Ravivihje: Toto64 Bollnäs 24.3.2020

Julkaistu:

Toto64
Katja Melkko juhlii Bollnäsin Toto64-kierroksella?
Tiistain Toto64-kierrosta isännöi Bollnäs, jossa nähdään ilahduttavan paljon myös suomalaisväriä. Katja Melkon talli on ollut kovassa vireessä koko alkukauden ja myös vihjesysteemeissä luotetaan Melkon hevosiin. Päätöskohteessa koko rivin pankki Cyrius D’Ariane käy varmaksi ja samoin edellisen lähdön Chris Crystal, jota puoltaa mailin voltissa moni asia.

Toto64-kierroksen peliaika päättyy lähdön neljä starttiin eli noin klo 20.30.

Päivän varma: 12 Cyrius d’Ariane (lähtö 9, Toto64-6)

12 Cyrius d’Ariane teki toissa kerralla Bergsåkerin pronssidivisioonassa rankan juoksun, kun ruunalla kierrettiin kaksi kierrosta ennen maalia johtaneen Religiousin rinnalle ja Jorma Kontion ajokki tuli umpirehdisti perille taistellen toiseksi. Viimeksi se sai itselleen harvinaisesti kiltimmän juoksun johtavan takana, josta Cyrius d’Ariane kiri Reverend Winen jälkeen toiseksi. Katja Melkon kovakuntoisen tallin edustaja tuntuu löytäneen vireen, jolla se marssi viime kaudella läpi sarjojen ja edessä lienee taas rahakas kausi. Illan tehtävä helpottuu nyt oleellisesti viime startteihin nähden, 2640 metrin matka sopii väkivahvalle puurtajalle ja Cyrius D’Ariane on ansaitusti kierroksen pankki. Se lyödäänkin usein osuvana systeemien tukipilariksi, vaikka aamupäivän 70 prosentin kannatus hieman turhan kova onkin.

Päivän varma: 2 Chris Crystal (lähtö 8, Toto64-5)

T75-lähdöissäkin alkukaudesta pärjännyt 2 Chris Crystal on tehnyt jatkuvasti hyviä juoksuja, vaikka viiteen viimeiseen ei voittoja näykään. Viimeksikin Örebrossa tamma tuli kuudennesta ulkoa 13,8-vauhtia viimeisen kierroksen nousten kärkirintamaan. Sitä ennen Solvallassa kyseessä oli kivikova Diamondstoet-finaali, jossa Chris Crystalin juoksukaan ei mennyt täysin putkeen. Katja Melkon treenattava kohtaa nyt viime startteja aavistuksen kevyemmän vastuksen ja Jorma Kontion ajokki on saanut paremman paikan kuin selvästi kovimmalta haastajalta vaikuttava 11 Young King. Mailin voltissa vain yksi hevonen lähtee paalulta ja optimitilanteessa Chris Crystal pääsee hakemaan keulapaikan jo alkumatkalla, jolloin sen osakkeet nousisivat entisestään. Alustavassa pelijakaumassa Chris Crystal ei ole edes suosikki ja käy 26 prosentillaan varmaksi.

Päivän ideaveto: 10 Svärting A.C. (lähtö 7, Toto64-4)

10 Svärting A.C. teki hyvän viime kauden juoksemalla yli 200 000 kruunua rahaa. Se juoksi kolmen eri valmentajan alaisuudessa ja ruuna on jälleen vaihtanut treenaria, sillä nyt se on siirtynyt Robert Berghille. Svärting A.C. ei koskaan ole tykännyt tuikata turpaansa ensimmäisenä maalilinjalle, mutta juuri Bergh on saanut monta kertaa aiemminkin vastaavia tapauksia syttymään. Luokaltaan Svärting A.C. ei häviä illan koitoksessa kenellekään ja se on jäänyt ainakin alustavassa pelikannatuksessa oudon paljon vielä pidemmältä tauolta tulevan 1 Tangens Liljan varjoon, pinnojen ollessa 51 vs 23. Prosenttien kuuluisi olla huomattavasti paljon lähempänä toisiaan.

Päivän pommi: 3 Bältra Selene (lähtö 4, Toto64-1)

3 Bältra Selene siirtyi tammikuun lopussa Tage Bergmanin treeniin ja tamma on parantanut otteitaan huomattavasti, vaikka se ei tulosrivistöstä täysin välitykään. Gävlen viime startissakin viidennessä sisällä juosseella tammalla jouduttiin pakittelemaan loppukurvissa porukan hännillä ulkoradoille ja Kaj Widellin ajokki tuli lujaa maaliin vaikkei viidettä sijaa korkeammalle ehtinytkään. Toissa kerralla Rommessa paikka johtavan rinnalla oli yksinkertaisesti liikaa. Bältra Selene ei ole vielä urallaan voittanut, vaikka startteja on takana jo 33 kappaletta. Viime esitysten valossa ketsuppipullo tulee vielä aukeamaan ja ennakkotietojen mukaan tammalta riisutaan tänään ensimmäistä kertaa kengät pois. Se voi tuoda voittoon tarvittavan lisäpiristyksen ja Bältra Selene onkin hyvä yllätyshaku vain kahdella prosentillaan.


IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 10, 9, 7, 3, 6, 1
Toto64-2: 6, 1, 2
Toto64-3: 5, 3, 6
Toto64-4: 1, 10
Toto64-5: 2
Toto64-6: 12
Hinta: 10,80 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 10, 9, 7, 3, 6, 1
Toto64-2: 6, 1, 2, 4, 3, 10, 9
Toto64-3: 5, 3, 6, 7, 2
Toto64-4: 1, 10
Toto64-5: 2
Toto64-6: 12
Hinta: 42,00 €

Tästä kupongille: