Ravivihje: Toto64 Eskilstuna 3.2.2020

Julkaistu:

Toto64
Ronaldo Malibulla voiton avaimet Eskilstunan Toto64-kierroksella.
Länsinaapuriin Mika Forssin valmennukseen talveksi siirtynyt Ronaldo Malibu (T64-5) on nappiasemista lähellä voittotilin avaamista uudessa kotimaassaan. Systeemien toiseksi varmaksi luotetaan avauskohteen Imilie Boko, jolla on matalatasoisessa lähdössä niin ikään keulavoiton avaimet hyppysissään.

Eskilstunan maanantai-iltaan pelataan Suomesta vain Toto64, Toto4 ja Päivän Duo-pelejä. Toto64-pelin jättöaika päättyy neljännen lähdön starttiin kello 20.30.

Päivän pankki: 2 Ronaldo Malibu (Lähtö 8, Toto64-5)

Mika Forssin talliin talveksi siirtynyt 2 Ronaldo Malibu on parhaista mahdollisista lähtöasemista erittäin lähellä kärkisijaa Toto64-pelin viidennessä kohteessa. Hevosen ura alkoi uudessa kotimaassaan epäonnekkaissa merkeissä, kun Eskilstunan 75-lähdössä keulaan avannut ruuna pomppasi yllättäen laukalle ensimmäisessä kaarteessa ja menetti pelin heti alkumetreillä. Viisivuotias kilpaili loppusyksystä ja alkutalvesta Suomen puolella varsin hurjassa vireessä napaten muun muassa Kasvattajakruunun karsintavoiton Lewis Alen nenän edestä ja sijoittuen finaalissa kolmanneksi. Tällä kertaa nopea avaaja hakee kiihdytyksessä kärkipaikan haltuunsa ja suursuosikki saanee rauhoittaa matkavauhdin täysin mieleisekseen. Lähtö on tasoltaan erittäin sopiva Ronaldo Malibulle ja ruuna on hurjista prosenteista huolimatta käyttökelpoinen tukipilari illan 64-systeemeihin.

Päivän varma: 6 Imilie Boko (Lähtö 4, Toto64-1)

Tasoltaan melko vaatimattomassa avauskohteessa selväksi pelipohjaksi nousee juoksuradalta kiihdyttävä 6 Imilie Boko. Mattias Djusen suojatti ei ole viime starteissa päässyt menestyksen makuun, mutta juoksunkuluissakin on ollut toivomisen varaa. Viimeksi Örebrossa takamatkalta avannut tamma oli nousemassa loppukaarteessa jo kärkikahinoihin mukaan, kun sen rytmi yllättäen sekosi ja laukka vei menestystoiveet. Rommessa 5. tammikuuta tamma hyökkäsi ensimmäisellä takasuoralla voimalla keulahevosen kimppuun, mutta tuli torjutuksi ja kova välispurtti näkyi loppukaarteen taipumisena. Imilie Boko on suhteellisen terävä alkumetreillä, joten sillä pitäisi olla tässä lähdössä hyvät mahdollisuudet kiihdyttää alussa keulaan asti. Keulasta tamma olisi lyhyellä matkalla vaikeasti lyötävissä.

Päivän ideaveto: 12 On Track Banditen (Lähtö 9, Toto64-6)

Myös toinen pelikohde tulee Mattias Djusen tallista, kun tauon aikana maisemaa vaihtanut 12 On Track Banditen nostetaan päätöskohteen ideahevoseksi. Ruuna palasi yli kahden kuukauden tauolta Solvallan tasokkaaseen Toto86-lähtöön, mutta ei pystynyt heti kamppailemaan kärkisijoista vauhdikkaalla maililla. Lopun lievä taipuminen selittynee taukotukkoisuudella ja valmentajan ennakkokommenttien perusteella parempaa pitäisi olla tähän starttiin luvassa. Kolmevuotiaana E3-karsinnankin nimiinsä vienyt ruuna on tällaiseen lähtöön kovaluokkainen hevonen ja tarvittavan lisäpykälän löytyessä se ei missään nimessä ole ulkona voittokamppailustakaan. Alustava peliosuus on vain viisi prosenttia, kun voitontodennäköisyys on päälle kymmenen prosenttia.

Päivän pommi: 5 Real Marke (Lähtö 6, Toto64-3)

Lyhyen matkan tammalähdössä pelikohteeksi nousee 5 Real Marke, joka pääsee lähes varmana ensimmäisenä keulahevosena valitsemaan taktiikkansa. Viimeksi Mantorpissa Ulf Ohlsson yritti sillä täydellä matkalla keulasta, mikä kostautui viimeisen sadan metrin lievänä notkahtamisena. Hieman samanlainen kaava oli Mantorpin 23. joulukuuta startissa, kun silloin ohjaksia pidellyt William Ekberg lasketteli tuolloin yli 100-kertoimisella ajokillaan keulasta ja tamma tsemppasi lievästä lopun taipumisesta huolimatta totosijalle. Tällä kertaa matkana on maili minkä voi laskea tammalle eduksi ja keulasta tai johtavan takaa mikään sijoitus ei saa yllättää. Kolmen prosentin peliosuus on sen kohdalla vielä reilusti alakanttiin.


IS-pelisuositus

Pieni
Toto64-1: 6
Toto64-2: 5, 12, 7
Toto64-3: 9, 1, 2, 7, 5, 3
Toto64-4: 10, 5, 7
Toto64-5: 2
Toto64-6: 11, 13, 12
Hinta: 16,20 €

Tästä kupongille:


Suuri
Toto64-1: 6
Toto64-2: 5, 12, 7, 3, 2, 9
Toto64-3: 9, 1, 2, 7, 5, 3
Toto64-4: 10, 5, 7, 12
Toto64-5: 2
Toto64-6: 11, 13, 12, 2, 10
Hinta: 72,00 €

Tästä kupongille: