Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 25.3.2020

Julkaistu:

Toto86
Mack Dragan jatkaa voittokannassa 86-kierroksella?
Keskiviikkoillan 86-rivin luottohevoset starttaavat Åbyssä. Kovaan vireeseen nousseella Vikens High Yieldillä on tilaisuus hallita omaa lähtöään keulasta, Mack Dragan puolestaan nujertanee vastustajansa loppuvaiheessa.

Suomalaisista menestyssaumoja omaavat mm. Ville Karhulahden Piteraq (86-1) ja Matti Lammelan Lovely Secret (86-4).

Kierroksen yllätyshakuja ovat Heavenly May (86-2), Jeppas Tarpon ja Bugsy (86-3), Je T'aime Explosiv (86-6) ja Concrete Dee (86-8).

Poutainen ja varsin lämmin sää takaavat huippuolosuhteet molemmille paikkakunnille.


Toto86-1

Suosikit: Rivi käynnistyy mielenkiintoisella 4-vuotiskisalla, jossa takamatkan kovimmat tuntuisivat olevan suoraan tauoltakin vahvoilla. 12 Västerbo Lexington teki muutaman mainion suorituksen 3-vuotiaana sellaisella tyylillä, että odotettavissa voisi olla vielä paljon parempaakin. Robert Berghin valmennettavat ovat palailleet talvitauolta varsin hyvässä vireessä, joten voitto ei tässäkään tulisi yllätyksenä. Kapasiteetiltaan se on lähdön ykkönen. Myös 11 Mister Donald esiintyi viime kaudella lupaavasti, vaikka viimeisimmät pari suoritusta eivät ehkä olleetkaan aivan parasta laatua. Treenitiedot ovat kohtalaisen lupaavia. Samaa taukohevosten sarjaa jatkaa 13 Piteraq, joka voi juoksuradan turvin päästä tästä triosta parhaisiin asemiin. Joulukuun voitto tuli keulasta hallittuun tyyliin ja Ville Karhulahden jenkkiruuna esiintyi positiivisesti aiemminkin. Ainakin joku tästä triosta onnistunee heti ja voittaa.

Haastajat ja yllättäjät: Paalun hevosista tuoreinta virettä on esittänyt 7 Around The World. Toissa kerralla Henna Halmeen ajokki laukkasi viimeisellä takasuoralla kolmannelta radalta, mutta otti vahingon takaisin kymmenen päivää myöhemmin Axevallassa sinnikkäällä kirillä 3. ulkoa. Takamatkan taukohevosista 9 Conrads Massiv ei vaikuta aivan suosikkikolmikon veroiselta, mutta voi pystyä pitkälle, jos talvehtiminen on sujunut suotuisasti. 3 Ecke Steel on taipunut molemmissa maaliskuun starteissa keulasta kolmanneksi, mutta ruunalta voi kyllä odottaa parempaakin. Johtopaikalle löytäminen ei ole tässäkään mahdotonta. 5 Ferdinand Eme on aloittanut menestyksekkäästi. Åbyn voitto tuli niukasti 4. ulkoa, viimeksi ruuna hallitsi keulasta melko vaivattomasti. Toissa kerralla eväät eivät kärjen tuntumasta riittäneet ja rima vaikuttaisi olevan varsin korkealla tässäkin. 4 A Perfect Man on mennyt kelvollisesti, mutta viimeksi sen tyyli heikkeni keulasta päätöspuolikkaalla. Tallikaveri 8 Gigantic Star ei riittänyt talven 75-lähdöissä. Viime suoritus oli kiihdytyksessä tulleen laukan jälkeen taustalla kohtalainen.

Juoksunkulku: A Perfect Man ja 6 Fly High Son voivat käynnistyä ripeimmin. Around The World pyrkii hyödyntämään myös juoksuratansa, mutta Ecke Steel voi olla lopulta paaluhevosista keulassa. Siinä tilanteessa Västerbo Lexington voi pyrkiä takaa hakemaan vetotyöt tallikaveriltaan.

Pelijakauma: Västerbo Lexingtonin (18%) kuuluu olla lähdön eniten pelattu. Ferdinand Eme (11%) on yliarvostettu.

Ranking: A) 12, 11, 13 B) 7, 9, 3, 5, 4, 8 C) 10, 1, 2, 6

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 12, 11, 13
Suuri: 12, 11, 13

Toto86-2

Suosikki: 5 Super Sarah ravasi taannoin kolme voittoa putkeen, mutta kahdella viime kerralla juoksuasetelmat ovat jääneet vaikeiksi, eikä menestymiseen ole panostettu hinnalla millä hyvänsä. Sekä Solvallassa että Färjestadissa tamma on osoittanut silti hyvää virettä, viimeksi se kulki viimeiset 700 metriä 12,5-vauhtia. Erik Adielssonin ajama 4-vuotias päässee nähtyä paremmin liikkeelle ja viime kertoja lähemmäs kärkeä jolloin voitto olisi ulottuvilla. Pienempään lappuun lahjakas tamma jää yksin.

Haastajat ja yllättäjät: 1 Moon Zappa jäi viimeksi 3. sisälle kaikissa voimissaan pussiin. Ulf Ohlsson pystynee halutessaan puolustamaan keulapaikan ja voittokin on mahdollinen, jos vauhtia pääsee välillä ottamaan tuntuvasti pois. Ilman 6 Cobbys Nanan mukanaoloa Petri Salmelan suojatti olisi varsin kiehtovakin pelihevonen, mutta nyt tehtävästä voi tulla keulasta liian työläs, jos ja kun Rikard N. Skoglund suunnistaa vahvalla 5-vuotiaalla vauhdinpitäjäksi. Cobbys Nana on tehnyt vahvat suoritukset johtavan rinnalta kahdessa viime startissa ja pelkkien tammojen kohtaaminen on tietysti vain etu. Töitä on jälleen tiedossa, mutta menestyminen on viime suoritusten perusteella täysin mahdollista edelleen. Voitoitta vielä oleva 2 Heavenly May raivasi viime syksynä tiensä Oaks-finaaliin jossa ei kuitenkaan riittänyt kärkeen 2. ulkoa. Kauden avaus Bergsåkerissa tuotti kolmossijan kelpo suorituksella ja nyt kengät napataan pois. Hyvä lähtijä voi saada suotuisan reissun kärjen lähettyvillä eikä ole ulkona kuvioista. 4 Veritas Grifin ravi on käynyt kenkien riisumisen jälkeen mukavasti ja maaliskuun suoritukset ovat olleet hyviä. Totomatsiin. 11 Jobie Storm aloitti erittäin positiivisesti pari viikkoa sitten häviten 2. ulkoa vain niukasti Rally Hansille. 4-vuotias tarvitsee hyvän selkäjuoksun menestyäkseen. Vermossa parijonosta 12-vauhdilla kolmanneksi noussut 3 Queen Adele ja hyvin ulkoratoja Eskilstunassa noussut 7 Souzy voivat myös onnistuneella juoksulla yltää hyviin sijoituksiin.

Juoksunkulku: Moon Zappa pystynee torjumaan ulompaa kiihdyttävät alussa. Jos alku ei maksa liikaa, lienee Ulf Ohlsson taktiikkana ajaa keulasta. Cobbys Nana kiertää jossain vaiheessa toisen radan veturiksi. Super Sarah pyrkii hakemaan asemat niin ikään toiselta radalta mahdollisimman läheltä kärkeä.

Pelijakauma: Super Sarahin (53%) pinnat ovat hieman yläkantissa. Heavenly May (4%) on jäänyt turhan vähälle huomiolle.

Ranking: A) 5 B) 1, 6, 2, 4, 11, 3, 7, 9 C) 12, 10

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 5
Suuri: 5, 1, 6, 2

Toto86-3

Suosikki: 11 Global Agreement on voittanut neljästä kilpailustaan kolme keulasta ja olisi laukkaan päättyneessä tammikuun startissakin ehkä pystynyt samaan, mutta säikähti loppukaarteessa jotain. Ainakin alkumatkan osalta tehtävä takarivistä on tällä kertaa toisenlainen, mutta lahjakkaan oloinen Love Youn poika voi tietysti selvittää karikot. Selvänä suosikkina ei kuitenkaan varmaksi asti.

Haastajat ja yllättäjät: Aikaisin peleihin nousee pari mahdollista keulahevosta. 6 Jeppas Tarpon on näyttänyt erittäin hyvältä parissa viime startissa voitettuaan ensin vaivattomasti 3. sisältä ja viimeksi kuolemanpaikalta. Tässä välissä ruuna on vaihtanut valmentajaa, mutta jos uudet ympyrät eivät ole vaikuttaneet negatiivisesti, voi 4-vuotias olla tässäkin korkealla. 1 Ninia's Boy on voittanut myös kahdesti peräkkäin, molemmilla kerroilla johtopaikalta suhteellisen helposti, lopetukset eivät tosin ole olleet 18-vauhtia reippaampia. Jompikumpi näistä voi päästä toisessa vaiheessa johtoon, eikä suosikin tehtävä silloin olisi helppo. 8 Twigs Got U. teki viimeksi 5. ulkoa positiivisen lopetuksen, muttei uhannut keulassa juossutta Global Agreementia millään lailla. Vuoden alkajaisiksi Johan Untersteinerin 4-vuotias nappasi voitot johtavan rinnalta ja keulasta. Ei mahdoton, jos juoksu ulkoradalta onnistuu. Yllättäjistä kiintoisin on tauolta tuleva 3 Bugsy, sillä se meni loppuvuoden starteissa hyvällä otteella. Lundenin ykkönen tuli hallitusti keulasta, Jägersrossa Ken Eccen ori laukkasi vahvasta noususta loppukaarteessa ja menetti vähintään totosijan. Treenitiedot ovat positiivisia, joten lähtönopeuttakin osoittanut menijä voi venyä korkealle. Isompaan systeemiin nostetaan vielä epävarmoista tapauksista 14 Far From Over ja 2 Alfas Kennedy. Adrian Kolgjinin ajokki paikkasi viimeksi jo ennen lähtölinjaa tulleen erheensä alle 13-vauhtisella loppuvedolla, Joakim Lövgrenin 5-vuotias puolestaan kulki harvassa porukassa myös juosten perille lähtösuoran laukan jälkeen. 9 Ekås Future kulki viime viikolla takapareista hyvin aina voittajan tuntumaan asti ja omaa myös pienen yllätyssauman. Sen sijaan 5 No Limit La Ma menee niin epävarmalla tyylillä, ettei vastuksen ja vauhtien koventuessa menestyminen enää ole kovin yksinkertaista.

Juoksunkulku: Bugsy päässee sisäpuolen hevosten ohi, mutta tauolta ja pitkällä matkalla keulapaikka voi olla tarjolla muille. Jeppas Tarpon tai Ninia's Boy ovat vaihtoehtoja kärkeen toisessa vaiheessa. Paikan tullen Global Agreement voi tulla takaa ajoissa eteenpäin.

Pelijakauma: Global Agreement (46%) on pelattu liian selväksi suosikiksi. Jeppas Tarpon (6%) on tuntuvasti aliarvostettu, samoin yllättäjistä Bugsy (2%).

Ranking: A) 11, 6, 1 B) 8, 3, 14, 2, 9, 13, 5, 7 C) 10, 12, 4

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 11, 6, 1, 8, 3
Suuri: 11, 6, 1, 8, 3, 14, 2, 9

Toto86-4

Suosikit: Oppilaslähdössä ykkösmerkiksi nousee 4 Ivory Di Quattro. Parin kuukauden tauolta tuleva ori teki loppuvuonna todella vahvoja suorituksia, mutta tammikuun 75-startissa väsy iski johtavan rinnalta jo aikaisessa vaiheessa. Kaiken ollessa kunnossa se selvittää vaativammankin reissun ja keskeltä rataa Dwight Pieters hakeutuu heti kärkiporukkaan. 9 Lovely Secret on noussut uskomattoman hyvään kuntoon, eikä ole tässäkään ulkona voittokuvioista. Kengittä se sai viimeksi vielä pykälän lisää otteisiinsa. Lähtö oli pieni, mutta suomalaistamma kukisti selityksittä viime keskiviikkona 86-lähtöä hallinneen Digital Trackin ja piti Galactican takanaan. Tällä kertaa se saa lisäksi jenkkikärryt peräänsä.

Haastajat ja yllättäjät: 2 Enriko Ha nappasi talven 75-lähdöissä totosijat hyvillä juoksuilla johtavan takaa. Viimeksi se joutui taipumaan keulasta niukasti toiseksi. Suotuisalta lähtöpaikalta juoksusta voi tulla hyvä, mutta kuski voittaa todella harvoin. 11 Bordeaux Docin otteissa ei kauden avausstarteissa ole ollut aivan parasta potkua, mutta tällä kertaa ori menee takakengittä. Sillä balanssilla se juoksi 17 ensimmäistä kilpailuaan. 10 I.T.Inventor nousi Axevallassa 4. ulkoa lopussa aina voittoon asti sitkeällä suorituksella. Kenkiä riisutaan siltäkin. 7 Titan Igiro seurasi viimeksi johtavan takaa mukavasti 10-lopetuksessa ja voi olla ulompaakin korkealla, jos ja kun huippukuski löytää sopivat asemat. Isompaan systeemiin yllätysosastolta vielä sitkeästi pitkän kirinsä perille asti viimeksi puurtanut 12 Lennart Sjöhammar sekä kelpo otteella pari viikkoa sitten 3. sisältä tasokkaassa lähdössä seuraillut 6 Thought Hanover. Ruotsissa aloittava 1 Ultra Mark ei ole jättänyt viime starteissaan kovin erikoista vaikutelmaa ja lähtönopeus tuskin riittää sisäradan puolustamiseen.

Juoksunkulku: Erityisiä raketteja eturivissä ei ole. Enriko Ha ja Ivory Di Quattro ovat vakavimmat keulapaikan tavoittelijat, sähäkämpi kuski kääntää vaakakupin jälkimmäisen suuntaan. Djusen veljekset voivat mieliä myös ulompaa heti pelipaikoille.

Pelijakauma: Lovely Secret (35%) on saanut huippukunnosta huolimatta takaa liian tuhdin peliosuuden. Ivory Di Quattro (19%) on näillä pinnoilla edullinen. Enriko Han (17%) ja I.T.Inventorin (15%) prosentit ovat hieman liian korkeat. Asemista huolimatta Bordeaux Doc (4%) ansaitsi enemmän peliä.

Ranking: A) 4, 9 B) 2, 11, 10, 7, 12, 6, 1, 8 C) 3, 5

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 4, 9, 2, 11, 10, 7
Suuri: 4, 9, 2, 11, 10, 7, 12, 6

Toto86-5

Suosikit: Tasokkaan lähdön ykkösmerkki ja luottohevonen on vakuuttavalla tyylillä kautensa avannut 4 Vikens High Yield. Åbyssä ruuna purjehti keulasta ylivoimaiseen voittoon, mutta viimeksi 75-oppilaslähdössä kiri 6. ulkoa jäi vähän myöhäiseksi, eikä 09,9-vauhtinen 700 metriä riittänyt kolmossijaa ylemmäs. Isoliikkeiselle hevoselle keskikaista on oiva paikka kiihdyttää ja rinta rinnan kovin vastustaja pysynee ulkopuolella. Keulasta voidaan nähdä ennätyskorjaus ja muille tulee kiire. 5 Il Duce Boko aloitti vuoden kahdella 75-täysosumalla, ensin keulasta ja finaalissa johtavan rinnalta. Rahantulon myötä 5-vuotias kilpaili Färjestadissa kaksi divisioonaa ylempänä, muttei otteissa ollut ehkä muutenkaan parijonosta samaa potkua kuin aiemmin. Conrad Lugauerin ori tarjoaa suosikille kovan vastuksen, mutta voittaminen ei ole ulkopuolelta helppoa.

Haastajat ja yllättäjät: Muutkaan eivät ole kehnoja, mutta voitto on tiukassa. 6 Bossy Alley palasi vaisumman suorituksen jälkeen tasolleen Halmstadissa ja kamppaili hyvin perille kierrettyään ennen puolimatkaa johtavan rinnalle. Vikens High Yield ei aivan ehtinyt ohi. Ulkoa juoksusta voi tulla hankalakin. 7 Franklin Face omaa sitä paremman lähtönopeuden, mutta molempien suosikkien ohittaminen voi silti jäädä ulkoa haaveeksi. Kuukausi sitten se taipui keulasta hieman lopussa. Kunnossa viime starttien perusteella ovat 1 Crossfire Simoni, 3 Bag's Simoni ja 10 Rossi Palema, mutta rima on kaikille nyt erittäin ylhäällä. Kauden hyvin avannut 11 Gizmo de Veluwe väsyi helmikuun alussa aikaisin johtavan rinnalta ja tehtävä vaikuttaa nyt tosi työläältä.

Juoksunkulku: 2 Alicia Bore lataa aluksi keulaan, mutta näin kovassa porukassa selän luulisi kelpaavan, vaikka tammalla on toisinaan ajettu aggressiivisestikin. Vikens High Yield torjuu Il Duce Bokon ja Franklin Facen edeten johtoon.

Pelijakauma: Vikens High Yieldin (38%) kuuluu olla selvä suosikki Il Duce Bokon (40%) sijaan ja näin tapahtuukin.

Ranking: A) 4, 5 B) 6, 7, 1, 3, 10, 11 C) 2, 9, 12

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 4
Suuri: 4

Toto86-6

Suosikki: Parhaana päivänään paljoon pystyvä 8 Vincent As on stayerlähdön selvä ykkösmerkki. Tauosta ei ole ruunalle ratkaisevaa haittaa ja matka sopii sille erinomaisesti. Viime kauden päätteeksi sillä kokeiltiin kultadivisioonaa, mutta silloin menohalut ehtyivät toiselta radalta jo päätöskierroksen alkupuolella. Lokakuussa Jägersrossa ruuna sen sijaan teki johtavan rinnalta vahvan esityksen. Välillä se näyttää matkalla varsin vetämättömältä, mutta saa kuitenkin loppuun uutta potkua. Jos meno maistuu, voi se olla ylivoimainenkin.

Haastajat ja yllättäjät: Vastustajista kiinnostavimmalta vaikuttaa 7 Je T'aime Explosiv. Ruuna on palannut pitkän tauon jälkeen hyvällä tyylillä takaisin, vaikka voittoja ei vielä ole tullutkaan. Solvallassa loppu kulki takaa juosten, viimeksi johtavan rinnalta yksi jäi edelle. Taustavoimien mukaan parannustakin pitäisi olla luvassa ja kengätkin päästäneen riisumaan tällä kertaa. Vaarallinen! 6 Global Unspoked eteni Kalmarissa parijonosta päätöspuolikkaalla kärkeen ja piti varmaan voittoon. Normaalisti edellä mainittujen kukistaminen ei ole sille helppoa. 4 Xanthis Coktail palasi vaisumman suorituksen jälkeen taas kärkikahinoihin pari viikkoa sitten ja voi onnistuneella reissulla olla nytkin totomatsissa. Paalun 1 Staro Mojito putosi viimeksi avauskurvin laukan myötä hännille ja jäi lopussa vielä pussiinkin. Maxime Marais yrittää pitää muut takanaan mahdollisimman pitkään. 9 Toutre on tehnyt talviradoilla vahvaa jälkeä, mutta tuntuu saaneen silti alustavasti liian suuren kannatuksen. Jos lähtöön rastaa tuhdimmin merkkejä, 3 Magic Allybis on harkitsemisen arvoinen. Sen juoksut eivät ole menneet parhaalla tavalla viime aikoina ja kuski vahvistuu tuntuvasti.

Juoksunkulku: Staro Mojito lähtee vetämään porukkaa. Jos Vincent As on menopäällä, voi se edetä aikaisin vähintään toisen radan veturiksi. Myös Toutre voi olla aktiivinen jo aikaisessa vaiheessa.

Pelijakauma: Vincent As (50%) on saanut hieman liian korkean kannatuksen. Je T'aime Explosiv (8%) on todella edullinen. Toutre (17%) on ylipelattu.

Ranking: A) 8, 7 B) 6, 4, 1, 9, 3, 10, 5, 2 C) -

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 8, 7
Suuri: 8, 7

Toto86-7

Suosikki: Syksyllä kultadivareissakin startannut 9 Mack Dragan aloitti uuden kauden voitolla. Carl Johan Jepson kierrätti ruunan kärkipaikalle 1400 metriä ennen maalia ja muut pysyivät patistelun jälkeen varmasti takana. Esitys ei kokonaisuudessaan ollut erityisen häikäisevä, mutta tällä kertaa startti kropassa takakengätkin riisutaan ja laitetaan jenkit perään. Eturivin odotettavissa oleva reipas avaus sataa suosikin laariin, ja sillä on viimeistään päätöspuolikkaalla hyvä sauma niputtaa vastustajansa. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Mack Draganin takana lähtö on tasainen ja hevosten rankkaaminen on vaikeaa. 2 Island Life palaa tauolta, mutta hyvältä paikalta ruuna voi kamppailla heti kärkisijoista. Joulukuussa Åbyssä se teki Martin de Bosin takaa kelpo suorituksen, mutta oli Bergsåkerissa 2. ulkoa puhditon. Takarivin 10 Master Crowe ja 11 Eldorado B. voivat kivuta myös korkealle, jos vauhdinjako muodostuu suosiolliseksi. Ensin mainittu teki Halmstadin kultadivisioonassa pessimistisiin ennakkokommentteihin nähden ihan kelpo esityksen ja parantanee tähän. Jälkimmäisellä on edellytyksiä aivan ykköstasolle asti ja debyyttiä uusista käsistä seurataan mielenkiinnolla. 1 Global Takeover ei ole hevosena lähdön parhaimmistoa, mutta kahdella viime kerralla on jäänyt jossiteltavaakin ja juoksusta tulee tässä luultavasti suotuisa. 6 Mellby Drake voisi keulaan päästessään pystyä pitkällekin, jos vire on Ranskan visiitin jälkeen heti mallillaan. Alku voi kuitenkin mennä vaativaksi. Nopea 8 Mr Lindy esiintyi kauden avauksessa melko tasaisesti johtavan takaa, mutta terävöityessään sekin voi sotkea kärkipakkaa ainakin matkan aikana.

Juoksunkulku: Global Takeover ja Island Life avaavat sisältä hyvin, keskeltä reippaasti lähtee 4 Test Drive. Myös kolme ulointa hevosta starttaa rivakasti, ja varsinkin Ruotsin kovimpiin avaajiin kuuluva 7 Xlnt Chili Tripel voi lingota seiskaltakin kärkeen. Sillä ei kylläkään ajeta keulasta. Värikäs kisa tiedossa.

Pelijakauma: Mack Dragan (43%) on ansaittu suosikki ja melko oikein pelattu. Mellby Drake (17%) on selvästi yliarvostettu. Master Crowe (4%) ja Eldorado B. (4%) voisivat olla hieman enemmänkin pelattuja.

Ranking: A) 9 B) 2, 10, 11, 1, 6, 8, 4, 5, 12 C) 7, 3

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 9
Suuri: 9

Toto86-8

Suosikki: Talvitauolta palaava 5 Chapuy on päätöskohteessa varsin otollisen tehtävän edessä. Tuulennopea ruuna on keskeltä erittäin todennäköinen keulahevonen ja normaalissa vireessä Åke Lindblomin suojatti vetää maaliin saakka. Kaikki taulun ykkössijat ovat peräisin keulasta, marraskuun 75-kisassa se piti Man At Workin takanaan maaliin saakka. Täyttä varmuutta vireestä ei kuitenkaan ole, joten suosikki saa kaverikseen yhden todistetusti kunnossa olevan menijän.

Haastajat ja yllättäjät: 6 Concrete Dee on kilpaillut vahvassa vireessä läpi talvikauden, mutta täysosumia ei ole eri syistä tullut. Usein Kenneth Haugstadin suojatti on menettänyt voiton aivan viime metreillä, kuten viimeksi peesistä myöhään iskeneen ehdittyä edelle. Jos ruuna onnistuu hankkimaan hyvät iskuasemat kärjen läheisyydestä, voi se heittää suosikillekin tässä haasteen. 5-vuotias on parempi selkäjuoksulla. 10 Hector Boko jäi Halmstadin 75-kisassa sisäradalta alussa hitaaksi, eikä saanut lopulta kunnon mahdollisuutta. Muiden väistelemisen myötä ruunan ravikaan ei koko ajan ollut parasta mahdollista. Tässäkin tiedossa voi olla liikenneongelmia, mutta ne selvittäessään kyvykäs ruuna voi nousta korkealle. Jatkuvasti huonoista lähtöradoista kärsivä 12 S.G.Charpentier on noussut hyvään vireeseen, mutta takaosastolta tarvitaan kärkisijoille muiden kovaa vauhdinpitoa. 7 Up To Me ratkaisi helmikuun lopussa 3. ulkoa helposti 11-lopetuksella. 2 Sebastian Journeyn otteista paras puristus on ollut loppumetreillä kateissa.

Juoksunkulku: Sebastian Journey ja 4 D'Laina avaavat reippaasti, mutta Chapuy täräyttää silti keskeltä keulaan. Niin ikään hyvin kiihdyttävä Concrete Dee pyrkii välttämään kuolemanpaikan.

Pelijakauma: Chapuyn (55%) pinnat olisivat täydessä vireessä ihan ok, mutta suoraan tauolta hieman kyseenalaisen korkealla. Concrete Dee (6%) on jäänyt alipelatuksi.

Ranking: A) 5, 6 B) 10, 12, 7, 2, 11, 4 C) 9, 1, 8

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 5, 6
Suuri: 5, 6

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 12, 11, 13
Toto86-2: 5
Toto86-3: 11, 6, 1, 8, 3
Toto86-4: 4, 9, 2, 11, 10, 7
Toto86-5: 4
Toto86-6: 8, 7
Toto86-7: 9
Toto86-8: 5, 6
Hinta: 18,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 12, 11, 13
Toto86-2: 5, 1, 6, 2
Toto86-3: 11, 6, 1, 8, 3, 14, 2, 9
Toto86-4: 4, 9, 2, 11, 10, 7, 12, 6
Toto86-5: 4
Toto86-6: 8, 7
Toto86-7: 9
Toto86-8: 5, 6
Hinta: 153,60 €

Tästä kupongille: