Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Jägersro 15.4.2020

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikkoillan tukipilarit Jägersrosta.
Keskiviikon todennäköisimmäksi voittajaksi erottuu Jägersrossa starttaava Virgin Maiden, joka hakee tammojen lyhyessä ryhmässä vuoden toista voittoaan. Myös rivin toinen varma starttaa samalla radalla, sillä huoltotauolta tuleva Randemar R.D. saa luottamuksen niin ikään pikamatkalla.

Illan maistuvia ideamerkkejä ovat mm. Riva Renn (86-2), Manuzio Hanover (86-4), Ontrack He's Black ja Cyrius d'Ariane (86-6) sekä Ferrari River ja M.T.Mighty Winner (86-7).

Molemmille paikkakunnille on luvattu poutaa koko päiväksi.


Toto86-1

Suosikit: Pienestä hevosmäärästä huolimatta kierroksen avaava stayertasoitus ei ole pelillisesti aivan simppelein, mutta yritetään selvittää se silti kahdella pelihevosella. Tauosta huolimatta rankingin kärkeen nostetaan Derbyssä viime syksynä toiseksi venynyt 6 Ferrari Sisu. Conrad Lugauerin ruuna teki kauden päätteeksi Breeders Crownissakin vahvan suorituksen nousten 4. ulkoa kolmanneksi ja tallille tyypillisesti ennen avauskisaa alla on jo reipasvauhtinen ratahiitti. 7 Olle Rolsin otteita leimasi pitkään haluttomuus loppumetreillä, mutta talvella se on saanut varustemuutoksen myötä uutta ryhtiä, vaikka voitot ovatkin kiertäneet. Solvallan kultafinaalissa Peter Untersteinerin ajokki kulki hännillä päätöskierroksen 10-vauhtia, vaikka ehti laukatakin lyhyesti 500 jäljellä. Kärkikuvioihin tässä.

Haastajat ja yllättäjät: Muillakin kuudella osallistujalla on onnistuneella juoksulla eväitä kärkeen saakka. 2 Roofie on Ferrari Sisun tavoin viime syksyn derbyfinalisti, mutta hävisi silloin selvästi tälle. Säännöllisesti kilpailleen ruunan otteet olivat Åbyssäkin sijoituksesta huolimatta kelvolliset ja juoksusta voi tulla tässä suotuisa. 3 Cobbys Olifant teki luotettavaa jälkeä 75-tasolla loppuvuodesta ja palaa tositoimiin hyvin valmistautuneena. Kärjen lähettyviltä ei mahdoton. 8 Onceforall Face näytti Jägersrossa erittäin hyvältä ja virkeältä, mutta laukkasi samasta syystä päätöspuolikkaan alkaessa ajauduttuaan päin edellä juossutta.

Juoksunkulku: 1 Quite E.Wood johtaa ensi metrit, mutta kovia hevosia vastaan selkäjuoksu tulee varmasti kyseeseen. Haluaako Conrad Lugauer sitten luovuttaa keulat ensimmäisenä ehkä kysymään tulevalle Cobbys Olifantille, vai pelkästään tallikaveri Ferrari Sisulle, on toinen kysymys.

Pelijakauma: Melko oikein pelattu lähtö. Ferrari Sisu (46%) voi tosin nousta hieman liiankin isoksi suosikiksi.

Ranking: A) 6, 7 B) 2, 3, 8, 4, 5, 1 C) -

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 6, 7
Suuri: 6, 7

Toto86-2

Suosikit: Viime kauden voittoihin päättänyt 5 Pastorns Lady palasi suoraan paussilta Jägersron 75-kisaan ja venyi kovia hevosia vastaan johtavan takaa totoon. Tällä kertaa vastassa on vain tammoja, ja vaikka lähtö ei ole mitenkään helppo, olisi ainakin keulaan päästessään Torbjörn Janssonin ajokilla saumat kestää ykköseksi. Seitsemän ensimmäistä starttiaan voittanut 8 Hankypanky Peyton on lähdön paras hevonen ja hankalista asemistakin heti huomioitava. Raviongelmat astuivat kuvaan mukaan syksyllä, mutta tauon aikana Timo Nurmos lienee hionut suojattinsa taas hyvään iskuun. Jos kaikki on kunnossa, ei vaativakaan juoksu ole este menestymiselle. Myös 7 Xanthis Delicious omaa mahdollisuudet pärjätä suoraan talvitauolta. Erittäin kirikykyinen tamma pääsee mukavasti liikkeelle ja voi sopivat asemat löytäessään osallistua voittomatsiin. Edellisen voittonsa se noukki 4. ulkoa 10-lopetuksella. Suosikkinelikosta 6 La Nornan saumat tuntuvat muita pienemmiltä. Se hallitsi helmikuun lopussa 75-lähtöä keulasta, mutta vastus oli tätä selvästi helpompi. Solvallan finaalissa Hanna Olofsson vaihtoi 2. ulkoa ennen puolimatkaa optimistisesti johtavan rinnalle, mutta se paikka oli tammalle hieman liikaa. 5-vuotias avaa hyvin, mutta pääsee tuskin Pastorns Ladyn ohi.

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmän pelatuista kiinnostavin on 10 Riva Renn, joka laukkasi toissa kerralla lähtöön, mutta kulki viimeksi 2. ulkoa viimeiset 800 metriä 10,3-lukemiin ratkaisten varmasti lopussa. Kiri voi kantaa nytkin korkealle. 3 Karissa Bo ei ole hevosena ihan helpoimmasta päästä, mutta vauhtijuoksussa silläkin voisi olla sanansa sanottavanaan. Viime startin perusteella kunto on edelleen hyvä, Bergsåkerissa tuli laukka kiihdytyksessä. Myös 12 Lovely Secret jatkaa vahvassa vireessä, sillä viikko sitten syntyi uusi ennätys 10-lopetuksella 3. ulkoa. Paikka on nyt entistä hankalampi. 2 Ava ei riittänyt viime keskiviikkona 2. ulkoa aivan parhaille, mutta pääsee jälleen hyvistä asemista liikkeelle. 11 Digital Class jäi viimeksi 75-finaalissa sisälle vaille kiritilaa.

Juoksunkulku: 1 Digital Wave, Ava ja 4 Infinity avaavat hyvin, mutta keulassa lienee lopulta Pastorns Lady, joka torjuu ulkopuolelta hyvin avaavat pelihevoset. Hankypanky Peyton johtavan rinnalle?

Pelijakauma: La Norna (16%) on liikaa pelattu. Riva Renn (4%) ansaitsisi tuplapinnat.

Ranking: A) 5, 8, 7 B) 6, 10, 3, 12, 2, 11 C) 9, 1, 4

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 5, 8, 7
Suuri: 5, 8, 7, 10

Toto86-3

Suosikki: Loistoasemista kiihdyttävä 4 Virgin Maiden on haastavan kierroksen ensimmäinen tukipilari. Ennen joulua johtavan rinnalta voittanut tamma ei ollut tammikuussa parhaimmillaan ja laukkasi lyötynä loppusuoran auetessa, mutta hallitsi viimeksi keulasta tapahtumia 10,7-vauhtisella päätösviissatasella. Sen jälkeen sillä on tähdätty tähän ja keulasta voitto on taas ulottuvilla. Korkeilla peliprosenteillakin kelpo varma.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Inez Alki on kiihdytyksessä suosikin kovin haastaja ja ohi päästessään se olisi tietysti vahvoilla voitonkin suhteen. Axevallan suoritus oli johtopaikalta sitkeä ja finaalissakin Hans Crebasin suojatti kulki taustalla lopun 10-vauhtia, vaikka olikin kärkisijojen suhteen aseeton. Alkuvuodesta 75-voittoja napsinut 1 Sunday Sonata on jatkanut asiallisesti, vaikka totosijat ovatkin jääneet parissa viimeisessä puuttumaan. Viimeksi Kevin Oscarsson sahasi 4. sisältä jyrkästi ulos loppusuoralla. Hyvällä juoksulla korkealle. Muu porukka on tasainen ja onnistuneella reissulla sieltäkin joku voi venyä aina kärkikahinoihin saakka. 3 Floalts Cesna teki johtavan rinnalta vahvat suoritukset maaliskuussa. Kokolapuilla varustettava 2 Very Many Legs hakee iskuasemia kärjen lähettyviltä, 9 Alicia Bore jäi viimeksi johtavan taakse voimissaan vaille kiritilaa. Saksalaisvieras 5 Nelly Pepper painui Hampurissa maaliskuun alussa voimalla keulaan päätöskierrokselle lähdettäessä, mutta voimat eivät riittäneet aivan maaliin saakka. 7 Notre Avenue oli keulasta 12,5-lopetuksella ylivoimainen Åbyssä helpossa seurassa.

Juoksunkulku: Sunday Sonata ja Very Many Legs käynnistyvät sisältä hyvin, mutta keskeltä reippaasti starttaava Virgin Maiden on todennäköisin keulahevonen. Inez Alki haastaa ulkopuolelta, mutta ohi pääseminen ei onnistune.

Pelijakauma: Virgin Maiden (62%) on kerännyt liikaa peliä, mutta voittaa kuitenkin noin kerran kahdesta. Inez Alkin (10%) kuuluisi olla toiseksi eniten pelattu.

Ranking: A) 4 B) 6, 1, 3, 2, 9, 5, 7 C) 10, 8

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-4

Suosikit: Mainion vireen kevään korvalla löytänyt 10 Lennart Sjöhammar nousee takaakin ykköshevoseksi. Toissa kerralla ruuna nousi 3.ulkoa kärjen tuntumaan, mutta lopussa sitä ei pystynyt aivan täysillä päästämään. Viimeksi Stig H. Johanssonin valmennettava ratkaisi johtavan rinnalta kevyellä askeleella lopussa. Takarivi ei ole este menestymiselle nytkään, sillä vastus vaikuttaa varsin sopivalta. Joulun alla yllätysvoittoon Mantorpissa kirineen 11 Goodwill Pellinin viime juoksut eivät ole menneet aivan parhaalla tavalla, mutta viimeksi 5-vuotias väänsi kuitenkin johtavan rinnalta hyvin toiseksi. Kuskinvaihdos on merkittävä, mutta alustavasti se on tullut peliosuudessa jo selvästi liikaakin huomioiduksi. Takaa tamman voittoon tarvitaan kovasti muiden apuakin.

Haastajat ja yllättäjät: Tätä kovempiin tehtäviin on tottunut 9 Manuzio Hanover, joka ei kuitenkaan vielä häikäissyt maaliskuun lopussa debytoidessaan Kenneth Haugstadin käsistä. Startti alla ja ilman takakenkiä tahti voi olla nyt jo toinen ja jenkkiruuna on pelillisesti jo kiinnostava. Nopea 3 Visual Condition olisi keulasta takariviläisille tiukka vastustaja, mutta voi olla, ettei Jorma Kontion ajokki pääse tekemään täysin omaa juoksuaan. Uran avausvoitto tuli toissa kerralla juuri johtopaikalta hyvällä tyylillä, viimeksi tamma pisteli kovassa seurassa 6. sisältä lopun ulkokautta asiallisesti. Manuzio Hanoverin takanaan viimeksi pitänyt 8 Eddy West on osoittanut erinomaista virettä muutenkin, mutta amatöörikuskille on tiedossa ulkoradalta lisämetrejä, kun hevonen ei ole ensi askelilla luultavasti riittävän nopea hyvät asemat hankkiakseen. 2 Taxi Out esiintyi avoimia 4-vuotiaita vastaan viimeksi johtavan takaa edukseen ja avausvoiton aikakin voisi olla piakkoin. Maaliskuun lopussa johtavan rinnalta pahoin taipunut 5 Guilty Pleasure ajautui viimeksi lopussa pussiin. Jenkeillä ja kokolapuilla tällä kertaa menevä ruuna voi olla taas virkeällä päällä, kuten Axevallassa helmikuussa.

Juoksunkulku: Visual Condition ohittanee sisempää starttaavat vaivattomasti, mutta varustemuutoksia kokeva Guilty Pleasure voi iskeä nopeasti kimppuun. Myös 6 Crash Axe avaa hyvin ulkoa.

Pelijakauma: Goodwill Pellini (35%) on hurjasti ylipelattu. Lennart Sjöhammarin (20%) kuuluisi olla eniten pelattu sen sijaan. Manuzio Hanover (7%) on huippuedullinen.

Ranking: A) 10, 9, 3 B) 11, 8, 2, 5, 6, 7 C) 4, 1

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 10, 9, 3
Suuri: 10, 9, 3

Toto86-5

Suosikit: 5 Randemar R.D. on esiintynyt urallaan aina lupaavasti, mutta ongelmiakin on matkan varrelle mahtunut, eikä ravi ole ollut aina sulavinta. Vahvalla loppuvedolla vuotensa avanneen ruunan toinen startti meni täysin pieleen sen juututtua kolmannelle radalle, Solvallassa taas avauskurvin laukka pilasi pelin. Positiivisten saatesanojen myötä nyt radoille palaavalta 6-vuotiaalta napataan tällä kertaa kengät pois, joka on yleensä sopinut Love You-hevosille mainiosti. Keulapaikka voi olla hyvinkin haettavissa, mutta vahvalle menijälle käyvät muutkin juoksupaikat. Vaikka Peter Untersteinerin ruunaan luottamisessa on riskinsä, jää se silti tällä kertaa varmaksi. 7 Victory Island omaa edellisen tavoin hyvän kapasiteetin. Kuukausi sitten pitkältä paussilta palannut ruuna näytti ulkoisesti moitteettomalta, mutta se antautui lopussa taistelutta kolmanneksi. Steen Juul odottaa nyt parempaa suoritusta, mutta ulkoa tehtävä ei ole helppo.

Haastajat ja yllättäjät: Kalliimpaan vaihtoehtoon päätyminenkin olisi perusteltua. Färjestadissa pussiin lopussa ajautunut ja sen jälkeen Adrian Kolgjinille siirtynyt 2 Ganyboy ei pysynyt viimeksi 75-lähdössä 2. ulkoa loppuun asti kärjen tahdissa, mutta lyhyempi starttiväli voi terävöittää, samoin kokolaput. 10 Sheena's Boy rulli Ruotsin-debyytissään loppusuoralla laukalle juostuaan matkalla 2. ulkona, mutta jätti muuten hyvän kuvan. Balanssia korjataan tähän. 3 Quattro Töll voi olla lähdön ensimmäinen johtohevonen ja kärjen tuntumasta potentiaalinen totokamppailuun asti. Viimeksi Thomas Uhrbergin ruuna eteni 3. ulkoa lopussa kärjen tuntumaan. 1 Eldorado Mearas ei ehkä ole viime kilpailuissa ollut aivan talven mahti-iskussaan, mutta hyvällä reissulla totokuvioihin on silti eväitä.

Juoksunkulku: Quattro Töll ohittanee sisempää starttaavat alussa, mutta keulapaikasta luopuminen tullee kyseeseen, jos Randemar R.D. ilmestyy nopeasti ulkopuolelle.

Pelijakauma: Randemar R.D. (34%) voisi olla hieman enemmänkin pelattu. Victory Island (31%) on tuntuvasti liikaa luotettu. Sheena's Boy (2%) on jäänyt yllättäjistä aliarvostetuksi.

Ranking: A) 5 B) 7, 2, 10, 3, 1, 8, 4 C) 9, 6

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto86-6

Suosikit: 4 Messiah onnistui viimeksi voltin neloseltakin selvittämään tiensä keulaan ja sooloili sen jälkeen mainiolla tyylillä helppoon voittoon tullen päätöspuolikkaan vielä 10,6-kyytiä. Jos Örjan Kihlströmin ajaman oriin tietäisi pääsevän tässäkin johtoon, ei muiden tehtävä olisi kadehdittava. 20 metristä homma ei kuitenkaan ole tällä kertaa aivan simppeli. Voittoon on silti mahdollisuudet. 12 Athos Race on aloittanut kauden vahvasti, vaikka saikin viimeksi tyytyä johtavan rinnalta kolmanteen sijaan. Ruunalla on toisinaan hieman ongelmia jaloissaan ja viime startin jälkeen sitä onkin taas huollettu. Startin onnistuessa Åke Lindblomin suojatti pääsee rivakasti liikkeelle ja kärjen lähettyviltä se ottelisi taas voitosta.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Ontrack He's Black ei jaksanut puristaa helmikuun startissa johtavan rinnalle, mutta oli puolitoista viikkoa sitten parin kuukauden tauolta mainio. Nicklas Westerholmin valmennettava ratkaisi 3. ulkoa hyvällä otteella tullen päätöspuolikkaan 12,6-vauhtia. Etukengätkin on nyt tarkoitus riisua. Takaa kupongille mahtuu vielä 14 Cyrius d'Ariane, joka hyötyy eniten juostavasta matkasta. Toissa kerralla ruuna pisteli johtavan takaa lopun mallikkaasti, muttei jaksanut viimeksi johtavan rinnalta aivan totoon asti. 3 Lets Go Again on paalulta todennäköisin keulahevonen, mutta kolmesta kilometristä ei ole kilpailukokemusta, eikä ori ollut lokakuussa kovin vakuuttava 2640 metrillä. Vire on toki hyvä ja kengittä jenkki voi vetää pitkäänkin, ei ehkä kuitenkaan perille. Jos lähtöön laittaa enemmän merkkejä, voivat startti alla parantava 13 Alorac Mathbell ja Björn Goopilta debytoiva 15 Joe Hoo Lee olla rastin arvoisia. 75-voittojen myötä kovasti sarjoissaan noussut 7 Takata voi myös edelleen hyvällä juoksulla venyä korkealle.

Juoksunkulku: Lets Go Again ottaa paalulta vetotyöt. 20 metrin hevoset käynnistyvät reippaasti, samoin taaempaa Takata ja Athos Race. Jos vauhti laantuu kovasti, Cyrius d'Ariane kiertää eteenpäin.

Pelijakauma: Messiah (37%) on liian selvä suosikki. Ontrack He's Black (9%) ja Cyrius d'Ariane (5%) ovat aliarvostettuja.

Ranking: A) 4, 12, 8 B) 14, 3, 13, 7, 15, 10, 5, 2 C) 9, 11, 6

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 4, 12, 8, 14
Suuri: 4, 12, 8, 14

Toto86-7

Suosikki: Norjan eliittiin viime vuonna kivunnut 1 Madelen L.T.C. on suoraan talvitauoltakin Duon avauksen selvä suosikki. Elokuussa se oli mukana tammojen EM-lähdössä Solvallassa ja 11,0-tuloksesta huolimatta voimia jäi vielä kosolti talteenkin. Sen jälkeen tamma esiintyi kotimaassaan vahvasti, mutta kadotti ravinsa marraskuun alun tammaeliitissä Solvallassa. Treenitiedot ovat lupaavia ja keulasta voitto olisi ulottuvilla. Kun nopeuden riittävyys ulompaa kiihdyttäviä vastaan ei ole aivan sanottua, saa norjalaisvieras lapulle muutaman kaverin.

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikki ei onnistu puolustamaan keulaa sisältä, lähdön todennäköisin johtohevonen on 3 Ferrari River. Tauon aikana ruunattu 7-vuotias pystyy parhaimmillaan paljoon, mutta kahdella edellisellä kaudella sen kaikki voitot ovat tulleet lyhyellä matkalla. Jos ruunaus on tuonut uutta tasapainoa otteisiin, ei voitto yllättäisi. 7 Wild Love omaa kovan luokan, mutta juoksuasemat jäävät usein hieman hankaliksi. Kenkien riisumisen myötä Kevin Oscarssonin ajokki teki maaliskuussa vahvat suoritukset: Halmstadissa valjakko nousi aivan hänniltä toiseksi ja Solvallassa viimeiset 600 metriä kulkivat takana 09-vauhtia. Rauhatonkaan juoksu ei tässä ole poissuljettua ja silloin Wild Love olisi vahvoilla. 2 M.T.Mighty Winner ei ole hevosena lähdön parhaiden veroinen, mutta saa varmuudella suotuisan reissun kärjen läheisyydessä. Halmstadissa ruuna ei saanut sisältä mahdollisuutta ja jätti erittäin hyvävireisen vaikutelman. 4 Sevilla on laukannut kahdesti lähtöön, mutta molempiin erheisiin on ollut syynsä. Maaliskuun alussa se osoitti hyvää virettä. 5 Comanche Moon ei ole hevosena aivan tallikaverinsa veroinen. Se palasi paussilta kelpo suorituksella, mutta lopussa oriin kiri hieman hyytyi, kuten sille on käynyt monesti aiemminkin. Hyvällä selkäjuoksulla ei aivan mahdoton. 6 Rushmore Facen mahdollisuudet hyvään juoksuun eivät tunnu nopeiden avaajien ulkopuolelta erityisen loistavilta ja kengät jalassa tällä kertaa menevä ruuna tuntuukin alustavasti liikaa pelatulta.

Juoksunkulku: Eturivissä on lähes pelkästään hyviä lähtijöitä. Madelen L.T.C. pyrkii tietysti puolustamaan keulan, mutta se ei ehkä onnistu. M.T.Mighty Winnerille kelpaa selkä, joten Ferrari River on toinen vaihtoehto keulaan. 8 Xlnt Chili Tripel on kuskin halutessa kylläkin kaikista nopein, mutta täydellä matkalla alkuun panostamisella ei sen kohdalla ole järkeä, kun veto ei tahdo riittää mailillakaan perille.

Pelijakauma: Madelen L.T.C. (44%) on aavistuksen ylipelattu, Rushmore Face (15%) selvemmin. Ferrari River (6%) ja M.T.Mighty Winner (3%) ovat huippuedullisia.

Ranking: A) 1, 3, 7 B) 2, 4, 5, 6, 9, 10 C) 8

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 1, 3, 7, 2
Suuri: 1, 3, 7, 2

Toto86-8

Suosikit: 3 Harley D.E. on rakentanut kolmen voiton putken ja neljäskin on hyvistä asemista ulottuvilla. Norjan ykköset tulivat keulajuoksuilla, ja varsinkin Jarlsbergissa ori oli oikein mainio. Färjestadissa maaliskuun lopussa Frode Hamren suojatti joutui taivaltamaan kuolemanpaikalla, mutta ratkaisi siitäkin pelin varmasti edukseen. Johtoon päästessään Carl Johan Jepsonin ajokki on taas voitossa kiinni, vaikka vastassa onkin selvästi viimekertaista tasokkaampia hevosia. Pikkulappuun suosikki jää yksin. Kirivoimainen 4 Leonas Sami on tehnyt 75-tasolla hyvää jälkeä. Solvallan finaalissa 4. ulkoa loppukaarteessa kiriin noussut ruuna ei ehtinyt viidettä sijaa ylemmäs, vaikka pisteli lopun alle kymppiä. Auton takaa se ei ole ollut erityisen rivakka avaaja, mutta ei olisi ensimmäinen kerta kun Björn Goop saa kaivettua uudesta ajokistaan lisäterävyyttä alkuun. Kuolemanpaikan välttäessään ruuna voi kiriä taas matsiin.

Haastajat ja yllättäjät: Vähemmän pelatuissa on useampia houkuttelevan pienelle pelille jääneitä. 11 My Sweden oli viimeksi taas turhan paineissaan toisten takana ja laukkasi heti lähdössä. Eturivi olisi keulassa viihtyvälle 4-vuotiaalle iso plussa, mutta rauhallisena pysyessään se voisi rivakan avaajan (nro 5) takaa päästä läpikin. 9 Victory Topline starttasi kauden avauksessa kuukausi sitten heti selvänä suosikkina, mutta sai tyytyä johtavan ulkopuolelta kolmossijaan. Esitys oli kuitenkin aivan hyvä ja raamikkaalla ruunalla on edellytykset kärkikahinoihin. 10 Vine Vision osoitti maaliskuun kahdessa startissa vahvaa virettä. Molemmilla kerroilla ruuna teki takaa vankat lopetukset, erityisesti Eskilstunan viime startin vaivaton ykkönen 10,5-vauhtisella loppuvedolla oli makea. Matkaa saisi toki olla enemmän. 12 Marvellous Tooma raivasi viime syksynä yllätysvoitolla tiensä Kriterium-finaaliin, jossa pilasi kuitenkin laukkaan. Treenitiedot ovat lupaavia ja kengät otetaan tällä kertaa pois. 7 Wingmaster jätti kauden avauksessa hyvän vaikutelman, vaikka kiri 5. ulkoa ehkä loppumetreillä hieman hiipuikin. Viimeiset 600 metriä ori liikkui 11,8-vauhtia. Puutteellinen lähtönopeus tietää taas kiertämistä, mutta vähän pelattuna se on silti kiinnostava. 1 Mellby Guard ei ole onnistunut Mantorpin 75-kisan jälkeen ja otti viimeksi finaalissa 5. sisältä maksimisijoituksen. Keulan puolustaminen ei luultavasti onnistu, mutta hyvän juoksun saadessaan ruuna voisi venyä totokamppailuun. Suosikkina viikko sitten alussa laukanneelle 8 Digital Trackille paikka ei ole helppo, mutta panostettaessa sillä voisi olla pienet saumat hankkiutua hyviinkin asemiin.

Juoksunkulku: 2 Toujours Vif ja 5 One Two Beat avaavat auton takaa parhaiten, mutta molemmat hakevat selkäjuoksua. Harley D.E. ei ole aivan liukkain lähtijä, mutta pitänee Leonas Samin ulkopuolellaan ja voi päästä sen myötä etenemään keulaan. Mahdollista tosin on My Swedenin läpipääsy hyvässä selässä, jolloin se voi paiskata johtoon asti. Myös Digital Track voi sotkea ulkoa kärkikuvioita, jos laukka alla alkuun uskaltaisi satsata.

Pelijakauma: Harley D.E:n (48%) suosikkiasema on liian selvä. Vine Vision (3%) ja Marvellous Tooma (2%) ovat haastajista edullisimmat.

Ranking: A) 3, 4 B) 11, 9, 10, 12, 7, 1, 8, 5 C) 6, 2

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 3
Suuri: 3, 4, 11, 9, 10, 12, 7, 1, 8

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 6, 7
Toto86-2: 5, 8, 7
Toto86-3: 4
Toto86-4: 10, 9, 3
Toto86-5: 5
Toto86-6: 4, 12, 8, 14
Toto86-7: 1, 3, 7, 2
Toto86-8: 3
Hinta: 14,40 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 6, 7
Toto86-2: 5, 8, 7, 10
Toto86-3: 4
Toto86-4: 10, 9, 3
Toto86-5: 5
Toto86-6: 4, 12, 8, 14
Toto86-7: 1, 3, 7, 2
Toto86-8: 3, 4, 11, 9, 10, 12, 7, 1, 8
Hinta: 172,80 €

Tästä kupongille:Todennäköisyysarviot

T86-1: 2/9, 3/8, 6/41, 7/21, 8/8

T86-2: 5/23, 6/9, 7/19, 8/20, 10/8

T86-3: 1/13, 3/5, 4/51, 6/14

T86-4: 2/6, 3/17, 8/8, 9/18, 10/29, 11/12

T86-5: 1/6, 2/11, 3/7, 5/41, 7/19, 10/7

T86-6: 3/7, 4/25, 7/6, 8/14, 12/18, 13/6, 14/10

T86-7: 1/38, 2/10, 3/14, 4/8, 7/14

T86-8: 3/36, 4/16, 7/5, 9/10, 10/7, 11/11, 12/5