Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Åby 12.2.2020

Julkaistu:

Toto86
Huippulupaus keskiviikkoillan pankkina.
Viidellä voitolla uransa aloittanut Cash Crowen pikkuveli Maestro Crowe on 86-pelin luottohevonen. Petri Puron valmennettava epäonnistui viimeksi, mutta palannee tutulla kuskilla normaaliin päiväjärjestykseen.

Kierroksen muut varmat ovat sopivaan tehtävään päässyt Sahara Sun ja päätöskohteessa keulasta karkuun pyrkivä Arnie Express.

Vähemmän pelatuista idealamppu syttyy Valborg Marjen (86-1), Lass Revenuen (86-2), Zoko Lanen (86-5) sekä Jasin (86-7) kohdalla.

Keskiviikolle on luvattu poutasäätä ja plusasteita molemmille ravipaikkakunnille.


Toto86-1

Suosikit: 5 Bernts Ulrika palasi tauolta voittoiskussa ja jätti Jägersrossa muut kauas taakseen leiskautettuaan keulaan kierroksen juoksun jälkeen. Vain 15,4-vauhtinen päätöslenkki kertoo toki myös vastustajien tasosta, eikä viime startille kannata antaa liikaa painoarvoa. Toki 6-vuotias on aivan hyvä hevonen ja voi parantaa startti alla. Mahdollinen menestyjä. Tallikaveri 1 Restless Heart omaa myös kykyjä, mutta laukat ovat alkaneet sotkea menoa järjestään, useimmiten alkumatkalla. Äkkiseltään tehtävä voisi näyttää sille yksin paalulta starttaavana otolliseltakin, mutta hieman verkkainen avaaja ajettaneen nopeasti parin hevosen toimesta kiinni ja ravilla pysyminen siinä tilanteessa on enemmän kuin kyseenalaista. Pelillisesti maistumaton tapaus.

Haastajat ja yllättäjät: Hieman sekavan kohteen ykkösmerkiksi nostetaan ”kaikki tai ei mitään” -hevonen 6 Valborg Marje. Paw Mahonyn tamma omaa kovan kapasiteetin, mutta erinäisistä ongelmista johtuen onnistumiset ovat jääneet harvalukuisiksi. Marraskuun alun startissa se romahti 3. ulkoa aikaisin, mutta on ottanut pari viimeisintä voittoa suoraan tauolta. Kesän Åmålin voitto tuli keulasta helposti. Vauhdikas avaaja voi päästä tässäkin kärkeen, josta ykkössija ei yllättäisi millään lailla. Toki tamma voi aivan yhtä hyvin jäädä viimeiseksikin. Kärkipäähän rankataan myös 2 Veiled, jota volttilähtö ei kylläkään suosi, mutta pienessä lähdössä juoksu voi juontua kuitenkin riittävän sujuvasti. Axevallassa 6-vuotias pisteli 4. ulkoa 800 metrin kirin sinnikkäästi 13,3-vauhtia ja on startti kropassa erittäin vaarallinen. 8 Personal Jesus teki marraskuun jälkimmäisessä kisassa kaukaa takapareista 12-vauhtisen kirin juuri Carl Johan Jepsonin ajamana. Joulukuun suoritukset olivat enempi tasaisia. Huippukuski saanee ripeän avaajan juoksuradalta hyviin asemiin, eikä kärkisijakaan pitkästä aikaa ole mahdoton.

Juoksunkulku: Valborg Marje ja Personal Jesus iskevät takamatkalta nopeasti Restless Heartin kimppuun. Ensin mainittu voi olla lopullinen keulahevonen.

Pelijakauma: Valborg Marje (8%) on pahasti aliarvostettu, myös Veiled (17%) ansaitsisi enemmän peliä. Restless Heart (25%) on selvästi ylipelattu, koholla ovat myös Bernts Ulrikan (31%) pinnat.

Ranking: A) 6, 2, 5 B) 8, 1 C) 3, 7, 4

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 6, 2, 5, 8
Suuri: 6, 2, 5, 8

Toto86-2

Suosikit: 5 My Dream Art tekee mielenkiintoisen debyytin Timo Nurmoksen tallista. Kyseessä on hyvän luokan omaava ruuna, toki se on ollut osaavissa käsissä ennenkin. Joulukuun alun startissa se pummasi lähdön ja jäi sitten lopussa vielä vähän kiinnikin. Voitto on täysin mahdollinen, mutta Nurmokselta aloittavilla on tapana kuumeta peleissä liikaakin, joten muitakin vaihtoehtoja huomioidaan. 10 Venivici Rocin tilanne on jollain lailla sama kuin edellisellä. Hallittuun keulavoittoon Italian-uransa päättänyt ori teki lokakuussa Björn Goopilta avatessaan taustalla aivan kelvollisen suorituksen, vaikkei kovassa lähdössä yltänytkään kärkeen. Tauko askarruttaa, mutta toisaalta ori voi olla sopeutunut sen aikana entistä paremmin uusiin systeemeihin. 3 Give Me Ten on lähdön selkeä keulasuosikki, mutta oriin paukut eivät ole kahdessa viime startissa riittäneet koko matkan johtoon. Täysin sitä ei voi huippukuskilla sivuuttaa, vaikka vire tuntuukin hieman epäselvältä.

Haastajat ja yllättäjät: Lähdön ideahevonen on pinnojen valossa 1 Lass Revenue, joka on kahdella viime kerralla ollut epäonninen. Viimeksi se jäi johtavan taakse pussiin, Solvallassa taas laukka yllätti juuri kun loppusuoran auetessa oli aika iskeä takaa omaan kiriin. Edellä mainittua vastaan keulan puolustaminen ei onnistune ja sen myötä riski on tietysti jäädä jälleen pussiin. Vähän pelattuna ruuna tuntuu siitä huolimatta kiehtovalta. Jos Give Me Tenillä luovutaan keulasta, 6 Reverend Dredilla voisi olla saumat edetä aina kärkeen saakka. Eskilstunassa 2. sisältä päätöskierroksella johtavan rinnalle noussut ruuna teki sitkeän esityksen, vaikkei Ronaldo Malibulle voinutkaan mitään. Startti alla Pia Huusarin suojatti voi parantaakin. 4 Global Thunder taipui keulasta Rommessa, mutta oli vähän parempi viimeksi, vaikka joutui silloinkin hieman taipumaan lopussa edettyään 2. ulkoa jo kärkeen. Ei aivan mahdoton, jos suunta on edelleen yläviistoon. 8 U.R.Amazing on palannut viime startin jälkeen takaisin Ruotsiin, uudelle valmentajalle tosin. Kirivoimainen ruuna ei ole täysin mahdoton, jos juoksusta tulee kärjessä rauhaton.

Juoksunkulku: Give Me Ten avaa keulaan ja normaalisti siitä myös ajettaisiin. Pieni takaportti selkäjuoksuun on viime esitysten perusteella jätettävä. Reverend Dred voi olla siinä tapauksessa ensimmäinen tiedustelija, ellei sitten My Dream Art saa suljetummilla päävarusteilla(?) pidettyä sitä ulkopuolellaan.

Pelijakauma: My Dream Art (23%) on oikea suosikki ja jopa edullinenkin vielä. Paras merkki on kuitenkin Lass Revenue (8%). Give Me Ten (20%) on saanut liikaa kannatusta, kuten myös 12 Vincent Chase (6%).

Ranking: A) 5, 1, 10 B) 3, 6, 4, 8 C) 12, 11, 9, 7, 2

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 5, 1, 10
Suuri: 5, 1, 10, 3, 6, 4, 8

Toto86-3

Suosikki: Petri Puron huippulupaus 5 Maestro Crowe on ansaitusti 86-kierroksen suurin suosikki. Uran avaustappio tuli viimeksi kun ruuna laukkasi kärkipaikalta viimeisellä takasuoralla toisen iskettyä takaa rinnalle. Täysin luotettava tapaus 5-vuotias ei vielä ole, mutta tuttu kuski selvittänee tilanteet kuten aiemminkin. Pari viimeisintä voittoa tuli keulasta, mutta ruuna on voittanut takaakin. Alussa se ei pysy auton siivekkeessä, mutta silläkään ei ole tähän asti ollut lopputuloksen kannalta merkitystä. Tasapäin Burning Manin ja Martin de Bosin kanssa treenaavan lahjakkuuden tappiota on ilman laukkaa tai piilevää sairautta vaikea kuvitella. Varma.

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikki jostain syystä epäonnistuu, voisi 3 Utah Broline rikkoa kuparisen. Joulukuun 75-lähdössä se tyytyi 4. ulkoa vain seurailemaan, mutta teki kevyemmissä lähdöissä hyviä suorituksia aiemmin. Keulapaikka häämöttää nyt, toki suosikin selkä varmasti kelpaa, jos tämä tulee vaateliaana rinnalle. Suosikin epäonnea kärkkyy myös 9 Drönviktormolar, joka voitti Ålborgissa keulasta ja viimeksi Åbyssä johtavan takaa virkeällä lopetuksella hyviäkin hevosia. Rommessa keulasta voittoon vastaillut 2 Akbar väänsi viimeksi kelpo otteella johtavan rinnalta ja voi myös kamppailla kärkipään sijoituksesta. Alussa todennäköisesti hitaaksi jäävä 1 French Quick ja Johan Untesteinerilta debytoiva 10 Mirakel Håleryd pystyvät myös onnistuessaan hyviin sijoituksiin.

Juoksunkulku: 4 Alert Vendil lataa kärkeen, mutta on esiintynyt sen verran vetelästi loppumatkalla, että selkä kelpaa. Utah Broline on vahvin ehdokas johtopaikalle toisessa vaiheessa. Peter Ingves saanee suursuosikilla halutessaan keulat missä vaiheessa tahansa.

Pelijakauma: Maestro Crowe (69%) ei ehkä ole vielä aivan luotettavin tapaus, mutta voittanee silti kuusi-seitsemän kertaa kymmenestä tämän.

Ranking: A) 5 B) 3, 9, 2, 1, 10 C) 12, 11, 7, 8, 4

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 5
Suuri: 5

Toto86-4

Suosikki: 7 Iron Creek kohtaa sopivan vastuksen keskipitkällä matkalla. Jägersrossa ruuna ratkaisi johtavan rinnalle puolivälissä noustuaan vaivatta lopussa, viimeisin ykkönen tuli helposti keulasta. Tuon kisan jälkeen 5-vuotias oli kertaalleen poissa, mutta taustatietojen mukaan kaiken pitäisi olla nyt kunnossa. Suurempi murhe voikin olla voltin vitosrata, jolta on olemassa laukkariski. Siihen peilaten se ei paljon pelattuna tunnu houkuttelevalta varmalta.

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikki ei voita, mahdollisia on monta. 11 Come Together on tähän seuraan kelpo tekijä, paikka ei toki mairittele. Pienen huilinkin jälkeen Erik Adielssonin ajokki otti viimeksi varman keulavoiton eikä ole ulkona kuvioista takaakaan. 9 Prince Yodan paukut eivät riittäneet parin kuukauden tauon jäljiltä johtavan rinnalta, mutta senkin sopii olettaa parantavan tähän. 3 All Cash laukkasi Bollnäsissä avauskurviin ja teki sen jälkeen taustalla kohtalaisen suorituksen. Ravilla tamma voisi päästä sopiviin iskuasemiin, eikä yllätys ole siinä tapauksessa mahdoton. Jorma Kontiolla vahvistuva 4 Not A Clue on tauluaan paremmassa tikissä, mutta onnistumisia ei tahdo tulla. Viime kerralla tuli lähtölaukka, sitä ennen ruuna jäi sisälle vaille kiritilaa. 13 Zagor Grifin paukut eivät riittäneet Eskilstunan 75-lähdössä, mutta suosikkia lukuun ottamatta vastus on nyt sopivampaa luokkaa. 8 Uomo Show teki kohtalaisen suorituksen toissa kerralla, mutta oli viimeksi keulasta aikaisin valmis. Sen lisäksi isompaan systeemiin otetaan vielä paalun kaksikko 2 Amazingsurpriseno1 Headupdisplay. Jos suosikille tulee ongelmia, ne ovat muihin nähden kilpailukykyisiä.

Juoksunkulku: Paaluhevosille kelvannee pitkällä matkalla selkäjuoksu. Jos Iron Creek lähtee ravia, edennee se varhain kärkeen. Muussa tapauksessa ehkä Prince Yoda voisi hyvällä avauksella olla johtohevonen.

Pelijakauma: Iron Creekin (51%) pinnat ovat laukkariski huomioiden liian isot, vaikka tehtävä muuten on passeli. All Cash (4%), Not A Clue (4%) ja Zagor Grif (3%) tuntuvat aliarvostetuilta.

Ranking: A) 7 B) 11, 9, 3, 4, 13, 8, 2, 1 C) 5, 6, 12, 10

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 7, 11, 9, 3, 4, 13
Suuri: 7, 11, 9, 3, 4, 13, 8, 2, 1

Toto86-5

Suosikit: Isokenkäisten koitoksessa 6 Stoletheshow on ykkösmerkki, sillä ori on osoittanut viime starteissa vahvaa virettä. Ennen joulua se teki 3. ulkoa sitkeän kirin nousten Baron Giftin ja Olle Rolsin takana kolmanneksi. Kalmarissa suoritus oli muotoutumassa samanlaiseksi, mutta laukka kovassa vauhdissa loppusuoran auetessa vei saumat. Tällä kertaa vastus on tuntuvasti kevyempi, mutta täysin yksi yhteen sitä ei voi voittomahdollisuuksien lisääntymisen kannalta laskea. 5-vuotias voi joutua tässä töihinkin. 2 Zabul Fi on kilpaillut myös kovempia vastaan, Pariisin kisan voitti muuan Face Time Bourbon. Jerry Riordanin suojatti teki siinä taustalla aivan asiallisen suorituksen. Kärkisijoja on tullut kauttaaltaan vähän harvakseltaan, mutta entistä terävämmällä kuskilla voi tietysti olla positiivinen vaikutus.

Haastajat ja yllättäjät: 4 Poet Brolinelle täysi matka on nykyään jo ehkä pisintä sorttia, mutta todennäköisenä keulahevosena tai ainakin hyvän sisäratajuoksun saavana sitä ei voi sivuuttaa. Lundenissa ori kesti keulasta maalikuvavoittoon. 5 Maze Runnerin otteista puuttui Solvallassa kakkossijasta huolimatta vielä paras terävyys, mutta startti alla se voi löytyä. Jos Ville Karhulahti selviytyy sillä sisäradalle kärjen tuntumaan, kaikki on mahdollista. Vähän pelatuista kiinnostaa 8 Zoko Lane, joka on kunnossa, mutta pikamatkoilla verkkaisesti käynnistyvä ruuna ei ole ehtinyt. Matkan piteneminen on plussaa, toki muiden apua tarvitaan hieman tälläkin kertaa. 1 Kick Of Classic pinnisteli Momarkenissa 2. ulkoa niukkaan voittoon, mutta meni sillä kertaa kengittä. Kristian Malmin voi onnistua pääsemään ns. open stretch -paikoille, jolloin menestyminen ei olisi aivan mahdotonta.

Juoksunkulku: Poet Broline lataa keskeltä kärkeen ja keulataktiikkakin voi tulla kyseeseen. Maze Runner avaa myös ripeästi, mutta hakee selkää. Kaksikosta Zabul Fi – Stoletheshow paremmin liikkeelle pääsevä voi tulla toisessa vaiheessa kyselemään vetotöitä.

Pelijakauma: Stoletheshown (40%) ero Zabul Fihin (20%) on hieman liian iso. Zoko Lane (3%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 6, 2 B) 4, 5, 8, 1 C) 7, 3

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 6, 2, 8
Suuri: 6, 2, 4, 5, 8, 1

Toto86-6

Suosikki: Hyvää virettä esittänyt 7 Sahara Sun on päässyt sopivaan tammalähtöön ja voitto on ulottuvilla. Gävlessä se väänsi johtavan rinnalta ykköseksi, mutta Eskilstunan 75-kisassa tehtävä muodostui turhan vaikeaksi. Tamma nousi 6. sisältä loppumatkalla ulos ja tuli juosten perille. Säästeliäämpi reissu kropassa nyt voi hyvinkin olla aktiivisemman taktiikan vuoro ja valtaosalta vastustajiltaan Örjan Kihlström saanee pitkällä matkalla keulatkin halutessaan haettua. Peliosuus on alustavasti yläkantissa, mutta se voi päivän mittaan laskea.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Pippi Roc saattaisi ehkä olla hevonen, jolla suosikillekin voisi vastata, jos johtopaikka irtoaisi ilman suurempia ponnisteluja. Viime startissa se eteni toisen radan veturiksi puolivälissä punnertaen lopussa varmaan voittoon. Pienestä palkinnosta huolimatta mukana oli hyviäkin hevosia. Voltin vitoselta on laukkariski, mutta ravilla Henrik Svenssonin suojatti voi päästä suhteellisen reippaasti liikkeelle. 11 Saga Docille on jäänyt jossiteltavaa viime starteissa sisäratajuoksujen päätteeksi. Troels Andersen mielii sillä heti hyviin asemiin, mutta menestymiseen vaadittaneen kuitenkin selkäjuoksu. Jos suosikkiin ei luota, kannattaa myös tanakan kuskinvahvistuksen kokeva 12 Kiss Me Tooma huomioida. Se on hieman tauluaan paremmassa tikissä. 6 Vera Spiro oli viimeksi jo kohtalainen ja voi ”kuumalla” kuskilla parantaa entisestään. Paaluhevoset eivät tunnu erityisen potentiaalisilta tällä kertaa. 3 Ekebys Ialla on ehkä parhaat saumat, mutta sekin tuntuu viime suoritusten ja laukkariskin perusteella liikaa pelatulta. 9 Indian Front ei ole pohjimmiltaan kehno hevonen, mutta viime startista parannettavaa jäi rutkasti.

Juoksunkulku: 1 Dilba Sisu voi napata aluksi keulat, mutta luovuttanee ne ensimmäiselle kysyjälle. Takamatkan juoksuratojen hevosilla voidaan ajaa kärkeen asti, jos sopivaa paikkaa parijonosta ei löydy. Sahara Sun kiertää kärkeen alkuselvittelyjen laannuttua?

Pelijakauma: Sahara Sun (63%) on hieman liikaa pelattu. Pippi Roc (6%) ja Saga Doc (7%) ansaitsisivat hieman lisää pinnoja. Ekebys Ia (10%) on ylipelattu.

Ranking: A) 7 B) 10, 11, 12, 6, 3, 9, 2, 8 C) 1, 4, 5

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 7
Suuri: 7

Toto86-7

Suosikit: 6 Googal esiintyi varsin lupaavasti jo 3-vuotiaana, mutta läpimurto jäi vielä tekemättä. Mm. Kriteriumin karsinnassa Johan Untersteinerin valmennettava teki kovia hevosia vastaan hyvän suorituksen. Kauden avaus pari viikkoa sitten oli myös lupauksia herättävä, loppumatkalla 3. sisältä toiselle noussut ruuna ei saanut täyttä mahdollisuutta maalisuoralla. Lähtönopeuttakin löytyy ja tässä Googal voi hyvinkin päästä hakemaan kärkipaikan. Silloin muiden tehtävästä tulisi vaikea. Muut suosikit antavat tuntuvasti tasoitusta lähtöpaikoillaan. 11 Carotene palaa pitkältä paussilta, mutta alla on 17-vauhtinen hiitti. 75-tason hevosen menestys ei yllättäisi takarivistäkään, mutta hyvään keulahevoseen välimatka voi venyä melko suureksi. 12 Key West Snapper voitti viimeksi kovalla ajalla, mutta juoksukin soljui varsin sujuvasti. Johtavan takaa viimeisellä takasuoralla toiselle noussut ruuna liukui lopussa varmaan voittoon. Tiukempi tehtävä nyt.

Haastajat ja yllättäjät: Hankalilta paikoilta starttaavien paljon pelattujen sijaan Googalin ainoaksi kaveriksi nostetaan 9 Jas, joka on vähemmän pelatuista lähdön kiehtovin tapaus. Toissa kerralla ruuna tuli 2. sisältä myöhään vapaata saatuaan loppumetrit oikein terävästi, mutta taipui viimeksi keulapaikalta lopussa. Syyksi osoittautuivat kuitenkin pito-ongelmat, joten tässä voidaan odottaa taas parempaa. 3 Fiery Heart ei pysynyt Jägersrossa johtavan takaa edellä menneen tahdissa loppuun asti, mutta tauko ja tempo huomioiden suoritus oli kuitenkin hyvä. Ainakin johtavan takaa se voisi kamppailla tässäkin totosijasta. 2 Global Workaholic väänsi joulun alla voiton johtavan rinnalta, mutta oli tammikuussa kerran poissa.

Juoksunkulku: Fiery Heart lataa aluksi johtoon. Useimmiten sille on tarjottu suojajuoksuja, joten ehkä Googalin selkä voisi kelvata.

Pelijakauma: Googalin (23%) kuuluu olla eniten pelattu ja näin lopulta lieneekin. Carotene (27%) ja Key West Snapper (22%) tuntuvat liikaa pelatuilta asemat huomioiden. Jas (5%) maistuu.

Ranking: A) 6, 9 B) 11, 12, 3, 2, 4, 5 C) 1, 8, 7, 10

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 6, 9
Suuri: 6, 9

Toto86-8

Suosikit: Kelpo virettä osoittaneessa 1 Arnie Expressissä on jenkkikärryjen ja tuntuvan kuskiplussan jälkeen ideaa päätöskohteessa, sillä reippaasti kiihdyttävällä ruunalla on mahdollisuus vallata keulapaikka, josta uran aiemmat täysosumat ovat peräisin. Örebrossa 4-vuotias otti 2. ulkoa maksimisijoituksen, mutta paransi selvästi lyhyellä starttivälillä ja nousi Solvallassa pykälää kauempaa totosijalle. ”Liian näkyvät” muutokset toki saanevat pelaajat liikkeelle ja pinnat voivat kohota reilustikin. Aamupäivän tilanteessa Pekka Korven valmennettava on kuitenkin maistuva varmayritys! Voitoilla viime vuoden päättänyt 5 Captain My Captain laukkasi viimeksi avauskurviin saatuaan juuri sitä ennen johtopaikan onnekkaasti haltuunsa. Kärkiryhmästä ruuna on mahdollinen menestyjä, mutta selkeä suosikkiasema on tähän kohtaan liioiteltua.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Digital Track on jättänyt viime starteissa positiivisen vaikutelman ja tullut lopun takaa hyvin. Juoksusta voi tulla nytkin samantyyppinen, mutta pikamatkalla kärkeen tarvitaan hieman tuuriakin. Kunto vaikuttaa mainiolta. 4 Zelante O.P. taipui viime kerralla keulasta hieman lopussa. Johtoon ei ehkä nyt ole asiaa, mutta kuolemanpaikan välttäessään se voi otella hyvästä sijoituksesta. 2 Optimum Terminator ei hitaana avaajana hyödy matkasta, mutta jos kärjessä sorrutaan hullutteluun, on kyvykkäällä 4-vuotiaalla edellytykset korkeallekin. Kauden avauksessa tuli laukka nelossijalta loppusuoralla. Johtavan takaa Eskilstunan 75:ssä terävästi yllätykseen kirinyt 7 Imakeyouproud ja kelpo suorituksia ilman voittoja tehnyt 3 Classics Never Die tulevat rankingissa seuraavina.

Juoksunkulku: Arnie Express puolustaa sisäradalta kärkipaikan, vaikka ulompaa tuleekin haastetta. Björn Goopin avulla ruuna pääsee ehkä vetämään alun jälkeen hieman henkeä.

Pelijakauma: Arnie Expressin (25%) kuuluu olla suosikki ja siihen asemaan ruuna varmasti nouseekin. Captain My Captain (36%) on liikaa luotettu.

Ranking: A) 1 B) 5, 10, 4, 2, 7, 3, 6, 8 C) 9, 11, 12

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 1
Suuri: 1

IS-pelisuositus

Pieni
Toto86-1: 6, 2, 5, 8
Toto86-2: 5, 1, 10
Toto86-3: 5
Toto86-4: 7, 11, 9, 3, 4, 13
Toto86-5: 6, 2, 8
Toto86-6: 7
Toto86-7: 6, 9
Toto86-8: 1
Hinta: 21,60 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto86-1: 6, 2, 5, 8
Toto86-2: 5, 1, 10, 3, 6, 4, 8
Toto86-3: 5
Toto86-4: 7, 11, 9, 3, 4, 13, 8, 2, 1
Toto86-5: 6, 2, 4, 5, 8, 1
Toto86-6: 7
Toto86-7: 6, 9
Toto86-8: 1
Hinta: 151,20 €

Tästä kupongille: