Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Bergsåker 1.4.2020

Julkaistu:

Toto86
Kakkossuosikeilla potin äärelle keskiviikkoillan kierroksella?
T86-rivin suurimmat suosikit eivät tunnu pelillisesti erityisen kiehtovilta, joten vihjesysteemit rakennellaan elävämpien ideoiden varaan.

Bergsåkerissa starttaavat Valuta E.W. ja Digital Asset ovat jättäneet positiivisen vaikutelman viime kilpailuissaan, joten molemmilla voisi olla saumaa kukistaa ennakkosuosikki.

Magnifik Brodde (86-1), Mr Gaga (86-2), Irrawaddy ja Jetstream Rapida (86-3), Nolimitjimmit (86-7) sekä Zeus Bi ja My Dream Art (86-8) ovat illan yllättäjäehdokkaita.

Lämpötila on molemmilla paikkakunnilla selvästi plussan puolella. Bergsåkerissa saatetaan loppuillasta saada sadetta, ennusteen mukaan vetenä.


Toto86-1

Suosikit: Keulaspesialistina profiloitunut 4 Angle Of Attack teki lopulta erinomaista työtä Ranskassakin. Tammikuun lopussa ruuna kesti keulapaikalta voittajaksi, mutta joutui seuraavalla kerralla hieman taipumaan samalta paikalta. Viimeksi se sai 3. sisältä kiritilaa loppusuoran auetessa ja kirmasi varmaan voittoon. Keulasta voitto olisi tälläkin kertaa liki, mutta sisäpuolelta starttaava Magnifik Brodde voi nopeana hevosena iskeä kapuloita rattaisiin. 2 Bucks To Burn teki helmikuussa Vincennesissä hyvät suoritukset. Ruuna kulki takajoukoista molemmilla kerroilla hyvin perille. Ulf Ohlssonin ajokki on suosikkia voimakkaampi ja voi voittaa, jos tämä ei pääse liian helpolla alussa.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Magnifik Brodde on, kuten todettua, juoksun avainhevosia. Samu Sundqvistin ajaman ruunan vire on viime kisojen perusteella hyvällä mallilla ja se voi pystyä haastamaan tässä enemmän pelatut. Viimeksi paikka johtavan rinnalla oli Cooganin voittamassa lähdössä hieman liikaa, Uumajan ykkönen tuli helposti keulasta. Keulasta tai sen tuntumasta korkealle. 6 Narold Vox on tehnyt 75-tasolla asiallisia suorituksia ja voi onnistuneella reissulla kohota korkealle. Nopeiden avaajien ulkopuolelta juoksun juontuminen ei toki ole sanottua. 8 On Track Piratenin otteita on leimannut tasapaksuus, eikä tehtävä vaikuta erityisen helpolta tässäkään.

Juoksunkulku: Magnifik Brodde pystynee kuskin halutessa torjumaan keulaan mielivän Angle Of Attackin. Bucks To Burn pyrkii hakemaan asemat toiselta radalta mahdollisimman läheltä kärkeä.

Pelijakauma: Oikea suosikkipari, mutta Magnifik Brodde (7%) tuntuu niihin peilaten silti hieman aliarvostetulta.

Ranking: A) 4, 2 B) 3, 6, 8, 5, 9, 7 C) 1

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 4, 2, 3
Suuri: 4, 2, 3

Toto86-2

Suosikki: Jos 5 Dwayne Zet toimii moitteettomasti, muille tulee toisessa kohteessa kiire. Daniel Redénin 4-vuotias osoitti viime kesän voittojuoksussaan pystyvänsä paljoon, mutta tasapainoisuus suorituksista on toistaiseksi puuttunut. Kauden avauksessa ori puolsi keulasta ulos toisen kaarteen lopussa ja laukkasi. Kierrosta myöhemmin tuli taustalla uusi laukka. Heinäkuun voittoon päättyneessä kisassa se oli erittäin meneväinen, mutta irrotteli kuitenkin keulaan edettyään vaivattomasti muista eroon.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Stonecapes Superb menee vielä hieman kulmikkaalla tyylillä ja varsinkin viikko sitten ruunan askellus taustalla oli lopussa varsin jäykän näköistä. Kykyjä on, ja jos kenkien riisuminen auttaa tyylipuoleen, ei voittokaan ole mahdottomuus. 1 Mr Gaga ei ole ihmeellinen hevonen, mutta kunto on mainiolla tolalla. Eskilstunan ykkönen tuli hallitusti keulasta, viimeksi ruuna paikkasi avauskurvin laukkansa vahvasti. Kengittä vaarallinen. 7 Rotaten kauden avaus pilaantui 6. ulkoa laukkaan viimeisellä takasuoralla. Ravatessaan se voi kivuta tällä kertaa jo korkeallekin. Myös 11 Iceland Radiolla olisi kykyjä pärjätä, mutta viime starteissa on tullut alkulaukkoja, eivätkä juoksutkaan ole aina soljuneet parhaalla tavalla. Vähän pelattuna merkin arvoinen.

Juoksunkulku: Eturivin hevosista yksikään ei ole osoittanut aiemmin räjähtävää lähtönopeutta. Dwayne Zet käynnistyy asiallisesti ja voi päästä ainakin Stonecapes Superbin ohi, jolloin keulapaikka olisi mitä luultavimmin haettavissa. Mr Gaga sen kantaan?

Pelijakauma: Dwayne Zetin (47%) suosikkiasema tuntuu liian selvältä. Mr Gaga (8%) ja Iceland Radio (3%) ansaitsisivat enemmän pinnoja.

Ranking: A) 5 B) 4, 1, 7, 11 C) 2, 3, 9, 6, 10, 8, 12

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 5, 1
Suuri: 5, 4, 1, 7, 11

Toto86-3

Suosikit: Hyviä suorituksia jo 3-vuotiaana tehnyt 6 Valuta E.W. vaikutti kauden avauksen perusteella talvehtineen oikein hyvin. Svante Båthin suojatti tuli kylläkin keulasta ohitetuksi lopussa, mutta vauhtikin oli 10-lukemissa ja tyyli oikein hyvä. Ulf Ohlsson hankkii ulkoakin nopeasti johtopaikan ja valjakko voi pitää kehnommilta radoilta starttaavat takanaan maaliin asti. Sitkeyttä se osoitti jo viime syksyn Solvallan-voitossaan vastaamalla kuraisissa olosuhteissa keulasta perille. Kokeillaan kakkossuosikkina varmaksi! Pelkästään hyviä suorituksia tänä vuonna tehnyt 7 Frozen Queen on hevosena luultavasti edellistä parempi, mutta juoksuasetelmat voivat muodostua Janne Sorosen tällä kertaa ajamalle 5-vuotiaalle edellä mainittua kiharaisemmiksi. Färjestadin 75-tammalähdössä se jäi keulasta kolmanneksi, mutta esitystä ei voi moittia. Vauhdikkaassa lopetuksessa ranskalaistamman vauhdit eivät vain riittäneet kahdelle ripeämmälle.

Haastajat ja yllättäjät: Kolmella peräkkäisellä voitolla vuoden aloittanut 10 Listas Thaitanic laukkasi toissa kerralla heti alussa, mutta pisteli viimeksi takaa ihan juosten perille osoittaen kunnon pitävän edelleen. Mats E. Djusen ajokki ei ole erityisen ronkeli juoksunkaan suhteen. 3 Love No More aloitti Nicklas Westerholmin tallista niukalla voitolla joulukuussa. Jos vire on tauolta heti hyvä, ei kärkipään sijoitus yllättäisi. Hyvävireinen 15 Miss Duffy nousi viimeksi 11,5-lopetuksella 4. ulkoa kärjen tuntumaan. Tekemistä riittää nytkin, ei silti mahdoton. 14 Angel Ovea teki samassa lauantailähdössä pykälää taaempaa myös kelpo suorituksen, vaikka loppukaarteessa ongelmat olivat jo hieman kasaantumassa. Kaarreongelmien takia ulkoradoilla pitkään kiertäminen ei ole muuten hyväkuntoiselle menijälle etu. Robert Berghiltä viimeksi avannut 4 H.R.P.Dominica teki alun laukan jälkeen taustalla aivan kelpo suorituksen ja voi ravilla pysyessään jo hätyytellä kärkitiloja. 2 Torride ei pystynyt parantamaan 4. sisältä viimeksi, mutta voi lyhyemmällä starttivälillä ja hyvistä asemista pystyä nyt parempaan.

Juoksunkulku: Torride ja Love No More avaavat asiallisesti, mutta Valuta E.W. lienee kuitenkin jenkkikärryillä ulompaa kaikista liukkain ja etenee kärkeen. Frozen Queen johtavan rinnalle jossain vaiheessa?

Pelijakauma: Valuta E.W. (16%) tuntuu edulliselta Frozen Queeniin (34%) nähden.

Ranking: A) 6, 7 B) 10, 3, 15, 14, 4, 2, 9, 5 C) 11, 13, 1, 8, 12

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-4

Suosikki: 1 Eye In The Sky tuli kauden avauksessa johtopaikalta niukasti ohitetuksi, mutta vastasi viime kerralla samalta paikalta patisteltuna perille asti. Keulan puolustaminen voi sisältä onnistua ja sitä myöten voitto olisi ulottuvilla. Kyseessä ei kuitenkaan ole missään nimessä niin hyvä hevonen kuin alustavasta pelikannatuksesta voisi päätellä. Pelkästään hurjien prosenttien takia muitakin vaihtoehtoja on syytä pitää esillä.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Irrawiddy on suosikin kovin haastaja kiihdytyksessä. Marraskuussa Gävlessä ruuna hallitsi keulasta tehden ennätyksensä, mutta Rommessa potku ei riittänyt takaa ja laukkakin oli loppusuoralla liki. 17-vauhtinen hiitti alla nopea 6-vuotias voi pystyä heti hyvään suoritukseen. Suosikin tallikaverin, 2 Jetstream Rapidan ravi oli kateissa viime vuoden päätöskisassa, mutta kauden avauksessa Axevallassa kaikki oli taas mallillaan. Päätöskierroksen alkupuolella johtavan rinnalle kiertynyt 4-vuotias väänsi lopussa vahvasti voittoon. Ravin rullatessa se voi startti kropassa olla kärjen lähettyviltä vaarallinen. 9 Drooping ei pystynyt haastamaan kärkihevosia toissa kerralla 3. ulkoa, mutta vaikutti viikkoa myöhemmin terävämmältä jäätyään johtavan taakse pakettiin. Suosikin selän pitäessään ja tilaa saadessaan Emilia Leon ajokki voisi venyä voittomatsiin. 8 Big Shot ja 7 United Broline ovat luokaltaan lähdön kärkikastia, mutta pikamatkalla juoksun juontuminen ulkoa on arvoitus. United Broline marssi viimeksi puolivälissä keulaan ja otti hallitun voiton. Big Shot puolestaan vaikuttaa menevän koko ajan parempaan suuntaan. Se tuli viimeksi keulasta juosten maaliin asti, mutta parempi meni vain ohi. 10 Hera Eckin avausvoittoa odoteltiin viimeksi positiivisen kakkossijan jälkeen, mutta laukka tuli silloin jo ennen auton irtoamista. Tauko, takarivi ja ruunat vastassa eivät tietysti ole eduksi, muttei tamman silti aivan pelaamaton kuuluisi olla. 12 Linda Sånna päätti viime kauden hallittuun keulavoittoon. Paikka ja tauko ovat toki vastaan, mutta parhaana päivänään tamma kykenee kovaankin suoritukseen, kuten viime keväänä uran avausvoitossa nähtiin. Parijonosta irtosi silloin 10-vauhtinen kiri.

Juoksunkulku: Eye In The Sky ja Irrawiddy lähtevät parhaiten ratkaisten keulapaikan. Etu sisempää starttaavalla.

Pelijakauma: Eye In The Sky (64%) on saanut aivan liian kovan kannatuksen, toki pinnat tulevat vielä laskemaan. Irrawaddy (4%) ja Jetstream Rapida (3%) ovat edullisimmat haastajat.

Ranking: A) 1, 3, 2 B) 9, 8, 7, 10, 12 C) 11, 6, 4, 5

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 1, 3, 2, 9, 8, 7, 10, 12
Suuri: 1, 3, 2, 9, 8, 7, 10, 12

Toto86-5

Suosikit: Tasaisessa 4-vuotislähdössä pelillisesti houkuttelevimmaksi erottuu sisäradan 1 Digital Asset. Ruuna on mennyt alkuvuoden starteissa mainiolla otteella helpommissa lähdöissä ja seuran koventuessakin menestyskulku voi jatkua. Toissa kerralla Ove A. Lindqvistin ajokki ratkaisi vaativissa oloissa johtavan takaa lopussa, viimeksi valjakko hallitsi tapahtumia keulasta 14-lopetuksella. Uumajan startin perusteella se pystyy avaamaan auton takaa hyvin ja keulapaikka on täysin mahdollinen. Kokeillaan maltillisesti pelattuna varmaksi! 3 Quickatore vaikuttaa ennakkoon kovimmalta vastustajalta. Hannu-Pekka Korven 4-vuotias laukkasi kärkisijan toissa kerralla maalisuoralla ja ratkaisi viimeksi 3. ulkoa melko vaivattomasti tullen viimeiset 800 metriä 13,8-lukemiin.

Haastajat ja yllättäjät: Hyvistä asemista kärkikamppailuun on edellytyksiä myös 2 Natasha Avantilla, vaikka alla onkin parin kuukauden tauko. Viime startin voitto tuli ylivoimaiseen tyyliin sen kierrettyä 2. ulkoa puolimatkassa kärkeen. 5 Bastian Boom kadotti viime startissa ravinsa taustalla lopussa. Kaiken ollessa mallillaan ruuna pystyy avaamaan hyvin ja voisi kärkipäästä otella hyvistä sijoituksista. 4 Totte C.D. vaikuttaa kovin nihkeältä toisten takana, mutta vastaa vapaalta radalta selvästi paremmin. Viimeksi keulahevosen ohittaminen johtavan rinnalta olisi luultavasti jäänyt tekemättä, jos ulkoa ei olisi samalla tullut uhkaajaa. 7 Bang Boomerang, 8 Lover Bac ja 10 Soleil d'Inverne omaavat kykyjä, mutta suoritusvarmuus on ollut vielä kateissa.

Juoksunkulku: Digital Asset lähti toissa kerralla suuremmin ahdistelematta varsin mukavasti, joten edellytykset sisäradan menestyksekkääseen puolustamiseen ovat olemassa. Bastian Boom on ulompaa vakavin uhka sen keulapaikalle.

Pelijakauma: Digital Asset (19%) maistuu hyvistä asemista, myös Natasha Avant (6%) on jäänyt liian vähälle pelille.

Ranking: A) 1, 3 B) 2, 5, 4, 7, 8, 10 C) 9, 11

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto86-6

Suosikit: 2 Admirerille vuoden alku ei ole tuonut vielä menestystä, mutta 5-vuotiaan kyvyt ovat tiedossa. Jägersrossa se laukkasi ensimmäisellä takasuoralla ja uudelleen taustalla loppukurvissa. Ori on alussa epävarma, mutta ravia lähtiessään se pystyy avaamaan varsin hyvin ja keulasta sen ohittaminen ei olisi tässä yksinkertaista. Conrad Lugauerilla on suojattiinsa siinä mielessä luottoa, että hän tulee Solvallaan pelkästään tämän hevosen kanssa. Jos Admirer laukkaa, keulaan etenee todennäköisesti rinnalta 3 Happy Romeo. Se ei ole hevosena yhtä hyvä, mutta vire kompensoi. Viime voitto tuli mielipaikalta keulasta, sitä ennen ruuna teki pari kelpo esitystä johtavan ulkopuolelta. Toinen edellä mainituista juossee tässä keulassa, joten vain tämä kaksikko lapuille. Alustavasti eniten pelatun, 4 Digital Sciencen kyvyt riittävät myös pitkälle, mutta voltin nelosradalta tiedossa lienee verkkainen avaus. Tammikuun ensimmäisessä kisassa ruuna taipui pahasti johtavan rinnalta ja laukkasi seuraavalla kerralla kahdesti. Parhaana päivänään se kylläkin pystyy koviin suorituksiin, muttei kuskivahvistuksesta huolimatta tunnu selvänä suosikkina kovin kiinnostavalta.

Haastajat ja yllättäjät: Jos lähtöön laittaa enemmän merkkejä, ehkä 11 Carlos Messi voisi olla rastin arvoinen. Se jäi talvella pari kertaa pussiin ja esitti muuten hyviä lopetuksia. Viime startin jälkeen huollettu ruuna menee nyt kengittä. 6 Iller Tooma jäi viimeksi johtavan taakse voimissaan pakettiin. Jos Troels Andersen onnistuu hyödyntämään juoksuradan, voisi ruuna tarkalla juoksulla otella totosijasta. 5 Messiah kulki kauden avausstartissa taustalla juosten perille ja jäänee valmentajan ajamana tässäkin alussa hitaaksi. Ei silti aivan mahdoton kärkisijoille. Myös muut lähdön osallistujat omaavat onnistuneella juoksulla saumoja totokolmikkoon.

Juoksunkulku: Supernopeita etuvoltissa ei ole, mutta Admirer ja Happy Romeo ovat vakavimmat keulapaikan tavoittelijat. Digital Science voi edetä jossain kohtaa toisen radan veturiksi.

Pelijakauma: Admirerin (18%) kuuluisi olla ykkössuosikki Digital Sciencen (36%) sijaan.

Ranking: A) 2, 3 B) 4, 11, 6, 5, 9, 8, 1, 7 C) -

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 2, 3
Suuri: 2, 3

Toto86-7

Suosikki: Vahvasti läpi talvikauden kilpaillut 4 Arnie Express on Bergsåkerin lyhyen ryhmän selvä suosikki. Helmikuun voitot Pekka Korven suojatti otti hallitusti keulasta. Maaliskuun alussa ruuna seurasi kovassa 4-vuotislähdössä maksimisijoitukseen johtavan takaa ja kuki viimeksi kuolemanpaikalta juosten 10-lopetuksessa perille vaikkei keulahevosta uhannutkaan. Johtoon ei ehkä ole asiaa hyvästä paikasta huolimatta nytkään, mutta voitto on mahdollinen rinnaltakin. Peliosuus on kuitenkin liian suuri juoksunkulkuun peilaten.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Nolimitjimmit on aloittanut pohjoisessa kahdella kelpo suorituksella. Avauskisaa se hallinnoi keulasta ja punnersi viimeksi johtavan rinnalta sitkeästi perille. Kyseessä on pohjimmiltaan varsin kyvykäs tapaus ja tällä kertaa kengät riisutaan. Hyvän lähtönopeuden omaava ruuna voi hyviin asemiin päästessään olla lopussa matsissa. 3 Ready Lane on suurin este suosikin voiton tiellä. Keulasta toissa kerralla voittaneen ruunan tyyli ei näyttänyt yhtä hyvältä viimeksi ja kisa päättyi johtopaikalta laukkaan loppukaarteessa. Paljon ongelmista kärsineen menijän kohdalla ravin katoamista ei voi laittaa pelkäksi työtapaturmaksi, eikä se todennäköisestä keulapaikasta huolimatta tunnu pelillisesti kovin kiinnostavalta. 1 Captain My Captain kipusi viimeksi Merrittin vanavedessä 4. ulkoa 10-vauhtisella lopetuksella toiseksi. Oppilaskuskilla ei ykkösradasta huolimatta ei ykkösradasta huolimatta erityisen kihisevä pelihevonen. 12 Hulk Boko kilpailee hyvässä tikissä ja voisi näitä lähtöjä voittaakin, mutta lyhyellä matkalla radalta 12 se jäänee haaveeksi. 2 Variety Show ei pystynyt ohittamaan Nolimitjimmitia selästä viime kerralla. Totosija voi mainiolta paikalta olla mahdollinen.

Juoksunkulku: Ready Lane torjuu ravatessaan Arnie Expressin ja juoksee keulassa.

Pelijakauma: Arnie Expressin (56%) pinnat ovat liian suuret. Nolimitjimmit (5%) on vastustajista prosenttien valossa selvästi kiinnostavin.

Ranking: A) 4 B) 6, 3, 1, 12, 2, 9, 11, 7 C) 5, 10

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 4, 6
Suuri: 4, 6

Toto86-8

Suosikit: 6 That's Artin voittosumma on kapasiteettiin peilaten vielä hieman vaatimaton, sillä pidempikestoinen menestyminen on jäänyt saavuttamatta. Tammikuun puolivälissä ruuna teki oikein ärhäkän lopetuksen 3. sisältä ehtien tasapäävoittoon. Viimeisimmässä kisassa se laukkasi kiihdytyksessä ja sen jälkeen sitä on huollettu. Treenitiedot ovat positiivisia, ja Peter Untersteiner lähettää Solvallaan vain tämän hevosen. Keulaan selvitessään That's Art olisi erittäin lähellä voittoa, eikä se mahdotonta ole muiltakaan paikoilta. 7 Deep Pockets teki kauden avauksessa hyvän suorituksen 3. ulkoa. Kengät napataan tällä kertaa pois, joten luvassa on entistä terävämpää menoa. Jos Erik Adielssonin ajokki onnistuu ohittamaan edellä mainitun kiihdytyksessä, voi tie olla auki keulaan ja sitä kautta voittoon saakka. Kuolemanpaikan välttäessään muutenkin korkealle.

Haastajat ja yllättäjät: Pari kiinnostavaa vähälle huomiolle jäänyttäkin kohteesta löytyy. 8 Zeus Bi oli kauden avauksessa varsin mainio 3. ulkoa, vaikka saikin tyytyä kakkossijaan. Tehtävä ulkoradalta ei toki ole edullinen, mutta kyseessä on erittäin kyvykäs 5-vuotias. 10 My Dream Artin aloitus Timo Nurmokselta ei ole tuottanut vielä menestystä. Avauskisassa ruuna oli turhan meneväinen keulassa, viimeksi se ei jaksanut 3. ulkoa lyödä kirissä Burning Mania ja kumppaneita, mutta oli kuitenkin asiallinen. Kengittä ja jenkeillä pari prosenttia tuntuu takarivistä huolimatta naurettavan pieneltä peliosuudelta. 2 Farsetti Hanoveriin on Ruotsin-debyytissä hieman vaikea suhtautua, sillä oriin kaikki startit ovat 2-vuotiskaudelta ja edellisestä kisasta on siten vierähtänyt jo yli kaksi vuotta. Kokeessa Daniel Redénin suojatti lisäsi vauhtia viimeisen takasuoran alussa, muttei kuitenkaan jättänyt mitään erityisen loistokasta vaikutelmaa tullessaan 13,7-lukemiin viimeiset 700 metriä. Tässä kisassa jenkki menee kengät jalassa ja normikärryistä, joten sekin kielii, ettei ehkä mitään supersuoritusta vielä nähdä. 5 Mr Creation paikkasi Örebrossa alkulaukkansa kelpo kirillä lopussa ulkokautta. Oskar J. Anderssonilla vahvistuva ruuna pyrkii keskeltä keulaan, mutta voitto on tasokkaita vastustajia vastaan tiukassa lyhyellä matkallakin. 12 Bon Ego punnersi viimeksi tauko huomioiden vahvasti 3. ulkoa, mutta oriita ja ruunia vastaan peliosuus vaikealta paikalta on turhan korkealla.

Juoksunkulku: 4 Baron d'Inverne ja Mr Creation lähtevät reippaasti, jälkimmäinen voi edetä keulaan. Eteenpäin suuntaavat ulkoa myös That's Art ja Deep Pockets. Farsetti Hanoverilla ei ehkä revitetä ensimmäisessä kisassa alkuun vielä täysillä?

Pelijakauma: That's Art (17%) on jäänyt aivan liikaa Deep Pocketsin (33%) varjoon. Farsetti Hanover (16%) tuntuu hieman liikaa pelatulta, myös Bon Egon (10%) kannatus on liian iso. Zeus Bi (4%) ja My Dream Art (2%) ovat jääneet liian pienelle huomiolle.

Ranking: A) 6, 7 B) 8, 10, 2, 5, 12, 1, 3, 11 C) 9, 4

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 6, 7
Suuri: 6, 7, 8, 10

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 4, 2, 3
Toto86-2: 5, 1
Toto86-3: 6
Toto86-4: 1, 3, 2, 9, 8, 7, 10, 12
Toto86-5: 1
Toto86-6: 2, 3
Toto86-7: 4, 6
Toto86-8: 6, 7
Hinta: 19,20 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 4, 2, 3
Toto86-2: 5, 4, 1, 7, 11
Toto86-3: 6
Toto86-4: 1, 3, 2, 9, 8, 7, 10, 12
Toto86-5: 1
Toto86-6: 2, 3
Toto86-7: 4, 6
Toto86-8: 6, 7, 8, 10
Hinta: 96,00 €

Tästä kupongille: