Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Bergsåker 19.2.2020

Julkaistu:

Toto86
Keskiviikkoillan tukipilarit sisäradalta.
Helmikuun alussa Åbyssä vakuuttanut Personal Goals on 86-rivin suosikkivarma. Global Vintage on sen sijaan jäänyt aikaisessa pelissä liian vähälle huomiolle ja on nousevasta pelitrendistä huolimatta illan toinen luottohevonen.

Suomalaisvoittoa keskiviikkona jahtaa mm. Aripekka Pakkasen hyvävireinen Deangelo, jolla on päätöskohteessa hyvät menestymismahdollisuudet hieman ulkona olevasta lähtöpaikasta huolimatta.

Molemmille paikkakunnille on luvattu keskiviikoksi poutaa, mutta lämpötila laskee iltaa kohden ja Bergsåkerissa mennään jopa selvästi miinusasteille.


Toto86-1

Suosikit: Jenkkikärryt tällä kertaa peräänsä saava 1 Vanessa F.B. pyrkii avauskohteessa sisäradalta koko matkan johtoon. Tamman kärkisijoista on jo tovi, mutta kauden avauksessa se näytti kuitenkin taustalla aivan asialliselta. Kaikki Ruotsin-voitot ovat kuitenkin tamma- tai pistelähdöistä, joten oriita ja ruunia vastaan ei varmaksi asti. 3 Scarlets Mirakel ei yltänyt Bergsåkerin 75-lähdössä parijonosta aivan kärkeen asti, mutta on tehnyt sen jälkeen vastaavilta paikoilta kaksi hyvää suoritusta. Viimeksi se punnersi viimeiset 700 metriä 12,5-vauhtia aina kärkirintamaan saakka. Nicklas Westerholmin suojatti käynnistyy verkkaisesti, joten juoksusta ei välttämättä tule erityisen helppoa tässäkään. Sopivassa seurassa silti mahdollinen. Myös 9 Survival Kit on kilpaillut tasokkaammissakin lähdöissä. Viime kerralla ruuna meni 4. ulkoa ajo päällä takana, mutta puoli kierrosta pidempi matka on luultavasti vain hyödyksi.

Haastajat ja yllättäjät: Suosikkien ja haastajien tasoero ei ole erityisen merkittävä, joten pari vähän pelattuakin nostetaan mukaan. 5 Orlando Triss ei ole startannut kahteen kuukauteen, mutta alla on 15-vauhtinen hiitti. Daniel Wäjerstenin ajokki pääsee reippaasti liikkeelle ja voi hyvällä juoksulla olla korkeallakin. Gävlen kolmosessa se esitti takaa rapsakan kirin. 7 Sugar Daddyn suoritus pienen tauon jälkeen Bollnäsissä oli perin nihkeä 3. ulkoa, mutta pohjimmiltaan ruuna kuuluu tämän lähdön parhaimmistoon. Otteiden terävöityessä se ei olisi ulkona kuvioista. Enemmän ruksaaville myös 10 Jeppas Picasso ja 2 Global Teardrop voivat olla varteenotettavia vaihtoehtoja, vaikka voitot ovatkin kummallekin harvinaista herkkua.

Juoksunkulku: Vanessa F.B. lataa sisältä reippaasti keulapaikka kiikarissa. Se on liki, sillä ulompaa nopeimmat ovat tallikaveri Orlando Triss ja Sugar Daddy, joilla ei sattuneista syistä varmastikaan haluta revitellä älyttömästi, vaan selkäkin kelpaa.

Pelijakauma: Scarlets Mirakel (43%) on saanut liian suuren kannatuksen Vanessa F.B:hen (18%) nähden, mutta pinnat tasoittunevat. Yllättäjistä Orlando Triss (4%) ja Sugar Daddy (2%) ovat jääneet aliarvostetuiksi.

Ranking: A) 1, 3, 9 B) 5, 7, 10, 2 C) 11, 4, 6, 8

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 1, 3, 9
Suuri: 1, 3, 9, 5, 7

Toto86-2

Suosikit: 1 Global Vintage kolusi viime vuonna kovia ikäluokkalähtöjä ja teki hyviäkin suorituksia, vaikka voitot ja suurempi menestys jäivätkin tulematta. Kakkossijaan päättyneissä kilpailuissa edelle jäi vain Conrads Rödluva. Timo Nurmos tuo varmastikin tamman heti kilpailukykyisessä iskussa areenalle ja mainiolta paikalta 5-vuotiaalla on tilaisuus hallita koko matka. Sisärata suosii siinäkin mielessä, että viime vuonna tammalla oli taipumusta painaa sisäänpäin, jonka takia huonoilta paikoilta sen tehtävät kovissa lähdöissä kiertelemällä muodostuivat entistä hankalimmiksi. Vasta kakkossuosikkina Global Vintagea koitetaan nyt varmana! 5 Carisma Sisu teki pari viikkoa sitten vahvan suorituksen. Tamma tarpoi 3. ulkoa viimeiset 700 metriä kolmatta rataa ilman vetoapua 11,1-vauhtia, mutta paremman juoksun saanut Divine nousi maalisuoralla edelle. Kunto vaikuttaa mainiolta, mutta erityistä voittajatyyppiä Petri Salmelan suojatti ei ole, joten alustavat pinnat ovat siihen nähden vahvasti yläkantissa.

Haastajat ja yllättäjät: Muillakin lähdön osallistujilla on juoksun onnistuessa edellytyksiä aina voittomatsiin saakka. Illan mielenkiintoisimpiin nimiin lukeutuu Ruotsissa debytoiva 8 Matter Of Fact, jossa on Reijo Liljendahlin mukaan ”hevosta” parempiinkin lähtöihin. Ulkoradalta avausstartissa kaavailussa on kuitenkin vielä varovainen taktiikka. Ei menestyminen silti suurena yllätyksenä tulisi tässäkään. 6 Maggie Cash oli viimeksi mukana kovassa avauksessa ja taipui lopussa hieman johtavan takaa. 4 Roly Poly puolestaan kiri Åbyssä takaa virkeästi ja pyrkinee tässäkin säästämään paukut päätöspuolikkaalle. 3 Jazza Håleryd juoksee uransa viimeisen kilpailun. Viime startti oli vaisu, mutta sitä ennen tamma esiintyi edukseen. 7 Thelma de Glatignen suoritukset uusista käsistä ovat olleet lähinnä tasaisia. Kenkäpakon päättyminen maaliskuun alussa nostaa jatkossa sen osakkeita.

Juoksunkulku: Global Vintage pystynee puolustamaan sisäradalta keulapaikan, eikä Jorma Kontio varmasti ole kiinnostunut muiden selästä myöhemminkään.

Pelijakauma: Carisma Sisu (46%) on tuntuvasti ylipelattu. Global Vintagen (21%) pinnoissa on vielä reilusti nousuvaraa.

Ranking: A) 1, 5 B) 8, 6, 4, 3, 7 C) -

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto86-3

Suosikit: Kylmäverilähdössä on alustavien pinnojen valossa oikeat suosikit, mutta lähtö ei silti tunnu erityisen helpolta. 3 Demex on ollut mainiossa kunnossa jo pidempään. Viime kerralla ori nousi 4. sisältä puolimatkan jälkeen toiselle radalle kivuten 25-lopetuksella kolmanneksi. Parhaana päivänään se lähteekin suhteellisen hyvin ja olisi ainakin kärkiryhmästä vahvoilla. 7 Gullkongenille vastaaminen ei ehkä alussa silti onnistu. Gävlessä Jorma Kontio latasi sillä heti kärkeen ja ruuna vastaili varmaan voittoon. Valmentajan palaaminen rattaille ei äkkiseltään vaikuta positiiviselta muutokselta, mutta Claes Stolt on kuitenkin ajanut 7-vuotiaan kaikki aiemmat 38 starttia ja kymmenen voittoa. Aiemmin ykkösiä on tullut täydellä matkallakin, joten pelkästä mailerista ei ole kysymys.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Fylking tuntuu piristyneen Ulf Ohlssonin myötä. Toissa kerralla se punnersi 2. sisältä voittoon päätöspuolikkaalla ja paikkasi viimeksi lähtölaukkansa asiallisesti. Ravilla ei mahdoton. 4 Norrlands Scott ei voinut viimeksi 2. ulkoa mitään Gullkongenille, mutta varsin vähän pelattuna ori tekee kuitenkin mieli ottaa mukaan, sillä sen suoritukset ovat olleet ihan mukavia. 6 Forspärla jatkaa vahvassa kunnossa. Bodenin voitto tuli johtavan rinnalta, viimeksi se vaihtoi 4. sisältä päätöslenkillä toiselle ja tuli asiallisesti perille. Normaalisti tammat ovat oriita ja ruunia vastaan vaikeuksissa, mutta Jens Erikssonin ajokki tuntuu poikkeuksellisen sitkeältä tapaukselta. 1 Hvalstad Odin olisi parhaimmillaan kova tekijä tähän seuraan, mutta ruunan vire on iso kysymysmerkki. Bergsåkerin 75:ssä se taipui selvästi johtavan rinnalta. C-ryhmään rankattujakaan ei voi pitää täysin mahdottomina kärkikuvioihin, mikäli pelisuosikeilla ei satu olemaan paras päivänsä.

Juoksunkulku: Eturivissä on kauttaaltaan kelpo avaajia, mutta Gullkongen ladannee kuitenkin ulkoa heti kärkeen.

Pelijakauma: Demexin (34%) ja Gullkongenin (21%) ero prosenteissa on turhan iso.

Ranking: A) 3, 7 B) 9, 4, 6, 1 C) 10, 8, 11, 5, 2

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 3, 7, 9, 4, 6
Suuri: 3, 7, 9, 4, 6

Toto86-4

Suosikit: Luotettavaa kuntoa esittänyt 10 Cesar F.C. on oppilaslähdön ykkösmerkki takarivistäkin. 5-vuotias on tottunut yrittämään takapareista ja kulki viimeksi 4. ulkoa lopun mukavasti alle 12-vauhtia. Kierrosta pidempi matka on vain eduksi ja mahdolliset kilvoittelut juoksupaikoista sataisivat vain sen laariin. Voitto on ulottuvilla. Eturivistä Linus Lönnin ajokin kaveriksi nostetaan 2 Lass Revenue, joka puolusti viikko sitten keulapaikan, mutta laukkasi avauskurviin. Gävlen startissa ruuna jäi pussiin. Jos kokematon kuski onnistuu luovimaan sen keulaan, ei muiden tehtävä muodostu helpoksi. Alustavasti eniten pelattu 11 Vincent Chase ei tunnu takaa kovin kiinnostavalta, sillä Stefan Melanderin valmennettava ei ole kiertäjätyyppiä. Toki juoksu voi muodostua yli-innokkaiden kuskien ansiosta sille edulliseksikin, mutta peliosuus on enemmän kuskin kuin hevosen ansiota.

Haastajat ja yllättäjät: Onnistuneella reissulla kärkeen saumat omaa myös 7 Toujours Vif, joka on napannut molemmat tämän vuoden voittonsa johtavan takaa terävillä loppuvedoilla. Viimeksi se ei saanut 3. ulkoa täyttä mahdollisuutta lopussa, muttei vaikuttanut erityisen hyvävoimaiselta. Viikko sitten päätöskierroksen alussa taustalla laukannut 1 Duke Of Mearas hyötyy tutusta kuskista, mutta voittoon vaaditaan sisältä tuuriakin. Gävlen montéssa keulasta toiseksi yltänyt 4 Highway Patrolman sai vuoden alussa hyvätasoisessa kärrylähdössä liian myöhään mahdollisuuden sisältä. Revityksissä se kannattaa ehkä huomioida. 12 Djorkaeff Sisu teki viime syksynä hyviäkin suorituksia, mutta suoraan tauolta kärkeen nouseminen voi olla liian vaativa tehtävä. 8 S.G.Maleficentilla on potentiaalia, mutta tallitietojen mukaan tamma tarvitsee startteja alle ja juoksupaikkakin jää todennäköisesti aivan hännille.

Juoksunkulku: Lass Revenue omaa ravatessaan hyvät saumat keulapaikan ottamiseen. Toujours Vif lähtee ulkoa rivakasti, mutta sille kelpaa mainiosti selkäjuoksu. Cesar F.C. Tulee takaa eteenpäin puolimatkan jälkeen?

Pelijakauma: Vincent Chase (31%) on liikaa pelattu. Cesar F.C:n (27%) kuuluu olla lähdön suosikki. Myös Lass Revenue (14%) tuntuu edulliselta.

Ranking: A) 10, 2 B) 11, 7, 1, 4, 12, 8 C) 3, 9, 6

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 10, 2
Suuri: 10, 2

Toto86-5

Suosikki: Ahvenanmaalta Bergsåkeriin matkaava 2 Timorol on 4-vuotislähdön perusmerkki. Uudenvuodenpäivänä ori ratkaisi vaivattomasti johtavan rinnalta ja voitti Gävlessä varmasti keulasta. Viimeksi se laukkasi loppusuoran puolivälissä punnerrettuaan 3. ulkoa kohti kärkimatsia. Uran ensimmäisessä autolähdössä se ei osoittanut erityistä lähtönopeutta, mutta pystyy valmentajan mukaan sillä saralla nähtyä parempaan. Keulaan selvitessään Kaj Widellin ajokkia voisi olla tässä paha ohittaa.

Haastajat ja yllättäjät: 8 Knifetown Hall vaikuttaa suosikin tavoin varsin rehdiltä kilpahevoselta. Toissa kerralla se kiri parijonosta lopun mukavasti 13-vauhtia ja väänsi viimeksi hyvin kierrettyään puolimatkassa johtavan rinnalle. Nicklas Westerholm voi suunnata ulkoakin heti kohti kärkeä. Autolähdössä debytoiva 10 Bourne Dominion on ottanut kaikki voittonsa helppoon tyyliin ja eväitä näyttäisi olevan vielä paljon parempaankin. Viimeksi se latasi puolivälissä vauhdilla keulaan. Juoksupaikka jää nyt ainakin alussa taakse, mutta ruuna voi pärjätä silti. Tämä kolmikko lapuille. 9 Bastian Boom vaikuttaa Svante Båthin kaksikosta etevämmältä, mutta kysymysmerkkejä on ilmassa. Viime startissa tuli laukka avauskurviin ja sen jälkeen ruuna on ollut hetken helpommalla. Eskilstunan kakkossijassakin sen tyyli heikkeni keulassa selvästi loppua kohti. Vähän pelatuista ehkä eniten edellytyksiä on 11 Double Formulalla, joka avasi Gävlessä uusista käsistä varmalla keulavoitolla. 7 First Ideal Man teki 3-vuotiskaudella kelpo suorituksia ja voisi hyviin asemiin päästessään venyä heti totokamppailuun.

Juoksunkulku: 5 Empty The Tanks lataa keskeltä keulaan, mutta luopuu kauden avausstartissa paikastaan. Lopulta keulassa on Timorol tai Knifetown Hall, vaikka First Ideal Man voikin sotkea kärkikuvioita alkumatkalla.

Pelijakauma: Timorol (42%) on vielä liian selvä suosikki, mutta pinnat tasoittuvat.

Ranking: A) 2, 8, 10 B) 9, 11, 7, 1, 5, 6 C) 3, 12

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 2, 8, 10
Suuri: 2, 8, 10

Toto86-6

Suosikki: 1 Personal Goals tuntuisi olevan sopivassa tehtävässä liki voittoa. Ruuna väänsi Axevallassa vahvasti johtavan rinnalta ja leiskautti viimeksi johtavan takaa toiselle radalle takasuoralla noustuaan ylivoimaiseen voittoon. Siinä välissä se ehti olla kertaalleen poiskin, joten parempaakin voi olla luvassa. Terävällä kuskilla keulapaikan puolustaminen onnistunee jolloin voitto olisi ulottuvilla. Eikä jonkun ehtiminen alussa edellekään mikään katastrofi olisi. Paljon pelattunakin kelpo varma.

Haastajat ja yllättäjät: Keulasta viime kerralla loppumetreillä ohitetuksi tullut 7 Ti Amo Face on kovin vastustaja niin keulapaikan kuin voitonkin suhteen. Toisinaan turhan virtavasti esiintynyt tamma oli viimeksi rauhallisempi ja tappio meni enemmän ajotaktiikan piikkiin. 8 All Cash teki viime keskiviikkona sisältä asiallisen lopetuksen ja pyrkii tässä suosikin vanavedessä hyviin asemiin. Kärkipään sijoitus ei yllättäisi. Mantorpissa jo ennen lähtölinjaa laukannut 9 Fighter Marke teki syyspuolella muutaman positiivisen suorituksen ja kokee nyt merkittävän kuskinvaihdoksen. Jos lähtöön rastaa enemmän merkkejä, on myös 10 Herakles huomion arvoinen. Se kiri viimeksi 5. ulkoa loppumetrit terävästi. 4 Felix Am tyytyi seurailemaan Il Duce Bokon voittamassa Kalmarin 75-lähdössä. Viimeksi se eteni 2. ulkoa johtavan kupeelle takasuoralla, muttei saanut tästä otetta lopussa. Tauolta tuleva 11 Verozzo on kelpo menijä tähän, mutta takarivistä kärkeen on tulemista.

Juoksunkulku: Personal Goals ja Ti Amo Face ratkaisevat keulapaikan kohtalon kiihdytyksessä. Etu ensin mainitulla. Felix Am kiertää jossain vaiheessa toisen radan vetäjäksi?

Pelijakauma: Personal Goalsin (57%) peliosuus on hieman liian iso. All Cash (3%) ja Herakles (1%) ansaitsisivat enemmän huomiota.

Ranking: A) 1 B) 7, 8, 9, 10, 4, 11 C) 2, 6, 5, 3, 12

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 1
Suuri: 1

Toto86-7

Suosikit: Päivän Duon avaus vaikuttaa tasaiselta. Kyvykäs 4 Ready Lane on kärsinyt paljon ongelmista, mutta pystynyt kaiken ollessa kunnossa hyviin suorituksiin. Tammikuun lopussa ruuna palasi kymmenen kuukauden tauolta, mutta pitkällä matkalla vaativissa olosuhteissa keulapaikan hinta nousi turhan vaativaksi ja loppu oli liikaa. Ravi kävi muuten mukavasti, ja jos startti vei oikeaan suuntaan, voi se kuivemmalla kelillä otella jo voitosta. 7 Zooropa on luotettu alustavasti lähdön selväksi pelisuosikiksi. Kyseessä on hyvä tamma, eikä sen voitto mitenkään yllättäisi. Skellefteåssa se pääsi keulasta helpolla, muttei pystynyt viimeksi nousemaan kaukaa takaa ihan kärkeen asti. Lähdöstä ei ehkä tule aivan suoraviivaisinta nytkään, joten peliosuus on yläkantissa. Ennakkokommenteissa Robert Dunder sanoi välttelevänsä kuolemanpaikkaa, joka voi tietää entisestään pulmia juoksunkulkuun.

Haastajat ja yllättäjät: Alustavassa pelijakaumassa vähemmälle huomiolle jääneistä löytyy oikein kiinnostavia hevosia. 1 Major Vici joutui taipumaan Östersundissa keulajuoksulla, mutta olosuhteet olivat erittäin vaativat. Viime esitykselle on annettu tässä liikaakin painoarvoa, sillä ruunan aiemmat suoritukset, varsinkin joulun jälkeinen voitto kuolemanpaikalta, olivat hyviä. Keulasta tai sen tuntumasta korkealle. Sivuuttaa ei voi myöskään 3 Balotelli Crownia, vaikka epävarmuus riivaakin jatkuvasti. Bergsåkerissa ruuna käynnistyi laukalla, mutta kiersi silti 6. ulkoa lopussa neljättä rataa pitkin vielä voittoon. Jos vire on huoltotauolta entisellään, pieni hapuilukaan ei vie voittosaumoja. Myös 5 Fragolini Amin pelikansa tuntuu hieman hylänneen viime suorituksen jälkeen. Kolme viikkoa sitten tamma oli kihisevä pelihevonen, mutta juoksusta tuli lopulta avauskierroksen osalta liian vaativa. Gävlen kiri oli vahva ja Lars-Göran Söderberg pyrkinee tässä samanlaiseen taktiikkaan. Keulasta kauden avauskisaansa hallinnut 11 Livi Majesty on takarivin potentiaalisin lähtöpaikasta huolimatta. 8 Cavalier Brodde palaa pieneltä huoltopaussilta. Ruunan parhaat suoritukset ovat peräisin kärkipäästä, jonne voi olla ulkoradalta vaikea päästä. 9 Uncertain When kiri mukavasti viimeksi, mutta kuskiplussasta huolimatta voitto lienee tiukassa. 6 Texan Rose ei ole ollut aivan marraskuun tällissä ja paikkakin on vähän ulkona.

Juoksunkulku: Major Vici lähtee reippaasti sisältä, keulaan sen lisäksi mielii Ready Lane. Niin ikään liukkaasti käynnistyvä Fragolini Am hakee tällä kertaa selkää. Zooropa pystyy kuskin halutessa myös riuskaan starttiin, mutta taktiikka on arvoitus.

Pelijakauma: Zooropa (35%) on asetelmat huomioiden liikaa luotettu. Major Vici (7%) on ainakin vielä aliarvostettu, samoin Balotelli Crown (10%).

Ranking: A) 4, 1, 7, 3 B) 5, 11, 8, 9, 6, 12 C) 10, 2

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 4, 1, 7, 3, 5, 11
Suuri: 4, 1, 7, 3, 5, 11

Toto86-8

Suosikit: 7 Deangelo nousee ulkoakin päätöskohteen ykköshevoseksi ja suomalaisruunassa on potentiaalia ideavarmaksikin. Aripekka Pakkasen suojatti avasi kauden helpolla keulavoitolla, mutta toissa kerralla kiristä ulkoradoilla tuli liian pitkä. Viimeksi se kiri taas takapareista mallikkaasti alle 13-vauhtia perille, joten vire on mallillaan. Lähtönopeus on hyvä, mutta sisäpuoleltakin avataan reippaasti, joten juoksun juontuminen on pieni arvoitus. Pikkulappuun Deangelo jää yksin, mutta isompaan napataan muitakin hyviä. Erinomaista kuntoa on osoittanut myös 10 Merritt, joka kärkkyy eturivin hevosten kilvanajoa. Viimeksi ruuna nousi viimeisen takasuoran alussa ahtaasti kiriin 3. ulkoa ja tuli hylätyksi ykkössijalta. Paikka nopeiden avaajien takana on varsin hyvä. 3 Inshallah aloitti vuoden kuolemanpaikkavoitolla ja kiri sen jälkeen 75-lähdössä takaa ykköseksi. Solvallan finaalissa tamman menossa ei ollut parijonosta minkäänlaista potkua, mutta valmentajan mukaan kyse oli huumoripuolesta. Johan Brandelin ajokki avaa reippaasti ja on normaalina kärkimatsissa. Kelpo suorituksia tehnyt 4 Eicas ei ole erityisen hanakka voittamaan, mutta keulasta ruuna voisi vastata maaliin astikin. Sinne pääseminen Inshallahin ulkopuolelta ei toki ole sanottua. Muilta juoksupaikoilta mahdollisuudet ovat oleellisesti pienemmät.

Haastajat ja yllättäjät: Em. nelikko tuntuu varsin vahvalta ja muiden voittosaumat ovat melko pienet. 8 Deux En Un ei ole ollut viime startteihin huono vaikkei menestystä ole tullutkaan. Viimeksi vauhdinjako oli pahasti vastaan 5. ulkona ravannutta ruunaa. Paikka toki tietänee nytkin ongelmia. 5 Simb Murdoch ei ole pohjimmiltaan kehno tapaus, mutta suoraan tauolta voitto voi olla tiukassa. Sama tilanne on ikäluokkalähtöjen viime vuonna juosseella 6 I'm A Keeperillä. 2 M.T.Knight Rider on tehnyt sisäratareissujen jälkeen pari kelpo suoritusta ja samanlaisella totosija ei olisi aivan utopiaa.

Juoksunkulku: 1 Pastorn lähtee reippaasti sisältä, mutta hakee selkäjuoksua. Inshallah ja Eicas ratkaisevat keulapaikan todennäköisimmin, vaikka Simb Murdoch ja Deangelokin omaavat hyvän lähtönopeuden. Simb Murdochilla toki haettaneen vain selkää.

Pelijakauma: Deangelon (24%) pitäisi olla eniten pelattu. Eicas (32%) on ylipelattu.

Ranking: A) 7, 10, 3, 4 B) 8, 5, 2, 6 C) 11, 1, 9

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 7
Suuri: 7, 10, 3, 4

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 1, 3, 9
Toto86-2: 1
Toto86-3: 3, 7, 9, 4, 6
Toto86-4: 10, 2
Toto86-5: 2, 8, 10
Toto86-6: 1
Toto86-7: 4, 1, 7, 3, 5, 11
Toto86-8: 7
Hinta: 27,00 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 1, 3, 9, 5, 7
Toto86-2: 1
Toto86-3: 3, 7, 9, 4, 6
Toto86-4: 10, 2
Toto86-5: 2, 8, 10
Toto86-6: 1
Toto86-7: 4, 1, 7, 3, 5, 11
Toto86-8: 7, 10, 3, 4
Hinta: 180,00 €

Tästä kupongille: