Ravivihje: Toto86 Solvalla ja Bergsåker 29.1.2020

Julkaistu:

Toto86
Idea naulaa keskiviikkoillan rivin?
Solvallan ja Bergsåkerin isännöimä 86-kierros vaikuttaa tällä kertaa poikkeuksellisen selväpiirteiseltä, ja monissa kohteissa potentiaalisia voittajaehdokkaita ei ole ruuhkaksi asti.

Poisjäännin myötä kierroksen pankiksi kohoava Järvsöodin kohtaa sen verran löysän vastuksen, ettei sitä lähdetä varmistelemaan. Muissa kierroksen luottohevosissa on sen sijaan enemmän ideaa. Vahvaa virettä esittänyt Order To Fly voi kiertää voittoon avauskohteessa, ja Toreador voi tehdä saman rivin päätteeksi.

Vähemmän pelattuja ideoita kierroksella ovat Firewire (86-2), Pleasure For Cash (86-3), My First Offspring (86-4), Ti Punch Broline (86-6) ja True Devotion (86-7).

Solvallassa ravataan poutasäässä plussan puolella, mutta Bergsåkeriin on luvattu keskiviikoksi sadetta eri olomuodoissa.


Toto86-1

Suosikit: Avauksessa ykköshevoseksi ja varmaksi nostetaan hyvää virettä kovissa lähdöissä esittänyt 12 Order To Fly. Rommessa sinnikkäästi takaa maaliin pistellyt ori oli viimeksi vielä parempi ja nousi 11-lopetuksella Elian Webin ja Propulsionin takana neljänneksi. Se pystyy kehnommassa porukassa töihinkin, eikä voitto vaativammallakaan juoksulla yllättäisi. Aktiivisella taktiikalla Rikard N. Skoglund voisi päästä paikkojen selvittyä hakemaan jopa keulankin, jos ja kun kovimman vastustajan vire ei ole parhaimmillaan. Hyvä voittosauma joka tapauksessa. Normaalisti tämänlainen tehtävä olisi 4 Weekend Funille rangaistuspotku, mutta tällä kertaa epävarmuustekijöitä on kovasti ilmassa. Muutamista kelpo sijoituksista huolimatta syksyn suorituksia leimasi ponnettomuus ja varsinkin viimeisimmässä kisassa ruunan meno oli nihkeää alusta alkaen. Alun perin suunnitelmissa ei ollut ilmoittaa hevosta vielä starttiin, joten vire voi olla tauolta pahastikin ruosteessa. Ei hyvältä paikalta voitto toki yllättäisi, mutta suurella varauksella siihen on syytä suhtautua.

Haastajat ja yllättäjät: Jos suosikit eivät onnistu, voi periaatteessa voiton napata kuka tahansa. 1 Vacqueyras pisteli vuoden alkajaisiksi sisäratajuoksun jälkeen lopun varsin hyvällä otteella Solvallassa. Viime kerralla se ei pystynyt 6. ulkoa ohittamaan ketään, mutta vauhtikin kiihtyi vain loppua kohti. Aivan jalkoihin se ei alussakaan jää, joten pieni yllätyssauma on olemassa. Katkonaisesti kisannut 3 Han Herred oli marraskuun startissa hieman turhan virkeä ja putosi lopussa 2. ulkoa. Taulun ylimmässä kisassa se onnistui lyömään Baron Giftin johtavan takaa, mutta sellaiseen vireeseen on vielä kosolti matkaa. Hyvän juoksun rivakka avaaja voi toki saada. 6 Overtimeosåfinin juoksu meni viimeksi pipariksi, mutta edellisellä kerralla Lars-Göran Söderbergin suojatti teki kaukaa takaa kelpo lopetuksen. 8 O.P.'s Flirtille kuolemanpaikka oli viimeksi liikaa, mutta joulukuun 75-kisassa ruuna seuraili johtavan takaa mukavasti perille. Paikka on toki tuntuvasti työläämpi tällä kerralla.

Juoksunkulku: Han Herred voi päästä kiihdytyksessä Vacqueyrasin ohi ja luovuttaa keulapaikan edelleen Weekend Funille. Rikard N. Skoglund voi olla takaa aktiivinen ja kiertää Order To Flylla toisen radan vetäjäksi viimeistään puolimatkassa, tai jopa keulaan jos Weekend Fun ei tunnu hyvältä?

Pelijakauma: Order To Fly (28%) vaikuttaa Weekend Funin (40%) epävarman vireen perusteella varsin edulliselta. Vacqueyras (2%) ansaitsisi hieman enemmän peliä.

Ranking: A) 12, 4 B) 1, 3, 6, 8, 9, 11, 5 C) 7, 10, 2

IS-pelisuositus - Toto86-1

Pieni: 12
Suuri: 12

Toto86-2

Suosikit: 2 Highspirit ei jaksanut vielä Rommen joulukuun lopun kisassa vastata keulasta aivan maaliin saakka, mutta startti alla ja sopivammalla matkalla Gävlessä voitto tuli vaivattomasti 09,9-vauhtisella päätöspuolikkaalla. Ravilla siltä on vaikea riistää ulkopuolelta keulaa ja voitto olisi sitä myöten ulottuvilla. Edellisissä Solvallan-starteissa on kuitenkin tullut laukka jo ennen lähtölinjaa, joka aiheuttaa huolta. Jos Troels Andersenin suojatti epäonnistuu, tie on auki 3 Grainfield Aidenille. Kovavireinen suomalaisruuna saa tällä kertaa Örjan Kihlströmin taakseen, joka tuskin heikentää sen osakkeita. Kärkisija on haarukassa vaativallakin juoksulla, toki normaalin Highspiritin lyöminen ulkopuolelta ei ole helppo juttu.

Haastajat ja yllättäjät: Varsin vahvasta suosikkikaksikosta huolimatta pari vähemmän pelattuakin nostetaan kupongille. 9 Firewire oli Kalmarissa aiempaa selvästi terävämmän oloinen ja kulki 5. ulkoa kirinsä alle 09-kyytiä nousten kärkihevosten tuntumaan. Suoritus ei vain ollut erityisen ”näkyvä” kun kärkikin lopetti kovaa. Lähes pelaamattomana kokeilemisen arvoinen. 4 Maze Runner on tähän seuraan varteenotettava menijä, mutta vire on hieman epäselvä. Joulukuun startissa 5. ulkoa vapaata tuli vasta loppusuoralla ja esitys oli kohtalainen. Ruuna on sen jälkeen saanut alle reippaamman hiitin, joten ehkä ruuna voisi pystyä hyväänkin suoritukseen. 8 Star Costashorta ei jaksanut puristaa Bergsåkerissa johtavan rinnalta maaliin asti ja tulee nyt pieneltä huoltotauolta. Lähtönopeutensa puolesta se voisi päästä ulkoakin kelpo asemiin, mutta taustajoukot kaavailevat varovaista taktiikkaa. Parhaat suoritukset ruuna on tehnyt kärkipäästä.

Juoksunkulku: Highspirit lataa ravilla kyselemättä keulaan. Jos se laukkaa, Grainfield Aiden pystynee torjumaan Maze Runnerin alussa ja juoksee johtopaikalla.

Pelijakauma: Highspiritin (33%) kuuluisi olla niukka suosikki Grainfield Aidenia (49%) vastaan epävarmuustekijöistä huolimatta. Firewire (3%) on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Ranking: A) 2, 3 B) 9, 4, 8, 6, 10 C) 5, 1, 7

IS-pelisuositus - Toto86-2

Pieni: 2, 3, 9, 4
Suuri: 2, 3, 9, 4

Toto86-3

Suosikki: Useampien hyvin hevosten kohdatessa ykkösvihjeen saa 2 Fighter Mearas. Hieman tasapainoisempiakin otteita syksyllä jo esittänyt ori sortui taas muutamaan otteeseen laukkailemaan, viimeksi niitä tuli parikin. Sarjoihinsa 5-vuotias omaa hyvän kapasiteetin ja mm. toissa kerran voitto vastaavalla matkalla tuli keulasta äärimmäisen kevyesti. Tasokkaassa seurassakaan koko matkan johto ei ole mahdotonta.

Haastajat ja yllättäjät: Luokkaa riittää myös 4 Pleasure For Cashilla, joka kadotti joulupäivänä ravinsa johtavan rinnalta lopussa. Bergsåkerin 75-lähdössä ruuna pisteli takapareista vahvasti perille ja pystyy ravin soljuessa tässäkin voittomatsiin. Terveysmurheista toisinaan kärsiville hevosille pieni tauko ei yleensä ole pahasta, päinvastoin. 1 Musett Af Djupmyra vaikuttaa nuoreksi tammaksi varsin sitkeältä tapaukselta. Lähiajan tähtäin lienee helmikuun alun 4-vuotiaiden tammojen lähdössä Solvallassa, mutta juoksusta voi kärjen tuntumassa tulla suotuisa, eikä voittokaan yllättäisi. Aikaisin kupongille kuuluu myös 9 Merritt, joka ei toissa kerran tasokkaassa lähdössä jaksanut 3. ulkoa pitkää kiriään aivan päätyyn asti, mutta palasi viimeksi taas voittokantaan ratkaisemalla parijonosta helposti 12,5-vauhdilla. Sopivista asemista kärkipäähän on jälleen saumoja. Kuolemanpaikalta ennen joulua voittanut 8 Kalashnikov ei pystynyt uhkaamaan kovaa kärkiparia viimeksi 4. ulkoa. Paikka on sille hieman pulmallinen, toki ruuna pystyy tekemään itsekin juoksuaan. Kaikkien kukistamiseen tarvitaan silti ehkä vähän muiden apuakin. 7 Ready Lanelle tärkeintä on terveyspuolen pelittäminen ja ruuna on ennenkin pystynyt menestymään suoraan pidemmiltä tauolta. 6 Classics Never Die on tammikuun starttien perusteella mainiossa vireessä. Toissa kerralla se nakersi johtavan rinnalta keulan ja punnersi viimeksi pahan lähtölaukan jälkeen lopussa ulkokautta sitkeästi. Nopea ruuna voisi sopiviin asemiin päästessään yllättää. Isompaan systeemiin poimitaan myös 11 Mycrazydream, joka latoi viimeksi 4. ulkoa 12-vauhdilla helppoon voittoon. Kelpo suoritukset kahdessa viime kisassa tehneellä 10 Mr Charmingilla ja heppoiset vastustajansa kauden avauksessa niputtaneella 5 Heartbeatilla sen sijaan voi tällä kertaa olla vaikeampaa.

Juoksunkulku: Fighter Mearas ottaa normaalisti keulapaikan hallintaansa. Musett Af Djupmyra yrittää pitää sen selän ulompaa tulevia vastaan. Pleasure For Cashilla on eväitä vetää toista rataa, mutta Robert Dunder mielii selkäjuoksua.

Pelijakauma: Fighter Mearas (39%) on ansaitusti eniten pelattu, mutta Pleasure For Cash (7%) on tuntuvasti aliarvostettu.

Ranking: A) 2, 4, 1, 9 B) 8, 7, 6, 11, 10, 5 C) 3, 13, 12

IS-pelisuositus - Toto86-3

Pieni: 2, 4, 1, 9
Suuri: 2, 4, 1, 9, 8, 7, 6, 11

Toto86-4

Suosikki: Tasaisessa oppilaslähdössä eniten uskoa löytyy 9 Cheap Trillsin voittoon. Joulukuussa valmentajaa vaihtanut ruuna pujotteli debyytissään Krister Jakobssonilta 1.1. takapareista mukavasti perille tullen päätösringin 14,2-vauhtia. Viimeksi 4-vuotias nappasi keulasta 12,0-lopetuksella oikein helpon voiton. Huippukuski löytänee takaakin sopivat asemat, jolloin ykkössija on ulottuvilla.

Haastajat ja yllättäjät: Yksi maistuva haastaja nostetaan edellisen kaveriksi. Kovan vastuksen suosikille voi nimittäin tarjota eturivistä 5 My First Offspring. Marraskuun lopussa se teki 2. ulkoa hyvän kirin, mutta selässä liftannut Mr Marvelous iski lopussa edelle. Solvallassa Surf'n Turfin voittamassa lähdössä ruuna nousi 3. ulkoa voimalla kärjen rinnalle, mutta loppu oli liikaa. Joulukuussa se oli kerran poissa, mutta Fredrik Wallinin hevoset tuppaavat olla startatessaan tikissä. Lähtönopeuttakin on. 4 Love In Vain ei jaksanut puristaa kiriään viimeksi takapareista aivan perille saakka edettyään kärjen rinnalle. Joulukuussa se kiersi 5. ulkoa viimeisellä takasuoralla keulaan ja hallitsi perille. Mahdollinen, jos juoksusta ei tule liian vaativaa. Toissa kerralla paineen alla keulasta loppusuoralle kaarruttaessa laukannut 6 Allez Allez ratkaisi viimeksi hallitusti 3. ulkoa, eikä ole samanlaisena tässäkään ulkona kärkikuvioista. 11 Vicar on saanut paljon kannatusta, mutta sen verran dieselmäisestä menijästä on kysymys, ettei lyhenevällä matkalla ilman järisyttävää ylivauhtia voittoon taida olla asiaa. 10 Romeo Dana pisteli viime kerralla maalisuoran tilaa saatuaan virkeästi ja voi vetristyä startti alla entisestään. 8 Another Trial kesti toissa kerralla keulassa painetta saatuaan kunnialla perille ja tuli viimeksi parijonosta lopun asiallisesti. Kärkipäähän on saumoja, jos alku ei ulkoa mene liian vaikeaksi.

Juoksunkulku: 1 Global Upset avaa sisältä hyvin, mutta saa haasteen My First Offspringiltä. Jos Cheap Trills jää paikkojen selvittyä kauemmas parijonoon, voi se edetä aikaisinkin kohti kärkeä.

Pelijakauma: Cheap Trillsin (24%) pitäisi olla selvähkö suosikki ja näin voi lopulta ollakin. My First Offspring (8%) on edullinen. Vicar (22%) on ylipelattu.

Ranking: A) 9, 5 B) 4, 6, 11, 10, 8, 7, 3, 1, 2 C) 12

IS-pelisuositus - Toto86-4

Pieni: 9, 5
Suuri: 9, 5

Toto86-5

Suosikki: Kylmäveritasoitus muuttui Steinfaksin poisjäännin myötä huippusaumaksi 6 Järvsöodinille. Se ei pystynyt Gävlen tauolta paluussaan 3. ulkoa kärkeen, muttei suoranaisesti ollut huonokaan. Lokakuun ensimmäinen voitto tuli 3. ulkoa ja jälkimmäinen johtopaikalta. Nyt startti alla ja vakiokuskilla ori pystynee viimekertaista selvästi parempaan ja tie keulaan asti on takamatkaltakin auki. Vaatimattomista vastustajista kehenkään on vaikea erityisen isosti uskoa, joten suuretkin pinnat keräävä ori jää varmaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 10 Art Kjarvald viihtyy paremmin lyhyemmillä matkoilla, mutta toki hyvällä selkäjuoksulla se voisi kivuta totokamppailuun. Alla on reipasvauhtinen hiitti, joten pitkästä starttivälistä huolimatta vire voi olla ok. 1 Alfie ottanee paalulta aluksi vetotyöt ja voi Järvsöodinin vanavedessä yltää hyväänkin sijoitukseen. Tämän kukistaminen tuntuu kuitenkin hankalalta. 7 Titan Tabac on esittänyt aivan kelpo virettä, mutta voittoon asti senkin vaatimukset ovat liian kovat. 5 Lex Peidei ei myöskään oikein tahdo riittää enää nykyisissä sarjoissaan, mutta sparrasi lokakuun lopussa hyvin Järvsöodinia.

Juoksunkulku: Alfie vetää alkumatkan, mutta luovuttaa paikkansa Järvsöodinille kun tämä ilmestyy rinnalle.

Pelijakauma: Järvsöodinin (43%) pinnat tietysti nousevat huimasti päivän mittaan, mutta sen kuuluukin olla suuri suosikki.

Ranking: A) 6 B) 10, 1, 7, 5 C) 2, 3, 8, 4

IS-pelisuositus - Toto86-5

Pieni: 6
Suuri: 6

Toto86-6

Suosikki: Väkivahvan suorituksen Kalmarissa tehnyt 9 Divine ei aivan kestänyt kuolemanpaikalta voittoon asti. Tällä kertaa Erik Adielssonin ajokki on sopivassa tammalähdössä takarivistäkin iso suosikki. Kahden vaativan reissun jälkeen sille kuitenkin haetaan nyt selkäjuoksua, eikä kaiken onnistuminen voiton edellyttämällä tavalla ole silloin aina selvää. Jos eturivin hevoset selvittelevät välejään turhan voimallisesti, Divine kuitannee lopussa, mutta paljon pelattuna tähän skenaarioon ei tee mieli täysillä luottaa.

Haastajat ja yllättäjät: 3 Ti Punch Broline sai toissa kerralla makoisan reissun johtavan kannassa ja kuittasi lopussa vaivattomaan voittoon. Viimeksi se tuli takajoukoista lopun 12-vauhtia ja oli asiallinen, mutta lyhyemmällä starttivälillä ja oleellisesti paremmalta paikalta odotuksia on nyt taas enemmän. Kuski voi löytää taas sopivat asemat, eikä voitto yllättäisi. 1 Au Pair Girlin suoritukset ovat heitelleet, mutta Åbyn keulavoiton jälkeen viimeksi tamma kiri takaa lopun ihan juosten. Se saanee puolustettua sisältä kärkipaikan ja voi ilman suurta revitystä johtaa maaliin astikin. 4 Uappa di Azzurra voi kuitenkin aiheuttaa edelliselle ongelmia, sillä kovakuntoisen italialaisen taktiikka voi tällä kertaa olla aggressiivinen. Kalmarissa juoksupaikka jäi aivan porukan hännille, eikä Christian Fioren ajokki jaksanut aivan täysillä maaliin asti. Vire vaikutti silti edelleen hyvältä. Muiden voitto olisi isompi paukku. 10 Vanessa F.B. ja 5 Valetta omaavat kelpo luokan, mutta molempien päivän vire on lievä arvoitus.

Juoksunkulku: Au Pair Girl puolustaa keulapaikan kiihdytyksessä, mutta Uappa di Azzurra voi ilmestyä jossain vaiheessa kyselemään vetotöitä.

Pelijakauma: Divine (58%) on takarivi ja juoksusuunnitelmat huomioiden jo liikaa pelattu. Ti Punch Broline (8%) tuntuu vastustajista edullisimmalta.

Ranking: A) 9 B) 3, 1, 4, 10, 5 C) 11, 2, 6, 8, 7

IS-pelisuositus - Toto86-6

Pieni: 9, 3, 1, 4
Suuri: 9, 3, 1, 4

Toto86-7

Suosikit: Tasaisen ja pelillisesti kimurantin tammalähdön ykkösmerkiksi nousee ideaosastolta 10 True Devotion. Se on tehnyt nyt pari starttia Tomas Petterssonilta ja esiintynyt hyvin, vaikka voitot vielä puuttuvatkin. Bergsåkerissa kiri 3. ulkoa oli asiallinen, viimeksi päätöstakasuoralla keulaan edennyt 5-vuotias kesti mukavasti perille. Pienillä tuureilla voittokin voisi jo tulla. 7 Fragolini Am voi olla ulkoakin lähdön keulahevonen, vaikka avovehkeillä lähtönopeus voikin kärsiä. Toissa kerralla se oli lähellä keulavoittoa, mutta tyyli heikkeni pitkällä matkalla hieman lopussa. Viimeksi tamma kiri vahvasti 3. ulkoa. 11 Lyx Hålerydin suosikkiasema alustavissa prosenteissa tuntuu ylimitoitetulta viime suorituksiin peilaten. Toissa kerralla se toki ratkaisi helpomman kisan varmasti johtavan takaa, mutta niin Rommen kuin Kalmarinkin 75-lähdöissä suoritus oli selkeä pettymys. 5-vuotias on ehkä paras takaa, joten lähtöasetelmien ei tarvitse välttämättä olla haitaksi.

Haastajat ja yllättäjät: 9 Belle Godiva ratkaisi vuoden alussa nappireissulla johtavan takaa, mutta pystyy ravilla menestymään muunlaisellakin juoksulla. 1 Avantis Red Witch sortui viimeksi lähtölaukkaan, mutta ravilla silläkin olisi hyvänä avaajana saumat pitkälle. Rommessa se ravasi pääosin toista ilman vetoapua. 8 Whitsun Madonna on tottunut kehnoihin lähtöpaikkoihin, mutta tehnyt niistä huolimatta hyviä esityksiä. Viimeksi se latasi 3. ulkoa kovavauhtisessa juoksussa viimeisellä takasuoralla kärkeen, mutta joutui taipumaan maalisuoralla toiseksi. Helppoa juoksua tuskin tulee nytkään. 4 Clerys Spring D.T. meni viime kesänä hyvin tasokkaissa lähdöissä, mutta parhaat suoritukset ovat syntyneet ilman kenkiä. Se ja tauko huomioiden peliosuus tuntuu turhan tanakalta.

Juoksunkulku: Avantis Red Witch lähtee sisältä reippaasti ja voi puolustaa keulan. Jos Fragolini Amilla satsataan ulkoa, se voi hakea vetotyöt toisessa vaiheessa.

Pelijakauma: Alustavat prosentit ovat melko lailla pielessä. Lyx Håleryd (33%) on räikeästi ylipelattu, samoin Clerys Spring D.T. (15%). True Devotion (7%) ansaitsisi huomattavasti suuremman kannatuksen, myös Belle Godiva (4%) ja Avantis Red Witch (4%) ovat jääneet pahasti aliarvostetuiksi.

Ranking: A) 10, 7 B) 11, 9, 1, 8, 4 C) 6, 2, 3, 5, 12

IS-pelisuositus - Toto86-7

Pieni: 10, 7
Suuri: 10, 7, 11, 9, 1, 8

Toto86-8

Ideavarma: 11 Toreador vaikuttaa ennakkoon kierroksen parhaalta idealta. Svante Ericssonin huippukyvykäs ruuna palasi Eskilstunassa parin kuukauden tauolta ja jätti vaatimattomasta sijoituksesta huolimatta erinomaisen vaikutelman. Takajoukoissa matkannut ruuna kierteli lopun ulkoratoja alle 12-vauhtia hyvällä tyylillä. Rommen lokakuun 75-kisassa se latasi kaukaa takaa aivan kärjen tuntumaan lopussa ja oli seuraavalla kerralla niputtamassa niinkin hyviä hevosia kuin Randemar R.D. ja Wreckless M.M. ennen kuin laukkasi päätöskierroksen alkupuolella. Matkasta on vain etua ja kunhan kuski muistaa vetää riittävän aikaisin oikeasta ohjasta, voittosauma on hyvä!

Suosikit: 3 Digital Track on paremmassa iskussa kuin tulosrivi antaa ymmärtää. Toissa kerralla lyhyellä kirillä 2. ulkoa terävästi lopun kulkenut tamma nousi viimeksi 6. sisältä päätöskierroksella ulkoradoille ja tuli vahvasti maaliin saakka. Viimeiset 700 metriä sujuivat 10,8-kyytiä. Kärjen lähettyviltä vaarallinen. 8 Leonas Sami jäi viime vuonna voitoitta, mutta aloitti uuden kauden vakuuttavasti. Vastus ei toki ollut tätä tasoa, mutta voiton helppous 5. ulkoa oli sitä luokkaa 11-lopetuksella, että ykkösiä voi tulla jatkossakin. Vahvoja suorituksia tehnyt 2 Karissa Bo saa Kalmarin 75-kisastakin puhtaat paperit, vaikka sijoitus jäikin lopulta 5. ulkoa vaatimattomaksi. Viimeisen kierroksen alkaessa kolmannelle lähtenyt tamma tuli päätösringin 13,1-vauhtia, mutta painoi loppukurvissa jonkin verran sisälle ja ote parempiin sijoituksiin karkasi. Matkasta ei ole sillekään haittaa, mutta poisjäännin myötä sisäradan paikka voi tuottaa lisämurheita.

Haastajat ja yllättäjät: Yllättävän vähälle pelille ainakin alustavasti jäänyt 4 Load Relief mielii keskeltä vetotöihin ja voi vielä lähtöä pitkäänkin. Bjerkessä johtavan rinnalta vauhtinsa pitänyt ruuna teki kelpo lopetuksen viimeksi takapareista. Magnus Jakobsson tulee Solvallaan vain yhdellä hevosella, joten odotuksia on. 5 Lennart Sjöhammar ei jaksanut puristaa viimeksi johtavan rinnalta aivan loppuun asti. Suosiollisella juoksulla pieni totosauma voisi olla olemassa.

Juoksunkulku: Load Relief voi päästä sisäpuolelta lähtevien edelle kiihdytyksessä ja juosta keulassa. Jos vauhti putoaa, Toreador tulee takaa aikaisin eteenpäin.

Pelijakauma: Todeadorin (9%) pinnoissa on vielä kosolti nousuvaraa. Karissa Bo (35%) on liikaa pelattu. Load Relief (2%) ansaitsisi enemmän huomiota.

Ranking: A) 11 B) 3, 8, 2, 4, 5 C) 7, 10, 6, 9

IS-pelisuositus - Toto86-8

Pieni: 11
Suuri: 11