muitakin mahdollisia löytyy. 3 Digital Class laukkasi viimeksi jo ennen lähtölinjaa, mutta voitti kuukautta aiemmin erittäin vahvalla suorituksella johtavan ulkopuolelta. Samanlaisessa vireessä 5-vuotias ei ole tässäkään ulkona. 1 Emmylou teki Axevallassa parijonosta kelpo kirin, jonka jälkeen tammaa on hieman huollettu. Jenkkikärryt taas peräänsä saava tamma lähtee rivakasti, eikä välttämättä ole kiinnostunut luopumaan kärkipaikasta aivan ilmaiseksi. 6 I'm A Believer esiintyi vahvasti talvella, mutta palaa nyt kolmen kuukauden huililta. Kenkien riisuminen ja kokolaput kielivät kuitenkin kelpo vireestä. Viimeksi ulkoradoilla loppukurvissa pienen häiriön seurauksena laukanneen 8 Vichy Grifin paikka on taas paha. Kykyjä olisi tämänkaltaisen lähdön voittoonkin. 11 Digital Trackin paikka on parantunut oleellisesti poisjääntien myötä. 5 Lovely Secretin viime startit ovat pilaantuneet laukkoihin, mutta ainakin toissa kerralla suomalaistamma oli etenemässä takaa vielä mukavasti laukan tullessa loppukurvissa.

Juoksunkulku: Emmylou lähtee sisältä reippaasti, Global Vintage haastaa. Myös I'm A Believer käynnistyy ulompaa hyvin, muttei päässe edellä mainitun ohi. Anita Roc ei ole ollut kaikkein liukkaimpia ensi metreillä, mutta Björn Goop hankkinee silti kohtalaisen hyvät asemat.

Pelijakauma: Anita Rocin (24%) peliosuudessa on nousuvaraakin. Pelaamattomista Digital Track (1%) ja Lovely Secret (1%) ansaitsisivat lisäpinnoja.

Ranking: A) 2, 4 B) 3, 1, 6, 8, 11, 5 C) 7

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 2
Suuri: 2

Toto86-7

Suosikit: 1 Ike Schermer avasi kautensa huhtikuun lopussa Åbyssä, muttei ollut parijonosta parhaimmillaan, josta Rick Ebbinge tosin varoitteli jo etukäteen. Vauhtijuoksussa tehtävä takaa oli vaativa, 5-vuotias kulki viimeiset 800 metriä kuitenkin 11-vauhtia. Viime aikojen suoritusten perusteella Ebbinge-Engwerda -kaksikon hevoset ovat osoittaneet nousuvirettä ja Ike Schermerinkin sopii olettaa parantavan startti alla. Lähdön paras hevonen ei ehkä pysty puolustamaan sisältä keulaa, mutta voi ratkaista muillakin juoksuvaihtoehdoilla, jos vire on hyvä. Kun täyttä selvyyttä päivän iskukyvystä ei ole, napataan lapulle mukaan myös johtoon mielivä 4 Ingo, joka teki hyvää jälkeä talven 75-lähdöissä ja palasi pieneltä paussilta voittoiskussa kuun alussa. Christoffer Erikssonin ruuna joutui vetämään keulassa reipasta tahtia, mutta piti silti patisteltuna 11-vauhtisessa lopetuksessa vastustajat varmasti loitolla. Pikamatkalla ruuna voi keulajuoksulla pystyä tuntuvaankin ennätyskorjaukseen, eikä Ike Schermerin kunnon olisi varaa olla enää kovin ruosteinen. 10 Harley D.E. on kehittänyt komean voittoputken, mutta takarivistä sarjan jatkaminen ei ole yksinkertaista. Solvallassa Frode Hamren valmennettava joutui keulasta varsin tiukalle, mutta Färjestadin viime voitto irtosi parijonosta vaivattomammin 09-lopetuksella. Ilman kärjen taktikointia se voi nousta taas matsiin, mutta jää takarivistä systeemien ulkopuolelle.

Haastajat ja yllättäjät: Jos lähtöön laittaa useampia merkkejä, vähemmän pelatuista 2 Andre Ward vaikuttaa kiinnostavimmalta, vaikka juostava matka ei äkkiseltään tunnu sille edulta. Ruuna on huomattavasti paremmassa iskussa kuin kahden viime startin tulokset näyttävät. Viimeksi se menetti 2. sisällä asemat väsyvän takana ja lasketteli lopun vain taustalla. 3 Amazing Case ei riittänyt viimeksi johtavan takaa kovassa seurassa. Juoksusta tullee suurella todennäköisyydellä samantyyppinen, eikä totosija ole poissuljettu. 8 Kennedy tuntuu parin prosentin hevoseksi varsin kovalta menijältä, mutta toki tehtävä on tauon jäljiltä ulkoradalta voiton suhteen vähän hankala.

Juoksunkulku: Ike Schermer lähtee kohtalaisen hyvin, mutta Amazing Case voi olla sille liian liukas torjuttava. Sen jälkeen keulapaikka on tarjolla niin ikään reippaasti kiihdyttävälle Ingolle. Todennäköisimmässä juoksuvaihtoehdossa Ike Schermer noussee toisen radan vetäjäksi, myös Kennedy on ulkoa mahdollinen siihen tehtävään. Harley D.E. yrittää vasta loppupuolikkaalla.

Pelijakauma: Ike Schermer (37%) on oikea suosikki, mutta Ingon (20%) kuuluisi olla toiseksi eniten pelattu Harley D.E:n (28%) sijaan.

Ranking: A) 1, 4 B) 10, 2, 3, 8, 5 C) 9, 7, 12, 11, 6

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 1, 4
Suuri: 1, 4

Toto86-8

Suosikit: Kolmella tyylipuhtaalla voitolla kauden aloittanut 8 Coogan irrotteli Bergsåkerissa keulasta riuskalla loppuvedolla varmaan voittoon ja ohitti viimeksi matkalla kisailleet parijonosta vaivattomasti lopussa. Viime vuodesta eteenpäin menneen ruunan voitosta ei voi tässäkään millään muotoa yllättyä, mutta suurena suosikkina siihen on silti syytä suhtautua pienellä varauksella. Tähtäin on Solvallan hopeafinaalissa puolentoista viikon kuluttua, eikä Örjan Kihlström ehkä halua ajaa ulkoa erityisen aggressiivisesti. Sen takia 1 Reverend Wine vaikuttaakin selvästi kiinnostavammalta pelillisesti. Rommen vesikelissä sen eväät oli 2. ulkoa kirissä nopeasti syöty, mutta viimeksi loppu 4. ulkoa kulki taas selvästi paremmin, vaikka kärkisijat jäivätkin saavuttamatta. Björn Goopin avustuksella se pitänee muut alussa ulkopuolellaan, ja jos vauhtia pääsee välillä hieman ottamaan pois, ei Cooganin tehtävä sen ohittamiseksi ole kovin simppeli. Molempien rastaaminen on turvallisin vaihtoehto, mutta vihjesysteemit rakennetaan pelillisesti selvästi edullisemman Reverend Winen päälle.

Haastajat ja yllättäjät: Muiden saumat voittoon vaikuttavat varsin ohuilta jos edellä mainitut pystyvät normaaleihin suorituksiin. 2 Bottnas Commandeur on kylläkin osoittanut erinomaista virettä, mutta tasaisen avaajan ja vähemmän ajavan kuskin yhdistelmä on tälle tasolle harvoin menestyksekäs. 3 Sir Q.C. pysytteli Solvallan montélähdössä taustalla, mutta nappasi Rättvikissä 3. sisältä kelpo lopetuksella varman kakkossijan Elitloppetiin tähtäävän Missle Hillin takana. 12 Urgent Call ei saanut tauolta palatessaan viimeksi 3. sisältä täyttä mahdollisuutta lopussa. Vauhdin laskiessa Oskar J. Andersson voi ajaa sillä eteenpäinkin aikaisin, mutta voitto on joka tapauksessa tiukassa. 9 O.P.Q.C. kiri viikko sitten kelpo otteella neljänneksi ja saa nyt Rikard N. Skoglundin vahvistuksena taakseen.

Juoksunkulku: Reverend Wine ei ole alussa kaikkein räjähtävimpiä, mutta Björn Goop on saanut sillä ykkösradalta ennenkin keulat, eikä ulkopuolella ole erityisiä raketteja. Alun jälkeen vauhti tasaantuu, Coogan tai Urgent Call kiertyy toisen radan vetäjäksi.

Pelijakauma: Ennakkoasetelmien pohjalta Reverend Wine (20%) ja Coogan (67%) tuntuvat kohtalaisen tasaväkiseltä kaksikolta, joten ensin mainittu on edullinen.

Ranking: A) 8, 1 B) 2, 3, 12, 9 C) 11, 7, 10, 4, 5, 6

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 3, 1, 4, 9, 6, 8
Toto86-2: 4, 1, 3, 2, 7
Toto86-3: 3, 8, 13
Toto86-4: 1, 9, 4
Toto86-5: 3
Toto86-6: 2
Toto86-7: 1, 4
Toto86-8: 1
Hinta: 27,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 3, 1, 4, 9, 6, 8, 7, 10
Toto86-2: 4, 1, 3, 2, 7, 12, 5
Toto86-3: 3, 8, 13
Toto86-4: 1, 9, 4
Toto86-5: 3, 6, 2
Toto86-6: 2
Toto86-7: 1, 4
Toto86-8: 1
Hinta: 151,20 €

Tästä kupongille:Todennäköisyysarviot

T86-1: 1/18, 2/4, 3/19, 4/14, 5/3, 6/8, 7/6, 8/7, 9/11, 10/6, 11/3, 12/1

T86-2: 1/18, 2/11, 3/11, 4/34, 5/6, 7/9, 8/2, 10/1, 12/8

T86-3: 1/3, 3/33, 4/7, 5/4, 6/7, 7/6, 8/14, 9/3, 12/6, 13/13, 15/3

T86-4: 1/48, 2/7, 3/1, 4/13, 5/7, 7/1, 9/17, 10/3, 11/3

T86-5: 1/8, 2/15, 3/27, 4/2, 5/1, 6/20, 7/6, 9/14, 10/1, 11/4, 12/2

T86-6: 1/9, 2/35, 3/11, 4/25, 5/4, 6/6, 8/5, 11/5

T86-7: 1/39, 2/9, 3/3, 4/25, 5/2, 8/3, 9/1, 10/18

T86-8: 1/41, 2/4, 3/4, 8/44, 9/3, 11/1, 12/3.